'

fan-va-nördig-jag-är.
HAHA typ 10 inlägg idag. fan stört. inget liv. jag vet. iallafall dags att sova nu. PUSS

ge mig!

aerosmith ♥

Cryin


Janie's got a gun


Angel



my loverboys


<3<3<3


haha! <3

~~



va lätt allt var när man va liten.. livet var en lek, man förstod inte. pappa var hjälten i ens liv, den snällaste mannen på jorden. mamma var förebilden, kvinnan man ville bli som. skolan var hur rolig som helst, lektionerna och vännerna var bäst. det värsta som kunde hända var att man ramlade och slog sig, man grät i en minut sen var allt bra igen.

men det är ingen lek längre, nu vet man vad livet innebär. man vet hur tårar smakar.
man förstod inte då.

MIN DAG

hej alla sötnosar!
åkte som sagt till jakan med oliwia. mötte upp josé en snabbis för han var snäll och köpte cigg. haha gulligare människa får man ju leta efter asså. HAPPYFACE! sen gick jag och oliwia och kollade runt lite, finaolledå köpte en skjorta från gina, sen köpte vi ett varsitt 'fake töjjnings örhänge' fail på det. vi är bäst. sen åt vi gott gott på tastys, gick runt i kylan och snackade galet mycket om sommaren, vilka planer vi har. fan vad jag längtar!

sen iaf åkte vi hem till mig, lindisen kom också, musik och girltalk. mys. men nu har dom båda gott hem och jag ska äta. så PUSS!


sötaste oliwia på tastys

btw

lagt märke till att jag har lagt in 3 kategorier?
1. kärlek (om ni vill läsa hur otroligt kärleksfull jag kan vara)
2. muuusik (om ni vill lyssna på musik och ha massa olika låtar att välja mellan)
3. outfits, kläder&sånt (om ni vill se vad jag har på mig o lite sånt däraaA)

braaa va? :)

filosoferar'N

hej alla sötnosar!
ska snart till jakan med oliwia, kolla runt lite, snacka, jaa bara ha en mysdag, men.. hon e ju bara fööör seg! kanske inte ska säga så mycket jag själv men men. hihi :)

nu skulle jag vilja ha sommar.. bara kunna sätta på sig nån söt klänning och ett par ballerina skor, en bulle på huvet och no make up. gå ut och känna solens strålar och höra fåglarnas kvitter. dra sig ner mot stranden för en hel dag med sol&bad.
nej.. sluta dröm nu elise!

pink


dagens outfit


dagens facelook *smack*

godmorgon sötnosar!



en otroligt bra sömn och äggfrukost på det var inte en helt fel start på dagen :)

.

hej alla sötnosar!
resten av min dag har varit bara bra. ska sussa nu.
p.s jag älskar dig Oliwia Bengtsson bästavän

kärlek

J. Lewis Feat. Flo Rida - Dancing For Me


Iyaz - Solo


Pitbull ft. Janet Jackson - Not My Love


lördag

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering men jag kom precis hem. har varit i barkarby med mamma pappa och lillebror. först kolla jag på skor, fick med mig två styckna sötnosar hem. sen köpte jag en foundasion också sen blev det en god sallad från donken. dock snålt med hundra salladsblad och en liten ynka kycklingbit. ändring, tack! jaja, nu e jag iaf hemma, måste snacka med bästa oliwia så vi hörs senare. PUSS!



dagens outfit



tråk i bilen, måste ju underhålla sig? huuumm..


nyttigt e gott


:)

GOODNIGHT, SLEEP TIGHT


uttråkad till tusen.

måste gå och lägga mig. vill gå och lägga mig. är trött, men ändå inte. vad gör man liksom? ska sätta på min sleepmusic lista på spotify sen tar det nog inte mer än fem min innan jag däckar.

imorgon ska bli en bra dag har jag bestämt. PUSS!

tråkigt att bara sitta hemma. buhu!

hej alla sötnosar!
sitter och kollar runt på massa kläder från nelly.com, man hittar ju alltid nya snyggsnygga saker där. lyssnar på musik gör jag också. jag är en otroligt sysselsatt kvinna. har kollat litegranna på lets dance med mami och papi också, det där programmet har aldrig riktigt varit min grej.. men jag var tvungen att umgås med dom lite eftersom det ända jag gjort idag är att vara instängd på mitt rum. och haha rabih är ju med på lets dance, han lär ju komma långt pga alla små äckelfjortisar som sitter och ringer in och röstar som galningar.

tog mig en skål glass, dock är jag inte särskilt ätglad idag, fick inte i mig något annat än ett glas blåbärssoppa och vatten igår men idag har det gått att äta lite iaf. men några tuggor blev det, lite gott var det faktikst.

dagens roliga

vem är måtta? och varför skulle jag vilja dricka med honom?

saker jag vill göra

1. åka utomlands
bara slippa detta iskalla snö sliskiga skit vädret. ligga på stranden med en läsk i handen, lyssna på musik & gå ner och svalka sig i havet. vem tackar nej liksom? inte jag!


2. gå ut och umgås
blir alltid helt knasig när jag sitter inne för länge. och nu har jag inte varit ute sen i förregår. så gå ut och umgås är något jag väldigt gärna skulle vilja göra!


3. shoppa, shoppa, shoppa
en ny fullproppad garderob skulle inte sitta helt fel!


4. festa
på denna punkt behöver jag inte ens skriva nån förklaring.


5. färga håret
till vilken färg vet jag inte riktigt? kanske blonda slingor, ljusbrunt, eller varför inte blont igen? jag e hopplös jag vet.. men man vill på nått sätt alltid uppdatera sig liksom.

förlåt

nej nu känner jag att jag har uppdaterat väldigt buttert och tråkigt de senaste inläggen. ska bättra mig från och med nu!

måste bara få skryta lite för er här i bloggen. eller nej jag tänker inte kalla det för att skryta. mer för att ''ge mig själv beröm'' vilket inte hör till vardagen. jag fick full pott på mitt matteprov! förstår ni? inte ett enda fel, på mitt matteprov, matte?! det är helt sjukt. men fan va bra ändå :) lite stolt måste jag ju erkänna att jag är.

rullade även in lite nya kommentarer idag vilket visar att det iallafall är några som läser min blogg, vilket är lite skojsigt :)

nu ska jag iaf sitta här och försöka komma på nått skojsigt man kan göra, en fredag\hemmakväll som denna. PUSS!

P.S kommer sakna finaste tess&hanna denna helg :/
men jag och oliwia ska se till att ha det kul utan er ;)



låten e ju fortf grym


im lyin here on the floor, where you left me. i think i took to much.
im cryin here, what have you done? i thought it would be fun
.

musik gör allt

Black eyed peas - Alive


The source ft Candi staton - You got the love


Eros Ramazzotti - La cosa mas bella


sug

allt jag har skrivit har stängts ner 5 ggr nu precis innan jag skulle publicera.. LACK!
och såklart har man lyckats gå och bli sjuk så det blir inge skåne idag. fan

det finns inga i hela fucking världen som jag hatar lika mycket som er. ni får mig att må så jävla dåligt. och ni kommer verkligen aldrig förstå, aldrig!

'

yo

hej alla sötnosar!
idag har varit en riktigt BRA dag. började med skola, kom i tid till alla lektioner och var allmänt duktig sådär (a) sen på matte provet svarade jag på alla frågor och kände verkligen för första gången hur otroligt bra det gick. matte e ju inte riktigt min specialitet om man säger så men det här provet gick sketa bra! trots att jag inte ens hade börjat jobba med det kapitlet.

efter skolan åkte jag med bästis till komethallen, mötte upp lajnden och körde på en dubbel solning. lagon bränd känner man sig. ska ta en snabb dusch nu. PUSS!


HAHAHAHA. roliga bilder. ni kanske ser hur röd jag är i ansiktet? iaf på mitten bilden.
tro mig i verkligheten äre tusen gånger värre!

babbel

hej alla sötnosar!
har lust att skriva ut allt, hela mitt liv. men det gör jag inte.. ne men asså jag e bara galet skriv sugen av nån rolig anledning. har varit otroligt kass på att uppdatera så det kanske beror på det.

min dag har iaf varit bra. ååååh i cant wait to friiiday! skåne föfan. och jag älskar musik. sitter och lyssnar på Crack the shutters med snow patrol. favoriten nummer ett. kan inte få nog. världens bästa låt utan överdrift. men iaf. känns fett wierd att de e skola imorn, känns som man ska tillbaka till praktiken, men ändå skönt med skola, men ändå inte.

aja nu bara babblar jag på. herrejösses!


praktik

hej alla sötnosar!
min praktik var mycket roligare idag än igår. kan säga att jag blir mer och mer intresserad av inredning för varje minut jag jobbar. fick dekorera massa hyllor idag, matcha glittrande kuddar med skålar och ljus osv. jätte kul faktikst. men lite sysslor e ju tråkiga också men jag klarar mig. höhö. trevliga tjejer jobba jag med idag också, linnea och emelie. yuppyupp. nu äre inte förns nästa vecka jag ska jobba igen. rätt så skönt att det inte är hela veckor, man blir ju rätt trött om man säger så! nu ska jag fortsätta med mitt. PUSS!

måndag

hej alla sötnosar!
började dagen med praktik. gick rätt så bra faktikst. efter det fastnade man i trafiken. sen vare bara hem, slänga i sig mat och vidare till träningen. gick sådär, snöbollskrig med tränarna efteråt. nu måste jag sova. roligare inlägg kmr imorn!

P.S på fredag drar jag&bästis till skåne. fucking awsume! loveugirl

-

sovgott sötnosar FÖR DET SKA JAG

min helg

hej alla sötnosar!
igår började jag kvällen med att fira tove gumman som fyller 17år imorn, vi åkte dit familjen, sjöng och umgicks med folket som var där. hon fick ett par jätte söta trosor, ett par vantar och en gråhalsduk. efter ett tag började jag och emelie traska hemåt. vi skulle åt olika håll, jag skulle hem till terese där hon hanna oliwia och julia redan befann sig, efter ett tag kom jesper kalle och danne. helsköna killar från örebro, vi satt och snacka, lyssna på musik och körde jag har aldrig. ett tag senare kom det lite mer folk. hade det jätte trevligt. sov dock inte en blund på hela natten utan somnade istället med terese brevid mig imorse klockan elva, sov i tre timmar så jag e heeeeelt död. nån som kommer sova gott inatt e ju iaf garanterat jag.

och imorn börjar praktiken, jag dör! jag vill verkligen inte, jag orkar inte, jag känner ingen alls lust för att börja praktisera. iaf inte förtillfället. ska praktisera på MIO i barkarby, hoppas jag får en bra handledare och bra "jobbarkompisar" och inga jävla bitterfittor. men det löser sig. PUSS!


sug

match imorse, vi förlorade med 4-1.
orkar inte skriva mer men bjuder iaf på en låt som jag förtillfället sitter och knarkar.

-

jag orkar inte blogga mer idag. e bara så jävla trött på allt just nu.
ska gå och gräva ner mig under täcket och sova.

fredag eftermiddag höhö

hej alla sötnosar!
sitter hemma hos tess nu helt ensam.. terese e hos stefan och kommer hit när som helt och hanna&oliwia e nere och tjockar sig på pappas grill. i love my girls!

MEN FAN VA LACK JAG BLIR PÅ VISSA MÄNNISKOR HÄR I VÄRLDEN SOM HAR SVÅRT ATT FÅ IN SAKER I HJÄÄÄRNAN. ÅÅÅÅÅÅH. KAPHFOISGNLKDNÖJGENGKLDMV!!!! så, nu känns det bättre :)

men fan hörrni! fredag idag då, hoppas planerna för ikväll går igenom och att vi får kul som faaaan. PUSS!

hey now, heeey now



godmorgon alla sötnosar!
ska rulla ner mot bussen om en kvart, endast en timmes lektion sen har man helg. helt underbart!

thats it for today

hej alla sötnosar!
har varit med mina underbara finisar, alltid lika skönt att umgås med er. tack för att ni finns.

fixade nyss ett nytt spotify konto till tessbästa så hon låter min vara ifreeeed :D haha smart som jag e fattade jag ju inte att man inte kunde lyssna två samtidigt på ett konto så terese fick ju ''låna'' mitt. men det blev ju jävligt drygt när man satt där och lyssna och det plötsligt dök upp ett (ditt konto är upptaget från en annan server) så stängdes musiken av. men nu har hon ett eget och jag får mitt för mig själv så nu e allt underbart! :D


ska sätta på min ''sleepmusic'' lista nu och sussa sött.
PUSS PÅ ER

när allt annat kopplas bort

B-raz & Fonky Fresh - Det bara e så


3 doors down -
Be like that


Fonky Fresh ft. Daloz -
Ibland


Thriving Ivory - Hey lady


Medina - Sagoland



lite skitsnack sådär

hej alla sötnosar!
som sagt så var inte min morgon den bästa, skoldagen var rätt så chill, var ju bara med på en lektion så jätte jobbigt kan jag ju inte säga att det var. skrev mitt handelsprov, kändes rätt så bra. ett ig är omöjligt, får jag det blir jag förvånad, faktikst.

och imorn äre fredag, en lektion och kvällsplanerna är nästan spikade. härligt som fan!



when the night has come, and the land is dark
and the moon is the only light we'll see.

hemsk morgon

hej alla sötnosar!
sitter i skolan nu, försov mig imorse och missade mina två första lektioner, lärare ringde hem, mamma och pappa var galna. ingen bra morgon med andra ord. men nu e jag här iaf, ska göra handelprov om 5min och håller tummarna på godkänt! PUSS

dags att krypa ner

nu är det dags för mig att hoppa ner i sängen. myspys. orkar inte gå till skolan imorn, tror inte jag ska det heller, känner hur förkylningen och halsontet börjar komma lite smått. och till helgen MÅSTE man ju bara vara friskt!


skulle klippa in mitt ansikte på denna söta mus men det slutade såhär..
mina paint skills e inte på topp direkt.. men sovgott nu sötnosar!

kom inte på nån rubrik

hej alla sötnosar!
kom precis hem från innebandyträningen, det gick bra. vi fick springa som små djur, kan tänka mig att chrisse och junis hade kul åt oss iaf..

jag vill ha massa massa pengar, och handla massa massa prylar! jag får daaaaamp.

-

om du alltid följer regler kan du inte leva livet.
om du alltid går i andras fotspår kan du aldrig hitta din egen väg.
om du alltid håller det inom dig kan du inte räkna med att någon förstår.

aldrig utan er

kärleken är obeskrivlig. i snart 5 år har det varit vi. så mycket hinder vi har gått igenom på vägen, har vi på nått sätt alltid klarat av det tillsammans. genom eld och vatten, skratt och tårar. vi klarar allt. jag tror på ett föralltid när det gäller oss. det gör jag verkligen. ni får mig att skratta när jag egentligen vill gråta. ni får mig att vilja fortsötta när det känns som att jag nått botten för länge sen. ni har en sån grymt stor del av mitt hjärta, av mitt liv. jag kommer alltid finnas här för er, tvivla aldrig på det! trion förfan.
jag älskar er då,nu&föralltid terese och oliwia!







oldtimes



musik e den bästa medicinen

Jason Derulo ft. Nemesis - She flys me away


Sean Ray - Hole in my heart


Jay Z - Forever young


Usher - Just be



onsdag

hej alla sötnosar!
är hemma från skolan idag, har ont i huvet. samma sak iförregår efter innebandy träningen och igår innan gymmet. så jag stannar hemma och vilar idag och hoppas på att det går över :) PUSS!


myskläderna e på så nu e det bara sätta igång å myyysa

work out baby

hej alla sötnosar!
körde hårt på gymmet sen simning direkt efter det. var otroligt härligt att hoppa i bassängen igen. jag saknar det ibland faktikst. bara kunna gå ner och hoppa i, hela kroppen blir avslappnad på nått sätt. träffade felicia och therese också, som jag gick i samma simgrupp som förut, och de ville självklart att jag skulle börja igen. men vi får se hur det blir med det, hehe. aja det var skönt att träna iaf, vi ska väl försöka dra oss ner på torsdag också. träningen blir ju mycket roligare med faster bubba där också, klockren människa! :) PUSS!


nu ska jag nog lägga mig ner i sängen och för en gång skull
försöka somna i tid.
sovgott och drömsött!

peace out

nu ska jag packa lite grejer, fixa rummet sen dra iväg till gymmet med pappa&faster.


P.S jag tar 210kg i bänkpress (; hahaha..

bäst

praktik och betygssnack

hej alla sötnosar!
nu har jag precis ätit en tallrik med fil& special k. så min mage e glad. skoldagen var rätt så chill, bortsätt från allt tjat om vad man får och inte får göra på praktiken. jag menar daaaah, vi fattar väl att man inte ska komma sent, inte skolka eller sitta i ett hörn och inte göra ett skit? sen vare betygssnack. jag fick nöja mig med ett G i turism, har inte direkt presterat för högre betyg heller, så jag får helt enkelt satsa på högre denna termin, för jag kan om jag vill, är bara otroligt skoltrött av mig. nu ska ja bara ta det chill sen möta lillebror vid ankdammen. jag älskar dig plutten! sen blire hem och äta god middag, förhoppningsvis, emelie som ska laga den så då vet man ju aldrig (; nejdå gumman, driver med dig... PUSS!


look 4 today

thats it for today

hej alla sötnosar!
träningen gick jätte bra, var jävligt länge sen jag blev sådär jävla slut efter en träning faktikst. nu sitter jag iaf här nyduschad, har snaackis lite med bästis i telefon men nu börjar jag känna att det är dags att krypa ner i sängen, two and a half men börjar ju vilket ögonblick som helst också :) kärlek!
PUSS&GODNATT


höjdpunkten på dagen

hej alla sötnosar!
chill skoldag med bara en lektion. sen åkte jag och bästis hem till henne och tog en "powernap" på typ fyra timmar. haha, men skönt som fan att sova iaf. när vi vakna åt vi goda rostbiff mackor sen kom micke och markus. vi spelade obama sen kom hanna också. sen gick vi hem till lotta, tog en dusch där sen lyssna vi lite musik oså sen gick jag hem och åt. och nu sitter jag här, ombytt och redo för ännu en rolig träning! :D PUSS


tränings outfit, yäää

ännu en dag

hej alla sötnosar!
johan falk va grym. nu sitter jag och lyssnar på musik och smsar med bästis. hon e ju bara för underbar. vi har redan morgon dagen planerad; skola, hem till tess och sova, one tree hill, middag, träning. låter som en bra dag tycker jag :) men nu ska jag hoppa in i duschen sen måste jag sova för att palla upp. PUSS&SOVGOTT

johan falk time med siss

get 2 u guys later

japp

satan i gatan vad förbannad jag blir. skulle precis publicera inlägget jag skrev klart men såklart fuckar min cpburk upp sig och startar om allt. så hela min text försvann. man blir ju lack!

idag har jag iaf varit med bästis. snackade och kollade lite tv. direkt efter det var det dags för tvättstugan. jag tycker inte om tvättstugan. sen var det middagsdags och det serverades pappas köttfärssås. ojojoj va god den var! helt stört. sen var det dags att gå ner i tvättstugan igen. tur att man får sällskap av mimmi iaf. annars hade jag ju dött av tråkigheten. mimmi gör mig glad. tur det, eftersom hon e min syster och jag tvingas dras med henne lite då och då.

nu sitter jag iaf och lyssnar på underbar musik, undrar fort vafan jag skulle göra utan den. ett liv utan musik? näääe du, det skulle inte riktigt funka. snart dags att gå ner en sista gång i tvättstugan också, tror inte riktigt att tanten där nere e glad på oss som har dragit över lite på hennes tvätt tid. vi e ju sega, så e det bara. ibland önskar jag att jag tyckte om te. för det låter så mysigt att sitta under en filt med en varm kopp te. vet inte varför men det låter mysigt bara. och varm choklad går ju fetbort. så mycket socker och skit, och jag e ju nyttig nu så nixpix. får väl ta ett stort glas iskallt vatten. det e ju också gott.. ibland iaf. PUSS


du och jag mimmi :) som emil och alfred säger

jag blir ju glad

söndag

godmorgon alla sötnosar!
skulle egentligen åka och gymma och simma med pappa men vi började bråka så det blev ingenting av. nu ska jag börja fixa lite i mitt rum sen ta en härlig dusch, sen blir det till att röra sig mot bästavän och sätta på en filmrulle eller något i den stilen. mys!


gud så gammal.. loveuguys ♥

wouldn't make it without it


oldtimes, funtimes

har precis ätit en underbar tallrik med glass. (kollade ingredienserna och den innehöll mindre kolhydrater än naturgodister jag köpte igår gjorde) så kusten var klar och det var bara att hugga in. haha! la den i micron i 20sekunder så den inte skulle vara sådär iskall och sten hård. och den blev underbar, lite smält vid toppen sådär :)

men nu gott folk ska jag ägna mig åt min blåa trälåda,
där jag har massa gamla dagböcker och brev i. alltid lika kul att läsa sånt! haha

vill bara säga tack till er tjejer, tack för att ni finns, tack för allt. jag älskar er

positiv som fan

nu sitter jag hemma och typ ruttnar. fan att jag måste vara hemma elva. livet suger hårt just nu. på riktigt, inte bara lite heller. känner bara för att dra läppen över huvet och svälja det.

men igår hade jag riktigt kul iaf. hände ganska mycket. dansade med dan ekborg, ni vet han som e med i tomten e far till alla barnen, den här sköna gubben med lite krulligt hår som i filmen e lite smått rasistisk och dräggig. haha han dansa man med. han hade en egen stil på sin dans, lite rolig var den tyckte jag allt. vart en händelserik kväll\natt iaf. droppa in hos terese nångång vid fyra och däckade direkt.

och idag har jag bara chillat med terese och hanna. här hemma har man ju inte direkt haft det roltigt om man säger så. klarar inte av att bli utskälld, blir bara så jävla förbannad för att folk tror att dom har rätt hela fucking tiden. men saker e som det e, och om det fortsätter såhär vet jag fan inte vad jag gör.

men nu ska jag typ sätta på en bra låt, gå till kylskåpet och kolla om det finns nått nyttigt att äta, det finns det säkert inte. fan sug hårt på det här asså. nu ska jag dra. PUSS

I LOVE YOU GIRL!

förlåt elise, men var tvungeeen ;)
JAG ÄLSKAR DIG BÄSTA ELISE!
mitt ord till dig idag är: TROTSA TROTSA TROTSA....
du vet vad jag menar.
vi alla älskar dig och du är värdefull!

//HANNA SEBZDA

-

jag flyttar fan. långt långt bort där ni inte kan hitta mig.
jag orkar inte med er längre, jag orkar verkligen inte.

godmorgon sötnosar!


dags att röra mig till bästavän för att sedan ta bussen till skolan.
idag äre fredag. i love it :)

godnatt.



nu ska jag och mina tankar bädda ner oss under täcket.

min roliga torsdag

hej alla sötnosar!
jag har ont i huvet för att jag har skrattat så mycket idag. började med skolan, försov mig men som tur var fick man skjus av pappa. bara en lektion så de va nice. efter skolan gick jag och terese hem till henne, kolla tv och la oss och vila i sängen, skit skönt! sen kom marie och camilla, sen droppa hanna in också. vi kollade one tree hill sen is she really going out with him? haha de programmet e ju rolig, samma visa varje fuckiing gång. sen gick jag hem och åt, sen kom terese och oliwia. vi sjöng lite singstar, lyssna musik, pratade och kolla mina gamla dagböcker ASGARV! hahaha fyfan va pinsam man va asså helt stört. när dom gick umgicks jag med älskade syster, vi läste gamla Vänner böcker, kommer ni ihåg dom? när alla ens kompisar fick skriva typ intressen, favorit film osv. haha fyfan va kuuuuuuuul de va. fan länge sen ja garva sådär mycket. helt stört. men nu känns det som jag bara skriver och skriver så därför avrundar jag här.

nu ska jag sätta på lite bra musik och lyssna på :) PUSS!

fresch and smooth


nyduschad och fräsch efter en som vanligt rolig träning.
fan va slut man blev på matchen i slutet, heeeeelt stört!
men det är så det ska va! nu ska jag sitta och lyssna på
underbar musik och bara njuta :) PUSS

man gör det så kul man kan

hej alla sötnosar!
såhär har min skoldag sätt ut..

jag och jose ritade av varandra på svenska lektioken, hade inget bättre för oss


sen hade vi tråkig mattelektion i 100 MINUTER

men nu gott folk ska jag ta en powernap. fan va trött jag e!

lektion

hej alla sötnosar!
sitter på svenska lektion nu. det jag har hunnit med är väl typ..... ritat av jose, haha han ritade mig också. (bilder på det kommer senare när jag e hemma och kan lägga in) vi har rast om tjugo min, sen äre lunch, sen matte och idrott. seeeeeeen ska jag hem och ta det lugnt innan TRÄNINGEN ikväll! :D PUSS


bara för att jag älskar dig

thats it for today

time to sleep. eller aa, först Vänner och dubbelavsnitt av Two and a half men,
men seeen ska jag sova :) PUSS

jag vill

hej alla sötnosar!
var nyss nere vid saga med emelie och köpte tuggummin, tog lite frisk luft oså. nu sitter jag och gör upp planer inför helgen. om det blir som planerat så kommer jag få en hel lugn helg med tjejorna jag älskar. tror helt ärligt att jag behöver ta det lite lugnt nu ett tag.. även fast jag är jävligt sugen på att festa!


hannas 17års firande! ♥

.. en bra start på dagen

hej alla sötnosar!
sitter och lyssnar på musik och snackar med bästis på msn, haha. har tagit det hel lugnt idag och ska fortsätta med det resten av dagen.

p.s jag älskar special k!

down to earth

jag är kär i dig justin.

:)


när vi fira ekki
girls! ♥

SKÖNT ATT KOMMA HEM

hej alla sötnosar!
skoldagen var dryg, även fast det bara var två lektioner. när jag har varit hemma har jag städat mitt rum och lagt in kläder i min garderob. skönt att ha det klart. idag har jag kommit fram till att jag ska ha en helskön hemma ta det lugnt dag. bara ligga och kolla tv, läsa skvallertidningar, lyssna på musik och umgås med la familia.

men nu hörrni.. ♥one tree hill!♥ PUSS



kärlek, ren jävla kärlek

hellu

godmorgon alla sötnosar!
har ätit en god frukost bestående av en banan och en stor tallrik special k med fil. mums. har precis fixat mig och lyssnat på bra musik, nu ska jag på med feta vinter jackan sen ut i kylan och möta bästavän för att sedan ta bussen till skolan. PUSS

see ya

nu är det dags för min dagliga kvällsritual.
vänner - dubbelavsnitt av 2 and a half men - sussa sött

om jag kunde sjunga som nån skulle jag fan vilja sjunga som leona lewis.
så fint. jag döööör.
kärlek till låten.

evig kärlek


det här är nånting jag verkligen saknar.
. ♥

wipidoo



hej alla sötnosar!

är på riktigt bra humör just nu. har inte varit på så bra humör de senaste dagarna men JUST NU känner jag mig glad! :) älskar känslan.

det gick bra på träningen. snackade om nån cup i täby som kommer vara nångång under påsk. fick även reda på att vi kanske ska till landet under påsk. vilket jag har en positiv inställning till! så himla skönt att komma bort, till lugnet, till friheten, till skogen, allt! nu ska jag messa min underbara syster och fråga vilken film hon kollar på, hon sa att den va bra, så jag ska väl också knäppa på den :) PUSS


PÖSS

hej alla sötnosar!
var i skolan, hemsk dag. dock fick vi sluta tidigare så det va nice. direkt hem till bästis efter skolan, ghost whisperer och one tree hill, en snabb slagg sen dra hem och äta. nu sitter jag här och väntar på bättre tider. snart träning också, woooooho! PUSS

jag är en avatar!

hej alla sötnosar!
har varit hemma hos terese. micke och markus var där också. vi spelade kort, jag blev neger varje gång! satan. jag och terese fixade oss till sääääxiga killar också, fan va hunk man blev! helt stört.

nu sitter jag i min ensamhet *buuuhuu* och lyssnar på musik. ska snart fixa mig för sängen, sätta på tvn, hoppas att det är nått bra bara annars blir jag ju lack. PUSS


hittade en gammal bild på mig och min bryyysh! ♥

godmorgon och hej kyla

hej alla sötnosar!
tack oskar för designen! :) nu ska jag ut och möta kim och ta en cigg sen hem hem hem igen, inte fan pallar man vara ute i kylan. PUSS

LalaLand

Tju tju, Oskar här! Designer, Elises nya designer :)! Samt fotograf;) denna design blir tillfällig till Elise har fått plåtas och sen blir det super bra! :) Vill bara säga att elise är superbäst:D <3

thats it for today.

hej alla sötnosar!
mamma&pappa har suttit vid minibaren och druckit och snackat hela kvällen så jag och lillebror har legat i vardis och kollat på eva&adam och mysat litegranna. imorn äre söndag och sen skola igen. därför ska jag njuta av sista lediga dagen så mycket som möjligt, får se vad jag hittar på.

nu ska jag iallafall lyssna lite på musik sen gå och fixa mig för sängen, kolla lite på tv och sova som en prinssesa. PUSS!



så skönt med spotify igen! det här blir min låt att somna till inatt.
SOVGOTT SÖTNOSAR!

LÖÖÖVE

hej alla sötnosar!
sitter och sjunger Dirty Diana med världens sötaste lillebror. men nu ska vi röra oss mot vardis för att ha mysig movietime. chips och dipp serveras men för min del blir det grönsaker och dipp. ska börja hårdköra med nyttigheten nu igen, blev ju en del fusk under jullovet om man säger så.

PUSS!


höhöhö

hej alla sötnosar!
va nyss med kim. han va här ett tag. tog en cigg, snacka oså. och nu gör jag inte ett shit. lyssnar på musik bara.

ibland undrar jag vad jag skulle göra utan den? I MUSIC


godmorgon, lördag(?)

hej alla sötnosar!
idag äre lördag, men det känns inte som det. vet inte riktigt vad det känns som faktiskt. typ en tråkig söndag.

klockan e redan tio i tre och jag har inte hunnit göra ett skit. bara tagit det lugnt och tråkat. ska snart ringa terese och se vad som händer 30 sekunder härifrån. men nu ska jag iaf fixa till mig lite och sätta på nån riktigt bra låt att digga till. PUSS!


yupp, här har vi sanningen bakom allt kladd.

memories never die


narin&jag efter en fotbollsträning för länge sen.

SUG

hej alla sötnosar!
är på sjukt dåligt humör. det är fredag kväll och här sitter jag. kan lika gärna sjunka ner under jorden och försvinna. förlåt för alla negativa inlägg på sistånde. nu ska jag typ...... inte göra ett skit. PUSS


jag just nu, uttråkad som fääääääen.

godnatt

hej alla sötnosar!
har haft en hel chillig dag idag faktikst. först bara tagit det lugnt, strosat runt hemma oså sen gick jag till terese där hon och hanna var. vi kollade lite teve och snackade. sen kom oliwia och linda också. hade det allmänt trevligt sådära :) och nu börjar jag bli lite pömsig. ska lägga mig i sängen snart och be till gud att jag kommer upp imorn. e inte van vid att gå upp tidigt.. skola jue, jippi! PUSS

TORSDAG.

hej alla sötnosar!
har inte gjort mycket alls idag. bara tagit det lugnt, har inte pallat nått annat. läst massa gamla blogginlägg och blev förvånad över hur mycket bättre allt var förut. om jag kunde spola tillbaka tiden hade jag gjort det direkt.. utan tvekan.
vet inte riktigt varför men dom två senaste dagarna har jag varit på ett riktigt deppmode. vet inte om det har med alla tankar som far runt i huvet att göra, eller om skolan och hur osäker jag känner mig på just allt. men nånting är det.

ska iaf ta en dusch nu. sen ska jag äta. sen träffa världens bästavän i hela världen. utan dig terese vore jag ingenting. tack för att du finns! PUSS


vad skulle jag göra utan dig? ♥

.

ibland tröttnar man helt enkelt. och just nu är jag så jävla trött på allt.

vad passar bäst?

svara ärligt nu vad ni tycker! och kommentera också!!!
smala ögonbryn eller lite större ögonbryn (dock inte sådär mörka)?

mysdag med tove

hej alla sötnosar!
har haft en jätte mysig heldag med tovsan idag. pratade om allt möjligt, tog massa bilder, målade oss, tove gjorde mina ögonbryn större, lyssnade på musik, åt god mat osv. hel mys :) 
älskar dig tjejen, det här måste vi göra oftare!



Paul McCartney - Let It Be ♥

godmorgon stockholm!

hoppas ni allihopa har sovit lika gott som jag har gjort :)
förtillfället sitter jag och lyssnar på musik, couldn't live without it! tove söta eriksson kommer hit om nån timme eller så, och då ska vi ha en hel dag. var så sjukt länge sen sist. och imorn äre skola, lite mindre nice..


frukost med söt mamma

zzzz

det känns så tomt på nått sätt.

godnatt.

sammanfattning om dagen


började med god äggfrukost då iaf det första ägget blev lyckat


tillbringade lite tid med lillebror, som har tagit efter mitt sätt att sitta vid datorn


ner till lokalen och hjälpa tjejorna att städa,
inte mysigt med alla halvfulla ölburkar kan jag säga


mycket kramar och kärlek blev det på kvällen. myspys

GODMORGON OCH SOVGOTT

hej alla sötnosar!
igår firade vi bästaste hanna! i början var de fett dött men i slutet kom allt igång, eller jag kom igång iaf, tror dom andra också gjorde det. höhö. kan inte fatta att hanna bästaste är 17år nu. helt stört.

och jag blev självklart busted. pappa kom in i mitt rum imorse för han märkte att jag var vaken när jag var tvungen att gå och dricka hundra liter vatten. ''hoppas du e nöjd med dig själv'' var de ända han sa sen stängde han dörren.. inte så kul.

btw så har jag ingenaning om varför jag sitter uppe nu, kunde inte somna om men ändå e jag så trött så ögonen stängs aoutomatiskt. måste fan gå och lägga mig nu! PUSS

du e bäst

hej alla sötnosar!
kan beskriva min gårdag ganska lätt. hahaha :) typ så. hade kul, blev lite kaos men de funka. idag har jag bara tagit det lugnt, somnade sju och vaknade upp på golvet, somnade om sen och vaknade igen runt tre.

OCH IDAG FYLLER HANNA UNDERBARA SEBZDA 17 ÅR! grattis grattis grattis bästa bästa du. förlåt för att jag inte skrev prick på tolvslaget och för att jag trodde du fyllde sexton, men du vet att jag älskar dig ändå!


tack för att du är du

.

ut i kylan och möta bästavän. sen drar vi
hem till henne och har lite girltalk!
PUSS

jaja jag har tråkigt

PERSONLIGHET
Namn: elise rosén
Födelsedag: 10 juni 1993
Smeknamn: ely
Ögonfärg: blå
Hårfärg: svart
Längd: 1.68
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: tvilling
Skostorlek: 38/39
Är dina föräldrar skilda: nej
Dålig vana: jag vet inte, men nån finns det säkert 

FAVORIT
Färg: rosa
Sport: innebandy
Godis: cola flaskor 
Affär: gina,hm,new yorker
Helgdag: fre-lör
Årstid: sommar  

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån: tänkt tanken många gånger
Sovit utomhus: ja  
Spytt i skolan: ne
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: aaa
Varit på scen: yes
Retats: haha ja

DU
Svär: en aning för mycket
Sjunger bra: nja
Duschar dagligen: oftast
Vill gifta dig: när\om jag hittar den rätta 
Kommer överens med dina föräldrar: nej
Äger en ipod: nej lyssnar på mobilen
Sover med gosedjur: nej

THIS OR THAT
Pepsi/cola: cola
Mc donalds/burger king: donken
Choklad/vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: båda
Kött/vegetarian: kött
Tv/film: båda
Adidas/Nike: adidas
Kakor/paj: båda

KAN DU
Gå ner i splitt: haha im working on it 
Skriva med båda händerna: ja men dock ser det förjävligt ut med vänstern 
Vissla: som fan :D
Blåsa en bubbla: japp
Ha dina ögon i kors: ja
Nudda näsan med tungan: nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: pappa
Du pratade i telefon med: william
Du kramade: william
Du skällde på: pappa
Du sportade med: haha typ terese

SENAST DU
Skrattade: idag
Grät: idag
Filmen du såg: avatar. så jävla bäst

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: hus, träd, en bil väg typ
Lyssnar du på musik nu: cant live without it  
Vad har du på dig: jeanstights o en tröja
Vad är det på din musmatta: datamusen? 

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: 3
Dricker du mjölk: ja
Person du hatar mest: finns väl vissa man gillar mindre 
Vad borde man uppfinna: saker som aldrig kan ta slut, typ smink&parfymer
Är du ett hälsofreak? inte riktigt 
Värsta vädret: regn och slask
Har du tråkigt?: ja!

Tell me I could have it all

so far away.

UPDATE A LA ELY

hej alla sötnosar!
vet inte vad jag ska skriva. vi har haft besök från småland, anja, bosse, erik, nadja och felix. alltid lika trevligt :) nyårsafton var nice, började med middag allihopa hemma, sen drog jag felix o nadja till terese där de va fest. sen spårade jag väl ur lite, blev lite för mycke dricka. men jag hade kul, de blev mycke dans sång skratt och tårar. och tolvslaget firade jag med personer jag älskar så de va nice :)

nu ska jag fixa mig lite sen möta william på en cigg. PUSS!