Mobilblogg

Hej alla sötnosar! Min helg har varit awesome, festat umgåtts och haft det allmänt jätte mysigt:) nu är det bara fyra dagar kvar tills emelie tar studenten så storstädningen är i fullgång här hemma, ingen lugn och ro kommer man få tills det är över. Men jag ser faktiskt fram emot studentfesten, tror det kommer bli riktigt roligt. Och just nu ligger jag i sängen och har ångest för praktik om tre timmar, men jag försöker tänka positivt för nu är det fan bara 2 VECKOR KVAR! Underbart skönt. Men nu ska jag tillägna den sista timmen jag har på mig till att vila så vi hörs sen. PUSS!

<3


If you want then laugh
If you must then cry
Be yourself, don't hide

föralltid.

det var länge sen jag pratade med dig nu. känns som du inte finns längre. men en gång var du en del av mitt liv. du betydde så mycket för mig, ord kan inte beskriva. jag var så glad att ha dig vid min sida. nu är du bara en dröm, en dröm om någonting som en gång var verklighet.

hej hallå det är torsdag

hej alla sötnosar!
alldeles för länge sen jag skrev nu igen. ska försöka slinka in i syrrans rum och uppdatera oftare. får tvinga pappa att laga min data också, den där jävla burken är ju hopplös..

har hänt rätt så mycket sen sist jag skrev, umgåtts med vänner, praktiserat, redovisat, failat på nationella, varit i småland och mycket mer.

vill bara påminna alla om att DET ÄR FREDAG IMORN OCH DÅ JÄÄÄVLAR KÖÖÖÖR VI! :D


vad skulle jag ta mig till utan dig syrran?

sun is shining



hej alla sötnosar!
kom precis hem efter flera timmar ute i solen. gick ut och solade med terese sen träffade vi på marie och camilla vid duschen så vi la oss vid dom och solade och snackade. i just looooove det här vädret. blir så lycklig av solen så de inte e sant. me love! aja nu måste jag dra. PUSS!

torsdag

hej alla sötnosar!
nu har vi iallafall fått tillbaka datan i emelies rum, så nu kan jag iaf uppdatera er när hon inte är hemma.

på senaste tiden har de hänt rätt mycke, festat, blivit en del för mycket av de goda, umgåtts med vänner, solat, åkt båt osv. njuter som fan av det här underbara vädret. i loooove it! sommarlov snart fan, helt stört. och snart fyller jag 17 också, dont forget! (;

men nu måste jag börja fixa mig för skolan, bara en lektion sen ska jag hem och sooooola :) PUSS!

gåshud

torsdag.. snart fredag!

hej alla sötnosar!
sorry att jag aldrig uppdaterar men min data har pajjat.. drygt som fan, ingen musik kan man lyssna på heller. jag dör!

nu sitter jag iallafall i skolan och har engelska lektion, vi ska skriva om våra liv som utbytesstudenter. ganska kul men ändå drygt för man måste ha med typ miljontals fakta och shit.

aja, nu ska jag fortsätta att plugga... PUSS!