natti

nu går jag och kryper ner brevid den finaste killen i världen! ♥ hörs imorn. PUSS!

kärlek

lyssnar på alla eminems gamla låtar. kommer ihåg i 3an när jag hade köpt eminems singel, jag tog med mig den till skolan och fröken spelade upp den för klassen. i 5an, när man gick runt med eminem pannband och sen när jag och yasse trodde vi hade vunnit eminem biljetter när vi ringde in till nått radio program, vi var första 5 samtalet och skrek och grät när dom sa att vi hade vunnit, visade sig att vi ''bara'' hade vunnit ett par Jay z skor, vi blev grymt besvikna. hämtade aldrig ens ut skorna.

och nu, fortfarande efter alla dessa år är han lika grym. hiphopens kung om jag får säga det själv. kommer han till sverige ska jag köpa biljetterna utan att tveka en sekund! fatta att se han live, jag skulle dö.

aj aj aj

lyckades på nått sätt trycka in stortånageln i mitt skavsår på andra foten när jag gick. jag skrek som en stucken gris i säkert 5 minuter. tillslut fick mamma be mig sluta. drog med mig en stor sårskorpabit under nageln och det började blöda direkt. fyfan. smärta!


-



thingst dont always go the way you want them to. things in life change. people let you down. you get hurt. its the part of life you have to be prepared for.

but things can also go just the way you want them to. things can change to the better. people can do good things to you. you can be happy again. its the part of life you have to fight for.

im who i am, accept or get lost


lack

hej alla sötnosar!
är hemma från skolan nu, lite lack att inte mina sista uppgifter i historian har räknats. har slitit i onödan när jag ändå kommer få ett ig, och inte kan göra ett skit åt saken. lite jobbigt läge..

tasty skagen är det ändå bra denna dagen har erbjudit. hittils iallafall. vi kan ju alltid hoppas att den slutar lite bättre. lediga imorn också, rätt skönt!

tisdag - mot tastys

godmorgon alla sötnosar!
idag är det sista skoldagen innan vi får ledigt. skööönt. men dock ska jag ägna mycket av min lediga tid till plugg, och imorgon ska jag på min arbetsintervju. försöker inte tänka på det så mycket, kommer vara nervös nog imorgon!

nu ska jag iallafall fixa mig, sen rulla mot jakan och bli bjuden på tastys lunch av ogge. uppskattas! hörs sen. PUSS!

-

känns som mitt humör förstörs av nya anledningar varje jävla dag.

MONDAY MORNING

godmorgon alla sötnosar!
ligger o chillar i syrrans rum med hennes laptop. har precis fixat mig klart och tagit lite snygga bilder med camen.



fattade inte riktigt att den fotade. och ja, nu förstår jag helt varför folk säger att jag kan se bitchig ut ibland. HAH



bilder jag har tagit innan




nu taggar jag mot skolan gott folk. PUSS!

-

idiot

buisness women

ooooh hello guys, har ju glömt att berätta en sak. JAG SKA PÅ ARBETSINTERVJU PÅ ONSDAG!!! sökte jobb som telefonförsäljare för jag tror det kan passa mig, plus att jag har tidigare erfarenheter av försäljning osånt, and guess what?! dom ringde till mig och ville att jag skulle komma på en prov ringning :D
just nu försöker jag koppla bort nervositeten, får bara ont i magen när jag tänker för mycket. ska bara gå dit och försöka vara så lugn som möjligt, köra mitt race och hoppas på det bästa! (y)

-

new



min helg

hej alla sötnosar!
har bara mysit hela helgen, shoppat lite, kollat filmer, varit iväg på några turer, kollat pluttens fotbolls match, myst med världens sötaste kattungar. och nyss kom jag hem, stack förbi konsum först och köpte en Almond daim tårta för att fika lite när fina mamsen kommer hem. det är ju trots allt morsdag :) en chokladask och en sten som det står I love you på ska hon få också.
och igår fyllde världens bästa lärare karin (även kallad kakan) år, så hon ska få en påse bilar och örhängen av mig, då blir jag ännu mer hennes favoritelev än vad jag redan är ;) hhiihih.
åh, så skönt att vara hemma i sitt egna rum. dock får jag inte sova här inatt eftersom min käre morbror är på besök och har stulit mitt rum. så jag får sova i syrrans rum eftersom hon inte sover hemma. så det funkar helt utmärkt. mamma och morbror steve har varit iväg på hästtrav på solvalla hela dagen så när dom kommer hem bjuder lisen på tårta. dock får jag bara sitta och vara sällskap o kolla på när alla andra äter, eftersom jag är nyttig. HAHA hårda tider! men man vill ju inte rulla ner till stranden i sommar liksom... vilket man kanske kommer göra ändå, men inte lika mycket iaf! (y) nu bjussar jag på lite bilder, bussig som jag e! enjoy!




stötte på en läsare i skolan som ville att jag skulle skriva autograf,
&vad gör jag inte för mina underbara läsare? ;)


världens sötaste lilla teddy!

till fina mammsen :)

möte, plugg

hej alla sötnosar!
hade möte idag i skolan med mamma och pappa om min skolgång och om de tror att jag kommer bli uppflyttad till årsk 3 eller inte. fan va glad jag blev att kakan lät så himla positiv, helt underbart! det lät mer som att jag kommer få bli uppflyttad än nerflyttad. men självklart krävs det massa jobb från min sida då också. och det är jag villig att ge! aldrig att jag går om ett år.. never ever.

så efter ett bra möte fick jag skjus till centrum där jag mötte chrippa och hans mamma (som lovade mig en liten present om jag gjorde min historia uppgift idag, vilket jag nyss gjorde klart!) hon sa att hon visste precis vad hon skulle köpa. iiiiiihh! :D spännande! vilken underbar svärmor man har, hihi. började såklart plugga i absolut sista minuten som vanligt. men känns otroligt skönt att ha det gjort. nu ska jag krypa ner brevid min älskling och sussa sött. imorgon är det skola, sen ska jag och sarris iväg på lite shopping. efter det väntar en lång och skön helg! PUSS!

give me



exakt det här håret vill jag ha! längden och färgen. så jäävla snyggt!

ååååh mina sötnosar :')


jennie och sara för er som inte ser det, HAHHAHA! :'D
loveu my SEEXII girls!♥

morgonpigg kille





har sagt att om han inte går upp om 5 minuter så går jag in och hoppar på honom. får se hur det ser ut när jag går in nu då... ;)

goodmorning sunshines!

godmorgon alla sötnosar!
älsklingen gick till jobbet för ett tag sen och jag pallade inte somna om efter det eftersom jag vet hur sjukt jävla svårt jag skulle ha att gå upp då. så japp, nu är jag vaken! kommer ha god tid att fixa mig på, nice! hatar stress. usch.

igår var min fina jennie pennie här, vi fixade klart vårt sommarcollage till venesagen (stavning) som är idag. sen var det dags för min lillebror att dansa i skolan, åååh alla var så söta! och duktiga. min lilla pluttis e ju bara för skön asså. HAHA , ska se om nån kan hjälpa mig lägga in på youtube sen så lovar jag att lägga upp video. sen mötte jag chrippa sen drog vi hem till mig, satt vid varsin data och plugga tills det var dags att sussa.

har haft ont i huvet hela morgonen, hoppas det avtar snart. buuhu stackars mig annars :'/ PUSS!


plugg plugg plugg

hello, its me again

hej alla sötnosar!
så fort man slutar uppdatera sjunker läsarna, men så fort man har en bra bloggdag så höjs dom lika mycket igen. kul! :) nu ska jag bli bättre på uppdateringsfronten! promise. varje litet mellanrum jag får kommer gå till min blogg och ALLA mina tusentals fina läsare ;)

har jävligt mycket plugg nu på sluttampen. kanske kommer få gå om.. vilket skulle vara ett rent helvete för mig. jag älskar min klass, aa de flesta av dem iaf (; så att börja i en ny klass och inte få ta stundenten med mina sötnosar nästa år skulle suga hästpung. det får INTE hända! därför är det grymt bra att vi har studiedag idag! ska plugga historia nu sen kommer fina jennie hit och då ska vi göra klart vårat sommar collage. yuppyupp! nu måste jag sätta igång för att få saker och ting gjort. PUSS!

bilder har jag iaf tagit de 3 senaste dagarna! enjoy

min grymma gratäng jag gjorde iförregår (y)

påväg till schoolann

engelska uppgift. (fick bara G i slutbetyg i engelska, förbannad tjej..)

killen som leker lite för mycket

sweet mikaela

galen denisse

-

stress stress stress! hur FAN ska jag hinna med allting?!

i guess they missed their most beautiful angel



jag hoppas du har det bra där uppe. tänker på dig varje dag! jag saknar ditt ständiga leende och ditt glada humör. jag saknar att stöta på dig i porten och att ha dig här hemma. jag saknar det där plinget på dörren, och jag saknar när emelie ropar ''jag ska bara till danne'' jag saknar att ha dig här i mitt rum, rappandes till den där grymt svåra låten, den som du och emelie satte varenda ton på. jag saknar att få prata med dig. jag saknar din grymt fina personlighet. jag saknar alla de där sakerna jag kommer ihåg från den tiden du fanns här på jorden, med oss. finaste Daniel ♥

du finns föralltid i mitt hjärta

trött på mig själv

hej alla sötnosar!
kom precis hem. gick bra i skolan. hade det hur kul som helst på idrotten med sara josé och lukas. även fast dom skrämde oss lite HAHA. läskiga killar dedääär. blev både pungslag och brottningsmatch.
sen mötte jag upp söta mamma på bussen så vi åkte till centrum och handla lite oså, sen kom vi nyss hem. jag står för matlagningen idag hih, det blir god köttfärs\makaroni gratäng typ. yummii! sen blir det plugga plugga plugga. måste verkligen kämpa på nu, även fast det är svårt.
förstår inte vad det är som kan vara så svårt. men min ansvarighet ligger på botten, även fast jag vet att jag MÅSTE plugga så kommer andra saker före ALLTID. även fast jag vet att jag kan gå om så lämnar jag det viktigaste efter hela tiden. så jävla TRÖTT på mig själv asså. suck..

3 bilder från helgen



woooho, vi lever!

hej alla sötnosar!
nu är helgen slut, nästan. en hel chilldag har man framför sig iallafall. och tack gud att vi inte dog inatt, hiihih. domedagen var bara bullshit, som man misstänkte. men man blir ändå rädd. iallafall jag..

igår gymmade vi och gick ner till centrum och handla mat. sen på kvällen blev det bio, pirates! den var bra, men hade nog lite för höga förväntningar i guess. men anyway så älskar jag sparrows karraktär!

hörs senare, ska ner o handla oså. känns lite ovanligt att ha gångavstånd till jakancentrum!men nice! PUSS!

lever i kaos förtillfället

asså herreherregud.. synd som fan att min mobil är såld och jag inte har nån vettig kamera att fota med. det har varit total kaos! jag har hållt på i 3 timmar nu! 3 fucking timmar! 5 fulla påsar, väskor, plattång, underkläder, en hylla, aaa u name it! förstår inte hur jag kunnat ha sååå mycket skiiit i mitt rum!
men jag har panik, för nu vill jag ju bara fortsätta med kläderna, även fast jag rensade garderoben för inte länge sen alls så vill jag iallafall fixa snyggt, det är kläder öööverallt just nu. eftersom jag nyss bodde hos chrippa ett tag så står det flera stora påsar fulla med kläder i mitt rum som jag inte pallat packa upp ännu, och jag har ingen jävla aning alls om hur de ska få plats i mina redan överfulla garderober. men jag får paaaniiiik! det ser förjävligt ut.. jag vill bara ta tag i det nu. blir alltid så,, när jag väl börjar så kan jag inte sluta. menmen. jag måste ju plugga också så jag får fortsätta nån annan dag helt enkelt. och återigen, SYYND att jag inte har kamera så kunde jag visat allt så ni forstod vilket kaos jag lever i och vilket kaos jag har hållt på med nu i flera timmar. men jag måste fan ge mig själv cred. mycket skit har plockats bort. tummen upp för mig!
nu måste jag plugga sen sova, PUSS!

en helt vanlig gympalektion i lillgymmet



some real good info

hej alla sötnosar!
nu har jag ingen mobil förtillfället. skickade iväg min idag, buuhu. hoppas jag har pengar till en ny bättre inom kort! Sony Ericson ska det vara då, yuppyupp.

har plågat mig själv med att börja rensa bland mina miljontals smycket. så nu kan jag ju inte sluta! kommer rensa bland papper, kläder, skor, bh:ar, rubbet! kommer hålla på hela natten. men jag älskar när man är klar och allt är i ordning. mmm kärlek! sen när jag e klar med all rensning har jag massa plugg också, mindre kul..

och imorn flyttar jag och baby till jakan, vi ska få bo i chrippas pappas lägenhet över helgen med chrippas lillebror och deras hund. sen har dom ett gemensamt gym där också, åååh va nice! blir träna, gå ut med hunden, laga mat och mysa med massa filmer. får se om man kan tvinga ut killarna på lite solning också. det ska ju bli galet nice väder i helgen! awsome! :) nu ska jag fortsätta med min monsterstädning, ser ut som kaos vart jag än vrider huvet. PUSS!


ååh en bild på mig och lilla kattungen :) nu är dom lite större och kan både gå och titta. tänk när dom blir ännu större och springer runt och busar. kommer kära ner mig totalt!

jag vill leva några år till iaf!

tror ni på domedagen på lördag eller inte?

jag börjar fan bli rädd asså. även fast det låter jävligt konstigt att Gud skulle komma ner till jorden och skapa en fet jordbävning (?) men iallafall, man får höra så mycket skit att man inte vet vad som är sant och inte. jag e fan rädd. har ont i magen.

godmorgon alla pigga!

godmorgon alla sötnosar!
jag har varit vaken sen halv 6 och pluggat. grymt duktig tjej :) mumsig frukost och en bra start på dagen känner jag. nu måste jag klä på mig osv så jag inte kommer försent till skolan. då blir lärarna inte så glada!


yoggi och rostbröd med räkost. muuums

hej igen!

hej alla sötnosar!
åh im happy happy happy! har varit massa bråk och tjafs mellan mig mamma och pappa. har inte varit hemma på 10 dagar. men idag kom jag hem, vi har pratat oså och allt är lugnt nu. känns hur bra som helst! :) vi åkte hem till mormor tidigare idag. åh hon e så söt min lilla mormor :) efter det blev det storhandling på willys sen lagade jag underbart god köttfärsås till familjen. nu är jag mätt och belåten och ska snart rulla mot älsklingen för att kolla hockey final och heja fram vårat underbara land!

blir antagligen sen sänggång och jag kommer vara hur trött som helst när klockan ringer klockan 7 imornbitti. men det är smällar man får ta! PUSS!

movie time

nu passar jag på att ladda ner en tjejfilm medan chrippa inte är hemma! (6)

jersey girl blev det, hope its good!

yesterdayy

hej alla sötnosar!
igår var jag på grillmys hemma hos anna som fyllde 18 år! grattis igen bruden!
sen drog såklart anna ut, hoppas dom rockade loss hon och jennie. fan, inte långt kvar för mig heller nu, typ 3 veckor. iiiihhh!! :D

-

vissa saker känns jobbigare än vanligt just nu. vill ta tag i saker och ting men vissa saker hålls tillbaka. saknar min fina familj. vill få fram känslor och funderingar som inte går att beskriva. är inte nöjd med mig själv på några fronter alls just nu. panik över flera saker. fyfan. jag hatar det här.

mobilen ligger ute på tradera. ska sälja min balklänning där också. ska försöka skaffa jobb. ringde och sökte idag.

vet inte vad jag ska skriva mer. puss.

-

maybe your just better of without..

det är inte roligt. inte roligt att inte få höra.
höra att man behövs. höra att man är saknad.

love

im back, eller inte riktigt.

okej.. det är helt enkelt inte min blogg-period just nu. jag vet att ni längtar efter mina inlägg och suckar och stönar varje gång jag inte uppdaterar. men vad gör man? ni får hålla ut tills blogg-elise kommer tillbaka med 10 inlägg per dag som i vanliga fall. hihihi.

solen har iallafall bränt sönder mitt bröst och mina armar, REDAN! typiskt att just jag skulle få albino pigmentet. tack morsan och farsan..

klockan är halv sex och jag sitter fortfarande kvar i skolan, fattar inte riktigt varför. jag är hungrig som ett fuck. så ja, blir nog att ta bussen snarast! PUSS!

red head

hej alla sötnosar!
nu sitter hårfärgen i, tror det blir lite rödaktigt faktikst. spännande :D

fuck! im in looove!

friday bitch

sorry alla sötnosar! mycket har hänt och jag har inte orkat skriva något. bor inte hemma förtillfället. det lär ju inte vara särskilt länge, men just nu känner jag inte för att ''flytta'' hem igen iaf.

fredag idag, fyfannn va skönt!

kom nyss ut ur duschen så det är dags att börja klä på sig och fixa sminket. PUSS!

-

folk har skrivit och klagat och mina manegers har ringt och klagat så jag ber om ursäkt för dem som tog illa upp i förra inlägget. sorry ogge!

KÄNDISKÅTA

hej alla sötnosar!
har väldigt många som vill att jag ska skriva hela tiden så man får väl göra det då. jag gör allt för mina fans liksom! har fått önskemål om att skriva om några stycken. ''kändiskåta'' host host. men som sagt, allt för mina fans!

mikkan- söt tjej med gulligt linne
micaela- fin flicka med långt hår
jennie- moppsig brud
sarris- kletig
oskar- ''inte på 18 år''

your welcome! allt för er. hörs snart sötisar! PUSS!

-

think before you act

roligt att veta att folk blir glada när man uppdaterar. därför får jag in ett inlägg till här! saknar min söta sarris här i skolan annars är allt som vanligt. blev god lunch med tjejorna. köttfärsbiff, potatis, brunsås och lingonsylt. mums!
nu sitter vi på info&layout och går igenom vad vi ska kunna till provet men jag skriver av nån senare bara. peeerfa! sen slutar jag egentligen, men måste vänta en timme för jag har utvecklingssamtal vid 4 tiden. har redan haft mitt men självklart måste jag ha ett till. jaja.


hann inte ens skriva klart inlägget så jag fortsätter här. blev utslängd från lektionen nämligen. satt och höll på med annat. korkad tjej iknow! men det vi gick igenom kan jag redan eftersom jag precis har lämnat in hundra uppgifter som ser exakt likadana ut. menmen, dum tjej iallafall. ibland gör jag saker och tänker efter. borde kanske börja tänka innan istället. hmmm..

aja, snart kommer mamma sen äre utvecklingssamtal. & nu fick kakan ännu en grej att ta upp på mötet. kul liv..

yeeeees ely is baaack!

hej alla sötnosar!
bered er på ett LÅNGT inlägg. vet att jag har varit keff men har inte haft tid lust eller ork att blogga de här senaste dagarna. men nu kommer det ett extra långt inlägg bara för att gottgöra er sötnosar som fortfarande klickar in här!

i lördags (valborg) så hade jag inga alls planer på att dricka, inte efter senast.. så istället var jag med min älsklings kille. vi åkte hem till mig och lagade huuur god köttfärssås som helst! även fast vi hade i 8 vitlöksklyftor för mycket så blev det grymt. efter det duschade vi och fixade oss snabbt sen tog vi tåg och buss mot kista. blev biomys. Thor kollade vi på. jätte bra. rekommenderar verkligen! på hemvägen var vi båda hur trötta som helst, somnade direkt när vi kom hem till chrippa. mycket lyckad kväll!


i söndags vaknade jag utvilad och glad. varken ångest eller bakfull. grymt! vi cyklade ner och käkade donken, beställde en bigmac för typ första gången i mitt liv (?) gottgott. sen cyklade vi hem, kollade lite film oså sen drog vi med chrippas mamma till willys och storhandla. hur kul som helst! fick sitta i kundvagnen ett tag, hade tävling om vem som hämtade creme freach först osv. roligaste mathandlingen någonsin! det är bra att man har barnasinnet kvar! efter det blev det matlagning, vi gjorde våran grymma köttfärssås igen, fast denna gång utan 8 extra vitlöksklyftor. till efterrätt blev det blåbärspaj och till bigbrother mös vi med kakor och chokladfingrar. och jag åt min älskade rostade majs! muuums!


igår var det skoldag som vanligt. skönt att träffa alla igen, diggar min klass mer och mer för varje dag! dock var inte min älsklings jennie där vilket sög lite! skoldagen flöt på som vanligt. gjorde idrottsprov som jag antagligen får mvg på! (tack aqve!!) sen precis när jag slutat så skriver chrippa att deras katt får kattungar. åååh jag blev helt överlycklig. hoppade av glädje! så jag blev upphämtad och drog dit direkt. två små sötnosar! har aldrig sett så små katter i hela mitt liv. lycka! tänk när dom blir lite större och börjar springa runt här. hihi, kommer vara mer med dom än med chrippa! sen blev det iallafall gym och hockey resten av kvällen!


och idag då. vad har hänt då.. vaknade, det första man ser är feta snöflingor. nästan så man måste gnugga ögonen för att förstå att det är sant. SNÖ?! I MAJ?! vafan äre här för skitland vi bor i. de senaste dagarna har det ju varit sommarvärme, glass och grillning. menmen.. det har nog redan smält bort sen kommer antagligen den härliga värmen tillbaka så småningom så det är ingenting att älta!
ska iallafall ta bussen till skolan alldeles strax och lunchdejta med micaela. så nu är sminkning högst upp på schemat. PUSS!