ladies and gentlemens, meet adhd elise!

ena sekunden älskar jag kläder mer än allt annat på jorden och vill ha nya heeela tiden. men när det kommer till mina garderober, stunder som NU, så vill jag bara bränna upp skiten, till grunden!! aaaaaaahhghghghhg. jag får ju inte plats med mina kläder i mina garderober. lådorna är fulla, och resten av garderoben är öööverfull med en feeet hög med typ hundra plagg. så det är inte ens någon idé att försöka få in dem plaggen i lådorna, eftersom dem också redan är överfulla. plus att det ligger kläder överallt i mitt rum som jag inte heller vet vad jag ska göra av. OCH så har jag en fet resväska full med kläder som jag inte har orkat packa upp ännu. åååååhh va jobbigt allt blev nu :(:(:( ska fråga chrippa om han kan fixa nån garderob hemma hos honom som jag får använda, för att dela med honom funkar inte, det vet jag redan. sååå ja, det ser jag som den enda lösningen, annars får allt se ut som det gör nu och då får mamma klaga bäst hon vill.


ge mig en FUCKING walk in closet så slipper jag sånna här problem!!!!!!!!!

onsdag



hej alla sötnosar!

gårdagen var underbar, jag älskar mina vänner!
idag ska jag bara umgås med min fina fina familj, sen sova hos älsklingen. imorgon är planerna, vattenpipa och käk hos terese med massa bruds och sleepover hos jennie på kvällen. love it!
jag e fett glad, ska ta ett bad nu. PUSS!

bra start på veckan

hej alla sötnosar!
idag är en bra dag! :D först skola, träffa alla fina. sen heldag med min jennan med matlagning, film, plugg och pajbakning. kommer bli suuuper :) PUSS!

söndag

dags för jobb. har inte jobbat på hundra år nu så det känns lite drygt att börja igen. men 1 gång i veckan 3,5 timme får jag faktikst klara av. så jag tänker positivt! :) vi hörs senareeee, PUSS!

ps. jag måste vara världens jobbigast flickvän. får bli ändring på den fronten!


Jag älskar dig!

fredag

hej alla sötnosar!
glad tjej, lönen kom igår, små shoppade lite med aqve och ilona. stötte även på vääärldens sötaste hundvalpar som vi fick hålla i, kärade ner mig TOTALT! och apprå på det så har nasse, ewa (chrippas mammas) katt fått kattungar IGEN! och den här gången 5 STYCKEN! om jag är glad :D:D

och idag har både jag och älskling varit lediga så vi har spelat lite golf, shoppat lite och kollat på bio. hur mysigt som helst :)

på söndag äre dags för jobb igen. usch. men det ska vi inte tänka på nu! tror det är dags för lite mer film för våran del, hörs imorgon! PUSS!

tacokväll med bruds

hej alla sötnosar!
ikväll kommer bli awesoooome :D ska möta jennie på bussen mot jakan, där ska vi möta sara och aqve och handla tacogrejer, sen kommer hanna och terese också. sen ska vi käka, röka vattenpipa, dricka lite och bara ha det bra. fan så härligt! :D sååå ja, vi hörs imorn! PUSS!

godmorgon

upp för åter en härlig dag i skolan med massa härliga vänner. hunnit mysa lite på morgonen med min babe och snart blir det hoppa in i duschen. den här dagen kommer bli bra. det känner jag på mig :)

bye for today

nu kommer min baby och hämtar mig alldeles strax. sover där också :) myspys! börjar tjugo i tolv imorn, inte helt fel det heller!

mysdag

hej alla sötnosar!
efter skolan idag käkade jag och jennie på tastys och pratade om allt mellan himmel och jord. fikade och kollade lite i affärer. kärlek till den bruden asså! fan vad jag älskar henne :) efter det tog jag bussen hem sen stötte jag på terese och stella vid saga livs, så vi satt o snacka ett tag om allt möjligt. trevlans! sen gick jag hem och sen dess har jag bara suttit och avundats massa människor på youtube.. herrejösses säger jag bara, vilka människor det finns!


bästa resan!

åhåhåhåhåhåhåhåh jag har haft det BÄST i egypten. rena rama paradiset utan att överdriva. så glad att jag fick uppleva det med min älskling. ett minne för livet, helt klart. grät tillochmed lite innan vi skulle åka.. trivdes såååå bra där. det går inte ens att beskriva. allt var så bra, allt var så perfekt. det var en helt underbar resa! kunde inte blivit mer nöjd!

























angående mitt jobb!

fick en fråga tidigare som jag tänkte ta och svara på nu när jag ändå är vaken liksom.

ja jag jobbar kvar på mitt jobb :) körde inte hela sommarperioden dock, för jag blev så jääävla trött på skiten, haha. men frågade om det gick bra att jag jobbade en gång i veckan vid sidan om skolan, och det var okej. så det passar helt perfekt för mig. 3 och en halvtimme i veckan och lite extra cash på kortet i slutet av månaden! (y)

snart - bye bye sweden!

inte förns nu jag börjar fatta liiiiite vad som är på g liksom. kommer inte fatta till 100% förns vi sitter på planet. åhåhåhåhåhåhåh :D:D:D:D





friiiday babe

hej alla sötnosar!
ååååååhhh!! två dagar kvar till egypten. myyygaaaad! :D im so happy!

och gårdagen med bästaste tessan var awesome. förutom att jag var lite deprimerad av att gå runt där bland alla kläder och shopping glada människor. blev helt psykad. började prata med kläderna tillochmed... ''förlåt, men jag lovar att komma tillbaka och hämta dig när min lön kommer, i promise'' haha tönt, jag vet.. men jag har inte shoppat på ett tag nu och känner att det är about time!
men det får bli efter egypten, då ska jag även ta hål i naveln, woooho. när man är lite brun och fin sådär :):) magen får jag jobba på senare, det pallar jag inte just nu. haha!

nu ska jag iaf kolla på en film som ewa rekommenderade, The rebound heter den. sen när chrippisen kommer hem blir det åka iväg och köpa lite solskyddsfaktor och duschkrämer osv. PUSS!

torsdag

mot jakan med tessan! :D PUSS!

,

åååååh mina girls är hemma! :D:D:D:D:D

<3

-

asså jag är så fantasilös så det finns inte. har ingen mobil att fota med eller nånting så allt blir så tråkigt. så om ni inte har en mobil att ge till mig så kan ni väl iaf komma med lite tips och förslag vad ni vill läsa\se mer av här i min fantastiska blogg. tack på förhand! =)

hello again!

åhhh sötisar! haha på nått konstigt sätt så uppdaterar jag ALLTID när folk kommenterar att jag ska göra det. typ för att jag känner mig dum, och för att jag inser att det faktikst finns folk som är intresserade av vad jag har att skriva. hiih, lots of love!

mjaa, jag lever iaf! älsklingens födelsedags present var en upplevelse från liveit.se, att köra ferrari eller lamborghini. och självklart är det lamborghinin han ska hoppa in i och gasa iväg med. världens fucking snyggaste bil i heeela världen! knullar ferrari upp och ner! så ja, det ska bli riktigt kul att se =) snacka om minne för livet!


här har vi den! jag döööör!! så snygg. ♥

annars då? huummm.. jag har råkat göra nått med min rygg så jag har haft galet ont i 3 dagar. igår var värst, börja nästan gråta. fick lång och skön massage innan jag somna iaf och idag känns det bättre! överlycklig! vill ju inte gå runt som agda 89 när vi åker till egypten om en vecka liksom!

en annan lite skojsig grej är att jag följde med chrippa till hans jobb i lördags, haha! kvart i 6 var vi där. medan han åkte runt och klippte massa green på golfbanan så åkte jag efter med en elbil och lyssnade på musik och spelade motorcrossspel på hans mobil. och angående det där jävla spelet... jag får damp. eller jag har damp. tror jag. är jag nästan helt säker på.
vi hittade ju samma spel på datan, så vi laddade ner det, sen skulle jag slå chrippas tid, men jag kom alltid precis efter, och det gjorde mig galen. satt och skrek, slog i tangentbordet, slog i stolen så jag fick skiiiit ont i handen. tillslut fick jag inte spela det spelet längre. men det var nog för mitt egna bästa.

och ja, om 6 dagar prick idag åker vi till egypten. jag är så jävla glad :D fast jag bara har fattat att vi ska åka till typ 20%. idag ska vi åka och köpa finbyxor till baby, eftersom dom har en galakväll på hotellet, och vi såg på bilder att alla går med finbyxor och skjorta. haha, shit asså. lovar att bjuda på maaassa med bilder!

men nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla massa simpsons avsnitt! PUSS!

grattis fina pojkvän!

hej alla sötnosar!
idag är det världens finaste killes födelsedag! min älskling fyller hela 21 år idag!
jag och ewa (chrippas mamma) har åkt och fixat massa saker, slagit in paket osv osv. vi kommer ge den ultimata födelsedagspresenten. ååååh, längtar tills jag får se chrippas ansiktsuttryck. vågar inte avslöja nu eftersom jag inte vill riskera att han råkar klicka in här, då blir hela överraskningen förstörd. men iaf, vi ska snart åka och hämta honom från jobbet sen får han lite presenter sen ska vi fika, sen ska jag och babe åka iväg på europe och takida! :D har ju haft biljetterna sen min födelsedag och idag är konserten. så det blir nog en toppen dag!

skriver mer senare, avslöjar den FETA presenten då också! ;D PUSS!

golf

hej alla sötnosar!
för er som har missat det så har jag ju gått och blivit golfproffs ;) okej, inte riktigt. men eftersom chrippa jobbar på rotebro gk så får vi göra allt gratis, spela på 6håls banan, svartinge, golfbil osv osv. saker som egentligen kostar flera hundra.

jag har alltid haft mina fördomar och förutfattade meningar om just golf, men det är sjukt jävla kul! i helgen spelade jag 3 dagar i rad, och golf tar rätt så lång tid så det är liksom 6 timmar innan man är klar. om man kör hela 18håls banan då. idag ska vi iaf spela på 6hålsbanan. så det ska bli skojj! hej golfnörd. see yah. PUSS!

kärlek

Sparzanza - Follow me

Amaranthe - Hunger

Danko Jones - Had enough

Sick Puppies - Riptide

-

LAAAAAAAAAAAAAACK