fredag\lördags morgon

godmorgon!
nu sitter jag här hemma hos julia. hon och burran sitter och spelar guitar hero och jag tänkte slänga in ett litet inlägg under tiden.
gårdagen blev riktigt lyckad. började med att jag jessica och burran möttes i centrum sen tog vi tåget till jakan där vi mötte julia. sen gick vi till konsum och köpte godis och chips. sen fortsatte vi mot nån pizzeria där vi beställde tre pizzor och köpte med oss cola. sen hann vi precis med bussen, fick springa som galningar, haha. sen när vi kom hem till julia åt vi pizza sen gick vi upp och kollade på Twilight och mös med godis och läsk. jag säger bara en sak... EDWARD ÄR MIN! fyfan vad jag älskar han och den där jävla filmen. jag får verkligen aldrig nog. jag julia burran och jessica satt verkligen och skrek i soffan så fort han visades på skärmen i stort sätt.
efter ett tag kom emma och oliwia också, men oliwia stannade inte så länge. ja, sen kollade vi klart på filmen, lyssnade på massa edward låtar och bara chillade. sen kollade vi på en annan film, fast den somnade alla till. haha. sen blev alla trötta så vi gick och la oss.

på morgonen vaknade vi runt elva och gick och åt en god frukost. sen åkte jessica och emma hem, så jag burran och julia kollade klart på filmen vi påbörjade igår. usch va hemsk den var! Changeling heter den. det är den filmen angelina jolie är med i.

men nu ska jag vara social. vi ska snart börja fixa oss för jag och burran ska snart ta bussen hem.


här kommer en låt som edward sjunger. lätt den bästa jag har hört.
han är så jävla grym. den här låten går rakt in i hjärtat
.
JAG ÄLSKAR DIG EDWARD

peace\ely

freeedag!

hejsan hoppsan.
nu blir det ett litet kort inlägg eftersom jag har brottom in i duschen eftersom jag snart ska med jessan och burran till jullan :D så jag tänkte dra min dag lite kort här. allt var som vanligt förutom att vi hade simning idag, tema livräddning. haha vilket gick bra förutom att jag hade dockans mun mot bröstet istället för uppåt, såg ju fan ingen skillnad (?) så jag fick bara vg, hade jag gjort rätt första gången hade jag kunnat fått ett mvg liksom, snacka surt! jaja, nu måste jag skynda mig. jag skriver ett inlägg imorn om hur kvällen blev eftersom vi alla ska sova hos jullan :) nu måste jag kila.

här bjuder jag på 4 bilder från våran roliga skoldag i onsdags, enjoy!
     

peace \ely

Mobilblogg, Torsdag

Förlåt för dålig uppdatering, igen.. Blir inte så mycket tid över för datan om man säger så. Men jag ska bättra mig. jag kan ju blogga från nån kompis eller varför inte från mobilen? Jaja, såhär har min dag sätt ut: började med att jag försov mig, som vanligt. Typiskt.. Sen hade vi matte, störde inte och var faktiskt tyst denna lektion, kan bero på en sak som kallas headset som gör att jag koncentrerar mig mycket bättre. Hann göra hela tre dikter! Haha! Och några mattetal såklart. Ja men sen fortsatte väl skoldagen som vanligt, seg och äcklig. Men när den äntligen var slut gick jag hem till terese. Vi kollade på one tree hill sen kom hennes pappa hem som faktiskt fyller år idag, grattis igen stefan! Så vi sjöng för han sen åkte vi och åt på pizzeria. Efter det åkte vi tillbaka till terese, fikade och sjöng singstar. Sen chilla vi väl mest resten av kvällen. Och ja, nu ligger jag här nyduschad i sängen under mitt varma täcke. Måste nog försöka sova snart för imorn kan jag inte komma försent! Det får jag inte för då blir lilla emma wedin sur. Hahaha! Jaja, ha det bäst. Sovgott och drömsött/ ely

another day is gone

min kväll kan beskrivas med tre saker;
1. data
2. syster
3. popcorn

tyvärr blev det ingen tid över för matteplugg, haha men det får bli nån annan dag :)
nu måste jag sova, godnatt \ely

dagens låt


när jag hör låten tänker jag på dig, dig och dig

fjortis mamman

hahaha jag fick äran att sminka min kära mamma som en fjortis. dock ser man inte hur hemskt det verkligen såg ut i verkligheten eftersom kameran inte är den bästa, inte ljuset heller. men lite skillnad ser man nog. ahhahaha!

(klicka på bilderna)

före                                                           efter
      

gårdagen

det började med att vi (jag och terese) gick tidigare från engelskan för att hinna med tåget till jakan. där mötte vi mamma som skulle ge mig pengar. jag köpte ett par jeans tights, en tröja, svår att beskriva men bild kommer, och en vit tshirt med en stor englans flagga på. allt från gina, såklart! terese fyndade också, massor faktikst :) sen fortsätte vi mot komethallen där vi solade. första gången blev jag röd i ansiktet, haha han bakom kassan sa att ''du solar inte en gång till'' haha men tyvärr sket jag i vad han sa för bara tio minuter senare låg jag i solariumet igen. hihi. vi var nog inte så omtyckta där, eftersom jag hade hög musik på, sen förstökte jag så gott jag kunde att få terese att höra vad jag sa, det jag fråga henne var ''bleks håret?'' men hon hörde inte, eftersom vi låg i två olika solarium. så det slutade med att jag skrek, och då sa någon kärring till oss, haha. men musiken sa dom inte till om iallafall, så den fortsatte spelas. när vi kom ut andra gången var jag röd som en tomat, självklart.. haha men det hade vi kul åt på hemvägen iallafall. ja, det var då gårdagen jag inte hann skriva om igår :) peace \ely

     
där har vi tröjan\jackan jag köpte. plus jeans tightsen,
fast dom syns inte så mycket.

back on track\ onsdag

förlåt för världens sämsta uppdatering!
idag har jag varit i skolan som vanligt. otroligt skön dag med endast 3 lektioner. har även bytt från slöjd till hemkunskap vilket jag tycker är mycket roligare. nu ska jag fan ta tag i min skolgång asså, en gång för alla :) .. efter skolan gick jag och terese hem till henne och tränade eftersom hennes pappa har köpt hem nån slags tränings maskin, sen gjorde vi massa sittups och kollade på tv. micke och markus svängde förbi ett tag också. efter det gick jag hem, kollade på älskling programmet, one tree hill sen var det middags dags, någon jätte god kycklinggryta. så nu sitter jag här helt propp mätt och lyssnar på musik. idag tror jag bara jag ska ta det lungt, kanske klämma in lite extra många inlägg för att gottgöra min dåliga upptatering :) kanske även kan få in lite matte plugg, det skulle behövas. jag har mycket att skriva om när det gäller gårdagen eftersom jag inte hann skriva nått då. men det skriver jag om i ett nytt inlägg annars blir det för lång och ser så tråkigt ut, haha. peace


mamma och jag sommar08, saknar

natti natti

nu måste jag stänga av datorn och gå och lägga mig säger pappa. måste orka sköta mig i skolan.. men först ska jag berätta två saker om idag.

1. jag blev överlycklig för jag räknade ut innan jul att jag hade sammanlagt 85 poäng. men idag när jag bläddrade runt på olika gymnasium i datasalen såg jag att jag hade 115. så jag blev helt flippad, haha jippi yeeey :D
2. jag fick byta språkval! shit kan dom bestämma sig? nej men nu är det bestämt, som tur var :) hoppas bara rektorn godkänner det, men vafan, det mååste han!

jaja, nu ska jag gå och lägga mig och drömma om nått underbart.


long time ago..

puss och godnatt \ely

ta aldrig dina vänner förgivet



med tanke på allt vi har gått igenom, alla våra minnen och vår otroligt starka
vänskap som vi hade förut, så är det så jävla synd att allt har blivit såhär?
jag menar tycker du inte det själv? åh jag blir så jävla förbannad för det
här verkar inte beröra dig ett dugg, inte ett jävla skit. och under all denna
tid är jag som har krigat för att nå din kontakt, medans du i stort sätt glömmer
bort att jag ens existerar? jag tycker det är så jävla dåligt av dig, att slänga
bort allt vi hade för en kille. du har sagt flera gånger att du ska skärpa dig
men tyvärr ser jag ingen bättring. och blir det ingen snart, alldeles snart,
så rent ut sagt skiter jag i dig. och när det nån gång tar slut mellan er två
så kan du feeeeeeeeeeeeeeet glömma att jag kommer ställa upp för dig,
det finns inte en chans

hes röst och tåg dialog

nu lämnade jag precis av tove vid bussen, eller jag följde med henne en bit. vi sjöng singstar för fulla muggar. haha har mycket ondare i halsen nu än vad jag hade innan. menmen det går över. roligt hade vi iallafall. det känns verkligen skönt att umgås med tove eftersom vi ändå känner varandra såpass bra, vi har liksom känt varandra exakt hela livet, våra föräldrar är jätte bra kompisar, aa allt sånt. synd att vi inte umgås ofta, men det ska det bli ändringar på tycker jag! vi snackade om översovning snart, kanske i helgen? :) iallafall.

nu tänkte jag berätta en liten del av min&toves roliga dialog med den ''kända'' sångaren fråb tåget.
sångaren- jag har ett nytt hjärta, ni vet folk kan ge andra hjärtan
vi- aaaha, aa okej ...
sångaren- aa och jag fick ett nytt hjärta av olle, mitt hjärta var förstört
vi- okej
sångaren- så vad säger jag till min fru liksom. jag älskar dig av hela mitt hjärta eller jag älskar dig av hela olles hjärta?
vi- hahahaha

kändisar och donken fika

nu gott folk kommer ni få läsa mycket, roligt va? :)
började med en helt vanlig skoldag, lika tråkigt som vanligt förutom ett litet undandag vid namn jessica! sötnosen kom ju hem från kanarieöarna idag, så det var roligt att träffa henne igen. min edward kompis. haha<3

efter skolan tog jag tåget till stan med tove. på tåget kom det fram en kille till oss som sa att jag var lik hans kompis som var magdansös (?) sen snacka han om att han hade fått ett nytt hjärta och att han var en ''känd'' sångare. haha blev lite för mycket efter ett tag men som tur var skulle han inte av i stan som vi skulle. när vi var framme i stan gick vi till stadium, tove skulle köpa träningskläder eftersom hon fick friskis kort i födelsedags present, det blev ett par skit fina byxor och ett linne. sen skulle vi gå och fika, skulle egentligen bli på nått mysigt ställe men våra fotsteg ledde in till...donken! haha såklart.

på vägen hem snacka vi om massa saker, som varför tex inte killar blir kallade horor om dom har sex med flera personer, varför tjejer blir kallade horor för att dom visar magen på nån bild när killar kan stå med bar överkropp utan att få nån skit alls? lite konstigt det där.. vi snackade även om ifall det finns röd lysen brevid tågspåren? haha fast ioförsig stannar inte tågen så ofta, om det inte är nån station såklart. men vårt tåg gjorde det ett antal gånger -.- kanske därför vi började snacka om det, jag har ingen aning.

jaja, nu sitter jag här och skriver. tove står och sjunger singstar helt själv, haha söt! så jag får väl gå och joina henne :) men först lägger jag in ett klipp på ''kändisen'' från tåget och en bild på mitt donken ''fika'' haha.


ljudet är inte bra men man ser iallafall, och hör lite. hahaha



peace\ ely

måndag

jahapp. då var det måndag igen, usch. kan inte fatta hur snabbt tiden går.
nu har jag iallafall fixat mig helt klart, första gången jag slipper stressa pga att jag har försovit mig, känner mig lite duktig faktikst. haha! men nu måste jag gå och borsta tänderna sen ska jag möta terese och oliwia vid tunneln. peace \ely

 

Bed time

sovgott och drömsött <3/ ely

ingen rubrik

hihi åååh burran (frida, frodo) e sååå söt :) ni hittar henne på www.burrans.blogg.se tove eriksson har också skaffat blogg och där heter hon www.toveeriksson.blogg.se så det är bara att klicka och läsa.
nu tänkte jag ge er en veckans planering.
måndag; åka till stan och fika med tove
tisdag; heldag med terese, bara vi.
onsdag; inget planerat, kanske försöka få in lite plugg här (?)
torsdag; fotbollsträning
fredag; typ träffa martin, kanske
lördag; inget planerat
söndag; spinning och tvättstuga

baby girl

grattis tove eriksson 16 år! alla grattar sötnosen.
älskar dig gumman ha det bäst nu på din dag!

dagens låt

whitney houston - the greatest love of all
 
den här underbara låten är min och systers singstar låt, jag bara älskar den!

-

vissa folk gör mig så jävla förbannad. usch usch usch!
jag hatar er, ni är så fucking förändrade. visst jag kanske
inte heller är välrdens ängel och kan också göra fel ibland
men att ni skulle bli sånna här trodde jag aldrig?
jag som förut saknade våra tider vill nu bara
glömma dom. snyggt jobbat hörrni

söndag

hej och förlåt mig för otroligt dålig uppdatering.
egentligen skulle jag ju skriva ett morgon inlägg när jag satt i bilen idag men jag var alldeles för trött. men tävlingen gick väl bra, min lilla plutt fick en dålig start på 60 meter bara. han var en halv sekund ifrån att komma till final så det var ju synd. men inte deppade han för det nej. på vägen hem flummade vi galet i bilen, haha aldrig haft så roligt med min lillebror tror jag. vi tog fula bilder, sjöng och asgarvade. sen stannade vi och åt på donken.

när vi kom hem la jag mig i sängen direkt, och somnade på bara några minuter. det behövdes ska jag säga! spinningen missade jag idag eftersom jag har ont i halsen och det inte alls är bra att träna då :/ så det var ju synd för jag tycker verkligen det är roligt att spinna, menmen. det kommer ju åtta söndagar till :D

förtillfället gör jag inte mycket alls, kom nyss upp från tvättstugan med syster min. nu sitter lillebror och sjunger singstar i mitt rum, ska snart be han gå ut för jag vill lyssna på musik. moahaha. om drygt en timme ska jag träffa terese så jag skriver senare<3

tryck på bilderna för att göra dom större


peace\ ely

Mobilbloggar

Hej bloggen! just nu ligger jag i sängen och kollar på king kong. söta lilla apa :) eller lilla och lilla haha. Ja, jag ligger även och tänker. På vilka idioter det finns här i världen, hur många som sviker, på alla förändringar, om jag kommer in på nått gymnasie, hur jobbigt det kommer va att splittras från klassen.. ja, sånna där tråkiga saker som ständigt dyker upp och finns i mitt huve. men nu e min söta king kong skadad:( måste fortsätta kolla. men imorn blir det troligen ett tidigt mobilblogg inlägg eftersom resan till lillebrors tävling kommer ta ca en timme. så vi hörs då<3 puss och godnatt/ely

livskamrat

nu sitter jag och lyssnar på två skuttandes glada bruttor som sjunger ''the final countdown'' på singstar. tjejerna är; min syster och hennes kompis hanna. haha ganska kul att lyssna på om jag får säga det själv. men iallafall inte det jag skulle skriva om, hhöhö.

jag kom nyss hem från tove. sötnöten har fyllt 16år, eller hon fyller imorn faktikst. så vi var där idag (jag mamma pappa och lillebror) och grattade henne. det var massa andra där också, vuxna och ungdomar. vi ungdomar satt och kollade tv, snackade och åt massa onyttigheter. det var trevligt tycker jag. och imorn får jag iiinte glömma att gratta tovsan på spinningen! plus att jag ska upp typ sju.. för min lillebror har friidrottstävling ju, åh varför ska den va så jävla tidig. palla.

men jag har tänkt lite. och usch jag får verkligen ångest! förut var jag alltid med tove, nu är vi aldig. det är liksom min livskamrat. vi har känt varandra hela livet. våra familjer åkte alltid till grönan, fjäderholmarna osv när vi var mindre. jag bara känner att vi måste få tillbaka kontakten igen! för jag älskar verkligen den tjejen! :) hon är så jävla underbar. puss på tove


käääärlek :')

godmorgon lördag

nu sitter jag här och har precis ätit lunch, potatisbullar. fortfarande är jag lika hes, om inte hesare. jag nyser och hostar hela tiden. usch, skit jobbigt. jaja, jag skaaa iallafall på spinningen imorn, och min lillebror har sin första friidrottstävling då också så den kan jag ju inte missa :) jag kanske ska möta william om ett tag, men vi får se hur det blir med det. nu ska jag fortsätta fixa mig lite. puss \ely

  

min fredag kväll, inte helt misslyckad ändå faktikst

fredag kväll.. ja vad ska man säga. jag har suttit hemma med min familj hela kvällen. låter skit tråååkigt i know. men det är något jag gör allt för sällan och det var faktikst riktigt mysig. vi åt chips med dipp, drack cola och kollade på Lets dance. ja, så jag tycker inte min kväll har varit helt misslyckad ändå.

men jag måste säga att den där gamlingen vad heter han, juste carl jan! klockren aså fan vad jag älskar honom! :) men helt ärligt tycker jag kissy borde åkt ut, usch tycker inte om henne alls. lite för bitchig av sig tycker jag. men nu människor ska jag snart krypa ner, börjar bli hesare och hesare och jag vill verkligen inte missa spinningen med fotbollslaget på söndag, så jag måste bli frisk! skriver mer imorn.

och här har vi han! sötgubben Carl Jan

puss och kram, sovgott \ely

min början på fredagen

hej alla glada, ledsna, deppiga, glada, lyckliga, sjuka osv
idag har det väl inte hänt särkilt mycket hittils. jag har varit i skolan, efter skolan gick jag till terese. kollade onetreehill och bara chillade. sen gick jag hem, fick skäll för missad tandläkar tid imorse, oooups. aa sen har jag ätit god kycklingklubbe middag med mamma och syster. jag har ingen aning om hur det blir ikväll. antingen ut med kompisar eller hemma kväll med familjen, aa nått blire iallafall. guuud känner mig helt döööd, börjar bli sjuk tror jag. inte bra,inte bra. och det blev bara värre efter jag var med på 'body pump' idag på gympan, men det var roligt som fan! :D patrick skaka rumpan o grejer hahaha! aja hur som helst så skriver jag senare. so long fuuuckers!<3 \ ely

ännu en ny dag passerad

hej och hejdå kan man ju nästan säga.
haha nejdå så tråkig ska jag inte vara. men nu är det nog dags för mig att krypa ner, behöver verkligen min sömn för att palla med skolan. åååh imorn äre fredag! underbart säger jag bara. puss och godnatt, dröm sött \ely

vem är du mest lik?

logo
Hvilken kjendis er du mest lik på? (jenter)

Mitt resultat:
Sophia Bush 26
Ta denne quizen på Start.no

haha jag var mest lik sophia bush eller brooke som man mest ser henne som.
haha håller inte riktigt med, menmen.

.

jag är inte den här taskiga personen, jag brukar oftast vara rätt snäll tycker jag.
men då vill inte jag att ni behandlar mig som skit för det gör mig så jävla sur.
så som ni höll på, det accepterar inte jag. även om ni vägrar att erkänna att
ni gjorde fel, så vet jag. och jag hoppas ni inser det snart också.

torsdag

hej ni som läser.
idag har det hänt mycket. jag har varit i skolan, första dagen sen förra veckan, haha. kändes inte särskilt bra menmen. massa snack om gymnasieval och skit vilket jag hatar för jag blir så osäker eftersom jag inte har en aning, inte ens vet om jag kommer in nånstans.. jag har tagit bilder och flummat med burran och på rasten åkte vi till jakan för jag skulle köpa ett puder, sen la vi undan ett par örhängen på gina som mamma ska köpa till mig :) sen fortsatte skoldagen, tråkig som faaaaaan.. ja, sen gick jag hem, sjöng singstar med syster. och nyss kollade jag på one tree hill. jag älskar varenda jävla fucking avsnitt! så jääävla grymma så det finns inte.

egentligen skulle det vara fotbollsträning men eftersom jag har varit sjuk kan jag inte gå, men jag fick ändå ett sms nu av min tränare att den är inställt, så det var ju bra. så idag ska jag nog vara med terese, min bästaste bästavän (: skriver mer sen. och btw FUCK OSKAR :) peace \ely


burrish and me

städning, fuck franska, godnatt

hej och hallå.
nu kom jag och syster precis hem ifrån morbror olle. städningen gick bra, det blev jätte fint tycker jag. haha även fast han klagade på mig en hel del. imorn ska jag åka och köpa nytt puder, behövande! och imorn äre skola också.. fy bubblan! och juste, fyfan va sur jag är. jag trodde ju jag fick byta språk från franska till engelska eftersom det går piss för mig i franskan och jag ändå inte har nån chans till ett G. men nu ringde nån jävla cp lärare och snacka om att det inte går att byta sista terminen o grejer. så jag ska få nått fitt åtgärdnings program? jippi -.- jaja, nu måste jag börja fixa mig för bed time och imorn får jag INTE försova mig. puss och godnatt \ely


jag var bara tvungen..
den här bilden är så jääävla fin!
love you min baaba 

ren jävla kärlek

filmen är bäst! låten är bäst! tillsammans blir det oslagbart!
jag ryser i heeela kroppen ;o

åååh :')

14:39

saker jag har hunnit med idag;

1. gått ut och mött fredrik
2. ätit min systers goda pasta blandning, haha
3. sminkat mig
4. klätt på mig
5. borstat ut mitt toviga hår
6. ringt morbror för att bestämma om ikväll, men jag störde tydligen så han skulle ringa upp

 

godmorgon, onsdag

idag är jag hemma från skolan igen. vaknade runt 04 av att jag hade galet ont i halsen. sen kunde jag inte somna om, jobbigt läge. och när jag testade att prata lät jag som jag vet inte vad, en 100årig gammal häxa typ ;o men iallafall, ganska skönt är det ju att missa skolan (a) hoppas bara att jag fortfarande får städa hos min morbror ;o jaja, det ordnar sig. nu ska jag gå och klä på mig. peace\ ely

nu bjuder jag på en dagens låt. varsågod 

Mobilbloggar, sista inlägget nu

Egentligen ska jag sova för att palla upp i tid imorn. Men jag låg här och knappa runt på mobilen och kom på att jag kan blogga här ifrån, haha fatta ballt! Jag kan liksom blogga mitt under en lektion! Haha förlåt är bara lite förvånad och glad. Men men, nu måste jag ta en dusch sen sova! Puss på er sötaste, sovgott. Love / ely

ett barn med två ansikten

jag och mamma satt nyss och kollade på en dokumentär om en 2 månaders indiskt liten flicka som föddes med två ansikten. någon mer än jag som såg den? usch vad sorglig den var :/ hoppades verkligen att hon skulle överleva.. jaja nog snackat om det jag blir bara deprimerad.

min käre morbror ringde lite tidigare och erbjöd mig och min syster städhjälp. och det passade ju perfekt för jag är i stort behov av pengar och får inte min månadspeng förns om en vecka. så det var perfekt :D men nu måste jag ta en snabbdusch sen ska jag ligga och smsa ett tag. imorn äre skola, usssscchhh! aja, hörs imorn sötisar! sovgott \ely

-

hej hopp gummisnopp!
idag har jag varit med terese hanna och eken. vi läste bloggar och lyssnade på musik. inte mycket mer, sen gick jag och hämtade min lilla snorunge på fritids :) imorn äre skolan igen, usch. nu känner jag mig helt proppmätt, åt nyss mammas smaskiga äppelpaj. men nu ska jag kila ner till hanna och tessi, peace \ ely

godmorgon

idag är det studiedag, sååå jääävla skönt! jag vaknade precis och ska väl snart gå och äta frukost. idag vet jag itne vad som händer faktikst, ska väl antagligen ringa terese och oliwia. kanske sjunga singstar eller chilla med nån film? aja vi får se hur det blir.
nu skulle jag vilja ge en sån här Bloggutmärkelse. till en kille som är så himla stark så det finns inte, förstår inte hur han klarar av att fortsätta, men en liten sak håller han ju såklart vid liv! ett mirakel. ni får läsa själva. läs från första inlägget. ''tryck där det står Januari på sidan och bläddra alldra längst ner'' till er som inte visste det. www.singelpappa.blogg.se 
skriver senare. puss på er / ely

svenska idrottsgalan 2009

satt jag precis och kollade på med min käre far. det finns några små saker jag skulle vilja påpeka. lite synd att inte zlatan fick något pris, även fast han fick pris förra året borde han fått det här med :) enligt mig iallafall. det där jerringpriset (stavning?) tycker jag kallur borde vunnit istället för kalla. och två grejer som jag tyckte var riktigt grymma var den där 15åriga tjejen som var med i os seniorer, i simning. fatta 15 och simma os med therese alshammar och alla dom där vuxna topp simmarna? det är rätt ballt. sen den där killen som hade varit med i en tåg olycka, som simmade och vann. det är också grymt mäktigt tycker jag. riktigt häftigt att en kille med en arm och inga ben fortsätter simma och vinner bara något år efter olyckan. aa herregud, vissa människor är otroliga.

snart måste jag stänga av datan och packa i lite tvätt sen ska jag ligga och kolla på tv heeela natten. haha :D imorn äreee stuuuudiedag fyfan va niiiice! :D och imorn får jag penghar på luren ckså, så då blire sms 24\7. till er som har smsat mig men inte fått nått svar vet nu att det är för att jag inte har haft några pengar. men imorn skriver jag förfullt så förbered er, moahahah! (6)

men nu kommer ett klipp från galan, trodde inte det skulle finnas redan nu men det fanns några. så jag tog det klippet med OS-låten som robert gustavsson sjunger. låten kommer ioförsig inte förns typ fyra minuter men det är bara att spola fram om du inte pallar se allt (;
 


men vi hörs imorn alla sötnosar! sovgott och ha det bäst! \ ely

<3

vi har varit med om mycket du och jag, både bra och dåligt.
men alltid har vi hittat tillbaka till varandra och det är jag så grymt 
glad över. jag tror inte jag klarar mig utan dig. du är en sån otroligt
fin person ska du veta och du betyder så sjukt mycket för mig.

jag älskar dig william engelmann, glöm aldrig!

eller vad tycker du?

hon springer och springer men kommer aldrig ut,
när ska detta helvete egentligen ta slut?
hon fösöker hela tiden finnas där för alla,
men alla är så fulla av luft, ska leka så fucking balla.
ingen är snäll tillbaka även fast hon gör allt hon kan,
hon kollar upp mot himlen om ett hopp om en hjälpande
hand. hon förstår inte vad hon gör för fel. förut var
allt bra. nu känner hon sig inte hel. inte ens hennes
såkallade vänner förstår, ingen ser hur dåligt hon
innerst inne mår. hon kollar ner i marken och torkar bort
en tår. man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad? är
det så svårt att förstå. tänk hur dåligt folk kan få en att må.

nästa dag bakom skolan kom några 'kompisar' fram till flickan och
frågade om en tia. flickan som alltid sa ja, sa nu nej.
hon tänkte hela tiden på att man ska behandla andra som man
själv vill bli behandlad. och eftersom dom har behandlat mig som
skit i flera år nu måste dom ju också vilja bli behandlade som skit?
va sa du? sa kompisen och tog några steg fram. du hörde mig,
jag vill inte bli behandlad som skit längre fattar ni det? flickan
darrade på rösten. bara några minuter senare ligger hon på
marken, med blod runt omkring sig och tårar rinnande från kinden.

när ska folk lära sig att behandla människor med respekt?
när ska folk lära sig att våld inte löser några problem?
hur många barn\ungdomar har inte dött pga
att dom har blivit misshandlade av fucking fitt idioter
pågrundav en sån här liten grej tillexempel.
helt sjukt!

måndag

hej alla gullungar
idag är jag hemma från skolan eftersom jag var jätte hostig inatt\imorse. men det börjar bli bättre nu efter typ 10 halstabletter :) jag åt nyss jätte god pizza, men nu har jag så ont i magen så det känns som jag ska spy, ändå åt jag inte ens halva pizzan. jaja det kanske inte var den bästa frukosten helt enkelt. förtillfället sitter jag o lyssnar på Ghetto gospel. ska snart ner i tvättstugan och hämta upp några enstaka plagg som inte blev riktigt torra igår. skriver senare sötisar, puss/ ely

dagens låt

Alicia Keys - Like you'll never see me again

hon är så vacker och sjunger så galet fint!

spinning, mamma och bio

hej alla glada och pigga bloggläsare!
nu har jag spinnat. det var hur kul som helst men jävligt jobbigt. men det ska det ju vara! pappa följde med också, skojjskojj. nästa gång ska jag försöka dra med mig mamma också, haha sötkorven kommer inte nå ner till pedalerna! när vi hade cycklat klart gick jag och terese in i omklädningsrummet och gjorde 50 sittups. ganska nöjd med mig själv faktikst. pappa var också jätte duktig haha (: men nog snackat om det här nu.

innan jag åkte iväg och spinnade så hade jag ett väldigt långt och trevligt samtal med min käre moder. vi hinner inte prata så mycket hon och jag så det var otroligt skönt. vi pratade om lite allt möjligt. jag frågade hur hon var som tonåring men det svarade hon inte på, haha. vi låg i mammas och pappas säng och tog bilder, spelade in videosar och sen gick vi till mitt rum och sjöng två låtar på sing star. otroligt mysigt faktikst. vi bestämde även att bara hon och jag ska ha en tjej dag snart, åka in till stan, äta ute och lite sånt. sen ska jag mamma o emelie (big siss) åka och kolla på ''i taket lyser stjärnor'' som snart kommer ut på bio. jag har läst boken och den är så jääävla bra. och att söten tzatsiki e med i filmen är ju ett litet plus i kanten (a) någon mer än jag som har läst boken? men iallafall.. det var verkligen skönt att umgås med mamma.

man låtsas att man inte bryr sig om sin mamma, men det gör man.
innerst inne så älskar man henne mest på jorden.

nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag och syster ner i tvättstugan, guuuud så skönt med rena kläder :D puss på er/ ely

överdrivet stränga föräldrar och spinning

haha. förlåt för min lilla flipp i förra inlägget. men som ni kanske förstår fick jag i mig lite för mycket av det goda igår, sen blev jag sååklart busted! och mina föräldrar är otroligt överdrivet stränga. det vet ni som känner mig mycket väl. och jag hade redan ett straff innan att jag inte skulle få sova borta på evigheter, och nu det här. jag vet inte hur lång tid det kommer ta innan jag får sova borta igen. fan! fatta sommarlovet ;o då skaaaa jag sova borta! fan tältning på ängsjö o grejer. nej men vafan, klart jag får sova borta i sommar, så jävla långsynta kan dom ju bara inte va. nån mer än jag som har otroooligt stränga och överdrivna föräldrar? lite kul att veta. men gud, nog snackat om det här nu.

idag ska jag spinning cykla med fotbolls laget. jag älskar det! sitta där med hög musik. terese madde och hanna ska typ med, för man fick ta med sig kompisar eftersom vissa cyklar kommer vara lediga. och pappa ska med också, haha! vi får se hur det går :) men det blir roligt, jag ser fram emot det. och vi ska ju spinna 10 söndagar så det kommer bli skit roligt. bara säga till nån vecka om du känner för att spinna så kan jag ta med dig, kostar bara 25 kr. men du måste vara min kompis förståss. haha jag tar inte med mig någon jag inte känner. men nu ska jag nog försöka få tag på terese, vi har en del att prata om om man säger så. haha! skriver senare. puss på er\ ely

goodmorning sunshine

åh herregud.. faaaan i helveeete! mitt liv e förstört, seriöst! jag kommer inte få sova borta förns jag e 18 och kommer typ få komma hem 9 varje kväll. fucking skiiit. får man inte ha lite roligt här i livet eller? som att inte ni hade det när ni var ungdomar. åh ja fliippaaarrr sönder, fitt helvete!

duktiga jag

nu äntligen är jag klar med städningen i mitt rum. skönt med lite ordning och reda ibland :)

före
     



efter
     



godmorgon

nu har jag skrivit sammanlagt 370 blogg inlägg, det är ganska mycket om man tänker efter ;o
har ni sovit gott? det har iallafall jag :) synd bara att jag vakna så jävla tidigt ;s vad händer idag? hmmm.. ikväll ska jag vara med salle micke markus kanske bea &nyberg men det vet jag inte. men roligt kommer det bli iallafall (: mitt rum ser ut som ett rövhål så det blir väl till att städa lite också, suck. nej nu ska jag gå och äta frukost, puss på er

fredag kväll

nu kom jag precis hem. det blev en helkväll på gården. ganska kul faktistk. jag salle och micke sen va fredrika frida och massa andra där också. vi kolla på lets dance och satt i soffan och sjöng, eller iallafall jag haha. nej men det var chill faktikst. sen fick jag och micke stjus hem av jennifer, fritidsläraren. just nu händer inte så mycket, ska väl antagligen gå och lägga mig snart, är jävligt trött faktikst. hoppas det är nått bra på tv. puss och godnatt\ ely


hoppas jag drömmer om denna snygging, gggrrrrrrrr

smile for mee

börjar bli ganska tjatigt att skriva hej hela tiden.
idag gick det ganska bra i skolan. vi flummade runt lite, skapade tåg och fick med oss en del faktikst, haha töööntar vi e :) men e man barn ska man fan bete sig som ett också, man ska vara barn så länge man kan. och det tänker jag vara. just nu sitter jag och lyssnar på ''i'll be your'' så jävla fin aså.. finns att lyssna på i mitt förr förra inlägg (: ikväll ska jag kanske vara med salam och markus, kanske ringer bea och nyberg &dom också. kanske tar några bilder som jag lägger in senare, men det får vi se. puss


jag och burran i somras. love yooou

-

nu har jag försovit min igen ;o fjärde gången i rad. fattar inte vad det är med mig?! aja, måste skynda mig nu. puss

i'll be your crying shoulder

med denna underbart fina låt säger jag nu godnatt och drömsött ♥

pinsamma jag !

haha nu sitter jag nyduschad framför datan och lyssnar på ''angels on the moon''. kom precis hem från fotbollsträningen. den gick ganska bra, förutom att det kändes som min hals svullna upp och jag inte fick nån luft pga den här jävla kylan men det gick över efter ett litet tag. haha meeeeen hörrni, nu kommer vi till det pinsamma, riktigt pinsamma! jag tove emelie och nån till går från omklädningsrummen påväg till parkeringen där alla ska sätta sig i olika bilar och åka hem blabla.. sen så var det vissa isfläckar på marken och jag hade ju mina grässkor (grässkor + is = inge bra!) så jag går där och sen halkar jag till lite, men jag ramlar inte. sen går jag några steg till, så halkar jag till igen, sen ramlar jag pladask ner på marken och slår i knät samtidigt som jag får en boll i huvet av någon a spelade på planen breve och massa killar går förbi för att gå in i sitt omklädningsrum. haha vad ska man göra liksom? jag låg ju såklart kvar och asgarva medans alla sprang fram och fråga hur det gick och asgarva dom med. haha ganska kul, ooch pinsamt. men sån är jag liksom. men det är inte allt. sen ska jag gå en bit bort där min gamla tränare står. sen säger emelie ''elise akta isen'' ja ba ''men ha ha ha !'' sen går jag iallafall dit bort. sen jag ba '' hej alejandro'' han ba '' vem är du?'' ja ba ''men varför lekeru att du inte kan mitt namn för?'' så börjar ja gå emot han, och på andra steget ramlar jag. IGEN! snacka om att emelie och aaalla andra aaaaaasgarvade åt mig då, haha. men den här gången landade jag på rumpan så det var lite mjukare landning en gången innan om man säger så. haha jaja, det var min roliga och pinsamma upplevelse. hhaha!

you've stolen my heart

som jag skrev i förra inlägget satt jag med oliwia och jessica i datasalen på rasten idag och kollade på massa youtube klipp från älskling filmen twilight. och här kommer ett av dom bästa. titta och njuuuut. och för er som inte visste så är det faktikst edward som sjunger denna underbaara låt ''Let me sign''!

ingen rubrik

hej hej.
idag försov jag mig igen.. tredje fucking dagen i rad, haha inge bra. men egentligen försov jag mig inte eftersom jag gick upp i tid, men sen.. när jag skulle ta ett varmt bad och en skön morgon dusch, aa då somnar jag, låg i badkaret 1timme och 50 minuter HAHAHA äre inte typiskt mig? aa så ja kom försent idag igen, men imorgon då jävlar. och imorn äre fredag också naaaaaaaaajjjzss :D men skoldagen gick ganska bra iallafall. jävligt lång rast på torsdagar vilket är skönt. den tillbringade jag i datasalen med olle o jessica. vi kollade på klipp ifrån twilight, edwaaaaaaaaard! <3 mja, sen efter skolan gick jag hem till terese som fortfarande e sjuk. vi kollade på one tree hill, mmmmmh älskar det! kollar man en minut kan man inte missa en sekund. sen gick jag hem och nu sitter jag här. ska på träning klockan sju, utomhus, skojjskojj (: fast är helt död men jag kommer väl igång på plan antagligen haha. och juste! ett stort grattis till Thorson som fyller hela 17 år idag! :D<333 ja skriver mer sen. puss på eeer! \ ely


jag och bääästis på prao


Copyright © eelyy.blogg.se

a long day

den här dagen hare hänt ganska mycket faktikst ;o skojskoj att läsa va? haha. jo det började ju då med att jag försov mig IGEN. inte bra, imorn skaaa jag fan komma i tid. aa iallafall skoldagen gick ganska bra. vi hade ingen träslöjd vilket innebar massa flummtid med bea, hade nästan glömt hur jävla roligt vi har tillsammans, mongo barn (: sen efter skolan träffade jag thorson :o som tydligen var i kallhäll, haha va ett tag sen nu. så vi stog och prata ett tag oså sen gick ja o olle ner till bussen sen gick vi hem till terese. sen gick vi ner till sporthallen o kolla på massa träningar. blev rätt långtråkigt faktikst. sen kom nyberg och gänget så jag gick ut o snacka med dom ett tag sen följde amanda med mig en bit hem, vi stanna och kolla på stjärnor, hihi. ja och nu gör jag absolut ingenting. ska snart gå och lägga mig för imorn SKA jag komma i tid. ta hand om er, pussisar /ely

that's it for today

efter middan hann jag ut en sväng med terese. känns som en eeeevigheet sen, shit ;o vi gick och pratade lite om allt möjligt, svängde förbi gården en snabbis där sötisen fredrika och några andra var. nu sitter jag här och gör absolut ingenting. måste gå o lägga mig nu så jag kommer upp i tid imorn vilket är ett litet problemo för mig haha. hoppas jag drömmer om nått bra, typ thailand eller sommaren. åååh! hoppas hoppas. ska ligga o tänka på det ända tills jag somnar då kanske mina chanser att drömma om det blir större! hihi. aja, hörs imorn. sköt er i skolan! muaha. puss och gonatt \ely*


min beeeeebiis <33

its like im adicted

DIN OMGIVNING

1. Hur många är det i din klass? typ 22 elr nått
2. Känner du några som röker? haha jaaa
3. Hur många är ni i eran familj? 5
4. Har ni några husdjur? en katt
5. Känner du någon som knarkar? jap
OM DINA VÄNNER

1. Har du någon riktig vän? jadå :)
2. Hur många vänner har du? haha pallar inte räkna

3. Hur ser dina bästa vänner ut? som änglar!
4. Vem är din bästa vän utav det andra könet? william och micke
OM MUSIK

1. Vad är musik? its my drug
2. Vad lyssnar du på? förtillfället ''angels on the moon''
3. Har du något favoritartist? finns för många

TRAGISKT

1. Känner du dig värdelös? sometimes
2. Har du skurit dig? mm
3. Röker du? ja
4. Har du någon gång försökt begå självmord? njae
5. Känner du någon som begått självmord? ne (:
6. Känner du någon som tänkt begå självmord? tror jag inte
7. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? jaa
8. Har du någon gång provat droger? faktikst inte *stolt*
9. Har du någon gång prövat alkohol? haha kan man ju säga
10. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? lite då och då
11. Är det någon som har sålt alkohol till dig? jaa

OM KÄRLEK

1. Är du kär? inte för tillfället
2. Vad tycker du om kärlek?  det är underbart så länge det varar
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? ja
4. Vad är det längsta du har varit kär i någon? hmm, vettefan 
5. Är du homosexuell? som faaaaan
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? det tror jag nog

7. Bor dina föräldrar ihop? japps
8. Tror du på kärleken? ja, det gör jag.

bara sätta igång att läsa då

hej hej hej!
skoldagen har varit sådär, låååååång som bara den, usch kändes som en evighet i helvete. hah nej ska inte överdriva. tur bara att jag äntligen kom därifrån :) måste ge mig själv lite beröm för mina otroliga insatser på Sven lektionen. ligger typ jätte längst fram *stolt* nej men sen har väl dagen bara flytit på som vanligt. kanske har pratat lite för mycket. asså jag får damp på mig själv jag kan verkligen inte hålla käften! om jag inte har musik i öronen med högsta volymen på, men då klagar ju lärarna på att det är för högt. det ska alltid vara något, suck. idag har jag ingenaning om vad som händer, terese stackaren är ju sjuk så hon ligger hemma :/ här kommer några egentligen onödiga bilder från skoldagen, haha på bilderna kommer ni se, joakim wallgert, albin bridén, oliwia bengtsson och samuel ganslant (förlåt för stavning, haha!) peace

   


''almost every smile is inspierd by another smile'' hihi

låt texten tala för sig själv

nu kom jag nyss hem, jag var nyss ute vid bänkarna utanför saga och snackade med micke och markus. eller mithe(stavade jag rätt nu micke?) och el maco, moahah! vi kollade markus innebandy träning, skoj skoj. william sötnöten var inte på sitt bästa humör för träning om man säger så, hihi. ja iallafall, nu sitter jag bara här och gör inte mycket alls. ska väl börja fixa mig snart eftersom det är upp tidigt imorn.. åååh pass på skolan!  peace

jag älskar dig plutten

   

det är ingen lek längre

jag sitter här och tänker lite för mig själv. helt ärligt, jag har totalt lekt bort snart tre år i skolan och jag måste förstå att det faktikst är allvar nu. jag vill inte gå på iv med alla idioter, jag vill kunna gå med mina kompisar och få en bra utbildning. jag ska ju fan få färga pappas hår i vilken färg jag vill om jag kommer in på frisör linjen! baaaah. haha jag menar hur kul skulle det inte va med en platina blond far med mega blaffiga bruna ögonbryn, hahaha ja skulle garva ihjäl mig! men frisörlinje liksom, det krävs ganska mycket poäng, vilket jag inte har just nu. men jag kommer få kämpa, jag måste. men det är inte så lätt, jag har koncentrations problem och har otrooligt svårt att vara tyst på lektionerna, vilket leder till att jag inte får ett skit gjort och därför inte lär mig nått. men ni som går i min klass som läser det här nu, hjälp mig, be mig hålla käften på lektionerna vad som helst, även om jag blir sur, skit i det de e ändå för mitt eget bästa ellerhur? haha :) nej men ärligt, jag ska ta tag i det här nu! jag skaaa fan få en blond pappa.

jag klarade första dagen

nu har jag kommit hem från skolan och sitter och lyssnar på Angels on the moon med ett stort glas julmust. i skolan var det väl lite sådär. men dagens höjdpunk var ju iallafall att jag fick byta språk från franska till sven, gud va skönt att slippa franska, fyfan asså :D jag e verkligen skitglad, hihi. egentligen skulle markus och micke hem till mig efter skolan och sjunga singstar men det gick inte eftersom pappa är sjuk. men efter maten ska iallafall jag och micke kolla på markus innebandy träning, haha. nu ska jag lägga in nytvättade kläder i garderoben, ciao

dagen har kommit..

godmorgon.
kan inte fatta att det är skola, vill verkligen inte. menmen måste man så måste man. om en kvart ska jag möta oliwia så jag måste fortsätta med sminket och håret nu, men först ett stooort tack till caroline som hjälpte mig med min header igår, den som ni ser där uppe! tack tack jag blev jätte nöjd, verkligen :) innan jag avslutar kommer en liten bild på hur jag ser ut idag. puss


back to hell

nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova för att orka med skolan imorgon. usch jag kan verkligen inte fatta att lovet har gått så fort. jag orkar verkligen iiiinttteeeeee :/ ååh! godnatt

träning, spår 10 och knaaaas killar

hej hej hemskt mycket hej.

min dag har sätt ut på två sätt typ. 1.träning 2. dusch. haha, jag skulle ta ett varmt bad och så somnade jag, så min ''dusch'' blev ca två timmar lång. haha snacka om russin fingrar jag fick! eftersom jag inte skrev något igår så skriver jag lite nu, gårdagen spenderade jag till mesta del med terese och oliwia. vi åkte in till stan för att sätta oss på spår 10, just like the old days. bara snacka och chilla. älskar verkligen det stället. bäst playset i hela stan bah (: sen skulle vi gå in och värma oss och då kommer två helknäppa men ändå helsköna killar fram till oss. dom var faktikst jävligt roliga men tillslut blev det lite för mycket, iallafall för min del, HAHAHA! så vi gick därifrån. tog tåget hem och sen var den roliga dagen slut.. tänk att det alltid alltid alltid händer nått konstigt när vi e i stan, haha!

nu ska jag äta middag, någon kycklinggryta typ, sen ska jag ner i tvättstugan vid sju, ååh pass på tvättstugan, usch!

peace

lista

Hur roligt liv har du?

(x) Du har skrattat så mycket att du ramlat
(x) Du har varit ovän med någon

(x) Du har varit full

(x) Du har färgat hela ditt hår

(x) Du har busringt

(x) Du har ridit på en elefant

(x) Du har hoppat/ramlat/blivit ner puttad i en sjö med kläderna på

( ) Du har klappat en kossa

(x) Du har varit uppe hela natten

(x) Du har badat naken
(x) Du har minst en piercing

(x) Du har/haft en bästis

(x) Du har tältat med dina kompisar

(x) Du har ätit upp hela smeten till en kaka. (med lite hjälp, haha)

(x) Du har åkt det mesta på Liseberg

(x) Du har kommit in på ett ställe med för hög åldersgräns

( ) Du har badat i svarta havet

( ) Du har åkt ubåt

(x) Du har drivit med folk på internet

(?) Du har gjort en MSN äldre än vad du är
(x) Du har skämt ut dej ordentligt

(x) Du har haft matkrig

(x) Du har kramat en främling

(x) Du har gått på en järnväg

(x) Du har råkat berätta någon annans hemlighet

(x) Du har suttit vid datan mer än tolv timmar i sträck

(x) Du har lyssnat på musik en hel natt

( ) Du har köpt ett par för små byxor bara för att dom var snygga
(x) Du har varit uppe på ett tak

(x) Du har varit utanför Europa

(x) Du har suttit vid datan en hel natt

(x) Du har flygit flygplan

(x) Du har druckit minst 2 liter läsk på en dag

Totalt: 28

0-10 : Du har problem, vart sitter du och trycker hela dagarna?

11-17: Du har verkar inte ett sånt roligt liv, men visst.. det kanske duger

18-25: Du verkar ha ett roligt, men inte ett alltför crazy liv.
26-34 - du har ett roligt liv, som kanske kan bli lite för bra ibland

haha jasså det säger du

ingen rubrik

jag är nästan alltid glad. det vet ni som känner mig. men ibland har man sina nedgångar, precis som man kan ha sina uppgångar. ibland blir det bara lite för mycket och jag pallar inte hur mycket som helst. att komma hem till ett kaos nästan varje dag, med skrik, bråk, att man aldrig räcker till, alltid gör något fel, det blir för mycket ibland. jag är stessad nog förtillfället och behöver inte det där lilla extra skiten varje gång jag kommer hem. bråk bråk bråk, ibland når det en viss gräns och tillslut exploderar det. när man kommer hem och är hur glad som helst så kan någon komma upp från ingenstans och skälla ut en? och det drar ner på en ska jag säga..

godmorgon

nu är jag vaken och sur, humöret är inte alls på topp.

,

ikväll var det verkligen skit mysigt. vi bara chillade hemma hos terese. spelade Rappa kalja, monopol och tecken. skönt att tare lungt ibland också, tror vi behövde det allihopa. haha. men nu måste jag stänga av datan annars blir pappa sur, som vanligt. suck. peace

'

Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

dagens låt

yes man

som sagt åkte jag terese falken och eken till stan för att kolla på bio. på tåget träffade vi micke markus o samuel men dom skulle av innan oss så vi hann inte snacka så mycket med dom. bion var inte så bra som jag trodde, jag hade nog lite för höga förväntningar, men den var ju inte dålig. jag och terese skrattade ju faktikst en hel del, men säg nått vi inte skrattar åt? haha. nej men sen åkte vi hem. bestämde oss för att ta det lungt idag med en spelkväll. med massa olika spel som tex kortspel monopol yatzy och massa sånna godingar, så det blir nog roligt :)

peace


en bra start på dagen

nu har jag fixat mig klart. druckit två stora glas oboy och ätit en halv tallrik med äppelpaj till frukost. ingen bra start på dagen direkt. nu har jag skiit ont i magen :/ haha men det går över. solen skiner lite idag iallafall och det betyder nog att det inte är riktigt lika kallt som igår vilket är underbart. nu ska jag städa sen möta mina käre vänner för att sedan bege oss mot tåget. puss

godmorgon

hej och halloj.
nu är klockan 09.50 och jag kom nyss ut ur duschen. andledningen till att jag är uppe så tidigt är för att jag terese eken och falken ska på bio på sergel klockan ett, hah :) vi ska kolla på Yes man som faktikst ryktas om att vara otroligt rolig.

gårdagen såg ut som dom flesta andra dagar på mitt lov har gjort. jag terese eken och falken chillade hos falk. ikväll vettefan vad som händer. nått kul iallafall eftersom fittskolan börjar snart.. och så är det ju faktikst fredag! wiiihoo :D nej nu måste jag börja fixa mig. peace

   
(hemma hos falk för tre dagar sen, klicka på bilderna för att dom ska bli större)

Copyright © eelyy.blogg.se

its been a while

jag har inte skrivit på länge, i know. förlåt för det men jag har inte haft tid. igår var jag hos falken, det var kul. efter det sov terese hos mig, vi drack oboy och åt mackor.
på morgonen kom eken förbi och efter ett litet tag kom falken också. nu sitter dom i vardagsrummet och kollar på Bröderna Lejonhjärta och jag väntar på våra kicken wings som vi ska äta med pommes och mango sås som falken köpte. yummi mummi. hoppas bara inte kycklingen blir bränd, måste nog gå och ta ut dom nu. skriver senare. puss på er

tisdags kväll

jag har varit hemma hos falken med terese sebbe o shady, vi har sjungit singstar och bara chillat. sen betalade shady eller falken taxi till mig hem så det var skönt att slippa gå :) egentligen skulle terese sova här, men så blev det inte tyydligen.. nu sitter jag bara här och lyssna på min favorit älskling låt ''angels on the moon'' och bara chillar. ska väl snart lägga mig i sängen så vi hörs imorn. godnatt sötnosar

6:e jan

godmorgon alla människor.

jag hoppas det inte är lika kallt idag som igår. lusten att vara ute försvinner ju helt och hållet och palla sitta inne hela tiden man känner sig ju som en zombie tillslut? iallafall, idag ska jag nog vara med terese, hon ska sova här tror jag. och snart är jullovet slut, känns rätt kasst eftersom jag inte har fått sova borta en enda dag under nästan tre veckors tid och så kommer det vara flera år framåt enligt mamma? hahaha PALLA! aja iallafall.. nu ska jag gå och äta frukost, haha kvart i tre, kanske ska kalla det lunch stället? men vi hörs. peace 

det var allt för mig

nu är det dags för mig att sova. godnatt ♥

kul med ely

Namn : elise rosén 
Födelsedag : 10 juni 
Hemstad : stockholm
Ögonfärg :blå 
Hårfärg : mörkbrunt
Längd : 167 typ
Högerhänt/vänsterhänt : höger
Stjärntecken : tvilling
Är dina föräldrar skilda : nej :)
Svagheter : vet inte 
Rädslor : att förlora någon nära
Mål för året : att inte hamna på iv
Det första du tänker på när du vaknar : palla skola


ANTAL

Antal syskon : 2
Antal piercings : 1 + 6 hål i öronen 
(Antal tatueringar : 0

FRAMTDEN

Namn på barn : inte tänkt så långt 
Vad vill du bli när du blir gammal : yngre?
Drömjobbet : jobba med kändisar, typ chad micheal och edward cullen(a)

FAVORIT

Mat : mammas
Sport :  fotboll
Djur : katt
Glass : hmmm.. jordgubbs cornetto
Nummer : 3
Tuggummi :  jenka\melon
Helgdag : fre-lör
Årstid : sommar såklart!
Tandkrämssmak : typ mint?
Radiostation : 107.5

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär : ja
Rymt hemifrån : funderat på det flera ggr 
Skolkat : jaa
Sovit utomhus : ja
Gråtit i skolan : ja
Velat bli modell : nej
Spytt i skolan : nope
Gjort något dumt som du skrattar åt idag : haha mycket
Använt droger : nä
Ätit sushi : typ smakat, usch
Retats : haha jag är expert

THIS OR ThAT


Cider/öl - cider
Pepsi/cola - cola
Mc Donalds/Burger king - donken
Choklad/vanilj : choklad
Jordgubbar/blåbär : jorgubbar
Kött/veg : kött
film/tv : både och
Gitarr/trummor : trummor
Adidas/nike : adidas
Kinesiskt/mexikanskt : kinesiskt
Kakor/paj : paj
Mtv/vh1 - mtv
Blind/döv : döv

KAN DU
Gå ner i splitt : nej         
Skriva med båda händerna : ja
Blåsa en bubbla : ja
Ha dina ögon i kors : ja
Nudda näsan med tungan : nej  

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade : mamma
Du pratade med : pappa
Du kramade : markus
Du kysste: edward cullen, haha 
Du skällde på : mamma och pappa
SENAST DU
Skrattade : idag
Grät : typ förregår
Tuggade tuggummi : idag
Drog ett skämt : jag drar alltid skämt
Sjöng en sång : typ 5 min sen

kyla och saknad

jag och terese satt hemma hos mig och spela kort sen gick vi ut med micke och markus sen kom camilla marie och yasse också. vi gjorde inte mkt alls. satt ute vid grillen och frös ihjääääl! jag hatar sverige. men nu sitter jag här hemma hos mig i värmen. lyssnar på musik och snackar med tobias på msn. saknar honom faktikst, tiden med honom var nog den bästa i mitt liv. även fast det inte funkade så bra pga avståndet så glömmer jag det aldrig. speciellt inte cinderella, fyfan asså..

Thriving Ivory - Angels on the Moon

nu har det blivit mycket bilder och musik idag, kanske lite för mycket. menmen. det här är en låt som jag bara måste lägga in! som rodde precis skickade till mig som jag har velat ha som pa kod jätte länge, och nu fick jag den :) och den är så jävla grym, tog mig ett tag innan jag började tycka om den men det var det värt för nu är jag helt galen! hihi..


booooring

du får inte


gud jag bara älskar den här  låttexten!

då på den lätta tiden

   

förlåt förlåt förlåt!

glömde skriva att min bebis Hanna Sebzda fyllde 16 år igår!
ett stort grattis till min solstråle i efterskott

godmorgon kallhäll

ja, namnet passar ju in perfekt. det är verkligen äckligt kallt ute, men det är det nog lite överallt här i sverige. önskar det var sommar, fyfan vad jag längtar!
idag har jag sovit ut, vaknade runt halv ett eller nått. jag och lillebror låg och kollade tv ett tag innan jag gick upp och åt frukost. idag har jag faktiskt ingenaning om vad som kommer hända. man får ta det som det kommer! peace

dagens låt

jag avgudar den här låten! verkligen. för mig är den ren kääärleeeek.
brandy - right here

drömmar

jag och madde satt i porten idag och snackade om olika drömmar vi haft. och inatt hade jag den bästa drömmen någonsin! och den kändes så fucking jävla verklig så de e inte sant asså. jag var i thailand med mamma och oliwia tror jag det var, haha. förslaget kom helt plötsligt och på bara några sekunder var vi där. vi skulle stanna där i tre veckor och det var mitt i skolans jobbigast period. fatta underbart? fan att jag vaknade.. jag tror denna dröm berodde på att jag snackade om när jag var i thailand med madde dagen innan. en resa jag aldrig aldrig glömmer!

jag och emelie gick alltid på stranden på kvällarna. den tandlöse och den söta. reggiebaren, fire show killarna, alla blommor vi fick, mammas och pappas bröllop, när vi klippte oss, när vi träffade stefan igen.. allt var så jävla perfekt och jag önskar bara man kunde spola tillbaka tiden till då. fyfan va undebart de skulle va

   

härliga kvällar

tjolahoppla! en flummig elise sitter vid datan nu, haha! :D
ikväll har jag varit med terese hanna falk eken krull sebbe och rasmus. vi var först hemma hos falk sen tog vi taxi till donken. där åt vi och träffade linda sen kom lindas kille och hämta oss sen satt vi utanför terese port eftersom hon hade glömt nycklar och efter ett tag gick jag hem. och nu sitter jag här och chillar med musik och msn. här kommer tre bilder från idag :) puss på er

(klicka på bilderna för att dom ska bli större)

-

nu börjar allvaret. det är ingen lek längre

4:e januari

igår var vi hos falken, det var faktiskt roligt. efter det gick jag och madde hem till mig för hon skulle sova hos mig. vi kollade på she's the man och låg och snackade, det var mysigt faktikst :) alltid skönt att få prata av sig lite med någon.

idag vaknade vi, åt frukost, sen kom hanna och så gick vi upp till terese. där gjorde vi inte mycket alls. vi fixade oss för vi skulle egentligen ta bilder men det blev tydligen inget med det. det får bli någon annan dag!

just nu sitter jag bara här och skriver, terese sitter och skickar över låtar från min mobil till hennes, just nu lyssnar hon på remember yesterday, den låter är minnen, käääärlek! madde ligger halvt död i sängen och smsar typ och micke som precis kom hit gick nyss ut i hallen. (intresseklubben antecknar)

idag ska vi hem till falken igen, vet inte riktigt vad som händer där men det blir väl som vanligt antar jag, haha. nu ska jag vara social med mina kära vänner. peace

jag får aldrig nog

nu ska jag hem till terese, jag och madde ska kolla på favortiten Twilight igen. tre dagar i rad för min del, snacka om besatt jag är! hoppas verkligen det blir som vi bestämt senare idag. skulle va skit skönt med en chillig tjejkväll faktikst. men nu måste jag dra. åååååh ja känner mig helt dööd!
peace

all of the things that i want to say

''you really shouldn't have said that''

godmorgon alla pigga, glada trötta eller ledsna.

gud va skönt att få sova ut! det är nått som jag inte har gjort på flera år känns det som. just nu sitter jag nyduschad och fräsch framför datan. har hållt på att fixa min blogg design ett bra tag, ska nog ändra lite till men just nu får det duga som det är.

''elise vad händer idag? ''
hmmm.. jag ska bara chilla lite hemma sen ska ja nog till terese o madde. och ikväll snacka vi om att alla vi tre plus marie camilla o yasse ska va hemma hos terese pappa. så det blir najs :) hoppas bara inte planerna ändras, brukar ju bli så.

aja, nu ska ja fortsätta med mitt, peace

sweet dreams are made of yooou

nu är det dags för mig att krypa ner under täcket i min varma sköna säng. ska sätta på lugn musik på mobilen så jag somnar snabbt sen ska jag drömma om edward cullen heeeela natten lång!

godnatt och drömsött, för det ska moi! ♥

du vet vem du är

jag sitter tyst vid fönstret och bara kollar ut.
kan inte fatta att detta år faktikst är slut.
nytt år, kan inte fatta hur snabbt tiden egentligen går.
jag förlorade dig en viss tid, det gjorde så att hjärtat
fick sig ett riktigt svid. det var hårt..
visste inte att ett liv utan dig skulle vara sådär svårt.
men tiden gick och du kom tillbaks till mig,
du förstår nog inte hur glad jag är att jag har dig.
utan dig slipper jag lida, och nu vet jag hur mycket
ett liv utan dig skulle svida.
därför kommer det aldrig hända igen, ellerhur min vän?
nytt år nya tag. jag älskar dig, igår, imorgon och idag.

dagens

förlåt för att jag inte har skrivit tidigare men jag har knappt varit hemma någonting faktikst.

nu ska jag ge er en kort upplysning om min dag.
1. hela familjen åker till jakan med anja bosse nadja och erik (våra gäster från småland) och bara går runt lite. slutar med god mat på pergola(stavning?)
2. den tråkiga delen kom där vi var tvungna att säga hejdå.
3. åkte hem och gick direkt till terese där hon och madde var.
4. följde med dom och åt (jag kollade på, haha)
5. gick och mötte marie camilla och yasse (rapunsell rapunsell släpp ner ditt hår) hahahahaa!!
6.gick hem till terese pappa och kollade på twilight (två dagar i rad nu, jag är besatt!!! edward<33333)
7. ja, nu sitter jag bara här.

det var alltså min dag :) hoppas er dag har varit lika händelserik som min. skriver lite senare. peace


min min min min min!

jag är kääär

jag nadja och emelie var på bio, på världens världens väääärldens bästa film! twilight. den var så grym, så perfekt. och edward ;o jag menar hallå hur snygg får man bli, jag är kär. på riktigt!

har ni inte sätt filmen måste måste måste ni göra det, jag säger bara det.

bb - mediahora

hahaha förlåt men jag älskar verkligen den här låten. jag kanske är den enda men OCH? :)

nyår 08\09

klockan fyra kanske kommer gästerna från småland. vi hälsade och kramades och lalala :) lite senare kommer anders och helen också, och vid sju äter vi god nyårs middag som bestod av lite allt möjligt. sen kvart i åtta går jag ut och möter oliwia, lite senare möter vi micke markus och samuel. så vi går och sätter oss vid grillen för att vänta på alla andra, men det tog sån jävla tid så vi gick upp till mig och sjöng singstar ett tag.

pinsamma fulla pappa kom in och dansade och töntade sig. usch. sen gick vi iaf ut till centrum för att möta några som aldrig kom dit. -.- men några andra kom iaf, krull fahlis riku bea tove och madde. efter ett tag var jag tvungen att börja gå eftersom att ja skulle fira tolv slaget med familjen och gästerna. micke följde med också, och tove. sen slutade det med att typ tolv kompisar stod nere och väntade på tolvslaget, och jag väntade på att mamma o pappa skulle komma ner med raketer men det tog en jävla tid. så jag och william (som också hade kommit dit) gick upp utanför porten för att se om dom var där. och det var dom, fan va sur jag blev. haha, men jag och william fick iallafall se några otroligt fina fyverkerier :)
 lite senare gick vi upp till mig, pappa var då ännu fullare och ännu pinsammare men vafan äre nyår så äre.
william gick typ hem efter en timme eller nått och då sjöng jag singstar med alla glada fulla människor.

ja, mitt nyår blev inte alls som jag tänkt, människor som jag inte trodde skulle komma kom och männsikor som jag trodde skulle komma kom inte, haha menmen jag är iallafall glad att allt har löst sig mellan mig och william nu, och jag är glad att jag fick en nyårs afton med honom, nytt år nya tag!

jag vill även passa på att tacka alla som har funnits här för mig under detta år som gått. hade inte klarat mig utan er, jag behöver inte nämna alla namn ni förstår nog vilka ni är. fina minnen har jag fått från 08 och jag hoppas det blir lika fina det här året!

gott nytt år nu allihopa hoppas ni får ett jätte skönt jullov :) ♥

peace and love \e