look 4 today


godmorgon sötnosar!

grattis till min älskade lillebror som fyller 10 år idag!

min lilla ögonsten. jag älskar dig!

goodnight

nu ska jag hoppa ner i ett varmt mysigt bad. riktigt skönt när man känner sig såhär frusen. HATAR KYLA! har frysit hela dagen -.- men då äre ju gal1 skönt med ett bad. mmmmh :)

sen hoppas jag på sovsällskap av alice. den där söta lilla snöbollen. PUSS!

:D

oj så mycket man har fått höra idag om att aik inte har en chans och att djurgårn kommer äga och blablaBLAA! vilka blev ägna nu va? 

BRA JOBBAT GNAGET, BRA JOBBAT!  ♥

yo yo yooo

hej alla sötnosar!
bara en timme kvar sen sluuutar jag. yeeey. haha då har jag spenderat 8 timmar av mitt liv i skolan, på bara EN dag. förstår ni? jag har varit i skolan 8 timmar idag. fan stört asså.. aja, ska bli skönt att komma här ifrån iaf.

älsklingen kommer och möter mig på stationen när jag har slutat sen ska jag köpa nått till min söta lillebror. sen tar vi bussen hem till baby och kollar film och har det myspys. sen ska jag tvinga han hjälpa mig lite med min religionsuppgift som jag ska skicka in idag också, moahahah! men mesta dels blir det bara mys och ta det lugnt. guuud va skönt!


jag vill tillbaka. tillbaka till värmen och lyckan, med dig.

:o

hjälp! lampan släcktes nyss. bara sådär! alla andra klassrum lyser men det här släcktes av sig självt. får nästan lite kalla kårar. tänk om det spökar runt massa döda elever här från 100 år tillbaka!!!

stranger


tisdag

hej alla sötnosar!
japp, sitter här i skolan. kom hit åtta. lektionen börjar 10. fråga mig inte ens varför jag är här. min hjärna har inte fungerat denna morgon och mina hjärnceller hann inte riktigt inse att vi började senare. menmen. så jag sitter här i klassrummet helt själv och bloggar och kollar runt på fb. känner mig rätt så mobbad.

efter skolan ska jag köpa present till min lilla plutt som fyller 10 år imorgon. åh vad han har tjatat länge nu! men jag var nog värst. jag gick runt ett halvår innan och tjatade om min födelsedag. är lite så fortf (a) fast julen har jag alltid varit värst med. smyga upp i natten och kolla paket under granen är min specialitet :^)
men undra vad man ska köpa till plutten då.... han önskar sig iallafall några bilar man kan skjuta iväg typ. sötnöten!


kan inte fatta att du börjar bli stor. min lilla bebis..

hoppas ni är lässugna!

hej alla sötnosar!
det var ett tag sen. har ganska mycket att skriva om. kan börja med helgen, dag för dag.

fredag: krökade hos tessi. hade det hur kul som helst. körde sanning och konka. lyssna på musik, snackade, skratta osv. alla favvisarna var där och det var bara allmänt kul.
lördag: jag terese oliwia hanna stella malin låla linus krull micke markus joel charlie och samuel drog alla iväg till veddesta för att köra Laserdome. tjejerna mot killarna, HUR ROLIGT SOM HELST! skulle kunna fortsätta i evigheter. efter det drog vi till jakan och käkade på kina. efter det fortsatte vi hem till terese, men jag drog hem och sov nästan direkt för jag var heeelt död.
söndag: åkte till stan med tove. länge sen jag träffade henne så det var skönt att få umgås lite. köpte ett vanligt svart linne och ett läppglans och tove köpte hårfärg. har fortf inte sätt hur det blev men hon lova att lägga in bild på fb idag. hihi. sen drog jag hem till älsklingen och kolla film och hade det jätte mysigt.


japp. det var min helg, riktigt lyckad! måste även få skryta lite och säga att mitt 'sluta rökande' går hur bra som helst! inga tankar alls på att börja igen. måste även lägga till att hela min förra vecka i skolan var prickfri! dvs ingen skolk, inga sena ankomster. NADA! känner mig rätt så grym måste jag säga. och idag efter skolan har jag städat rummet och varit i tvättstugan. nu väntar jag på min baby, sen måste jag laga nån slags mat också. aja. PUSS!

idol

sitter och kollar idol med världens bästa syskon. sassa och 47åringen är ju riktigt grymma. två av mina favoriter helt klart. sen han andreas som inte gick vidare förra året, han är också grym! och alice! haha aja nu måste jag back till tvn. PUSS!

duktig tjej

hej alla sötnosar!
emelie gjorde mega god mat och jag har rensat min garderob. eller aa, iallafall halva, ska nog rensas lite mer nogrannare sen.


gud va mycket mer space det kommer bli nu. känns otroligt skönt!


jag älskar dig christoffer!

3 punkter med bitterfittan elise

1. jag är så otroligt trött på den här politik skiten. det är ju det ända man hör om. i skolan. på tvn. på facebook. menmen, vissa människor har ju inget liv.

2.
jag hatar hatar hatar skolan. mer än hälften av vad man lär sig kommer man inte ha ett skit lärdom av resten av sitt liv. men helgerna blir mer speciella. man längtar liksom IHJÄÄÄL sig!

3. jag vill ha julafton! trött på de här tråkiga skitvädret. antingen är det bara kallt eller så regnar det också. ge mig vit mysig snö och julmusik TACK!


teenage dream

jag och min ful\söta lillebror satt nyss och skratta åt det här UNDERBARA klippet på denna ÜBER SKÖNA lilla kille! haha spola fram till 2:49. JAG DÖÖÖR SERIÖST! klockren! :D

hej där

HEJ ALLA SÖTNOSAR!
förlåt för världens sämsta update. inte haft tid eller ork att blogga. ibland är man ju helt enkelt inte sugen. men nu kände jag hur de kliade i fingrarna så nu tyckte jag att det var dags igen!

sov hos älsklingen inatt, kom hem för ett tag sen. haft rätt så fun time med syskonen. vi är ensamma här hemma de 3 närmsta dagarna för mamsen och papsen är i småland. så just nu sköter det äldsta barnet maten. hoppas det blir gott annars jävlar!! höhö. jag är på rätt så bra humör eftersom jag är ledig idag och det är fredag imorn. yeeey! :D sen på söndag ska jag träffa älskade tove som jag inte har umgåtts med på år och dar! så det blir trevligt :) &efter maten ska jag till bästavän och spendera natten där. mysipyyys!


jag och bästaste hanna in tha school!


söta alice myser i emelies säng

aldrig en lektion utan musik!

hej alla sötnosar!
sitter i skolan. är trött som FAN. vill bara hem och sova. efter skolan ska jag storstäda mitt äckliga rum och rensa min kaos garderob. kul.. sen ikväll måste jag få in lite plugg också. aja, nu börjar näthandeln. PUSS! 

 

goooodnatt!

min kväll har inte varit särskilt rolig. ska krypa ner i sängen nu och hoppas på att morgon dagen blir bättre. PUSS! ♥

..

mitt bra humör är bortblåst.

familjen är värst

hej alla sötnosar!
hemma igen efter en trevlig middag. sjukare familj får man leta efter, tro mina ord. vi är helt störda i huvet allihopa. haha!




röstningsdags..

.. ja, för alla i familjen utom jag och lillbrorsan då. innan vi drar till källtorpskolan ska vi till pizzerian och käka. sallad för min del iallafall, tror det blir en stor smaskig räksallad. mums!

söndag

hej alla sötnosar!
sorry för bad update. i fredags var jag iaf med gänget, hade det huuur kul som helst. drack för mycket, och kommer inte ihåg ett smack efter sista glaset. vaknade upp dagen efter med VÄRLDENS baksmälla. jag som aldrig brukar bli bakis. menmen, så man bäddar får man ligga right?

men nu hörni ska jag berätta nått stort som har hänt. JAG HAR SLUTAT RÖKA! bara sådär, pang bom. och det underbara är att jag inte känner av suget. inte ett dugg. de gånger jag försökt sluta förut har de gått åt helvete men nu går det hur bra som helst. onödigt att röka! kostar bara massa pengar. och nu har jag ju råd med mer sprit!!!!! haha driver, kläder kommer pengarna som egentligen skulle gå till cigg att gå till. vet redan vad jag ska köpa när pengarna kommer. wiiihoo! :D åh så duktig jag är!

grym tjej. grym låt.

yeppyepp

hej alla sötnosar!
har kommit hem från skolan nu oså. tog med mig brudarna hit efter skolan och kollade Eva&Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko. haha länge sen nu!

städat har jag hunnit gjort också och busat lite med Alice. snart ska jag ner i tvättstugan också. sen blire hem till bästisooo och fixa sig. PUSS!


haha how cute! gud va kända dessa två är om man tänker efter. vilket barn har inte kollat på eva och adam liksom? men vad har hänt med dom nu egentligen...?

glad

hej alla sötnosar!
sitter på sista lektionen för idag. slutar om 20 min sen väntar en lång skön helg! ikväll blire party party. åh jag är så sugen på att dra på kryssning. men snart så, och då jävlar finns de INGA gränser. nu måste jag fortsätta plugga! PUSS

från hjärtat

musik är väldigt bra att lyssna på när man sitter på lektion. LOVE!

freeedag!

godmorgon alla sötnosar!
ställde klockan på 6, gick upp tjugo över 7. haha typiskt mig. måste alltid ställa väckarklockan en halvtimme tidigare så jag kan snooza men brukar ju ofta bli liiite längre.

idag äre btw fredag :D och SNYGGINGEN aqvelina fyller 17 barre idag!! GRATTIS GRATTIS <3

piz

måste sova nu. hoppas min hosta blir bättre under natten. förtillfället är den DRYG-SOM-FAN. godnatt

torsdag

hej alla sötnosar!
ligger hemma hos älsklingen och pluggar. duktig? oja!

imorn äre fredag, wooohooo. är förkyld och hostig förtillfället bara så hoppas det blir bättre. annars äre struntsamma. vi kör tills vi dör, right? (; ingenaning om hur planerna ser ut dock men någonting lär ju dyka upp.

ligger och lyssnar på Katy Perry - Teenage dream.
rätt bra faktikst. har aldrig varit bigfan av hennes musik men den här går att lyssna på. aja, nu ska jag sluta skriva massa onödigt skit och återgå till... jadu. nånting. PUSS!

time for skräckfilm

sitter hemma hos älsklingen. han ligger i sängen och kollar på nån diskution om de olika partierna. rätt så tråkigt enligt mig så jag tänkte slänga in ett litet blogginlägg medan. vi håller på att ladda ner en film vi ska kolla på snart, en skräck film som heter The crazies. älskar skräckfilmer, samtidigt som jag hatar dom under tiden man kollar på dom när det blir för läskigt. tur att man har nån att hålla hand med iaf.

when someones left behind

kollade på en film igår som heter Frozen. rekommenderar den!

<3

du är bäst. du är underbar. du är min!
jag älskar dig så mycket! det går inte att beskriva mina känslor för dig. jag är så otroligt tacksam och glad att jag träffade en person som du. varje sekund med dig gör mig lycklig, din närhet lyser upp varje dag. du är så omtänksam och gullig. du är värd guld älskling, jag hoppas du vet det. du är värd allt! i mina ögon är du perfekt. 

Mitt hjärta tillhör dig Christoffer Brodin!


mys

är jag konstig om jag säger att jag längtar till julen?
nej, det tycker inte jag iallafall. julpyntet, julbaket, julmusiken, knastret under skorna, glädjen. allt är ju bara så himla mysigt kring jul. åh jag vill ha julafton nu!








\bilder tagna julen 09

feber nästa? alice stor?

hej alla sötnosar!
tillbaka från skolan nu. känner mig hängig. börjar bli sjuk, usch.. ända som e positivt med det är ju att man missar skolan? kan ligga hemma och slappa hela dagarna. MEN, jag har egentligen inte råd att bli sjuk så grymt mycket som jag redan ligger efter. men vad ska man göra?

just nu sitter jag iallafall och lyssnar musik.
vad skulle jag göra utan den? ska gå och gulla lite med min älskade lilla söta kattunge snart, innan hon blir stor och ful. haha! PUSS!

tisdags look


måndag. det säger väl allt?

hej alla sötnosar!
städade precis rummet. rensning av garderoben får vänta tills imorn. måste verkligen göras..men det är verkligen en sån där sak man säger att man ska göra, men sen så gör man det aldrig. lika så med läxor och att sluta röka. men imorn ska jag iaf försöka (;

skoldagen var seg, liksom resten av dagen. min morgon var hemsk. ville verkligen inte gå upp, kände mig som en zombie och ville bara sjunka ner genom jorden. i stort sätt.. men skoldagen var inte så jävla jobbig som jag trodde iaf. men tänker jag på hur grymt mycket jag ligger efter vill jag bara spy. aja nu ska jag sluta klaga! känner mig som en riktig bitterfitta. PUSS!


jag och syster på kolmården igår. gud så söta vi är!

så jävla grym!

sitter på svenska lektion och väntar på att få gå hem. avundas denna brud som är helt stört GRYM!

just the way you are

så fin. helt underbar.

kolmården

hej alla sötnosar!
är tillbaka efter en heldag på kolmården. hade det hur bra som helst! det jag gillade mest var Delphin showen! OM jag vill bli delphin skötare. jag har blivit kär i dom där djuren. safarit var inte helt fel det heller. giraffer och strutsar som gick precis brevid bilen, och två lejon som låg en meter ifrån vägen. rätt så ballt faktikst. grym dag!






hej och hejdå

hej alla sötnosar!
kom nyss hem från chrippa. ska iväg med familjen för en heldag på kolmården nu. ska bli rätt så kul faktikst. & bilder lovar jag att ta :)

igår var jag med terese hanna oliwia joel och markus, spelade lite kort. sen gick jag hem och åt och lite senare gick jag hem till chrippa. kollade på Super size me, som jag redan har sätt, vilket ledde till att jag halvt somnade. haha slocknade väl runt elva skulle jag tro. men bra det så man orkade upp imorse. aja nu måste jag dra. PUSS!

torsdag

hej alla sötnosar!
kom precis hem från jakan. var i skolan, hade data sen fick vi vänta två och en halvtimme för vi skulle ha föreläsning. ganska intressant faktikst, riktigt skön kille. jätte fattig från början, nu är han egenföretagare och miljonär. efter skolan följde jag med aqve till ur&penn. tipsade ju henne om urbilliga örhängen och armband. köpte själv 6 örhängen igår för 40 kr. bara stora örhängen, precis som jag vill ha det! love it.

nu sitter jag bara och tar det lugnt med lite musik oså. snart kommer brorsan hem så ska ta hand lite om han, sen kommer älsklingen också. hade tänkt att få in en stor rensning av min garderob idag men vi får se, det kommer ju ta ett tag om man säger så.. aja, här kommer iaf 3 bilder på hur jag ser ut idag. tänkte få in lite sånt då och då, bara för att det ska hända nååånting i bloggen, utom att jag skriver vad jag gör hela tiden.. liiite långtråkigt kanske.


invigde mina ormskinnstrumpbyxor idag. nice!

who am i

nu ska jag lägga mig i sängen, helt ensam.. tomt utan min älskling juu! :(



ska sätta på den här underbara låten och tänka på dig :) du är fantastisk!

Lite bilder

hej alla sötnosar!
JAG LEVER, så ni kan andas ut nu (; har inte orkat blogga eftersom jag ändå inte kunnat lägga upp några bilder från resan pga slarv och kvarglömt kamera sladd i Tunisien.. men nu har älsklingen beställt ny som kom idag. så här bjuder jag på lite bilder, mer kommer imorgon!


me and love på Arlanda


small head vs jumpo head..


ombord på planet


sunset


framme vid hotellet, bild tagen från ballkongen.
inte så bra bild men fler kommer sen



vi åkte på en heldags sahara tur. här är slisk killen som ledde
min kamel och min söta älskling som liknar en arab :)



vi stannade till vid ett 'bergshus' söt kamel beeeebis som blir
matad med nappflaska, aaaw!



mycket folk som stannade för att kolla


inuti deras hus


massa andra turister och jag i mitten. ganska fräck utsikt därifrån

har inga fler bilder just nu men fler laddas upp och bjuds på imorgon. skriver fler inlägg då eftersom jag har dissat bloggen ett par dagar nu.. i'll be back. I PROMISE!