its been a while

jag har inte skrivit på jätte länge, jag vet. men saken är den att jag har dataförbud,
så thats why. nu är jag hemma hos terese så jag passade på att berätta det för er :)
men så fort mitt dataförbud är slut kommer bloggen vara i full gång, så håll ut (;
puss på er och ha en jätte jätte trevlig helg!

måndag

helvete nu är det skola igen. usch! jag börjar om en kvart så det blir ett otroligt kort inlägg. snön är kvar, vit och fin. det är bra tycker jag, snart måste det ju bli pulka åkning också, weeeeiiij ! nu måste jag skynda mig, puss

 
så här ser jag ut idag, mihi

tiden går så fort

hej på er datanördar.

dagen har gått otroligt snabbt tycker jag. började med att vi grattade pappa, till frukost blev det hans favorit, ägg och bacon. efter det var det träning, gick jätte bra faktikst :) sen när jag kom hem hade jag glömt mina nycklar och till min förvåning var ingen hemma, så jag satt och vänta i porten i två timmar sen kom pappa hem. sur som fan smällde jag igen dörren till badrummet och tog en varm skön dusch sen mötte jag terese, vi kollade på eken och falkens innebandy match i sporthallen. sen var jag ett tag med fredrika innan jag gick hem. jag mamma och pappa satt och kollade på ensam mamma söker, det var det sista avsnittet och dom tre mammorna valde sina dröm män och alla fick sig ett lyckligt slut :) och då tycker jag att en kärleks låt passar bra in nu innan vi avslutar och säger gonatt. här kommer lena phs låt Om igen, fast dock inte lena som sjunger.




puss gonatt

ännu en dag till historia

nu börjar jag bli trött, inte vanligt trött utan så trött så att man knappt orkar hålla sina ögon öppna. irriterande tycker jag! aja jag vet iallafall vem som kommer sova som en gud inatt. nej men helt ärligt nu måste jag sova, men oh herregyyyd! paniiiik, pappa fyller ju fan år imorn och jag har inte köpt något. shit....... aja får hitta på nått gulligt imorgon bitti eller nått, taskig jag känner mig :/ men innan jag säger gonatt och avslutar mitt inlägg måste jag visa er ett klipp. hon vann american got talent år 07. hon tog juryn med storm. hon var då endast 11 år. nu ska ni få lyssna på någon med grym röst! bianca ryan mina damer och herrar.



puss och gonatt.

en evig saknad


en tid då allt var på sin plats. kärlek, lycka, frihet, vänskap, sommar.
snälla ta mig tillbaka, jag gör vad som helst..

hemma bäst men borta bättre

nu är jag hemma igen, yeeey. först var jag och falken hos terese sen gick vi hem till tom, terese pappa. där var de lika chll som vanligt. sitter och skrattar och dunkar musik. efter ett tag fortsatte vi mot centrum där vi mötte linda och bea. vi gjorde inte mycket alls. utekvällen slutade med att alla drog hem till sig pga kylan, så ja. mycket har inte hänt om man säger så. nu ska jag forsätta lyssna på musik skriver kanske mer sen, peace!


busungarna elise och linda

ingen rubrik

nu var det ett tag sen jag skrev.. gårdagen var huuur rolig som helst! idag vet jag inte riktigt vad som händer.  jag, terese eken och falken ska kanske gå till terese pappa. sitta och lyssna på lars winnerbäck, bruce springsteen och ted gärdestad på högsta volym som vi brukar  göra. alltid lika mysigt att vara där :) jag skriver senare eller imorgon, men först. dagens låt !


godmorgon

eller nej förresten, det är ingen god morgon. inte alls, jag är trött som fan och kommer aldrig orka koncentrera mig en hel skoldag. men jag får kämpa helt enkelt, om man inte kämpar klarar man ingenting, så är det. kylan ute gör mig vansinnig, jag klarar inte av att vara ute mer än 1 minut innan det känns som att jag är djupfryst. nej usch, menmen, man vänjer väl sig tillslut. får man hoppas.. nu ska jag börja fixa mig, puss på er

hockey match och tila tiquila

jag och terese gick och mötte falken hanna tobbe och ebba sen gick vi in till falken. ååh värme! fyfan för kylan asså, fryser ju fan häcken av sig bara man e ute fem minuter. aja, vi kollade på ''Next'' sen gick vi mot ishallen. matchen var rätt så jämn hela tiden tycker jag och den slutade 3-3. jag terese och micke tog sällskap hem sen. nu sitter jag här och kollar på tila tiquila, jag älskar det programmet för alltid börjar killarna bråka, och jag älskar när killar slåss (a) hah, men det här avsnitter äre catfight på faktikst, mellan tila och tjejen som dissa henne som egentligen skulle vunnit hela skiten, haha. skrattretande sånna där program aså, hur kan man vilja ställa upp i ett program när personen säger samma sak till alla personer. ''jag e kär, jag älskar dig blablabla'' jaja..

var ett tag sen jag la in en dagens låt nu faktikst. så här kommer en. Robbie robertson - Shine your light. från den underbara filmen Ladder 49.



puss gonatt.

evighets torsdag

skoldagen gick väl sådär. jobbade iallafall jätte bra på svenskan och so:n, snart har jag läst ut min bok ''Emanuel, hat och kärlek'' jag blir helt inne i den, satt kvar i klassrummet tills emma fick skrika på mig. var som att komma in i ''emanuels värld'' höhö. nej men det är en bra bok det där, ni borde läsa den :) jaaa.. sen var det skolbio, Ciao Bella! tyckte inte filmen var så bra, fanns liksom ingen mening med den på nått sätt. sen var skoldagen slut, tack gud!

nu sitter jag här, väntar tills terese har fönat klart sitt hår. hon har nämligen färgat det mörkbrunt, exakt samma färg som jag köpte. och det roliga är att det blev exakt samma färg också. i've got a twin! haha. ikväll ska vi tydligen kolla på rasmus hockey match, ta med filt och godis och sitta och heja i kalla ishallen! nu ska jag kila, puss på er

palla rubrik

hej. nu är jag vaken, sur och trött.

tjingeling

idag har jag varit med terese falken och eken på gården. dom spelade kort och jag kollade på, kom lite försent för att kunna hoppa in, typiskt. sen gick vi till sporthallen och värmde oss och kollade på 93ornas träning. sen kom linus och var med oss ett tag. efter en timme eller nått gick jag och terese hem, pratade mycket på vägen och så. sen här hemma har jag varit lite med min syster emelie och hennes kompis sara, lyssnat på musik och när dom har sjungit singstar. men nu måste jag gå och lägga mig och försvinna in i sagornas land, drömma om att det är sommarlov och aldrig vilja vakna upp igen.



puss och gonatt.

hejhej hemskt mycket hej

skoldagen var seg som fan. men den flöt på iallafall och till slut tog den slut! alltid lika skönt. fick faktikst många kommentarer om håret idag, alla tyckte det blev jätte fint, så det var ju roligt :) idag ska mamma och pappa på nån julkonsert i globen, lyllos ! jag vill också på julkonsert ;o men jag ska vara med min bästaste bästavän terese istället (: men nu gott folk, one tree hill! puss


oliwia och samuel på bildlektionen idag,
i bakrunden ser ni bea och tobbe, som faktikst
har varit tillsammans hela 7månader idag ;o
ett stort grattis till er!

hej sängen

nu känner jag mig bara så otrooligt sugen på att krypa ner under mitt varma gosiga duntäcke. imorgon ska jag jobba lika bra i skolan som jag gjorde idag. hoppas ni sover lika sött som jag förhoppningsvis kommer att göra. puss\ e


dagens nyhet!

jag har blivit brunett igen! efter en otroligt lång tids fundering så bestämde jag mig. blont eller brunt? har jag sprungit runt som en galning och frågat nästan alla i hela skolan dom senaste två veckorna. vissa har sagt blont, men dom flesta har faktikst sagt brunt. inte för att jag bryr mig så mycket om vad andra tycker men nu var det dags. ely är från och med nu brunett!

   

tisdag

idag försov jag mig, usch fy och blä sånt är det slut på nu!

men faktiskt så gick resten av dagen huuuur bra som helst :D jag skrev ju igår att jag skulle skärpa mig och jag har börjat otroligt bra tycker jag faktikst om jag får ge mig själv lite beröm. veronica (min franska lärare) frågade ''elise vad har hänt med dig egentligen?'' och det var på ett posetivt sätt, min no lärare sara gav mig bra jobbat på elevrapporten och jag tror jag får g på mitt matte omprov, om inte g+ tillochmed, miiihiii! är faktikst stolt över mig själv idag om jag får säga det själv. men nog med allt egoprat. hoppas ni har haft en trevlig dag och hoppas ni har skött er lika bra som jag har gjort (; nu måste jag faktikst sluta skriva för nu börjar mitt absoluta favorit program, jappjapp thats right, one tree hill! puss på er

in i sagornas värld

efter en lång dag med många saker som har gjorts och många inlägg så börjar jag faktikst bli riktigt trött. har inte fått tillräckligt mycket sömn på jag vet inte hur länge. och imorgon har jag bestämt mig. jag måste skärpa till mig i skolan och det är nu innan det faktikst är försent! vi söker ju in med julbetygen så nu jävlar ska jag fixa mina betyg :) fatta stolt jag skulle vara över mig själv om jag kom in på någon frisör linje eller nått, mamma o pappa skulle också bli stolta.. men nu ska vi inte hoppas för mycket, men lite kan man ju få hoppas iallafall. jaja nog snackat om skolan, jag ska skärpa mig punkt slut och godnatt !

kul med ely

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? den var svår.. en kille måste ha snygg frisyr!
men fina ögon är ju också ett plus
3. Katt eller hund? Katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? få bästa vänner
5. TV eller Internet? internet, one tree hill och the hills, hihi
6. Coca-cola eller Pepsi? coca cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? vild hemma kväll (a) 
8. Pengar eller lycka? både och, hah
9. Dag eller natt? Kväll
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? blev mer stoppad än påtagen
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort nåt du ångrar? gud ja. men man lär sig av sina misstag, right?
4. Hoppat Bungee Jump? aa
5. Ljugit för någon du tycker om? ja
6. Ätit en hel tårta? nej
7. Gjort bort dig offentligt? ja
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? japp
9. Gråtit när ett husdjur dog?  ja :/ rip lillen..
10. Velat försvinna? ååh ja 

13 Senaste...
1. telefon samtalet du gjorde? kommer inte ihåg, skickar mest sms
2. Telefonsamtalet du fick? oliwia
3. Personen du va med? familjen
4. Roligaste grejen som hänt? finns så grymt mycket
5. Personen du sms:ade? marcuz
6. Du va i en bil med? tove fanny och fannys pappa på vägen från träningen igår
7. Gick på bio med? syster och kusin, men de va ett tag sen
8. Skrattade med? mamma
9. Du kysste? någon med mjuka läppar :)
11. Du kommenterade? syster
12. Du tillbringade natten med? terese, haha
13. Du kramade? mamma

Ms. Olympia

kollade runt på massa klipp på youtube och hittade det här,
något äckliga klippet faktikst. jag tycker muskler är något
som killar ska ha. visst kan tjejer ha muskler, men
verkligen inte sånna som den här tjejen.. usch

film och pizza

dagen har fortsatt med att jag och emelie gick och hämtade vår käre lillebror på hans skola, sen fortsatte vi mot centrum där vi köpte pizza och cola. sen gick vi hem, på hemvägen hoppa vi runt och sjöng massa jullåtar, haha fråga inte varför, jag kan hitta på vad som helst när som helst så är det bara. när vi kom hem satte vi oss framför tv:n satte på flintstone filmen och åt våra pizzor. var ett tag sen man såg den filmen om man säger så. nu gör jag absolut ingenting, snart kommer mamma och pappa hem. dom har varit på kryssning med jobbet så dom har varit borta hela dagen. hoppas dom har köpt nått godis till mig, mohaha! nu ska jag fortsätta drunkna i min musikvärld gottfolk, puss på er

min första engelska dikt, tihi

it's a long way up, to get to the top.
to get whats right, you have to fight.
it's kind of sad, to want something so bad.
but if you want it hold on, cause if you don't.
it might be gone.

utklädd mitt i centrum

jag gick inte till skolan.. kände mig inge bra så jag stannade hemma. följde med emelie till centrum en snabbis för att hon skulle möta hennes kompis nikki. jag tog på mig den där otroligt läskiga och värkliga masken som jag fått låna av tom, för att i ett misslyckat försök skrämma nikki men som sagt gick ju inte de så bra. jag gick iallafall runt där med masken i centrum (?) fattar inte hur jag fan kunde göra det. men ingen såg ju liksom att det var jag ändå. sen gick vi hemåt och jag plingade på emelies andra kompis, danne, som bor dörren mittemot. emelie och nikolina väntade en trappa ner. jag plingade på och han öppnade. ögona var runda som fotbollar och han fick fram ett försiktigt ''hej'' innan han stängde dörren. hahahah sen gick jag ner till emelie o nikki och vi gick tillsammans upp och plinga på igen ''fyfan va lågt aså!''sa danne och bara skrattade. hahah han blev skit rädd. han sa att han först trodde det var en gammal gubbe som ville nått men sen såg han att det var en mask så då stängde han dörren för han trodde det var en inbrotts tjuv, hah! sen gick vi hem, har inte gjort mycket mer. emelie o nikki sitter typ o kollar film. juste. tidigare idag klippte jag emelies hår, det blev faktikst jätte fint *stolt*. pussar!

godmorgon

igår somnade jag inte direkt när jag skrev att jag skulle gå och lägga mig. jag tror jag somnade vid runt tre. när man går runt så känner man sig som en zombie men när man lägger sig i sängen kommer alla tankar upp och då går det bara inte att somna. så var det väl igår. så jag satte på tv:n och bläddrade runt. jag stannade på 4:an och kollade på en film som heter Ladder 49, den hade redan börjat så jag såg kanske bara halva. men jag kan säga att jag aldrig aldrig aldrig har gråtit så mycker för någon film förut. den var verkligen sorlig, och hur bra som helst. så har du inte sätt filmen gå och hyr den, ladda ner den eller vad som helst för den är 100% värd att se.

aja, nu sitter jag här, i min morgon rock. vet inte riktigt vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret. idag börjar jag halv tio, om en timme. vi hade inte hl tid så det är skönt. men nu måste jag nog börja fixa mig. här kommer trailern på filmen, enjoy!

tack för idag

nu börjar jag faktikst bli otroligt trött. och för att orka gå upp i tid och jobba
bra imorgon i skolan så behöver jag faktikst min skönhetssömn.
så vi hörs imorgon snyggingar! pusspuss sovsött ♥

naley

här kommer dagens låt, dagens tv serie och dagens kärlekspar. allt i ett.
snacka om att man vill hoppa in i datan och ta haley's plats!

lite kritik skadar inte

ledsamt nog så känns min blogg så mycket tråkigare än vad den var förut. kanske är det för att jag skrev oftare, la in flera låtar och flera roliga klipp? något sånt är det väl. men faktikst så behöver jag eran hjälp nu. jag vill ha kritik och så vill jag veta vad ni tycker jag ska skriva om eller lägga in för att min blogg ska bli roligare. skriv gärna vad du tycker som kommentar *tänk på att du kan skriva som anonym* så det är bara att ge hur mycket kritik eller förslag som helst! var inte blyga :)  puss och tack på förhand

gott och blandat

idag kära läsare kommer ni få läsa mycket.. jippi, hoppas jag att ni säger nu. haha. ja igår så åkte jag och terese in till stan först, sen stannade vi en snabbis i jakan och fortsatte sen mot robin, där linda och company redan var. vi kollade på ensam hemma två, men det blev inte så mycket film kollande eftersom jag och terese stod framför tv:n och skulle visa vår dösköna dans vi hitta på på tågstation, och det tog ett tag om man säger så, sen iallfall så gick alla hem. vi tog sällskap, jag terese johan nico linda bea tom matilda och robin som också följde med en bit. jag terese falken och krull träffades sen och gick tillsammans för att möta hanna och micis. vi hade fått låna toms super äckliga mask! som ser så grymt äkta ut. masken föreställer en gammal gubbe och är verkligen skabb! så krull satte på sig den och gick i förväg mot hanna och micis. hahaha! dom sprang som om dom hade eld i baken. men det skönaste va ändå när micis vände sig om och skrek ''vad vill du?!'' HAAHAHHA. förlåt tjejer, men det var verkligen roligt :) sen när vi kom hem (jag&terese) så skulle jag göra ett tappert försök att skrämma mina kära päron med masken. men det gick inge bra eftersom att dom hade hört när jag låste upp dörren. tråkiga jävlar -.- jaja sen kollade jag och terese på she's the man. sen somnade vi ganska snabbt.

på morgonen blev det pappas ägg med bacon till frukost. sen gick terese hem för jag skulle på träning. det gick bra, har fått två nya tjejer i laget som inte kan svenska så dom försöker jag undvika så mycket som möjligt eftersom engelska inte är min starka sida. haha. ja efter träningen har det inte hänt så mycket. jag har duschat och städat mitt rum. idag ska jag rensa min garderob också, åååååh va drygt! jaja, vill man få det fint får man lida pin. inte direkt så man säger, menmen.

som ni alla kanske lagt märke till så snöar det ?! otrooooligt roligt tycker jag. julkänslorna bara bubblar fram. gud så jag längtar! speciellt till julafton såklart, men vem gör inte det liksom. fast såklart skulle det ju vara skönare om det inte regnat innan. så man kunde höra det där mysiga ljudet under skon när man gick. menmen, det kommer väl får vihoppas. nu har jag fått ont i fingrarna så vi hörs senare. pusspuss

shulululuuu

förlåt för dålig uppdatering IGEN. men faktikst så är det mina föräldrars fel,
vet att man inte ska skylla ifrån sig men nu måste jag faktikst det.
igår var jag med terese hanna ebba falken eken rasmus och tobbe
hemma hos falken. det var roligt, vi chilla mest, spela kort osv.
nu sitter jag hemma hos terese, vet inte riktigt vad vi ska hitta
på idag men något roligt blir det iallafall :) nu ska vi fixa oss,
tjingeling

nyheter från datasalen

förlåt för att jag inte skrev något igår. men jag gick direkt från skolan och hämtade min lillebror sen var jag med terese. vi åkte med hennes pappa och åt på donken sen var vi vid sporthallen med marie camilla falken och nåra fler. efter ett tag gick jag terese o falken hem till terese. vi kollade på shan the man! klockren aså. hah. '' vet ni varför jag inte bråkar med tjocka människor? jo för dom har samma blick när dom är hungriga som när dom är kåta, så när jag kom in här visste jag liksom inte ifall han där skulle äta upp mig eller knulla mig'' hahahahaha! min humor e bäst så är det bara! jaja, iallafall när jag kom hem så hade pappa stängt av datan för att jag skulle göra min matte läxa. så det blev ingen uppdatering igår, men idag blir det, jippi! :D nu sitter jag här med jessica i datasalen, sa till bosse att jag skulle göra nån no uppsatts annars skulle jag aldrig fått komma in. allt för dig bloggen (; snart ska vi ner till aulan och kolla lunch konsert, ingenaning om vad det är, eller vilka som ska uppträda så det kommer bli skojj. aja nu ska jag dra mig vidare. puss puss

varför

ibland kommer verkligen alla tankar på samma gång?
det är otroligt jobbigt faktikst. tex som, lever vi på riktigt eller är
det här bara en oändlig dröm? hur kommer min framtid se ut?
vem kommer jag gifta mig med, vad gör han just nu?
kommer jag ens att gifta mig? kommer jag ha kvar några av
dom vänner jag har nu hela mitt liv? vad händer efter döden?
varför finns kärlek? varför sker förändringar? om nu gud
finns varför gör han inte så att alla mår bra?
sånna här jobbiga frågor, och det jobbigaste
är ju att det inte finns svar på nån av dom

under min julgran...

ska det ligga många saker! hoppas jag.. men blandannat önskar jag mig
jennifer lopez parfymen, live. har alltid velat köpt den men det har alltid slutat
med någon annan parfym. men nu jävlar ska jag bara ha den! den luktar ju bara
såååå gott. sen som ni alla som känner mig redan vet, har jag en otroligt gammal
mobil, min lucka är lös och man hör mig knappt när jag pratar. drygt som fan.
så en ny mobil står högst upp på min önskelista i år, helt klart! och jag önskar mig
en blå sony ericsson, w595. jag bara älskar den. ja, nu får jag bara hoppas att
dessa två sötsaker ligger där och väntar på att bli öppnade under granen (:


 

vem vinner och vem försvinner?

haha ja ni, med klass 9A kan allt hända på lektionerna!
idag blev det armbrytning, linus mot joel.

tisdag

hej alla glada, ledsna, lyckliga och deprimerade

idag har varit en sådär dag. jag kom försent imorse, typiskt!
efter språkvalet hade vi lucia träning, det var jätte roligt, nu känns det
bara som julen närmar sig mer och mer. men seeeeen på matten sa
min absoluuuuuuta favorit lärare sara att jag inte får vara med i luciatåget?
jag ba driveru med mig eller? hon ba nej du har ig i ett basämne. aså jag menar,
lucia tåget e ju typ det roligaste på hela tre åren i högstadiet. jag SKA vara med,
lärarna skiter jag totalt i när det gäller det här :) efter skolan gick jag hem
och nu sitter jag och kollar på one tree hill, mitt favorit program, som ni kanske
redan har förstått. idag händer väl inte så mycket antar jag. emelie och pappa
ska till gymmet, vi får se om jag också följer med men jag tror inte jag pallar.
men vad ska jag annars göra liksom? sitta hemma och tycka synd om mig själv?
aja vi får se hur det blir.

mycket snurrar runt i mitt huvud just nu, tex. varför allt har blivit såhär?
varför inte allt bara kunde vara som förut? varför killar alltid måste vara sånna idioter?
ja, sånna där saker. tankarna kommer ju ofta upp när man sitter ensam hemma.

idag är en sån dag, liksom igår och i förregår.. jaja, nu ska jag hålla ett öga på tv:n,
eller två tillochmed, så byebye!

Copyright © elise rosén

äckliga måndag

dagen har varit hemsk. finns inte mycket mer att skriva,
så jag lägger in en dagens låt.
 

roxette - it must have been love

inomhusträning&mjuusic

inomhus träningen gick bra. bortsätt från att jag hade vattenbrist och var
nära på att svimma. kändes det som iallafall. men jag är ingen mes så
jag kämpade till slutet. haha. dramatisk jag är, snackar liksom om en
fotbollsträning, herregud. iallafall.. efter träningen somnade jag i badet,
sov i typ tre timmar! ;o sen gjorde jag mig iordning och gick och mötte
william i centrum. hanåt på kebaben, sen snackade vi och så. sen
skiljdes vi åt och gick båda olika vägar, haha, dramatiska jag igen!
när jag kom hem hände väl inte så mycket, kollade på gossip girl,
åt ägg macka, ska snart ner i tvättstugan med syster. ja sen händer
inte så mycket mer. pussar och kramar


 
dagens låt.
hanson - mmbop
den här låten blir jag bara så
jävla glad av så det finns inte!

farsdag

godmorgon tröttisar!

idag började dagen med att vi fixade iordning frukost och så till pappsen.
gröt, mackor, flingor, ja allt möjligt fanns. man kunde tillomed välja pepparkakor
om man var sugen på det. pappsen blev jätte glad för min ram som jag gjorde.
men istället för att ha ett kort så satte jag en sån här ''toa doftsprej'' i mitten. haha!
så min ''fotoram'' ska alltså sitta i badrummet. vad som händer nu?
jadu.. inte mycket alls, ska byta om sen ska jag på träning, efter det
ska jag, duscha och ¨så, självklart. men när jag gjort det ska jag med
william in till stan. vi ska umgås bara och så, sen ska han hitta en
fjortisräv :) men nu har jag brottom, men vi hörs. pussar

 

03:31

nej nu är det nog dags att slagga tror ja. känner mig som en zombie. sovsött

jadu

Tjejen: Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? bara tanken får mig att må dåligt..
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner mig väl?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling
Tjejen: Älskling


När killen tröttnat på tjejen..
Nu läser du nerifrån och upp...

en gammal goding

lördag

idag har varit en lång dag. den har faktikst kännts som en evighet.
jag och emma vaknade typ halv elva. sen tog hon kvart i tolv bussen
hem. då gick jag och mötte oliwia, vi satt bara och snackade. efter
det åkte jag med mamma och min lillebror till jakan. vi skulle hitta
present till edvins kompis och helene. sen såg vi leif, den här
gubben som e med i efterlyst. han satt och signerade böcker
han hade skrivit. mamma köpte två stycken och jag tog en bild(a)
sen fikade vi. efter det gjorde jag absolut ingenting, sen åkte vi
till helene. jag var med tove. helene är alltså toves mamma.
var där ett tag sen följde jag med min syster till station.
jag tog bussen hem och hon åkte vidare mot jakan.
jag satt bara hemma och gjorde absolut ingenting.
nu ska jag nog snart sova tror jag, kanske lägger
in nått mer inlägg annars hörs vi imorn. puss





nyheter

emmsen kom hit. vi fixade oss sen mötte vi kim. var ett tag i centrum sen gick vi hem till mig.
chillade tills gothika började. följde med kim till bussen sen fortsatte ja o emmsan o kolla på
filmen. nu är den slut o vi ska börja fixa oss sen slagga, båda är skiiiit trötta. men innan det
blir det en dagens låt och det blir nelly feat kelly rowland- dilemma! den låten spelas även 
på itunes, för den låten har vi bestämt oss för att somna till. lyssna och njut. gonaattt

fredag, borde vara kul

skoldagen gick åt helvete. är så trött på skolan just nu så det finns inte!
efter skolan gick jag till terese, falken kom efter ett tag också. vi stod och
härmade danser från klipp på youtube, det var kul faktikst. ikväll ska jag
vara med emma, hon kanske ska sova här också. vi kanske ringer kim
sen. så hittar vi på nått. puss

dagens låt

träning

träningen gick bra. kallt som satan bara. bollarna var djupfrysta så det var
en aning svårt att skjuta men annars gick allt bra. en ny tjej har börjat i laget
och det är ju bra eftersom vi inte är så jätte många. nej men nu måste jag
faktikst hoppa in i duschen. har varit lite tråkig på senaste. för lite musik och
för lite bilder. men jag lägger in en dagens låt nu, sen kan jag försöka foto
lite imorn. puss på er

torsdag

idag har varit en jobbig dag. torsdagar är alltid drygast.
börjar 20 över åtta och slutar tio över fyra, asså överdriv inte?
jaja, jag klarade hela dagen iallafall och det är ju huvudsaken :)
den lektion som gick bäst var nog svenskan, läste ut en bok på
64 sidor, vilket är otroligt bra för att vara mig eftersom jag aldrig
läser. men med musik i öronen så kan jag koncentrera mig så
grymt mycket bättre. så musik blir det varje dag! me looove muusic!
jaja kom precis hem, missade one tree hill eftersom jag och tove
stannade kvar i skolan och flumma tills kvart i fem. men det är ju
ändå repris avsnitt så jag dör inte. nu ska jag logga in på msn,
lyssna på musik och bara koppla av. skönt att göra efter en
sån här jobbig skoldag.
peace out

im home babes

mötte micke och sen gick vi till terese. vi spelade poker och chillade.
sen gick jag hem. nu sitter jag bara här. musik och msn. ska snart
hoppa in i duschen sen ska jag försöka sova länge för första gången
på typ år och dar. sovsött nu allihopa, hörs imorn

rubrik

idag hörrni hade vi bara en lektion, som var träslöjd, jag blev klar med
min farsdag present. vilket blev en blå hjärt ram, jätte gullig faktikst. jag
tror han blir jätte glad. jaja iallfall, vi kollade även på en film, men det kan
man ju inte kalla lektion, eftersom jag och terese låg och halvt sov i aulan
medans filmen rullade på. aja, efter skolan kom kim hit, vi kolla på one tree hill,
jag tvingade honom, moahaha! sen åt vi mammas goda vofflor. sen tog vi det
väl bara lungt, pratade lite och så.. men nu har han åkt hem och jag ska
snart träffa terese tror jag. skriver mer senare. peace!

pappas ram och en liten gullig grej från bea, mihi

dagens låt

fotbollsmöte

mötet gick bra, vi kom fram till lite bra saker, alejandro kom in och sa hejdå till alla.
eftersom han inte längre är vår tränare. anders är det, som faktikskt är otroligt mycket
bättre! vi satt där alla tjejer, skrattade och pratade och hade det trevligt. pepparkakor
serverades. det blev den första pepparkakan för i år! julkänslan börjar komma nu,
på riktigt! usch vad jag längtar! vem älskar inte att vakna upp på morgonen och
veta att det är julafton liksom? och det är bara en månad kvar och sen börjar ju
nedräkningen, lucia, pyntning! nej gud va roligt :D

one tree hill gör min dag!


skoldagen började med en uppsatts tävlings grej.
alla nior i hela skolan ska skriva om tonårsliv. sen ska en lärare, vår biträdande rektor
läsa alla och utse en vinnare, och vinnarens uppsatts kommer bli manuset till en musikal.
haha kommer nog bli roligt, jag skrev en uppsatts på 15 sidor som handlade om
sommaren på gotland. elvira och filip är huvudpersonerna, haha. inte en chans att
min vinner. helt ärligt, visst jag kan erkänna, jag kan vara otroligt bra på att skriva,
i vissa tillfällen. men det finns så otroligt många andra som också är det. så jag
ska inte hoppas på nått iallafall. resten av skoldagen gick väl sisådär. kan bli
bättre. när jag kom hem kollade jag på älskade one tree hill, även fast det är
repris avsnitt älskar jag att kolla på det. det är verkligen det bästa programmet
i världen! ja, sen gick jag hit till datan. skriver nu i min kära blogg, sen blir det
att äta korv och åka iväg på fotbolls möte. peace

Copyright © eelyy.blogg.se

måndag

idag hörrni har det inte hänt sååå mycket.
var i skolan, de gick väl sådär, vet inte. efter skolan kom kim hit,
han hjälpte mig lite med matten sen gjorde vi pizza och kollade
på jalla jalla. hah, han drog precis och jag gör inte mycket nu.
skriver imorn, pusspusspuss

söndags nytt


runt två tiden ringer kim och säger ''kolla ut genom fönstret!''
jag går till fönstret, osminkad och förjävlig. och där utanför står han.
paaaaanik! jag sprang runt som en dåre, sminkade mig på typ fem
minuter vilket betyder att det inte blev fint, inte nånstans! jag går ut,
egentligen har han utegångsförbud men den ända andledningen
till att han fick gå ut var att han skulle åka och äta på ekmyran, så
han kunde bara säga hej och sen skulle han dra. sen gick jag
hem till terese där samuel och madde redan var. sen kom
falken, vi lyssnade på musik. sen drog madde hem till
västerås, buuhu :/ ! jadu vad gjorde vi sen? vi chilla och
kollade film helt enkelt, jag och samuel gick ner och
köpte läsk och chips. sen kom jag hem nyss och ska
nog snart gå och lägga mig. är otroligt trött.
och imorn äre att gå upp tidigt, uuusch!
sovsött, puss&kram


Copyright © eelyy.blogg.se

finns det nått bättre? svar: nej!

finns säkert många fler där ute som är helt galna i one tree hill!
till er som inte är det, vad är det med er? ;o  programmet
kan få mig från att må piss till att vara jätte glad. men ändå
blir jag ledsen när det slutar så ja, möhö! nej men ni tjejer
som kollar på one tree hill lägger ju såklart ögonen på dom
två hunkarna i programmet! lucas och nathan. meeeeen..
vem är egentligen hetast? båda är så grymt snygga men
jag måste ändå säga lucas (chad) för han har alltid varit
min favorit. men alla har olika åsikter, så skriv gärna era.
så vem blir det?


snyggingen lucas?            eller          snyggingen nathan?

 

kommentera vad ni tycker

okej nu är det såhär hörrni.. jag har ett litet dilemma.
jag är trött på att vara blond, för man måste färga utväxten
hela tiden, eftersom det är otroligt fult med utväxt.. så jag
funderar på att färga håret brunt. jag vet bara inte vilken
färg, ljus mörk, svart? här kommer några bilder så får
ni välja vad som ser bäst ut, ni kan även välja blont
ifall ni tycker jag borde ha kvar det.


mörk brunt?


brunt med massa blonda slingor?


jätte ljus brunt?


eller blont?

im still here but it hasn't been easy

livet är uppbyggt i olika stadier. olika förändringar &olika känslor.
du kan må hur bra som helst men även må skit. du måste
lära dig att livet är så, du kan inte alltid må toppen. livet
är fullt av motgångar du möter varje dag. du måste helt
enkelt kriga dig igenom allt det jobbiga du stöter på.
livet är en ständig kamp och du får aldrig ge upp. du
kommer möta motgång efter motgång därför måste
du vara stark. du måste tänka posetivt och inte alltid
tänka på det dåliga. för i allas liv finns nått bra. nått
litet ljus där längst inne. ingenting är lätt här i livet
det lär vi oss allihopa. livet är ett spel som du hela
tiden testas i, du måste kämpa till slutet. livet kan
även ses som en lek, och är man med i leken får
man leken tåla. även om det inte alltid är så lätt..

dagens låt

godmorgon stockholm!

usch vad skönt det känns att vakna i min egna säng!
eller min egna säng i stockholm iallafall.. men en sak som verkligen
känns piss är att det är skola imorn. det finns massa saker jag måste göra
som jag inte ens har börjat med. nej men nu är det faktikst inte måndag så
nu tänker vi inte mer på skolan. men morgonen har varit bra, vaknade typ halv
elva, gick upp och åt frukost och satte mig här och dränkte mig i min underbara
musik, soooom vanligt. vet inte vad som händer senare, ska hitta på nått skojjigt
med madde och terese tror jag, det är ju idag madde åker tillbaka till västerås,
plus att det är sista dagen på lovet också, så nått skojj måååste det ju bara bli!
peace

kvällens och min vistelse i dalarna

hej alla ni, hoppas ni inte saknat mig för mycket.

jag börjar med att skriva om ikväll, sen blir det om dalarna och bilder på det.
när jag kom hem gick jag och mötte terese falken och madde. vi gick till centrum
och hyrde film och köpte godis och hämtade upp eken, hah. sen gick vi hem till
terese och kollade film, vet inte riktigt vad filmen hette men sjuk var den iallafall.
sötis lajndaa kom dit också och kollade med oss :) skriver inte mer än så för
nu ska ni få läsa om mina tre hemska dagar på landet!!

det började med att vi runt tolv satte oss i bilen och började vår färd mot dalarna.
en stor godis påse och musik var min räddning på färden. när vi kom fram gjorde
vi absolut ingenting, hälsade på mina favorit morbröder. sen kom dom ner till vår
stuga och åt mat och chips. sen var det väl inte mycket mer som hände, skooojjgt...
dagen därpå vaknade jag av en jätte glad lillebror som sprang runt och skrek ;
elise elise kolla ut det är snöööö! så då blev det pulka åkning på högnivå för
oss. mogna jag, höhö. nejmen det gick faktiskst inte så jätte bra med det
eftersom det var fööör mycket snö. så vi gick in igen och kollade på
monsters inc. mogna jag igen, höh. sen kom min käre morbror olle
och tvingade mig plugga, så jag läste typ fyra sidor sen kollade jag
på två filmer tills det var dags att äta middag, gott kött med klyftpotatis
blev det. efter det kollade hela familjen, plus olle, på svensson svensson.
efter det skulle tydligen alla gå och lägga sig, och eftersom jag inte var
ett dugg trött blev det sms hela natten. sista dagen, härligt! det ända
vi gjorde var att städa iordning sen började lyckliga färden hemåt!
vad jag gjorde när jag kom hem vet ni redan.
nu ska ni få se lite bilder för kameran glömdes inte bort!


(klicka på bilderna för att dom ska bli större!)

                         

det var allt för mig, tack och hej!