im back!

hej alla sötnosar!
och FÖRLÅT. har glömt sladden här och där och knappt varit hemma därför noll uppdatering. ska bli bättre. men bilder har jag tagit minsann. så lite har jag ju tänkt på er ändå :D det har inte hänt så mycket speciellt faktikst. hade en skit rolig kväll i lördags iaf, men det slutade med att linda och hanna blev nerspydda så ja, haha lite kul ändå (; men efter de drog iaf jag tess o linda hem och ''efterfestade'' lite hos terran. nice bajs. sov otroligt gott den natten sen blev det mysig första advent frukost med tomtegröt och pepparkakor. har haft jätte mysigt med min älskling också :) typ bott där de senaste nätterna. men det e ju så mysigt med sov sällskap. kommer sakna hans famn inatt.. får sova med lilla hårbollen Alice istället!

mja, vad fan har hänt egentligen?
jag har haft roligare än vanligt i skolan idag och igår. flummat runt med saran och jennie och bara varit allmänt jätte konstig, så som bara jag kan. but i like it! som jag brukar säga, normal är tråkig. right? och nån som verkligen förstår min humor är kära fina mentor karin. mycket kärlek till dig damen!

ååååh nu när jag ändå är igång med skrivandet kan jag tilllägga att jag ska träffa finaste tove eriksson imorn. blir så långa mellanrum mellan våra dater så jag får panik. nått vi båda får bli bättre på tycker jag!

jaja. nu ska jag skriva lite engelska sen ta ett varmt bad seeeen lägga mig i sköna sängen. PUSS!







-

vill bara åka iväg. långt bort.

time 2 fix

går runt med morgonfrilla, mjukisbyxor och tjocktröja och ser lagom snygg ut. dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för plugget!

,

Grattis bästa pappa på 44 årsdagen. Jag älskar dig!

dagen \gonatt

hej alla sötnosar!
kom nyss hem från älsklingen. lite sent kanske men börjar tolv imorn så de e lugnt. fast de blir att ställa klockan tidigare eftersom farsgubben fyller år och självklart ska få lite uppvaktning av sina fina barn på morgonen =) gud, farsan börjar bli gammal nu.. men fortf lika töntig och underbar!

här kommer en liten bildbomb från dagen;

söta tessan

ett spöke?

var tvungen att stanna och göra en snöängel när jag&baby var påväg hem till honom. barnasinnet finns kvar, jajjamen!

chrippas underbara stjärntak! världsmysigt att ligga och kolla upp i när man ska sova!

mitt fina mästerverk!

hade iaf en nice dag med girlsen och en jätte mysig kväll med älsklingen! blev tillochmed lite snöbollskrig innan vi sa hejdå. och jag vann, såklart! (a)
nu ska jag krypa ner i sängen och sova. PUSS!

puss


bild tagen nyss


&nu blir det att röra sig ut i det härliga vädret till tessan. älsklings oliwia kom hem från milano idag så jag ska träffa henne också! =)

ny fåån

hej alla sötnosar!
nu har jag kommit hem från skolan. tro inte att jag glömde mitt busskort hemma -.- men min älskade handledare karin tycker ju om mig så mycket så jag fick låna hennes remsa =) så jag kom hem och nu sitter jag och lyssnar musik och njuter av livet liksom.

ska snart till tessan innan jag ska hem och käka. igår var jag och köpte en ny mobil. samsung jet s8000. lite knepig i början men jag lär mig snabbt! bra pris också, im a buisness woman! (;

måndag, blä

hej alla sötnosar!
vaknade en halvtimme innan jag skulle till skolan. skönt att man fick skjus av pappsen. varje måndag iaf så slipper man knalla ner till bussen.

jag är trött. förjävla trött. vill bara hem och sooova! men nu är det bara att hålla ut sista halvtimmen i skolan. och de klarar jag =) hörs sen. PUSS!

juste.. pappa har skaffat facebook.
herregud den gubben e ju pinsam ibland, men jag är stolt att han lär sig så snabbt =) här har ni hans probilbild. HAh!

söndag

hej alla sötnosar!
förlåt för badupdate. antingen har jag inte haft lust, eller så har jag inte haft tid att blogga den här helgen. men imorn lovar jag att uppdatera. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv sen sooova. gud så skönt. PUSS!

-

dagen har varit bra. men kvällen blev förjävlig. tårarna tog inte slut. vill inte gå på din begravning imorgon. vill inte tro att det är sant.

vila i frid finaste! ♥

onsdag

hej alla sötnosar!
idag har varit en helt underbar dag. är på toppen humör förtillfället! försov mig imorse och missade första lektionen men snackade med min lärare direkt när jag kom till skolan och fixade så jag får anmäld frånvaro. grymt! sen visade hon även min engelska uppgift jag lämnade in, jag fick MVG- förstår ni :D helt jävla grymt! fick även G på mitt religionsprov jag gjorde på resursdagen, sen gjorde jag handelsprov idag och det gick också skit bra. fan va glad man blir när det går bra! måste fan börja sköta mig nu!

efter skolan åkte jag hem till älskling och kröp ner brevid honom i sängen och sov till halv 5. haha! sov typ ingenting inatt så det va därför. sen nu fick jag precis skjus hem och nu ska jag dra till bästavän och spendera kvällen och natten där. PUSS!


ååååh..
jag och min bebis när hon bara var 11 veckor gammal!

heyy you

hej alla sötnosar!
är på jätte bra humör. var nyss med älskade terese&stella. det blev inget ikea idag för vi skulle ändå hinna vara där i bara 1 timme typ så det får bli nån annan dag. istället drog vi hem till tess och körde Skippo! =)

nu har precis ätit. tror jag åt lite för mycket, kände mig nog hungrigare än vad jag egentligen var.. dags att städa lite, fixa lite grejer sen dra mot älsklingen. myspys!



skit ful bild. men ändå rätt söt! =)♥

yey

hej alla sötnosar!
sitter på lektion. OHERREGUD, kollade nyss igenom bloggen och märkte att bilden i förra inlägget inte aaaalls var lika fin som jag tyckte imorse! måste bero på att jag inte riktigt hade vaknat kanske. HAHA!

slutar om typ en timme, då ska jag och terese till IKEA och köpa pizzaslice och cola! :D PUSS!

tisdag

godmorgon alla sötnosar!
gjorde nyss god äggfrukost till mig och brorsan men dom kanske blev en aaaning för lösa. skönt att börja tolv idag! 3 timmars religion sen info&layout sen sluuuutar vi.

aja nu måste jag börja klä på mig osv. vi hörs sen. PUSS!

måndag

hej alla sötnosar!
idag har jag varit i skolan, gick rätt så bra. på idrotten hade vi fotboll och självklart halkade jag och landade pladask på rumpan. måste sett riktigt kul ut, sen gjorde jag mål och direkt efter det gjorde jag illa foten och fick ligga i högläge. haha mats sprang med kuddar och bandage och grejer, kändes som det hade hänt värsta grejer. kanske en aning överdrivet liksom, men han är så söt den där gubben!

efter det åkte jag en sväng till älskling, kollade på Stolen, hann inte se hela men den verkar gryyymt bra, så vi får väl se klart den imorn :) sen fick jag skjus hem och sen dess har jag bara tagit det lugnt och njutit av en skön hemma kväll. har varit så sjuuukt trött. har suttit med mamma och kollat på ung&bortskämd. sen har jag även kollat på tv4play på lyxfällan när Vanita är med. haha fan va dum hon är asså, men rätt skön ändå!

nu ska jag iallafall ta ett varmt bad sen lägga mig i sängen och kolla tv. PUSS!


''35 000 kr på bara kläder? ojdå, hihi''

godnatt

hej alla sötnosar!
tack för att ni fortf hänger kvar fast jag suger på att uppdatera. min helg har iaf varit helt okej. var hos wallgert i fredags med dom vanliga sen tjejmiddag igår hos jullan med god mat och gott sällskap. idag har jag umgåtts med min finaste älskling. &nu ska jag umgås med min säng. FAN vad skönt det kommer bli att sova. PUSS!

byebye

hej alla sötnosar!
har inte blivit mycket uppdatering idag. har varit på praktiken, gick skiiit bra. hann plocka upp två feta pallar med tacosaker, müsli, havregrym, kakor och gud vet vad sen var det dags att dra till tandläkarn. efter det åkte jag mamma pappa o edvin till sjukhuset för att hälsa på mormor, hon har nått fel i ryggen men ska opereras imorn så det blir nog bättre då! :) sen efter det drog jag hem till tess och umgicks lite med alla söta. megakul att träffa söten hanna också. fräknig och söt var hon. men nu är jag trött. ska nog lägga mig i sängen. PUSS!

torsdag

godmorgon alla sötnosar!
nu är jag färdigfixad och ska snart börja röra mig mot praktiken. och så får man äntligen träffa b2 :D yeeey! jag tror hon är neger, hon säger att hon inte är det, men jag tror hon ljuger. hihi (: sen blire tandläkaren. hjääälp! aja hörs sen. PUSS!

-

det känns fortfarande overkligt att du är borta. att du inte finns längre. jag blir så ledsen när jag tänker på det. du var så otroligt fin! ser du oss? ser du alla tårar, all smärta, alla människor som bryr sig, alla ljus, alla blommor, all kärlek? jag tror du gör det.. jag tror du ser oss här nere på jorden. jag tror du vet nu hur otroligt älskad du var. hur många det finns som saknar och älskar dig Danne. känns tomt, du var som en i familjen. du och emelie sprang till varandra titt som tätt. dörren mittemot liksom.. kommer ihåg ungefär en vecka innan du försvann, när du låg i våran kökssoffa, du och emelie lagade nån mat. och jag berättade för dig att jag hade slutat röka. hihi och du sa att det var jätte bra och undrade om det var pga dom där tunisiska ciggen du hade hört emelie berätta om! jag kommer ihåg när vi kollade på idol finalen förra året och du tyckte att kalle skulle vinna, och jag förstod verkligen inte hur du kunde tycka det. jag kommer ihåg när du skjusade mig och emelie till sundbyberg för att vi missade bussen. jag kommer ihåg när jag och emelie skulle sjunga singstar utan att kolla på tvn och du satt och kollade och förstod inte hur vi kunde sätta varenda ton när vi inte ens såg. haha. ja, jag kommer ihåg mycket fint från dig, och jag ska verkligen försöka finnas här för emelie, men det är svårt. hon förstår verkligen inte att det har hänt.. och det är klart det är sjukt svårt att inse.. att inte ens bästavän som man har haft vid sin sida i så många år finns länge.. vill inte ens tänka mig hur det måste kännas. vill inte ens tänka mig hur din familj känner. vill inte tänka. vill inte.

du var en sån himla fin kille. du kom alltid och plingade på med ett leende på läpparna. du var alltid glad när jag såg dig. du var alltid danne. du har satt spår i så många människors hjärtan. jag var vid stationen och tände ljus för dig för några dagar sen. försökte verkligen tända alla men dom flesta hade brunnit ut eller så hade dom blivit blöta av regnet. får gå och lägga dit nya ljus snart. det känns på nått sätt som att man kommer närmare. du hade verkligen ett hjärta av guld. tack för att du var du, tack för all kärlek du spred till folk i din omgivning och tack för allt du gjorde för emelie!

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig! Vila i frid finaste Danne ♥

happyfeet

hej alla sötnosar!
förstår inte riktigt vad det är med mig men jag håller på för fullt nere i tvättstugan och för första gången känner jag att det faktikst inte ens är jobbigt! inte ens tråkigt! herregud vad är det som händer? men jag är dock väääldigt trött.. skulle behöva ta en powernap innan jag går ner igen men då kommer jag väl antagligen inte upp igen, så det är nog inte en sån bra idé. nej nu blir det NHL med älskade lillebror! PUSS!


charmigt..

haha!



töntig jag är! tror inte jag kommer använda det så ofta men nu har det iaf kommit! (;

jag älskar dig

smaskens!



hej alla sötnosar!
jag åt nyss en av mina favortiträtter. köttbullar med mos, sås och lingonsylt. kärlek! det bara vattnas i munnen när man tänker på det. fast nu är jag en aning proppmätt. men gud va gott det är!

mys!

åh vad jag vill ha julafton nu! jag har alltid varit en julaftonsmänniska. blir alltid som ett litet barn vid jul. skriver önskelista, går upp tidigt på morgonen för att klämma på alla paket. haha yes, thats me (a) man ska ju vara barn så länge man kan, right?

julmat, paketöppning, tomten, snön, kalle anka, släktingar, kärlek.
Jag älskar allt med julen!

dagens

hej alla sötnosar!
har ingen mobil.. den e sönder. dumma dumma mig! så nu har jag lillbrorsans gamla tegelburk. kanske dags att skaffa jobb snart? ekonomin är inte på topp direkt.. tills dess får jag iaf använda digitalkameran och fota med. för en blogg utan bilder är ingen blogg.

idag efter skolan åkte jag hem till baby.
sen kom per för dom skulle iväg på nån pokerturnering, så jag fick skjus hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik och har det rätt så mysigt om jag får säga det själv. ett jätte stökigt rum och fyra säckar tvätt som väntar. men vafan, jag är glad ändå! :D


åååh satt och kollade igenom massa bilder och hittade denna.
saknar våra galna stunder! Frodo♥Ely

-

hej alla sötnosar!
har faktikst inte lust att skriva nånting så jag lägger in en låt istället.

klick

sötnosen oliwia var nyss här. vi satt och snackade och kollade kläder, kläder, kläder. nyårsklänning var väl prio1. www.modegallerian.se i mitt hjärta säger jag bara. dom har ju verkligen ALLT! kläder, underkläder, skor, väskor, smycken, parfymer, smink u name it. GAAAAH! KÄRLEK!

lååångt inlägg

hej alla sötnosar!
haha imorse hade min arm somnat. gick bokstavligt talat och typ drog den efter mig. fett läskigt! sen drömde jag världens hemskaste dröm också. att min älskling var otrogen.. jag grät när jag vaknade. tog ett litet tag att inse att det bara var en dröm. fyfan säger jag bara. blev nästan sur på honom på riktigt ;p

skippade historialektionen imorse eftersom det bara var redovisningar, och jag inte ens har börjat på min. så kände att det kanske var lite onödigt. pappa e jätte sur på mig nu men jag orkar inte bry mig förtillfället faktiskt. hade iallafall religionsprov idag, inte pluggat till men jag hoppas hoppas hoppas att jag får G iaf. försökte allt jag kunde, svarade på alla frågor (även fast jag gissade dom flesta) så jag håller verkligen tummarna nu! ingen info&layout idag så vi slutade direkt efter provet. skönt!!! köpte världens godaste kycklingröra tunnbrödsrulle från cafeterian sen var det bara att bege sig ut i snöstormen. fyfasiken. usch! jag tycker det är mysigt med snö, men FAN inte med snöstorm! kunde ju knappt gå med öppna ögon. men nu är jag hemma iallafall. ska sätta på mig en gosig varm tröja sen städa lite innan oliwipivi kikar förbi. PUSS!

ännu en dag

hej alla sötnosar!
sa att uppdateringen skulle vara bättre idag. men sorry. blev inte riktigt så. fan imorn får jag verkligen försöka anstänga mig lite bättre. igår var en bajsdag. idag har varit helt underbar. jag älskar min pojkvän!

hade resursdag idag, hann iaf med engelska uppgift, religions&handelsprov. men OM jag har mycket mer att göra. måste tas tag i snarast. men jag känner ju 0 motivation till skolan.. aja, ska inte låta dessa hemska tankar försöra den lilla tiden som finns kvar på min kväll. nej för den ska jag spendera i min sköna säng under mitt varma täcke framför tvn. PUSS!

<3

åh! pratade nyss med terese i telefon. hon och hannipanni är ju i gran canaria dom jävlarna! detta gjorde min dag snäppet bättre :) dom kommer hem om 2 dagar och då ska det pussas och kramas och snackas och skrattas!

Älskar er mina fina ♥

goodnight

hemsk dag. ska mysa ner i sängen nu och kolla bridget jones sen blire bättre uppdatering imorn. PUSS!

-

fan va less jag är på allt förtillfället.. ska nog gå och tända några ljus för danne senare idag. känner att jag behöver det. länge sen jag var där nu. saknar dig bästa granne! ♥ kom och plinga på, snälla?

torsdag

hej alla sötnosar!
gjorde nyss god äggröre frukost till mig och mimmi. alice smaskade också i sig. gud hon börjar bli stor nu kom jag fram till :( men fortf rätt så liten o söt så det e tur.

nu ska jag med syrran ut och röka sen äre håååårfärgning på schemat!

**

har haft en riktigt skön hemma kväll idag. sitter här med min söta Hello kitty pyjamas och ska snart krypa ner i sängen och kolla tv. kanske sätta på nån film. sen kommer jag sussa som en prinsessa! :)

min syster <3















Jag älskar dig så mycket!

yepp.

hej alla sötnosar!
tänkte försöka komma igång med bloggandet lite nu igen.
håller på med tvättstugan med älskade syster. sååå kul med tvättstugan, verkligen -.- men men, rena kläder vill man ju ha så vad gör man?

efter det skjusar iaf pappa mig till chrippa, så det blir att sova där inatt och bara pussas och mysa. åååh vad jag är kär! jag är så lycklig med min älskling så det är helt stört. glad att han är så fin och underbar! :)

nu ska jag hoppa in i duschen, byta kläder osv sen blir det ner i tvättstugan en sista gång. hörs imorn. PUSS!