kom inte på nån rubbe,

hej alla sötnosar!
just nu måste jag vara den tråkigaste bloggaren i hela bloggvärlden. bloggaren, hahaha, det kan man inte ens kalla det för. jag bloggar ju aldrig (?) men har inte direkt känt att det har varit den största prioriteten här de senaste dagarna. plus att jag fortfarande inte kan lägga in bilder, nej för nu har jag inte ens en mobil längre. måste ha ett nytt simkort, men de ska fixas idag. skönt med mobil igen!

ska iallafall packa det sista och städa rummet litegranna, sen kommer chrippa hit så ska vi mysa med film sen drar vi iväg tidigt imorn för att tillbringa midsommar i dalarna på mitt land :) tror det kommer bli hur mysigt som helst, hoppas jag iallafall, lite öde dock, men har vi varandra såå! haha aaaww.... nej men seriöst nu. ska bli bättre på att uppdatera när jag har fixat mobilen oså, innan dess kan jag inte lova ett shit.

ska bara ta lite kort om min dag, b2 sov hos mig inatt. innan vi somnade kollade vi på en film som heter freedom writers, den va bra och hade en både tragisk och fin handling, men den kunde bli lite långtråkig ibland, de ändå negativa annars rekomenderar jag den till er som inte har sätt den! sen idag iallafall så ställde vi klockan och gick upp innan klockan tio, mötte upp julia och la oss vid duschen och solade. körde en baywatch run när julia sprutade ner mig med duschen. niiice! haha och röd blev man ju också, inte lite heller! menmen, de e som vanligt. röd sen.. röd. nejmen nångång lär de ju lägga sig och bli brunt, kan vi ju hoppas :p men nu måste jag sluta skriva innan de blir en fucking bok dehär. vi hörs om en vecka när jag har kommit hem från landet. PUSS!

du är underbar! ♥


senaste dagarnaaa

hej alla sötnosar!
har hänt ganska mycket sen jag skrev senast, men till mesta dels har jag umgåtts med min underbara pojkvän och mina älskade vänner. i fredags var det fest hos tess, först middag sen kom det lite mer folk. kvällen slutade som de alltid gör för mig men nu äre fan skärpning på den fronten.

just nu är jag med chrippa, vi ska snart iväg till söder och kolla bio :) skriver snart igen, PUSS!

tisdag

hej alla sötnosar!
avklarade sista dagen på min praktikplats idag. känns så jävla skönt men lite sorgligt samtidigt. människorna där var det ju inget fel på liksom, hur trevliga som helst! känner mig så dum för jag lovade en av lagerkillarna ''han jag aldrig kommer ihåg namnet på'' att komma ner och säga hejdå innan jag gick men sen hittade jag inte honom när jag skulle dra. men jag får komma och hälsa på nångång snart iaf :)

idag ska jag träffa terese ett tag sen träffa chrippa som ska spendera natten här. myspys (: men nu måste jag byta om oså. PUSS!

(
sorry för tråkiga inlägg utan bilder, hatar sånt.. utan bilder är de inge kul. men jag får försöka fixa datasladden men tills dess får ni nöja er med konstiga bilder eller att bara läsa =)

hej igen

hej alla sötnosar!
vaknade brevid sötis chrippa imorse, började fixa mig och åkte till jakan sen hem igen. drog till tess efter ett tag sen kom oliwia också. vi hade lite girltalk sen gick jag hem och sov eftersom de bara har blivit ca 10 timmars sömn de 3 senaste dygnen. sen när jag vaknade gick jag till grillen och spela kort med terese oliwia micke markus o martin.

och nu äre bara 3 dagar kvar tills jag fyller 17 och 4 dagar kvar tills det är SOMMARLOV. helt fucking stört. tror inte jag har fattat riktigt än. men en sak är säker, det här sommarlovet kommer äga sönder!

lördag. nu kör vi!

hej alla sötnosar!
emelies studentfest va igår. otroligt lyckad! ikväll blire chillkrök i stäket. uppdaterar senare eftersom jag äääntligen har fått en data till rummet! PUSS

tuuuursdag

hej alla sötnosar!
är på TOPPEN humör. var nyss i jakan och köpte studentpresent till mimmi. helt själv var jag eftersom ingen kunde följa med :o haha kände mig rätt så mobbad men who gives a shit?

imorgon tar emelie studenten. det ska bli så kul att se utspringet, eftersom jag har hört planerna. nice som fään! studentfesten kommer nog inte heller bli så tokig. aja nu ska jag städa, PEACE!

tisdag, första juni

hej alla sötnosar!
sorry för kass update. vågar inte lova att jag ska bli bättre eftersom jag inte har blvit de dom andra gångerna jag har lovat. men jag ska försöka :)

praktiken gick bra idag, fick både bli bossad och bossa lite. nicenice. imorn äre en lektion, på torsdag äre halvdag sen fredag äre vi lediga och då blire studentfest för emelie. skojjigt värre!

ska fixa mitt rum, äta sen träffa terese sen kolla film med chrippisen. nu måste jag börja fixa och dona så jag hinner iväg till B2. PUSS!


kärlek till denna låt! yeye