here i come vänersborg!

godmorgon alla sötnosar!
så var det dags att packa sig iväg igen då. är borta över helgen bara, och mobilen har jag med mig så ring och bomba med sms så mycket ni vill. PUSS!


nyvaken och osminkad. niiiiice (;

sleepy

klockan är 7 minuter i ett för att vara exakt! ..och jag är skit trött. ska bege mig mot sängen och mobilen har jag med mig i handen, den har alltid hedersplatsen brevid mig i sängen. PUSS!

SÅ VAR DET HEJDÅ STOCKHOLM DÅ.. IGEN

hej alla sötnosar!
kom hem för ett litet tag sen, satt vid grillen med dom bästa. orkar inte skriva upp allihopa men ni vet nog vilka det är om ni läser min blogg ofta (; iallafall så satt vi bara där och snacka o lyssna på musik som vanligt. nice! och imorn åker terese iväg på kryssning, och jag drar iväg med la familia till vänersborg... syster ska inte med. har lägenheten för sig själv. lyckost..

menmen. nej asså fan va tråkigt jag har. verkligen skit tråkigt. har inget mer att skriva heller. PUSS!

 
HAHAHAHA KOLLA VILKEN ROOOLIG BILD JAG HITTADE FRÅN TYP 2007 (?)

torsdag

hej alla sötnosar!
gårdagen var mys, förutom att bög1,2 och 3 var dryga som små fittor. men dom andra är alltid lika underbara :) kvällen sluta med att jag oliwia och terese sov hos tessi. de va nice. nu ska jag ta en snabb dusch sen ut med girlsen igen, ikväll vill jag ha kuuuuul :D PUSS!

UPDATE A LA ELY´S DAG

hej alla sötnosar!
idag har jag såsat, duschat, ätit god fläskfilé gryta och bränd äppelpaj, lagt in låtar på mobilen, lyssnat på musik, sjungit singstar och nu ska jag ut och möta oliwia. PUSS!

ONSDAG

godmorgon alla sötnosar!
jag och tenes platar bebi splåt. hahahha nej jag skoja. men vi e trötta. vi vakna halv tre. nu såsar vi bara sen ska vi äta blodpudding.

igår kolla familjen på harrypotter och den var faktikst bra! den fick mig att vilja se nästa, vilket är en bra sak. efter det åt vi på kina muren. alltid lika mätt när man går därifrån, sen mötte jag iallafall fredrika hanna terese oliwia och julia i centrum när jag kom hem. sen sluta de med att ja och hanna sov hemma hos terese, vi låg och snacka hela natten tills vi däcka. i stort sätt.

nu ska jag lägga in massa låtar på moooobben. PUSS!


JAG ÄLSKAR ER TJEJOR!

LALALALALAAA

teeeessi is on her way, och vi ska sjunga singstar för fulla muggar! efter det drar jag på bio så jag uppdaterar senare ikväll. PUSS!

tisdag

godmorgon alla sötnosar!
vaknade för inte så länge sen, har ätit en god frukost med familjen. ska snart börja fixa mig och så, senare ska hela familjen kolla på harry potter och halvblodsprinsen, haha min lillebror e helt galen i de där filmerna. jag tycker faktikst dom e coola, lite fantasi sådär e alltid bra.

igår hade vi jätte mysigt i stan, sen när vi kom hem blev det en filmkväll. jag terese fredrika micke krull joel oliwia och julia. vi kollade först på bröllopsduellen, jätte bra!! sen fingerprints, psykooo skräckfilm!! haha. och jag fick nyss veta att fanny e på böda. JAG VILL OCKSÅ! ;(

 

hittade inte bild på fingerprints så jag bjuder på en ruskig trailer istället.

stan nästa

hej alla sötnosar!
planerna för idag är stan med bästis. vi lär vara där ett tag, gå runt och kolla i affärer, snacka, sitta på spår 10 och bara chilla runt. myspys. ikväll vill jag ha kul, men kvällsplanerna är inte riktigt satta ännu, så vi får se vad det blir! nu ska jag dränka mig i min musik lite till sen börja rulla mot tåget. PUSS!


måndag

godmorgon alla sötnosar!
vaknade vid 9 idag av en bamse kram från lillebrorsan, aaaw! har verkligen saknat min plutt. sitter och lyssnar på musik, jag lever verkligen för musik. får fram, och visar så otroligt massa med känslor, cant live without it!


låt mig presentera min käre syster.. emelie rosén

im baaack

hej alla sötnosar!
kom hem från öland iförregår vid elva nångång, åkte direkt med terese till hanna där vi träffade oliwia hanna micke markus joel linus och rasmus. skönt att träffa alla igen faktikst. igår åkte jag och terese till söder och träffade dennis och rasmus som vi träffade första kvällen på öland. jätte trevligt! sen åkte vi till söderhöjden och fixade lite saker sen drog vi till kallhäll och hade det trevligt, men fan asså va jag saknar öland..

sandra, elin, sebbe, greven, timmie, kimmie, anton, kalle, jonas, galli, linus, viktor, dennis, rasmus, krille och hundra miljontals fler obeskrivligt underbara människor som vi träffade, brasan på stranden där ca 50 fulla och glada ungdomar satt varje kväll, en spelade gitarr och alla sjöng med. när vi var vid scenen och träffade djurgårdarna, när vakterna kom, när vi studsa på studsmattan, när vi stod vid scenen och skrek och sjöng till sommartider, när vi spela ölspelet och jag har aldrig, ''hej elise, stockholm'' och mycket mycket mer. saker jag aldrig aldrig kommer glömma glömma.

''du gamla du fria du soliga syd, du sköna du underbara söder
jag hälsar dig vänaste land uppå jord.
för jag vill leva jag vill dö i skåne''

GLÖMMER AAAALDRIG ÖLAND 09!

update från dalarna

hej alla sötnosar!
sitter just nu i svärdsjö hos mina kusiner. ikväll ska vi grilla och bara ta det lugnt och imorn åker jag hem och ska till öland. ska även kolla på bio med mina underbara kompisar, baksmällan blir det!

under de två dagarna här har ja inte gjort mycke mer än tagit det lugnt, rätt så skönt ibland faktikst! nu ska ja sluta vara datanörd. PUSS!

P.S min syster har svininfluensan ;o HAHAHA förlåt gumman, tycker bara så synd om dig... :/

vi har inget liv

hahaha vi har inte kommit iväg ännu så det blir ett till inlägg. nu sitter jag här med min lillebror och kollar massa roliga bilder på google. nu ska jag lägga in två bilder på baby emelie och baby elise, HAHAHA!


här har vi baby emelie


och här har vi baby elise

förlåt för ett jätte konstigt inlägg. nu ska vi dra, ha det bäst!

and when im gone just carry on

godmorgon alla sötnosar!
haha somnade typ halv sju imorse och vaknade nyss. men det gör inte så mkt för ja kan ju sova i bilen påväg till landet :) pappa kom nyss in och sa att ja skulle stänga av datan för att vi ska åka snart så jag måste börja fixa mig nu i guess.

men ni får ha det jätte bra allihopa! kmr hem på fredag sen drar jag till öland med terese på natten. men jag har med mig mobilen, dock kanske den inte funkar nere hos oss men ni kan ju försöka smsa och hoppas på svar iallafall. PUSS

ni kommer aldrig förstå

så jävla äckliga. jag klarar verkligen inte av er.
det ända man gör är fel, man får alltid höra hur
dålig man e. jag ger upp. snart drar jag,nånstans
långt långt bort. för jag klarar inge mer

tillbaks på ruta ett

gud va sur jag blir!

för typ 3 veckor sen tappade jag min älskade miss blue i golvet så hon gick på två delar.. så då fick jag använda en nokia 3310a så länge, sen lånade jag min systers gamla som det iallafall fanns musik och kamera på. men nu vill ju hon ha tillbaka den, fast hon inte ens använder den (?) så jävla snål. så nu har jag 3310an igen.. jippi

herregud.

jag sitter i mitt rum och försöker smälla till en fluga som gör mig irriterad. kul liv?

*sdfmsoidgjiosjgrmoerk

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VA SUR JAG BLIR! HELVETES ÄCKEL SKIT, FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

jag är uttråkad, syns det?

who's who?

 

justin bieber och ryan sheckler.
justin har en röst som inte går att beskriva med ord och ryan har en skateboard talang som är helt sjuk. men dom ser ju så jävla lika ut? justin ser bara ut som en liten yngre kopia. när han växer till sig lite kommer man ju fan inte kunna se skillnad.
aja jag älskar båda iallafall :D

jag vill seee

  

måndag

godmorgon alla sötnosar!
vaknade för drygt en timme sen, har bara klätt på mig och lyssnat på massa musik. vi ska åka till landet imorn istället, för pappa ordnade ju översvämmning i hela köket igår så det finns en hel del kvar som måste fixas innan resan mot dalarna kan börja. men jag klagar inte :)


last update

dryga jävla människa..
GODNATT ALLA SÖTNOSAR!

jag har tråkigt, så jag kör på en..

.. 10 saker du inte visste om elise rosén

1.
jag har haft samma bästavän sedan jag gick i 4an, vissa har ju en tindens till att byta mellanåt? men jag stannar kvar hos min tills döden skiljer oss åt :)
2. när jag blir så sur så jag inte vet vad jag ska ta mig till så gråter jag
3. jag hatar att städa, men min föräldrar tvingar mig alltid
4. jag har gjort otroligt pinsamma saker på fyllan, asså otroligt pinsamma
5. jag klarar mig inte utan mobil, många som inte gör. men tro mig jag är ett extremt fall!
6. jag blir lätt ledsen av sorglig musik
7. jag har färgat håret över 20 gånger
8. mer än hälften av mina kompisar har inte sätt min natrurliga hårfärg
9. många tycker att jag är en bitch, eller kan vara en bitch. tycker inte jag menmen
10. jag har varit en extrem fjortis en gång i tiden

oldie

jag förstår verkligen
inte det här.
hur kunde vi två
som var så tajta bara glida isär?
i vått och torrt var
det alltid vi, men nu
förtiden är det ju alltid ni..
du har tagit ett stort kliv,
och nu är du helt
plötsligt borta ur mitt liv?
flera nätter med gråt,
kommer du ens ihåg vår bästislåt?

en dag när jag satte
 mig framför tv:n blev jag alldeles stum,
för på tv rutan filmades
just ditt mysiga lilla rum.
dom sa att
dom hittat dig död i en flod,
och runt omkring dig var det fullt
med blod..dom visade ett brev från dig,
det visade sig vara till mig.
du hade skrivit;

hej gumman!
snälla du måste förstå,
såhär dåligt visste jag inte
ens att man kunde må..
jag ville hela tiden gå till dig,
men dom där tjejerna skrek nej,
och hotade mig.
jag har aldrig saknat någon
så mycket, och jag är grymt
ledsen att du blev lämnad
i stycket! jag önskar att jag
 kunde gå in genom en dörr,
och att allt blev som förr..
åååh, dom gjorde vekligen
allt! tvingade mig att göra
saker som dom tyckte var ballt..
dom tillochmed hotade mig
med kniv, &det var då jag beslöt mig för att ta mitt liv..
men jag kommer alltid finnas
vid din sida! bara lova mig att inte lida? även fast
det här kanske kommer svida.
men jag lovar dig jag kommer
aldrig glömma oss,
och inte heller vår bästislåt förståss.
men iallafall, förlåt för att jag har varit så rå,
jag älskar dig bästavän,
hejdå..

we used to

 

kvälls nytt

hej alla sötnosar!
ikväll har jag bara tagit det lugnt, träffat terese. snackat och lyssnat på musik. sjungit med på låtar från youtube, haha det är verkligen vår grej. har vi inget annat att göra så söker vi upp texten och sjunger med till massa låtar. det e ganska kul faktikst (; efter det mötte jag fredrika, satt vid grillen och snacka oså sen gick vi hem till mig en snabbis. sen när hon gick hem har jag suttit här med min över speedade lillebror och lyssnat på massa konstiga låtar. he he. japp det är väl det jag har gjort idag. och så har jag städat och packat i ett par timmar också, och ätit pizza. haha!

och imorn åker jag till landet.. aså det är alltid skönt att komma bort ett tag, men jag brukar ju alltid ha med mig min syster som man kan prata,promenera och göra saker med. men nu ska ju bitchen stanna hemma så det blir bara jag och lillebror. sen mina föräldrar såklart. men kusin hjalle är där iallafall så man får hoppas att det blir soligt så man kan sola och bada iallafall. men det som är hemskast är att jag typ inte kommer kunna smsa eller snacka i mobilen, för det har tydligen slagit ner nån fucking blixt. förut funkade comviq där men nu säger dom att bara telia funkar ;o PANIK! men jag håller tummarna iallafall! jävla långt inlägg det blev. PEACE N' LÖÖÖVE

PÅSK 09


jag och kusin hjalle

i need it to survive

 
 
 
 
 
 




music is like a drug, and im adicted

fuck! youtube funkar inte förtillfället och jag som skulle lägga in massa bra låtar, för er skull! okej kanske lite för min skull också då så ja slipper hålla på att söka på massa ställen och bara kan gå in på bloggen, så har man allt där liksom. men snart funkar det nog igen och då blire musik :D för vår skull!

söndag

godmorgon alla sötnosar!
gårdagen var jätte trevlig :) nu sitter jag bara här i ett gult fult linne. ska snart äta frukost, fast jag är inte sugen alls. ibland är frukost så jävla äckligt, man är minst sugen på mat på morgonen, iallafall jag, och det är då man verkligen måste äta? jaja, nu skriver jag om väldigt ointressanta saker..

MEN idag ska jag iallafall städa lite och så eftersom vi åkte till landet imorn och e där tills på fredag, då ska jag ta tåget hem från dalarna, alldeles ensam! sen på kvällen\natten åker jag och terese till öland :D wooooho! så varje gång ja har tråkigt på landet, ska jag tänka på öland så blir jag på bättre humör (: har inget mer att skriva så jag avslutar här, PUSS!


vi kommer äga böda babyy (;

nothing else matters

update

hej alla sötnosar!
kom precis innanför dörren. har varit en heldag hos mormor, ätit mat. som man alltid gör när man är där. hehe. fikat, som man också alltid gör när man är där. sen har jag legat i soffan och kännt mig allmänt proppmätt som man också alltid gör när man är där. haha nej nu ska jag sluta. men det är det man gör hos min mormor iallafall, äter och spricker typ. efter det åkte vi till kyrkogården och la blommor på min kusin och mina två morbröders gravar. otroligt fint. vila i frid!

snart ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. känner mig äcklig. blä.

blir aldrig bakis. som tur är!

godmorgon alla sötnosar!
vet inte vrf ja vakna så tidigt menmen nu är jag uppe iallafall, ångest. jag har ett ord för gårdagen, busted. haha alltid jag, hur fan lyckas man? men jag hade jätte trevligt iaf :)


här va man blond ;o
hahaha tessi kmr ihåg när vi köpte dom där koftorna, sen köpte du
en vit mössa för att det är snyggare på brunetter och jag köpte en
svart mössa för att det är snyggare på blondiner. HAHA :)

friiiiday bitches!

hej alla sötnosar!
nu har jag precis kommit hem, har varit med terese o fredrika. ikväll ska vi ha kul :) kort inlägg idag, men vi höres senare. kanske slaggar hos bästis men imorn blire iallafall uppdatering :D PUSS!

i really gonna miss this

**

hej alla sötnosar!
nu ska jag ta en snabb dusch sen börja fixa mig, efter det ska jag möta nyberg marie camii sebbe och tom. får se vad vi hittar på för skojj :) u never know.. hehe! PUSS


JAG&CAMII SOMMAR 08'

torsdag

hej alla sötnosar!
har precis ätit chicken bits och är förtillfället proppmätt. idag vaknade jag klockan 3, otroooligt skönt att få sova ut för en gång skull!

igår var vi massa folk vid kolarängen men det var så jääävla tråkigt så alla gick hem. jag tog sällskap med fredrika, vi gick och prata om lite allt möjligt där i regnet. sen skiljdes vi åt och gick hem.

nu ska jag klä på mig sen ner i tvättstugan, efter det ska jag ta en smorre med camiii :) PUSS!


bild tagen alldeles nyss med min underbart bra cam

RUBRIK (?)

hej alla sötnosar!

sitter här hemma nu, william gick precis. vi satt först vid grillen ett tag, snacka och drack cola sen gick vi hem till mig, satt ute på ballen och lyssnade på massa musik osv. men nu ska jag möta marie och camilla iallafall :D sen får vi se vad som händer ikväll, jag e galet taggad iallafall ;o

PUSS!


SCAAAARY HUH? ;O

snabbis inlägg

hej alla sötnosar!
nu har jag precis kommit hem från jakan. det blev en heldag med pappa, kina buffé sen fick jag med mig hem örhängen och ett par skor, två trosor och en bikini fick jag igår. för att jag kom in på handel, det lönar sig att kämpa :)

nu ska jag ut och möta william tror jag, men först ska jag lägga in ett klipp på en låt och en kille som jag älskar

ONSDAG

hej alla sötnosar!
camii sötisen sov här inatt och gick hem bara för ett litet tag sen. igår sjöng vi singstar, vi tog massa massa bilder, vi dansade, vi gick ut i regnet, vi blev nästan jagade och var hur rädda som helst sen gick vi hem och kolla film. och imorse vakna vi och gick direkt och åt frukost.

nu blir jag utslängd och ska åka till jakan med pappa. kuuul. PUSS!

burran <3 ely


jag kmr sakna dig sjukt mkt i skolan tjejen..

planerna för ikväll

nu sitter jag här, lyssnar på musik. och caammiiii e påväg hit, ikväll ska vi nog bara chilla, snacka, sjunga singstar, kanske kolla film osv. niiiiice :)

HELDAG MED CAAAAAMII

hej alla sötnosar!
camilla gick precis hem. vi har tillbringat hela dagen på ballen, tagit typ hundra kort. eftersom min mobil e sönder och jag därför inte kan ta några bilder så har det blivit lite dåligt om det här i bloggen. men nu ska jag bjuda på maaaassor! enjoy :D


















HOPPAS NI HADE LIKA KUL ATT KOLLA PÅ BILDERNA SOM VI HADE NÄR VI TOG DOM! HIHI

im in love with justin bieber

7juli 2009

godmorgon alla sötnosar!
mamma tvingar mig att fixa mina något överfulla garderober men det tänker jag inte göra. jag ska hoppa in i duschen sen ska jag messa camilla. och ikväll ska vi till anders&helen för anders fyller år. efter det vet jag inte, träffa camilla i guess. måste träffa tessi bästis idag också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSS


heeeeeeeeello fjortiwwwws

KVÄLLS UPPDATERING

hej alla sötnosar!
har kommit hem nu för en liten stund sen. träffade först camilla och fredrika, mötte upp nyberg och nico i centrum och drog till jakan och fixade lite saker sen mötte vi william tom och tobbe och drog till bonös. juste allan var där också, haha. aa sen var vi där hela kvällen, william badade som vanligt ;p sen satt vi mest och snacka och skratta om allt :) sen följde jag och william med camilla till porten sen stanna vi ute ett tag jag och han, snacka och så. otroligt skönt faktikst..

och nu sitter jag bara här, lyssar på musik, nått som jag aldrig i hela mitt liv skulle klara mig utan. PUSS!

nu och föralltid


vi är inte vi längre. jag måste börja inse det nu.
men jag glömmer aldrig hur det en gång var,
aldrig..
jag älskar dig, jag älskar dig
jag älskar dig, jag älskar dig :D:D:D

detta skulle jag uppdaterat imorse, men det gick inte då. knas

godmorgon alla sötnosar!
igår mötte jag ju camilla som jag skrev, vi satt och snacka i gungan och hade det skitmysigt. lite senare kom micke joel och william också, sen lite senare kom terese också ut. vi satt och snacka och så.

och nu har jag precis bäddat sängen och ätit frukost. ska bara klä på mig och fräscha till mig lite sen skjusar pappa mig så ska jag göra ett tappert försök att byta mig mobil som har gått i två delar sen två veckor tillbaka. haha lycka till ely? i know! MEN det är iallafall värt ett försök.



och nu flera flera timmar senare sitter jag här nyduschad och fräsch. tyvärr gick det inte att byta mobilen, men efter det blev det iallafall god god mat från svea. sen var det direkt hem och somna i badet, raka benen och ta en lång skön dusch. nu måste jag börja fixa mig för sen ska jag möta camilla, och ikväll ville tom att jag skulle vara med alla dom, like the old days. och så ska det bli! :D

jag kan om jag vill bara jag tror på mig själv! omg..

http://eelyy.blogg.se/2009/may/du-kan-om-du-vill-bara-du-tror-pa-dig-sjalv.html#comment
omg, klicka! bläddra upp när den där kommentaren kommer upp..fyfan blir helt tårögd. i did it! :)

ska möta camilla nu och ta en cigg vid stora gungan, ciao

lång dag

hej alla sötnosar!
ojojoj vart ska jag börja? hela min dag har jag tillbringat med fredrika markus och micke. vi har sjungit singstar i flera timmar, kollat på film, brottats, jag har gömt mig i duschen medans fredrika fick stå vakt HAHAHA, vi har lagat mat. japp vi har gjort ganska mycket.

men nu sitter jag iallafall här själv, trött och uttråkad som fan! vill göra nått kul ikväll, jag vill ha kuuuuuuuuuuuuul. åååååh -.-

här är filmen vi såg. another cinderella story. rekomenderas starkt!

SÖNDAG

hej alla sötnosar!
sitter här i mitt rum med micke och fredrika som sjunger singstar för fulla muggar. frrrräääämling, lalalal! haha.

igår var vi allihopa hos terese, dansade och sjöngsingstar det var jätte trevligt. och ikväll lutar det åt att vara här. juste grattis mamma och pappa som har varit tillsammans 19år idag! nu ska jag utklassa micke och fredrika på singstar, och markus som precis kom hit (; PUSS!

lördag

hej alla sötnosar!
förlåt för mega dålig uppdatering, har hjälpt till att städa lokalen efter igår och sovit idag. en otroligt seg dag har det varit! men nu ska jag iallafall till terese och talkish lite med henne&oliwia. sen drar oliwia till norrköping i två veckor. buuuuhu :'|


otroligt nykter bild från igår. den bjuder vi på!

9a



jag har slut på ord. jag kan verkligen inte förstå..
jag tror fortfarande att vi ska komma tillbaka efter
sommar lovet och vara lika galna som vanligt,
men så är det inte. så kommer det aldrig vara
igen, och för mig är det helt sjukt.
glömmer aldrig tiderna..

FREDAGS UPDATE

hej alla sötnosar!
allting blev bra, jag och hanna hade god tid att fixa oss på och både terese&linda blev nöjda med presenterna, terese fick en puma parfym och ett par svarta string och linda fick en svart dildo (; haha! tjejmiddagen  var super mysig! hade skit tevligt, tack alla tjejer! efter tjejmiddan drog vi till pavve där det också var skit kul:) nattbussen hem inatt igen med ett big smile! me like. PUSS!

sista minuten, like always

nu är det bråttom. hanna kommer och hämtar upp mig på moppen om tio min, då ska vi till jakan och köpa presenter till linda&tess sen gärnet hem och fixa oss. hur ska vi hinna med allt?

lalalalala

jag tror jag är kär i musik, asså på riktigt

**

oj tjejer vad vi dansa igår! speciellt till pitbulls sköna låt i know you want me

fredag

gooooooooooooodmorgon alla sötnosar!
nu har jag bjudit på ännu ett fylleinlägg, fan va generös jag är! förra inlägget talar jag om nu... hahaha! gårdagens hemresa är inte så jätte klar i huvet men jag kommer ihåg att nån jävla fittkille knuffa ner mig på golvet och att jag blev sur som in i helvete och stod och skrek på han hela resan hem, slog säkert till han också, haha skulle inte förvåna mig.

men iallafall! idag äre tjejmiddag, linda och terese ska ha tjejmiddag :D skojskoj, ska snart åka och köpa present till båda, sen blire hem och fixa sig snygg som fan (; nu ska jag ut på ballen, och det är bara jag hemma också, fan va skönt PUSS!

last update

hej alla sötnosar!
jag fredrika och stella va påväg hem när nåra fittor va på samma buss som knuffa ner mig och snacka massa skit och massa shit håll på iallafall iallafall. ja blev skit sur och håll på men skitsamma iallafall iallafall nu ska vi sluta skriva. pusspusspuss!
www.eelyy.blogg.se www.stelas.blogg.se  ,fredrika har tyvärr ingen blogg :/ aja puss sovgott sötnosar!

dåligt och bra

dåliga saker med sommaren;
*mygg och insekter, usch det är så jävla äckligt så det finns inte. man ligger där på handduken och solar så kryper det upp en skalbagge på benet, bläbläblä. och på sommarkvällarna är myggen förjävliga!!
*regn, man vaknar på morgonen drar upp persiennerna i hopp om att det är klarblå himmel och stekhet sol, men istället är det spöregn hela dagen. aja, det är bara att stanna hemma då!

bra saker med sommaren;
* grillning, är det inte mysigt att sitta alla kompisar vid en brasa, kanske grilla korv eller bara värma sig? sitta under en filt och lyssna på musik. eller underbart skulle det vara om nån spela gitarr och alla andra sjöng med. en cider i handen och allt är perfekt.
*bada, vad är sommaren utan sol och bad? ligga där på handduken och svettas, gå ner och svalka sig i vattnet och sen gå upp och lägga sig igen, låta vattendropparna torka in i huden av den starka solen och bara njuta av livet.
*coca cola, är det inte så underbart gott? när man är hur törstig som helst, att bara öppna en iskall cola och dricka. aaaah...
*tälta, det är ju faktikst nånting man har tillfälle att göra på sommaren. alla kompisar, inga grannar som klagar på för hög musik. bara ha roligt med sina vänner.
*musik, japp, vad fan vore sommaren utan musik?
*minnen, på sommaren skapas nog de flesta minnerna. det tror jag de flesta håller med mig om. sommar minnen is the shit!

jag vet att den här låten har och kommer skapa så sjukt många sommar minnen

summer feelings

med blod, svett och tårar är mitt rum äntligen färdig städat! underbart! och vad är inte bättre då än ett iskallt glas funlight strawberry? det är nog världen godaste saft, iallafall enligt mig!

torsdag

godmorgon alla sötnosar!
har precis ätit , ska börja storstäda mitt rum anytime nu. fyfan va drygt, menmen det är saker som måste göras det med, right? sov hos terese inatt, somnade runt två. en jätte stor spindel kröp på väggen som vi var tvungna att döda, vet ni vilken panik vi hade eller?!?! hahaha tur att inte min käre siss var där då. juste, ska sitta och snacka lite med henne på ballen också.

hon har ju nämligen flyttat hemifrån. bara tillfälligt, hon bor hos en kompis. jag vet att hon inte kommer klara mer än en vecka till. jag vet det emelie! :)

nej nu måste jag börja ta tag i saker här hemma. PUSS!

ONSDAG

hej alla sötnosar!
har spenderat hela dagen på ängsjö med terese och hennes föräldrar. solat och badat. levt livet! :) nyduschad och fräsch ska jag nu gå ut och möta oliwia sen tror jag girlsen drar på fest i jakan. ser så ut iallafall, men vi får se. PUSS!


jag älskar sommaren :)

PEACE OUT

hej alla sötnosar!
e fett trött så jag berättar om min kväll kortfattat. spenderade kvällen med massa gullpluttar, först på aborreberget sen begav vi oss hem mot falk. och nu sitter jag här. e jääätte trött så jag ska lägga mig i sängen och kolla på nån bra film jag kan somna till. PUSS!