naaattii

nu är allt färdigpackat, klackskor, massvis med kläder, maaassa örhängen, parfym, smink. aa, tror jag har fått med mig allt. nu ska jag sova. guuuud så skönt! ska bära in lilla Alice så hon kan sova brevid mig, åh så mysigt. PUSS!

senaste 4 dagarna

hej alla sötnosar!
FÖRLÅT för att jag inte har uppdaterat som jag lovade att jag skulle göra! men de senaste 4 dagarna har jag bott hos chrippa. har inte pallat uppdatera. men vi hade iaf en jätte mysig minijulafton i lördags. jag fick en jätte fin klocka av älsklingen som jag har kollat på jätte länge :) av hans käre mamma o syster fick jag två par örhängen, ett armband, ett presentkort på HM och en Christina Aguilera parfym. om jag blev glad! sen har vi kollat massa bra filmer, käkat onyttig mat och massa godis. tränat ishockey varje dag. yes you heard me, jag har tillochmed lärt mig skjuta slagskott! har fått låna chrippas gamla hockeyhandskar och hans brorsas hockeyklubba, så nu är det hårdträning tills jag e proffs. åkt o slipat skridskorna o grejer nu JÄVLAR är det seriöst. ska bli bättre än Sidney Crosby. haha (;

aja iallafall, ikväll bestämde jag mig för att följa med käre moder fader och broder till småland över nyår. så vi åker tidigt imorgon bitti och kommer hem på söndag. så någon uppdatering blir det nog inte förns då. TYVÄRR! men mycket bilder kommer tas så det är bara hålla ut tills jag kommer hem! ska iallafall till mammas bästavän anja och hennes familj. hon har 5 barn så jag kommer inte direkt vara ensam däruppe. alex och felix som är i min ålder, sen simon som är 19år, nadja som är två år yndre än mig och eric som är i edvins ålder :) så på kvällen blir det feeest! hoppas det blir ett lyckat nyår. men det kommer det säkert, även om jag skulle vilja pussa på älsklingen vid 12 slaget. men det får vänta tills jag kommer hem, då blir det massa pussar =) nu måste jag skynda och packa packa packa. PUSS!

yeah

känns ju även otroligt bra att ge bort julklappar också! till mamma gav jag en jätte fin tröja och armband, mormor fick armband, emelie fick bodylotion grejer och en parfym, edvin fick nån bayblade grej han hade önskat sig jätte mycket sen fick pappa en fin skjorta och två slipsar =)

ska snart till älsklingen och fira lite mini jul, sover över där också så inlägg med bilder kommer imorgon =) PUSS!

julklappar

jag blev otroligt nöjd med mina julklappar i år! hade inte önskat mig nånting förutom ett par klackskor som jag är kär i! och dom fick jag, kanske ska ha på nyår :) sen fick jag massa mer fiiina saker


man ser nog inte så bra men det är iaf massa kläder, nya söta hjärt sängkläder, väska och klackskorna




sen fick jag lite trisslotter, vann 50 kr. woooho! sen fick jag ett gymkort, så nu jävlar börjar hårdträningen igen! =)

christmas eve

hej alla sötnosar!
julafton var hur bra som helst. släkt, musik, julmat, julklappar. sen hade vi en liten annorlunda tomte detta år. han hade nämligen krymt lite tror jag, HAH!


morgonen började bra med lite kläder, trisslott och pengar

glad att man har sådana knäppa och roliga morbröder. många skratt får man av dessa gubbar kan jag lova!

käre kusiiin

syster och söta mormor

nattii

åh! nu är det ju faktikst julafton! fast för mig är det julafton på riktigt när man vaknar på julaftons morgon, så jag tänkte ta mig ett bad och hoppa ner i sängen. kommer inte kunna sova men men, får ligga och tänka på all god julmat och på alla paketen sen somnar jag gott!

<3

så söt min syster var när hon var liten. ååååhhhh :') gullegris!

nu är vi färdiga!

kolla va fin den blev!

äääntligen

hej alla sötnosar!
idag har jag haft tvättstugan,städat och ätit pizza med världens bästa syskon. sen har jag åkt och handlat julklappar med nyberg. jätte mysigt. hade ju nästan alla kvar att köpa till, både mamma pappa mormor och chrippa men jag hittade nånting till alla och det känns så jävla skönt att ha julklapparna färdigköpta! omg, nu kan jag pusta ut! =)





godermorgon

godmorgon alla sötnosar!
julstädningen är i fullgång redan tjugo i elva på morgonen. jag och emelie håller på i tvättstugan igen och när vi e klara med det ska jag åka med nyberg och köpa dom sista julklapparna. vet nog på ett ungefär vad mamma och pappa ska få. men har INGEN JÄVLA ANING om vad jag ska köpa till chrippa.. och jag får panik snart. men jag hittar väl nått bra tillslut I guess.

känns fortf inte som det är julafton imorgon. har hört många som har sagt att dom inte har fått julkänslor än. men det kommer, och ikväll när familjen klär granen kommer jag nog börja inse att den högtiden som jag verkligen älskar faktikst är här. PUSS!


julen 09

nattii

ja.. då var det dags att hoppa ner i sängen och få sig en god-natts-sömn! imorgon är det mycket att göra så jag behöver mina krafter. PUSS!


nu sitter den här fina uppe i mitt rum också. mysis!

yeye

hej alla sötnosar!
NU TÄNKTE JAG UPPDATERA LITEGRANNA :)
julavslutning idag, konserten var inte den bästa MEN nu är det jullov. fucking underbart! dock har jag inte riktigt fått den här julkänslan ännu men den får väl lov att komma! åkte med älskling efter skolan och kolla julklappar, han hittade massa fina saker men jag däremot hade problem. hittade bara en julklapp till emelie så resten har jag kvar tills imorn. kul! menmen.. stressigt kommer det bli men innan julen är det alltid stress. så det är bara bita ihop och tänka på hur mysigt och fint allt kommer bli sen på självaste julafton! bara 2 dagar kvar nu. HELT SJUKT! och älskade mormor kommer kunna fira jul med oss också, hon får komma hem från sjukhuset sen kommer vi alla hjälpa henne. efter hon opererades kunde hon ju inte gå. stackars lilla mormor :/

nej nu måste jag fixa i mitt rum. allt ska vara SKINANDE rent här hemma till julen! PUSS!

vi rockar!

sorry babes!
har knappt varit hemma nånting idag. uppdaterar lite senare för nu blir det singstar med syster!

haaluu

hej alla sötnosar!
har haft fullt upp idag. först skola, fick lite damp där ett tag på religionlektionen. ligger så mycket efter så det e helt sjukt.. men jag orkar inte tänka på det nu för då dras mitt grymma julhumör ner och det vill vi inte!

efter skolan mötte jag iaf upp mamma, fikade på tastys och hade det mys. skulle egentligen kolla efter julklapp till chrippa också men det får bli på torsdag istället. ingen jävla aning om vad jag ska köpa dock. några tips? julklapp till pojkvän? nej juste, mina läsare e ju så jävla tråkiga och aldrig kommenterar. HAHA! aja jag kommer nog på nått.

sen här hemma hare iaf varit fullt upp med tvättstuga och städning, ska fortsätta med det nu innan jag ska ner en sista gång i tvättstugan. sen ska jag möta älskling och sova där. PUSS!



btw så har jag världens bästaste syskon =)

damp

jag får panik! panik panik panik!
jag ligger efter som ett jävla as. fördjupningsarbetet i religionen hinner inte bli klart och jag kommer få IG i kursen. jag ligger efter i info&layout och datakunskap och kommer antagligen få IG i dom kurserna också. likaså historia. fuck skolan. just nu hatar jag den så otroligt jävla äckligt mycket.

och julklappar. har ju inte köpt en jävla julklapp ännu så stressigt som fan kommer det bli nu. och VAFAN ska man köpa till sin pojkvän?!?!?!

ÅÅÅÅÅHHHHH" PQHSGLAWGNJAWFIOEHFSDRGVBS!

senaste dagarna

hej alla sötnosar!
kom precis hem. tänkte berätta lite kort om de senaste dagarna.

fredag: praktik, gick bra. vi fikade med kladdkaka, grädde och hallon och sa hejdå till kerstin som ska flytta till dalarna. min typ chef, kommer sakna henne lite faktiskt.. buhu! hah. aja sen gick jag iaf hem till baby. vi hade jätte mysigt, gick till centrum och köpte godis och läsk och kollade film hela kvällen.
lördag: vaknade med älsklingen och låg och drog mig i sängen ett tag. sen gick jag ner till ishallen för chrippa och per skulle typ provträna hockey så det var nån match. efter det gick jag och chrippa hem till han igen, sen kom hans mamma hem, hon har varit i thailand i två veckor. så vi beställde pizza och kollade Narnia. sen kollade jag och chrippa på en fransk film som heter 22 bullets. den rekommenderar jag starkt!
söndag: chillade på dagen och kollade lite south park sen kom pappa och hämtade mig från chrippa och skjusade mig till kungsängen. gick hem till jennie och bakade chokladtårta för att överraska sara som fyllde år förra veckan. så vi åt chokladtårta sen kollade vi Teen mom och hade det mys.
idag: gick upp, det var jobbigt kan jag säga men kom upp iaf. gick bra. lämnade in sex uppgifter i datakunskapen och gjorde rätt så bra ifrån mig på svenska läxförhöret. sen på idrotten påminde jag min kära gympalärare Mats att han för ett tag sen lovade den som slutade röka en lunch. så han gav mig pengar och bad mig ta med mig Aqve och käka. så vi drog till centrum efter skolan och kollade affärer sen gick vi och käka pizza. satt och snackade hur länge som helst. myspys! tack söta Mats :)

aa, och nu kom jag typ precis hem. ska sova hos terese inatt så det blir ingen mer uppdatering ikväll. men imorn lovar jag. haha cred till den som pallade läsa allt. PUSS!



sunday

hej alla sötnosar!
har haft en jätte bra helg men orkar verkligen inte uppdatera och hålla på o lägga upp bilder osånt nu.. så det blir ett långt inlägg imorgon istället. håll ut!

nu ska jag lägga mig i sängen och sova. ååååh va skööönt! PUSS!


you make it real for me

freeedag!

hej alla sötnosar!
gick inte att uppdatera på hela dagen igår. nått knas med blogg.se. iaf på min data. menmen, ska snart till praktiken. sista praktikdagen innan lovet. SKÖÖÖÖNT! sen efter ska jag hem till älsklingen :) men har inte tid att sitta här och skriva mer nu. PUSS!


onsdag

hej alla sötnosar!
sitter på engelska lektion nu. har ont i halsen huvet och kroppen. vill bara hem och sova. men men, inte många dagar kvar så det är bara att bita ihop. nu måste jag lyssna på vad söta Sharmila har att säga. PUSS!

tisdag

hej alla sötnosar!
igår åkte jag med finaste tove till stan och gick runt och kollade i affärer och bara snackade. så mysigt med alla julstånd och doften av brända mandlar, mmmmhhh!
efter det drog jag till älskling och hade en jätte mysig kväll. hade jätte mysigt imorse också innan jag drog till skolan :) efter skolan har jag sovit, haha somnade med alla kläder på under täcket direkt efter maten, sen tog jag ett bad och slumra till lite där också. sen tror jag att jag ska kolla på den här ''dom gick ner i djupet för att finna sanningen'' haha om ni nu har hört den reklamen. har ju varit jävla tjat om den så det är kanske lika bra att kolla på den helt enkelt. nu måste jag lägga in lite kläder, mamma har tjatat lääänge. PUSS!



NATTIIIII

DAGS ATT KRYPA NER I SÄNGEN. OOOOOMG VA SKÖNT DET SKA BLI ATT SOOOOVA! PUSS&GODNATT. JAG HAR DAMP OCH HAR INGENANING OM VARFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER

det årliga julbaket

att baka pepparkakor och lussebullar och sjunga massa jullåtar är bra trevligt! men magen mår fan inte bra efter all pepparkaksdeg



mmmmmh

OM jag har flörtat med den här klänningen länge! var ju bara tvungen att testa den, och nu blev jag ju nästan tvungen att köpa den också! synd bara att fickorna e rätt så tomma nu såhär till jul. får hålla tummarna på att den finns kvar ett litet tag till!

hälsat på söta mormor

hej alla sötnosar!
började morgonen med att jag fick äran att tända tredje ljuset. woho! inte lång tid kvar nu =D efter det åkte vi och höll på och köpa tomtedräkt till plutten, passade även på att köpa hans julklapp och jag vet att han kommer bli superglad. efter det åkte vi till KS för att hälsa på lilla söta mormor. vi fikade och spelade chicago. sen kom knasiga morbror olle också.

och nu kom vi typ precis hem. idag är det stora bakar dagen också =) så efter middagen blir det fullt med pepparkak&lussebullsbak! PUSS!


nattinatti


kolla så mysigt det är vid mitt fönster om kvällarna. röda gardiner och röd lampa is the shit! nu ska jag krypa ner och sussa. PUSS!

dagen

hej alla sötnosar!
idag har jag varit igång i stort sätt hela dagen. har åkt iväg med mamma och brorsan för att kolla på lillfjärtens simtävling. måste erkänna att jag blir ganska sugen på att hoppa i och simma själv. inte så konstigt kanske när man själv har simmat nästan hälften av sitt liv. men nä, nästa helg rör jag mig nog mot simhallen för att ta mig en liten simtur :)

efter det blev det iallafall god mat på pizzerian. jag var däremot inte så sugen på pizza så jag tog två rätters middag istället. skagenröre toast till förrätt och plankstek till middag. helt sjukt gott. men hade så ont i magen mer än en timme efter. haha kunde knappt gå hem, fick typ håll direkt. helt sjukt :p men iaf, otroligt gott var det! jätte trevlig dag. humöret denna dag började på botten men nu mår jag faktikst mycket bättre. jag älskar min fina familj!


förrätt

varmrätt

efterrätt

HAHA nej jag skoja bara. mamma och lillebror mena jag ju såklart (;

mys

hej alla sötnosar!
träffade terese och snackade lite för ett tag sen. kände att det behövdes. sen kom stella och oliwia också. skönt med lite umgänge. skulle egentligen följt med dom på chillkrök men jag orkade inte. har fortfarande inte ork att göra nånting, min kropp är helt död. måste verkligen vakna till tills skolan börjar.

istället har jag en mysig idol\cirkus möller kväll med familjen. måste tillbaka till soffan och gosa ner mig med mamma nu. PUSS!

fredag.

nu får jag fan rycka upp mig. börjar känna mig helt tom. känner inte igen mig själv. har inte varit i skolan eller på praktiken på hela veckan. imorse satte jag mig på tåget till västerhaninge fram och tillbaka bara för att komma iväg. nu måste jag ta tag i det här för fortsätter jag såhär kommer jag fan gå sönder.

soflann



oj vad duktig jag är! ja, nått jag INTE kommer ha problem med när jag flyttar hemifrån är ju att sköta tvättstugan iaf. proffset själv liksooom

mums

följde med syrran för hon behövde köpa cigg. så jag passade på att köpa något MYCKET godare. riskakor! haha fett länge sen, ostsmak e nog favoriten men det fanns bara pizzasmak kvar, men dom är ju goda dom med. så nu sitter jag med magen full med riskakor. ja, bara så ni vet liksom!

love the way you lie part 2

OMG! har aldrig lyssnat på den här trots att jag sett alla lägga upp den i bloggar och facebook osv. vet inte varför inte gjort det bara, tills idag! och ooom jag är fast. fyfan vad grym. nu kommer den tryckas på replay minst 30 gånger idag. minst! och när eminem sjunger, gåshud över hela kroppen. fyfan va grym den mannen är!



onsdag

godmorgon sötnosar!
sov ut idag, typ 9-10 timmar. hur skönt som helst! fast jag drömde att jag var med i Saw filmen. skit äcklig dröm! orkar inte gå in på detaljer men mitt huvud sprängdes iaf.

vet inte om den här dagen kommer bli bättre än dom senaste. men det känns så iaf. är på bättre humör. syster står i köket och lagar god mat till oss :)

igår fyllde mammsen 39år så vi åt god middag bestående av jumbo fries och lövbiff. sen blev det fika och lite movie time, Jiddra inte med Zohan som jag köpte. haha den är ju bara så sjuk! fast tror nog det är en mer pappa film för han skrattade så han tjöt. men tur att hon fick en annan film också då (y)

nej nu ska jag mysa lite med Alice sen gå till köket och hålla sissen sällis. PUSS!


fina mamma i sina unga dar ♥

promise

jag känner att krafterna börjar komma tillbaka och att morgondagen kommer kännas bättre. det gör mig glad. jag behöver komma ut lite, har bara legat inne de senaste dagarna.

hörs imorn, då lovar jag bättre uppdatering. PUSS!

-

förlåt men jag har inte orkat uppdatera. kommer nog inte orka göra det idag heller.

-

du var den finaste människan på jorden.
nu är du den finaste ängeln i himmelen!

helg

hej alla sötnosar!
sitter själv hemma hos älsklingen, idag har jag bara sovit sovit sovit. chrippa och per är på djurgården-timrå. GO TIMRÅ! så jag är här själv och bara tar det lugnt, senare ska jag nog till nyberg. var där igår också :) jätte trevligt förutom att en viss människa var lite väl dryg\slisk. menmen, sånna människor är det bara att skita i!

ska snart ta en dusch tror jag. fressschhhaa upp mig lite. PUSS!



HAHAH!

-

somnade till 2&en halv man nyss. och ja, då måste jag vara RIKTIGT trött. dags att hoppa ner i sängen sådär 20 i 9 på kvällen. GONATT


inget illa menat grabbar. i really do love you!

torsdag

hej alla sötnosar!§
har mysat hemma med älsklingen hela dagen. hur skönt som helst. sagt hejdå till hans kära mamma. hon och chrippas syrra ska nämligen iväg till thailand i 2 veckor imorgon. AVUNDSJUK! snacka om bra timeing nu när kylan är såå groooov!

sen när jag har kommit hem har jag varit lite babysitter till brorsan, fixat god äggröre''middag'' och nu blir det julkalandern och glass. PUSS!

hej alla sötnosar!

jahapp då var man ensam hemma då. måste laga middag själv. blir nog flingor eller nått haha är inte så hungrig ändå. tovepove kommer iaf om typ tjugo min så då blir det mycket snack osåå =)

engelska redovisningen var väl ingen succé, den var verkligen inte så bra som den kunde ha varit. men ska göra en ny på resursdagen eftersom jag siiiiktar på MVG!

aja nu ska jag iväg och käka ''middag'' PUSS!

onsdag

godmorgon alla sötnosar!
fixat det sista inför engelska redovisningen. idag ska jag och terese redovisa en låt. vi valde dear mr president. sen ska man skriva självständigt vad den betyder för en, och det har jag suttit och hållt på med igårkväll och imorse skrev jag presentationen eftersom jag försov mig och inte hinner till skolan så tidigt som planerat för att fixa det allra sista. men aja, måste fixa mig nu hörs sen. PUSS!