dagens låt

godmorgon nyårsafton!

galet taggat! idag ska inget gå fel!

IM IN LOVE WITH THE MUSIC

ONSDAG

hej alla sötnosar!
äntligen funkar min data igen :) eller fortf lite att jobba med men fan det funkar ju att blogga o lyssna på musik iaf.

min dag har varit ett rent helvete. började dagen med att dra med nyberg till jakan för ja behövde fixa lite tills imorn osv. så först finns inte det jag ska ha, sen går min väska sönder, sen finns inte klänningen jag skulle köpa på hm, sen tappar jag min mobil i toan så den går sönder. KAN DET BLI BÄTTRE?! nej.. sen att vissa människor e så otroligt dumma i huvet gör ju inte direkt saken bättre men det är en annan femma.

imorn äre iaf nyårsafton. jag lyckades hitta en klänning till slut, som jag är någorlunda nöjd med iaf. men nej självklart fick jag reda på alldeles nyss att syrran har köpt en likadan! det blir bara värre och värre. hoppas morgondagen har nått bättre att erbjuda. PUSS!

YEA

sitter och snackar litegranna på msn. ska hoppa in i duschen nu sen åka till mormor. hörs senare.
PUSS!

VAD ÄRE FÖR DAG? TISDAG?

hej alla sötnosar!
har sovit otroligt gott inatt och är redo för ännu en ny dag! klockan två ska vi till mormor och äta middag sen ska jag nog hucka upp med girlsen :) känner för att göra nått kul idag men jag kan inte riktigt sätta ord på vad jag vill göra, men vi får se vad det blir. vi hittar nog på nått :)

två dagar kvar till nyårsafton, helt stört underbart! hoppas det blir riktigt lyckat! PUSS


ILOVEUHANNI

tillbaka på tangenterna

hej alla sötnosar!
ojojoj, vet inte riktigt vart jag ska börja. har inte haft tillgång till dator så har därför inte kunnat skriva på typ hundra år. min julafton var iallafall lyckad, fick fina julklappar osv osv.

i förregår var jag mamma och emelie på kryssning. rockade sönder hela båten, ägde dansgolvet och var en aning slitna dagen efter. men det var solklart värt det!

igår var jag hemma hos hanna med terese olkiwia malin och massa fler folk. hade det skit kul, spårade väl ur lite smått i slutet men fortf en riktigt lyckad kväll!

imorse vaknade vi alla tjejer som sov kvar hjos hanna, gjorde frukost, sen skulle alla dra och fixa saker hit och dit. så jag fick stanna kvar och sova:p sen när hanna kom hem ramla jag ner för trappen ohch skada mig. fortf full? haha nejdå.. sen gick jag iaf hem. och ikväll har jag bara tagit det lugnt. invigde nyss popcorn maskinen och det var mums mums.

nu ska jag lyssna lite musik sen fortsätta med mitt. PUSS!

im happy

hej alla sötnosar!
är hemma hos terese nu, vi ska till jakan med micke markus och linda. handla julklappar osv. sen blire hem och klä julgranen. imorn äre julafton! kan ni fatta? det kan inte jag.. haha.

om jag inte skriver imorn så vill jag önska er alla en riktigt god jul! :)

hej och hallå. dags att skriva igen då.

hej alla sötnosar!
sitter hemma hos terese och lyssnar på sketa bra musik medan terese står i duschen. grrrrr! sen blire till att träffa emelie och linda sen åka till brommaplan.

imorn drar jag iväg och fixar det sista med julklapparna, har bara syster och bror kvar, mammas och pappas julklappar e redan fixade. sen blire julstädning gånger hundra där hemma, det måste ju vara skinande rent hemma tycker mamma.

PUSS!


i love you girliiie

soon the party days are back!


3 DAGAR KVAR

godmorgon alla sötnosar!
nu är det bara tre dagar kvar.. kan inte riktigt fatta det faktikst. har det verkligen gått ett helt år sen förra julen? tiden går så otroligt fort. jaja, jag klagar inte iaf :)

mamma och pappa är i köket och slår in julklappar så jag får inte äta frukost, men jag överlever, julklappar över hela golvet är ju inte så fel liksom.

igår var jag med terese oliwia hanna och malin. malin och hanna gick efter ett tag och då spelade jag kort med oliwia och terese. neger och president som vi numera kallar obama, sen gick jag hem, la mig i sängen o somna.

haha ja ni, har inte mycket mer att skriva. PUSS!


HO HO HO

-

nu är jag hemma igen. ska äta goda bullar med mamma och mysa i soffan framför tvn. PUSS

MUMS


nu är jag mätt och belåten. det blev en god
kebabsallad. nu ska jag bara vänta på ett sms
sen ska jag rulla mot bästavän. PUSS!

ut och huttra

nu ska jag och pappa åka iväg och köpa hem mat, självklart ska jag köpa en sallad, en underbart god sallad. sen ska jag byta om och traska ut i julvädret, mina steg kommer leda mig hem till terese där terese och hanna väntar. mina fina flickor

godmorgon vinter

hej alla sötnosar!
idag är det lördag och fem dagar kvar till julafton. isn't it great? :)
igår kollade jag på E.T med lillebroder. satt och störtböla, edvin tyckte jag var jätte töntig. sen gick jag ut o mötte tom, mamma o pappa blev jätte sura för att jag kom hem ett när jag egentligen skulle vara inne elva. men de e löst nu :)

min morgon har varit mysig iaf. börjar bli jävligt hostig bara. hostat hela natten och morgonen men jag överlever.


du gjorde alla sagorna till verklighet och utan dig mamma så är jag inte hel

bara 6 dagar kvar

såhär ser min julafton ut.
jag vaknar upp, utvilad och på underbart humör, min söta lillebror springer in och kramar mig. stegen fortsätter mot köket där familjen är samlad vid frukostbordet. gröt och julskinka är serverat och jag brer min 'årets första' skinkmacka med senap på. underbart. som vanligt ligger det runt 3 paket på varje barns plats. i mina brukar det oftast vara kläder jag ska ha på mig på julafton, smycken osv.
efter frukosten går jag och testar kläderna och går ut i köket och visar mamma som oftast säger ''gud va fint, de passa ju perfekt!'' sen springer man ut i vardagsrummet och skakar och klämmer på alla paket som ligger under granen. försöker räkna hur många det står just mitt namn på. men oftast brukar det inte gå eftersom alla ligger över och under varandra.
klockan två kommer alla gäster, kramar och pussar och många ''GOD JUL'' blir det då. sen blir det god julmiddag, julskinka, köttbullar, prinskorv, potatis, julskinga, jansons m.m direkt efter maten är det Kalle anka på tv. som man självklart inte kan missa. efter det kommer tomten, om man har tur vill säga. men det brukar man ju ha! han har alltid med sig en säck med ett antal paket i. när tomten sedan gott och hälsat alla god jul börjar man öppna alla paket som ligger under granen. oftast får man nästan allt det man önskar sig och allt är frid och fröjd. när klockan börjar bli mycket och folk börjar röra sig hem går man in i rummet och kollar in alla julklappar, testar alla julklappar och bara fortsätter kvällen så bra som det bara går. det är ju trotts allt julafton, och julafton har vi bara en gång om året!






lyssnar och älskar

BARACK OBAMA:
In small towns and big cities
We came together
As democrats, republicans, and independents
To stand up and say that we are
ONE NATION, we are ONE PEOPLE
And our time for changed has COME..

R. KELLY:
When the mountain seems too high
And you don’t have the courage nor the strength to climb
And the road you’re on won’t end
But still you run though you cannot see the finish line

And dark clouds are over you
Your skies no longer blue
But you marched on straight ahead
Somehow you made it through

Got to the mountain peek
They left a path of me
Your victory made history and now

CHORUS:
I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh I

When it felt like you were weak
And couldn’t fight no more
On the ropes and it seemed like
You was gonna run out of breathe

When the world was on your shoulder
And the walls were in your way
You leaped and made it over
Through it all you kept the faith

With hope you set us free
You showed us how to dream
And now we can lift our voices
And forever sing

Now’s the time to look ahead
And thank our hero’s of the past
And celebrate this history
Let’s raise the flag cause

CHORUS:
I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh I

BRIDGE:
And when they tried to keep you down
You kept up your head
Never losing sight
You believed in what was right

You endured to the end
Walked through the strongest wind
The storm’s over
And a new day begins

And when our hope was dying
You brought us healing
And now I got something
To tell my children

CHORUS:
I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh I

jullov

jag skulle hoppat av glädje om det inte var för mitt jävla utegångsförbud. visst e lov skönt med sovmorgon oså. och såklart jul och nyår e kul. men resten då, resten av alla dagar när jag skulle kunna ha så jävla kul? det här suger.

så perfekt

har och kommer alltid älska



I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should

torsdag

hej alla sötnosar!
vet inte riktigt vad jag ska skriva..
idag äre torsdag och imorn äre jullov! bara lite uppvisning i aulan sen är vi fria. jag är lycklig. måste bara få skryta lite nu också, i måndags fick jag vg på mitt dataprov, igår fick jag vg på mitt engelska prov och idag fick jag mvg på mitt handelprov. det har typ aldrig hänt mig förut att jag har ens fått ett vg! så jag e lite smått stolt över mig själv.

1 vecka kvar till julafton
2 veckor kvar till nyår
´
jag e glad!

onsdag

hej alla sötnosar!
känner mig fett konstig. lycklig men samtidigt saknas något.. what ever, träningen idag va iaf skit kul! julavslutning med pepparkakor och sång efter, blev tillochmed lite snöbollskrig. som vanligt åkte vi hem med robert och cristian, haha fyra glada tjejer i bakutrymmet med musik och en cristian som sitter i knät på robert och styr bilen. haha. knas. men kul va de :)

har precis tagit en otroligt skön dusch. imorn äre torsdag sen fredag sen..... JULLOV! tror ni ja e lycklig eller? :D


två bilder från invigningen av julen som vi hade igår. minne!

invigning av julen!

jaaa.. vad ska man säga!
mulningar, mur byggning, snöbollskrig, pulkaåkning (säckåkning), rulla ner för backar och gud vet jag. en riktigt härlig kväll i snön med dom bästa!

hej alla sötnosar!

nu är det 9 dagar kvar till julafton. med mycket som händer runt omkring. skolan e bara en pain just nu, så äckligt trött på skiten så de e sjukt. men man kan ju glädjas åt att det är jullov på fredag! vänner beter dig konstigt och gör saker som man inte förstår sig på. ja. idag i skolan var de fett drygt, satt i aulan i 7 timmar typ.. men transan va fett skön!

sen blire snöbollskrig idag också (?) herregud. mycket nu såhär till jul.. PUSS!


så typiskt mig. jag e kär.

-

nu ska jag hem till bästavän. girltalk bigtime!


higher

hej alla sötnosar!
här sitter jag och lyssnar på musik i min ensamhet, jag har verkligen tråkigt. och utegångsförbud suger kuk.

mamma har varit borta i flera timmar nu, hon shoppar julklappar, det gillar jag iaf. men allt annat kan bara ta sig. igår hade jag kul iaf, kvällen började underbart med att erik vann idol. och jag kan säga att jag aldrig har garvat så mkt när jag har sjungit singstar förut som jag gjorde igår.


ps. i love you :)

fredag

ja vad ska man säga.. jag har inte så mkt att säga om de senaste dygnen. de har varit chill ena dan, kaos andra.

och idag blir de som sagt ingen utgång för mig, måste ju vara inne klockan nio. jag ska iaf kolla idol finalen och hålla tummarna på erik! om inte han vinner så vet jag fan inte vad jag gör. PUSS!


ska bli härligt att träffa dig ikväll gumman,
vi har verkligen haft våra dagar du&jag :)
var länge sen vi snackade ut om allt och jag ser verkligen
fram emot att göra de, det kommer bli skönt. <3

onsdag

hej alla sötnosar!
sitter just nu på min svenska lektion. men annie e inte här så vi har ingen lektion.. kul att man fick veta de när man redan va i jakan. skulle vara grymt skönt med lång sovmorgon!

men nu sitter vi iaf här, haha alla vid varsin data och lukas står för musiken.
nu ska jag fortsätta klicka runt. PUSS!

dagens låt



sitter här med oliwia terese markus o micke men ja får inte blogga för markus så PUSS PUSS

sleepy

nu ska jag äta en mandarin sen lägga mig i sängen och kolla på tv, om jag inte somnar direkt för jag e galet trött. sen imorn när jag vaknar är det andra advent sen match klockan fyra. nice! :)

rubriktext

hej alla sötnosar!
känner mig konstig, kan inte hitta ord för hur jag känner mig just nu faktikst. bara en konstig känsla. sitter och lyssnar på Whiskey Lullaby och tänker, tänker på allt. ganska skönt faktikst.

skål

hej alla sötnosar!
gårdagen var jätte rolig faktikst. började med skola, chilldag bara. sen efter skolan var jag terese och oliwia i jakan, gick runt lite. oliwia fixade en ny nagel, haha. sen bokade vi tid för att fixa naglar den 29e. sådär lagom till nyår. efter det fick vi skjus hem av stefan sen vare bara hem direkt sen hem till terese där jag terese oliwia stella ekki hanna moa och fredrika fixade oss innan vi fortsatte mot stella. efter tiden gick rullade de in folk och jag hade faktikst jävligt kul :)

men som vanligt slutade hela kvällen med att jag måste komma hem nio varje helg..

jag har tråkigt



bästavän ringde nyss

det var både snack om nyår, helgen, torrlökar,
cigg, kärlek och gud vet vad. fråga inte :)

ely's fantastiska lunch..

inte världens bästa ljud men i love it anyway.



Look me in my eyes and try to feel my pain
Do you know how it feels to be left out in the rain?
Each and every day there's someone judgin me
Worry bout my life and how i live in these streets

Every day i wake up got a hundred different hatas
Tryin to keep this paper
Stacks look like elevators {elevators}
But no one really wants to hear my story {my story}
That's why i'm all alone, there's no one here for me

Look me in my eyes and try to feel my pain
Do you know how it feels to be left out in the rain?
Each and every day there's someone judgin me
Worry bout my life and how i live in these streets

I got no place to go
I'm livin on a hope
And no really knows
What the hell is goin on
How i feel inside, feelings i try to hide {whoa, ooh}
My daddy dont know, my momma don't care
Don't matter if i'm here, it don't matter if i'm there
So what i'm supposed to do in this cold cruel world

Look me in my eyes and try to feel my pain
Do you know how it feels to be left out in the rain?
Each and every day there's someone judgin me
Worry bout my life and how i live in these streets

Every day i wake up, got a hundred different hatas,
Tryin to get this paper, stacks look like elevators
But no one really wants to hear my story
That's why i'm all alone, there's no one here for me

Oh, oh, oh, oh
Whoa, oooh
Hatas, elevators
My story

härlig december morgon

godmorgon alla sötnosar!
för första gången på över en vecka slipper jag vakna mitt i natten av att ha grymt ont i halsen. dock har det inte gått över helt men det går mot bättringstider! helt vitt äre på träden också, julkänslorna börjar verkligen komma fram nu :) ååååh jag längtar till jul&nyår!

när jag gick upp gjorde jag min favvo frukost också. det här var en riktigt skön morgon måste jag säga. för första gången på ett bra tag! PUSS


sweet dreams

blir hemma från skolan imorn med.. och nu ska jag fan bli frisk!
ska snart krypa ner i sängen och starta mina kvälls tv rutiner.
först Vänner och därefter dubbelavsnitt av 2 och en halv man.
YEY!

kvällsmys. julmys.




dagens låt

onsdag

hej alla sötnosar!
idag har jag inte heller varit i skolan, har varit på vårdcentralen och kollat upp halsen. det är ett virus som kommer gå över avsigsjälv såsmåningom :)

just nu sitter jag här med lillebror och kollar massa julklipp, haha så typiskt oss.. har även kommit fram till att Mysteriet på Greveholm är den absolut bästa julkalendern genom tiderna!

jag saknar sommaren


camilla louise&jag på bonäs i somras (:

gud vad jag saknar den här känslan. av att vakna upp av solstrålarna
som lyser in genom fönstret. bara sätta på sig nån klänning och flippflipps
sen dra ner till badet, ligga och steka sen gå ner och svalka sig i vattnet.
sen när man e påväg hem känner mig hur man har bränt sig lite smått
om kinderna och är sådär lagom röd och gullig. hoppar in i duschen
och fixar sig inför en härliga grill kväll med gänget.
åh jag vill ha sommar!

dagens låt

old times

haha fick massa bilder från valborg av marie nyss. skojj








ibland hatar jag verkligen er.

ni förstår inte. och kommer aldrig göra det heller.

höll nästan på att glömma

det är ju förihelvete första december! nedräkningen har börjat :D
det tycker jag vi firar med lite mysig julmusik!







min önskelista

  1. kläder, kläder, kläder


  2. twilight filmen, får ju aldrig nog av denna vampyr..


  3. min älsklings parfym


  4. skor


  5. underkläder


  6. pengar

 

hur ska man se ut på nyår?..

helvetes morgon

vaknade inatt av att jag hade så jävla ont i halsen, har haft det i över en vecka nu så blir det inte bättre måste jag fan till en läkare. iallafall så vaknade jag mitt i natten av att det kändes som att nån skar på insidan av min hals, låg och hostade och varje gång jag hosta kändes det som att jag skulle dö, alltså utan att överdriva. det gjorde så ont så jag låg och skrek, så mamma vakna och fråga vafan jag höll på med.

och på morgonen när jag sa att jag inte skulle till skolan kom mamma in i rummet och skrek på mig och drog bort mitt täcke. sen ringde hon pappa och bad honom åka hem från jobbet och köra ut mig, ''bara du får ut henne härifrån'' blablabla

ja.. först en riktigt hemsk natt sen vakna upp till det där. inte så kul. så mitt humör e helt förstört nu iaf.