natti natti

hej alla sötnosar!
sitter här nyduschad efter en hård innebandy träning. fan va dom kör hårt med oss nu för tiden aså ;o herregud.. iaf så känns det skönt just nu, sitter här i en stor tshirt och lyssnar på musik. men snart rör jag mig nog mot sängen och sätter på tvn eller nått. PUSS!

p.s
dra åt helvete

bye bitches

min dag

hej alla sötnosar!
skolan idag gick jätte bra, jag och terese är elevskyddsombud. vi anmälde oss idag, haha ingen aning om varför men det är tydligen bra för både betyget och senare när man ska söka jobb, så watta hell? go for it :D

efter skolan gick vi hem till terese, jag hon micke och markus (som vi mötte vid saga) satt och kolla tv och käka chips, drack cola som var 1år gammal (?) sen spelade vi kort.

och nu ska jag äta sen dra iväg på träning. PUSS!



gormogon allihopa..

.. eller särskilt god är den faktikst inte. inte ett dugg!
vaknade inte av väckarklockan förns 25minuter efter den ringde, sen låg jag och snoozade en halvtimme också. det var med tunga steg jag gick mot frukostbordet.. fyfan va trött jag e :o om fem minuter ska jag möta tess sen ta bussen till skolan, SKOLAN? ååååååååååå va jobbigt, jag orkar inte!!

Utkast: hej alla ...

hej alla sötnosar!
har varit en såsig dag, verkligen. det ända jag har gjort är att ha ätit i centrum med syster, snackat lite girlie talk oså, varit hemma och tagit det lugnt, träffat terese ett tag, lyssnat på musik, och såsat. har varit så jävla död idag så det har ändå vart rätt skönt att bara ta det lugnt.

nu ska jag gå och göra mamiii sällsis framför tvn. PUSS!

lite försenade bilder från förra helgen

           

söndag även kallad slappdagen

hej alla sötnosar!
marie tjatar på mig som fan att jag ska uppdatera bloggen, så det är väl bäst att jag lyssnar.. haha! nejmen helt ärligt så har jag varit dålig på uppdaterings fronten på sista tiden men det har varit så mycket runt omkring. såhär har iaf min helg sätt ut.

fredag;
var med alla sötnosar, kröka, lyssna på musik, sjöng, vart förbannad, blev glad igen, sov hemma hos terese.

lördag;
chillkrökade hos jessica. jag terese julia jessica burran emma lollo och gabbi, körde öl spelet och jag har aldrig. slutade med att vi drog iväg på fest till viksjö klockan 12, när vi kom fram hade alla dragit, så det var vi tjejer och typ 6 killar, men vi fick igång musiken och hann dansa lite iallafall. vissa brände sig, andra fick i sig lite för mkt dricka, några snodde sprit från köket (A), och lite chips och bubbelvatten... vissa tog kort och ja, kvällen var rolig :D

och idag vaknade jag upp hemma hos terese vid typ 8, var i stort behov utav vaaaatten. så jävla turstig, drack typ två liter. sen somna jag om och vaknade igen vid typ 1. gick hem, gick med syster och åt på resturang. beställde en kebabpizza, orkade dock inte ens halva så tog med mig resten hem som jag kan äta som middag. sen iallafall så gick vi hem och nu har jag bara suttit här hemma och såsat. tror man behöver det ibland, speciellt efter en fullspäckad helg :) nu ska jag leta upp en grym låt jag kan lyssna på, PUSS!

då var det dags igen då

nu ska jag rulla mot bussen :D peace

fredag

godmorgon alla sötnosar!
mitt glada fredags humör svepte snabbt iväg när min syster väckte mig, skrek på mig och anklagade mig för att ha tagit sönder hennes platttång. det roliga är ju att jag lånade den för 2-3 dar sen och hon använde den igår morse och då funka den (?) låten lite konstigt va. blir så jävla förbannad, när man äntligen hade tid att verkligen sova ut..



OCH NU KOMMER VI TILL DEN POSETIVA DELEN AV INLÄGGET;

idag börjar jag tjugo i elva och slutar tolv!!!!!!! yea, you heard me. och idag äre freeeeeeeeeeedag :D:D:D:D wiiiiihooo


jag älskar er! det kommer jag alltid att göra..

lev för det du har, ge inte upp för det du saknar.

jag vill vara liten igen. slippa alla krav, slippa all smärta, all svek, alla förändringar. ibland rasar man bara ihop, utan att riktigt veta varför. ibland när jag ser på min lillebror som sitter på sitt rum och leker eller springer runt ute med sina kompisar, så ser allt så lätt ut. så himla lätt. när man var liten var allt i stort sätt en lek. allting var roligt. man var alltid så glad, så full av energi. men saker förändras med åren och nu vet man vad smärta handlar om, man vet hur tårar smakar. livet är fullt av motgångar man möter på vägen. man måste bara kämpa sig igenom dem för att komma till andra sidan.
man måste resa på sig för att komma upp igen.


någonstans inne i mörkret finns det ett ljus. ett ljus som bara väntar på
att bli starkare

torsdag

hej alla sötnosar!
herregud säger jag bara.. nu har jag varit så äckligt dålig på att uppdatera, har berott på många olika saker faktikst. krångel med datan, otroligt kämpigt i skolan, träningar osv.. så jag har inte bara skitit i er om ni tror det (;

det här med skolan nu då.. det går bra. det gör det faktikst, detta är verkligen som en nystart för mig. från bråkstake\trubbel tjej kan jag nu bli en riktig plugghäst. jag vill verkligen gå ut med bra betyg, det är mitt mål med hela gymnasiet. och klassen blir bara bättre och bättre för varje dag, man märker att gemenskapen växer steg för steg. men fortfarande slår 9a allt! men jag kan inte gemföra med den klassen. för den är omöjlig att slå, det finns inte en chans..

nu sitter jag iallafall och letar efter en låt som jag hörde på radion, men jag hittar den inte. bajs. och det luktar köttfärsås, det blir min middag idag. yummi yummi. och mamma stor städade och då menar jag STORSTÄDADE mitt rum igår och rensade mina garderober och det är jag otroligt tacksam för, hade jag gjort det själv hade det nog tagit en hel dag.

det har hänt så mycket jag skulle kunnat skriva om, men jag orkar verkligen inte. PUSS!



i miss you

en dag har gått och jag är redan utbränd, lyckat. haha

hej alla sötnosar!
är helt otroligt jävla död just nu. ställde klockan på 6 imorse och snoozade tills halv åtta. sen har jag jobbat som en jävla dåre i skolan och nu är jag verkligen helt död.. innebandy träning klockan 7 också, haha vi får se hur det går. men den ser jag faktikst fram emot lite :)

i helgen var jag med underbara kompisar, kollade på bio ''Drag me to hell''. hemsk! sen hände massa annat också, som jag inte behöver dra upp här i bloggen. nu ska jag gå och försöka vila ett tag innan maten. PUSS!

lördags morgon

godmorgon alla sötnosar!
idag äre lördag wooooho. och jag vaknade av bråk och skrik, jätte kul. men återigen återfick jag mitt super braiga lördags humör och nu kan ingenting få förstöra min dag! :) försöker ladda ner massa låtar till mobilen sen ska jag ut och möta terese och krulllllaaan. sen ikväll ska jag träffa allihopa igen och bara ha jääätte kul. PUSS!

                                                                                   

godnatt&sovgott

nu säger mamma att det är dags att stänga av datorn för det är mitt i natten blablabla. och jag paaallar verkligen inte med hennes jävla tjat så det är väl bäst att jag gör som hon säger för en gång skull!


glömmer aldrig när jag satt på tåget nångång i 7an och julia ringer
''elise hör du det är din låt! elise hör du?!'' hah :')

my friday night

hej alla sötnosar!
ikväll var det dags för mami&papi att dra ut på krogen igen.. börjar bli lite ofta dom drar ut nu för tiden men fan dom får väl också leva livet tycker jag.

började iallafall kvällen med att jag lillplutten och terese kollade på eldorado, haha skitbra film ;o blev helt inne! sen kom markus och micke förbi också, sen blev det massa kaos och shit. och plutten mådde jätte dåligt så vi fick ta hand om honom. &tack sötnosar för att ni hjälpte mig oså ikväll! guldvärt.

och imorn vill jag ha kul! imorn kommer jag ha kul! e redan galet taggad! hahaha



jag älskar dig, det kommer jag alltid göra. glöm aldrig det! föralltid du&jag plutten

pour some sugar on me

nu mina damer och herrar ska jag möta terese vid saga sen ska jag hon och hanna panna ha mysig filmkväll hemma hos mig! PUSS


ursäkta mig.. men jag bara älskar den här låten!
känner du inte igen den i början gör du de nog i
refrängen. så jävla grym!

long time ago my friend


HAHAHAHAH! omg, bea till vänster och jag till höger.
ofta jag ens har varit sådär blond? HAHA!


vår låt.. remember?

bilder från igår - första skoldagen





~~

Hp1a

hej alla sötnosar!
sitter och lyssnar på musik och är allmänt glad. allt känns bra. det är fredag. det är helg. det är slut på mitt straff? haha, iallafall.

skoldagen idag började med samling i klassrummet sen delades vi in i grupper (jag kom ensam medans terese marie camilla och linda kom i andra gruppen -.-) sen gick vi ut på ängen och gjorde massa lekar blandannat skulle vi spotta godisråttor och se vilket lag som kom längst haha? det vann iaf mitt lag på brutalt. men sen gick vi till matsalen, som inte öppnade förns 45min som dom passade på att berätta klasserna. jag vart så jävla paff, så äckligt lakk så det finns inte. ''lag ett blir klass Hp1a och lag två blir klass Hp1b'' OCH DAGEN INNAN FICK VI SKRIVA LAPPAR OM ÖNSKEMÅL VILKA VI VILLE GÅ MED. lite konstigt att 5 tjejer skriver varandras namn och dom sätter 4st i ena klassen och en ensam i den andra. så självklart gick jag &terese dit och prata med dom. haha och det hade tydligen blivit nått fucking missförstånd så terese går i min klass! wiiiiiihoooo! men fatta min panik, ilska, vrede? haha trodde ja skulle koka över. men nu är iaf allt löst och nu skriver jag alldeles för mycket. PUSS!

freeedag

godmorgon alla sötnosar!
är inte alls pigg på att åka till skolan men måste man så måste man. ska möta terese&oliwia om fem minuter sen möter vi upp marie camilla hanna och rasmus på station :) ingenaning om vad vi ska göra idag men vi får iallafall reda på klasserna, vilket är lite nervöst. men nu måste jag dra. PUSS!

skola idag

godmorgon alla sötnosar!
känner mig inte alls nervös just nu faktikst, men det lär komma lite senare. börjar inte förns halv två, ska snart hem till terese och bara chilla innan vi åker tillsammans till skolan. jag terese marie och camilla :)

just nu har jag panik för jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. och min riktigt jävla snåla syster låter mig inte låna hennes vita skärp när hon själv tar kläder från mig utan att fråga fan hela tiden! jag blir så jävla förbannad..

men nu ska jag fortsätta leta efter nått att ha på mig! PUSS

time to go

inget depp här inte! nu ska jag upp med hakan och försöka se allting posetivt! 9a och källtorp tiderna är nånting jag kmr se tillbaka på med ett leende på läpparna resten av mitt liv. ett minne jag aldrig kommer glömma. personer jag alltid kommer älska. men nån gång måste man ändå växa upp och fortsätta livet. detta är bara början!

nu ska jag tvätta mig osv sen ska jag hoppa ner i sängen och prata i telefon. sen äre första skoldagen imorn, shit pommes fritt!!!!!! PUSS


when the night falls down

tankar&funderingar

gaaaaaaaaaaaah.. så sjukt mkt tankar och funderingar som bara virrar runt i huvet just nu.. mötet kändes helt sjukt, det kändes som en dröm. varför sitter jag inte i aulan med min sjuka klass för? varför äre inte vår sköna rektor som står där uppe och babblar om att raka av håret om vi klarar si och så många poäng? varför.. och då vaknar man sen och inser att det är faktikst inte som förut längre. ingenting är som förut. men det är sånt man får leva med och det är väl antagligen sånt man vänjer sig vid också skulle jag tro. men som sagt har jag alltid varit rädd för förändringar, för att släppa folk som står mig nära. och just i denna situation har jag behövt gå igenom både förändringar och splittringar, vilket inte känns alls bra.

på vägen hem från mötet mötte jag och terese juan, vår gamla rektor. han som vi satt hos redan första dagen och klagade på att vi inte tyckte om det och ville ha de si och så. han gjorde verkligen allt för oss, allt för att vi skulle ha det bra. hade extra matte lektioner med oss som behövde för att han verkligen ville att vi skulle klara betygen. han verkligen kämpade, och allt var för oss, för vår skull.

iallafall så kändes det tungt att träffa honom, faktikst. allt man har varit med om och allt han har gjort för oss. flashbacks. usch jag tycker inte om det här. och ja jag är en känslig typ när det gäller sånt här men jag tycker faktikst att det är jävligt jobbigt. men jag kommer vänja mig, nån gång..


jag saknar er så sjukt mycket

bebi.. <3

informations mötet

hej alla sötnosar!
åkte till informationsmötet i nya skolan jakan HTS\handel runt tjugo i sju. hah terese och hennes päron åkte med bilen precis framför sen snacka vi i telefon samtidigt ''men pappa gasa då dom är ju förfan lång framför'' ''haha ser er nu, snart kommer vi och nosar er i häcken'' ''aså shit terese ja e så nervös så de flyger fjärillar ur näsan på mig'' HAHAHAHA! bilresen var rolig trotts att vi inte ens satt i samma bil! men sen iallafall så mötte vi upp marie och camilla och gick in. det var inte lika mycket folk som jag hade föreställt mig vilket var rätt så skönt. MEN när vi satt i aulan och rektorn står uppe på scen och pratar i sin jävla mikrofon och alla e knäpp tysta och blablabla. tror ni inte farsan öppnar käften och ba ''ursäkta din mikrofon e uppåner'' alla blir knäpptysta först och bara kollar på han sen börjar de flesta skratta och rektor fanskapet ba aha hur gör jag nu då, stannar upp mitt i allt och grejer! pappa ba ''men vänd på den och ta den högra sidan,....'' blablablabla HAHAHAHAHA förstår ni va pinsamt när man sitter i en aula fullt med människor.... nej herregud. men iallafall så satt ja inte brevid han som tur var så ingen vet att det är min pappa :D:D:D men jag älskar min pappa endå :)<3

så imorn iallafall smäller det! då får vi veta klasserna och allt sånt shit. ja kmr vara så sjukt nervös så det finns inte, tur iallafall att man har terese marie och camilla ;o alla ska hem till terese imorn och fixa oss osv så det e nice. men nu skriver jag alldeles för mkt känner jag så jag avslutar här. PUSS!

onsdag

hej alla sötnosar!
har mycket att berätta för er idag. happy? ja, jag visste väl det :) iallafall, jag och terese hade det hur mysigt som helst igår kväll\natt. kollade på tv, asgarva åt allt och ingenting, satt ute på ballkongen med täcken inlindade och bara pratade, gick ut och tog en cigg med micke sötnöt, osv. på morgonen fick jag panik för ja visste inte vart min mobil var så jag väckte terese som blev jätte sur. haha mobilen låg bakom sängen. gud jag klarar mig verkligen inte utan min mobil! ;o iallafall sen åt vi väl frukost sen gick jag ut och mötte micke markus samuel william och linus vid grillen. sen tittade fredrika förbi ett tag också.

och ikväll äre möte i skolan. jag dööööööööööööööör!





cuz there's you and me

hej alla sötnosar!
idag har jag hunnit med mycket. började dagen med att gå hem till terese, där hon och rasmus var. nyvakna och söta :D haha sen kom emil förbi också, sjukt rolig grabb! sen droppa folket in som på räls. vi sjöng singstar och mysade. sen på kvällen kom krull micke och markus. vi kolla tv och bara pratade osv. sen kom hanna&rasmus förbi ett tag också och nu äre bara jag och terese kvar :D jag ska sova här så vi har hela natten på oss att snacka och kolla film osv. PUSS!


jag älskar dig

haha

shit shit shit! nu måste jag skynda mig hem till terese annars får jag ett sugmärke mitt på näsan! och det vill jag ju inte ha såhär lagom till skolstarten? PUSS!

typisk elise musik

James Morrison - Please don't stop the rain


Nickelback - I'd come for you


Kings Of Leon - Closer

jag kanske skulle valt nån kock linje istället?

ojojoj, vem stod för lunchen idag? med ett heeelt eget recept? jo, jag!
 

ingredienser:
spaghetti
kebab kött
grönsaks wook
grädd fil
piffi alkrydda
riven ost

utförande:
koka pastan som vanligt. häll ner kebabkött i pannan och när det blivit en aning klart lägger du till grönsakerna. tillsätt därefter med gräddfil, riven ost och krydda.

resultat:
smaskens!

dagens citat - elise rosén

dada life&fil i magen är en bra start på dagen




yesur, såhär har min morgon sätt ut. pappa kom in i mitt rum och stängde av min data klockan typ halv 8. och han kunde inte vara liiiite tystare heller så jag slapp vakna? men iallafall så somna jag om och vakna för bara en liten stund sen. kan iallafall inte ligga och sova till 1. måste verkligen ställa om dygnet nu, haha inte för att jag har många dagar på mig direkt. haha det kmr bli ett helvete att ta sig upp sju\halv åtta när skolan börjar..

så har ännu en dag gått

nu mina sötnosar är det big time för mig att lägga ner huvet på kudden och försvinna in i drömmarnas land. det har varit en lång och händelserik dag och just nu känns det som mina ögonlock faller ner vilken sekund som helst. måste även försöka vrida tillbaks på drygnet litegrana. men vi hörs imorgon. PUSS&GODNATT!

p.s i love u

vad gör man liksom

jag är hur uttråkad som helst. sitter och tar bort glasgrejer från en liten discokula med foten(?) eken ska hämnas på mig imorn, ringa och väcka mig halv fyra ;o bara för att ja skrev fett synd när han skrev att han skulle upp tidigt imorn och jobba.. träffade william ett tag idag, har saknat han enorm mycket. fast allt är fortfarande inte som det brukar, vilket är synd. jag har ätit pappas fisksoppa idag också, första tanken var blä sista tanken var oh yeah! så god var den! sen har jag bara chillat och tagit det lungt, låtit tankarna fara runt som tusen fjärillar uppe i skallen. sen har jag flummat med lillebror också, vi två tillsammans är helt sjuka i huvet! tro mig..

det blev mycket fakta i ett inlägg, haha men de nice. peace out

låt hjärtat slå för aik

efter en lång match med regn och uppehåll tog aik hem segern över halmstad med 2-1. därefter tar nu aik ledningen i allsvenskan. &detta känns ju helt jävla underbart :D det är bra grabbar fortsätt såhär så vinner vi hela skiten!


påväg till the voice :)





vilken header är finast?

hej alla sötnosar!
som ni vet har jag ofta nya fina headers till bloggen, detta är tack vare www.ccaruline.blogg.se! men iallafall så tänkte jag låta er rösta på eran favorit nu :)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

måndag

godmorgon alla sötnosar!
har precis vaknat till. seg som fan, haha. om 3 timmar äre tvättstugan, dryyygt. och innan det ska jag träffa bääääästisow ett tag :) har inge mer att skriva, peace.

bring me back

hur kommer allt bli nu? ny skola, nya vänner. ingenting kommer bli som förut? vilka kommer man tappa, vilka kommer man ha kvar? hur kommer allt bli egentligen? jag är rädd för förändringar, det har jag alltid varit. sjukt mycket tankar snurrar runt i huvet just nu. jag vill tillbaks till källtorp, till 9a, min andra familj.. jag vill ha allt som det brukar vara. allt förändras, i hate it

MY DAY

hej alla sötnosar!
har varit i stan idag och när jag kom hem därifrån kommer pappa in i mitt rum

pappa- du ser jätte konsig ut vad har du gjort?
jag- ingeting?
pappa-dina ögon ser jätte konstiga ut?
jag-men snälla, så säger du jämt?
pappa-dricker man så ofta som du så kan man bli beroende..
jag-men guuud, jag har inte druckit en droppe jag svär på allt!
pappa-det hoppas jag verkligen..

asså seriöst kan dom bli mer överdrivna??????? aja skitsamma nu ska jag ut med siss ett tag sen ska vi in igen &poppa popcorn och kolla twilight. PUSS!


OLDIIIE

middag med familjen rosén

vi kan vara normala..


och inte fullt så normala..

juan e kääääääändiis

http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/stockholm?videoId=1.1139454&renderingdepartment=2.41375

bonaqua, i en ny fräsch förpackining

the voice 09

godmorgon alla sötnosar!
gårdagen var lyckad men ändå inte, det kunde varit bättre om man säger så. eftersom jag tappade bort typ alla, nån fitta slängde tårgas så allt slutade typ en halvtimme tidigare. aa men jag hade kul iallafall, träffade massa roliga människor, dansade i ringen, smet in på donken toan, skrek efter kissie, träffade peppe&gänget, hade skit kul med jennifer haha :D och tågresan dit va ju inte tråkig heller om man säger så, snacka om att alla surtanter som satt i närheten haaatade oss ''bort med tanterna!!'' haha. ''åååå å å å å åååå'' nej men jag hade iallafall kul :)

tagga till nu folk snart smäller det

dags att sova, imorn ska man hinna med mycket! PUSS

när man är 16år får man vara hemma och leka med dockor.

haha här blir man bjuden på fest och grejer.. menmen 2bad. önskar jag var 18. fan va jag längtar!

musiken och jag går ihop jävligt bra liksom..

wierd

nu ska jag och siss baka negerbollar, höhöhöh

hahahahaha

japp allihopa då har ni bekantat er med henke roman. hahaha :D känns lite obehagligt faktikst att ha ett sådans inlägg på bloggen menmen, taskigt att ta bort nått han har jobbat så hårt med hahahha en hel jävla bok ju. men iallafall.... hahahha kan inte sluta garva. kommer knappt ihåg allt själv, sjukt länge sen iallafall.... hahahhahha! du e gullig du henke :) :)

elise :)<3

hej :), heter henrik roman och är från småland. träffade elise första gången för 4 årsen när jag konfimerades. hennes familj är nära vänner med en av min närmsta väns familj.  iallafall då, min och simons konfirmationsdag är något att minnas, det första jag sa till simon när vi gick in i kyrkan: "ser du den tjejen där med den gröna klänningen? jag har aldrig sett någon snyggare". simon säger.  haha ja, ja känner henne, hon är här och kollar min konfirmation med sin familj. jag sa. jag är avendsjuk på dig. den dagen i ca 2 timmar 30 min satt jag och kollade på henne näst intill hela tiden, fick ögonkontakt då o då. o ja bara tänkte tänk att få lära känna henne och få umgås med henne.  det var en speciell dag för mig och första gången jag träffade elise. under den helgen fick jag också hennes msn, vi sågs också två gånger när jag var med simon. det kändes tungt när hon sklle åka hem. varje kväll skrev vi med varandra hela hela tiden, och det pirrade bara mer och mer i magen. nästa gång hon kom ner till småland så kysste jag henne för första gången och det är bland dom bästa kyssarna i mitt liv än idag. vi umgicks och hade jätte roligt med varandra. men sista dagen var elise annorlunda, sen sa hon att vi bor långt ifrån varandra, så det var ledsna miner från båda två. men vi började skriva igen och dom kom ner till nyårsafton, och nyårsfirandet kunde knappast bli bättre. vi had edet jätteroligt, vi höll om varandra, kysstes och drack öl och annat gott, det var också den första natten jag sov bredvid elise. det var simons mamma som sa att vi kunde göra det. efter det så kände man att det var riktigt bra oss emellan. men samma sak hände då, att båda kände att vi bodde långt ifrån varandra. vi sågs en gång till efter det, vänskapligt. men än idag skriver jag och elise och det är alltid lika roligt att skriva med henne <3. jag tycker om henne lika mycket idag som jag gjorde då. jag drömmer mig bort ibland om att man hade elise hos sig och mös med en. jag tycker verkligen elise är en underbar tjej och en tjej ja skulle vela ha hela livet.

under detta år ska iaf jag och en kompis upp till sthlm, han ska träffa en tjej, och då ska jag få träffa elise <3.

det jag ville säga med detta gästinlägg det är att elise rosen är en underbar människa på alla möjliga sätt. sen är det ju ingen nackdel att hon är så snygg , het och sexig som hon är :).     kyss på dig <3

kvälls uppdatering

hej alla sötnosar!
now im back. har hunnit med mycket idag men för att slippa skriva ett mils långt inlägg ska jag försöka fatta mig kort. börjad dagen med att bli upphämtad av tom, kollade film och rökte vattenpipa. linda och nico kom förbi ett tag också :) sen gick jag hem till hanna, var där ett tag, hade det jätte mysigt (: efter de åkte vi till eken, jag fick ha en, förlåt hanna, men jätte ful cykel hjälm på mig, den var ful på mig iallafall, men vi hade sjukt kul på vägen iallafall HAHAHA :D ''neeeeej hanna itne centrum, shiiit bussen, faaaan'' haha. sen drog hanna typ direkt från eken men ja stanna, jag e en tapper kämpe jag (; det var bara eken sebbe och micke där, dom chillkröka typ sen lyssna vi på musik oså. linda och gänget kom förbi ett tag också sen kom bella&freddie. sen var det time to go home. hahaha såhär slutar det när jag ska ''fatta mig kort'' .... suck


tom's suuuuper söta katt


otroligt jävla ugly, och tro mig det såg värre ut i verkligheten


älskar dig bebi


lovade eken att skriva att bilden e tagen från hans ballkong&ja håller mina ord.
bilden är tagen från ekens ballkong :) otroligt fin faktikst!

tänk

gud jag blir så himla ledsen när jag ser sånt här..
och jag tycker verkligen att människor ska börja använda hjärnan och sluta klaga på små saker och vara så otroligt bortskämda. tänk på dom här små barnen? som krigar för att fortsätta leva. det finns folk som har det värre. tusen gånger värre. tänk på det! vi har det egentligen
jävligt bra

put on some good shit

godmorgon sverige

hej alla sötnosar!
kollade på b film efter b film efter b film igår kväll\natt ;o det var inget annat som gick på tv, haha.. slutade med att jag somnade fem nångång, haha vaknade alldeles nyss men ändå är jag super glad och jätte pigg :)

snart kommer tom och hämtar mig på moppen sen brummar vi iväg till kolarängen &röker vattenpipa sen hem till tom och kollar på a walk to remember. skit länge sen jag såg den! aja, ska fixa mig lite nu, PUSS!


gammal bild, elyy och oooolii

back to the dreams

i god tid som datan börjar cp fakka börjar jag känna mig otroligt trött. så det är nog på god tid att jag hoppar ner i sängen och försvinner till sagornas land. hoppas jag drömmer nått underbart, och inte fucking mardrömmar som jag alltid drömmer....
PUSS&GODNATT

tur att man har andra som kan sånt här

nu e designen klar! tack carro :D vad tycker ni, visst blev den fin?

något jag tänkte börja med jag också




  • regn och alla äckliga maskar och sniglar som kryper fram
  • kissie, 18år och kan inte bete sig som en normal människa
  • bloggare som aldrig uppdaterar, riktigt tråkigt att läsa då
  • folk som går runt och bråkar med allt och alla för det är kul?



  • trevliga och sociala människor
  • sommarlov, sola bada grilla
  • gina tricot. en riktigt bra klädesaffär, både billig och med fina kläder. har även fina smycken och annat smått och gott
  • alla underbara vänner, vad vore man utan dom?

time for some new shit

hej alla sötnosar!
var först och träffa caaami och maarre ett tag sen gick jag till centrum och mötte terese och mmmmaaaadde :D sötnöten som ja inte har träffat på år och dar känns det som. och vi började ju babbla på direkt, hela vägen hem till terese, hemma hos terese (där vi hann med lite av vår traditionella killning också) sen drog dom iväg till ung08, och eftersom jag måste vara hemma 11 kändes det lite onödigt att följa med..

skulle egentligen träffa tom johan och tobbe också men så blev det inte, för jag får inte vara ute en minut senare än 11.. men skitsamma. just nu sitter jag iallafall inne på fejjan&msn. carro sötnöten håller på med en ny bloggdesign till mig, denna kommer bli enkel men fin :) ni får se snart (; PUSS!


bye bye

kommer aldrig på nån bra rubrik...

hej alla sötnosar!
åt precis korvstroganoff(stavning?) med ris och innan det var jag hemma hos eken med oliwia, vi kollade på Ladder 49, min älsklingfilm som jag bara har sätt början på ;o men vi hann inte se klart hela så det ska vi göra nån annan gång! aja nu ska jag ut och möta bumbi&bongi hihi, PUSS!

ely tycker till

okej nu ska jag bara skriva av mig lite.
ni alla som är inne i bloggvärlden eller vad man ska säga vet nog vem dessie är. och jag tycker det är så sjukt synd hur allt ska bli pga någons blogg. hon är säkert hur gullig och trevlig som helst i verkligheten. okej i bloggen kan hon oftast visa en ganska dryg och bitchig sida. alldeles för självsäker osv. men comeon? egentligen låt henne vara så, det är väl hennes problem? låt henne älska sig själv om hon vill, hon har väl ändå aldrig varit taskig mot er?

som det som hände på ung08 bara här om dan, hon blev både misshandlad och fick en tårta i ansiktet? jag menar hur moget är det, helt seriöst. pga att hon driver en känd blogg ska hon knappt kunna visa sig på stan. jag har aldrig brytt mig innan men nu tycker jag allt börjar gå över styr. vad är det med människor nu för tiden?

here she comes again

kom på en sak alldeles nyss, alldeles precis nyss. MADDE KOMMER HIT IDAG! :D
herregud, det var så sjukt länge sen man träffade sötnosen så det e helt sjukt, typ i vintras (?) men idag kommer hon iallafall :) hihi


gammal bild, madde jag och hanna <3

-


torsdag

godmorgon alla sötnosar!
vaknade av att solen sken in genom rummet, har sovit hur gott som helst. pratade med tom i nån timme igår också, efter det var jag huuuur trött som helst. det var länge sen jag blev riktigt trött. har mer varit att jag har gått och lagt mig typ fyra sen bara somnat men igår kände jag verkligen av tröttheten, haha aja what ever.

idag blir det nog att åka in till ung08 ett tag iallafall, har inte varit där ännu faktiskt. haha jag och oliwia blev ju jagade förra året på 08, kommer du ihåg det gumman? (; men anyhow. nu ska jag hoppa in i duschen, PUSS!

time for bed

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite tv, som jag inte har gjort på hundra år känns det som.. håller tummarna på att two 1\2 men går nu. PUSS&SOVGOTT

jag finns här för dig tom..

hej alla sötnosar!
var ute ett tag med eken och snackade och så, sen när jag kom in hade tom skrivit på msn. hahahha gullgubben e jätte avis för att ja fick träffa alla aik spelare och inte han. men sötnos om du ser det här så har du ju iallafall mina snygga bilder du kan kolla på (;

är skit trött men ändå pigg. sitter inne på fejjan och msn. hihi har inge mer att skriva. PUSS!

vilken toppen dag!

hej alla sötnosar!
nu är jag tillbaka igen efter en lång och rolig tur. åkte till akalla gård där aik hade träningsmatch mot akropolis. lite kul att det gick runt spelare så man både kunde tigga autograf och ta kort :D iallafall så vann gnaget med 2-0, sååååklart :) träffade iallafall på blandannat pavey, özkan, ortiz, bojan, örlund, tjernström och obolo (; här kommer några bilder.




hahahaha tjernström tyckte jag hade jätte snygg mobil,
han har nämligen likadan :)



ååå vi e gnaget

dagen har jag spenderat med bästavän och toveliten. nu ska jag snart sätta mig i bilen till akalla för att kolla aik match. PUSS!

lateeer

hej alla sötnosar!
nu ska jag hem till terese, min syster soulie och bästavän. ingenaning om vad vi hittar på men nått kul blir det (; as always!

kolla vad jag hittade..

 

brevet vi fick av emma wedin på skolavslutningen,
när tårarna bara rann och aldrig tog slut..
''ja, vad ska man skriva?!? du har fått mig att vråla, skrika, skratta,
gråta (av skratt) och LEVA. tack för dessa tre år. ♥ kram
''

glömmer aldrig. den hemskaste dagen i mitt liv. när jag var tvungen att säga hejdå till min andra familj.



klass 9A kommer föralltid finnas i mitt hjärta

godmorgon stockholm!

idag är det, vafan äre för dag.... vänta jag frågar papiii.... haha onsdag äre :D och jag är på lite små mysko humör faktikst, om jag ska vara helt ärlig. tankarna bara flyger runt i huvet. idag ska jag nog iallafall dra in till ung08, hoppas oliwia och terese är på annars blir jag sur haha :) PUSS!



jag älskar er tjejer, ni har och kommer alltid betyda mest.

last call

time for bed. &mobilen har jag med mig som vanligt. sovgott!

this is me, this is who i am. dont try to change me, cuz you cant.

update a la ely's dag

hej alla sötnosar!
nu är jag hemma igen. var ju som sagt och rökte vattenpipa med tom, efter det kollade vi på titanic. efter det åt tom och tobbe hahah sen mötte vi amanda linda och johan. tom satte sig i tuggummi och hade en jättesöt fläck på rumpan sen kom en kärring förbi och snacka om att ringa polisen och shit (?) herregud, världen e bra konstig...





hallåj i huset

hej alla sötnosar!

nu har jag och tom suttit och rökt vattenpipa i nån timme, pratat och så, jätte trevligt :) och nu ska vi kolla på titanic haha ;p PUSS!

time to go

hej alla sötnosar!
usch vilket väder.. blir nog inget ung08 idag tror jag. haha, om 10min kommer tom och hämtar mig sen ska vi åka till kolarängen och röka vattenpipa. knasbollar :) PUSS!

nu äre stopp

ely'  muuuuunir says:
gumman vi ska inte röka idag på hela dan..

shit balle ollon fitta kuk hora

oliwia' happyface says:

men jag måste röka upp min sista, jag svär det är den sista jag kommer ta

ely' muuuuunir says:

-.-

aja gör så

oliwia' happyface says:

bra, sen äre stopp

ely' muuuuunir says:

yes

fatta massa cash som kmr ruuuulla in

men fest röka är okej! men baaaara när man dricker alkohol

<3

godmorgon stockholm!


här är min och pappas mega goda frukost. macka med köttfärsås och ost över.
in i micron och voila! jag och pappa är bästa fukost kockarna ever ;o

och idag fick jag brev från min skola också. möte onsdag den 19e i aulan.
usch jag vill verkligen inte börja skolan igen. back to hell,
fyfan..

dröm sött

nej nu gott folk ska jag krypa ner i sängen och smsa. sen somna så småningom. PUSS!

aaaw

när jag var liten var jag jätte rädd att mamma var en häxa. så jag var tvungen att dra i hennes ansikte för att se om hon hade på sig en mask

here i am once again

hej alla sötnosar!

vi kollade på the flintstones, satt i soffan med en skål chips och mysade galet! och nu sitter jag och pratar i telefon med sötnöten tom. emelie tjatar på att hon har tråkigt så det blir nog en till film för vår del. hehe.. PUSS! 


öland 09, minnen..

gott och blandat

hej alla sötnosar!
har varit dålig på uppdaterings fronten idag, ber om ursäkt för det. har träffat älskade bästavän ett tag, tove och fredrika har jag också träffat sen har jag varit här hemma bara eftersom ja o siss e barnvakter till plutten. vi ska snart ner till centrum o köpa chips&cola sen blire hem o kolla film o mysa galet!

juste! är så jävla lycklig lycklig lycklig! kan äntligen lägga in bilder på datan igen :D:D så nu bjuder jag på massa bilder från typ fem dagar tillbaks o framåt. enjoy!


hemma hos robin i tisdags, mysade galet på hans baksida hela natten!


dagen efter var robin en riktig solstråle!


jag&linda fick för oss att sätta plåster på armarna


torsdags morgon


vi kom fram till att linda såg lite ut som en brun lady gaga


käre kusin kom till stockholm också


emelie var galet taggad


i väntan på bussen, halv sju på morgonen


mina underbara morbröder


jag syster och bror <3

MÅNDAG

godmorgon alla sötnosar!
idag åker käre kusin hjalle hem. och jag och syster ska vara barnvakt till vår lilla plutt. men jag bara måste hinna träffa terese idag!

klicka på länkningen och få 100 garanterade nya besökare http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=eelyy

PUSS!

hej igen

hej alla sötnosar!
vi åkte till ängsjö och var där från ca ett till halv sex sen åkte vi hem, sa hejdå till steve och olle. som skulle tillbaka till dalarna, sen började pappa med maten. snacka om att alla var hungriga. direkt efter maten somnade jag och vaknade för bara tjugo minuter sen. hahaha fattar ni, jag hade ju ingenaning om den var halv tolv på morgonen eller halv tolv på kvällen menmen..

nu har jag iallafall satt på mig pyamas och resten av kvällen ska jag tillbringa i soffan framför tvn med resten av människorna :) PUSS!


hos robin igår :)

så söt

hej alla sötnosar!
nu har vi ätit tårta och sjungit födelsedags sång. av min käre lillebror fick hjalle en dikt som löd såhär;

hjalle jag kommer ihåg dig som en nalle,
utan skalle hahaha jag skoja.
hjalle med ditt fina blonda hår.
och dina söta små tår.
du bor i en stubbe,
snart är du gubbe. grattis!

hahahah :')

aja nu har jag bråttom för nu ska hela gänget iväg till ängsjö och sola&bada. tillochmed mina morbröder ska bada&sola ;o PUSS!

godmorgon stockholm..

.. och graaaaaattis hjalle käre kusin, hela 19 år :o grattis grattis grattis!
mamma står och gör tårta hehe :) och vi e ju lagom sega idag om man säger så, tog halv 7 bussen hem från stäket igår. jag emelie och hajlle var hos robin hela kvällen sen var såklart linda amanda johan tom och tobbe där :D hade det trevligt, som vanligt. sen kom vi hem och kunde inte förstå oss på hur man gjorde med bäddsoffan i mitt rum. men till slut gick det och då slockna vi direkt.

och idag vet jag faktikst inte vad som ska hända, vi ska väl äta tårta och god mat, sjunga födelsedags sång för hjalle :D sen får vi se vart planerna leder. nu ska jag hoppa in i duschen. och ännu en gång, grattis käre kusin :) PUSS!

sun is shining

godmorgon alla sötnosar!
vaknade av att hela släkten kom in och skrek upp och hoppa nu apapapapap... jag och syster blev inte så jätte glada men tillslut gick vi upp och åt god äggfrukost.

och nu gör vi oss iordning för att dra och bada. jag älskar sol :) PUSS!

NU ÄR MAN JU LAGOM TRÖTT

hej alla sötnosar!
klockan är tretton minuter över fyra och jag emelie och hjalle har precis ätit super smarrig egengjord wook ;p tog naattbussen hem från skälby där vi var hos emelies kompis jessica. hade det jätte trevligt :)

imorn blir det sola och bada sen på kvällen skulle vi tydligen till nått jippo i kungsängen. måste kila nu. PUSS!


KÄRE SYSTER


KÄRE KUSIN

people always leave

jag hatar folk som förändras. och du har förändrats så sjukt mycket.
förstår inte hur och varför. jag saknar dig. jag saknar oss.
jag gör faktistk det. men måste väl lära mig att leva utan dig.

hehe

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
kille
Vad står det i ditt femte sms?
ok möt mig vid saga då :)
Vem ringde dig senast?
andreas haha(?)
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
på mig och min lillebror
Vilket språk är din mobil på?
svenska
Vad heter din ringsignal?
the offspring - you're gonna go far kid
Hur många sms har du i din inkorg?
orkar inte räkna?
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
hej baby <3\camilla
Vad svarade du?
 whaaats up girl :D<3
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?

fan va nice :D:D:D:D:D:D:D<3\oliwia
Hur många sms har du i kategorin "skickat".
haha ingenaning
Vem är din 13:e kontakt?
 bea

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner
hahahaha terese e min 20e kontakt och JAAA hon e min bästavän! :D
Ogillar du nr 5?
amandus- haha nejdå... ;p

Har du varit i hop med nr 1?
hahaha neej
Vad har din mobil för färg?
svart
Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
herregud
Hur mycket kontanter har du på dig? 
inte mycke haha 
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
nått konsigt hemnummer ;s
Vad har du på dig på överkroppen just nu?
grått linne
Vilket märke har du på strumporna du har på dig?
har inga strumpor på mig
Vilket märke har du på skorna du har på dig?
  har inga skor på mig nu haha
Ett ljust eller mörkt rum?
ett ljust och fint rum haha
Vad gjorde du vid midnatt?
data :)
Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
ingenaning
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
vet inte
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
?
Vilken ålder har varit bäst hittills?
det är nog från 7an tills nu
Din värsta fiende?
hmmm...
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
en fin sommarkvälls bild
Vad var det senaste du sa till någon?
pappa vad händer?
En miljon dollar eller förmågan att flyga? 
en miljon dollar!
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
nej :)

vilken härlig dag

hej alla sötnosar!
det blev inte en sån jätte lång vistelse på kallhällsbadet. men vi hann sola lite iallafall, och bada gjorde vi ett bra tag. vattnet var helt jävla underbart! så sjukt ljummet (stavning) ialllafall så var det helt underbart med ett dopp i det blå :)

och nu ska jag bara ta en snabbdusch sen kommer släkten, och maten doftar underbar, hehe. PUSS!

FREDAG

godmorgon alla sötnosar!
drömde världens hemskaste dröm inatt, vaknade med hjärtklappning och rinnande mascara.. hatar att drömma mardrömmar men det är typ det ända jag gör, ingenaning om varför.

men iallafall så ska jag ner till kallhällsbadet nu med käre syster och senare vid fem-sex nångång kommer käre kusin hjalle hit, sen mina klockrena morbröder och lilla söta mormor för att äta god middag och ha det trevligt. men nu börjar emelie bli otålig så det är bäst att man börjar fixa sig lite. PUSS!


bild från början av sommarlovet. me and juuuullääää :)

natti natti

jag skulle göra ett test på facebook sen skrev min syster såhär

emelie says:
elise jag är verkligen taggad på att få se ditt spök resultat.

så skynda tack.

eller.nej.jag.kommer.till.dig.kan.inte.bärga.mig.

är.det.ok.eller.

bra.kommer.

tjaba

japp som ni ser är hon lite konstig av sig (; precis som jag, hehe.. men jag har blivit galet trött nu av att ha umgåtts med henne några timmar så det är big time för mig att sova. PUSS!

mysig kväll med underbara människor

hej alla sötnosar!
kom hem för ett litet tag sen, har varit hemma hos robin med linda amanda nico tom mickan rodde och oskar :) mysigt, suttit ute på hans altan, rökt, snackat skit och lyssnat på musik. jag har blivit jätte hostig... och förkyld -.- haha fett drygt, och alla tror att jag har svininfluensan men det har jag inte! (peppar peppar ta i trä) men iallafall har haft en bra och lyckad kväll idag igen :)

och jag och min syrra bråkar om töntigaste saken över msn. hahahaha vi får kalla det grov syskonkärlek.... ska lyssna på musik och fixa lite nu, PUSS!

obeskrivligt bra

torsdag

godmorgon alla sötnosar!

igår hade vi det jätte mysigt vid översjön. massa trevligt folk, musik och en brasa. i love it! fick i mig lite för mycket öl bara så pappa kom och hämtade mig när vi var påväg hem. det var de ända negativa med kvällen annars var den felfri :)

men nu måste jag ta itu med att plocka upp tvätt, rensa mina garderober och städa rummet. antar att det blev mitt straff... -.-

(det är fortfarande cp med datasladden så det blir inga bilder nu heller :/ men jag ska försöka fixa det, dont worry, be happy!)

onsdag

hej alla sötnosar!
igår var jag på bonäas med linda och bea sen på kvällen var jag med alla sötnosar vid bonäs, igen. haha sen gick jag hem till robin med amanda och linda där massa folk var sen sov jag där. och idag har jag varit med linda, kolla tv och gjort nudlar.

och nu har jag jätte brottom för vi ska iväg massa folk till översjön, grilla och ha lite kul! SÅ PUSS PUSS

(har tagit massa bilder, men det går inte att lägga in, nått cp med sladden. men lägger in bilderna senare, plus bilder från ikväll, lucky you=)! )

godmorgon sverige!

det är underbart väder och jag är på ett klockrent humör. kan det bli bättre?

har precis ätit frukost och vaknat till lite grann. messat lite med nyberg och planerat lite för dagen. och jag har kommit på en sak den här morgonen, jag kommer nog aldrig lära mig att dricka kaffe! ;o

in i drömmarnas land

 
nej, nu är det dags för mig och min söta hello kitty pyamas att gå och lägga oss! PUSS OCH GODNATT

jag är kär i musiken.

''just me and these four walls again''

hej alla glada människor..

..nu är jag hemma igen!
har hunnit med massa skoj idag, sjungit singstar, bowlat (på mobilen), varit vid bolinder, hälsat på örjan, varit på donken, lekt i bubblan och fått stjus hem av pappa när en låt kom på radion som jag tycker om :)

japp där har vi den, hold on med måns zelmerlöw. älskar när den kommer på radion! hihi. nu ska jag bjuda på lite bilder också, fan va snäll jag e idag ;o










born to be cheap

hej alla sötnosar!
nu är jag här igen efter en hel späckad helg i vänersborg. med släkt träff, festival, brun pulver och ribbs. hade det otroligt trevligt faktikst :)

och vad har jag gjort idag? jo jag har stått i en kö i 3 timmar. en ny tele2 butik öppnade i skärholmen så det var otroligt sänkta priser på mobiltelefoner,datorer osv. denna sötnos fick jag med mig hem



nu ska jag fräscha till mig lite, sen ut och möta freeeddie. PUSS!