här sitter jag på halloween

hej alla sötnosar!
här sitter jag.. alla mina kompisar e på fest, tillochmed grannarna här under har fest, men som sagt.. här sitter jag! utegångsförbud suger kuk. verkligen. mitt lov har varit säääämst. men nästa helg är den gammla party ely back :D

sitter iaf och lyssnar på musik, väntar på att pappa ska bli klar med våra varma mackor sen lär jag väl sätta mig med han&mamma i vardis och kolla lite tv. så kommer min halloween kväll se ut. kul? nej skulle inte tro det. PUSS


jag&burris för ett tag sen

lördag

godmorgon alla sötnosar!
vaknade för en liten stund sen, har ätit god omelett frukost och håller precis på att vakna till ordentligt.

och idag ska jag emelie och edvin iväg på bio haha lill plutten har fått välja film och vi ska se G force i 3d hahahah!

yooo

hej alla sötnosar!
sitter och laddar ner låtar från youtube till mobilen, jag har fallit pladask för Thriving Ivorys två låtar, jag e helt besatt.. visste att det skulle bli så haha :) sen kommer pappa hem med kina mat sen blire att dra ut och träffa terese&oliwia. PUSS!

 

-

du finns överallt..

Thriving Ivory



först var det angels on the moon. jag var helt besatt av den där jävla låten, det går verkligen inte att beskriva. och nu kommer dom här. jag förstår inte vad det är med deras låtar. jag blir verkligen besatt. jag blir kär.

heeellloooww

hej alla sötnosar!
kom precis hem, har varit med terese oliwia hanna linda och linus. nice bajs. och idag kommer syster hem från kryssningen, i've missed her! så det blir roligt att höra hur hon har haft det. japp.. har inte mkt mer att skriva. PUSS!


jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan dig

TORSDAG, I THINK?

goooodmorgon alla sötnosar!
förstår inte riktigt att jag e vaken, känner mig som en zombie. men det passar ju bra såhär till halloween?

snart ska jag till jakan med marie, innan dess har jag ingenaning om vad jag ska göra faktikst. såså runt, kanske hoppa in i duschen. we will see! PYSSSS

SLEEPPPPP TIGHT

nu e jag fett trött..
måste gå och sova. och imorn, ja.. e fett nervös.
men nu ska jag dra iaf, pUSS

im bored

Personer som gör dig lycklig:
1. familjen
2. terese, oliwia, hanna
3. mini
4. släkten
5. jultomten, hihihihihi

Nämn tre saken som du älskar:
1. att umgås
2. helger\lov
3. shoppa

Nämn tre saker som du hatar:
1. folk som sviker
2. förändringar
3. folk som leker nått dom inte är

Fem saker du aldrig kommer glömma:
1. thailand
2. alla år på öland med terese
3. cinderella..
4. källtorp tiderna
5. när aik tar sm-guld ;D 

Fem saker du vill göra:
1. festa! :o
2. ut och röka :/
3. träffa alla snygga kändis killar i hela världen!
4. få slut på mitt utegångsförbud
5. fylla 18 & ta studenten

sm guldet är vårt!

hej alla sötnosar!
kom precis hem från aik-örebro matchen. slutade 1-1 så nu räcker det med oavgjort mot göteborg och guldet är vårt :D

innan matchen har jag varit med bea, var först i jakan och shoppade, träffade på oliwia och julia, åt på buger king, hälsade på beas mamma, snackade oså sen åkte jag och bea hem till mig sen drog vi hem till bea sen efter ett tag kom pappa och hämta mig.

och min lyckost till syster e på halloween kryssning den jäveln. typ alla 91or i hennes skola skulle dit, fatta kul? men nu ska jag fortsätta kolla runt lite. PUSS!

HEEEEELLOOOAAAAJJJ

hej alla sötnosar!
min dag igår var ganska rolig, började med att jag träffade oliwia ett tag snackade oså, sen åkte jag med syster och jobbade, efter det åt vi på grillen i spånga sen åkte vi till jakan köpte chips oså och hyrde en film som heter Boy A (bra men skit pissigt slut), sen var vi tvungna att köpa cigg men allt hade stängt så vi fick gå till statoil sen vänta på bussen i en timme sen åkte vi hem haha. en lång och rolig dag :p

och nu ska vi åka och jobba snart igen sen blire shopping med terese imorn :) och så får jag äntligen ett par nya nycklar idag också, men nu måste jag dra innan emelie flippar bulle. PUSS!


JAG ÄR FÖRÄLSKAD I DEN HÄR LÅTEN!

SVÅRT ATT KOMMA PÅ EN BRA RUBRIK

hej alla sötnosar!
glömde meddela i förra inlägget att aik vann över hammarby idag! så jävla underbart. och på onsdag drar jag iväg och kollar aik-örebro. men nu ska jag ut och möta kim, PUSS!

du måste resa dig för att komma upp igen.


<3

SÖNDAG

hej alla sötnosar!
har varit med terese oliwia markus och micke hela dan typ, ätit tårta har vi gjort blandannat :D haha! nu e jag hemma, väntar på att hamburgarna ska bli klara sen ska ja äta sen fortsätta mot terese kanske. marie och camilla ringde för ett litet tag sen och hade lite idéer för ikväll, så jag kanske hänkar på dom. men nu måste jag dra. PUSS!

P.S någon man kan prata med allt om och som alltid ställer upp, det är du tom.
tack för att du är du ♥

goodnight

jadu.. E FETT RÖKSUGEN! men tyvärr får jag ju inte gå ut. men idag har jag faktikst haft jävligt kul, och tack robin för att du är så omtänksam som du är. <3 imorn ska jag med nyberg till jakan, sen vettefan, måste träffa terese och snacka om lite saker oså sen får ödet bestämma resten. nu ska jag dricka vatten, e fett törstig. kommer vakna typ halv sex imorse av att vara gaaaalet törstig också så då kommer jag få dricka typ två liter, blir alltid så.. men nu ska jag dra. PUSS!


kärlek till takida

LÖRDAG KVÄLL

hej alla sötnosar!
idag har jag varit hemma hos min morbror olle som fyller åt. grattis till dig! efter det drog jag till tom, till en börjab var det bara vi, johan och tobbe där, sen kom linda jenniffer och robin också. hade det trevligt ikvökk iaf :) nnu ska ja lyssna lite musik sen kolla tv och sova . PUSS!

..

jag vill prata med dig, samtidigt som jag vill skrika på dig.
jag vill springa till dig, samtidigt som jag vill vända om och gå.
jag vill krama dig, samtidigt som jag vill slå dig.
jag vill skratta, samtidigt som jag vill gråta.
jag älskar dig, samtidigt som jag hatar dig.
jag vill minnas dig, samtidigt som jag vill glömma att du ens existerar.
jag vill ringa dig, samtidigt som jag vill radera ditt nummer.
jag vill att allt ska bli som förut, samtidigt som jag vet att det aldrig kmr gå.

edvin ''zlatan'' blomqvist rosén


min plutt, min sötnos, min lillebror..
det finns så sjukt mycket jag vill säga till dig. du är verkligen mitt allt, utan dig skulle jag kolapsa totalt! du är alltid så posetiv och glad, blir alltid sur eller ledsen om några i familjen bråkar, du är alltid den som vill att alla ska vara sams och glada. min lilla solstråle, du lyser verkligen upp mitt liv, hela min värld. &behöver jag dig så vet jag att du finns där. likasom jag finns här för dig, vad det än är så ställer jag upp, jag hoppas verkligen att du vet det.. du betyder allt.

jag älskar dig lillebror

tänkvärt..



får mig att börja gråta varje gång jag klickar på Play

hemma kväll

hej alla sötnosar!
har haft min första hemma kväll på jag vet inte hur länge idag. kollat idol, käkat chips osv med mamma pappa och lillebror. ska sitta här vid datan ett tag och skriva lite, lyssna på musik oså. det ända jag vill just nu är att bara dra iväg på nån jävla fest, ut till mina kompisar, vad som helst. jag känner mig som fängslad i mitt eget hem :/ och såhär kommer jag känna i 3 veckor..

men jag får väl hålla humöret uppe så ni får se mig som den glada ely som jag alltid är?

I HATE IT

jag brukar alltid skriva ''hej alla sötnosar'' i början av mina inlägg. men nu är jag faktikst för sur för att göra det!

vill bara spola tillbaka tiden så mitt jävla utegångsförbud inte skulle gälla. jag sitter här och deppar medans terese och hanna fixar sig för att dra iväg, jätte kul.. mitt liv e förstört. helt ärligt det känns verkligen så. fyfan. vänta.. måste ta ut min ilska.
IAHDLKASFBNOÖAÄGJPÄESDHOÖDRFPVGJDSLKHISLDFGJHOÖSDKGÅSDGKRPSJG FITTA HELVETE KUK HORA ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH LJBSflkhnawgköensagöklesnfjawlfb. sådär ja. PUSS!

höst lov, yeeei..



hej alla sötnosar!
skolan gick bra idag, gjorde matteprov och för första gången i hela mitt liv kändes det rätt så bra. men får jag ig på det här med hoppar jag fan av! efter skolan va jag med linda och tess, gick till centrum, shoppa lite, mötte oliwia, åt på burger och åkte hem. nu åt jag precis god mat och ska börja röra mig mot terese. 

& tack terese för ditt otroligt fina inlägg, det värmdes inne i min frusna stjäl. haha (; nej men faktikst så känns det inte så kul med höstlov eftersom jag ska komma hem nio varje kväll.. kommer missa en massa skoj och ja, nej fyfan. men nu ska jag inte deppa, det finns många dagar kvar till att göra det. men idag ska inte bli en av dom! :) tack för inlägget iallafall, love u girl!

here i am

hej alla sötnosar!
kom precis hem, eller aa för ett litet tag sen. ska iväg med hanna och jobba, eller aa sälja bär (; har redan sålt en påse :D haha jose köpte idag, så jag tar med en påse till han imorn i skolan :) men nu ska ja fixa mig lite för snart måste ja börja dra mig mot tåget. PUSS!



im in love with u..

update after working out

hej alla sötnosar!
kom precis hem, eller aa för en liten stund sen. hann kolla klart de sista 10 minutrarna på greys anotomy :) träningen idag gick väl ganska bra, haha jag vann strafftävlingen iaf (; sen gjorde vi massa fys skit också. efter träningen fick jag och terese skjus hem av tränarna i deras otroligt lilla bak lucks utrymme, and guess what? nångång på lovet ska vi städa roberts lilla 1a lägenhet och för det får vi typ 100kr var haha :D fan värt det!

men nu ska ja fortsätta med mitt sen hoppa in i duschen! PUSS

 
camel&jag på matchen i söndags.
och ja, om ni undrar så torskade vi med 3-0 :)

onsdag

hej alla sötnosar!
kom precis hem, har varit hemma hosterese. och innan det var jag terese och linda i jakan, jag köpte två tröjor och ett par örhängen sen åt vi på burger. haha sen mötte vi upp hanna på bussen och drog hem till terese. men nu e jag hemma, har precis fixat till rummet lite och lyssnat på mammas otroligt dryyyyyga tjat om alla avdrag jag kommer få från mitt studiebidrag för att jag inte bäddar sängen innan skolan. FÖRSTÅR NI?!?! avdrag för att man inte bäddar sängen? snacka om gaaaalet överdrivet?

men iallafall, nu ska ja bara lyssna på musik och försvinna ett tag. carro ska fixa min design snart också :) nu ska ja dra. btw, jag har blivit kär i en låt. here it comes!

i live for the weekends

..men nu e dom 3 närmsta veckorna av mitt liv totalt förstörda -.-


you guys make me happy.. every day




life's a game but its not fair


update after school



hej alla sötnosar!
skoldagen gick bra, och imorn har vi bara matte. börjar tio över tolv och slutar kvart i  två så de e nice! haha påväg från bussen kom det fram en snubbe (med barnvagn) och fråga mig o terese om vi rökte, sen undra han om vi ville köpa cigg, för han hade två limpor i barnvagnen, haha!

och idag ska ja iväg med marie och camilla o jobba. så hoppas man får ihop lite mer än förra gången, är sugen på nån fin topp. men vi får se hur det blir. nu ska ja iallfall ta en macka eller nått, maten i skolan var inte direkt världens godaste.. PUSS!

tisdag

hej alla sötnosar!
är inte på bra humör nånstans. menmen, måste till skolan ändå. annars blir det bara värre än vad det redan är här hemma.. skulle egentligen på nått anti rökning projekt imorse som började 9, men helt ärligt så palla jag inte det. har knappt kunnat sova på två nätter pågrundav min jävla fitthosta och alla jävla tankar som flyger runt i huvet och vägrar sluta.


i've been lonley, i've been waiting for you.
im pretending, and that's all i can do..
the love im sending ain't making it through to you heart.
i hope you hear me.

låtar som får tårarna att rinna.






måndag

hej alla sötnosar!
vad ska jag säga, helgen var rolig men kaos, tjejmiddag, krök hos linus, krök i sollentuna, nu har jag fått straff också (ska komma hem kl 21.00 varje kväll i 3veckor, halloween och hela mitt höstlov e förstört), och jag e mer besviken än någonsin på en viss person.

im tired of tryin..

lördag

hej alla sötnosar!
gårkvällen, eller vad man nu ska säga. började med att vi fixade oss hemma hos terese, jag terese camilla marie hanna och malin. förade lite och lyssna musik osv. sen drog vi vidare till sollentuna på krök. fett goda drinkar, musik, jag har aldrig, sanning och konka osv, hur kul som helst. men kvällen slutade inte riktigt som den borde, men allt det är löst nu :)

och ikväll blire tjejmiddag, så det är nice! jävligt nice. he he :p men nu ska ja kolla ut kläder ja kan ha på mig ikväll, ha så jätte kul sötnosar så hörs vi kanske senare eller imorn. PUSS!


FREEEDAG

hej alla sötnosar!
sitter på lektion nu, ska snart gå så fort terese e klar. och idag äre freeeeedag! nu måste jag dra innan den här pella saken till lärare blir tokförbannad.
PUSS!

yeeeea

hej alla sötnosar!
sitter här nyduschad och fräsch. redo att krypa ner under täcket och bara försvinna ett tag. men så drygt på morgonen, jag har verkligen blivit äckligt morgontrött. vet inte hur många gånger jag har försovit mig och kommit försent, och lärarna börjar tröttna nu.. skärpning på den punkten! men iallafall, skoldagen gick jätte bra idag, och träningen gick bra till en början iallafall.
men nu ska ja krypa ner. PUSS!

varje dag tänker jag på dig, jag kan inte få ut dig ur huvet.
jag saknar dig varje dag, varje minut, varje sekund.
och det gör ont. riktigt ont.

ett inlägg taget från systers blogg

Lite ur mammas bok. Vi saknar dig...

"Även om ingen av oss sade något med ord, visste både jag och Stefan att detta avsked skulle bli vårt farväl. Att i hjärtat veta just detta är fruktansvärt tungt. Att ge någon man älskar en sista kram. Jag kramade min bror hårt och snabbt, sedan sprang jag upp i vår lägenhet och grät. Några få månader senare dog min bror."

Jag har fortfarande inte förlåtit mig själv för att jag och Elise inte hann säga hejdå till dig. Jag önskar verkligen att vi bara hade stannat i lägenheten tills ni skulle åka tillbaka till Bangkok. Vi hann inte ens säga hejdå.. Och det gör så fruktansvärt ont.

när jag läste det här inlägget började tårarna rinna direkt. jag kunde inte sagt det bättre själv.. vi saknar dig stefan!

ONSDAG

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering. min morgon har varit knas, otroligt flummig haha. men ganska rolig. just nu sitter jag här vid systers data och terese är i köket och ska äta en macka ;p sen drar vi iväg mot skuuuulan. PUSS!

update of the day

hej alla sötnosar!
skola idag med bara en lektion, karin va sjuk så vi slapp hennes lektion som är 3 timmar, sooooft! efter skolan åkte vi hem till terese och kolla film. sen somna terese men jag kollade på Narnia. och jag är kär.

men nu iallafall ska jag ut o möta terese, kanske joel och makkan också sen drar det vidare mot träning! PUSS


som sagt.. jag är kär!

måndag

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig update.. min helg har varit helskojj, verkligen. i fredags drog hela gänget till krullan, kröka, sjöng, dansa, körde sanning o konka osv. hur kul som helst. och i lördags chilla alla hos tess, kröka, sjöng singstar, dansa, rökte vattenpipa osv. min helg har helt enkelt varit toppen :)

men nu är det måndag, och allvaret börjar igen -.- hade näthandel prov i fredags jag HOPPAS dom har hunnit rätta det tills idag, men det tror jag ioförsig inte. och ikväll äre träning, woho! nu måste ja fixa mig, PUSS


love u guys.

störd flicka

hej alla sötnosar!
Im bAAck. äntligen har jag kunnat träffa människor :o gjorde inte det på hela dagen igår, och om ni inte redan vet det så blir jag heeeelt crazy av att bara sitta ensam hemma o inte göra ett skit. så det var nog bra för min del att komma ut ett tag och träffa några av mina undebara söta vänner :)

och nu har ja nått roligt att berätta, något som kommer få er alla att skutta upp i taket av glädje! e ni redo? här kommer det, nej vänta, nu ....... IMORN ÄRE FREEEEDAG :D

haha jag e störd, i know. nu ska ja kila. pUSS

torsdag

hej alla sötnosar!
har varit hemma från skolan idag med, för att friska upp mig och vara på topp inför helgen!

vad har jag gjort idag? ... hmmm, kollat tv, lyssnat musik, kollat flyg till småland, tjafsat med mamma, fått dåligt samvete, sa inte hejdå till rörmockaren.. )= lagat omelett och lite till :) sound fun? yeaa..

hahaha fantasin är inte på topp. sorryy..... PUSS!


låt aldrig hoppet försvinna

im gonna make a change, for once in my life. lalalalal.
yupp, sitter här i min ensamhet och lyssnar på mj. önskar att är sommar, saknar verkligen sommaren.. :/ alla minnen, alla vänner, sena utekvällar, fyfan.. allt är verkligen på rätt plats under somrarna. MEN det som väntar oss närmst är ju faktikst vintern.

fem bra saker med vinter
1. knastret under skorna.
2. alla ljus överallt.
3. alla bra julfilmer som går på tv.
4. julafton, såklart.
5. pulkaåkning, seriöst!


en av de absolut bästa jullåtarna, ihihi va bara tvungen :)

genom eld och vatten

inga ord kan beskriva min kärlek till er.
jag vet knappt vart jag ska börja. vår vänskap är så otroligt stark, att vi en gång tappat bort varandra men sedan funnit tillbaks igen är ett tecken på att vår vänskap verkligen betyder något. att vi inte klarar oss utan varandra. ni är de ända personerna jag verkligen kan säga allt till. ni lyssnar och förstår, ni finns där för en i alla lägen, oavsätt vad. det finns inga personer på hela jorden som får mig att känna mig som ni gör. med er är jag lycklig, med er mår jag så jävla bra. hur många minnen har inte vi? allt roligt vi har gjort i våra dar, alla skratt, all lycka. genom blod, skratt och tårar. vi finns och kommer alltid finnas där för varandra, så är det bara. ingen och inget kommer någonsin kunna förstöra mellan oss, för vår vänskap är alldeles för stark. det jag vill komma fram till är att ni är mina absolut bästavänner och jag kommer älska er tills mitt hjärta slutar att slå och lite till!

vår trio kommer hålla förevigt.

onsdag

hej alla sötnosar!
ingen skola för mig idag, känner att jag börjar bli lite sjuk. ont i halsen och förkyld. men förhoppningsvis är jag frisk imorgon och återigen den pigga och glada tjejen vi alla är vana vid (;

idag har jag iaf bara tagit det lugnt, sovit så länge jag bara kunnat, kolla lite tv, lyssna musik, snackat med bästis, kollat runt på fejjan osv.

en sak som är tråkig dock är att jag inte får gå ut ikväll :/ ''är man hemma från skolan ska man inte ut och träffa massa kompisar'' så säger mina föräldrar alltid.. menmen.
i will survive!


thailand 08. memories of a lifetime

jag älskar dig


tisdag

godmorgon alla sötnosar!
bad update again, i know.. men som sagt har jag ingen data och får typ aldrig sitta vid min systers eftersom hon är som hon är.

idag börjar jag tjugo över 10, ganska skönt. bara två lektioner också, och ikväll har vi en planerad filmkväll med alla favoriter, myspys:)

nu måste jag börja fixa mig lite, PUSS!

meningslöst skit skräp

hej alla sötnosar!
sitter hemma hos terese, där jag har spenderat hela dagen. från 10:00 till 22:00 haha! i live here, kan man säga :) men bättre det.. min dag har varit rolig iallafall, allt fråm dans och sång till idol och massage. jadu, vi har hunnit med mycket idag. markus micke oliwia och terese sitter i köket, riktiga bitterfittor hela bunten :D nejdå, dom sitter o garvar som jävla åsnor. men nu börjar inlägget sakna mening, så jag avslutar här.
PUSS


<3

bye suckers..

.. nu drar jag iväg på maskeradkalas (;

lots of love to the fray

lördag morgon

hej alla sötnosar!
nu har jag precis vaknat till lite, sitter och lyssnar på musik och kollar runt lite på fejjan, cOOooOOoling!!! och idag är planerna på topp! klockan halv 3 äre feta barnkalaset för líllebror i fasterbol skolan, maskeradfest, hahaha, fortfarande ingen aning om vad jag ska vara (?) för självklart måste ju jag klä ut mig också... och ikväll blire tjejmiddag för oliwia och julia :D

GRATTIS OLIWIA VÄRLDENS UNDERBARASTE SOM FYLLER 16 ÅR IDAG! ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN. VI SKA GÖRA DIN DAG TILL DEN BÄSTA!!! <3<3<3 

and for your birthday i picked out our song


så jävla fin gumman! jag lämnar dig aldrig

emelie skulle micra en bulle..

.. och självklart var det jag som var hjälten igen!

friday night update

hej alla sötnosar!
min dag har sätt ut såhär, skola, hem, träffa kim, dra ut till alla kompisar, hem och kolla film, lämna av kim vid bussen, fortsätta kolla film, gråta (pga filmen), dricka cola, gå hit.

japp, kunde jag bli mer tydligare? nej tänkte väl.. men iallafall, jag e rastlös, vill ut, vill göra nått riktigt kul, men samtidigt vill jag bara vara hemma och ta det lugnt, titta på nån bra film, lyssna på musik osv. aja. det blir en hemma kväll resten av kvällen iaf det är ett som är säkert! PUSS






oh god, i miss theese days..

freeedag

godmorgon alla sötnosar!
nu ska ja o syster ut på ballen sen blir det hårdpluggning till handelprovet innan jag drar iväg till skolan. PUSS


youre still my girl

,

nu ska jag och mina tankar lägga sig under täcket och sova.

spindeldrama


jag och emelie upptäckte en bamse spindel förra veckan..
och självklart var det jag som fick uppgiften att döda den!
det var morgon och vi båda låter som särbarn, men det
är smällar man får ta. :)

i miss you, miss you so bad



jag har börjat vant mig vid det här nu, jag vill inte..
jag vill inte ha det såhär, jag känner hela tiden att
något saknas i mitt liv. inte en dag går utan att jag
tänker på dig. på allt vi har gjort, första gången vi
träffades, hur mycket vi skrattade, vi klickade från
första början. jag hade alltid så himla roligt med dig.
jag mår inge bra utan dig, när jag tänker efter så
behöver jag dig, jag behöver dig för att känna mig hel,
för att känna mig lycklig.

du var min bästavän..

im happy when im with you

hej alla sötnosar!
bloggtorkan är grov nu på sista tiden.. känns faktikst lite som jag har tappat suget på att blogga över huvud taget :/ lite kan allt ju bero på att min äckel data har gått sönder och jag i stort sätt aldrig får låna min systers, men ändå känner jag inget vidare behov av att blogga längre.. lite synd faktikst, har delat med mig av mycket här i bloggen, både bra och dåligt.

iallafall, idag efter skolan åkte jag och hälsade på min bästavän på sjukhuset. hon mådde bra. hur underbart som helst att se henne, bara en dag utan dig känns som en evighet! helt sjukt, så vi gick runt lite och snackade osv. blev så glad för ditt sms ''jag tänkte på mamma pappa dig och oliwia'' så jävla söt! och imorn ses vi igen! älskar dig tjejen.

nu ska jag fortsätta nörda runt på facebook och msn. PUSS!


no matter what