Dec. 30, 2013

Hello peeps!
Idag har jag varit i jakan med syster. Hon skulle leta nyårsklänning, sen lunchade vi och så bockade vi av systemet också.

Hämtade ut mitt paket från lyko och nu sitter jag hemma hos tessi med hårfärgen i!

Imorgon är det nyårsafton. Helt sjukt!

 

Känslan att kunna ta ett skumbad och börja läsa en ny bok klockan 00:00 på en söndag. Jag älskar ledighet! 👌

New in

Mot kista

Tänkte slåss i mellandagsrean på riktigt den här gången. I kista lär folk vara som gamar. Wish me luck!

-

#pallarintebrymig #allakandraåthelvete #puss

im alive!

sorry för kass update!
igår hade jag fullt upp kan man verkligen säga. fixa naglarna hos karin, 4 timmar senare var dom klara. hann in på bolaget en snabbis. drog hem till hanna för mini julafton med brudsen. därefter hem, fixa mig o dra till banken med mamma. och sen fortsatte jag vidare till pg. därefter blev det efterfest till klockan 6 på morgonen. haha, ja ni kanske förtår varför jag inte hann uppdatera.
 
idag då. jag vaknade. lagom sliten eftersom jag sovit 3-4 timmar. käka frukost. dra och hämta mina hörlurar på posten. det var inte de biligaste så förväntningarna var höga. och jag kan säga att dem överträffade mina förväntningar. vilket jävla bra ljud och SATAN va snygga dom är! jag är kär! efter det åkte vi hela familjen till mormor för att äta lite god mat och umgås! sen tog jag bussen mot kista. men det blev ändrade planer så jag hoppade av i akalla, blev upphämtad av krister.vi åkte på en grymt lång roadtrip. lyssna på musik och snacka. trevlans! vi stannade även till på net on net. fick med mig ett trådlöst tangentbord med mus till! sen blev jag släppt hemma. har kollat film med mamma och pappa. blev This is the end (igen). haha, fyfan vilken grym rulle. jaaa, o nu har jag bara städat rummet ooch fixat med tangentbordet och musen lite.
 
är ,er än redo att sova nu kan jag säga er. så vi hörs mer imorgon! PUSS!

Kategori:

hej mina fina

kan börja med att skriva att jag har uppdaterat mitt inlägg om julafton. lagt till flera bilder med text under. så zappa gärna ner en bit och kika vettja! =)
 
idag har jag gett mig ut och slagits i mellandagsrean med mamma och pappa. blev inte så mycket shoppande för min del men mamma och pappa kom hem med massa saker, blandannat en ny laptop! skönt, nu slipper dom låna min :) sen har mormor kommit över på middag. pappas egengjorda köttbullar. smarrigt värre! film blev det dags för sen. jag och älskade lillebror kollade på en komedi som heter This is the end. rekommenderas starkt!!! skrattade mig igenom i stort sätt hela filmen!
 
 
Kategori:

Mellandagsrean here i come

Goddag!

Igår blev det mp för hela slanten. Hade riktigt kul måste jag säga. En lyckad kväll!

Nu ska jag ut och jaga i mellandagsrean med mamma och pappa. Så får vi se om jag kommer hem med någonting nytt!

Julafton

 eftersom vi inte firade jul hemma i år så började vi morgonen med att öppna utvalda paket som vi la under granen. bara vi. det var riktigt mysigt.




frukost bestående utav tomtegröt och julskinkemacka. denna dag behövde jag inte tänka på att vara nyttig för 5 öre. första gången på en månad som jag åt bröd. smakade väldigt gott kan jag säga!



första julen i hela mitt liv som vi inte firade hemma hos oss. så nu var det bara att fixa iordning sig för att fara iväg mot sumpan! dagen till ära valde jag att slå in mig själv som ett litet paket.

 



då var vi framma! mat och umgänge sen kom tomten förbi en sväng också. lilla Viola var lagom fascinerad.



x antal påsar med x antal paket i skulle nu öppnas. detta år var jag mer exalterad över att se andras reaktioner på vad JAG hade köpt. jag börjar bli vuxen!

 
Viola blev mycket glad för min julklapp. vi matade varandra och lekte ett bra tag!



massa bus med mitt fina kusinbarn blev det. vilken unge alltså. helt underbar!

 


äntligen hemma igen! klart man ska egopoosa lite framför spegeln en underbar dag som denna!

 

 


fick massa fina saker. mest glad blev jag för min bäddmadrass, nya bäddset och pläd. sover numera som en KUNG!

 


andra familjemedlemmar fick också massa roliga saker. blandannat så fick emelie en massagedyna, (som jag förtillfället sitter och skriver i just nu, haha), sen fick mamma ett fotbad med massagefunktion. bra grejer!

det är ju otroligt mycket roligare att ge än att få nu för tiden. därför tänkte jag passa på att skriva vad jag valde att ge bort i år.

min älskade lillebror fick en aik tshirt och en as snygg vit vinterjacka som han hade önskat sig!

min syster fick en ljuslykta med doftolja och en venus rakhyvel med raklödder, hon fick även ladies night i tidig julklapp som vi var på i början av november!

mormor fick ett par jätte bra och fina handskar och en scarf.

faster bubba och peter fick första säsongen på high Chaparall och en chokladask.

kusin johan och hans tjej caroline fick en choklad Baileys och choklad av mig och emelie.

Viola fick en leksaksbricka med mat (se bild högre upp)

mamma fick nya Så mycket bättre skivan och en prenumeration på valfri tidning.

pappa fick strumpor, en aik mössa och ett spel som heter Rock slaget.

sen fick mamma och pappa en spadag på sturehaga badet.

 

i told you, tomten var riktigt snäll i år. men som sagt. det är mycket roligare att ge än att få nu för tiden!
så trots att julafton inte alls blev som den brukar, så var den riktigt riktigt lyckad. hoppas ni hade en fin julafton och fick/gav fina julklappar! PUSS!

Natti natt julafton

God jul!

Är helt jävla slut. Ligger i sängen och är 110% redo att sluta ögonen och sova! Min julafton har varit helt perfekt! Uppdaterar och lägger upp massa bilder imorgon. Hoppas eran dag har varit bra!

PUSS!

God jul!

Skinkan står färdig på bordet. Ja, nu är det verkligen jul!

Höll nästan på att glömma..

Jag fick min första julklapp tidigare idag. TVÅ BILJETTER TILL JAMES ARTHUR!

Glad tjej!

Fullt upp dan före doppardan!

Heeeeej!
Jag lever. Men det är knappt.

Herregud vilken dag. Började med att jag åkte med Markus imorse och besiktade hans bil, efter det hem och göra äggröra till hela familjen, sen åkte jag till jakan med Linda Oliwia och Markus, efter ett tag blev jag upphämtad därifrån av Karin, åkte med henne till kista och julklappsshoppade, kom hem, hann vara hemma 30 min innan det var dags för mig och pappa att åka iväg till jakan (igen), sen hem, fixa i tvättstugan, sen iväg IGEN för att leta efter julgransbelysning, fick med mig 2 julklappar till, (elise är otroligt snäll i år), sen handla hem mat från donken (jag tog sallad såklart), äntligen hem, slå in dom sista julklapparna och klä julgranen och nu ligger jag och kollar paradise hotel.

Haha! Herregud. Ni förstår att min dag har varit rätt hektisk va? Därför jag inte har uppdaterat något! Och imorgon är det julafton, helt sjukt...

Vi hörs senare! PUSS!

Jag vill se din svett 🎶

Svettig och ofräsch brud. Men jävligt nöjd! 30 minuter, bra tempo på crosstrainern. Helt färdig! Biggest loser på storskärm fick hålla motivationen uppe. Funkade faktiskt hur bra som helst!

Mysfaktor

Ojojoj. Nu är det så städat och mysigt i mitt rum så det finns inte. Jag ÄLSKAR mitt rum!

Svårt att visa med bilder. Men i helhet så är det hur mysigt som helst!

Resultat är den bästa motivationen

Känslan när man kommer i ett par jeans som inte alls passade för 1 månad sen!

Det känns grymt jävla bra. Och det här är bara början!

all i want

Min fina morbror. Är det verkligen sant att du är borta? Att du inte kommer tillbaka? Jag har otroligt svårt att inse det. Jag kommer nog aldrig riktigt förstå.

Jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Första julen utan dig. Det kommer inte bli samma sak. Inte alls. Vi firar inte hemma hos oss i år. Utan hos Johan och Caroline. Det skulle bli för tufft att vara hemma. Tomt. En jul utan dig är ingen riktig jul. Min högsta önskan någonsin är att du var här hos oss. Ditt sätt att sprida glädje och skratt, det finns ingen som du.

Tack för allt. För allt du har gjort för oss under dessa år. Alla otroligt fina minnen vi har. Tack för att du kom och firade min 20 årsdag i somras fast du var så sjuk som du var. Tack för den här fina sommaren vi fick med dig. Jag är så glad att du fick sommaren. Att vi fick sommaren med dig. Herregud. Det här går verkligen inte in.
 
Jag saknar dig. Och jag älskar dig så mycket Olle.

 

 

👍

Jag sitter just nu på Pergola med min syster och en öl och firar jullediheten! Unnar mig själv lite, det är jag värd! Lifes good my friends. Fucking good!

En fet godnattpuss till er alla! Peace

Topp

Humöret är på topp! Det är torsdag, vilket har blivit en av mina absolut favoritdagar. Man har jobbat hela veckan. Och det är bara fredag kvar. Fredagskänslorna kittlar i hela kroppen. Allt blir snäppet bättre när jag går på 17 dagars ledighet också. Känns rätt sjukt efter att ha jobbat heltid, konstant i 9 månader. Så, jag förtjänar denna ledighet. Och jag kommer ta vara på den!

Snart kommer resten av familjen hem och då blir det middag. Efter det ska jag kolla gårdagens och dagens avsnitt på julkalendern. Kärlek! ❤

Godmorgon

Imorgon är det fredag! :D

Glad

Allt känns så otroligt jävla bra! Allt! En glad och nyduschad tjej önskar alla en god natts sömn. 


Btw, behöver lite nya låtar. Så har ni något låttips. Hook me up. Behöver en ny grym låt att lyssna på på bussen imorgonbitti! PUSS!

 
 

Dags för pw

Har lagat god middag. Och nu ska jag ut på pw med Micke! Hörs senare! PUSS!

Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Bara massa babbel

Bästa ni!
Julen närmar sig med stormsteg. Bara 1 vecka kvar nu! Men känns det som jul? Nej. Inte alls. Visst är det mega mysigt med allt julpynt och julmusik. Men snön, vart är du? Du kan gärna titta fram nu och försvinna direkt över nyår. Skulle bli så glad!

Idag har jag träffat tessi och jullan en sväng. Kul att se brudsen igen! Har även käkat god middag med familjen och fixat med nya tvn. (Fick tessis gamla LG plattv som bara stod och dammade). otroligt onödigt enligt mig. Haha! Så nu står den iallafall i mitt rum. Där passar den perfekt!

Men nu måste jag öppna åt mig käre katt som vill komma ut. Och även fortsätta kika på paradise hotel! PUSS!

Godmorgon tisdag!

Natti natt

Alltså Paradise Hotel blir bara bättre och bättre. Nu ska jag sussa! PUSS!

Måndag - check!

Måndag avklarad. Och imorgon öppnar jag och slutar halv 3. Sen är det bara den här veckan sen är jag ledig i 17 dagar. Känns hur bra som helst! :) behöver lite ledighet känner jag. Hade gärna åkt utomlands. Men man vill ju inte missa julafton och nyårsafton här hemma heller. Så jag sparar nog den resan till någon annan gång!

Provade min första nutrilett choklad shake idag. Kan bara säga att det är det absolut VÄRSTA jag har smakat i hela mitt liv. Nej. Jag fortsätter som innan. Ägg eller kvarg till frukost och ingen pasta. Endast vatten och inge onyttigheter. Uppskattar mat så mycket bättre efter denna vidriga upplevelse!
Sorry om det är någon där ute som håller på med dessa drycker. Keep up the good work!

Nu kollar jag julkalendern med mamma och pappa! Hörs senare! PUSS!

Godmorgon måndag!

Natti natt

Såhär mysigt har jag det! Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa! PUSS!

Mysfaktor

Dessa fina myssockor köpte jag också!

Love

Blev iväg några timmar. Åh! Älskar sånna här dagar! Fick med mig lite smått och gott hem:

Presentpapper och "god jul" klistermärken, mysbyxor, touch screen vantar, jätte söta strumpbyxor, örngott och en sport bh. Fick även med mig en och annan julklapp. Herrejösses. Tomten är snäll i år!
Kategori:

Söndag

Nu är vi iväg! Jag mamma och pappa. Först har vi stannat på k-rauta och nu sitter vi i bilen påväg till kyrkogården. Efter det ska vi till bro outlet!

Talk 2 u guys later! PUSS!

Familjemyset är det bästa myset

HEJ GOTT FOLK!
Äntligen är jag tillbaka, haha! Jag ber om ursäkt för kass update. Vet hur lack man blir när man klickar in igen och igen och fortfarande inget nytt har kommit upp.

Igår blev det iallafall utgång med vänner. Tog det rätt lugnt men hade en rolig kväll. Dansade och skrattade. Kom hem vid halv 4 tiden nångång och somnade nästan direkt.

Idag har jag varit iväg lite, till rusta blandannat. Har även handlat hem massa nyttigt och gott från Hemköp.

Nu familjemyser vi här hemma. Har precis kollat på Så mycket bättre. Mamma pappa och Edvin ska käka varma mackor och jag ska äta kesella hallon med varma bär! Nyttigt är gott! Ska knäppa på the great godsby alldeles strax!

Hoppas eran lördagkväll blir lika bra som min! PUSS!

Natti natti

Fullt upp. Sorry! Men jag lever. Måste dock sova nu för jag ska upp vid 5! PUSS!

Godmorgon!

Imorgon är det fredag och lucia! Bara så ni vet ☺

Fullt upp

Hej folket!
Ligger i vårat nyrenoverade badrum i vårat älskade badkar (som vi tack och lov behöll) och bara njuter. Musik i öronen, värme och spotlights i taket på dimmereffekt. Tror ni jag har det mysigt?

Idag har jag fixat och trixat. Umgåtts med min något knasiga syster. Har lärt mig att silvertejp för att dölja dubbelhakan tydligen är någon ny "trend". Fortsätter nog hellre med min diet. Haha!

Har även kollat gårdagens paradise hotel och kommit ikapp på julkalendern. Haha den är så bra!

Låg och kollade igenom massa gamla blogginlägg också. Ett bra tag. Lätt att fastna. Herregud. Vilken liten fjortis jag var en gång i tiden. MEN vilka tider! Har varit med om så mycket och har så många roliga minnen att se tillbaka på!

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt bad sen hoppa ner i sängen. PUSS!

Godmorgon!

IMORGON KAN MAN SÄGA IMORGON ÄR DET FREDAG!

Ordning och reda, pengar på fredag

Hej finisar!
Direkt när jag kom hem hjälpte jag till pappa i tvättstugan. Sen var det emelies dags att impa med god middag! Fläskfilé wookat med alla möjliga grönsaker. Riktigt gott!

Efter det har jag ägnat tid åt att rensa bland mina saker. Inte kläder denna gång, utan smink, parfymer, krämer och annat jocks! Så skönt när man får lite ordning och reda bland alla saker!

Godmorgon tisdag!

Uppe med tuppen! Älskar mina öppningar. Så mysigt. Ett plus i kanten är ju att man får sluta 14.30! :)

Ha en bra dag peeps! PUSS!

Natti natt!

Nyduschad och fräsch brud ligger nu nerbäddad i sängen. Ska bli skönt att sova. Längtar redan tills imorgon! Iiihhhh!

PUSS!

Måndag - check!

Måndagen är avklarad. Katterna har äntligen fått flytta hem och imorgon gör byggubbarna ett sista ryck och flyttar badkaret från mitt rum. Känns rätt bra!

Köpte även en ny smart smyckesklänning. Det roliga är att mer än hälften av min inte lika smarta familj trodde att det var en riktig klänning. Haha!

Natti natt

En utmattad men nöjd och glad tjej kryper äntligen ner under täcket!

Har hunnit med massor idag! Rensat och sorterat om en hel del i mina garderober. Packat in ALLA proppfulla säckar jag hade med mig från tessi. Har även handlat hem mat från centrum och lagat fläskfilé gryta till familjen.

Nu ska jag försvinna till sagornas land i ett par timmar. Vi hörs mer imorgon! PUSS!

söndag

Godmorgon folket! pigga och glada?
 
inatt sov syster inne hos mig. eftersom hon ska åka till våran faster idag och hämta hem alla sina saker. kläder, täcke osv. vi plöjde iaf igenom alla julkalenderavsnitt inatt och imorse. måste säga att jag är glatt överraskad!
 
juste, när emelie kom hem igår skrev vi ett fint kort tsm och gick ut í köket och sjöng för mamma. av oss fick hon ett presentkort på Lindex och fiskspa (som hon hade önskat sig). så det blev jätte lyckat. och det var så mysigt att vara hela familjen samlad igen. lika galet och roligt som alltid. sång, dans, vighetstävling och vissa sminkade till sig extra läskigt och gick runt och skrämde de andra familjemedlemmarna. nämner inga namn! (emelie)
 
idag står städning näst på schemat. har en PROPPFULL ikea kasse full med kläder, plus en full fotbollsbag med ännu mera kläder och sen flera påsar med andra saker såsom smink, nagellack, smycken, plåttång, skor. u name it! så jag har lite att stå i. men vi hörs senare! PUSS!
 
 
Kategori:

dagen


Dagen började med födelsedagsfrukost för min älskade mor! mitt och emelies paket får hon när emelie kommer hem från kryssningen lite senare ikväll! vad det är får ni se då. hon kommer i alla fall bli överlycklig för det är något hon har önskat sig!


När man är ledig och har lite extra tid att fixa sig är det såklart man tar lite egobilder! haha


Sen for vi iväg på äventyr, jag och mamma. strosade runt på Bauhaus, ikea och rusta. sen kom pappa och hämtade oss. riktigt skönt att slippa stå och vänta på bussen i det här kalla vädret!


hämtade ut mitt paket från Lyko.se som äntligen har kommit!


köpte även med mig lite smått och gott!


vi avslutade denna underbara och hektiska dag med kinamat. självklart skippade jag riset till, och valde även loka framför cola! det här med att vara nyttig går OTROLIGT bra måste jag säga!

 


Grattis ännu en gång världens bästa mamma. så mycket som du varit med om. så mycket du fixar och donar. vad skulle jag göra utan dig? du är bäst. jag älskar dig!

Underbara lediga dag

Har haft fullt upp! Och Idag flyttar jag HEEEM :D! Min älskade Mami fyller år också. Just nu sitter vi och väntar på att våran kinamat ska bli klar. Rätt nice att ha ett wookhouse precis utanför där man bor!

Men mer update lite senare. Håll ut!

Idol final 2013

Kollar idol finalen! Uppdaterar efter resultatet!

Heja Elin! (Men Erik Rapp är den sanna vinnaren!)

Fredag fredag fredag!

Nyttigt liv och fredagsfeelings

Inne på 7e nyttiga dagen nu. Har endast levt på sallad, vatten, kött, ägg, ägg, ägg. Men det går sjukt bra! Ska införskaffa mig en våg i helgen hade jag tänkt. Får jag gissa själv så tror jag redan att jag har gått ner minst 2 kg! Såhär tänker jag absolut fortsätta. Beach 2015 here i come!

Idag iallafall så har jag och sambo bjudit jullan på god oxfilé middag! Middagen övergick till mycket snack och skratt. En mycket trevlig kväll. Nu har vi chillat i soffan ett bra tag.

Ville bara påminna er utifall att ni har glömt. IMORGON ÄR DET FREDAG!

 

Torsdag

Med en aning rödare hår vakna jag upp pigg och glad. Imorgon är det fredag! 👍

Shopaholic

Är otroligt dålig på att lägga upp bilder på vad jag shoppar. Tråkigt med tanke på vilken shopaholic jag har blivit på sistonde!

Men idag har jag iaf tagit bild. Har mest shoppat basic saker. Kanske inte lika kul som att lägga upp bilder på kläder. Menmen. Kanske ska börja med dagens outfit för att visa lite iaf!

Nu ska jag och sambo ut på en powerwalk sen ska vi hem och färga mitt hår och kolla paradise hotel!

Godmorgon!

IMORGON KAN MAN SÄGA IMORGON ÄR DET FREDAG! 😃❤

Min familj.

Jag saknar att bo med min familj så oerhört mycket just nu.

Nu märker man verkligen hur otroligt tacksam man ska vara. Och det är jag också. För min fina familj. Kan man verkligen önska sig en bättre? Nej. Jag har den bästa familjen någonsin och våra band är starkare än allt på denna jord. Och så roligt vi har ihop. Det är helt sjukt!

Ska verkligen bli helt underbart att flytta hem igen. (Om ca 1 vecka)! Längtar!

P.s. Självklart saknar jag mina knäppa katter också!

Nu ska jag för en gångsskull somna i tid. Så jag säger godnatt för idag så hörs vi mer imorgon! PUSS!

Ingen rubrik

Min tidiga dag idag. Har i stort sätt bara hunnit fixa mig lite och käkat middag med min sambo innan det var dags att dra igen. Nu är jag påväg till apt och julmingel med jobbet!

Godmorgon tisdag!

Måndag

Jobbdagen gick bra! Nu ligger fläskfilén i ugnen och salladen är färdig.

Snart kommer Micke och Markus hit då blir det massa snack och paradise hotel såklart!

Tror btw att det var något fel på statistiken på blogg.se igår. För inte tror jag väl att NOLL av er klickade in på min blogg dagen jag brukar ha som flest läsare? Nej, nått var fel. Wierd. Aja. What ever. Haha! PUSS!

Söndag, söndag. Härliga söndag!

Städning, tvättning, solning, julpynt och matlagning har denna söndag bidragit med hittills.

Snart ska jag tessi och Markus åka till Ikea och senare kommer jullan och company hit. Då blir det till att göra julskinka och adventsmysa! Känner jag detta gäng rätt så blir det troligtvis en skräckfilm också!