-

trött på folk. trött på att ni alltid ska lägga er i och tro så mycket. trött på att folk vill se mig svag. trött. bara så jävla trött.

snart blir jag upphämtad. inatt ska jag sova i chrippas varma famn. imorgon är det fest. tack för mig. PUSS!

torsdag

godmorgon alla sötnosar!
ska äta frukost och sminka mig sen beger jag mig mot skolan. känns jävligt bra eftersom vi vanligtvis praktiserar på torsdagar! så idag är jag faktikst riktigt glad över att åka 2 the school!

efter skolan ska jag möta upp mamma och åka till ögonsjukhuset.. mer om det sen! PUSS!

new


kolla vad chrippa var gullig & köpte till mig.
hur glad som helst, precis vad jag behövde ju!



gårdagens kap!

update

hej alla sötnosar!
hade det jätte mysigt med aqve efter skolan. hennes kompis bjöd på god lunch sen gick vi runt lite i affärer och snacka oså. kärlek till dig bruden, du e grym!

efter det åkte jag hem, packade lite grejer sen begav jag mig ut i vårvädret till chrippa. vi har käkat, kollat big brother usa och vilat. nu blir det gym! PUSS!

onsdag

hej alla sötnosar!
gick bra att gå upp imorse. mysig frukost med jenniegirl sen tog vi tåget och kom till skolan i god tid. tummen upp!

nu sitter vi alla tjejer i klassrummet och lyssnar hög musik som vanligt. hade bara en lektion på hela dagen och den blev vi utkastade ur för att vi hade parfym.. våran lärare e allergisk och vi glömde helt bort det imorse och tog på oss många sprut. så ja. kändes ju inte sådär jätte nödvändigt att dra hit ens. men nu är vi här iallafall, ska dra till jakan med snyggisen aqve om ett tag. kolla runt lite osåå. hörs sen! PUSS!

modevisning á lá oss


hemmafru\städare





fit for fight




buisness women


summerfeelings




skidsemester i åre







på peace and love med hippiecrew





beeebiss


tack för oss! we'll be back biathes!

modevisning på g

håll utkik! snart får ni en modevisning á lá Elise ánd Jennie!

störd - check!

hej alla sötnosar!
blir inte så bra uppdatering idag heller. är hemma hos fina jennie nu, vi drog hit direkt efter skolan. vi har käkat god mat, kollat bloggar, varit helt störda och ätit massa grönsaker och dipp till sverige matchen som pågår just nu! men det har inte blivit så mycket fotboll för vår del!




hej och godnatt för idag

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig update. blir ofta så när jag är hemma hos chrippa. men imorn efter skolan lovar jag ett långt inlägg!

nu sitter vi och söker massa jobb till mig, eftersom vi kanske ska till thailand framåt vintern. helt beroende på om jag lyckas skaffa jobb eller inte, så ja, jag håller tummarna! efter det ska vi kolla Big Mommas 3 sen blir det BB. PUSS!

nu taggar vi bb

hej alla sötnosar!
myser runt här hemma med mjukisar och väntar på att big brother ska börja! känner mig seg och hängig. sov några timmar efter jag kom hem från jakan, hade världens huvudvärk och var hur trött som helst. så vi får se om det blir bättre, men det tror jag nog! ska se om jag kan fixa nån fruktsallad jag kan smaska på till bb. PUSS!

dagens köp



minishopping

hej alla sötnosar!
kom precis hem. blev en liten minishopping i jakan med emelie och sandra. visar vad jag har köpt lite senare för nu ska jag gå och grädda våfflor. MUMS!

todays




godmorgon härliga vårdag!

hej alla sötnosar!
om ett tag ska hela familjen åka ner till sporthallen och kolla när vår plutt spelar fotboll. sen blir det direkt till jakan med syster och strosa runt lite där. mysigt när det är sånt här underbara väder ute! PUSS!

funderingar

hej alla sötnosar!
oj vad läsarna har stigit idag. alltid kul med lite fler läsare! ibland undrar jag vilka det egentligen är som läser min blogg. alltså stammisarna så att säga. vet ju en del, men inte alla. aja, kul att det jag skriver intresserar en del iallafall :) fast mest skriver jag ju för min egen del såklart. jag älskar att kolla tillbaka i arkivet och se hur man har förändrats både till sättet och utseendet. tror jag kommer fortfsätta blogga många år. eller så tröttnar jag när jag blir äldre, men då kommer bloggen fortf finnas kvar. fatta att vara 30 år och kolla tillbaka på texter och bilder man la upp när man va en 14 årig liten fjortis. haha fan va man skulle garva!

sitter och lyssnar musik. lillebror ligger och sover, mamma och pappa är ute och festar och syrran har jag ingen koll på. men jag har min söta lilla alice iallafall som är lika pigg och sprallig som vanligt. men fan va trött jag börjar bli. ska nog sussa snart. imorn blire kolla på lillebrors första fotbollsmatch, åka till jakan och kolla om man hittar nått snyggt och självklart träna! som det har blivit lite dåligt med de senaste 3 dagarna..

och imorgon ska jag vara bättre på uppdateringsfronten! i promise!

PUSS&GODNATT!

barnvakt

hej alla sötnosar!
pappa mutade mig att vara barnvakt till min söta lillebror ikväll. så nu har jag precis kommit hem. blir väl att gosa ner oss i soffan och sätta på nån film. kanske lite singstar senare. fixar nog nån smarrig fruktsallad också! PUSS!

lördag morgon

hej alla sötnosar!
just nu ligger chrippa och sover.. ovanligt? ne men jag fattar seriöst inte vad jag gör uppe.. vi somnade runt 5-halv 6 igår och jag har varit vaken sen halv 11. OM jag kommer vara trött senare ikväll.
sitter iallafall och spelar ett spel som heter Test drive. hur kul som helst! man tävlar, vinner pengar och köper bilar. har samlat ihop 200.000 och ska samla ihop 100.000 till så vi har råd med en asläcker bil jag har spanat in :D nu gäller det bara att jag vinner alla tävlingar så jag får in det också!
tro mig, det är skit kul!

nattiii

hej alla sötnosar!
är hemma hos chrippa nu. tog nyss en dusch, fick raklödder i hela ansiktet, slutade med krig! haha, nu ska vi ta nått litet att äta, sätta på film sen sova. PUSS!

the love you seek and more


big brother oasen


tänker inte göra som de flesta andra och klaga på det som hände i big brother igår. helt ärligt? är det inte sånt här svenska folket vill se? jag tycker det är mycket roligare att se sex, fylla, bråk och pinsamheter. det är big brother? det ska innehålla sånt där. annars äre inget riktigt big brother. först klagar folket på att de bara är tråkiga folk inne, fan va glada att dom börjar släppa loss lite! ;)

vad som hände med alice

hej alla sötnosar!
blev inget inlägg igår, blev sent på gymmet sen hade vi annat för oss så jag tänkte inte på att uppdatera. men nu kan jag ju iallafall berätta vad som hände med min stackars lilla bebis igår.

jag var hemma själv för jag hade studiedag igår. står i köket och lagar hamburgare. sen blir det jätte osigt så jag ställer upp köksfönstret litegrann, sätter i haspen så inte alice ska kunna hoppa ut. när jag står mitt inne i mitt matlagande hör jag bara en liten duns sen kollar jag mot fönstret och springer ut på ballkongen och ser alice där, 10 meter ner sitta i buskarna. jag springer ut, ner för trapporna med hjärtat i halsgropen, bokstavligttalat. jag skriker och gråter och är i världens chock. springer till busken och ser alice sitta där, hon ser helt vettskrämd ut. jag försöker försöktigt bära upp henne eftersom jag inte vet om hon är skadad eller inte, hon hamnade trots att mitt bland pinnar och grenar. lyfter upp henne och springer in, helt förtvivlad. i trappen ser jag en pinne sitta i alice mage, en ganska stor också. jag kollar om det går att få bort den men den sitter fast. jag får ännu mer panik och gråter så jag inte kan andas. min lilla bebis. och hon pep och jag var så rädd hela tiden. jag springer upp och släpper ner henne i min säng, ringer mamma direkt. kan knappt få fram ett ljud, fick säga ''alice ramla ut ur fönstret och har en pinne i magen'' säkert 5 gånger för att mamma skulle höra. men hon ringde iallafall pappa som kom nästan direkt, sen åkte vi direkt till djursjukhuset i spånga. i bilen slog mitt hjärta också i 220. hur mår min älskling, kommer hon klara sig, hur långt in sitter pinnen, har hon jätte ont? nej usch va hemskt det var. och hon såg så rädd ut och andades jätte snabbt. stackars var ju såklart i världens chock, ramla ner från 10 meter, få en pinne i magen och bli in tryckt i en kattbur.. när vi kom fram tog dom iallafall sprutor osv, sen fick hon komma in till operationssalen och då fick inte jag och pappa följa med. men pinnen låtsnade iallafall av sig själv, men dom var tvugna att kolla om hon hade inre skador eller blödning i lungorna pga hennes hastiga andningar. men det var lugnt med henne och nu är hon hemma igen, ska hem och pussa på henne lite senare.
min duktiga och starka lilla tjej! ♥

min lilla bebis :(

kom nyss hem från djursjukhuset. min katt ramla ut ur köksfönstret 10 meter ner. ska dra o träna med chrippa nu. berättar allting när vi har kommit hem till honom! PUSS!


du är så stark min lilla älskling! förlåt.. :(

med ett hjärta av guld&ett leende på läpparna

''nobody is gonna hit as hard as life, but it ain't about how hard you hit, its about how hard you can get hit and keep moving forward.''

Idag är det 5 månader sen du försvann. Har drömt om dig flera nätter. Saknaden kommer sitta i resten av livet. Vila i frid fina ängel! ♥

-

nu är jag sur på min syster. hon är så jävla irriterande ibland. säger saker som gör mig så jävla lack, och jag vet att jag inte heller säger så snälla saker och kan kasta ut mig rätt grova ord. men men.

för det mesta tycker jag om henne. hon är ju trots allt min syster, och det kommer hon alltid att vara! ojojoj, från hat till kärlek. ne men vi båda borde följa mammas råd ''ni ska vara rädda om varandra!''

mätt och belåten


mysig frukost ute i solen

funkade ett tag

men det blev lite för blåsigt så det var bara att rulla in igen

fick tillochmed lite gulligt sällskap :)

onsdag

godmorgon alla sötnosar!
vet inte riktigt om jag vaknade på rätt eller fel sida idag, men det fina vädret gjorde mig lite gladare :) håller på med äggfrukost som ska ätas ute på ballen i det fina vädret! mysisss

im home agaaain

hej alla sötnosar!
nu har jag kommit hem från gymmet. blev inte lika hårt som igår eller förregår. men blev iallafall en 40 minuters powerwalk! ska bli skönt att lägga sig i ett varmt bad sen :)

åh jag längtar till big brother, missade igår så får kolla det avsnittet också. man får ju inte nooog av dessa människor!
rodney och christian är äckliga. blir seriöst äcklad av dom båda. usch fy och bläääää! men fyfan asså, jag är hundra procent säker på att jag är big brother material, iallafall på fyllan. HAHAH men faaan vad jag hade ångrat mig dagen efter. undra om dom ens tänker på det? eller om deras ångest kommer sen när dom ser skiten själva. hmmm...

next - gymmet!

gotta have

Saker som måste köpas när pengarna kommer:

1. Ny foundation.
nu är jag trött på HM skiten, blir bara fläckig hela tiden. plus att man får mycket finare färg i ansiktet när man använder tex loreal. så ja, jag ska börja lägga lite mer pengar på smink. det är det ju lätt värt istället för att gå runt som en prickigkorv.

2. Vanliga svarta tights.
gud va trött jag är på tights som bara går sönder hela tiden. nu är det dags att köpa ett par nya igen -.-


3. Tygskor
även fast jag redan har 2 par så tror jag nog att jag kommer inskaffa mig ett par till. dem kostar ju bara 99 så man kan inte riktigt kalla det för slös heller. bra att ha lite olika färger också nu när våren kommer!

4. En liten present till Jennie
kan inte skriva ut det här eftersom sötnöten läser min blogg. hon fyller ju nämligen år den 2 april. blir inget stort men en liten till present kommer nästa månad. spännande va jennan?!



sen kan jag ju säga att jag inte kommer ha råd med något mer på hela månaden. buuhu :/ nej men jag ska nämligen börja lägga undan 650 kr varje månad och försöka få ihop lite pengar till sommaren så jag kommer iväg utomlands med min babe! skulle ju vara väldigt tråkigt att inte komma iväg! så ja, jag får vara sparsam det senaste månaderna!

oskar linnros - genom eld

lite bilder från skoldagen



okej jennie, hata mig inte nu! men jag förstår fortf inte vrf ni inte blir tillsammans? -.-'

i got a great feeling

hej alla sötnosar!
åhhhh jag bara älskar känslan av att komma hem efter en lång skoldag, sätta på bra musik och kolla igenom massa bloggar. det är fan kärlek!
har ju tillochmed min blogg ordning. på riktigt asså, jag följer alltid den ordningen när jag kollar igenom bloggar! dont know why, aja ska sluta skriva nu. dags att kolla vad resten av storbloggarna har för sig, det finns ju fler än jag liksom. PUSS!

hej hopp, gummi snopp

hej alla sötnosar!
som vanligt vill min stalker sarris att jag ska uppdatera. så självklart gör jag det! allt för dig sötnos!

sitter i skolan och är på förjävla bra humör! satt nyss ute med alla flicks på rasten i solen och bara njöt. tills dumma josé jäveln kom och sparka hundra kilo snö på oss. så det var bara att ge igen innan vi begav oss in igen.
jennie och patricia sitter bakom mig och ser allmänt söta ut, miia e också väldigt söt. ville bara nämna det liksom. så söt klass man har. jag trivs faktikst med dom här mupparna! &trots att vi inte alltid är sådär jätte gulliga med varandra så är det kärlek i varenda ord ändå!


dagens inlägg

hej alla sötnosar!
blir tyvärr bara detta inlägg idag, inga bilder heller tyvärr. ingen bra bloggdag med andra ord. men det är ju bättre att skriva nånting än att inte skriva alls.

skoldagen gick bra, jag var flummigare än vanligt, och då är det verkligen illa. min käre lärare fick nästan spel på mig, men jag vet att hon älskar mig ändå :) efter skolan drog jag och gymmade, svetten bara spruta, okej kanske överdrev lite, men den rann iallafall! och inte lite heller. var ju inte sådär jätte mysigt att inte ha nån toffs heller. allt hår i ansiktet.

&nu har jag precis fixat mig och blir snart upphämtad av chrippa och per. sen ska vi dra och handla sen hem till chrippa. PUSS!

solsidan är kärlek

HAHAHA herregud! när alex började sjunga, fyfan va jag garva!

har varit en trogen följare av solsidan och inte missat ett enda avsnitt. det har varit söndagens höjdpunkt och redan efter det ena avsnittet har man börjat längta tills nästa. kan säga att jag verkligen kommer sakna gänget. tack för tiden! det har varit riktigt riktigt underhållande!

middag



resten av familjen åt pizza som de försökte få mig att äta också, de verkar inte riktigt veta vad nyttigt betyder -.- jag gjorde iallafall min egna supersmarriga middag bestående av kyckling och sallad. mums! :)

myyysss

nu myser jag ner mig i sängen framför One three hill. kärlek! ♥

känslan efter träning ♥

hej alla sötnosar!
kom precis hem efter ett hårt gympass. det blev 40 min kondition och lite styrka. fyfan va bra det känns nu! nu jävlar ska det hända grejer säger jag bara.

en sak som jag har lärt mig är att ingenting blir bättre av att klaga, och ingenting händer av sig självt. man måste själv göra något åt saken! så ja, jag håller med betnér. HÅÅÅLLLKÄFFFTEEEN! hhahaha!

next - gymmet!


godmorgon alla sötnosar!


såhär otroligt söt och charmig är jag just nu!
ska lägga mig i sängen och kolla lite tv sen blir det god ägg&bacon frukost. PUSS!

there must be an angel



den här låten kommer hela tiden på min praktik och jag kan inte låta bli att sjunga med! haha!

jag blir seriöst helt fascinerad över vilken stört blandad musik smak jag har.. ballader, hiphop, country, rock. asså jag menar verkligen blandad musiksmak!

it can only change to the better



hemkommen

hej alla sötnosar!
kom hem runt sex tiden då det blev god fläskfilé middag. efter det har jag bara legat i soffan med älskade lillebror och kollat råttatoie och körslaget ända tills typ nu. hur mysigt som helst!

och nu sitter jag som vanligt och lyssnar musik. ska ta ett varmt skönt bad innan jag lägger mig i sängen. men först, ännu mer musik! PUSS!

-

hög musik i hörlurarna. skönt med lite tid att bara va.
när chrippa vaknar blir det big brother. ryknas ju om orgie o grejer, vettefan om man ens vågar kolla asså :|

lördags morgon

hej alla sötnosar!
ojojoj. 3 dagar sen jag uppdaterade. sorry! ska bättra mig. i promise! fler bilder kan jag lova också, men det får ni när jag kommer hem. har bott hos chrippa de senaste 4 dygnen, därför jag inte har uppdaterat så mycket heller. och vad har vi haft för oss då? vi har gymmat, kollat massa filmer, big brother, haft havrebollskrig och lite annat skojsigt.

&just nu ligger chrippa och sover eftersom jag somnade klockan 1 inatt o han somna typ 5.. så ja, då passar jag på att skriva. senare ska jag hem och pussa lite på min fina lillebror! sen blir det väl bara ta det lugnt i guess. ska bli lite fusk brun också hade jag tänkt. hihi! men nu orkar jag inte skriva mer, ska krypa ner i sängen jag med och försöka sova lite till. PUSS!

natti

hej alla sötnosar!
tog nyss en skön dusch. nu blir det film eller south park innan chrippa kommer hem igen. blir antagligen inget mer inlägg så jag säger godnatt för idag. PUSS!

bara för att

Senaste:

Personen du pratade med i telefonen? pappa
Personen du fick ett SMS av? jennie
Låten du lyssnade på? jessie J - who you are
Som du åt? knäckemacka
Som du drack? vatten
Filmen du såg? nån film igår som jag somnade till


Antingen eller

Långa eller korta förhållanden? långa
Puss eller hångel? jag är en kyssmänniska, haha!
Singel eller förhållande? förhållande
Fest eller hemmakväll med familj? fest
Vänner eller flickvän/pojkvän? både och
Dator eller TV? dator

Under den senaste veckan har jag:

1.Varit full?
yes
2.Snusat? yes
3.Rökt? yes
4.Hållit någon i handen? yes
5.Hånglat? yes
6.Haft sex? yes


Just nu:

Vem saknar du? danne och alla fina släktingar uppe i himlen
Vem är du kär i? min pojkvän
Vem tänker du på? ingen speciell förtillfället
Hur känner du dig? vet inte faktikst, lite smått trött
Vad vill du helst göra? åka utomlands!!
Vart vill du vara? thailand!

Kryssa i:

Kär? ja (x) nej ( )
Singel? ja ( )  nej (x)


Avsluta meningarna:

Senaste kyssen.. hejdå kyss innan chrippa drog till sin pappa
Första gången jag var full.. var jag en 13 årig snorunge
Jag vill.. kunna sjunga som Jessie J!
För två dagar sen.. gjorde jag inget speciellt
I natt ska jag.. sova
I morgon.. är det praktik och träning på schemat!

you got me


Jennie Magnusson, min fin tjej! Jag hatar att veta att du mår dåligt eller är ledsen över nånting, jag vill ju att du ska vara glad hela tiden.. Men livet är inte alltid lätt, det är inte alltid en dans på rosor. Därför vill jag att du ska veta att jag finns här för dig, vad det än är! Behöver du gråta har du min axel, behöver du en famn att krama så är min famn öppen. Vad det än är Jennie, så finns jag här för dig!

kär!

jag har inga ord.

onsdag - min dag

hej alla sötnosar!
skoldagen gick bra, var inte så jätte lång dag vilket var skönt! efter mötte chrippa upp mig i centrum, vi skulle fixa min klocka som har gått sönder men jag hade inte med mig extra grejerna till så dom kunde inte laga den -,- typiskt. så vi får helt enkelt åka dit i helgen eller nått! efter det åkte vi hem till chrippa och kolla big brother, myste och vilade lite. blev hur trött som helst, haha sov nog lite till och med!

och nu sitter jag här helt själv medan han e hos sin pappa o kollar hockey, haha. lonley girl! ne men jag har min fina jennie som jag pratar med på chatten sen bra musik sen sätter jag nog snart på Life as we know it, som chrippa inte verkade sådär jätte taggad på att se ändå. det blir så bra så! PUSS!


älskling

mums

vinst för aik och nu blir det havrebollsbak med älskling! PUSS

åhh.. ♥

pinsaaamt!

hej alla sötnosar!
skoldagen har varit bra, lika flumm som vanligt. mycket tafs och annat skojj som damerna levererar i hp2a. en och annan pinsamhet dök ju upp idag också.. nu har jag iallafall lärt mig att inte nämna namn öppet i bloggen. man vill ju inte bli polisanmäld :| hahah! ne men seriöst, sorry evis!

nu är jag hemma och hamnade som vanligt direkt vid datan. *datanörd* men vem är inte? ska städa o fixa lite i rummet, duktig tjej. PUSS!

piiiz

big brother sen sova. gooonatt!

pust

hej alla sötnosar!
nu är jag hemma igen. herregud det kändes som mina vader skulle sprängas! hemskt att powerwalk'a med träningvärk i vaderna. usch och fy! självklart lyckades jag välja en mörk skogsväg också helt utan människor. gick och kollade bak flera gånger, men jag klarade mig bra! :)

nu är min kropp så jävla död. varenda fucking kroppsdel. långt varmt bad here i come!

då var det dags igen

hej alla sötnosar!
efter skolan somnade jag direkt, sov 1 och en halvtimme innan middan. är fortfarande sjukt trött eftersom jag inte ens sov 4 timmar inatt. men lär väl piggna till när jag går ut och går i guess. orkar verkligen inte, vill bara lägga mig och sooooovvaaaa. men vet att det kommer kännas bättre inombords om jag har varit ute och gått innan :)

har träningsvärk i mage, armar och axlar efter gårdagens gympass. lite känns det i benen också efter Step up'en på idrotten. men fan va kul det var! ne, nu ska jag klä på mig varmt och bege mig ut i kylan. tänk på mig när ni sitter inne och latar er ;) PUSS!

måndag

hej alla sötnosar!
sorry för bad update. i lördags var jag hos chrippa, vi åt god kyckling, bakade havrebollar och kollade film. och igår sov vi till klockan 3 ;o sen käka vi, gymmade och kollade big brother, solsidan och sanctum. somnade klockan typ halv fyra. så ja, jag var ju inte lite trött när klockan ringde klockan 7 imorse. menmen, känner mig faktikst pigg nu, tröttheten kommer väl lite senare.

har flummat hela dagen med jennie och sara. fuck vad jag har garvat! och nu sitter vi själva i klassrummet och lyssnar hög musik. kärlek! en timme kvar till lektionen börjar så vi fortsätter chilla. PUSS!

BYYEE

hej alla sötnosar!
nu ska jag möta älskling i centrum sen ska vi handla och laga romantisk middag, hihi :) hörs imorn. PUSS!

right now

nu sitter hårfärgen i. spännande!

gårdagen

hej alla sötnosar!
ligger i jennies säng och ser allmänt sliten ut. mascara över hela ansiktet men men, hade en rolig kväll igår iallafall! mycket roligt folk, tillomed en och annan man kände. vi kom hem till jennie runt halv två och då somnade vi direkt.

och nu är vi pigga och glada! gick upp redan klockan 9. snart ska vi färga mitt hår (vilken färg det blir får ni se sen) promenad i det vackra vädret blir det efter de, PUSS!












kvällens outfit


nu tar jag tåget mot kungsängen sen blir det fixa hår och smink, dricka lite cider sen är jag ready to rock!

tonight - fieeesta!

hej alla sötnosar!
dryyyyg jävla dag på praktiken. usch fy och blä. tiden stod typ still och jag hade huvudvärk och ont i hela ansiktet. bihålsinflammation i guess..

ska iallafall städa mitt rum och välja kläder tills ikväll sen ska jag till superfina jennie. ikväll blire fest! sover där så bloggar mer imorgon! PUSS!

friiiday

godmorgon alla sötnosar!
jag är trött och inte särskilt taggad på praktik. men det känns som vanligt lite bättre och lättare när man väl kommer dit. & så är det fredag! yeeey! :D

lets go!

hej alla sötnosar!
nu har jag varit ute på min powerwalk, 40 minuter raskt tempo med 3 uppförsbackar på vägen. det kändes i rumpan och benen kan jag säga. plus att jag redan har träningverk från min timmes powerwalk igår. duktig tjej eller vad?.. klart jag måste få skryta lite ;)

nej men kan ju ta och berätta lite för er hur jag har tänkt för nu ska jag verkligen börja köra hårt igen. jag ska minska på kolhydraterna, dvs pasta, bröd osv. godis, chips och sånt går fet bort! vatten istället för mjölk och försöka gå ut och gå och träna i stort sätt varje dag. yupp, får se hur detta går! hittils har det gått bra och jag tänker inte ge upp i första taget! :)

vill man va fin får man lida pin

hej alla sötnosar!
åt precis tacos. mumma! och nu blir det powerwalk i det otroligt mysiga vädret, efter det ett sista ryck i tvättstugan sen förtjänar jag ett långt bad!

torsdag

hej alla sötnosar!
kom hem för ett tag sen. chilldag på nått konstmuseum. nu ska jag ner i tvättstugan -.- orkar inte, men vissa saker måste göras.

har ni förresten nått förslag på vad ni vill läsa mer om? det finns ju iallafall ett fåtal som jag ser kommenterar lite då och då. bara komma med förslag, mer musik, outfits, u get it!

nu måste jag ner. PUSS!


min lilla söta alice

onsdag

hej alla sötnosar!
idag var skoldagen ganska kort eftersom vi inte hade någon näthandel pga sjuk lärare. sen hade vi bara en kvarts svenska lektion. efter det drog jag med jennie till kista, hon skulle kolla lite kläder men hittade ingenting. blev massa snack, skratt och varsin glass istället. trevligt trevligt! :)

när jag kom hem somnade jag direkt och vaknade lagom till middagen. ska vakna till lite sen dra ut på en powerwalk om ett tag! PUSS!


kakan och jag ♥

-

usch. sånna här sliskiga, respektlösa människor är bara vidriga. har bara lust att spy när jag får höra vissa saker. folk tror dom kan säga vad dom vill nu för tiden. snälla? folk skämmer ju bara ut sig själva.

what i hear is love

äckelsemla-dag

hej alla sötnosar!
läsarna har höjts lite igår och idag. alltid kul med lite extra läsare. vem kan motstå mina grymma inlägg liksom? HAH.

idag i skolan tränade vi på att skriva skyltar på handelslektionen. rätt så kul. efter skolan drog jag med fina jennie till centrum och satt och snackade om allt möjligt, hur mysigt som helst. kollade runt lite i affärer också. när pengarna kommer ska vi shoooppa! wiihoo :)

&nu har jag precis ätit, familjen ska avsluta med semla till efterrätt men det står jag över. usch och fy! så jävla äckligt! blev inget gym idag btw, så det får bli imorn stället. men chrippa behövde tydligen lite hjälp på gymmet ikväll så kan ju passa på att pressa lite då jag med ;) nu kör vi liksom! ne nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite tv. PUSS!

tisdag

hej alla sötnosar!
igår blev det ikea med söta aqve på håltimmen, god french och pizza slice. sen mysig fika med fina jennie efter skolan sen på kvällen träffade jag chrippa.

nu ska jag iväg till skolan, fan va vädret är underbart idag! helt underbart! efters skolan blir det gym, ska börja köra nu igen. inga latfasoner här inte! vill ju inte behöva ligga inne och gömma mig hela sommaren. haha, hörs sen! PUSS!

gomorrooon

godmorgon alla sötnosar!
orkade inte blogga igår. men idag kommer kanske nått inlägg upp.
vaknade precis, sov inte så bra men jag är inte sådär trött som jag brukar vara iallafall eftersom jag gick och la mig typ tio igår. skönt! så nu fixar jag mig sen drar jag till skolan. sooom jag har längtat!

söndag

godmorgon alla sötnosar!
ägg och bacon frukost väntar i köket. muuums :)

dagens köp

bildbomb






dagens

lördag

godmorgon alla sötnosar!
kom hem för ett litet tag sen. hade det jätte mysit med aqve igår, både big brother, amerian pie och massa andra roliga grejer på tv. cola och baguetter :) toppen! och nu ska jag iväg med mamma pappa och brorsan till jakan, plutten ska köpa nya fotbollsskor sen kanske vi hälsar på lilla mormor också (: PUSS!


kärlek

-

bye alla sötisar! nu drar jag till jakan och möter aqve. skönt med en girlsnight! hörs imorn. PUSS!

fredag!

hej alla sötnosar!
idag har jag tänkt mycket. men jag tror jag bekymrar mig över småsaker. saker som inte är stora alls när jag tänker efter. så jag ska helt enkelt sluta grubbla och försöka se det positiva istället :)

dagens planer är iallafall städning och singstar med syrran på dagen sen - film, varma mackor och sleepover hos aqve ikväll. huuuur mysigt ska inte det bliii liksom? :D

men nu måste jag verkligen ta tag i mig själv känner jag. usch. ser ut som en häxa. måste duscha, raka benen, noppa ögonbrynen och sminka mig för att känna mig någorlunda mänsklig igen. så det står väl näst på schemat. PUSS!


natti

hej alla sötnosar!
nu blir det krypa ner i sängen och kolla lite tv sen sussa som en sessa :) PUSS!

creepy brud - haha!

torsdag

hej alla sötnosar!
kom hem för inte så länge sen. mötte upp aqve på bussen. det första vi gjorde när vi kom fram till kista var att käka donken. sjukt gott! efter det kollade vi i affärer. hade det jätte mysigt sen hann jag precis med bussen hem och nu sitter jag bara här och lyssnar på underbar musik! ska ladda ner nån film tror jag, men först ett varmt bad. PUSS!


nya sötnosar till samlingen :)
&som sagt. örhängen är kärlek!
köpte en tröja och en minimascara också, wihii! hade egentligen inte råd med nått av det, menmen. ''måste'' man så måste man!

byyee 4 today

hej alla sötnosar!
omg jag e fett glad! syrran har rensat garderoben och eftersom hon har fett konstig klädsmak så har hon tänkt att slänga massa snygga kläder. men det satte jag stopp för och stoppade in massa sötisar i mina garderober istället. både söta blusar, tshirtar och klänningar! tänkt hur glad man faktikst blir av kläder, helt sjukt!

nu ska jag ta på mig jacka och halsduk och bege mig mot chrippa. blir väl typ film sen sova. imorn ska jag till kista med snyggaste aqvis! vi hörs. PUSS!


onsdag

hej alla sötnosar!
kom hem för ett tag sen. har varit och bowlat med mamma, syster och bror. hur kul som helst! men jag sög balle. fyfaaan asså! jag som faktikst brukar vara ganska bra. men en Strike lyckades jag iaf få ;)


hann med en liten mini shopping innan bowlingen. örhängen måste nog vara min största passion. ren jävla kärlek! och STORA ska dom vara! aldrig att jag skulle sätta på mig små fula pluppar, haha no way!


och hur snyggt är inte korset med kedjan som hänger ner? im in love!

gårdagen

hej alla sötnosar!
kom precis hem. hade en jätte lyckad kväll med allihopa igår förutom att störningjouren skulle komma och dryga i slutet. men allt var hur kul som helst. god mat, dricka, musik, singstar, glada människor. tummen upp!

och imorse vaknade jag utan röst. min hals blir bara värre och värre. sen åt vi iaf frukost och kollade på sex and the city filmen sen vare dags att åka hem. bjuder på lite bilder iaf, PUSS!