-

är hemma från skolan idag med. kände att det behövdes. mamma är också hemma så vi har legat och pratat och gråtit tillsammans. det känns skönt att ha stöd från familjen. emelie är hos stolle, när hon kommer hem ska jag krama om henne riktigt hårt. kan inte ens förstå hennes smärta. min älskade syster.. jag älskar dig så mycket!

idag ska jag iallafall med mamma och köpa vinterjacka och skor. innan det ska vi förbi ytc och skriva i minnesboken ♥

vi ses i nangijala

kan fortfarande inte tro att det är sant. lämnade ljus och blomma vid stationen igår.. och idag var din minnesstund. riktigt fint. det finns så många som bryr sig. det finns sååå många som älskar dig. du har lämnat kvar en sån stor saknad här nere på jorden. vi alla saknar dig. kramade om din familj, kan inte ens tänka mig vad dom går igenom. tände ljus i kyrkan och lämnade ett brev och en ros. hoppas du ser hur många det är som bryr sig. danne, killen som alltid var glad och positiv och brydde sig om andra, hur går det att inte älska en sån kille? en sån fin människa, det går inte ens att beskriva. allt känns så overkligt, det känns inte som det händer på riktigt. satt med mamma idag och pratade om dig.. vilken go kille du var. vi pratade om minnen, när du firade nyårafton med oss när du var 10år, när du var tillsammans med emelie :) när du gick från termo varje morgon för att hämta henne när ni var mindre. och jag kommer ihåg när du och emelie skrämde mig och micke i tvättstugan. FAN va rädd jag blev, sen står du och emelie och asgarvar, fyfan! och när jag skrämde dig med den där äckliga masken, du blev så rädd. jag och emelie kunde verkligen inte sluta skratta. det är så sjukt att inte ha dig här längre, att inte ha danne här. att inte höra emelie säga ''jag går bara till danne'' allt känns så konstigt. får tårar i ögonen varje gång jag kollar på fotot på dig som står på köksbordet. vi alla sörjer och tänker på dig.

vi glömmer dig aldrig Daniel, aldrig. kärleken för dig kommer leva kvar förevigt ♥

..

det som inte fick hända hände. världens finaste kille, omtänksam, alltid glad och positiv. livet är bra orättvist ibland. varför ska dom finaste försvinna? kanske saknade gud sin finaste ängel? vi alla tänker på dig. det känns så overkligt. att inte se dig i porten längre, att inte ha dig som alltid kommer och plingar på. vill inte ens tänka på hur emelie mår. att förlora sin bästavän som man har haft sen man var 8 år. jag kommer finnas här för henne nu, det vet jag att du vill. och din familj, jag tänker på dom så otroligt mycket. det gör så otroligt ont när en nära försvinner. men danne, glada snälla danne? det är så sjukt. vill inte tro att det är sant.. på köksbordet står ett ljus och ett kort på dig. det känns så konstigt, varför gör det de? man vill liksom inte tro på det. alla kommer komma ihåg dig som den snälla killen som alltid sken upp som en sol, killen med ett hjärta av guld.

det är så vi kommer komma ihåg dig Daniel Larsson. Vila i frid finaste!

snälla

jag ber till gud.

haha!

godmorgon alla sötnosar!
även fast jag hade ganska svårt att somna igår så sov jag sååå jävla bra. tror jag behövde en god natts sömn. nu är mammas bästis anja här och snart kommer hennes man deras barn eric och nadja hit också. alltid lika galet när dom är här!

har suttit och kollat massa roliga videos och jag tänkte dela med mig av två av dom, snäll som jag är (;


pappa och anja skrattade så dom nästan dog när jag visade det här. snacka om humor!



sen har vi ju det här underbara klippet som jag hittade, man känner verkligen riiiktig glädje när man trycker på play!

coola bruds..






NÄSTAN lika coola som Ica-jerry!

..

hej alla sötnosar!
har haft en jätte mysig dag. god middag med bästavän och idoltittande med underbart folk.

just nu sitter jag i mitt rum med min vinröda morgonrock och känner mig riktigt ensam. jag är ledsen. hatar att vara det. vill bara sjunka ner under jorden och spola fram tiden ett litet tag. är allmänt sur på det mesta just nu. jag vill bara härifrån.

jag vill till min älsklings famn. fan vad jag saknar och behöver honom just nu :/

snö, praktik, fredag

hej alla sötnosar!
kom precis hem från tessow för att byta om och fixa mig lite innan praktiken. igår hade vi det mega nice. kollade tv och hälsade på robbe. imorse sprang vi upp och kollade på snön :) lite kallt att gå till bussen bara annars äre väl lugnt. och praktiken igår gick GALANT! hoppas på samma idag då, sen äre ju fredag, skönt! aja, måste skynda nu. PUSS!

.

jag är så äcklig förbannad så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen!
skönt med översovning hos bästavän iaf. skriver mer imorgon. PUSS!

bullbakning med baby

nu ska jag gå till älskling sen ska vi ner till hemköp och köpa lite grejer sen ska vi baka goda kanelbullar :) spenderar natten där så vi hörs imorn. PUSS!

saknar

fick sms av bästaste hanna att hon hade träffat min älskade Emma Wedin, min gamla fiende, min gamla vän, min gamla handledare! gud vad jag saknar henne.. hon är gravid och ska föda barn om 2 veckor. och hon hade tydligen pratat jätte mycket om mig. gud vad jag bara vill träffa henne. saknar verkligen henne, saknar gamla klassen, saknar skolan, allt. det var verkligen ens andra hem, ens andra familj.


jag vet, töntig som jag var så cencuerade jag ansiktet.
men här är iallafall en bild på mig och bästa emma!


älskade 9A, min andra familj.
skolavslutningen i 9an. miljontals tårar föll den dagen!
riktigt jobbigt var det att splittras från alla.

men ojojoj vilka roliga minnen det finns att prata om. vilken helvetesklass vi var! alla matkrig, alla tuggummin i låsen, alla lektioner vi förstörde. vi betedde oss verkligen som snorungar, men FAN va roligt vi hade! jag ångrar inte en sekund! &jag tror verkligen ingen annan än vi som gick i klassen förstår. vi har så sjukt mycket minnen tillsammans. vi var lärarnas mest hatade klass, men samtidigt den mest älskade. OM det måste känts tomt när vi slutade! att gå till skolan var något roligt, något man nästan såg fram emot. varje dag var ett nytt äventyr. 

källtorpstiderna är något jag kommer ta med mig hela livet, något jag aldrig kommer att glömma ♥

**



ibland känner jag att jag inte visar er hur mycket jag verkligen älskar er, hur mycket ni faktikst betyder för mig. pappa, jag skulle aldrig klara mig utan din sjukt töntiga humor eller dina glada dagar när du bara kan stå och sjunga och dansa och vara på ditt sjuka ''pappa'' humör. lillebror, ja vad kan man säga? du kan verkligen lysa upp en dålig dag. du uppskattar livet fullt ut och är en riktigt underbar unge.

ett liv utan er skulle inte funka helt enkelt. och vi har våra bråk när vi verkligen står och skriker på varandra.
men det finns så mycket kärlek där, och den kommer aldrig försvinna!

kärlek

dom har gjort det igen! jag fastnar alltid för deras låtar. och då menar jag verkligen fastnar, kan trycka på play hundra gånger om. jag kommer in i min egna lilla värld när jag lyssnar på deras musik. den åker rakt in i hjärtat, älskar texterna, allt! säger bara Thriving Ivory i mitt

världskrig


hej alla sötnosar!
kommit hem från en skön skoldag, inte alls jobbig. kanske beror på att den bara var tre timmar lång, men ändå! (; är på mega bra humör, mamma kom nyss hem och nu är det världskrig mellan oss, men jag tänker inte låta det förstöra mitt humör :) ska städa mitt jävla rum, äta sen dra till älsklingen och baka bullar. spenderar natten där också. hur mysigt som helst ska vi ha jag och min pöjk

onsdag

hej alla sötnosar!
förlåt för 0 uppdatering igår. hade inte mycket tid för att blogga. nu äre iaf time 4 school. skriver mer sen, promise!


yesterdays


todays

blubb blubb

så var det dags för ett varmt bad igen. slutar aldrig frysa! helt sjukt kallt i den här lägenheten. KANSKE dags för Rörex att titta förbi igen och KANSKE dags för Rörex att göra ett lite bättre jobb? visst är det skönt med ett varmt bad men man vill ju fan inte bo i badkaret (?)

after school update

hej alla sötnosar!
sitter som vanligt här och fryser! whats up with that liksom? min nya dresscode har blivit min stora vinröda morris liksom. aja gosigt med morgonrock. snart går jag väl med den till skolan också..

väntar på att middan ska bli klar, bäst att det blir nått gott annars kommer djävuls elise fram. mjaa, skönt att vara hemma iallafall. men skoldagen var inte så farlig ändå, rockade fett på spökboll gjorde jag. vann hela skiten!


åååh kolla vad jag hitta då. från när vi firade midsommar på landet. åh det började regna och var hur kallt som helst men jag slängde av mig kläderna och hoppade i medan dom andra stod under varsitt träd med filtar runt sig. aa vad säger man, e man viking så e man! när det slutade regna fick jag iallafall sällskap av lille skitungen, sen togs det kort. yupp, där fick ni hela historien.

måndag

godmorgon alla sötnosar!
kämpigt att kliva upp imorse om man säger så. men det är bara att bita ihop. 



todays


yupp

hej alla sötnosar!
har varit en rätt så trevlig söndag. vaknade med baby, sen drog jag vidare med the family till kusinen johan som fyller 29 år idag. grattisgrattis gamle man :) gott fika, underbara brownies, trevligt snack. sen drog vi hem, käkade lasange sen har jag bara tagit det lugnt. har gått runt med morgonrock och frysit så jag hoppade ner i ett varmt bad och lyssnade på musik. och nu kommer min underbaraste älskling hit om ett tag då blir det mysepysa!

min fina



jag älskar dig. blir lycklig bara av att kolla på dig. du är min, bara min.
jag vet att jag gör fel, jag vet att jag gör misstag. men jag vill inget
annat än ha dig vid min sida resten av mitt liv. det är nånting jag
kommer kämpa för. du är verkligen den finaste människan jag vet.
du är så underbar. stunderna med dig är dom underbaraste. jag skulle
kunna ligga och kolla på dig i timmar och bara känna glädje,
glädje över att ha en sån fin person i mitt liv. du är bäst, du är så fin.
jag behöver dig, du gör mig hel. jag kommer alltid stå vid din sida

yesterday

hej alla sötnosar!
hade det skit roligt igår. först förkrök bara brudarna hos terese sen fest hos wettby. härligt folk, hög musik och ölspel (:



fredag!

hej alla sötnosar!
kom precis hem till min älskling. igår sov jag och tess hemma hos hanna. gumsan hade gosat upp med ljus i rummet. vi låg och snackade, kollade på csi och drack te. sen var det praktik idag, dagen gick segt men vi slutade rätt så tidigt så det var skönt ändå.

fredag idag då, undra vart planerna leder. antingen krök eller idolkväll. eller varför inte både och? jaja vi får se helt enkelt. nu ska jag gosa ner och pussa på min älskling och kolla på barnen i bullerbyn! :) gud va mysigt!

~~



med denna låt säger jag godnatt.

idioter

fan va sur jag blir! dels på tjejen som är så äcklig och dumpar sin kille som hon har varit tillsammans med i 3 år över radion! varför gör man det? varför vill man såra en människa man har älskar så länge när tusentals andra lyssnar? förstår inte riktigt poängen.
sen tycker jag även att radiokanalen gör fel som ens har en sån här idiot grej! men vissa människor är ju riktigt jävla dumma i huvet.

härligt väder.

det var en riktigt bra powerwalk med både utfall, jogging och springning. sen stanna vi och tog lite bilder i centrum, sen gick vi in i källtorp. OM jag saknar den skolan..



♥♥♥
(bilder snodda från hansipansi!)

men nu är det faktikst dags att äta god ungsfalukorv med potatis och sås. efter det blir det plugg. hann inte bli så mycket innan maten eftersom jag fastnade på första uppgiften..

ye

hej alla sötnosar!
kom precis hem från skolan. dock ska jag inte stanna inne länge. ska bara äta lite flingor och byta om, sen gå ut och möta terese&hanna för en härlig powerwalk. underbart. hörs sen. PUSS!


världens bästa tjejer påväg till skolan idag!

tisdag

hej alla sötnosar!
jag är på asbra humör. älskar verkligen när allt bara känns.. bra! awesome :D skoldagen var rätt så nice ändå även fast den e rätt lång och dryg. hade det skojskoj med bästisarna på bussen och så blir det potatisgratäng till middag. yey! sen efter maten ska jag pluggis lite innan jag ska dra och möta finaste tovelove i centrum! sen blir det att sova hos älsklingen inatt. börjar sent imorn så jag hinner hem o fixa mig oså innan. sen imorn är det bestämt sleepover hos hannipanni. plus powewalk med tessan efter skolan! juppjupp. nu ska jag bädda sängen sen äta. PUSS!

nu kör vi!

åååh va bra man känner sig nu! vi körde utfall, lite intervaller och avslutade med att springa upp för backen mot oss. gick ner mot termo sen svänge vi in vid grusvägen och upp mot arla, sen ner mot centrum sen hem igen. en riktigt bra promenad. mys också med lite girltalk. och nu kör vi varje onsdag och söndag. TERESE FÖRSÖKER SLUTA RÖKA. hur nice är inte det?! nu peppar vi varandra till tusen. grymt!

hej igen!

hej alla sötnosar!
förlåt för kass update. orkar inte skriva om de senaste dagarna. men ni har inte missat mycket, de enda e typ att jag har börjat praktiken på hemköp i stäket och det har gått skit bra. sen har jag varit nykter hela helgen, rätt skönt ändå faktikst, sen maskeradkalas för edvin i lördags, haha skit kul. bilder från det kommer snart så fort jag har hittat sladden :)

nu ska jag iaf ut med bästavän på powerwalk i det mysiga höstvädret. PUSS!

tisdag

hej alla sötnosar!
sitter här i skolan på lektion. halva tiden är avklarad så det är skönt. tre timmar religion, hur fan tänker dom egentligen? missar info&layout för jag ska till tandläkarn. NERVÖS? jaaa! jag som har så jävla ont, kommer knappt kunna öppna munnen.. hjälp. aja nu fortsätter lektionen. PUSS!

sömn och tvätt

hej alla sötnosar!
nu är jag hemma. har sovit i två timmar och känner mig någorlunda mer levande än tidigare. hade hamnat i nån slags zombie-bubbla tror jag! och nu håller jag på för fullt att plocka in tvätt. duktig cheey :)


såklart vill lill-fia också vara med

kanelbullensdag

idag är det kanelbullens dag. har faktikst redan blivit bjuden på en stor smaskig påväg in till matsalen. dom e ju rätt så goda om jag får säga det själv!

grinpelle

hej alla sötnosar!
sitter här på svenska lektion och börjar sakta men säkert bli på bättre humör. har varit sjukt sur idag, jag har bokstavligt talat velat döda nån. klump i magen och gråtfärdig. har varit så sjukt trött och hungrig och bara allmänt nere. det här har ärligt talat varit den värsta skoldagen i mitt liv! men nu börjar som sagt mitt vanliga humör komma tillbaka sakta men säkert.

har bara idrott efter den här lektionen sen ska jag hem och SOVA! fyfan va skönt. jag längtar. grymt fan! väntat sen halv nio. menmen. kände bara för att skriva av mig. btw, i love music! PUSS!


denna söta bild passar bra in på min dag!

inte utan dig..

ska gå och möta chrippa och sova där inatt. känns skönt! ♥

<3


min galna helg

hej alla sötnosar!
tänkte berätta lite om min helg. kör dag för dag igen!

fredag: skrev ju ett inlägg i lördags morse men beskrev inte dagen i fulladrag då så here we go! var i skolan som vanligt, åkte hem en snabbis, åkte tillbaka till jakan och mötte älsklingen och fixade öl och kollade lite i affärer. åkte hem till älsklingen i kanske en halvtimme sen gick jag till terese där hon och MADDE väntade. inte träffat madde på över ett år så det var trevlans! vi käkade god middag sen kom alla andra. vi krökade, sjöng, dansade. hade SKIT KUL! jag hade mina 5 elk men sen smakade jag tydligen vodka av massa och det hela slutade med att jag i stort sätt blev medvetslös. tänker inte gå in på detaljer här i bloggen men blev iallafall hur full som helst. måste verkligen börja dricka med måtta.. på riktigt. det är farligt att dricka för mycket! men kvällen var iallafall hur rolig som helst bortsätt från slutet. alla favoriter samlade på ett ställe liksom!

lördag: tjejmiddag hos olle. åt hur gott som helst! till förrätt blev det mozarella sallad, till varmrätt blev det strimlad potatis med kött och beasås. och till efterrätt blev det kladdkaka med vitchokladsås ovanpå. jag säger bara oliwias pappa är KUNG på att laga mat. vi satt iallafall alla tjejer och snacka och hade det skit trevligt. burran och jessica va där också som jag inte har träffat på skiiiit länge. gud, kommer aldrig sluta älska dom där tjejerna asså! sen fortsatte iallafall kvällen hemma hos tess. grabbarna kom, krök, sång för oliwia vid tolv slaget och ännu en lyckad kväll!

söndag: ja, idag har jag varit med madde och terese, kollat lite på avatar innan jag var tvungen att gå ner i tvättstugan, höll på där ett par timmar sen åkte jag med och lämnade av madde i bålsta. i hope ill se you soon my friend! sen har jag bara ätit och nu sitter jag här och lyssnar på musik. och sötisen oliwia är inte 16 år längre. 17 år och bara 1 år kvar nu :D synd bara att vi andra kommer vara ute på krogen liiite tidigare än dig (; haha


grattis min fina vän på födelsedagen! loveu

gårkvällen

godmorgon alla sötnosar!
sitter hemma hos älsklingen medan han ligger och sover. igår kväll krökade vi hela gänget. hade hur kul som helst. madde va där, alla va taggade. aa bara hur bra som helst. men sen blir minnet suddigt och nu sitter jag här och har ångest. min baby fick typ åka hem tidigare från krogen för att ta hand om mig, och han var ute och firade sina kompisar. så GISSA om jag känner mig dum? kommer inte ens ihåg nått liksom, sen har man förstört hans kväll. de känns ju verkligen inge bra. visst var klockan ioförsig runt 2 tiden men han var ju den som drog tidigast iaf, because of me. duktigt jobbat tjejen!

men hade iaf en jätte jätte kul kväll så långt jag kommer ihåg. hoppade runt och dansade som en galning. ALLA dansade! alla var verkligen taggade till tusen igår. så jävla nice :D och idag blir det tjejmiddag hos BÄSTA oliwia som fyller år imorgon. cant wait! kommer bli galet! PUSS!

look 4 today

taggaaad!

hej alla sötnosar!
tillbaka från en rätt så chillig skoldag. föreläsning på Schenker i lunda sen skjus av gullgull eva pelle. stopp i vällingby, goffa i sig en cheese på donken, åka till skolan för att ha info&layout sen HELG!

nu ska jag göra äggröra och rostmacka tror jag sen ska jag till jakan igen och möta mamma för att få mina pengar sen möta älskpälsk som ska köpa öl till mig. haha, har ju inte åldern inne själv tyvärr. sen ikväll kommer älskade maddepadde som man inte har träffat på år och dar :D så nu jääävlar kör vi!

igår var jag iväg med baby till kista. köpte två par tights, en halsduk, en foundasion och hårfärg. så imorn blir jag svarthårig igen :)