min helg, min dag

hej alla sötnosar!
har inte mycket att berätta om helgen förutom att den har varit asnice. jag njuter av livet, kan bli lite to much sometimes men man lever bara en gång, right?

var hos söta mormor idag och käkade med syster och bror. hur mysigt som helst, snackade och spelade kort. jag älskar min mormor, finns seriöst ingen som e så gullig som henne!

om prick en halvtimme ska jag terese oliwia och hanna till arlanda. vi ska lämna av hanna för hon ska till thailand i TVÅ VECKOR. två hela veckor utan hanna, utan hennes härliga kommentarer, söta skratt och vackra leende. det kommer inte funka asså.. men vi ska se till att ha kul så tiden går snabbt tills vi ses igen, och då jävlar ska vi ha kul! kommer sakna dig bästaste hanna, uknow i love u!

söndag

hej alla sötnosar!
förlåt för bad update. har varit en fullspäckad helg. ska till mormor nu, uppdaterar senare. PUSS!

taggad till tusen!

just nu är jag på världens bästa humör! ingenting kan gå fel ikväll. vi KÖR tills vi DÖR!

rocktema!

dags för utgång! borde egentligen stanna hemma och kolla film eller nått om man tänker på gårdagen, men fan det är lov. livet leker!



kvällens outfit

fredaaag!



dagens outfit

godnatt

HERREMINGUD.

har inte skrattat såhär mycket på hundra år. har fått tuuuuusen gamla bilder skickade på msn. jag har suttit och pratat med terese i telefon och bokstavligt talat har tårarna bara runnit av skratt.


här e ju då ett exempel. HAHAHAHAHHAHAHAA!

''nu och föralltid''

satt nyss och tänkte på dig. något jag inte har gjort på hur länge som helst. har slutat bry mig, orkar inte bry mig. men det känns ändå konstigt, jag känner inte ens dig längre..

snickesnack med flicksen

hej alla sötnosar!
statistiken går lite uppåt, inte för att jag orkar bry mig särskilt mkt men lite glad blir man ju. kom iallafall nyss från bäästis. gjorde först middag till familjen, blev tacogratäng, det är gottgott de. sen gick jag till terese, chilla, snacka lyssna musik och skrattade jätte mycket, haha. älskar att skratta! sen kom marie och camilla också, försökte göra upp planer för helgen o allt sånt där. love u guys.

ne men seriöst, det är fredag imorn sen äre sportlov! känns otroligt bra, känner att lovet kommer bli riktigt härligt och minnesvärt. trotts att jag inte riktigt vet när jag är tvungen att droppa hem om kvällarna, men jag ska se till att ha kul ändå! :)

finns inget bättre

åmenherregud nu äre ju fan dags för...

couldn't live without it

Kenye West - Never let me down


Lee Carr - Together


Lazee feat. Apollo Drive - Calling out


Akon - Freedom


jo men ibland så

hej alla sötnosar!
nu är jag hemma, va nyss ute på ballen och tog en cigg och snacka lite med syster. har varit lite upp&ner mellan oss dom två senaste dagarna eftersom det finns tillfällen vi inte älskar varandra så mycket. men nu är allt back to normal och jag älskar korven jätte mycket. ska ropa hit henne till mitt rum nu så ska vi random söka på spotify och hitta en ny favorit låt. wierd, iknow.. PUSS!

älskar att ha vikarie

hej alla sötnosar!
sitter i skolan förtillfället. sluta mer än en timme tidigare så jag e glad. nu ska jag och terese rulla mot bussen. PUSS!

torsdag


dagens outfit

sovgott

nu ska jag lägga mig i sängen och tusentalstankar följer med. vad är det med mig? jag vet faktikst inte. förvirrad, glad, ledsen, nervös, lycklig. allt på samma gång. drygt.

update after workout

hej alla sötnosar!
sitter här nyduschad och superfräsch och lyssnar på muuusik. träningen gick bra. innebandy e kul. på nått sätt lyckas alltid träningarna bli roliga. det är liksom det man ser framemot under veckodagarna, det lilla ljuset i mörkret bah.

en annan sak som slog mig är att det endast är torsdag (som är som fredag eftersom de bara är en timmes skola på fredagar) sen äre liksom helg och sportlov. jo men visst är jag glad! hihi hoppas man får ett fint lov med härliga människor, då e jag nöjd :)


kanske ska mysa ner sig i sängen och hoppas på att det är nått bra på tv

fuck off and die

horahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahora
horahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahora
horahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahora
horahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahora

nu ska jag till bästavän och bli på lite bättre humör. PUSS!

min dag

hej alla sötnosar!
gick jätte bra på matten idag, kändes det som iallafall. brukar ioförsig inte jobba på lektionerna, men idag gjorde jag det. bara otroligt nervös inför nationella, ingenaning om när det är eller nått men klarar jag det inte 'vilket jag ärligt inte tror att jag kommer göra' så finns det risk för att behöva gå om. och måste jag det så skiter jag totalt i skolan kan jag säga. men sen vare iaf idrott, vem vann badminton turneringen? jag!

sen mötte jag mamsen på stationen, var tvungen att sitta i hennes knä på bussen för det var så äckligt mycket folk. hatar sl, hatar vintern, hatar sverige! jag vill ha sommar nu!


typ såhär mycket folk på bussen idag, nästan..

todays



dagens outfit

-

du förstår inte hur jävla trött jag är på dig nu. man ska vara så fucking shysst mot dig hela tiden och vafan får man tillbaka?

onsdag



godmorgon alla sötnosar!
som ni ser har jag gjort omelettfrukost idag, blev lika lyckat som vanligt. och jag har ännu lite tid på mig innan jag ska rulla iväg mot skolan. idag äre onsdag, missade svenskan så det är bara matte och idrott sen äre direkt hem och chilla ett tag sen träääning.
im happy!

nu är jag bra trött

hej alla sötnosar!
har haft en myspysig kväll. kan säga att tacogratäng är mumsmums och jag och terese är typ master kockar. hell yeah! nu ska jag lyssna lite musik, hoppa in i duschen och lägga mig i sängen. åååh va skönt! PUSS

glad

hej alla sötnosar!
gick jätte bra på praktiken idag, känns alltid bättre på tisdagar än måndagar. fick hämta saker från loftet, matcha kuddar och blommor i hyllorna osv. stå i kassan fick jag göra också, det är ju det roligaste. men det måste alltid stå någon breve mig eftersom jag inte är fyllda 18år ännu. men tur det ändå, annars hade jag fått panik. höhö.

är iallafall på megasuperduper bra humör. ska höra av mig till bästisfestis sen ska vi laga middag och ha det skit mys! i love my girl. i love my life, ibland. PUSS!


måste erkänna att jag har blivit en aning intresserad av inredning sen jag började praktisera på Mio. när jag flyttar hemifrån kommer det vara sjukt snyggt hos mig! det kan ni slå er i backen på :)

när f*n ska det sluta snöa?


TISDAG

godmorgon alla sötnosar!
fick nyss ett sms av bästaste terese; ''godmorgon min bästavän :) hoppas du vaknat upp på rätt sida! jag älskar dig mer en någon annan på denna jord<3'' detta gjorde min dag. nu är jag på jätte bra humör, bara lite praktik sen ska jag träffa bästis sen äre skola imorn sen äre träning imorn också sen äre snart helg. woooho!

ska äta en macka, ta en morgon cigg, digga musik och sminka mig lite nu. PUSS!


'

förlåt för sjukt tråkiga inlägg idag. ska ner i tvättstugan en sista gång nu sen gå och bädda ner mig i sängen. hörs imorn. PUSS!

åååh jag älskar den här låten! och äntligen har videon kommit också. måste erkänna att jag e lite små avis på tjejen i videon. justin e ju bara föööör söt!

snicksnack

hej alla sötnosar!
praktiken idag gick bra. helt jävla död är jag. måste verkligen lägga mig i tid ikväll känner jag. imorgon vill jag ha kul, idag har jag bara suttit inne hela dagen, men jag har behövt det. bigtime.

tvättstugan har jag förtillfället. med pappa plonken. orkar inte, måste, men orkar inte. vill göra nått kuuuuuul! imorn ska jag ha kul, det har jag bestämt.


MÅNDAG

godmorgon alla sötnosar!
idag gick jag upp vid typ åtta, trotts att jag börjar elva (?) så jag har hunnit både duscha, ätit frukost och snackat lite med syster. om fem min ska jag rulla ner mot bussen. praktik idag, inte särskilt taggad, men jag överlever :)

söndag

hej alla sötnosar!
pratar med hannipanni i telefon, ska lägga mig snart. har varit en hård helg.. PUSS!

kommer seriöst inte på nån rubrik

hej alla sötnosar!
är hemma hos terese förtillfället, som står inne i badrummet och sminkar sig, snart kommer oliwia piwi och hanna panna hit sen kommer de kanske nån mer sen blire mer chillkrök ikväll. fast jag ska ta det jävligt lugnt. skulle jag komma hem full ikväll skulle mina föräldrar bokstavligt talat döda mig.

har jag förresten berättat om mitt straff som mina föräldar va så gulliga och gav mig?
jag har alltid sagt till pappa att jag vill ha ett gymkort och börja gymma. så nu ska vi börja med det, pappa och jag. klockan åtta varje lördag morgon! så varje fredag ska jag vara hemma runt tio-elva. låter det som början på ett roligt liv? nej!

men ikväll ska jag iallafall umgås med dom jag älskar och göra det bästa av saken. PUSS!

jag är tom på ord.

hej alla sötnosar!
gick till terese, snackade med henne och oliwia om gårdagen. crazy. men innan de så hade mamma och pappa ett deeptalk med mig. dom har fått nog, och ska jag vara ärlig så förstår jag dom. även fast jag tycket det är otroligt onödigt med alla jävla straff.

vad händer idag då? hmm.. ska iallafall vara med bästaste terese oliwia och hanna. fan hur hade livet sett ut utan er tjejer? tack för allt. jag älskar er.

lördag

godmorgon alla sötnosar!
vet inte riktigt vad jag ska skriva, vaknade upp imorse utan att veta vart jag var eller vad jag gjorde igår. inte så kul. blev en aning för mycket igår. mamma&pappa e skit sura och jag kommer säkert få utegångsförbud tills jag dör. fan!

+ =

freeeeeedag!

godmorgon alla sötnosar!
idag är det fredag å fyyyyyyyfan va jag är glad :D


dagens outfit

gilla!

hej alla sötnosar!
har haft en jätte mysig kväll med dom bästa, terese oliwia hanna micke och markus. snack och kortspel. ely gillar :)

imorgon äre fredag och jag har en känsla av att helgen kommer bli helt fucking awesume, ely gillar!



gilla låten! jävla mycket gilla i detta inlägg, men det e nice, gilla!

eyyy määään

hej alla sötnosar!
min dag har varit ganska hemsk faktikst, min dikt som terese visade för min svenskalärare blev tvångsuppläst för hela klassen, en gammal dikt som jag skrev i 6an-7an som finns här i bloggen från långt bak i tiden, haha. hon sa att hon fick gåshud att den va jätte jätte bra lalal så de va ju lite kul iaf. sen iallafall blev jag sjukt jävla trött, slog ner som en bomb och jag kunde knappt röra mig eller hålla ögonen öppna, sen missa man bussen och fick sitta o vänta i hundra miljoner år, men eeey jag mår bra :) hihi.

lyssnar på musik här i min ensamhet, snart i maten klar sen vet jag inte riktigt vad som händer, chilla ett tag sen höra av mig till girlsen. PUSS!


torsdag

hej alla sötnosar!
e för trött för att tänka, prata och röra mig. har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv tror jag. har legat och sovit hela handelslektionen. JAG SKA SOVA DIREKT NÄR JAG KOMMER HEM, det är det ända jag har att säga. PUSS!

p.s terese e söt

JADU

hej alla sötnosar!
skolan idag gick rätt så bra, jag och terese lunchade med bästaste oliwia och hanna och snackade lite om helgen och allt möjligt. efter skolan drog jag terese och hanna hem till henne och kollade one tree hill sen låg vi bara i sängen o lyssna på musik och testade på lite nya saker, HAHAHAH, inga kommentarer! hanna och terese förstår iallafall, fan va sjuka jag pch terese är tillsammans, så säger hanna alltid.

och träningen idag blev inställd, likasom den blev i måndags.. fan va lack jag blir. men nu ska jag iallafall snacka med bästis för jag känner att jag behöver göra det ett antal gånger under dagen för att kunna överleva, PUSS!


inget annat än kärlek bryyysh

onsdag



dagens outfit

-

nu ska jag sussa. PUSS

~~


känner bara för att skriva av mig lite. vet helt ärligt inte om jag ska skratta eller gråta. haft den känslan nångång? när ni har lyssnat på nån låt tex.? när ni inte vet om ni är glada eller ledsna. sitter och tänker på gamla minnen, bra som dåliga. på hur mycket jag saknar vissa människor och gamla tiden, men hur glad jag ändå är att saker är som det är och för att vissa människor fortfarande står vid min sida och alltid finns där när allt är skit.

hello bitches

hej alla sötnosar!
idag gick det skit bra på praktiken. fick lära mig kassan, haha emelie och sten gick och låtsas köpte varor. sen fick jag ju faktikst sälja till riktiga kunder också, dock stod emelie brevid men jag klarade mig rätt bra själv ändå. hihi :)

de mesta inför helgen e fixat också, imorn äre träning och jag e super glad. ska hem till bästis nu sen ska vi kolla film med hanna oliwia micke o markus. PUSS!

tisdag

godmorgon alla sötnosar!
för en gång skull har jag lyckats komma upp i tid, har tagit en härlig dusch och gjort mumsig omelett. och nu är det dags för den underbara morgon ciggen, sen blire praktik igen. update u later! PUSS

jag älskar dig skitunge ♥

praktik och snicksnack

hej alla sötnosar!
e på galet bra humör, ingenaning om varför, kanske för att jag lyssnar på Ridin solo med jason derulo som får mig att må typ galet bra? de e nått speciellt med denna låt. haha.

gick iallafall bra på praktiken, även fast jag var galet trött och kom försent. juste, haha karin söta mentor kom förbi och ''skuggade'' mig i en halvtimme för att se vad jag fick göra och hur det gick oså. visade henne blandannat lagret och försökte visa henne en otroligt snygg kille som jobbar på Mio, haha vi sprang runt och spionerade men fick inte syn på honom, så jag ska försöka få en bild på honom och visa karin sen, hah.

nu ska jag lyssna på musik tills maten e klar. jag e galet hungrig, har varken ätit frukost eller lunch idag. tacos bjuds de på, mums! sen ska jag iaf träffa bästissss. PUSS

helvetes måndag

godmorgon alla sötnosar!
har bara hunnit klätt på mig jeansen, ska hitta Mio tröjan sen sminka mig sen rulla ner mot bussen. är inte taggad för praktik idag!

sexig-punkt-com

jag skulle inte banga på att ha sex med denna man.


-

orkar inte tänka. men tankarna snurrar runt,runt,runt i mitt huve.

wopido

omg min fot har somnat. aaaaaaaaaaaah. hahahah kittlar och gör typ ont samtidigt. vänta... nu har det gått över :)

hade det iallafall mysmys med knas familjen på pizzarian. det blev en fet oxfilé pizza, man blev typ såhäääääär mätt. ibland undrar jag om det finns en knäppare familj än våran. helt ärligt, vi skulle kunna göra ett tv-program.

nu sitter jag iaf här o lyssnar på musik. terese skriver och tjatar om nån bra film på 3an, så kanske knäpper man på den också. PUSS!


så jävla bäst! jag tycker pink, celine, jennifer och ''rapp'' nummret förtjänar extra cred.
grymt jävla bra

drägg.

hej alla sötnosar!
förlåt för bad update har inte varit hemma särskilt mycket den här helgen. berättar lite kortfattat.
fredag:
började med chillkrök i viksjö. var där större delen av kvällen tills vi fortsatte mot kungsängen men sen drog vi hem till terese nästan direkt.
lördag: städade hos christian, drog till mormor efter, tjejmiddag hos camilla, krök.
sen finns det ju en hel del roliga saker som jag undanhåller om denna helg, feel the pain.

nu ska jag ut med familjen och käka pizza, jag får faktikst fuska idag, det är ju ändå alla♥dag liksom. PUSS!


jag, marie och fredrika hos cammiiii

shake your ass off

hej alla sötnosar!
nu ska till stan med terese och hanna. ta en cigg på spår 10 och lämna av hannisen vid tåget. sen får ödet bestämma vad som händer resten av kvällen. själv hoppas man ju på paaaartyyy!

solning och håltagning

hej alla sötnosar!
kom hem för ett litet tag sen. mattelektionen var lite små seg men ändå, en timme kan man ju fan stå ut när man vet att det är fredag och en underbar helg väntar? direkt efter skolan åkte jag och tess och sola, tog hål i örat gjorde jag också, trodde det skulle göra ondare än att ta där uppe men det kändes knappt, kanske för att tessi va så söt och höll mig i handen :)

nu ska jag städa undan oså sen börja rulla mot tess där hon och hanna väntar. PUSS!

todays



dagens outfit

freeeedag!

hej alla sötnosar!
snart kommer rörex hit, snygg snygga män som fixar våra element. haha alltid lika kul, speciellt när mamma och emelie också e hemma, då springer vi runt som galningar till varandras rum och töntar oss. men nu äre bara jag hemma så jag får alla för mig själv, rraaawr ;)

snart äre skola också.. men bara en lektion sen äre heeeeelg! PUSS

ett-riktigt-jävla-ha-begär

jason derulo ♥

måste säga att jag e lite små kär i denna man, dock mest för musiken han gör.

In my head


Sky the limit


Ridin solo



my daaaay

hej alla sötnosar!
kom precis hem, har varit hos terese hela dagen efter skolan. direkt efter skolan drog vi till centrum, mötte upp hanna och lindis. terese köpte ett par tights och en tröja och jag köpte ett par jeans, sen åt vi äckligaste mackan på tastys, trodde dom bara kunde göra goda mackor(?) men tydligen inte. usch usch för Tasty special säger jag bara, köp aldrig den! nästa gång blir det en kalkornia eller favoriten skagen.

iallafall, sen åkte vi hem till terese, kolla tv, sjöng, ja vafan gjorde vi, snacka lite smått om helgen, osv osv. oliwiboo kom efter ett litet tag också så det var liksom alla bästaste tjejorna samlade :)

nu sitter jag bara här. som vanligt och lyssnar på musik. imorn äre fredag, im happy! PUSS

uppdatering från skolan

hej alla sötnosar!
blev inte så mycket inlägg igår men hade träning och match mot 96a killarna och efter det var det direkt in i duschen sen var jag för trött för att skriva. angående matchen gick det apa. kämpade som fan men dom där små skitungarna är ju överallt, vi hänger inte med liksom, gamla som vi är..

nu sitter jag iallafall i skolan på näthandels lektion. jag vill hem och sova. jag e så jävla trött, har varit nära på att somna typ hundra miljoner gånger men jag håller huvet uppe och tänker att ''snart är det slut''. det är så man ska göra, försöka se det positiva i allt. haha inte för att jag e så bra på det i alla lägen. FAN, NU BÖRJAR JAG BABBLA IGEN. om sån här onödig tråkig skit, aja, vi hörs sen! PUSS

just jaaa


dagens outfit

ooonsdag

hej alla sötnosar!
skoldagen var skit tråkig. dog typ. efter skolan åkte jag med marie och camilla och sola. skojskoj på bussen hem HAHA.

nu sitter jag och lyssnar på musik ska rulla mot bästis nu som har fixat middag till oss, NAW! PUSS


såhär kul hade man på mattelektionen idag

thats it for today

nu äre dags för mig att flytta mig ifrån datastolen till sängen, gud så skönt det ska bli att sova. kommer dock inte somna förns om några timmar men ibland äre skönt att bara ligga och tänka också, eller inte. beror på vart tankarna vill hamna. puss och godnatt iallafall, det var det jag ville komma fram till.

nu är jag här igen

hej alla sötnosar!
gaaah helt galen.. har krigat i en halvtimme för att komma in på den här skiten.. men jag e glad HEEEJ :D sitter här och lyssnar på musik, ovanligt? nej inte särskilt.

var hemma hos terese, jag tess hanna oliwia micke och markus. jag och hanna dansade som galningar instängda i terese rum med drop it low på högsta volym. hahaha vi e fan bäst asså. älskar dig gumman, lycka till imorn! jag kommer tänka på dig varje minut! sen vare lite snack och tv tittande sen vare dags att rulla hem. nu sitter jag som sagt bara här o lyssnar på musik o chillar. ska snart gå och göra mig en tallrik med fil och banan, det tycker jag om! PUSS


cool brud 93

heeeya

hej alla sötnosar!
har precis ätit, sitter och lyssnar på musik. praktiken gick bra idag, blev nypen i kinderna och fastbunden men men, dom e schysta på Mio. haha. almir e bara för rolig måste jag säga.. tråkigt bara att sandra som jag har jobbat med dom två senaste veckorna inte praktiserar längre, det e bara jag själv med lagerkillarna hahaha.

ne nu känner jag att inlägget bara flummar iväg. har städat också, nu äre bara skrivbordet kvar sen ska jag hjälpa pappa bära upp massa varor SEN ska jag till bästis. tog lite bilder från lunchrummet på mio, så ni iallafall får en LITEN blick av hur det ser ut. PUSS!


tisdag

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering. igår var det iallafall bara praktik sen träning på kvällen, inte så jätte skojsigt att läsa om ändå, haha.

nu sitter jag iallafall och lyssnar på Beautiful med Eminem, fortfarande så jävla bra. äter en sur blodapelsin gör jag också. om tio minuter ska jag rulla ner mot bussen, får INTE missa den idag! uppdaterar senare, i promise! :) PUSS

måndag

godmorgon alla sötnosar!
känner mig inte alls pigg på att ta bussen till barkarby nu och jobba en hel dag. jag e trött och jag vill sova..

<3

Five for fighting - Superman


Soul Asylum - Runaway train


The all american rejects - Gives you hell

uppdatering määän

hej alla sötnosar!
oj vad jag har mycket att skriva. ska försöka ta det kort så det inte blir en hel bok. iallafall igår drog vi till krullan, jag terese oliwia hanna krullan micke och markus. vi körde ölspelet, skrattade och satt och sjöng som galningar. underbart! länge sen vi umgicks, kändes bra att göra det igen. slagga hos terese efter.

och imorse drog vi till våran tränare och städade, han bjöd på oboy, vi lyssna lite musik, rensa han jävla garderob och fixade fin fint. så imorn på träningen tar han med pengar till oss. blir lack om jag inte får mer än 5000. hahaha (;

vi skulle egentligen dragit och ätit allihopa på kinamuren idag men vissa kunde inte så det blev inte av. får ta det nånannan gång istället! men snart blir det supergod fläsk\oxfilé, nån slags kött middag iallafall. så jag klagar inte, hihi. ganska hungrig faktikst. PUSS


kärlek♥

ciiiiao!

hej alla sötnosar!
ska dra och möta tess&ollibolli nu, PUSS



kvällens outfit

gårdagen

hej alla sötnosar!
igår drog jag terese och oliwia till kungsängen. var lite folk där, inte många, mest chillkrök sådär. hade det trevligt, blev lite knas mot slutet bara men det löste sig. efter att ha somnat på stationen sprang jag och terese till bussen och sov hemma hos henne. har inte sovit så skönt på hundra år känns det som. sen imorse kom hannipanni, vi åt god äggfrukost och hade sexsnack, hah. :)

och ikväll blir det också chillkrök, med dom bästaste. saknar oss! PUSS


gårdagens smink & gårdagens klädsel. rufsig i håret och allmänt sliten.
dags för en härlig dusch tror jag!

im happy

hej alla sötnosar!
kom nyss hem från bästavän. gick dit direkt efter skolan, bädda ner oss i soffan och satte på Pearl Harbor. terese blev helt galen när jag sa att jag inte hade sätt den. men iaf, hade sett lite av den men det måste varit flera år sen för jag kom inte ihåg nånting. bästa filmen, bra, rolig, spännande, sorglig, den har allt om man säger så! om du inte har sett den, se den!


och nu e jag hemma, väntar på otroligt god köttmiddag sen drar jag till bästis igen. btw, det är fredag idag woooho! PUSS



freeeedag!

hej alla sötnosar!
fredag och bara en lektion, i like!



dagens outfit

MIN DAG

hej alla sötnosar!
idag har jag haft en helskön dag, började med skola som vanligt. rätt så skön dag även fast det var många lektioner. efter skolan åkte jag terese och camilla till veddesta, käkade och drog och solade efter. sen drog jag hem och tog det lugnt ett tag innan jag fortsatte mot terese där hon och oliwia väntade. hihihihihihih. jag och terese dansade till massa låtar och försökte hitta på partydanser, blev mest skratt men de funkade fan. sen blev det en OTROLIGT rolig konversation på ballkongen som tyvärr e liiiite för pervers för att skrivas ner här på bloggen. too bad ;) men iaf, jag älskar mina små sötkorvar!

och imorn äre fredag och helg. underbart! nästan allt e fixat och jag e super glad. PUSS!


torsdag

godmorgon alla sötnosar!
dags att lägga på ett kol, ska försöka få i nått i magen innan man drar iväg till skolan också.



dagens outfit

träning

hej alla sötnosar!
träningen gick superduper, trött som fan blev man, sprang runt och löka som en jävla åsna, hatar en person i laget gör jag ju också. haha, vissa människor är roliga. skjus hem av robbe och chrisse efter i bakutrymmet på deras jobbar bil. alltid lika mysigt att sitta och trängas där.

nu ska jag ta en varm skön dusch sen ska jag lyssna på massa musik, för jag älskar musik :) PUSS!


jag blir ju glad

David Guetta - Just a little more love


Fireflies - Owl City


Yanou -
Children of the sun

with the sun shining on my face

jag vill ha sommar. och nu menar jag det mer än någonsin. så jävla trött på snö, slask och kyla. varför kan inte snön försvinna efter julafton & varför kan det inte bli sommar efter nyårsafton? bara en önskning sådära. jag vill ha sommar!


lite sent kanske



dagens outfit

gårdagen\idag

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering, har inte varit hemma och inte haft tid och ork att skriva. men iaf. igår var jag med terese hanna och oliwia. snackade osv. efter ett tag gick hanna och då satte vi på en film som heter Aurore, ni bara måste se den. så jävla bra. så jävla hemsk. tror aldrig jag har gråtit så där mycket av en film, någonsin. en sann historia också. har aldrig känt ett sådant hat mot någon som styvmamman i filmen. om jag skulle möta henne vet jag fan inte vad jag hade gjort, jag hade nog dödat henne utan att blinka.



p.s syster som tipsade om denna film! så jag tipsar vidare, SE DEN!


men iallafall. idag har jag varit i skolan, jag och terese kom 40 minuter tidigare eftersom vi trodde att vi började nio. men vi fick lite sällskap så det var lugnt. dagen flöt på. blev utslängd från mattelektionen, kändes lite som källtorp haha men det ska inte upprepas igen.. nu sitter jag bara här och lyssnar på muuuusik och chillar. hoppas det blir god mat idag, hungrar ihjäl. sen äre träning också, wiiiiiho! PUSS

min dag på praktiken

hej alla sötnosar!
har precis kommit hem från praktiken. måste säga att idag var hundra gånger roligare än igår. tiden går så långsamt när man inte har nått att göra. början av dagen var lite lame men framåt eftermiddagen började allt rulla på, så som det brukar vara. har även raggat upp så jag kommer få skjus hem varje dag :) otroligt nice, almin heter han, jobbar på övreplan, fick några sysslor av honom idag och snackade lite, han bodde tydligen också i kallhäll o sa att jag kunde åka hem med honom. skönt som fan eftersom horbussarna i barkarby kommer lite som dom vill.

nu ska jag iaf chilla ett tag, bara lyssna på musik och så. sen blire pappas underbart goda pannbiffar. grymt gott även fast jag inte äter pasta till. sen ska jag iaf rulla mot terese. vi ska snacka, försöka få in lite plugg också. PUSS!

´

hej alla sötnosar!
nu har jag kommit hem från mitt "jobb utan att få betalt". gick väl bra, långtråkigt som fäääen bara. höll på att somna flera gånger, Mio har otroligt sköna soffor måste jag säga!

men nu ska jag röra mig mot bästavän som jag inte har träffat sen i onsdags! vänta.. onsdags? du måste driva med mig. NU BARA MÅÅÅÅSTE JAG DRA OCH TRÄFFA MUPPEN! PUUUUSSSSS

måndag

godmorgon sötnosar!
nu är jag vaken och redo för ännu en praktikdag på MIO.


dagen outfit
svarta jeans är ett måste, strumpbyxor och tights e tydligen för fint.
sen har man fått en otroligt smääxig arbetströja också.