Efter ett besök hos frissan

Vafan hände? Jag, korthårig?
 

Aug. 27, 2013

Ligger i sängen och kollar på idol. Vissa människor kan ju lika gärna springa in i en stolpe eller gräva ner huvudet under jorden. Jag väntar på min käre pojkvän som jag ska få sovsällskap av. Mysigt värre! Imorgon vill jag shoppa. Åh! Snygga blusar, byxor, nytt smink. Mycket jag vill köpa!

Har även legat och tänkt på att det är dags att bli nyttig nu. En gång för alla. Har haft mina nyttiga perioder, som har funkar hur bra som helst, men aldrig hållt i sig. Mitt gymkort har gått ut nu. Betalat nästan 5000kr under 1 år och jag har Gymmat ungefär 15 gånger. Pinsamt.. Haha! Har även en crosstrainer stående i mitt rum som jag har haft ett tag nu. Den gråter nästan efter att vilja bli använd! Så det är väl tanken. Börja smått med att använda den 30 minuter per dag. Sen öka lite. Ändra kosten lite också. Ja. Dags att rycka upp mig själv nu! För nu är det fan dags. Herrejösses. Avslutar detta med att säga att jag älskar min, familj, vänner och pojkvän. Det kan man aldrig säga för många gånger. PUSS!

Aug. 26, 2013

Sitter på ballkongen hemma hos mormor. Solen skiner. Snart kommer min älskade syster hit också! ☺❤🌞

Helgen

Hej alla sötnosar!
Ligger i sängen redo att sova. Men självklart ska jag bjuda på en söndagsupdate före det.

I fredags efter jobbet åkte jag hem till tessis morfar. Efter en stund kom mackan också sen åkte vi till Viksjö centrum och handlade mat. Markus stod för hela kalaset inklusive matlagningen. Pestopasta med kyckling, tomat och fetaost. Tummen upp killen! Va där ett tag. Sen kom tove också. Efter det blev det bowling. Kan ni gissa vart vi drog efter det?.... Haha rätt. Pg! Kände att det var bra för mig efter det så då åkte jag hem till min älskling och sov. I lördags tog vi det lugnt, filmmys hemma hos mig.

Idag cruisa vi runt i stan, jag tessi och Krister. Hade planer på Skansen men det var alldeles för mycke folk och ingenstans att parkera. Så vi åkte tillbaka till Kallhäll, hämtade upp Ogge, köpte med oss jordgubbar och åkte till ängsjö och spelade fotboll. Grym dag.

Ser fram emot jobbveckan måste jag säga. Jag saknar mina älskade ungar! PUSS!

 

Aug. 22, 2013

Dagen:
Ledig från jobbet. Det krisade på skolan som pappa jobbar på så jag hoppade in där. Åkte hem. Åt middag med min älskade familj (-emelie). Blev upphämtad och drog till kista på bio med awesome friends. Såg en awesome film som heter The heat och hade en awesome kväll!
Imorgon är jag också ledig från mitt jobb och även då ska jag rycka in och hjälpa till på pappas jobb. Ska sova nu hade jag tänkt. Har räknat timmar som jag alltid gör. Somnar jag PRICK nu så får jag 7 timmars sömn. Såååå natti natti! PUSS!

-

Förlåt

:)

Här ligger jag på golvet och vilar medan barnen sover. Vad skulle jag göra utan mitt jobb? Dessa ungar förgyller varje dag!

.

Det kom som en kniv i hjärtat när jag gick in på din Facebook sida. Är det verkligen sant? Har du verkligen lämnat oss? Det har gått en vecka och jag kan verkligen inte förstå.

Jag saknar dig! Det kommer bli så tomt. Världens bästa Olle. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.

Lite för mycket funderingar och lite för mycket text

Så skönt att ha den här bloggen. Det har blivit som en lättnad att kunna skriva av sig lite då och då. Jag känner mig rätt dålig. Gör dåliga beslut och är inte den bästa variationen av mig själv. Jag har inte varit det den senaste tiden iallafall. Och det ska jag förändra på. Det är dags nu. På riktigt. Ska ta bättre hand om mig själv. Det funkar inte att kröka som en maniac som man gjorde när man var 15 år längre. Jag mådde så sjukt pissigt i söndags. Ångest och en baksmälla från helvetet. Är det värt det? Att supa skallen i bitar varje helg. Nej. Jag ska köra en vit månad. Jag ska ta hand om mig själv. För jag har alla förutsättningar för mig själv här i livet. Världens bästa familj, utan tvekan den snällaste pojkvännen i världen och dem finaste vännerna. Mitt drömjobb. Ja. Allt! Dags att ta vara på det på bästa möjliga sätt.

 

Från det ena till det andra. Ligger och kollar idol just nu. Skönt att bara ta det lugnt. Imorgon öppnar jag, vilket betyder att jag slutar halv 14.30. Tummen upp!

 

Tack alla fina människor som finns i mitt liv. Och tack "alla" fina läsare som fortfarande klickar in här trots mina ibland lite för ärliga och knasiga inlägg. Love you all! ❤

Såhär känner jag mig idag

Äntligen är den här!

 

Oldschool

I söndags så var jag och emelie en heldag hos mormor. Finns massa gamla kort där och jag kan inte förstå att detta är jag. Ser inte så värst mycket likhet. Förutom att jag var sötare då än nu. Haha!

Aug. 13, 2013

Har gått otroligt bra på jobbet hittils trots omständigheterna. Skönt att få tankarna på annat! Känns fortfarande overkligt och det kommer ta ett tag innan det går in i huvudet på riktigt. Min fina fina morbror..

Igår direkt efter jobbet åkte jag hem till hannas nya lägenhet. Alla tjejer va där och det blev många timmars girltalk! Det behövdes verkligen. Det görs allt för sällan, men när det väl görs så görs det på riktigt!

..

Morbror Olle! Världens knasigaste, roligaste och underbaraste. Kan inte förstå att det är sant. Det kommer bli tomt utan dig! Vila i frid nu. ❤

Aug. 07, 2013

Hej alla sötnosar!
Mer än halva jobbveckan är avklarat. Vi har varit rätt underbemannade och det har varit rätt stressigt. Kvavt i luften också. Borde gått ner 20 kg så mycket som jag har svettats. Men hur stressigt det än är så kan jag inte tänka mig ett bättre jobb!

I måndags käkade vi middag på blekholmen hela familjen, sen kom även stolle och joina. Efter det blev det en trip till Harry b James. Tänkte att jag skulle ta sista tåget hem eftersom jag skulle upp klockan halv 8 dagen efter och jobba. Men nej, som den rockstar jag blir varje gång jag har alkohol i blodet så blev det taxi hem klockan 3 istället. Men det ångrar jag inte! Det var en jävla rivig och rolig kväll. Pappa körde kareoke och jag och emelie buggade för fullt!

Just nu ligger jag och vilar lite i sängen innan det är dags för god middag. Mormor och morbror Steve är här också. Trevligt värre! PUSS!

Family night

Nu är hela familjen påväg mot blekholmen för att käka middag vid vattnet. Vi avslutar med en kareokekväll på Harry b James. Jag älskar min familj!

Söndags update

Allt är i sin vanliga ordning. Det är söndag kväll och här ligger jag i badet och filosoferar innan det är dags för läggdags.

I fredags blev det party. I lördags fick jag uppleva bakisdöden. Men ångesten var hundratusen gånger värre än baksmällan. Så på lördagen gjorde jag inte ett skit. Låg hemma framför tvn och tyckte synd om mig själv tills älskling droppa in och gjorde mig sovsällskap.

Idag har vi bara myst. Kollat tv och film. Och strax efter älsklingen drog hem så kom min älskade familj tillbaka från landet. Satan vad jag har saknat er. Det är otroligt skönt att ha er hemma igen!

Imorgon är det jag som öppnar. Vilket betyder att klockan ringer klockan kvart i fem. Bigtime för mig att tvätta håret och gå och lägga mig med andra ord. Sovgott! PUSS!

Internetshoppat!

De senaste 10 dagarna har det droppat ner saker i brevlådan och på posten titt som tätt! Fan, de e ju rätt kul att internetshoppa!

Har fått hem allting nu förutom min palett med 77 stycken ögonskuggor, som borde komma vilken dag som helst nu!

Smidigt och enkelt. Och för att inte tala om det grymt låga priset på allt! Tummen upp och 5/5 toasts! :)