bye sweden, hello tunisia!


godmorgon alla sötnosar!
nu är dagen här. alla papper är fixade och klara& väskan står i mitt rum packad och klar. ska hoppa in i duschen och raka benen och skrubba kroppen sen ska jag ut och säga hejdå till bästa terese och oliwia. sen åker vi och hämtar älsklingen sen drar vi vidare mot Arlanda. WOHO!

adios amigos, im out! :D

freeedag

hej alla sötnosar!
direkt efter skolan ska jag möta upp älsklingen sen ska vi till mammas och pappas jobb för att hämta papper som vi sen ska lämna på apollo. igår sprang vi runt i stan i 4 timmar och fixade massa saker, så idag blir det ännu mer spring. sen måste det sista packas osv. asså herregud! kan fortfarande inte fatta att vi ska åka.. känns lite overkligen, men helt underbart såklart! 1 dag kvar sen sitter vi på planet. fan va jag kommer vara nervös! chrippas syster är så snäll och lånar ut sin kamera till oss så räkna med mycket bilder sen :)


my love

love is beautiful

med dig vid min sida har jag allt! ♥

your love

snart åker vi älsklingen!

godmorgon alla sötnosar!
idag stannar jag hemma från skolan för jag missade första och enda lektionen. inte så bra. men vad gör man? idag blir en soft dag. lillbrorsan är hemma från skolan idag så jag ska fixa lunch till oss osv. blir väl till att kolla lite barnprogram också. ganska bra med småsyskon, då har man nån att skylla på när man vill vara lite barnslig :)

när älsklingen slutar jobbet ska vi åka och hämta hans pass, och fixa massa annat eftersom vi åker till Tunisien i övermorgon! :D:D kan knappt fatta det. bara vi två, en hel vecka i Tunisien. 33 grader varje dag! det kommer bli helt underbart (: vi ska till en ö som heter Djerba. hur fint som helst verkar det vara. imorgon blir det till att panikpacka, sen drar vi! resfebern kommer väl snart också antar jag.

kondom kul


yes, en stor uppblåst kondom som det står Använd den väl på, man hittar bra roliga saker i sitt rum ibland. kan det vara syster som fånar sig? ja, det tror jag med..

örongodis!


sån här låt man bara fastnar i. likaså med videon. grymt!

ha tråkigt med ely

Den äldsta du hånglat med? 29..
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - 2st
Vad tycker du om kärlek? - underbart
När kramade du någon sist? - idag
Saknar du någon speciell person?  - hela klass 9a
Har du svårt för att bli kär? - inte när man väl hittar den rätta
När pussade du någon sist? - imorse
Ångrar du det? - nejdå
Har du hånglat med någon av samma kön? - ja haha

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? - ja
Hånglat med nån riktigt ful? - jodå..
Hånglat med fler än 50 pers? - det tror jag inte
Gjort något riktigt dumt? - japp
Gjort något du verkligen ångrar? - ja
Varit nykter på nyårsafton? - nej jag har varit full alla nyårsafton i 17 år (?)
Åkt ambulans? - nej
Gjort nått olagligt? - ja
Fått din mamma att gråta?  - ja
Slagit ner någon?  - nej
Skämts över dina föräldrar?  - ja!
Skämts över dig själv?  - ja
Sagt jag älskar dig och menat det? - såklart
Tar du droger? - nejnej
Dricker du?  - ja, när de blir tillfälle
Vilka kläder sover du i? - trosor
Vad hatar du verkligen?  - förändringar
Varit kär?  - jag är kär nu
Är du ensam nu?  - ja
Vill du gifta dig?  - jaaa! :)
Vill du ha barn?  - självklart

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
  - chrippa
Såg dig gråta?  - chrippa
Fick dig att gråta? -
Du delade en cigg med? - Aqve
Du gick på bio med?  - Chrippa
Skällde på dig? - hmmm.. vet inte faktiskt

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
- ja
Kramat någon? - Ja
Pussat någon?  - Ja
Köpt någonting? - nej
Sjungit? - Ja
Saknat någon? - nej
Strulat med någon? - yes

bumpy ride


jag vet, jag är en aning seg med att lägga in denna låt. men jag diggar den!

look 4 today

sötkorv


var med älsklingen i solna polishus igår. han skulle nämligen fixa pass och var tvungen att fota sig (eftersom vi kanske drar till Tunisiiiien snart ;D). lite kul att kolla på eftersom han va så trög och inte fatta vart han skulle skriva sin namnteckning..

tisdag


godmorgon alla sötnosar!
sov hos chrippa inatt, kom hem för ett litet tag sen. börjar inte förns 12 idag så jag har haft god tid att göra en mumsig frukost. rostbröd med äggröra, yuppyupp! :)

my weekend

hej alla sötnosar!
sorry för noll update denna helg.. i fredags drog jag iallafall med brudarna på fest i danderyd. det va nice! hade det trevligt, massa folk och bra musik. inget att klaga på. i lördags vaknade jag upp i älsklingens famn. ewa (chrippas mamma) fyllde år så vi drog till jakan och kollade på present, chrippa hittade ett jätte fint linne. sen blev det pizza till middag och daimtårta till efterrätt. inget att klaga på direkt (; sen blev det film resten av kvällen. såg Step Brothers, VERKLIGEN EN REKOMENDATION! grymt rolig! The last song kollade vi på också, bra men sorglig. grät hur mycket som helst. minsta lilla sorgliga så börjar jag böla, ärvt från mamma.. drygt som fan!

sen idag har vi bara tagit det lugnt, gick till hemköp och handlade, älsklingen köpte hem två svarta hårfärger till mig (generös som han är -.-') så nu är jag svartskalle igen! måste erkänna att jag trivs mycket bättre i svart än blondt, det känns mer som mig.

men nu måste jag iallafall börja tänka på refrängen och gå och lägga mig. vanlig skoldag imorn. börjar halv nio och slutar tjugo i fyra. jippi! PUSS

min kärlek

Det finns nog ingen som är som du. Jag är så tacksam att jag träffade dig, att jag fick chansen att lära känna en sån fin person. Jag har alltid roligt när jag är med dig, jag älskar att ha dig i min närhet. Jag har alltid varit en person som har tvivlat lite på kärleken, but you proved me wrong.. Du får mig att må så jävla bra älskling, du förstår inte. Är jag i din närhet så är jag den lyckligaste tjejen på jorden.

Jag älskar dig Christoffer Brodin! Aldrig har de 3 orden betytt så mycket.

grown ups

hej alla sötnosar!
kom hem från älsklingen för ett tag sen, vi åt mjukpepparkaka och kollade på Grown ups. hade nog lite för högaförväntningar när man tänker på att det bara är roliga skådespelare med. men den var absolut inte dålig! (: nu sitter jag iallafall här och filosoferar littegranna. skola imorn, kortdag, fredag. rätt så nice ändå!

första skoldagen avklarad

hej alla sötnosar!
första skoldagen kan beskrivas med ett ord. ONÖDIG! varför gå upp så jävla tidigt, varför ligga och vilja dö när man vet att man inte kan snooza mer, varför stressa som ett djur för att man inte hittar några jävla kläder. jo för att sitta i ett klassrum i en halvtimme. suck -.-'

menmen. imorn äre iaf nån aktivitetsdag typ, så antagligen slutar vi tidigt. sen äre ju fredag också, WOHO!

efter skolan drog jag med terese och hanna till centrum, hanna köpte nämligen en DÖSNYGG corsett. sen drog jag och hanna hem till mig, busade lite med Alice, pratade, gjorde omelett och sov, eller ja, jag sov.

PUSS!

-

''god''morgon.
orkar inte med skolan. verkligen inte min dag idag. hejdå.

back 2 hell

hej alla sötnosar!
skola imorgon.. suuuuuug va drygt. schemat är pissit också. vill bara dö förtillfället men det finns folk som har det värre så varför sitter jag här och klagar för?

var iallafall med älskade pojkvän ikväll. låg och myste och kollade south park (älska!!!) sen fick jag skjus hem på cykel heeeela vägen hem, underbar som han är. nu måste jag nog gå och lägga mig om jag ska orka gå upp. ska duscha imorgonbitti också så det blir TIDIG uppstigning. BLÄ! puss och godnatt sötnosar, lycka till i skolan imorn :) i feel your pain...

onsdag

hej alla sötnosar!
kom nyss hem från bästavän. god frukost och laguna beach marathon (y) gårkvällen var mysig med filmkväll. vi såg uptown girls. jag diggar den filmen. både känslig och rolig.

skönt att vara hemma faktikst, har inte varit det på drygt en vecka. måste bara lösa lite dittan och dattan med mamma och pappa..

nu blir det nog till att busa lite med Alice. lillbruden har ju blivit helt galen de sista dagarna. SO CUTE!


bild från fredags

senaste dagarna

hej alla sötnosar!
förlåt för hemskt dålig uppdatering. kommer bli bättre nu när skolan börjar och så. åååh skola.. usch! två dagar kvar. vill inte ens tänka på det. ikväll ska jag iallafall ha det trevligt med bästavän. hon kommer hit när som helst, då ska vi spela chicago med mimmi och stolle. PUSS!


jag och tom när vi krökade i solna. crazy night, oh yeah!

dagen efter..

sötaste bästavän!

ge mig!

ni har väl känt sånthär sug efter nånting nångång? ok, dum fråga.. klart ni har!
jag har iallafall ett sånt jävla sug efter naturgodis. en stor skål med naturgodis och ligga i älsklingens säng och kolla på one tree hill skulle FAN inte sitta fel !


dom där två runda oranga godisarna på bilden är HELT klart favoriterna.
helt underbara!

sötnosen alice!

glad

godmorgon alla sötnosar!
vaknade för ett litet tag sen. ni får ursäkta mitt inlägg igår. jag är nämligen expert på fylleinlägg! menmen.. jag är vaken och pigg faktikst, äggen står och puttrar i köket och solen lyser. humöret är på topp (y)

godnatt tisdag!

hej alla sötnosar!
krökade med nyberg och company ikväll så ränkna med lite stavfel. inget jag orkar bry mig om faskrikst!
iallfall så är jag jätte glad. fick låna chrippas syrras mobil också så jag kan ta bilder. men nu måste jag lägga mig. är hur trött som, helst! PUSS

läsa en bok?

hej alla sötnosar!
jag blir faktikst förvånad att folk fortfarande läser, även fast de är VÄLDIGT få. lite kul dock, att någon vill läsa om mitt otroligt intressant liv :)

jag är i stort behov av att bara skriva av mig, plus att det har hänt litegranna, så var beredda på ett långt inlägg!

kan ju börja med att skriva att vi har skaffat oss en liten kattunge, jätte söt! hon är vit med en svart fläck vid vänstra örat, en på ryggen sen helsvart svans. hon springer runt i mitt rum nu, så nyfiken på allt. men det roligaste var nog när hon skulle hoppa upp på min pilatus boll och hon bara studsade iväg. HAHA det gör hon nog inte om! angående namn så har vi kommit fram till många förslag, pappa har kommit med förslag som snus, nightwish och iris och mamma har kommit med förslag som chilla, dissa och rut. ja.. det ena värre än det andra. men iallafall så hette hon först Rut, inget jag gillade. de andra förstod några timmar senare att de passade bättre på en tant. sen döpte vi henne till Diva, som jag har vant mig vid nu. hon fick väl heta det i två dagar innan crazy family fick för sig att byta igen. så nu heter hon Alice. det är gulligt tycker jag, måste bara vänja mig! men nu ska jag inte skriva en bok om bara det. här kommer iallafall en liten bild;



sen tänkte jag berätta lite om helgen också. i fredags var det fest hos älsklingen, haha, andra helgen i rad. men vi gillare! underbara människor, musik, alkohol. vad mer behöver man? höhö.. ne men det var jätte trevligt faktikst. lördagen däremot, jag tror inte jag klev upp ur chrippas säng NÅNGÅNG på HELA dagen förutom när jag skulle kissa. så det var en seg dag om man säger så. på söndagen träffade jag nyberg, tom, nico och william. vi snackade och så, meningen att de skulle bli krök men så blev det inte, istället gick vi till stäket och gick drive in på donken. jag tog en happy meal. och shrek åsnan är med mig än idag!



imorse skulle älsklingen till jobbet. låg och myste lite innan, sen kommer han hit direkt igen när han slutar :) saknar han redan! och planerna för ikväll ser ut så att jag ska ut och träffa nyberg och company igen, sen blire krök och övernattning i solna. jag är taggad! bäst för dom att dom också är det ;]

nej men nu har jag faktikst slut på saker att skriva, kanske bäst så.
dags för morgonciggen! PUSS!