Sarris <3

Brakfrulle med b2

Skulle kunna bo här!

Jag har ingen tidsuppfattning när jag sitter i badet. Skulle kunna sitta här i 7 timmar om ingen sa till mig. Det här e livet!

Storstädning på g

Gårkvällen med mami

Lördag

Påväg till stan för middag och cider med mamma! Koh phan gan ska vi till. Tydligen som att gå in i själva Thailand. Och dit vill jag gärna tillbaka, så det blir nice!

 

Så underbart

Nu är jag äntligen hemma! Ligger i ett skönt bad och bara njuter just nu! Gud så underbart härligt.

Hade det iaf jätte trevligt på öppet hus. Gick runt och pratade med massa elever som var intresserade av handels osv. Lärarna var extra trevliga idag tycker jag också, helt underbara! Haha. Och aqve förgyllde ju även tillvaron såklart!

Skönt att komma hem iallafall. Nu ska jag bara ligga här i badet och lyssna på musik och chilla tills det är dags att krypa ner i sängen. PUSS!

Torsdag

Hej alla sötnosar!
Är påväg till öppet hus i skolan. Jag aqve Lucas och Adam ska prata om våran skola med elever som ska börja här till våren :) blir nog trevligt! Kommer somna fiiint sen när jag kommer hem sen!

love

Dags att sussa

Sovsällskap av två söta hårbollar. Ena är mongo och biter mig i fötterna, men det är mysigt iaf! Godnatt :)

tankar och funderingar. mål och beslut.

hej alla sötnosar!
har haft en förjävlans dag kan jag säga. men allt löser sig till det bästa. jag ser hellre lösningar än problem. och jag kämpar hellre än ger upp. just nu mår jag bra. allt kan bara bli bättre känner jag just nu. tummen upp för det!

jag hatar skolan. jag älskar mina vänner. jag älskar min familj. jag älskar min pojkvän.

man ska vara så otroligt tacksam för det man har. och ta vara på allt som livet har gett en. det tänker jag börja göra nu. jag ska ta tag i allt. allt som jag gör på fel sätt och allt som jag kan göra bättre. och skolan är prio ett just nu. fan vad jag måste ligga i för att klara det här. och fan va jag måste sparka mig själv i arslet för att komma igång. och FAN vad det kommer vara värt det i slutändan.

tack för mig för idag. PUSS!

Det löser sig, det gör det alltid!

 

Natti

Hej alla sötnosar!
Jobbet gick bra. Har haft en jätte mysig kväll med Fia och lillebror men nu äre dags att sova för att palla med jobb imorn också! PUSS!

fredag

hej alla sötnosar!
ig i natur. jävla kuk. har pluggat helt i onödan.
snart äre jobb. håll tummarna för mig! PUSS!

Time to sleep

Imorn väntar en lång och tuff dag. Klockan ringer om 7 timmar. FML

¨¨

update as never before

hej alla sötnosar!
tränar, bantar, har ångest för skolan. ja, mycket och inget händer i mitt liv just nu. i helgen var det mycket drama men har samtidigt inte haft så kul på jag vet inte hur länge! fyfan. men nu är det nyktert som gäller ett tag till. alkohol e ju inte det bästa kanske när man kör på GI? ;)

har fått jobb också! ska stå med fia på coop i jakan och verva medlemmar för 100 kr i timmen, helt ok? så vi sket i fiskkillen grejen, eftersom det bara är provisionsbaserad lön så var vi inte så tagg på det. sååååå ja, vi får se hur det går helt enkelt.

har precis kommit hem, slängt av mig jeansen och satt på mig mjukisar istället. så skönt! nu ska jag bara slappa i sängen framför tvn sen plugga plugga plugga. hur duktig är inte jag då om jag får fråga? och igår körde jag ett body pump pass med julia och linda. god GI middag hos jullan först. perfekt kväll! men nu känner jag att jag bara babblar och babblar (allt för din skull renato) så nu tänkte jag börja avrunda lite här! men vi hörs senare! PUSS!


mp i fredags med mina sötisar

<3

Snabbt, gott och nyttigt mellanmål!

Usch

Sparkad i magen och blåmärke på benet. Fyfan vilka människor det finns asså. Skrattretande.

Trött tjej

Hej alla sötnosar!
Jag har aldrig haft så tråkigt som på tekniskamuseet idag. Usch och fy! Önskar jag hade stannat hemma. Men glad att jag drog iväg mitt arsle dit iaf, då slipper man frånvaro! :)
Blev upphämtad på stationen av babe sen drog vi och handla mat. Och nu ligger han i sitt rum och kollar dif match och jag ligger i vardagsrummet och kollar på nått nytt program 'Grimm' nånting. Har ioförsig inte hängt med nånting eftersom jag är FÖR beroende av min mobil. Haha! Men efter börjar "Revenge" och det verkar spännande så det ska jag försöka hänga med på iaf :) nu till det här nya och lite roliga i bloggen!

Dagens mat;
Frukost - Daino vanilj yoghurt med müsli.
Jätte gott!

Lunch - en STARK korv med bröd.
Visste ni förresten att stark mat ökar fettförbränningen?

Middag - min och chrippas goda köttfärssås med sallad vid sidan om.
Mumma!

Någonting jag också tänkte börja med, om jag nu kan.. Som jag har hört många som kör GI metod gör. Det är att ha en dag när man får äta vad man vill. Tex. Pizza eller hamburgare, eller ta en liten skål med chips eller vad som helst. För att belöna sig själv lite. Och för att det även kan bli lite tråkigt i längden och man lätt kan slinka tillbaka till gamla banorna igen. Och är man nyttig och sköter sig alla andra dagar i veckan så gör inte en gång så mycket!
Vet dock inte om jag skulle klara det. För kör jag och verkligen har bestämt mig så vägrar jag äta onyttigt. Men det man kan göra är ju kanske att belöna sig med lite lite pasta och ett glas läsk till istället. Man måste ju inte dra i sig en hel pizza liksom. Det kommer inte jag göra iaf. Usch nej! Hihi :) men nu babblar jag lite för mycket känner jag så vi hörs imorgon! PUSS!

 

Godmorgon!

Hej alla sötnosar!
Dags att fixa sig för att sen ta tåget mot stan och glida runt lite på tekniska museet. Helt ok dag endå.
Sitter här redo med plattången och sminket i högsta hugg. Så vi hörs sen! PUSS

mitt nya liv

hej alla sötnosar!
livet flyter på rätt bra. eller okej. inte alls bra. men man kan ju låtsas iaf!
vet att jag är sämst på att blogga! men en sak jag tänkte göra var faktikst att börja berätta lite om min GI metod. varje dag ska jag skriva ner vad jag har ätit, till frukost lunch och middag. ge lite goda råd och bra mattips osv. hur bra är inte det??? har även skrivit ett träningsschema jag ska köra 1 gång varje dag.
för jag kände lite såhär; jaaaa jag är lite för rund kanske och vill gå ner ett par kilo och bli lite mer fit. och jaaa jag har varit fett onyttig och gått runt och klagat ''ååhh jag e så tjock!'' men kom igen. SKYLL MIG SJÄLV! och gör nått åt saken istället för och gnälla. för på riktigt. gör man ingenting åt saken har man ingen rätt att gå runt och tycka synd om sig själv heller.
vill man förändra nånting måste man göra det själv. 
för ingen annan kommer göra det åt dig. punkt.

Dagens mat;
frukost - en tallrik fil med banan
hur gott som helst och jätte bra!

lunch - ingenting! 
(började sent så det var ingen lunch i skolan)

middag - kyckling med kryddig svampsås och sallad
mums!

kom ihåg, det kan vara riktigt gott att vara nyttig. och man blir inte lika äckligt mätt som när man har ätit tex. pizza eller hamburgare. då känner man bara ''fan, varför åt jag det där?'' nu känner man istället ''fyfan, va duktig jag är!''
så ja, jag har bestämt mig nu iallafall. och kommer dela med mig av hur jag gör osv osv. så vill du också vara nyttig och gå ner några extra kilo äre bara hänka på! PUSS!

Allt och inget

Slaggat hos fina Fia, börjat köra stenhård GI metod igen, skolan har börjat, pengaknas(som vanligt), badar med ansiktsmask sen sova.

Morgonmys med världens bästa kille

I close my ears to all the bullshit out there

Hej alla sötnosar!
Har haft ett jätte bra lov hittils, lite mycket onödig drama kanske men ingenting jag orkar haka upp mig på :)

Igår vart det god grillad kyckling middag hemma hos Chrippa innan jag fortsatte hemåt för att kolla på bio med mina älskade syskon. Och jag fick äntligen se min efterlängtade twilight som förövrigt var grym! Ååååhåhåhåhhå kan knappt vänta till part 2!!!

Nej, nu ska jag gå och få i mig lite frukost och sen ta ett långt skönt bad och bara koppla bort mig själv från omvärlden ett tag. Skönt!

Ibland försöker man helt i onödan.