thailand 08

här var jag riktigt lycklig













whiskey lullaby

''The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind''

mums!

det här är någonting som jag verkligen älskar. idag är det mitt kvällsmål men vanligtvis äter jag det bara till frukost. fil&banan tillsammans är mums! :)

''jag är en bitch''

hej alla sötnosar!
var nyss nere i sporthallen med terese oliwia sebbe markus linus och joel. mitt lag hade träning men ja var inte med för jag har haft ont i halsen i över en vecka. blir det inte bättre imorn ska jag till en läkare. men iaf så lirade vi lite på driv bara. tills vi blev utkörda av en tokig förälder, suck.. och nästa helg äre match mot tyresö, och då jääävlar. är galet taggad redan nu!

after schuuul

hej alla sötnosar!
nu e jag hemma. skoldagen gick sådär, rätt så chill ändå. men kmr typ få ig i turism betyget vilket suger kuk.. efter skolan drog jag terese oliwia och hanna ut o käka. det va ett tag sen de va bara vi faktikst, så de va skönt :) PUSS!


sötnosar

GET TO YA LATER

då var man färdigfixad och nu äre dags att rulla ner mot bussen. PUSS!



måndag och skola

bara sätta igång att fixa sig då

lite småkär i denna låt

-

det är synd att du bara finns i mina drömmar,
för en gång fanns du i mitt liv också.

slitet värre

hej alla sötnosar!
hade match idag. klockan ett. jag borde lärt mig att man inte ska komma bakis men tydligen inte. kallsvettades och trodde jag skulle svimma men de gick bra, eller egentligen inte för vi förlora med 10-0 hhhahah! blev så jävla lack på en tjej i andra laget, men hon fick vad hon förtjäna så efter kändes de mkt bättre :)

sen gick ja hem till terese, tog en underbar dusch där sen kolla vi tv osv. sen gick ja hem o åt god kyckling sen vare raka vägen tillbaka till terese igen för att se henne och joel peirca sig. oliwias broders kompis kom till terese och tog hål i terese tunga och joels ögonbryn. film när terese peircar sig kommer imorn! tyvärr fick jag inte filma joel.. men han va skit rädd innan iaf, grät och grejer. haha ne ja driver. men nu skriver jag för mycket.. herregud. PUSS!

söndag, 1a advent

hej alla sötnosar!

idag äre första advent, yeeeey. inte långt kvar till jul&nyår nu :)

gårdagen var rätt så händelserik. började med att jag, kusin &emelie drog till mormor och käkade oså. sen drog ja ut o mötte marie&camilla sen skulle vi egentligen på fest men de blev inge så vi hucka upp me några grabbar på tåget o följde me dom till stan, HAHA! ja sen va vi där me dom tills vi drog hem, de hände rätt så mycket men ja orkar inte skriva allt :) på hem vägen träffa ja sötnosen fredrik också, men sen vare iaf raka vägen hem till sääängen.

''man lever bara en gång så whattaa hell''
detta borde bli mitt och maries livsmotto haha ska diskutera detta med henne nu!

löööördag

hej alla sötnosar!
hjalle, käre kusin från dalarna e på besök. vi har allihopa ätit god ägg&bacon brunch och snackat lite sådär. snart ska ja emelie och hjalle åka till mormor och göra henne lite sällskap, spela kort osv. sen ikväll blire ut & träffa kompisar. skulle ju egentligen på bio men de sket sig eftersom mamma&pappa ville dra ut o festa? haha :) härligt hörrni!

och så var vi ju på bio igår. 8 glada edward freaks! haha :D filmen var helt underbar, jake var helt underbar, EDWARD var helt underbar! jag e kär ännu en gång



HAHAHAHAHAHAHAH lite kul va man kan hitta på youtube!

så var det äntligen dags!

jag orkar inte skriva.

såhär har de senaste dygnet sätt ut iaf.
   



sen har vi då denna bild som sitter på våran tvättstuge dörr..
mysiga grannar man har va? jag säger bara tar dom mina kläder
så är det krig. let the games begin bitches! :)

godnatt

e så fucking pissed. jag orkar inte. vill bara härifrån. långt långt bort.


dagens låt.
texten är så jävla bra..

leéndet dyker upp varje gång

dagens droger


always togheter

tittade nyss förbi på terese blogg
och hittade denna bild från förra hösten :)


tisdag

hej alla sötnosar!
sitter i vårt klassrum förtillfället. nya datorerna har kommit, yeeeij! så jag inviger den lite nu med att skriva ett blogginlägg.

imorse kände jag mig sjuk, riktigt sjuk. men jag fick inte stanna hemma som vanligt. det får jag bara om jag har 40graders feber eller ligger och spyr. har fortf jätte ont i halsen men de e skitsamma, jag e ändå glad att ja gick hit för jag pallar inte missa massa.

så duktig jag är! :)


det här stället ska jag leta upp nån dag och åka till

varje ord.


I love the time and in between
The calm inside me
In this space where I can breathe
I believe there a distance I have wandered
To touch upon the years
Reaching out and reaching in
Holding out holding in

I believe
This is heaven to no one else but me
And I'll defend it long as I can be left here to linger in silence
If I chose to would you try to understand

Oh the quiet child awaits the day when she can break free
The mold that clings like desperation
Oh mother don't you see I've got
To live my life the way I feel is right for me,
Say it's not right for you
But it's right for me

I believe
This is heaven to no one else but me
And I'll defend it long as I can be left here to linger in silence
If I chose to would you try to understand

jag älskar dig hanna

idag är det din dag

hej alla sötnosar!
nu e jag hemma, sitter och lyssnar på skön musik och skriver lite med folk. har ni tänkt på hur ofta man säger till folk att man ska träffas men aldrig gör det, bara allmänt sådär. haha.

iaf så gör jag inget särskilt förutom de jag skrev nyss då, snart kommer pappsen hem och då ska han få god god middag av alla oss :) det är nämligen hans födelsedag, hela 43år fyller gubben, så jävla gammal :o men iaf, grattis till pappa, iloveu <3


KNÄPPISAAAR

hej alla sötnosar!
sitter här med jose och lukas på varsin sida. gulliga pojkar de där. jose asgarvar för lukas sa en sak nyss.... som jag inte tar upp här i bloggen!

jose ville att jag skulle skriva att han e den roligaste personen jag ''aldrig'' har träffat. då sa jag att det hette någonsin har träffat men då va ja tydligen dum. men det e sant, jose e faktikst jätte jätte jätte jätte jätttteeeee roooooooolig :D:D:D:D:D:D

lukas e bara SÄÄÄÄÄÄXIG :d:d
 nu sa lukas de där igen............ och jose blir jätte glad. men fortf skriver jag inte ut sånt i min blogg, så ni kmr aldrig få veta vad han sa. FEEL THE PAIN! men nu ska ja forts plugga. PUSS!


här har vi söta lukas :D


och här e våran självposerande jose :D

MÅNDAG, DENNA JÄVLIGA DAG

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig update.. men har haft fullt upp med allt möjligt så jag har helt enkelt inte haft tid. kan iaf dra lite kortfattat om min helg.

fredags- drog till väsby för att gå på ''värsta festen'' men den verkade inte vara så rolig som vi trodde så jag hanna, terese och oliwia drog efter fem minuter. sen fortsatte vi hem mot kallhäll igen där vi träffade linus joel och hela gänget, sen kom linda eric stella och linda också som hade varit på en annan fest som inte heller verkade särskilt lyckad(?) fick i mig lite för mycket av det goda sen blev allt knasigt sen drog jag hem.

lördags- var hur glad som helst för mamma&pappa sov när jag kom hem vilket ledde till att jag inte blev busted. men mitt rum stank tydligen whiskey&sprit så jag blev busted på morgonen istället.. jippi! men fick inget utegångsförbud iaf vilket var skönt eftersom mitt precis tagit slut. var med hanna hela dagen, linus och joel ett tag också, låg och vilade i hannas sköna säng och bara tog det lugnt. kvällen slutade med chillkrök hemma hos hannapanna. sen fortsatte vägarna mot donken, haha fyllekäk! kom iaf hem 25 minuter sent så nu måste jag vara hemma 11 varje helg och återigen är mitt liv en katastrof..

söndags- låg i sängen tills typ halv fyra, orkade inte göra ett piss. drog ut och mötte mina underbaraste ett tag efter maten sen gick jag och hanna hem till linus och kollade film ett tag.

japp det var min helg. men nu ska jag och terese dra till matsalen för vi har lunch. PUSS!

woho!


nu är alla grejer inför helgen fixade och jag e på megabra humör!

freeedag

hej alla sötnosar!
är hemma hos terese. hanna oliwia och linda är också här. lite girlday sådär :) gör inte mkt alls, lyssnar på musik och kramar om hanna.

tjejen, du vet att jag finns här vad som än händer. det går inte att beskriva dig med ord, det gör ont i mig att se dig såhär, men jag ska göra allt jag kan för att få dig att må bra. jag älskar dig hanna sebzda, bästavän

queen

jag och pappa har klickat runt på youtube och lyssnat på massa musik. så stannade vi på queen. och måste säga att dom är så jävla bra! och freddie mercury är så jääävla grym sångare. helt sjukt






dagens låt

i look after you

torsdag

hej alla sötnosar!
har precis kommit hem från skolan, eller ja för ett tag sen, har hunnit städa och fixat lite också. kusinerna elin&linnea kommer och hälsar på idag. var ett tag sen så det ska bli trevligt :)


kolla vad jag hucka upp med efter skolan.
istället för att köpa en cola köpte jag en
morot\mango juice! jag e så duktig :)

the last house on the left.

här är filmen vi såg igår. den var så sjuk, man blev helt galen när
man kollade på den. men den var så grymt bra! värd att se

efter samtal

hej alla sötnosar!
nykommen från skolan, eller ja slutade typ tjugo över elva men hade utvecklingssamtal så jag väntade i skolan, i 3 timmar? men det var det värt, för aldrig har jag varit på ett samtal och inte fått nån skit alls typ. helt stört, ingen ig varning heller eller nått alls :o men vi kom fram till att jag måste bli lite bättre när det gäller att passa tider, men annars var allt bra. haha jag e tydligen en sån här som lättar upp stämningen i klassen, en charmig underbar tjej som varje klass behöver! haha, (a)

och idag ska jag iväg och sälja bär, och med mig tar jag terese hanna och linus. det kommer nog bli en aning roligt skulle jag kunna tro, och sen äre torsdag imorn och sen äre freeeeedag & heeeeeelg! PUSS


inte för att det har ett skit med inlägget att göra,
men jag är kär i charlie hunnam!

helloooo bitches

hej alla sötnosar!
sitter förtillfället hemma hos terese. snart kommer linus som har varit gullig och hyrt skräckis filmis som vi alla ska kolla på. hjälp! haha ser fram emot att se hanna, förra gången när vi kollade på My bloody valentine på bio så var hon ju lagom gullig! men nu ska jag gå och vara social med girlsen. PUSS!

snälla, bara en dag utan att du åker runt i mitt huvud som en jävla bergodalbana.
en dag, det är allt jag ber om.

after a long day

hej alla sötnosar!
skoldagen bestod av rundvisning i nya byggnaden, kan säga att jag hade lite för höga förväntningar, men det blir nog bättre när det är helt klart! :) efter det drog vi in hela klassen till stan, vandrade runt, alla fick en speciell plats\sak att prata om. jag&terese fick kungliga operan, och det gick väl bra tycker jag.

och mina fötter fryser förtillfället och jag känner mig bara allmänt höst nere. men jag ska lyssna på musik och tänka lite sen blire träning och då blir jag taggad! PUSS





NU MÅSTE VI DRA


MÅNDAG

hej alla sötnosar!
idag äre måndag och skola igen.. men jag e glad för jag har haft en lyckad helg och idag flyttar vi ju in i nya skolan :D kan ta lite bilder och bjuda på senare, happy? (; nej men nu ska jag gå och klä på mig och fixa mig lite. PUSS!

en bra start på dagen..

.. är något som är gott för magen!

freeeeeedag :D

hej alla sötnosar!
vaknade för ett litet tag sen, är som sagt ledig idag så jag har en hel dag till att slappa sen lär väl jag och girlsen hitta på nått skoj att göra ikväll :) är verkligen taggad för helg! helt underbart


slapptid efter skolan

hej alla sötnosar! ligger i sängen och kollar på fresh prins, är så trött så jag knappt orkar hålla ögona öppna. men iallafall, vet inte riktigt vad jag ska skriva.. skoldagen var chill, och imorn är vi lediga så jag klagar inte:) fredag äre ju imorn också, och jag har inte utegångsförbud, helt jävla Fucking underbart =D men nu ska jag ta en power nap, fyfan va skönt! PUSS

CYYYYAAA

hejsan alla sötnosar!
e förbannad på min syster förtillfället, som e trög som en jävla jag vet inte vad, och aldrig slutar att sno mina kläder.

iaf skolan va chill idag, bara en lektion. och snart ska jag iväg och jobba så jag kan tjäna lite pengar till skor. förstår inte hur alla mina pengar kan vara slut, jag har ju tjänat hur jävla mycket som helst, plus studiebidraget, men nix, allt e slut, och jag har inte ens lyckats köpa ett par skor? lyckat? nej inte direkt.

men nu ska jag fixa mig lite, sätta på mig varmare kläder big time! annars fryser jag ihjäl ikväll, och inte vill ni väl det? PUSS!


time 4 bed

hej alla sötnosar!
har precis kommit ut ur duschen efter en hård träning. alltid lika skön och fräsch känsla när man lägger sig nyduschad i sängen efteråt. så snart ska jag nog göra det. haha jag e fett glad, för jag kom att tänka på en sak nyss.. mitt utegångsförbud tar slut imorn så i helgen är party ely back! now tuffer then ever, haha ne jag driver.. men fan va nice. mitt liv börjar igen. äntligen!

men nu ska jag pysa iväg till sängen, PUSS!


i miss dalarna!

i dont know

hon springer och springer, hon vet inte vart hon ska.
hon har tappat bort sin väg, hon vet inte vem hon vill va.
dom tysta skriken gömmer sig nånstans lång inne,
smärtan kommer fram tillsammans med hennes minne. 
ingen förstår hur hon har det, ingen kan se hur hon lider.
än en gång lämnad med ett hjärta som svider.
livet har inte längre nån mening, var allt bara på låtsas? 
tredje gången hennes drömmar totalt krossas.
hon förstår inte vad som händer, lyckan som
en gång fanns där stannar upp och vänder.
vänner försvinner, vänner sårar.
än en gång slutar natten med tårar.

holding on tightly, just cant let it go.

hej alla sötnosar!
skolan idag gick bra. men nu är jag på skit dåligt humör. vettefan asså.. menmen. sen äre träning iaf, innan dess ska jag bara lyssna på musik och låta tankarna vandra fritt.

måndag

godmorgon alla sötnosar!
nu är jag vaken, och kommer komma försent som vanligt. blir det fler samtal hem vet jag helt ärligt inte vad mamma&pappa kommer göra. men förtillfället så bryr jag mig inte heller.

back to stockholm.

hej alla sötnosar!
kan inte sitta här länge alls för då flippar syster. men iaf så var vi på landet i helgen skit kul, fest i fredags sen slappdag på lördan, saknar redan dalarna :/ haha blir alltid så. men nu måste jag dra. PUSS!


TISDAG

hej alla sötnosar!
sitter på datalektion förtillfället men e som vanligt klar med det man ska (; så jag fick göra lite vad jag ville sista minutrarna. och engelska lektionen är inställd idag så vi slutar efter den här lektionen :D NICE!

gårdagen var helt underbar, åkte iväg med burran linus joel tobbe terese jocke och några fler till råsunda för att hylla aik! SM GULD SM GULD SM GULD

 

GOODNAJT

hej alla sötnosar!
haha sitter och lyssnar på massa bråk som e precis utanför porten, nån jävla killen tycker att alla är emot honom och tycker att det är hans fel (?) och nån annan jävel vägrar att betala (?) haha så långt har jag hunnit med hittils.

men snart äre nog big time för mig att krypa ner i sängen. fyfan va jag e trött. juste blev ingen bio idag så vi ska dra imorn istället, ska vara i kista tio i ett så det blir att gå upp tidigt.. PUSS!