Finally home

Hej alla sötnosar! Efter jobbet drog jag och aqve till stan. Fick med mig smink, hårfärg och nytt iPhone skal. Inte helt fel! Tog dock hundra år att välja ut ett och förundransvärt så blev det INTE ett rosa. Kan knappt fatta det själv. Men blev kär i ett när jag skulle gå. Rosa och leopard glittrigt, MUMS! Så det blir det nästa gång. Mötte upp Anni också, kul att träffa henne igen. Sen var det grova förseningar på tågen, men jag kom hem tillslut iallafall! Skönt!

At work

Hej alla sötnosar! Har varit en hård helg, herrejösses. Men man är bara ung en gång right? ;) nu börjar jag iallafall min vecka med ett jobbpass. Tjäna lite pengar är ju aldrig fel!

 

50 års firande

Grattis käre morbror!

Förkrök, pg, mp

Hade As roligt igår! Dansade liiite för mycket. Helt slut och fötterna värkte. Men FAN va kul det var. Bortsätt från att jag såg en kille bli sönderslagen. Blod över hela dansgolvet. Men jaa, sånt som händer när det finns äckel idioter här i världen!

Pg

Senaste dagarna ; ''parmiddag'' , pg, jobb, tacokväll. Jätte bra dagar faktiskt! Och jag har fått en arbetskollega, aqveee :D känns hur bra som helst! Astråkigt att jobba själv hela tiden ju. Så idag ska vi ta oss an ännu ett jobbpass. Cashen kommer klirra fint i fickan sen ;)

måndag

hej alla sötnosar!
jag älskar min pojkvän. jag älskar mina vänner.
aa, det var väl ungefär det jag ville skriva. PUSS!

saknaden gör ont


Idag är det ett år sen. ett år sen vi alla fick beskedet. danne är död. daniel larsson finns inte mer. den finaste människan på jorden. borta? föralltid? nej det kan inte vara sant. det måste vara en dröm, en riktigt hemsk dröm. men verkligheten slog oss alla och vi förstod att det var sant. danne var död.. borta. föralltid.

jag kan nu, ett helt år sen. fortfarande inte förstå att du inte finns kvar här längre. den finaste människan jag någonsin träffat. genomsnäll och alltid glad. alltid ett stort leende på läpparna. du var du. du var unik. det finns bara en Daniel Larsson.

Jag hoppas du ser all kärlek som vi som finns kvar här nere på jorden har för dig, det är så sjukt mycket kärlek. för du gav kärlek till alla du kände. du spred glädje runt omkring dig. det saknar man. den där killen som alltid var glad, skrattade och log. som alltid var så snäll och omtänksam.

jag kommer ihåg alla små minnen som dem vore igår. när ni skrämde mig i tvättstugan, när jag skrämde dig med den där masken, när vi kollade idol finalen, alla singstar kvällar. allt. jag saknar att ha dig här hemma. det ska du veta. du blev som en familjemedlem.

jag önskar allt som hände aldrig hade hänt. jag önskar att du fortfarande var kvar här på jorden med oss, med din vänner och din familj. jag önskar att du aldrig gjorde det där beslutet den där kvällen, för exakt ett år sen. men samtidigt är jag så tacksam att få lära känna en sån fin människa som du. för ingen är som du, ingen. och din kärlek lever kvar hos oss, nu och föralltid!


hellu

hej alla sötnosar!
pg i fredags med tess och ante. igår tog jag det bara lugnt med älsklingen hela dagen. jätte mysigt. våran köttfärssås till middag med vitlöksbröd till. mums! så ja, min helg har varit helt perfekt faktikst. första gången jag var på pg också, och jag blev helt kär! har ju alltid haft ''a thing'' för trubadurer. hehe (a)

men vi hörs sen, PUSS!

Omg

Jag ramlade nyss på tåget. Seriöst det fucking pinsammaste som någonsin har hänt mig. Fick iväg ett konstigt jävla läte också. Döda mig.

Hard work work!

time for work

hej alla sötnosar!
sitter i skolan. ska snart åka mot stan och jobba ett 3,5 timmars pass innan jag fortsätter mot terese för lite myskväll. härligt värre! har bestämt mig för att ta ett extra pass i veckan också. lite extra cash varje månad kommer sitta fint! men nu måste jag rulla. vi hörs. PUSS!

Rainbow

Kändis

Dalarna

Hej alla sötnosar! Eftersom folk tjatar så mycket på att jag ska uppdatera och bli lite roligare så är det väl dags att lyssna kanske. Blogg.se har kraschat men tror dom fixade till den nu. Var ju i Dalarna i helgen i stugan, jag Emelie Terese och hjalle. HUR kul som helst! Först lite Singstar och öldrickande i våran stuga på fredagen sen utgång i Falun på lördan. Vi var på etage och helt seriöst, det stället ROCKADE!! fan va kul vi hade. Dansade tills vi droppade. På scen, på stolar, u name it. Craaazy!

--

hej alla sötnosar!
mycket som har hänt de senaste dagarna, men det verkar lösa sig till det bättre iallafall. skönt det. jag hatar att vara svag. jag hatar det. att bara kunna bryta ihop vilken sekund som helst. jag vill bara vara glad. jag vill bara att allt ska vara bra, hela tiden. hur skönt hade inte det varit? ..

-

Går sönder

Hej Bloggen!

Hej Bloggen!
Det är tyvärr INTE Elis den här gången! Hahahaha.... Utan det är nån annan, Mrs.Secret! <3
Just nu är vi på en "jätte rolig" svenska lektion med min "underbara" klass...
Det är inte min favirit plats att vara på men vad ska man göra om man måste, man kan inte alltid få som man vill...
Jag önska man inte behövde gå i skolan, att man bara kunde hoppa över skolan o bara börja jobba!!!
Faaaan va livet skulle vara underbart om man inte behövde gå i skolan!

Men hur som helst så slutar min lektion nu så jag kan tyvärr inte skriva mer i dig bloggen!
Puss o kram på dig vackra blogg!!!
//Mrs.Secret! <3

Godmorgon alla sötnosar!

Har varit nått fel på blogg.se så nu tog jag bort appen och ladda ner den igen, får se om det funkar :)

hello again!

hej alla sötnosar!
har varit lack hela helgen för att blogg.se appen har total kraschat! har inte gått att ladda upp ett enda inlägg, jag har krigat hur mycket som helst. men tyvärr. nu skriver jag iaf ifrån skolan. ska uppdatera senare när jag kommer hem. då lovar jag myyyycket text och myyyycket bilder! PUSS!

Mot kista

-

Bitches talk Shit cause they dont know me, but the truth is, if i had a dick they would be the first to blow me

Glad

Ååååh har massor att berätta för er :D men ska iväg till nån bilgrej nu med babe så vi tar allt sen! Idag har jag och Chripps btw varit tillsammans 16 månader :) hihi!

Ufföretagande

Time for school

Hej alla sötnosar! Sitter i bussen nu och lyssnar på musik, det finns seriöst inget bättre tror jag! Idag äre foto för ufföretagen sen har jag möte med mamma pappa och Karin.. Hörs senare! PUSS

Ruff day

Hej alla sötnosar! Min grymt jobbiga dag avslutas i kista för lite fönstershopping. Bara så ni vet liksom. PUSS!

:)

Från botten till toppen!

My only wish

Jag önskar bara att saker var annorlunda.

Zansi bar

Firar julle :D

Lektion

Hej alla sötnosar! Igår blev det utgång för att fira älskAde oliwias födelsedag, på pub banken... Haha men faaan va kul vi hade, omg omg :D fyra fulla brudar, sång, blod, taggbuskar, liiite för kärleksfulla. Haha det hände mycket igårkväll. Nått jag sent kommer glömma! Awesome :D

Hihi

Full och glad :D

I skolan

Allmänt trött på allt sådär. Karin ska kalla till möte med mamma och pappa. Jävligt trött på vissa människor. Fml, men endå inte.

.

Everything Will be alright in the end. If its not alright, its not the end.

Mysisar

At work

(y)

Hej alla sötnosar! Sålt bidrag för 550kr hittils, och mer ska det blir!

Jobbdax!

Hej alla sötnosar! Nu sitter jag på tåget mot stan för att köra mitt första jobbpass på en hel månad. Känns faktiskt bra :) det negativa med att jobba på söndagar är att folk inte gillar att man ringer och stör på en söndag. Men det ska nog gå bra :) ha en trevlig dag allihopa! PUSS!

Godmorgon alla sötnosar!

Har sovit som en prinsessa inatt! Riktigt skönt :) blåbärs och hallon smoothie till frukost är ju inte helt fel heller!

Mot älsklingen!

Myser!

Kul gårdag

Hej alla sötnosar! Fyfan va kul jag hade igår! Mp i mitt hjärta, haha. Dansade tills svetten rann, asså bokstavligt. Var heeelt blöt på ryggen, haha mysig tjej. Nej men jag hade det Askul. Blev lite missförstånd och knas i slutet av kvällen men det löste sig, sen blev det nattbuss hem med syrran sen däcka jag typ direkt. Och nyss ringde Hanna och sa att hon ville vara med mig, så hon e påväg hit :) trevlans! Nu måste jag gå och tvätta bort sminket från gårdagen... PUSS!

Galet!

Hej alla sötnosar! Nu är jag hemma från en oroligt trevlig kväll. Full och glad är jag, tur att mobilen rättat till allt man skriver ;) först krök hos Hagelin SEn mp med Malin, stötte på tom, syrran med fler. Awesome!