Torsdag

Hej alla sötnosar!
Igårkväll blev det villan igen. Med en heldel kompisar, så det var faktiskt hur kul som helst! Vaknade upp. Lagom seg!

Nu håller jag på med tvättstugan, snart blir det middag sen ska jag hem till b2 för en kväll med sällskap av krisse och ogge. Vi lär spela sällskapsspel tills klockan 4 inatt om jag känner oss rätt!

onsdag

hej alla sötnosar!
igår vart det en händelserik dag. bowling med b2, krisse och ogge. efter det käka vi. sen drog vi iväg på ''spöktur'' till görvelnsslott och efter det satt vi och spela sällskapsspel till klockan 4. haha!
 
nu är jag hemma, har betalat räkningar osv. mindre kul, men skönt att ha det gjort! sen blir det hoppa in i duschen och dra tillbaka till tessi. vi ska laga middag och ha tjejsnack! ikväll får vi se vart vägarna leder mig, det är ju trots allt lill-lördag!
 
Kategori:

Hello!

Sov hos Tessi inatt. Imorse gjorde vi american pancakes! Nu är jag hemma och plockar upp tvätt och fixar litegranna. Härlig dag hittills. Hoppas resten av dagen blir som planerat.

Min fina vän

Morgonmys med världens bästa lillebror

Grym jävla gårkväll!

Sjukt jävla lyckad inflyttningsfest igår! Helt flippad. Hahaha! Vakna upp med helt fel jacka. Herregud. Då vet man att man hade kul!

Kärlek

Friday Friday

Härliga fredag!
Har varit i kista hela dagen med Oliwia och Terese! Fick med mig en mascara, hårfärg och nya skor! Lägger upp bilder sen. Vilken hårfärg det är får bli en överraskning ;) haha, såhääär töntig.. Suck. Orkar inte med mig själv! Hejdå! Haha.

Godmorgon världen!

Idag är jag jätte glad och jätte arg samtidigt! Haha! Glad som fan är jag för att det är fredag, och den stora inflyttningsfesten är imorgon. Arg för att nästan 5000kr av min lön kommer försvinna direkt. Rätt surt, men inget att göra åt!

Känner på mig att det här kommer bli en grym helg iaf!

Kycklingsallad alá Ely

 

onsdag aka lill-lördag

hej alla sötnosar!
idag har jag åkt med tessi på en arbetsintervju. varit och bowlat på olearys i kista och handlat mat. mycket har man hunnit med. nu ska vi laga god middag bestående av fläskkarré och god sallad. senare blir det en kareokekväll på pg. jävla härlig dag!
 
Kategori:

-

Såja! Nu kan det bli helg!

Todays

Godmorgon världen!

hoppas ni har sovit gott!
jag har haft sjuuukaste drömmarna, haha. tyvärr så håller jag nog dom för mig själv ;) innan jag kliver upp och börjar fixa mig så ska jag göra 60 stycken magövningar. sånna som det egentligen ska vara 2 personer för att göra. när man ligger ner och håller i kompisens ben, och kompisen skjuter ner benen. aja, ni fattar nog. jag ska iaf göra sånna. fast hålla i mig under sängen istället. funkar lika bra!

sen ska jag röra mig mot jakan och fixa lite grejer inför helgen :) woooho längtar !

Behind every girls eye, there is an untold story

Min lilla nörd

Min älskade lillebror. Du börjar bli så stor. Nästa år är du tonåring. Och du kommer ha dom roligaste åren i ditt liv! Hoppas du inte blir lika galen som din syster var bara, haha!

Måndag

Hej alla sötnosar!
Imorse körde jag och Hanna ett boxningspass på gymmet. Hur kul som helst! Älskar boxning! När jag kom hem lagade jag en god och nyttig lunch bestående av stekt lök, championer, majs och tomater och en omelett. Nyttigt är gott. Och man kommer lätt in i rutiner! Nu chillar jag framför TVn och bara njuter. Känslan efter ett hårt träningspass är bäst!

Åh vad jag har saknat dig!

Vilo söndag

Hej alla sötnosar!
Igår var jag på villan med några och drack öl. Var fortf full när jag vakna, haha! Så jag och Tessi gick och la oss ett tag till. Vaknade klockan 4. Sen har vi lagat god mat och bakat paj. Kollar första säsongen av hart of dixie tills de nya avsnittet kommer ut. Man får ju inte nog av den serien! Kärlek! Härlig söndag btw. Jävligt härlig!

Fotbollscup

Min älskade lillebror har fotbollscup. Och som den underbara syster jag är så följde jag såklart med och hejade! Första matchen förlorade dom tyvärr. Men andra matchen vann dom och brorsan gjorde ett av målen! Stolt syster! Så nu ska jag fortsätta heja fram kallhälls ff i några timmar till! Go go!

Godmorgon sötnosar!

Brutal träningsvärk.. Helt sjukt! Körde ett forma fit pass på gymmet igår med Hanna och Tessi. Och redan innan det hade jag träningsvärk. Men det är skönt! Man vet att man lever liksom.
Har lagat en god frukost bestående utav havregrynsgröt och äggröra och nu ska jag röra mig mot b2 (tessi) för ett hemma-träningspass! PUSS

im back!

YES DET ÄR SANT! DU HÖRDE RÄTT!
jag har funderat lite. och det kanske skulle vara jävligt skönt för mig att börja blogga igen. skriva av mig lite av allt otroligt intressanta och roliga som händer i mitt liv just nu. för det är nu det händer. man är ung, singel, galen. allt kan hända liksom. sa upp mig från jobbet i onsdags tillråga på allt. haha. vad ska man säga? knappt så att jag själv hänger med. men jag tänkte iaf börja blogga igen lite smått. se hur det går! kommer även berätta lite mer om vad som har hänt i mitt liv osv. för er som vill veta det. hade ju trots allt några trogna läsare förut. får hålla tummarna att dom hittar tillbaka. menmen! skulle egentligen ut och festa ikväll men så blev det inte. så nu ska jag lägga mig i sängen, kolla runt på mobilen 1 timme eller 2 sen försöka sussa. uppdaterar mer imorgon. PUSS!
 
Kategori: