dagen efter

hej alla sötnosar!
oj oj oj vart fan ska man börja... gårdagen behöver jag inte ens prata om. match imorse också, gick huuur bra som helst även fast jag höll på att spy ett flertal gånger. i fredags var det roligt! började vid dagiset sedan taxi till stäket och hem till krullan. a b c d HAHAHAH!

iallafall, nu ska jag ta tag i mitt liv och göra nått vettigt. PUSS!

KVÄLLS UPDATE

hej alla sötnosar!
har haft en helskön kväll med bilder, snack, musik osv. tyvärr hitta ja inga av bilderna på mobilen så jag får testa lägga in dom imorn, sry mickoow :/ och imorn äre skola me bara en lektion sen dra iväg till stan på teater, sen har vi heeeeelG. snakka nice! och detta angående den okände böcklingen, jag ger inga ledtrådar men det är bara att fortsätta gissa :D och jag kan säga redan nu att det inte är camilla :p HAHA! aja nu ska ja dra mig mot sängen. PUSS!

UPPDATERING FRÅN SKOLAN

hej alla sötnosar!
ny dag, nya tag. sitter förtillfället i skolan, men som vanligt är jag redan klar med allt man ska ha gjort så jag fick göra lite vad jag ville resten av lektionen.

efter skolan ska jag och terese hem till henne och ha lite girltalk, lyssna på musik och bara ta det lugnt, lite skönt sådär efter en lång skoldag.

vänta.... dataläraren visar roliga klipp, måste kolla lite....

hahahaha sådärja :p nu slutar vi, hörs sen. PUSS!

MIN DAG

hej alla sötnosar!
en chillig dag med bara en lektion, fick ig på matte provet... jag trodde seriöst att jag skulle börja gråta. vill inte hamna där igen, när det finns så sjukt mycket att göra, när man känner att tiden bara rinner iväg, att man lika gärna kan ge upp. jag ville verkligen börja om från början, men se vad som händer? ig på fööörsta matte provet, fitt skit. 

efter skolan fikade jag på tastys med myy mami. eftersom jag inte åt nån lunch i skolan så valde jag min favorit, tasty skagen. yummi. men iallafall nu klagar emelie på mig att ja ska sluta skriva eftersom ja sitter i hennes rum för att min data har gått sönder. så jag får väl avsluta här i guess.. PUSS! 

 

VEM ÄR DEN OKÄNDE BÖCKLINGEN?!

hello everybody,visst äre kul att för nångångs skull så får ni upp ögonen för något här ibloggen?! eftersom annars brukar de bara stå massa trams, såhär ligger de till ely har hyrt in mig.. om ni nu ville veta sanningen :) eftersom jag är så förbannat rolig! är allt bra med er? för med mig äre toppen ska berätta lite om mitt liv har glassat med glassar och ätit färdigkokta nudlar med choklad pudding. imorgon så äre dans och vi ska klä ut oss till lilo och stitch. faktiskt så har jag cyklat runt hela sverige och stannade i skåne och köpte en korv. för några år sedan var jag i tylesand och drack en flaska rom, på julafton skjuter jag renar och äter senor, på nätterna lyssnar jag på goodbye my lover med james blunt och gråter en skvätt, brukar oftast hålla mitt humör uppe om ingen tackar nej till sex, för de är min passion. jag har 3 katter och en ponny min morfar är rik. jag är trött på hur folk alltid kallar mig för dumma saker som ödla,svampen och säger att jag stinker för jag har en deo. jag brukar alltid håna bönder, mitt hjärta tillhör prinssesan victoria.. mina föräldrar bajsar snett på mig och har ingen alls aning om att jag brukar dricka mig full varje helg och klättra ut genom fönstret för att klappa hästar.. vetu vem jag är? GISSAR DU RÄTT FÅR DU EN SMISK PÅ HÖGRA SKINKAN GRRRRRRR

yyyeea

godmorgon alla sötnosar!
hela morgonen har gått åt till att döda en mega spindel... jag vet inte hur ont jag har i halsen efter alla skrik, fyfan.. emelie har fått mig att få spindel fobi. fuck you! men iallafall så är denna morgon rätt så skön ändå för jag börjar inte förns 20 över 10 sen har vi bara två lektioner också :D nu måste jag fixa mig litegranna. PUSS!



makes me happyyyy

nu är jag här igen

hej alla sötnosar!
kom hem från träningen för ett litet tag sen. fick ett skit hårt skott i ansiktet av camilla, jävla bitch. haha neeedå :)<3 men annars gick träningen skiiit bra faktikst :o så det känns skönt. imorn äre skola, inte lika skönt.. men fan 1 dag närmare till helg, wooooooho


i will never stop loving this song..

MÅNDAG

hej alla sötnosar!
skoldagen gick bra, förutom att jag faila på mitt handelprov... efter skolan gick jag hem till terese, kollade på 17again faaaaan va zac e snyyyyyyyg! måste skynda ska på innebandyträning. PUSS!

söndags update

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering... igår hade jag iaf en skit mysig kväll hemma hos terese. satt ute på ballen med tända ljus och musik. rökte vattenpipa och drack smultron vin. visst låter det mysigt`? :) det var det, i promise. måste göras om flera gånger.

idag iallafall så fyller micke beeebis år. stort grattis till dig gubben! kvällen tillbringade vi (alla favoriter) vid ulv, körde king, spelade kort och snacka om att dra iväg utomlands allihopa. men det kmr jag ju verkligen få för min pappa. iiiiinte innan jag fyllt 18, blablabla. men nått kul ska vi iaf göra allihopa, hyra nån stuga nånstans över en helg, dra på kryssning eller nått iaf!

haha när jag kom hem märkte jag att jag hade tappat mammas busskort, panik! mamma fick damp och bad mig gå ut och leta, och såklart låg det på parkeringen där jag terese och eken satt och snacka typ 5min innan vi drog hem. snacka om tur jag har! men nu skriver jag för mycket känner jag så jag avslutar inlägget med lite bilder från förra helgen! PUSS















fredags kväll

hej alla sötnosar!
har haft en rolig dafg idag. började med skola, bara en lektion, eller prov rättare sagt... vilket gick sådär, hoppas verkligen på godkänt annars börjar ja fan gråta. efter skolan gick ja hem till terese där vi kolla film sen kom lite folk, sen drog alla utom jag tess och hanna som gjorde hemgjord pizza och hade mysigt girltalk. sen fortsatte stegen mot dagiset där vi alla hade lagom kul sen fortsatte vi mot ulvsätta och n sitter jag hemma otroligt glad för att jag inte blev busted måste jag säga! men nu ska jag dra, vi hörs imorn. då kmr massa bilder också :D puss!

waaaazzzzuuup

hej alla sötnosar!
sitter här och fryser, men jag lyssnar på ken - nu måste vi dra :) så det värmer lite iallafall, hihihoho. iaf glömde mitt busskort idag (fattar inte hur man lyckas) så pappa fick hämta mig, men jag fick vänta på han mer än en timme så under tiden mötte jag oliwia, vi hade ganska kul faktikst. tog massa bilder osv. sen drog jag hem till tessooow, kollade tv och snacka lite. sen gick jag hem och åt, la mig i sängen och slockna sen vakna jag alldeles nyss. haha jag vet nån som inte kommer kunna sova ikväll.. men whoooo cares!? börjar ändå tjugo i 11 imorn och har bara prov sen slutar jag. nice!











UPPDATERING FRÅN SKOLAN

hej alla sötnosar!
sitter på handels lektion för tillfället, men eftersom jag e så grymt duktig och jobbar så jävla bra så fick jag sitta vid datan ett tag. haha :) det här är min sista lektion och den slutar kvart över två så de e niiiiiiiice. övrigt så har dagen bara gått bra, har bara haft data innan så det har varit en lugn dag. nu ska jag ut på en 10minuters rast,
PUSS!

last call

hej alla sötnosar!
kom precis hem från innebandy träningen. imorn börjar vi tjugo över tio vilket känns rätt så skönt sen äreeeeee bara två dagar kvar till fredag! underbart :) men nu måste jag hoppa in i duschen. PUSS!


<3

time to open your eyes

när ska ni förstå?
det ända jag vill e att ni ska öppna ögonen,
fatta att ni också kan göra fel. ibland förstår jag
fan inte vad det är med er.. ska jag behöva
gråta pga er? ska jag behöva känna en ilska
som är omöjlig att hålla inne pga er? ska jag
behöva känna såhär pga
er?

visste du att..

- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3.
- lårbenet är lika hårt som sement.
- tjejens hjärta slår fortare än killens.
- tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.


- Tjejer har redan läst klart
- Killar tittar fortfarande på sin tumme

i love this song

onsdag

hej alla sötnosar!
yeeee iknow att min blogg uppdatering suger nuförtiden. sry! men faktikst så har jag ett liv bortsätt från att sitta vid datan som en jävla nörd.

har väl inte hänt så jätte mkt, skola igår efter en lång skön helg. det gick som vanligt bra och efter skolan tittade alexis förbi ett tag. vi kolla på en sjuk skräckfilm som var psyyyycho. efter det mötte jag terese och oliwia sen drog vi till ulv och spelade kort, där även hanna linus joel och micke var. sen blev vi bjudna på bugg nästa vecka också.

och idag gick det bra i skolan, träning ikvääll, och vem har fixat två nya till laget, japp, jag! höhö, snacka om att mina tränare älskar mig nu :) menmen, nu måste jag dra, ja vi ses väl nån da ;) PUSS!


i remember theese days like it was yesterday..

you can get it all

godmorgon alla sötnosar!
nu äre dags att röra sig mot bussen igen, möta terese om fem min sen blireee pluuuuugga och sköta sig galant.


lots of love to the music

LIVET BLIR BÄTTRE, NÄR MAN VET VAR MAN SKA

hej alla sötnosar!
gud så uttråkad jag är just nu.. lagade nyss nudlar, men efter första tuggan kom jag på att ja inte alls var sugen. känner mig trött och seg men ändå glad och pigg. träning klockan 7, jiiiippie :) ska snacka me oliwia om att ses om ett tag. måste ut eller nått, blir pssssyyyycho av att sitta inne för länge. PUSS!


UNDERBAR

MÅNDAG

hej alla sötnosar!
förlåt för keff uppdatering här i bloggen men jag har haft lite annat för mig. just nu sitter jag iallafall här med min mysiga morgonrock, lyssnar på musik och bara njuter av att vara ledig en måndag. så skönt med studiedag! snart ska jag nog röra mig mot köket och börja laga någon slags lunch till mig och baba, som nämligen också e hemma idag, pga huvudont. stackarn! men iallafall min helg har varit otroligt rolig.

i fredags var jag ju som sagt hos falken med massa folk, hade hur kul som helst.

i lördags var alla favoriter hemma hos hanna, hade hur kul som helst, lyssna på musik, spela kort, tog bilder, dansa, sjöng, osv osv. (bilder kommer senare idag)

i söndags (igår) var vi några stycken i barkarby och bara tog det lugnt, gick hem till emmmmaaa ett tag där det blev lite mer drag men sen var vi tvungna att dra för grannen klagade och dryga sig så vi var ute och fortsatte lyssna på musik osv.

japp gott folk, det var då min dag och min helg. PUSS!

ollizigal <3 ely

du e verkligen en underbar person, så jävla söt och omtänksam. någon man verkligen kan räkna med och prata om allt med. en äkta vän e vad du e gumman.


jag älskar dig föralltid, bästis

.

jag verkligen försöker hålla kontakten med dig, jag vill verkligen ha kvar dig i mitt liv men du visar inget tillbaka, inte ett piss! du kan ju leva ditt otroligt roliga liv för nu skiter jag fullständigt i dig.

löööördag

godmorgon alla sötnosar!
är otroligt jävla glad idag, lyssnar på lil wayne med humöret på topp! :D fan va underbart livet kan vara ibland.

snart ska jag äta lunch sen ska ja hoppa in i duschen och fräscha till mig lite sen drar jag väl till bäääästisooow ett tag sen har kvällen några valmöjligheter så vi får väl se hur det blir men kul kommer vi ha iaf! det har vi jämt (;

min fredag kväll

heeeej alla sötnosar!
va hemma hos falken med massa folk ikväll hade skit kul :D nu ska ja snaacka me alexis PUSS!

torsdag kväll

hej alla sötnosar!
en jätte trevlig dag med maaaassor med folk, knappt så man kom fram i lägenheten. men det var hur trevligt som helst, skålade och sjöng, fikade och kollade idol. vissa nördar satt inne i mitt rum och spela fifa, självklart är min lillebror inräknad där. så kul för han när stor pojkar kmr på besök så han har några att spela mot, haha sötkorv. tyvärr blir det inga bilder idag heller, kommer väl imorn eller så får ni helt enkelt klara er utan, ooooohmygaaad :o haha :)<33


min absoluta favorit på idol idag

heeeeeeya

åååååh jag e så glad :D
vet inte varför, länge sen jag kände mig såhär. det är min älskade systers födelsedag, gästerna rullar in om nån timme, imorn äre fredag och bara en lektion sen äre heeelg! nice or what?


kärlek


godmorgon torsdag..

och graaaaaaattis till min älskade, fina, underbara, bitchiga, söta, korta syster som fyller 18 år idag!! :)

som vanligt väcktes hon av skön sång från hela familjen, pappa med sin gura och resten klämde i från topp till tå. sen åt vi god ägg frukost, emelie fick champange frukost, haha. hon fick även en mobil och massa annat roligt! =) senare kommer lite gäster och då blir det återigen skön sång på högnivå, bilder kommer tas och då lägger jag även in bilder från imorse. PUSS!

med denna otroligt fina låt, sjungen av otroligt fina justin, säger jag nu natti natti för idag

happy update!!!

hej alla sötnosar!
träningen gick hur bra som helst, har fixat klart present till min käre syster, har fett chillig dag imorn i skolan, om två dagar (man kan ju nästan säga en, eftersom klockan är så mkt) äre freeeedag, eventuellt roliga planer inför helgen har man också och allt känns bara toppen! tummen upp faaaaaaAAAnNnNNnn

pssst! ny design på g :D

efter skolan

hej alla sötnosar!
då var skoldagen avklarad, skönt. hade bara två lektioner, handeln gick jätte bra blev klar med min affärsidé och karin var jätte nöjd :) på gympan spela vi fotboll, ja shooooowade. haha driver -.- men det va kul iaf. och nu är jag hemma, måst köpa en present till syster men shit vettefan hur ja ska hinna har ju träning snart också.. MENMEN det löser sig, precis som allt annat här i världen!

jag får panik! jag vill att allt ska vara som förut.. :'/

onsdag

hej alla sötnosar!
missar min första lektion.. noOOot good! efter det är bara handel, iof en rätt lång lektion.. sen idrott sen slutar vi. så nice med bara två lektioner, men min morgon har inte varit lika nice om man säger så men skitsamma.

två dagar kvar till fredag och jag är super glad!!

darling you know, you make me feel, so beautiful


lets get it started

hej alla sötnosar!
tove har gått, vi hade det jätte trevligt. vi pratade om allt mellan himmel och jord, kliade varandra HAHAHA som jag älskar, kollade på the simpson movie och åt popcorn :) alltid lika trevligt att umgås med sötnöten.

nu kollar jag idooooool som har börjat igen, woohoo!


MIN DAG

hej alla sötnosar!
skoldagen idag gick jättejätte bra, känns som man bara får bättre kontakt med klassen för varje dag som går, vilket är skönt :) haha gick med madde till bussen efter skolan, vi hade ganska roligt faktikst. även om vi kanske verkade lite dumma, men vad gör man liksom?

snart kommer iallafall tove eriksson hit, var sååå länge sen vi umgicks bara hon och jag, brukar oftast bara ses i skolan och när någon i våra familjer fyller år. men nu har vi en heldag bara hon och jag, så det är skönt! och vi har en hel del att prata om om man säger så :) PUSS!

min dag

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering, har varit hela död idag efter skolan. gick hem till terese, åt köttbullarochspaghetti sen gick jag hem och fortsatte läsa ur ''Pojken som kallades Det'' som jag lånade idag från biblioteket. jag blev helt fast, vet inte hur många gånger jag började gråta under tiden jag läste, den är så jävla hemsk! det finns inga ord som beskriver människan som gjorde detta.



''jag stod och väntade på att pappa skulle vända sida på tidningen och få syn på mig. när han gjorde det stammade jag fram ''pappa...hon...hon... hon knivhögg mig'' han höjde inte ens på ögonbrynet ''varför''? frågade han. ''hon sa åt mig att om jag inte blev klar med disken i tid skulle hon.. döda mig.'' tiden stod stilla. jag hörde pappas ansträngda andhämtningar bakom tidningen. han harklade sig innan han sade'' ja, jo.. du... jag tror nog det är bäst att du går tillbaka och fortsätter med disken i köket'' jag lutade huudet framåt för att uppfatta vad han just sagt. pappa måst ha känt min förvirring för han smällde till med tidningen, höjde rösten och sa herregud! vet mamma om att du pratar med mig?! det är bäst att du går tillbaka till köket och diskar upp, helvete pojk!''

FÖRSTÅR NI! :o
lilla pojken hade alltså precis blivit knivhuggen av sin mamma, stod där med tshirten helt fylld av blod och pappan säger sådär, pappan som alltid brukade hjälpa honom, pappan som han såg som sin hjälte...
fyfan säger jag bara.

goodmorning sunshine

hej alla sötnosar!
hoppas ni har sovit gått, det har jag gjort, men att vakna var inte lika roligt. ska möta terese snart och ta 33 bussen till jakan. time 4 school uknow. taggad? nej, inte precis!

sussa sött, vakna blött

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering men jag har vart död hela dagen, eftersom jag knappt fick nån sömn inatt. och nu ska jag krypa ner under täcket och sätta på tvn och smsa litegranna, sen ska jag sussa så ja pallar me skolan imorn. PUSS

tråkigaste dagen på veckan

hej alla sötnosar!
inatt hade jag sådär sjukt ont i magen igen, kramper blandat med illamående. ingenaning om vad det kan bero på, världens hemskaste dröm drömde jag också.. ingen rolig natt om man säger så.

men jag vaknade på rätt sida iallafall! pappa lät mig sova ut, tack och lov. ska bara klä på mig sen hem till tess och pluggapluggaplugga, för vi e så jävla duktiga. PUSS!

kvälls uppdatering

hej alla sötnosar!
det blev en otroligt rolig kväll hemma hos faster, med super mumsig egengjord köttgryta, rappakalja och massa skratt. jag och syster drog tidigare, följde med henne och fixa dricka sen drog jag till ulvsättra där en massa folk var.

och nu sitter jag här i mörkret, ska krypa ner under täcket och sätta på nån bra film. PUSS!

eeeeejdåå

mamma pappa och lillebror har redan åkt i förväg till min faster. jag och syster ska ta bussen om en kvart. ha en trevlig kväll alla sötnosar!

look 4 today

haha

visade pappa ett videoinlägg på dessie nyss. kommentaren blev - men suck

if you miss the train im on, you will know that i am gone


det kmr alltid vara vi


trion förfan!
jag älskar er

lots of love to the sound

det kommer bli en lång rolig kväll hos faster bubba

hej alla sötnosar!
im back, muahahaha. planerna verkar bli väldigt roliga inför kvällens besök hos faster. tjuvlyssnade nämligen på deras samtal. vi ska ta med oss rappa kalja, världens roligaste spel. vi ska även ta med singstar dit, skön sång på hög nivå! och pingis ska vi spela också, det lär bli en lååång och rolig kväll :) men jag kan inte komma hem för sent för ja vill hinna träffa alla käre underbara vännerna också såklart!


bild tagen i början av sommarlovet, med dom bästa

här kmr gårdagens bilder

först var vi då i skolan, bara en lektion, otrolig nice på en fredag.
 

efter skolan åkte vi och solade solarium sen åkte vi hem till
tess och färga mitt hår.
 

sen mötte vi upp tove och tog tåget till söder.
  

sen fortsatte vi till barkarby, där vi tillbringade resten av kvällen.
         

lördags morgon

godmorgon alla sötnosar!
gårdagen var hur rolig som helst, började med att jag terese och tove åkte in till söder och träffa rasmus och emil. satt och snacka, och ja va ska ja säga. grabbarna är sjuka haha så även om man sitter på en bänk har man roligt ;p sen iallafall fortsatte vi mot barkarby på fest hos eeeemmiissen :) hur kul som helst, massa underbart folk, och mycket dans, skratt och biiilder!! kom dock hem en aning försent så pappasen var lite sur men det är smällar man får ta!

och idag vaknade jag av att det doftade ägg och bacon, gick och åt frukost, bäddade sängen, drack vatten och satte mig här :p vettefan vad som händer idag. eller juste ska till min faster klockan fem för hon har nämligen fyllt år. men ikväll har jag ingenaning om vad som händer, SPÄNNANDE! :D

aja nu ska jag dra, bilder från igår kommer senare! juste, jag e brunett nu, bilder på det kommer också senare (:

movie time

hej alla sötnosar!
sitter här i mitt rum och kollar på scary movie 4. haha dom gör så sjuka filmer men de niiice! har svårt att hålla ögona öppna, ändå är jag inte trött (?) och imorn börjar jag tjugo i elva, så jävla skönt. aja nu ska jag fortsätta kolla. PUSS

omg

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=eb12798f-cd6d-440a-890b-046ccb06d746&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077

**


instängd i sitt eget hem

jag är så jävla sur just nu.. jag får inte gå utanför hela dörren på hela dan bara för att ja var hemma från skolan idag! jag vill ut, jag måste ut. fitthelvete

jag älskar dig

<3

vi 3 hade det verkligen roligt tillsammans. en stor del av källtorp tiderna består av oss, många gånger jag tänker tillbaka på minnen tänker jag på oss. alla låtar vi alltid gick och dansade och sjöng till, våran jullåt vi gjorde, alla gånger vi drev med emma, alla matkrig, alla gånger lärare blev galna på oss, när burran och jag hade värsta fighten och målade och spottade på varandra hahaha och gick armkrok med varandra och sjöng och tog bilder bara några sekunder efter.. när klassen kollade på Pojken i den randiga pyamasen och vi lovade jessica att den slutade lyckligt. slutade med att hon gick och störtböla i typ en timme. haha sååå söt! det finns så sjukt många minnen mer er tjejer och jag saknar verkligen er.
jag saknar oss..

blickar tillbaks men vet att saker kommer ändra sig nu

torsdag

hej alla sötnosar!
känner mig galet seg, stannade hemma från skolan idag för inatt hade jag ont i magen, illa mående blandat med kramper, jag hade svårt att andas osv. men det har gått över nu :) ganska skönt att bara få sova ut faktikst, slippa gå upp tidigt och sitta och koncentrera sig på massa lektioner. och imorn äre fredag och då har vi bara 1 lektion! underbart


juste, drömde att jag färgade håret brunt inatt. något jag faktikst
funderar på att göra, vad tycker ni, ska jag bli brunett igen?

last update

hej alla sötnosar!
nu är jag hemma från träningen, som faktiskt gick rätt så bra! sköna övningar och rolig hjälptränare, hahaha! efter träningen mötte vi micke sötispötis sen gick jag hem och nu ska jag hoppa in i duschen efter det kolla tv, smsa sen SOOOVA. puss


<3

min dag

hej alla sötnosar!
har ganska brottom för om 5min ska jag möta terese&marie för ännu en rolig och slitsam bandyträning! men jag berättar kort om dagen. skolan gick barabra, efter skolan gick vi hem till terese och kolla på män som hatar kvinnor, dock somnade vi under hela filmen så vi fick spola tillbaka vilket ledde till att vi inte hann se hela. men nångång ska vi göra det iaf, haha :D men nu måste jag dra, hörs senare. PUSS


en bild från helgen. <3

onsdag

godmorgon alla sötnosar!
första morgonen sen vi började skolan som jag inte har känt mig riktigt äckligt trött. huuuur skönt som helst :D om 10min ska ja möta terese så nu måste jag bädda sängen och borsta tänderna! juste vi har vårat första elevskyddsombud möte nu på morgonen, önska oss lycka till! PUSS


HAAAPPY FAAACE!

nu försvinner jag ett tag

och så var filmkvällen slut för nu är det dags att gå och sova. måste ju orka med skoldagen imorgon. PUSS&GODNATT

 

en riktig syskondag

hej alla sötnosar!
gick en mysig promenad till centrum, fixade lite saker, köpte cola och träffade eken, vilket ledde till skjus hem, vilket var skönt. hah. och nu har jag och sissan precis poppat popcorn (det blev det istället för grönsaker) så vi ska fortsätta kolla på det här programmet med mamman med 14 barn sen ska vi kolla på Ghostwisper. så det blir en lugn tv kväll för vår del. nu kom syrran in i rummet och snodde popcorna så jag måste kila. PUSS



dags att dra ut en sväng

jag lyssnar på musik och känner mig glad. ska snart ut på en lång promenix med siss, sen ska vi hem och kolla film och äta grönsaker med dipp. lite nyttiga måste man ju va iaf... jag känner mig verkligen jätte glad ;o ingenaning om varför, måste vara riktigt jävla övertrött. men nu ska ja dra. nås på lur bitches, Peace

 
you know its just too little too late

heeeeya

hej alla sötnosar!
sitter här och är helt död men börjar sakta återgå till verkligheten. sitter inne på msn och snackar med massa roligt folk. ska snart äta god middag sen kanske jag drar hem till bästis för mooovienight, we will se :D nu ska jag gå och pussa på min söta mamma! ciiiiaaAAo


camillisen och jag

börjar tröttna totalt

hej alla sötnosar!
kom hem från skolan för inte så länge sen, terese var sjuk idag så jag fick klara mig utan henne, men det gick jätte bra :) gjorde engelska diagnos och massa smått och gott. nu sitter jag här och försöker få igång musiken men det verkar vara nått fel på ljudet! *suck*

och rätt trött är man ju på vissa människor också för den delen..

yeeeiy

hej alla sötnosar!
ska ner till bussen om 10min för att sedan förtsätta mot ännu en ny rolig skoldag.. jag är så sjukt trött, vill tillbaka ner under täcket och sova tills det blir sommarlov!