Bra jävla dag

Blev flera timmars shopping. Åkte hemifrån klockan 4 och kom hem kvart i 10!

Kom hem med massa kassar fulla med kläder. Köpte även en ny vinterjacka! Kan inte vara mer nöjd just nu!

Har precis ätit god fruktsallad och nu ligger jag i soffan och kollar på "John tucker must die". Sen ska jag sussa! Hörs mer imorgon! PUSS!

Lördag

Idag är det en härlig dag!
Har sovit ut, lagat god brunch och nu är jag hemma på älskade legendvägen och umgås lite med mamma pappa och lillebror!

Snart bär det av mot kista med Tessi och Oliwia. Shopping står på schemat!

Känslan

Känslan av att vara nyduschad, ha nyrakade ben och krypa ner i sängen. Alla tjejer förstår nog vad jag menar. Och en och annan kille kanske.

Nu ska jag och min laptop kumpera ihop i drygt en timme. Japp.. det är dags för the vampire diaries! Hörs mer imorgon folket. PUSS!

Grym fredag

En fantastisk dag/kväll!

Sitter förtillfället i soffan hemma hos oss med min käre far och bror och kollar på idol.

Efter jobbet gick jag till Coop och handlade hem massa nyttiga saker. Lagade god middag när jag kom hem bestående av kycklingsallad. Nygrillad kyckling tillochmed. Tog med mig allt i en bunke och gick hem. Tänkte vara lite snäll och bjuda pappsen på riktig mat för en gångsskull. Grabbarna äter ju bara pizza här hemma eftersom det är stamrenovering. Så han blev glad. Myset till idol bestod av kesella med hallon och blåbär medan pappa käkade chips och drack cola. Mitt nyttiga liv har startat och detta är bara början!

Friday bitches!

Äre verkligen sant? Äre redan fredag?

 

En bättre torsdag

Idag har det varit en härlig dag! Efter jobbet mötte jag upp mamma och mormor i centrum. Shoppade lite och umgicks innan jag mötte upp tessi och Malin. Vi drog till Ikea och mötte upp resten av ligan (julia Linda och Oliwia). Det blev Ikeas julbord. En riktig mysig kväll. Nu ligger jag i soffan och njuter av att inte göra ett jävla skit. (Och såklart av att det är fredag imorgon)!

Imorgon är det fredag!

Godmorgon alla glada fredagstaggade människor. Hoppas ni får en fin och härlig dag!

Over and out!

Idag efter jobbet har jag käkat god middag med tessi och Hanna, Gymmat med Hanna och nu kollar jag på paradise hotel.

Imorgon börjar mitt nya liv! Mer om det då! PUSS!

Godmorgon!

Idag är det onsdag och..... IMORGON KAN MAN SÄGA IMORGON ÄR DET FREDAG!!!

Herrejösses, det känns som att jag har skrivit den sär meningen 100 ggr senaste månaden. Det är ju fan onsdag hela tiden? Haha! Tiden går så brutalt fort. Snart är det första advent, julafton, nyår. Längtar megamycket tills jag får flytta hem också! Ja, mycket att se fram emot!

Hoppas ni har en bra dag! PUSS!

Ph

Paradise hotel med min sambo! Efter det sussa bigtime! PUSS!

Borta bra men hemma bäst!

Idag är jag fett glad. Som jag ioförsig är varje dag, men iallafall. Har rast. Ligger i soffan, lyssnar på musik och bloggar. Min tidiga dag så jag slutar om 1,5 timme! Haha härligt!

Igår drog jag hem till mormor efter jobbet och umgicks med henne och mamma. Emelie hann komma hem en stund innan jag skulle dra också.

Jag längtar SÅ mycket tills vi flyttar hem igen. Inte den här helgen som kommer men nästa! Det ska bli så SKÖNT! Få tillbaka mitt rum, badkar, min säng, alla mina grejer och framförallt min FAMILJ!

Trivs otroligt bra med att bo hemma hos tessi men det är som
man säger, Borta bra men hemma bäst! 

 

Godmorgon tisdag!

Godmorgon måndag!

Känns inte ett dugg förjävligt att det är måndag och dags för en ny jobbvecka. Tvärtom faktiskt!

#ladiesnight2013

campics'

 
Kategori:

Vampire diaries ❤

Ladies night

Ladies night igår var GRYMT!!!

Herregud. Patrik Isaksson, Andreas, david lindgren, Tommy Nilsson, style, RONAN KEATING! Dom gjorde en riktigt bra show. Perfekta showen för oss kvinnor. Jisses. Vissa män vet verkligen hur man underhåller! Har spelat in massa videos, kanske lägger upp någon lite senare!

Nästa år blir det garanterat ladies night med syrran igen! Då blir det tredje året i rad!

Nu ligger jag och kollar solsidan. Sen ska jag umgås lite med min käre laptop. Har ni tur så hörs vi då! PUSS!

En bättre lördagsbrunch

Godmorgon lördag!

Idag är jag utvilad pigg och inte ett dugg jävla bakis! Jag och Krister har precis varit iväg och köpt nybakta frallor, skagenröra, smoothies och blåbärsmuffins. Det blir en riktig brakfrulle med andra ord!

Lite senare ska jag möta mamma och emelie och köpa hem pizzor och överraska pappsen som fyller år idag! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ROLIGASTE UNDERBARASTE PAPPA! Paket och pizza. Inte helt fel. Och sen fortsätter jag och emelie vidare mot stan för att inta Globen och ladies night! Kan det bli bättre? Nej. Tror inte det!

Natti natti

Med denna underbart söta unge säger jag nu godnatt! När vi vaknar upp imorgon är det freeeedag!

Min sambo är bäst

HAHAHAHAH kan inte sluta garva

Torsdag

Hej alla godingar!
Har haft en toppendag på jobbet. Kom hem plockade upp nytvättade kläder, käkade middag, pratade lite i telefon. Och nu chillar jag framför tvn och bara njuter av att det är FREDAG imorgon! Fyfan va skönt!

Kommer nog aldrig kunna beskriva för er hur otroligt snabbt mina arbetsveckor går. På riktigt. Söndag, måndag och wipps så är det fredag igen! Nu är det inte lång tid kvar till jul heller. När min lön kommer ska jag iväg och julklappsshoppa lite. Åååååhhh va mysigt!

Ph

Ligger i soffan och flummar med min käre sambo. Har kommit ikapp på paradise hotel och vi väntar spända på det nya avsnittet som kommer om en halvtimme! Det hela blir ju snäppet bättre när paow är med! Haha.

Och snart är det fredag! Ojojoj. Tiden springer verkligen iväg!

Godmorgon!

ÄNNU EN GÅNG, NI VET HUR DETTA FUNKAR NU! Idag är det onsdag och.... imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Gissa vad jag gör?

HEJA SVERIGE!

Godmorgon tisdag!

Natti natt

Det har varit en lång dag. Slutade halv sex, därefter apt och möte. Köpte med mig en kycklingsallad från centrum och var hemma klockan halv nio. Käkat, kollat tv, duschat och nu ligger jag i sängen redo att sova. Imorgon ska jag upp klockan 5! Så vi hörs mer imorgon. Då kommer jag ha mycket mer tid till att uppdatera! PUSS!

Kvar i nått jag lämnat

Nu har jag rast. Ligger i soffan och lyssnar på Melissa Horn. Denna kvinna får verkligen alla känslorna att vakna. Minnen, funderingar. Allt.

Minnen

Femtio nyanser av honom

Bara för att jag är världens bästa sambo och mestadels för att jag har världens bästa sambo, så valde jag att köpa en liten present idag!

"Femtio nyanser av honom" partyspel. Eftersom hon är helt galen i denna bok och denna mr Grey så tyckte jag att det var passande!

Söndag

Idag har jag hunnit med mycket! Det är sånt här man ska göra på helgerna. Må bra och ta vara på den lediga tiden.

Jag vaknade tidigt, städade litegrann, gick ner till centrum och solade, åkte till jakan och lunchade med emelie sen har jag umgåtts med tessi och Markus.

Nu ligger jag och kollar på repris av biggest loser finalen säsong 14. Herrejösses vad inspirerad man blir! Det är fan dags att ta tag i träningen. Kan människor som väger nästan 200 kilo göra det så kan vem som helst göra det! Och jag har gjort det så många gånger förut. Gick ner 7 kilo på 1 månad förut. Och då körde jag stenhårt. Jag vet att jag kan. Jag måste bara hitta motivation!

Gör skillnad du med

Ligger i soffan och har precis kollat på Så mycket bättre. Det är ett sådant bra koncept hela det programmet. Blir glad i hela kroppen och skulle mer än gärna sitta med runt bordet där på Gotland.

Har även skänkt 300kr till tyfon offrena. Skänker även 100kr varje månad till Unicef. Något som jag tycker alla ska göra! Alla som har möjlighet till det!

Bakisdöden

Det har varit en vidrig dag. Har aldrig varit så bakis i hela mitt liv. Legat i fosterställning i duschen i två timmar. Kändes bokstavligt talat som att mitt huvud skulle sprängas. Eller bli uppätet inifrån av tusen små insekter. Ingen trevlig känsla.

Så ikväll kör jag på en nykter behövlig kväll (vilket jag önskar att jag skulle gjort igår också). Tessi och jullan ska iväg på äventyr men eftersom jag inte är ett 15 årigt vilddjur längre så väljer jag att hoppa det.

Ska ligga i soffan och kolla film. Kanske drar mig ner mot centrum och solar också beroende på hur jag mår. En halv pizza finns kvar från tidigare också. Oxfilé med beasås. Favoriten! Vi hörs senare gott folk.

Sup inte skallen i bitar nu och tänk på varannan vatten! PUSS!

Nov. 15, 2013

Är för tillfället lack. Sitter i duschen och filosoferar. Blir väl en 1-4 öl sen med brudsen! Är jävligt trött måste jag säga men vi får se hur jag känner senare. Lär ju slänga upp ett inlägg till! PUSS!

Friday bitches!

Torsdag

En bättre torsdag kunde jag inte önskat. Först jobb. Världens bästa jobb tillochmed. Efter det raka vägen till mormor för 3 timmar med skratt, kortspel och tittande i gamla fotoalbum med henne och mamma. Efter det mötte jag upp syster och köpte mys i centrum. Tessi sover hos sin morfar ikväll nämligen så jag är här med syrran. Ska precis börja kolla film och mysa ner oss i soffan. Sen ska vi gosa ner oss i sängen och somna sen när vi vaknar är det fredag!!! HIGH FIVE!

Nov. 13, 2013

Efter jobbet kom jag hem till färdig middag. Kyckling i ugn med fetaost. Till det pommes och sås med sallad till. Jösses.

Sen drog min käre sambo iväg på äventyr. Skönt med lite egentid måste jag säga. Har varit i tvättstugan, hängt upp tvätt, kollat bloggar, duschat och nu kollar jag på greys.

En mycket behövlig lugn och skön kväll! Nu ska jag fortsätta kolla greys sen sussa! PUSS!

Onsdag

Som sagt, ni vet hur detta funkar nu. Idag är det onsdag och.... imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Tiden springer förbi. Det är helt sjukt. Man ska verkligen ta vara på varje dag.

Sitter på bussen med Ken Ring i lurarna och tittar ut genom fönstret. Bästa!

Helt ok

Thor 2 med syster och bror. Grym jävla film! Längtar redan ihjäl mig efter trean. Kom hem till nybakta cupcakes och besök av Micke och Markus. Rätt bra kväll. Nu ska jag duscha och sussa! PUSS!

japp

när man är ensam hemma får man underhålla sig med oseriösa egopics på laptopen. snart kommer min sambo och hennes kära mor hem och då ska vi laga god fläskfilémiddag. ♥

 
Kategori:

Godmorgon tisdag!

Måndags sambomys!

Bildbomb

Catching up!

Haha oj vad jag måste se rolig ut just nu! Sitter i duschen med en handduk och mobilen i högsta hugg och duschstrålen på fötterna med högsta värmen. Ja, eftersom tessi inte har något badkar så får jag göra det bästa av situationen.

Måndag är avklarad iallafall, imorgon slutar jag tidigt och ska på bio med mina underbara syskon. Sen helt plötsligt är det onsdag. Woooppa!

Nej nu tar jag dag för dag. För mycket har hänt denna helg.

Fredag: ledig. Kändes helt sjukt! När var jag ledig på en fredag sist egentligen? Så jag slappade. Dansade runt själv i lägenheten och fixade mig. Åkte till jakan och köpte lite smink. Hem igen. Fixa mig. Mötte upp Krister i centrum. Drog till pg. Tog en öl. Sen kom emelie. Tog en till öl. Sen var det taxi till hovet. Dags för avenged sevenfold! Och SATAN va bra dom var! Njöt varje sekund. Awesome! Efteråt skulle vi till Harry b James men det var sån sjuk kö så det blev taxi hem. Herrejösses va många hundralappar som rök denna kväll....

Lördag: drog till centrum. Bjöd lillebror på pizzerian, mötte upp emelie och Johanna sen hälsade vi på våra älskade katter som förtillfället bor hos Hjalle och Sandra. Kul att se dom igen! Efter det drog jag och emelie till jakan och köpte farsdagpresent. Direkt när jag kom hem vare dags att fixa sig och dra till Hanna med alla brudar. Inflyttningsfest med rosa tema stod på tur! Har tyvärr inget rosa klädesplagg (även om det är min absoluta favoritfärg) och hittade inte heller nått på hm. Så jag körde på rosa underkläder istället. Haha! Men tur att ingen annan heller verkade följa temat. Det var iallafall sjukt trevligt hos Hanna. Aqve var där också som jag inte har träffat på över ett år. Sjukt kul att träffa den tjejen igen :) slutade med att alla brudar drog till mp och dansade loss där resten av kvällen!

Söndag: hemmamys med min sambo innan jag och syrran drog hem och överraskade pappa med paket och thairestaurang! Länge sen vi käkade hela familjen eftersom vi alla bor på olika ställen nu under stamrenoveringen! Så det var verkligen jätte mysigt. Sen åkte jag hem igen och hade ännu en söndags skräckkväll med tessi julia Ted och Jonas. Denna gång såg vi Mama och den var vidrig! Sen somna jag vid halv två någongång sen vare bara kliva upp och jobba!

Förstår om ingen orkade läsa allt men en fet klapp på ryggen till den som pallade! Nu ska jag fortsätta njuta av denna varma dusch sen springa till min laptop och bjuda er på massa bilder! PUSS!

At work

Update och bilder kommer senare! Dont worry!

Kvällen i bilder

Lördag

Oj va statistiken har ökat idag. Även om jag är på inflyttningsfest förtillfället så var jag tvungen att klicka in och säga att jag lever!

Jag uppdaterar mer senare eller imorgon om den grymma gårkvällen och denna kväll. Pinky swear! PUSS!

Friday bitches!

Torsdag - check!

Idag har jag jobbat. Hängt lite med Krister, lagat mat och kollat tv.

Imorgon är det fredag och jag är LEDIG. Haha! Kan knappt förstå det själv. Otroligt skönt. Kommer ha god tid på mig att fixa mig inför konserten. Kommer även hinna sola innan :) livet är bra härligt ibland! Nu ska jag ta en godnatt cigg. Så hörs vi mer imorgon! PUSS!

Överspeedad brud

Ligger i sängen. Fyfan så skönt. Efter man har varit igång konstant sen klockan 6 imorse så är detta en dröm för mina fötter och ben just nu.

Blev en del nya saker iallafall. Ska även hämta ut ett paket från Nelly imorgon med lite smått och gott. Ett par jeans och en ny vinterjacka är det enda jag behöver nu sen är det slutshoppat för min del. Vill inte ens veta hur många tusen jag har bränt denna månad.. Jag som skulle spara 10 tusen till körkort. Haha! Yeah right..

Nej men iallafall. Har ni märkt hur otroligt positiv jag är i min blogg? Men tur är väl det. Och IMORGON ÄR DET TORSDAG, SEN ÄR DET FREDAG OCH AVENGED SEVENFOLD PÅ HOVET MED SYRRAN OCH KRISTER SEN PÅ LÖRDAG ÄR DET INFLYTTNINGSFEST FÖR HANNIPANNI. Sorry för caps. Blev lite över exalterad. Nu måste jag sussa. PUSS!

Kista

Sitter på bussen påväg hem från kista efter en helkväll med frugan. Möttes upp direkt efter jobbet. Det blev flera timmar med shopping, käk och snack!

Nu ska vi sola när vi kommer till Kallhäll innan vi fortsätter hemåt! PUSS!

Onsdag

Ni vet hur detta funkar nu!
Idag är det onsdag och.... Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Tisdag - check!

En mysig dag har det varit!
Först jobb, som alla andra dagar. Slutade tidigt, åkte hem till frugan. Snackade lite om allt möjligt sen hade vi tvättstugan. Frugan lagade även otroligt god middag. Efter det gick vi till centrum och handlade naturgodis och solade solarium sen myste vi ner oss i soffan med en film.

Nu ligger jag i sängen redo att sova. Vi hörs mer imorgon. PUSS!

Måndag

Igår kollade vi på skräckfilm ett gäng. Fyfan! Och nu är det måndag och nya tag. Härligt!

Redhead

Har glömt lägga upp bild. Men här är några bilder där man ser den röda nya färgen. Är jätte nöjd!

Gårkvällens look

Todays

Bara massa babbel

Har varit en underbar fredag om jag får säga det själv!

Slutade klockan halv två. Mötte upp julia och tessi i jakan. Shoppade lite små saker. Som vanligt. Tror inte ens ni förstår hur mycket jag har shoppat på senaste tiden. Synd att jag är så dålig på att lägga upp bilder bara.
Iallafall, sen kom syrran också. Vi tog en fredagsöl på pergola. Sen åkte jag och tessi hemåt. Men först solade vi i centrum. Här hemma har vi färgat mitt hår, lagat mat, kollat vampire diaries , myst med jullan och Linda som kom förbi och nu ligger vi här i sängen med varsin mobil i handen och pratar och försöker hitta nya bra låtar!

Otroligt ointressant inlägg. Iknow. Men imorgon kör vi all in på halloween party och då blir det massa bilder. Även bilder på min nya hårfärg! Look forward to it? Bet you do! PUSS!

Friday bitches!