Mot jobbet!

May. 30, 2013

Hej alla sötnosar!
Har inte bloggat sen i måndags. Och har hänt en del. Så jag hoppas ni är lässugna!? Höhö.

I tisdags efter jobbet åkte jag till centrum och små shoppa lite och mötte upp mamma på tastys en sväng innan jag fortsatte hem till tessi. Satan va sköt att träffa henne igen! Hon har ju varit i Grekland i två veckor och kom hem i tisdags. Äntligen har jag fått min andra halva tillbaka :) vi snacka och tog en cigg på ballen. Gud så jag har saknat det! Sen kunde hon inte hålla sig utan gav mig min födelsedagspresent (2 veckor för tidigt) hon gav mig en ledtråd "det är din favorit" och då fattade jag direkt. Fick min forever and always favorit parfym Britney Spears fantasy! Världens bästa tjej :) sen fixa vi oss lite och drog ner till centrum och handla kött och annat smått och gott. Vi fick 2 bitar oxfilé, 2 bitar kalvfilé och en stor köttbit för 88kr på köttbutiken i kallhäll centrum. Haha vi var helt chockade. Satan va billigt! Sen knalla vi hem till Linda där hon Oliwia och julia redan va. Hur kul som helst att träffa jullan igen också. Sen kom Micke och Markus och grillningen var i full gång. En sjukt jävla bra kväll med prat och skratt. Kunde inte bli bättre.
På onsdagen var det jobb igen, efter jobbet mötte jag upp tessi i jakan sen tog vi bussen till kista där vi käkade och shoppade. Kan visa i ett annat inlägg va jag köpte om jag pallar. Men blandannat en jeans jacka, 1 par jeans, 3 par skor, träningskläder osv. Riktigt lyckad shoppingkväll. Sen kom bästaste killen och hämta oss.
Idag har jag kommit hem från jobbet, helt jävla död. La mig på sängen och slumra till, sen va de dags för middag. Jätte god pastasallad med baguettbröd. Efter det gick jag ner i tvättstugan. Nu avslutar jag denna dag med ett varmt bad innan jag ska krypa ner i sängen.

Imorgon är det fredag, jag slutar klockan två och det vankas utgång med alla brudsen! Fyfan va livet är härligt ibland!

May. 27, 2013

Hej alla sötnosar!
Jobbet idag gick bra. Finns inte så mycket mer att skriva. Skulle kunna skriva tusen rader om alla underbara barn som finns där och allt roligt som händer VARJE dag men ni skulle nog inte orka läsa. Haha! Dom är iallafall hur härliga som helst! Efter jobbet mötte jag upp mamma i jakan centrum. Vi gick till eyewear där jag bokade tid hos en optiker imorgon för en kurs om linser. Har nämligen otroligt dålig syn. Kommer bli så jävla skönt! Testade axels glasögon förut på emelies och deras fest, och tro mig, det var en heeelt ny värld! Så det ska bli jävligt nice. Så imorgon blir det kurs, och kolla ut styrka osv. Trodde de skulle ingå när man skulle köpa linser. Men icke sa nicke. 900kr kostar det. Men så jävla värt de! Efter det bjöd jag på middag. Vi käka på thairestaurang. Hur mysig som helst och otroligt god mat! Vi lämnade inte kvar ett enda riskorn på tallriken någon av oss! Så kocken blev hur glad som helst. Haha! Efter det åkte vi hem. Min kära morbror från Dalarna var här en sväng och hälsa på. Det har ju varit elitlopp på Solvalla så han passa på att hälsa på oss när han ändå är i krokarna!

Imorgon kommer världens bästa b2 och jullan hem från Grekland. Så då ska vi alla tjejer grilla hemma hos Linda. Om prick två veckor fyller jag 20 år och två helger efter det är de midsommar! Livet leker! ☺☀

May. 26, 2013

Hej alla sötnosar!
Haha jag älskar att statistiken ökar på söndagar. Ni verkar fatta nu att det är då jag verkligen uppdaterar!

Helgen har varit awesome. I fredags var hela familjen (förutom emelie) hos Carina och tove. Det bjöds på middag och vin i massor. Hade det hur trevligt som helst! Middagen var så otroligt god. Bland det godaste jag någonsin har ätit. Vi satt och sjöng och skratta enda in i småtimmarna. Lyckades spilla rödvin över hela mig också.. haha! Klockan var ungefär 3 när vi knalla hemåt. Skulle ta ett varmt bad när vi kom hem. Sluta med att jag somna där och vakna vid halv 7. Då gick jag in till min säng och somna om. Haha va så sjukt trött! Sen när jag vakna gjorde jag inget speciellt. Umgicks lite med familjen, satt och sola på ballkongen och käka god middag. Vid runt 10 tiden drog jag hem till hagge där han Tina Krister Ogge och loppan va. Grabbarna va ju på bandit kryssningen i fredags så Krister va lagom sliten. Vi satt och snacka och drack öl iaf. Min älskade pojkvän köpte en limpa till mig från båten. Världens bästa! Sen drog vi hem till mig och sov. Idag vaknade jag vid halv tio, då gick jag upp och fixade god frukost till mamma! Sen efter en stund gick jag och sov igen. Jag och Krister vaknade runt 4 tiden. Då hade pappa lagat hamburgare. Sen tog vi det lugnt ett tag innan det var dags för gubben att knalla hemåt. Gav pappa mitt kort så han kunde köpa hem lite mys eftersom det är morsdag idag. Så ikväll blir det familjemys. Passar perfekt!

Vill avsluta med att skriva att jag älskar min mamma så otroligt mycket. Ingen mamma har nog fått stå ut med så mycket skit som du. Men endå har du alltid funnits där för mig när jag behöver dig. Jag kan alltid komma till dig om det är nånting och jag vet att du alltid ställer upp. Kunde inte önska mig en bättre mamma! Jag älskar dig till rymden och tillbaka! ❤

3,5 timmar kvar sen heeelg

Snart så!

Pratade nyss i en halvtimme med min älskade b2 som är i Grekland! I 1 vecka och två dagar har hon varit borta från mig nu! Men på tisdag kommer hon äntligen hem! Åhåhåhåhåhhåh vad jag LÄNGTAR!

May. 23, 2013

Hej alla sötnosar!
Jobbet idag har gått jätte bra! Som vanligt. Älskar mitt jobb och alla underbara barn. Hihi :) mormor och hennes väninna var nyss här på fika. Trevligt! Nu ligger jag och tar det lite lugnt. Ska ringa min knasiga, töntiga och underbara pojkvän och fråga om vi kan åka på en liten mini roadtrip när han har slutat jobbet. Haha! Jag älskar att åka bil och lyssna på musik. Bland de bästa som finns! Imorgon är det fredag och humöret är på topp. Kan inte bli mycke bättre :)

Mot jobbet

May. 21, 2013

Dags att sova. Och såhär ser det ut i mitt rum just nu. Ett mongo bredvid mig och en på min crosstrainer. Kärlek!

May. 20, 2013

Godmorgon alla sötnosar!
Måndag igen då! Dags att jobba. Åh va jag har saknat mina små barn! Emelie sov med mig inatt också. Mysigt med lite sovsällskap. Hon ska nämligen bo hos oss tills onsdag eftersom hyresvärdarna skulle komma hem och sova hemma några nätter. Men om inte alls länge får jag hem min käre syster permanent! Yey!

Detta skrev jag imorse. Men glömde trycka på "Publicera". Haha! Har jobbat nio timmar idag. Standard iofs. Men skönt som fan när solen steker på. Är lite bränd dock. Men man ska inte klaga! Hade dött av att tex suttit inne på ett kontor när vädret är så underbart som det är! När jag kom hem käka jag middag med min underbara familj sen kolla jag de två senaste vampire diaries avsnitten. Jag säger bara OMG! Som jag längtar tills nästa avsnitt. Gaaaashh! Ja och nu sitter jag i ett välförtjänt varmt och härligt bad. Kan inte sitta här alltför länge bara. Öppnar imorgon och måste upp kvart över 5! Men jag slutar halv 3 så det gör inte så mycket :) PUSS!

VM FINAL!

SÅÅÅÅJA SVERIGE! NU TAR VI DOM!!!

May. 18, 2013

Heeeeej alla sötnosar!
Satan i gaaaatan vad trött jag är! Kollar melodifestivalen med la familia. Irland, Armenien och Norge är favoriterna hittills! Men jag hejar på Sverige såklart. Dom har nog större chans än vad jag trodde.

Tidigare idag kollade vi Sverige - Finland. GOOOO SVERIGE! VMGULD NÄSTA! Så jävla stolt svensk!
Igår blev det en hemmakväll med öl, snack och musik. Jag mamma pappa Emelie och Krister. Hur trevligt som helst. Blev riktigt trött tillslut. Somnade på bordet. Haha! Sköööönt att gå och sova när man har jobbat hela veckan. Ikväll valde jag att inte dra ut utan bara ta det lugnt. Så jävla skönt att vakna imorgon och inte vara ett dugg bakis! Ååååh längtar! Hihi. Annars då. Hmm, jag älskar mitt jobb. Alltså verkligen ÄLSKAR! Har blivit lite röd i ansiktet och jag längtar sjukt mycket tills lönen kommer. Ja, inte mycke mer att skriva! Ha en fortsatt trevlig kväll, puss på er!

May. 12, 2013

Hej alla sötnosar! Senaste dagarna har varit hur bra som helst. Bortsett från vissa saker. Annars har allt varit toppen. En helkväll med den bästa familjen i världen. Tjejkväll. Middag med Tessi Krister och Ogge. Glass i solen. Vampire diaries marathon. Stött på ewa carro och bellis. Ja. En riktigt bra helg med andra ord!

Vill ännu en gång avsluta mitt inlägg med att tacka mina vänner. Jag måste inse. Jag måste. Innan det är försent. Och ni har fått gå igenom saker som en vän aldrig ska behöva göra. Ni har sett saker som ni aldrig skulle behöva. Och ni har hjälpt mig så sjukt mycket igenom alla år. Så tack. Kan inte tacka er nog. Men från botten av mitt hjärta. Verkligen. Tack! Jag älskar er!

May. 10, 2013

Höhöhö. Trött på att starta inlägget med "sorry". Så de fick la bli sådär istället! Det mesta jag skriver om nu förtiden är party party, öl, öl, bowling. Haha! Så jävla lame. Har inte så mycket att skriva men vill endå inte lägga ner bloggen helt. Den har liksom alltid funnits där. Så ja. Igår var jag iaf på studentskiva. (Party party) haha.. Stellisens skiva. Hade hur kul som helst! Innan det på dagen så var jag och Krister hos Emelie i deras mega stora najsiga hus med deras mega stora najsiga baksida. Jag Krister Emelie Moa andre och Anton. Vi spelade Kubb. Tjejerna mot killarna. Vi vann, säger vi. Sen drog andre och Anton och vi andra satt och snacka, spelade kort och lyssna på musik. En riktigt härlig dag måste jag säga, sen blev det ett riktigt bra avslut på dagen också. Fan. Jag har tänkt efter lite. Mina senaste helger har varit helt awesome. Ni vet sådär riktigt jävla bra! Haha Fan va jag svär.. Men jaja. Idag blir det grillning med brudsen. Livet är bra härligt!

May. 04, 2013

Sorry peeps! Fullt upp. Hade hur kul som helst på Valborg! Blev förfest hos Tessi sen mp. Vilket jävla drag. I like! Sen jobb som vanligt. Igår slutade jag tidigt så jag och krister åkte iväg och handla lite. Satt och snacka på ballen med en varsin öl. Precis som en fredag ska vara! Sen drog jag hem till jullan och hade det hur trevligt som helst med alla tjejor. God middag bestående av kött, potatisgratäng, sallad och bea. Sen satt vi och prata om allt mellan himmel och jord. Efter de så drog jag vidare till jakan och mötte upp Krister. Blev pg sen villan en snabbis sen tog vi taxi hem och sov hos mig. Idag har vi bara tagit det lugnt. Nu ligger jag i badet. Ska fixa mig lite sen kommer Krister och fiskar upp mig så ska vi hitta på nått mysigt i det fina vädret. Och senare blir det troligtvis grillning med alla mina homeboys. Underbart!