Jul. 31, 2013

Hej alla sötnosar!
Jobb dagarna har gått hur bra som helst! Jag kan knappt förstå själv hur otroligt bra jag har det. Enda sedan jag själv var en liten flicka har det varit mitt drömjobb att få jobba på dagis. And here I am!

Håller på i tvättstugan och kycklingen är i ugnen. Snart kommer min älskade pojkvän och snart är det helg. Känslorna är på topp just nu!

Du betyder allt

Du är så viktig och betydelsefull i mina ögon. Och aldrig någonsin har jag träffat en sån snäll och ödmjuk kille. Att just jag fick den bästa är jag otroligt glad över. Det går inte att inte älska dig. Detta trodde jag aldrig första gången vi träffades för ungefär 2 år sen. Men oj så fel man kan ha!

Du är mitt allt. Och jag älskar dig hur mycket som helst! ❤

Bakishäng hela dagen

Det blev en pg runda igår iallafall! Det har man ju alltid tid för. Haha! Vi var ett gäng, blandannat Linda som jag inte har träffat på jätte länge. Så det va kul! Efter det drog vi till villan. Och sen blev det mp. En riktigt galen kväll. Slutade på donken och fyllekäkade med älsklingen. Sen drog vi hem till mig och sov. Idag har vi bara tagit det lugnt heeela dagen. Sista dagen på semestern så det behövdes verkligen! Imorgon är det back to reality igen.

Soliga dagar får vi hoppas på. Jag ska försöka hitta på så mycket som möjligt efter jobbet och under helgerna. Ta vara på den sommaren som är kvar. Förra sommaren jobbade jag ju i en butik i gamla stan. Fre-mån. Måste säga att jag är OTROLIGT glad att jag är ledig varje helg.

Nu ska jag lägga mig i ett bad och låta tankarna flyga runt. Känns som en sån kväll. PUSS!

FINALLY!

Nu har jag mottagning igen! Är påväg hem från landet. Bara jag och pappa, ska först åka till Örebro och hämta lillebror sen åka till Stockholm. 6 timmars lång biltur. Men men. Kommer jag inte hem allt försent så kanske man hinner med en pg runda eller något liknande.. ;)

Dessa 5 dagar har iallafall varit helt underbara. Mamma pappa jag och Krister åkte upp i tisdags. Fast i separata bilar. Det blev några stopp på vägen. Alkohol och mat skulle inköpas. Sen stannade vi även och käkade pasta på dinners. När vi kom fram hade mamma och pappa inte kommit ännu. Så vi satt på tomten och lyssna på musik och tog en bira. När mamma och pappa kom drog vi ner till byn där det var Milrocken som det heter. Massa band som spelar. Träffade några där och hade jätte trevligt. Sen fortsatte vi till våran stuga där vi satt och tjoa och tjimma enda in på småtimmarna. Sen har vi bara njutit resten av dagarna. Mycket bad och grillning. Även Kubbspel och en tripp upp till himmelsberget. Ett högtberg med ett torn på 30 meter som vi klättra upp i. Bra utsikt därifrån kan jag lova! Sen drog älsklingen hem på torsdag kvällen för han hade lite att fixa. Och senare på kvällen kom min kusin Elin från Småland. Hur trevligt som helst! Dagen efter blev det ännu mer bad och grillning och idag har jag bara njutit av solen innan det var dags för den långa bilresan hem!

Börjar jobba på måndag. Vilket jag har lite blandade känslor för. Samtidigt som jag gärna skulle vilja ha en vecka till semester så ska det bli jätte kul att träffa alla barn och kollegor igen! Plus att vi är ute hela tiden om det är fint väder. Så sommaren kommer jag få känna på ändå! Nu bjuder jag på massa bilder sen ska jag vara social med farsgubben! PUSS!

Jul. 23, 2013

Hej alla sötnosar!
Haha så kul att kolla kamera albumet. Så sjukt mycket bilder på mat från senare tiden. Men det är väl antagligen för att det är sommar och man för mestadels äter otroligt gott. Senaste dagarna har iaf bestått av, god mat (såklart), lite häng på ängsjö, pg, myskväll, och en avslutningsmiddag med tjejerna hemma hos tessi. Hon ska nämligen flytta ut nu i veckan. Blandade känslor kring det. Dels kommer jag inte ha min bästavän som granne längre, och sen så finns det så sjukt många minnen därifrån. Vi satt alla tjejor och gick igenom allt sjukt som har hänt där. Mycket man varit med om. Men vi börjar bli vuxna nu. Vi går vidare. Men minnerna kommer sitta kvar hela livet. Vilka sjuka historier jag kommer kunna berätta för mina barn när jag är äldre (och dom är tillräckligt gamla).
Har btw internet shoppat för över 1000kr bara sen igårkväll. Och det har inte ens varit kläder, utan små prylar såsom iPhone skal, smink, hårgrejer, fästbara nitar och mycket mycket mer. Jag får bara inte nog. Allt är så billigt, men det blir ju inte så billigt i slutändan när man ska klicka hem varenda jävla grej. Så nu får det faktiskt vara nog. På ett tag....

Nej nu är det dags att sussa! Imorgon blir det tvättstugan och packning för eventuell tripp till Dalarna. PUSS!

 
 
så va det dedär med mat ja.. Haha!

Pics

Semester, Grill, bad, bärs, vänner och kärlek. Livet leker!

Pics

Jul. 06, 2013

Godmorgon alla sötnosar!
Jobbat hela veckan. Har gått hur bra/fort som helst. Tiden går fort när man har kul! I onsdags mötte jag upp min syster i jakan efter jobbet och käkade och tog en öl på pergola. Sen drog vi vidare till sumpan och mötte upp våra två kusiner Jonas och Johan. Jonas bor i Vänersborg så vi ses väldigt sällan. Så det var jätte trevligt! Vi satt på en uteservering och pratade i flera timmar. Sen åkte vi hem. I torsdags efter jobbet umgicks jag emelie och Krister hemma hos oss. Mamma pappa och Edvin drog till landet på torsdagsmorgon. Så vi har lägenheten för oss själva. Tills nästa måndag :) både skönt och inte skönt! Vi satt iaf på ballen och spela kort innan det var dags att sussa.

Och nu ligger jag i sängen med min älskade sovande pojkvän. Igår efter jobbet åkte jag hem en snabbis och vila lite och piffa upp mig litegrann. Efter det åkte jag tillbaka till jakan och mötte upp min käre syster. Det blev en öl på pg sen kom älskling och hämta oss. Emelie köpte med sig sushi och jag och Krister körde på donken. Haha enkelt och gott! Sen satt vi och käka på ballen och lyssna på musik. Drack öl och spela kort. Det ena ledde till det andra och vi slutade på Olearys i kista! Två timmar bowling blev det och taxi både dit och hem. Inte så kul att kolla kontot idag. Ähhhh.. Jag klarar mig! Haha! En riktigt trevlig kväll var det iaf. Och idag är det 20 års firande för tessi och Linda med alla dom bästa! Härligt härligt!

 

Mitt hjärta

Tack för att du finns. Tack för att du gör mig så otroligt glad. Tack för att du står ut med mig. Tack för alla saker du har upplevt tillsammans med mig. Tack för att du alltid anstränger dig till ditt yttersta. Tack för att du funkar så otroligt bra med min familj och mina vänner. Tack för att du alltid är så snäll. Tack för att du älskar mig för den jag är. Tack för alla gånger du har ställt upp. Tack för att du är du!

Jag älskar dig! ❤

Glad jävla tjej

Först var det tänkt att jag skulle jobba fram till juni någongång, sen fick jag förfrågan om jag kunde jobba lite längre än beräknat. Efter det blev det andra planer och man fick inte ta in vikarier under sommaren osv. Sen fick jag jobba lite längre ändå. Blev uppskriven på sommar schemat 2 veckor. Och idag fick jag förlängt hela sommaren och hela nästa termin. HUR JÄVLA BRA ÄR INTE DET?! Satan va glad jag är :D tog semester samtidigt som min älskling också. 2 veckor! Perfekt!

#Bråvalla2013

Bråvalla levererade! Såg hur många artister som helst! Alla som jag ville se och många fler. Så jävla skönt att vi bodde i husvagn också! Det här med festival, det kommer garanterat göras om!