Torsdag kväll!

Har suttit och sjungit medan pappa har spelat gitarr, hur trevligt som helst! Är påväg till pg nu! Hoppas kvällen slutar lika bra som den starta!

Bra jävla dag!

Var i jakan idag med Tessi och Hanna! Vi fikade och kollade runt i butiken. Jätte mysigt att ha lite kvalitetstid med mina favorit tjejer! Sen stötte jag på Ewa Carro och lilla bellen som jag inte har träffat på ungefär 6 månader. Hur kul som helst. Började nästan gråta när jag såg Bellen. Så stor och fin hon har blivit! Helt sjukt. Det var iaf hur kul som helst att träffa dom igen. Det gjorde hela min dag!

3 dagar kvar!

Redhead

Håller på i tvättstugan. Mamma och Edvin åkte till Småland idag och blir borta tills på fredag. Så nu är det bara jag och pappa här hemma.



Jag köpte blandannat hårfärg i jakan igår så jag vill färga håret. Behöver lite hjälp bara eftersom jag har så nedrans tjockt hår. 3 hårfärger måste jag köpa när jag ska färga håret. Så det blir rätt dyrt! Men men, hellre tjockt hår än jätte tunnt iaf. Så jag ska inte klaga :)

Funderingar

Igår kväll tog jag bussen till syrran. Va där några stycken och spelade spel och drack lite vin. Sen drog jag emelie och Karin vidare till pg, där vi träffade lite folk. Satt och snacka och drack öl. Lyssnade på ante som sjöng. Alltid lika grym! Ja, sen i slutet av kvällen blev det lite små kaos. Som vanligt känns det som. Haha det hör väl till lite på något sätt. Alkohol och människor går inte ihop så bra i alla lägen!

Nu sitter jag i badet och funderar. Världens bästa funderar ställe är badet. Skulle kunna sitta här i flera timmar. Sitter iallafall och funderar på folk man tappat kontakten med, men som man tog sig i kragen och tog kontakt med igen. Folk som betyder och alltid kommer betyda otroligt mycket. Hur livet förändras. Hur man aldrig för 1 år sen kunde tro att man skulle stå där man står idag. Att man kanske inte är lika nära vissa människor som man tror. Vilka som står upp för en och vilka som snackar bakom ryggen. Vilka som vill en gott och vilka som vill en ont. Ja, mycket tankar flyger runt i mitt huvud idag.

Kom inte på någon rubrik.

Shopping, fika och middag med älsklings Jennie! Nu sitter jag och pimplar vin hemma hos syrran! Snart drar vi till pg! Bra jävla dag/kväll!

Godmorgon!

Dax för mig att rensa garderoberna.. Herrejösses!

Måndag

Hej alla sötnosar! Har varit en riktigt seg dag idag. Men ändå riktigt skönt! Gick upp tidigt för att åka iväg till jobbcenter. Kom hem. Lagade jätte god lunch. Eget recept! Kollade lite tv. Somnade i nån timme. Vaknade lagom till One tree hill. Gick och köpte läsk till Edvin och hans kompis. (Världens bästa storasyster)! Pratade med Tessi i telefon. Lyssna musik. Bädda sängen. Åt middag med käre familjen. Och nu ligger vi och kollar tv, jag mamma och pappa. Snart börjar Ullared. Haha så jäkla underbara människor i det programmet! Japp. Det var min dag. Otroligt intressant!

Godmorgon, eller godkväll

Haha! Sjukt bra jävla kväll igår. Syrran och hennes kompisar hade fest i deras feta villa som dom hyr förtillfället. 3 veckor efter inflyttningsfesten slår dom till på en ny fest. Legendariskt. Mycket som hände under kvällen. Somnade i en jätte liten fotölj och vaknade med en ganska ond nacke. Fortf full, såklart. De va ba ta en till öl så man slapp bakfyllan! Hahaha så jävla ärlig. somnade runt 8 imorse och sov runt 2 timmar! Kom hem vid 3 tiden och somnade efter en timme. Vaknade vid 7 tiden! Herrejösses. Nu ligger jag i badet (bloggar från mobilen), och ska snart kila över till Tessi! Mycke snack har vi framför oss!

oldtimes

kollade igenom arkivet i min blogg. herregud. har skrivit sammanlagt 2443 inlägg och lagt in 3927 bilder! kollade igenom alla bilder. det fanns även med bilder som jag aldrig har publicerat i bloggen. jag la antagligen in dom sen raderade jag dom, men dom finns sparade i arkivet. så jag har kollat igenom alla bilder och sparat hur många som helst. bilder som jag själv inte ens kommer ihåg! så JA, nu blir det ännu en bildbomb. full med gamla underbara fjortisbilder. minnen, lycka, kärlek.
 


Kategori:

Godmorgon lördag!

Blev en rolig gårkväll med mycket skratt! Vi började på matadoren sen fortsatte vi mot bowlinghallen, där det var band som spelade. Jag och emelie gick upp på ett tomt dansgolv och buggade. Haha! Respekt. Under hela kvällen var det i stort sätt bara vårat gäng som vågade sig upp. Grymt tråkiga människor måste jag säga. Pappa var endå bäst. Hahaha fan va jag älskar honom! Och Lasse bjöd på ett och annat skratt också. Fan, ibland är det riktigt roligt att hänga med gamlingarna!

Familynight!

Hej alla sötnosar!
Ikväll kom emelie och hälsade på. Vi har sjungit Singstar. Sen spelade pappa gitarr så satt vi alla och sjöng. Hur trevligt som helst! Stegen leder oss mot Matadoren ikväll så nu väntar vi bara på våran chaufför sen drar vi!

Happyface

Jag är glad glad. Så jäkla glad! Måste bara dela med mig lite. Hihi! Jobb är fixat, det är fredag, fest imorgon, sötnosen kommer hem om ungefär 1 vecka, känner mig utvilad och på topp! Ingenting kan gå fel just nu känner jag. Underbar känsla! Såhär kan det gärna få kännas resten av livet. Tummen upp!

Friday!

Idag känns det som en riktigt bra dag! Jag ska ta tag i saker och ting. Blandande rensa min monstergarderob som jag har skjutit upp like forever. Haha! Jag kommer tacka mig själv om 13 timmar när jag är klar.

Känner mig på topp idag om jag får säga det själv. Humöret är på topp! Hoppas ni får en jätte trevlig dag "alla" söta läsare! :)

-

It's time for some changes. Im starting tomorrow! Och med det säger jag godnatt. Puss på er sötnosar!

En riktig gamer

Nu blire lite gamenight med brorsan. Har Ingenaning om vad jag ger mig in på! Lysande kontroller och massa blod. Nu kör vi!

Goodbye my friend

Var nyss på Arlanda och lämnade av älsklings Hanna som sticker till Malmö!

Ha det så kul nu hjärtat! Gör ingenting som inte jag skulle göra. Loveu!

random bildbomb


Kategori:

Woho!

Dom ringde från vikariepolen och sa att dom ville anställa mig! Äntligen börjar saker och ting gå åt rätt riktning. Så jävla glad!

Jag ska aldrig mer se på skräckfilm

Hjärtstopp

Är med Tessi och ogge förtillfället. Vi kollade precis på världens läskigaste skräckfilm. Sinister heter den. Jag höll på att kissa på mig. Fyfan säger jag bara. Mitt hjärta dunkar i 120. Kommer inte kunna sova inatt. Leker så jävla tuff först sen är det alltid jag som är mest rädd.. Fyfan alltså.

Godmorgon alla sötnosar!

Idag har jag varit på arbetsintervju hos vikariepolen! Skickade mitt cv och personliga brev till pappa igår så han kunde skriva ut det på jobbet. Eftersom de behövdes till intervjun. Men dumma jag råkade skicka fel personligt brev. Ett som var anpassat till ett helt annat jobb! Så jag fick åka med pappa imorse och skriva ut det rätta hos mamsen. Båda jobbar ju på fasterbol skolan i Viksjö. Så det ordnade sig tillslut. Tog bussen till stationen och var där 15 minuter tidigare tillochmed.

Intervjun gick hur bra som helst! Babblade på i en halvtimme. Kände att jag fick med allt jag ville säga. Det enda som inte kändes bra var väl att lämna fram mitt samlade betygsdokument från gymnasiet. Men det är bara hålla tummarna att min charmiga personlighet räckte! Hehe.

En stark vänskap

Idag träffade jag Jennie. Som jag inte har träffat sen vi tog studenten i somras. Kände att det är dags att mogna och gräva ner stridsyxan. Vi satt och pratade om allt möjligt! Hur skönt som helst.

Jag har saknat dig finis!

Mot jakan

Förjävligt väder! Sommar, vart är du?

Hahaha

Jag bara ÄLSKAR att kolla igenom gamla blogginlägg. Underhållning på hög nivå! Sjukt endå att jag längtade så mycket efter att fylla 18. Nu önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden och vara den där 15åriga snorungen igen. Fan va kul allt var då!

kärlek

thriving ivory.. har inga ord. känner sån grymt stor kärlek när jag lyssnar på deras musik. i hur många år som helst nu har jag lyssnat på dom. och fortfarande är deras låtar lika bra.

tårar, skratt, smärta, lycka. musiken har tagit mig igenom det mesta. och det är en nostalgifylld skräckförtjusande känsla jag får när jag lyssnar på alla låtarna. men jag älskar det. och jag kommer aldrig sluta älska deras musik!


Måndag, jävla måndag

Godmorgon!
Idag var jag uppe med tuppen, satan va jobbigt det var att kliva upp. Och min älskade lillebror sov hos mig inatt och jag har märkt att han är likadan som mig när det kommer till att snooza.

Sitter på bussen påväg hem från jobbcenter nu iallafall. Och idag kändes det riktigt bra. Äntligen hittade jag några butiksjobb. Inte bara äckel telefonförsäljning. Nu ska jag hem och städa och fixa lite sen vänta in One tree hill :)

Underbara familj

Det blev middag hos mig ikväll för mig och Tessi. Trevligt! Alltid lika knäppa middagar hos familjen Rosén/Blomqvist. Sång och skratt. Precis som det ska va!

bully

jag tessi och ogge kollade precis på en dokumentärfilm som heter ''Bully''. hemsk. men sevärd. det är så sjukt mycket som man inte förstår. hur dåligt många barn har det. att varje dag är en ständig kamp för många.
 
två stycken barn från dokumentären tog livet av sig. en av pojkarna var 11 år. 11 år.. det är helt sjukt. hur människor kan vara så otroligt elaka mot varandra. hur folk runt omkring låtsas som ingenting. tillochmed lärarna står vid sidan av och låtsas som att det regnar. 
 
har ni inte sett den borde ni göra det. man får sig en riktig tankeställare.
 
Kategori:

Prima ballerina

Söndag och jag vaknar upp och mår hur bra som helst. Behövde inte gå upp på morgonen och dricka tusen liter vatten eller känna någon huvudvärk. Älskar att vakna upp och inte vara bakis! Haha.

Det första jag gjorde när jag vakna var att ställa mig och laga american pancakes till le familia. Inte riktigt min grej. Man orkar äta en pannkaka sen är man så mätt så man mår illa. Nej. Vanliga hederliga svenska pannkakor är godare. Nu ska jag fixa lite här hemma sen röra mig 30 meter till b2! Myssöndag står på schemat idag.

Chillkväll

Idag har det varit en riktig slappdag! Har inte gjort absolut nånting. En riktig vilodag, och oj vad skönt det har varit. Nedbäddad i sängen med film, god middag med hela familjen (inklusive syster som kom på besök), filmmys efteråt med glass och cola. Och nu ligger jag nedbäddad i sängen redo att sova.

Det har varit en otroligt skön och behövlig dag måste jag säga. Vilodagar är underskattade. Kanske ska börja ta det lugnt lite oftare.. Haha, lever ju endå ett rätt vilt liv med mycket festande just nu. Fast å andra sidan så är man bara ung en gång, right? ;)

Minnen

Senaste timmarna har jag legat och läst gamla blogginlägg. Måste säga att jag är väldigt glad att jag har den här bloggen. Så mycket bilder och minnen som finns att se tillbaka på. Och tänk sen ännu längre fram. När jag är 30 år och ser tillbaka på inlägg jag skrev som en 14 årig liten fjortis. Jag kommer dö. Haha!

Bäst

Morning sunshine

Idag är en bra dag! Toppen humör! 


Igår blev det mysmiddag med Tessi och Stella. Efter det kom Micke och Markus förbi. vi satt och snacka och drack lite. Sen vart det pg, villan, "efterfest" sen tillbaka hem till Tessi igen. Kom hem nångång vid halv 6 imorse. Så otroligt skönt att ha bästavännen ett stenkast ifrån!

Godmorgon!

Fredag. Woho! Haha just den här fredagen känns inte speciell faktiskt. Har ju varit sjuk i 1 vecka så hänger inte riktigt med i svängarna. Rätt sjukt, för under den här veckan känns det som att tiden har gått så sjukt fort, trots att tiden har gått hur segt som helst. Sömnlösa nätter. Har mått hur dåligt som helst. Känns ungefär som att jag har legat i koma. Haha!

Men imorgon är det lördag iaf, är bjuden på lite olika tillställningar. Får se vart jag väljer att gå. Om jag inte väljer att stanna hemma och vila. Ikväll ska jag iaf umgås med b2. Världens bästavän. Kan inte fatta att vi inte har umgåtts på 1 vecka. Katastrof! Det blir hart of dixie, filmmys och tjejsnack. Perfekt! Om vi inte ändrar oss och väljer att dra ut såklart... Man vet aldrig med oss! Haha.

Natti natti

Med denna söta bild säger jag nu godnatt! Dags att mysa ner sig i sängen och drömma sig bort till sagornas land. PUSS!

Feb. 14, 2013

Hej alla sötnosar!
Idag har det varit en blandad dag. Började dagen med toppenhumör. Och så fortsatte det tills senare mot kvällen. Kaos ett litet tag där. Men Så det kan bli när man är en stor familj och ibland går varandra på nerverna liiiite för mycket. Men i slutändan så är det de absolut finaste och dyrbaraste jag har! Jag är glad att jag har en mamma och en pappa. Som bor tillsammans. En underbar lillebror som jag både kan lära och ta lärdom utav. En storasyster. Som är som en bästavän. Med band som bara blir starkare och starkare. Jag är glad. Och otroligt tacksam.

Alla <3 dag

Och jag är helt ensam.. Haha nejdå! Har videosamtalat med min sötnos idag. Han filmade ett armband som han har köpt till mig. Världens snällaste kille!

Godmorgon!

Har mått skit senaste veckan. Åkte på influensan! Men imorse vaknade jag och kände mig glad och frisk igen. Första gången på en hel vecka! Woho!

Yes!

Imorgon är jag tillbaka! Håll utkik!

Sjuk

Har åkt på influensan tror jag och har varit jätte sjuk hela helgen. Uppdaterar när jag känner mig helt hundra igen. Puss!

Yeeey!

Äntligen! Äntligen får jag min roadtrip! Imorgonkväll drar vi till Dalarna! Jag Tessi, emelie, Hjalle, Sandra, Karin, Moa och Johanna! Kommer bli grymt! Vi ska bo i våran stuga. Det kommer bli snöskoter åkning och öldrickande i massor! Kul att träffa alla galningar där uppe igen! Blir alltid lika spårat när vi drar! Åh som jag har längtat!

Ge mig sol och värme!

I have sacrificed and I burned. Oh, you gotta live before you learn

det senaste halvåret har jag varit starkare än någonsin. jag har varit fri. gjort exakt vad jag vill. men framförallt har jag varit glad. jag har varit lycklig. ett tag trodde jag att jag aldrig skulle få känna den känslan igen. i två år satt jag fast. jag trodde jag hade hittat det jag sökte. jag trodde det var rätt. men aldrig har jag haft så fel. aldrig har jag ljugit så mycket för mig själv. för min familj eller för mina vänner. jag tappade bort mig själv. något som jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle göra.
 
men enda sedan dagen jag tog mig ur det. var dagen jag blev fri. dagen jag förstod hur stark jag är. sedan den dagen har jag haft ett leende på läpparna varje dag! förut kändes det som att jag inte gjorde något annat än att gråta. nu har jag nästan glömt hur tårar smakar. och jag måste säga att jag är otroligt stolt över mig själv. att jag lyckades ta mig från botten till toppen. när jag hade glömt hur fint och värdefullt livet faktiskt är, så hittade jag tillbaka till mig själv, till lyckan. och jag har lärt känna mig själv bättre än någonsin. från och med nu kommer jag aldrig tvivla på hur stark jag faktiskt är. och med ett leende på läpparna kan jag äntligen säga att jag är starkare och lyckligare än någonsin!
 
Kategori:

kom hem nu! jag saknar dig.

Du är bäst

Im alive!

Hej alla sötnosar!
I lördags blev det bowlinghallen igen med Tessi och ogge. Blev några öl. Sen bowla vi och efter det drog vi till mp. Farligt när man hamnar vid ett vipbord med människor som köper in öl och skumpa! Vaknade i tessis soffa med jackan på. Haha. På söndagen var vi hemma hos Tessi och tog det lugnt. Chips, film, vatten i mängder. Riktigt bakishäng!
Och imorse var jag på jobbcenter. Förjävligt att va tillbaka där men vad ska man göra. Hoppas på att få ett jobb inom kort, som jag verkligen trivs med! Efter det åkte jag till mamma och pappas jobb och hälsa på. Så har varit där ett tag. Nu är jag påväg hem. Ska sova ett tag eftersom jag hade grova sov svårigheter. Drömde riktigt jobbiga drömmar som kändes overkligt verkliga. Kan avsluta inlägget med att säga att jag älskar mina vänner sjukt mycket! Vet inte var jag hade gjort utan dom!

Goddag!

Gårkvällen var nice! Drog till bowlinghallen med Tessi Karin krisse och ogge. The matchmen spelade, ante var lika grym som vanligt. Träffade lite folk, drack, umgicks. Trevlig sista kväll innan krisse for till Thailand! Sov hos honom inatt och sa hejdå för två timmar sen kanske. Svin, han ska vara borta en hel månad. Haha! Avundsjuk tjej!

Friday im in love

Aldrig utan dig