i feel like i can breath again, cuz your my lover and my friend

bokat och klart!

hej alla sötnosar!
det jag skulle berätta förut, som inte har blivit av ännu. är att jag och min älskling har bokat hotell nu. det blev det finaste hotellet i hela egypten. rankat 1 av 130 hotell. 5 stjärnigt och bara topp recensioner!!! :D:D:D gaaaah, ni ska veta hur fucking snyggt och lyxigt det är. vi kommer leva som royalties, minst sagt.

känns fortf lite overkligt. jag fattar aldrig att man verkligen ska åka förns typ dagen innan! den 14 augusti åker vi iallafall. CANT WAIT! :D:D


(gå in på länken för fler bilder)
http://www.fritidsresor.se/resa/egypten/hurghada-kusten/sahl-hasheesh/hotell-premier-le-reve-hotel-och-spa/bilder?season=vinter-11-12#page-scroll

-

utgången igår var galet fail. galet. och lisa blev nyss såld. så jag är lite smådepp. väntar på att älsklingen ska komma hem men han är ju jävligt seg. nu ska jag krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv. hejdå.

utgång!

utgång med jennie, tom och oskar. det är vi som rockar ento ikväll! PIIIZ ♥

inlägg nr 2

hej alla sötnosar!
nu kan jag fortsätta med att berätta hur det var på landet. (bilder kommer senare)
drog dit i fredags, åkte med syster och morbror olle eftersom mamma pappa och edvin redan var där. när vi kom fram hade vi grillkväll vid våran stuga, alla kusiner var där och det var jätte trevligt. senare drog vi mot svärdsjö på ''fest'' om man nu kan kalla det för det. några satt i soffan och drack öl och kollade på konstiga youtube klipp, menmen. fick skjus tillbaka till stugan vid 3 tiden. sov otroligt gott. dagen efter gjorde vi inte så mycket, spelade kort spel, chicago blandannat, favoriten. sen blev det lite fyrhjulsåkning upp till himmelsberget. det går omöjligt att komma upp dit med bil, för att det är så brant, sen finns det även ett utkikstorn där uppe, bara massa stegar och räcken att hålla sig i, rätt läskigt att gå enda dit upp, typ 30 meter upp. efter det åkte vi tillbaka, käkade god köttfärssås (på burk) som jag ÄLSKAR. haha :) sen kollade vi film hela natten sen sov vi typ. sen dagen efter drog vi hemåt, kom hem rätt sent, blev avsläppt hos min älskling och hade det jätte mysigt :)

så, nu vet ni vad ni har missat! PUSS!

finallyyy! läs och njut!

ååååh, några gulliga läsare finns det som kommenterar iaf :D love u guys!

jag har inte uppdaterat för att jag var sjuk förra veckan som ni kanske har förstått. sen när jag återgick till normalläge så drog jag till landet (i fredags) och kom hem sent igår. så nu tänkte jag få in ett inlägg! shiiit. har inte ens hunnit skriva om hur det var på karins landställe. så jaaa, kan ju börja med det :)

först var det massa krångel med bilen, så vi fick hyra en bil på OKQ8. vi kom fram runt 6 tiden då var karin klar med god kycklingmiddag. mums. vin till maten, ännu mer vin efter maten, kubbspel, sprit, utgång, fylla, pinsamheter, slagsmål (nästan). det var en riktigt händelserik kväll må jag säga. dagen efter mådde jag SKIT. fyfan. mådde så jävla dåligt. vi käkade pizza uppe på klipporna på kvällen, det var mys. sen hade jag jennie och fia en liten tjejkväll med film och popcorn. hur mysigt som helst. dagen efter vaknade jag med sprängande huvudvärk. fyfan. jag vaknade flera gånger på natten, försökte lägga mig i olika positioner för att det skulle göra mindre ont. det var verkligen hemskt. som tur var åkte vi hem rätt tidigt. bilresan dock, var den hemskaste i mitt liv. två dryga killar i framsätet och en sprängande huvudvärk. jag bad om att få bli avsläppt i kallhäll (eftersom vi åkte förbi där och jag bor där!) men nej, dom åkte hela vägen till bålsta, för att det var där vi hyrde bilen. fick åkte bil yttligare en halvtimme och vänta på tåget en halvtimme eftersom vi missade vårat precis. mådde så dåligt så jag låg i jennies knä. var så sur just då. men mådde för dåligt för att starta nått.
när jag äntligen kom fram till chrippa orkade jag inte göra nånting mer än att bara ligga i sängen. huvudvärken blev bara värre och värre och jag kände mig helt borta. på kvällen hade febern höjts till 39,7 grader. och på natten började magen krångla. fick springa på toa var 10e minut. sen började kramperna. till en början var dom inte så jätte farliga, eller ja, jag klarade av dom iaf. natten efter vaknade jag och krampade hela natten, det gjorde så ont så jag låg och grät. dagen efter det körde chrippa mig till akutmottagningen på karolinska. men dom sa att dom inte kunde göra nått åt smärtorna (idiotjävlar) och att det skulle gå över av sig självt efter några dagar. så vi åkte hem igen. senare mot kvällen åkte vi till kista för att köpa imodium plus, som tydligen ska vara lite kramplösande, eftersom kramperna fortsatte komma med tätare och tätare mellanrum och jag hade så ont så jag bara låg och grät. inne i kista kunde jag inte ens gå normalt, jag fick gå helt hukad. såg säkert lagom snygg ut men jag mådde för dåligt för att bry mig just då. sen kom vi hem men det blev bara värre och värre så tillslut åkte vi in till akuten igen. dom tog nya tester och jag fick återigen dropp osv osv. sen fick jag smärtstillande, äntligen!! vi fick åka hem igen och ÄNTLIGEN kunde jag sova hela natten utan att behöva vakna och ha ont. likaså dagen efter eftersom jag fick med mig piller hem också. så tack gud för det och fuck idioterna som inte hjälpte mig från första början. ja sen gick det över och nu är jag nästan helt återställd!! inga mer kramper och jag är sååååå glad för det :) tror inte jag skulle pallat en minut till.

landet vistelsen får jag berätta om senare idag för nu måste jag gå och möta nyberg. finns även en till sak jag ska dela med mig av då, hihiih! PUSS!

kul läsare man har

kul läsare man har, ingen som önskar en krya på sig eller frågar vad som har hänt. nada.

jag har iaf varit sjuk sen i fredags och känner mig fortf inte helt repad.
så det blir ingen uppdatering idag heller.

-

har mått skit enda sen jag kom hem i fredags. låg på sjukhus hela dagen igår och fick åka tillbaka till akuten på natten. berättar mer senare, orkar inte skriva. nu vet ni iaf.

woop woop!!

OM BARA TVÅ TIMMAR DRAR JAG JENNIE LUCAS OCH JOSÉ TILL VÅRAN KÄRE LÄRARE KARINS LANDSTÄLLET I ÖREGRUND!

kan knappt fatta det själv. men ska bli grymt kul! vi får eget hus och allting. handla mat gör vi på vägen dit! fan va kul det ska bli :D har varken träffat karin lucas eller josé sen vi slutade skolan. ååååååh kan knappt vänta! :D:D

kommer hem på fredag. då blir det mycket update och massa bilder! PUSS!


löne problem. någon har blivit vuxen (stolt)

paaanik. mitt jobb ringde mig, jag trodde det var lucas först, haha så jag brydde mig inte om det så mycket. men sen frågade jag om han hade ringt mig från ett 075 nummer och det hade han inte, så jag kollade på hitta.se och såg att det var mitt jobb. sen hade jag tydligen fått ett meddelande, så jag ringde 222 och då sa dom på meddelandet att dom behövde mitt kontonummer senast idag för att kunna ge mig min lön. så jag mailade dom det nu, men klockan är liksom tjugo i elva, dom har ju stängt för idag? men inte fan kan dom väl skita i att ge mig lön för att dem fick in mitt kontonummer en dag försent? neeej, då blir jag galet jävla förbannad iaf.

when love takes over

idag ska jag visa extra mycket uppskattning till min fina christoffer. Jag älskar dig mer än något annat på denna jord! ♥

I SHUT THE WORLD OUTSIDE UNTIL THE LIGHTS COME ON

varför oroar vi oss så mycket? tänk om jag gör si och så, vad tycker dom då? vågar jag verkligen göra så, tänk om någon säger något? varför gjorde han så? tycker dom inte att jag är fin? usch jag ser för fet ut i det här! varför sa hon så? vilken jävla bitch. vad är det för fel på mig?

jag tror vi bryr oss om små saker. saker som inte ens borde läggas märke till. vi är så ytliga. hela världen har blivit så jävla ytlig. istället för att lägga våran energi på att oroa oss och bry oss om småsaker kunde vi lägga energin på att skratta och sjunga istället. det ska jag börja med.

måste bara skriva att..

Jag älskar min fina Christoffer såhäääääär mycket! :) ♥

ska man gå ut, ska man gå ut på riktigt!



















fucking gorgeous

lördag

hej alla sötnosar!
igår var jag på middag hemma hos fina terese. slutade kanske inte riktigt som jag ville. vissa människor har problem att mogna upp tror jag. glad att jag har en sån fin pojkvän iaf som kom och hämtade mig :) vi kollade lite harry potter sen somnade vi nästan direkt.

vaknade tidigt på morgonen av att nasse, deras katt, var lite crazy. sen precis när jag hade stängt ballkongdörren och skulle lägga mig igen hör jag massa pipande ljus. sötnosen lisa, deras lilla kattunge, hade lyckats hoppa ner från ballkongen på något sätt. så hon satt där nere och pep och kunde inte komma upp. aaaw. så jag fick slänga på mig kläder och springa och hämta henne. sen låg hon och sov med mig och älsklingen resten av morgonen :) myysis!

nu blir det playan med bea och victor. senare ska jag nog träffa finisen tove :) PUSS!

ever.

beeebis

omg.. min kärlek! beeeebis. jag är kär! fiskmun. sååååå söt. men vilken dum pappa!

bloggtorka

shit.. första gången jag har en fet jävla bloggtorka. vad ska jag skriva? vafan är det här. har inte skrivit på flera dagar. men jag är slut på ord. fett synd.
ni kan ju komma med lite förslag vad ni vill ha mer av iaf så jag kanske får några ideér. för bloggen är ganska jävla tråkig förtillfället. mer musik, dagens outfit, frågestund? låt förslagen rulla på så lovar jag att uppfylla dom.

PUSS SÅ LÄNGE!

beautiful

bye

nu drar jag och träffar tovis. myyspys! :)

michael bolton (feat. lonely island) *



michael gör ju hela fucking låten! så jävla awesome han är!

mycket läsning, precis vad ni vill ha!

hej alla sötnosar!
i onsdags så blev det utgång för att fira tessan. åhh fyfan vilken utgång det blev asså. jag var ju helt galen. först en hel vin tetra påvägen in sen en och annan drink och lite cider där inne. blev nog rätt glad i hatten om man säger så. dansade som en maniac! men det var helt grymt. träffade en och annan man kände vilket också var kul. ramlade på dansgolvet två gånger, vilket var lite pinsamt, men det tyckte jag inte alls för stunden så de va ba att köra vidare ;) galen hemresa med camilla och terese också. haha vi var helt sjuka när vi hade gått av bussen. kommer inte riktigt ihåg alla konstigheter som kom ut ur våra munnar, men det kanske är bäst så. camilla tog massa bilder, så dem kanske kommer upp senare om ni har tur :)

och igår hade jag lovat min älskade lillebror en heldag på playan. även fast jag kom hem halv 5 och sov till klockan 8 så drog vi ner. snacka om snäll storasyster jag är? bakis som fan liksom. trodde jag skulle spy varje steg jag tog. drog in på konsum och köpte med oss massa riskakor och läsk. kände mig fett rik. ahaha! sen ner till badet. det stekte på bra kan jag säga. och vid halv fyra tiden när älsklingen hade slutat jobbet så kom han ner och tog ett dopp med mig också. mys! sen skjusade vid hem plutten och drog vidare till chrippa. där tog vi det mest lugnt. lagade våran grymma köttfärssås och degade framför tvn. på kvällen gick jag ut en sväng för att träffa julia, inte träffats på jätte länge så det var skit kul. köpte glass och cola och snackade om allt möjligt. sen drog jag hem till min man igen och sov!

två lyckade dagar och idag känner jag att jag är på riktigt bra humör :) är inte sådär jätte ledsen för att det är lite halvtaskigt väder eftersom jag har spenderat mycket av min tid ute i solen de senaste dagarna, och redan är helt sönder bränd för den delen. så kanske behövde en liten paus från solen helt enkelt. förlåt solen, det är inte du, det är jag! hahahah ok, fyfaan va tråkig jag är xD

nu ska jag iaf kolla runt vad som händer och sker denna dag, PUSS!