Torsdag - check!

Nu sitter jag på bussen påväg hem och bara njuter. Gaaaahhh! Det är fredag imorgon och jag slutar klockan 2! Fredagskänslorna är på topp!

Vi hade halloween disco idag. Mina småttingar var så fina! Popcorn, saft och dans. Första discot någonsin för vissa av dom! :')

Ska förbi Konsum snabbt innan jag fortsätter hem till frugan och köpa massa godis eftersom det finns en chans att små söta utklädda barn kommer och plingar på dörren. Ska även köpa hårfärg. En liten höst/vinter förändring. Men vad det blir för färg får ni se sen. Hehe! Nu ska jag försvinna i min underbara musik och bara njuta resten av bussresan! PUSS!

Massa sambomys

Jag har världens bästa sambo. Maten står på bordet när jag kommer ut ur duschen och nu står det nygräddade nyttiga muffins på spisen! ❤

Onsdag

Heeeeeeeej!

Jag lever! Jag är mer levande än någonsin kan man nästan säga. Man vet verkligen att man lever när man står upp konstant i 4 timmar på en konsert och kommer hem kvart i 1 när man varit igång sedan kvart i 5 på morgonen och ska upp klockan 6 dagen efter. Men sååå värt det, konserten var grym. Myles Kennedy, vilken man!  Och halestorm var också grymma! Kan lägga upp bilder/videos senare.

Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Och.... IMORGON KAN MAN SÄGA IMORGON ÄR DET FREDAG!

Tisdag

Godmorgon!
Pigg och glad tjej som slutar tidigt och ska på Alter Bridge konsert ikväll. Bra dag!

Sambomys

Vampire diaries, storhandling och kollat the great godsby. Nu är det dags att sussa! Imorgon är det en ny jobbvecka. PUSS!

 
 

<3

Glad tjej

Vaknade av mig själv fullt utvilad klockan halv 7. Haha, arbetsskadad? Nej men på riktigt. Det har varit både skönt och behövligt med en helt nykter helg. Jag är så glad och utvilad, och jag har hunnit med så mycket. Denna helg har jag tagit vara på på bästa möjliga sätt och det känns hur bra som helst.

Har fixat klart allt nu. Förutom lite dammsugning och inplastning av dörr. Rätt mycket packning som ska med hem till tessi kan jag säga. Detta kommer bli så bra! Jag blir sambo med min absolut bästavän! ❤

Natti natt

Det har varit en lång dag!

Först tvättstugan, sen iväg till jakan för att kolla runt och luncha lite. Mot outlet för att gå in i alla tänkbara butiker som finns! X antal timmar senare kom vi hem. En riktig syskondag blev det. Hur trevligt som helst. Men oj va trött man va när man kom hem kan jag säga. Sen dess har jag fixat och trixat med packning osv inför imorgon!

Jag och mamma avslutade våran lördagkväll med att storböla framför Marley and me.

Nu är det stordags för mig att sova. Hoppas ni vaknar upp bakis imorgon, så jag kan jävlas lite ;) höhö. PUSS!

New in

Detta och lite annat smått och gott fick följa med hem idag! 👌

Shopping shopping shopping

Update från stadium. Edvin letar efter ett par skor. Själv har jag överfulla kassar med mig hem. Visar när jag kommer hem. PUSS!

👍

lördag

godmorgon!
har varit uppe sen klockan kvart i sju och haft tvättstugan med emelie. stamrenoveringen resulterar i två av tre avstängda tvättstugor och hysteriska fullbokningar. så ja, klockan 7 imorse fick det bli, men nu är vi snart klara iaf så det är ju skönt.
annars då, hmmm.. sjukt mycket att göra idag eftersom jag flyttar in hos tessi imorgon. ska packa, städa osv. jag och emelie har även planer på en tripp till ikea. guuud så skönt att ínte vara bakis och sova bort halva dagen måste jag säga. nyktrakvällar är otroligt underskattade.
 
första inlägget från min älskade laptop också. hur nice som helst, är så nöjd! blev en vitsilvrig sony med touchskärm and i love it! detta är min nya bff, for sure!
 

första bilderna från webbcamen på datan. smexigt värre!
Kategori:

Fredag

Äntligen helg!

Startar min fredag med att pilla på min nya laptop som jag varit och köpt. Yeeey!

Godnatt torsdag

Imorgon vaknar vi upp med tunga fredags vibes! Tummen upp för löningsfredag och alla härliga människor i min omgivning!

Cravings

Vill verkligen verkligen verkligen köpa denna jacka. Otroligt snygg! Enligt mig. Men känns onödigt att köpa den nu när det är dags att köpa en vinterjacka. Åhåhåhååh. Kan dom inte göra en exakt likadan fast snäppet varmare? Pleeease!

Hell yeah

Bra dag på jobbet. Återigen, jag ÄLSKAR mitt jobb!

Imorgon är det fredag. Får min feta lön så ska införskaffa mig en laptop. Ska se om jag ska köpa den imorgon eller på lördag. Beror lite på. Har pratat med min älskade syster om en nykter helg. Skulle faktiskt vara otroligt skönt. Man kastar bort i stort sätt hela helgen på att supa och ligga bakis hela dagen efter. Nej. Bio och shopping har vi diskuterat för morgondagen. Får se lite hur det blir. Jävligt skönt ska det bli med helg iallafall!

Torsdag

Imorgon är det fredag!

Fet kärlek till Mumford & sons. Och veckorna som går så otroligt snabbt!

Onsdag

Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Inte så kallt idag. Skönt! Sitter på bussen med låten Sexleksak i hörlurarna. En ny favorit! Vet inte om den är ny eller gammal men jag upptäckte den igår iallafall. Lite liknande Daniel Adams-ray, Oskar och dom grabbarna. 👍

Hoppas ni får en bra dag peeps! PUSS!

Från liten till stor

Instagram

Senaste bilderna på min instagram.
Följ mig om du inte redan gör det!
eelyyy@insta 😘

Tisdag - check!

Fotografering idag. Stressigt. Men Gud så roligt! Stod bakom fotografen med ett gosedjur och försökte få alla barnen att le och skratta. Kan säga att jag var så stolt idag. Blev alldeles rörd. Dom var så fina allihopa. Mina älskade ungar.

Slutade tidigt. La mig i soffan och kolla One tree hill direkt när jag kom hem och nu ligger jag i badet. Ska ta tag i mitt helvetesrum också men kände att jag behövde ta det lite lugnt först. Har varit en hektisk start på denna vecka men nu börjar det närma sig fredag med stormsteg! Och då är det löning också (dubbellön för min del) Jippi yeeey!

Btw. Min enskilda bild blev förjävla ful. Hahah! PUSS!

Måndag - check!

Jobb halv 9 till halv 6. Därefter möte. Kom hem halv 9. Har käkat och duschat och nu ska jag sova. Imorgon är det öppning och fotografering som gäller. Kommer hem tidigt så ska få in några blogginlägg också hade jag tänkt. Natti natt. PUSS!

Söndag

Vilken jävla gårkväll, vilken jävla natt, vilken jävla dag.

Gårkvällen va hur kul som helst. Förade ett gäng hos tessi innan vi fortsatte mot mp.

Och idag då. Vaknade upp med en huvudvärk från helvetet. Började nästan gråta. Helvete. Jag börjar bli gammal. Tål inte lika mycket som jag gjorde när jag var 15 år längre.

Sen åkte vi till min käre kusin Johan och grattade honom. Efter det har vi bara tagit det lugnt, ätit pappas grymt goda fläskfilégryta och snart blir det solsidan och gott med la familia. PUSS!

 Såhär snygg var jag imorse, haha!

Fredag

Njuter av att det äntligen är fredag. Sitter med den bästa familjen man någonsin kunnat önska sig framför idol och myser.

Skulle hitta på nånting kul med syrran ikväll, får se om det bara blir en hemmakväll eller om jag faller för frestelsen!

Hoppas eran kväll blir rolig. Festa, ha kul och glöm inte varannan vatten! PUSS!

 

Natti natt

Vi minns bråvalla 2013! ...

... och har redan börjat planera Bråvalla 2014!

Oct. 17, 2013

Äntligen!
Torsdag har blivit en av mina favoritdagar. Så himla mysiga.

Jobbdagen gick hur fort som helst, som alla andra jobbdagar. Nu ligger jag i sängen och bloggar från min älskade iPhone... Åh så jag längtar tills jag har min laptop! Kommer kunna skriva mycket roligare blogginlägg då. Även om det funkar från mobilen så blir det en annan sak från en dator. Flera bilder med text under, låtar och youtubeklipp etc. Plus att jag kan följa mitt älskade vamp och twisted på ett bättre sätt! Hdmi kabel in i tvn bah, klart!

Härligaste känslan när man kommer hem. Slänger på sig mjukisar och en toffs på skallen och veta att det är fredag imorgon. Plus att emelie och pappa kommer hem med donken-mat vilken sekund som helst. Hehe! Jag är i vanliga fall nyttig under veckorna men vi ska snart ha stamrenovering och idag bytte dom alla eluttag så det ser ut som hejkomochhjälpmig. Så ja, Snabbmat it is!

Längtar till julafton och nyårsafton men resten av vintern ser jag INTE fram emot! Snart ska jag och emelie på Alter bridge konsert också och i november blir det avenged sevenfold! Lite har man att se fram emot iallafall :)

Herregud. En eloge till dig som orkade läsa allt. Bara massa babbel och kackel. Men så är vi tjejer :) PUSS!

Sångaren i Avenged Sevenfold. Hohohoh förstår  ni hur mycket jag ser fram emot denna konsert?! 😍😏👌

Torsdag

Idag glömde jag inte mitt headset och jag försov mig inte (vilket jag ioförsig inte brukar göra). Så ja. Denna dag började bra! Och imorgon är det fredag och min tidiga dag. Kan inte bli mycket bättre! 👏😃

Onsdag - check!

Sur och irriterad förtillfället. Ibland är det jobbigt att vara en familj på 5 personer vad gäller dusch/bad på kvällarna. Inte fan får jag mitt underbara varma bad som jag tyckte jag förtjänade så mycket. Ett jädrans bankande på denna dörr.. -.-'

Men äsch, hinner iallafall med ett snabbt blogginlägg (mest för att jävlas lite). Ligger som sagt i badet. Detta underbara bad. Idag direkt efter jobbet mötte jag upp Jennie i centrum. Blev en timmes promenad med snack om aaaallt möjligt. Så länge sen vi sågs så är det inte konstigt att våra munnar gick i 180. Efter det så blev det god middag med mamma och syster. Sen inte mycket mer förutom lite sängliggande och dammsugande.

När min dubblalön kommer sen (glad tjej) så ska jag faktiskt unna mig själv en laptop eftersom min burk sa upp sig för ett bra tag sen och jag är trött på att göra ALLT via denna lilla skärm på telefonen. Så ja. En laptop får det bli. Ska även tatuera mig, men mer om det någon annan dag.

Nu är det dags att tvätta håret och gå och lägga sig. Imorgon får det inte bli som det blev imorse (vakna 5 minuter innan jag började och fick ta taxi till jobbet för mina sista ciggpengar eftersom jag har shoppat/festat upp hela min lön). Japp. Så nu avrundar jag detta med en fet PUSS!

P.S imorgon kan man säga imorgon är det fredag! 👍🙊

Natti natt

Det är mycke nu. Har verkligen haft fullt upp med både det ena och det andra hela dagen/kvällen. Och nu måste jag sussa. Är så jävla trött. PUSS!

Tisdag

Bland det bästa jag vet är att lyssna på musik på bussen. Så dagen började inte så bra när jag glömde mitt headset hemma..

Måndag - check

Förlåt för dålig update!

Fredag: Myskväll med tjejorna. God middag och mys framför tvn. Vampire diaries och en ny serie vi har börjat kolla på som heter Twisted. Grym kväll. Kom hem klockan 2-3 och slockna direkt.

Lördag: På dagen åkte jag med emelie och Karin till jakan. Kolla runt lite och lunchade på tastys. Hem. Hänga med familjen. Ta några öl med syrran för att sen åka till jakan och bowla. Vi blev ett gäng på 8 pers vilket var hur kul som helst. Efter det fortsatte vi till pg. Hur kul som helst!

Söndag: 3 timmars sömn blev det för min del eftersom jag somnade klockan 4 och skulle upp klockan 7. Men, så man bäddar får man ligga. Loppis i komethallen stod på schemat. Mamma och pappa hade ett bord och jag och emelie hade ett bord brevid. Sålde kläder, jackor, skor och lite annat. Men tyvärr märkte vi att kläder inte går sådär jättebra på loppisar. Trots att vi sålde hur snygga kläder som helst för bara 10-20kr styck. Vi skänkte iallafall det som blev över (myyycket) till myrornas :) efter loppisen sov jag i stort sett konstant.

Måndag: upp och jobba. Pigg och utvilad. Efter jobbet drog jag hem och käka sen fortsatte jag mot tessi där hon och jullan var. Oreomilkshakes, twisted och massa youtube videos. Micke och Markus kom förbi också. Blev nyss avsläppt utanför mig och nu ligger jag i badet. Ska sussa direkt efter detta eftersom jag öppnar imorgon och ska upp klockan 5. Inte mycke mer intressant än detta mina käre läsare. Men imorgon har jag mer tid och då ska jag försöka få in mer intressantare inlägg. PUSSS!

Oct. 12, 2013

Så trött så jag slumrar till och tappar mobilen.
Skriver om dagen mer imorgon, och massa annat intressant stams som vanligt :) PUSS!

Skön soffa

Somnade tydligen på soffan. Btw så suger iPhone 4s kameran. Rätt sugen på en galaxy s4 måste jag säga.

Snart ska jag möta min ÄLSKADE syster, soulie och bästavän. Min b2. Terese. Då blir det sleepover i hennes nya lägenhet med vampire diaries mys i soffan! Awesome sådär dagen före fredag och allt! Nu ska jag ut och ta lite "frisk" luft med syrran på ballen! PUSS!

 

Påväg hem - check

Sitter på bussen påväg hem. Åh så skönt! Och imorgon är det fredag! Fick sittplats på bussen också, utan någon brevid tillochmed. Skönt! Haha. Har inget emot människor men efter en heldag på jobbet vill man helst sitta för sig själv och försvinna i sin musik.

I hörlurarna just nu:

Påväg mot jobbet

Och imorgon är det fredag! Tumbs up! 👍

Här har vi han. Han som är och alltid kommer vara mannen i mitt liv. Han som jag alltid kan lita på till hundra procent. Han som jag kan bråka ihjäl mig med men som jag alltid kommer veta stannar kvar. Han som aldrig ger upp på mig, hur jobbig och jävlig jag än kan vara. Han som gav mig liv. Han som gjorde mig till den jag är. Pappa.

-

Jobbat från halv 8 till 6. Hem. Tvättstugan.

Annars har kvällen bjudit på otroligt mycket känslor och tankar. Ska göra ett svårt beslut, men ändå det bästa. Livet är en bitch ibland men det kan bara bli bättre.

Livet ska man vara rädd om. Man ska ta vara på varje sekund man får.

Onsdag

Mot jobbet

Natti natti

Trött tjej. Trots att jag somnade på soffan i två timmar direkt när jag kom hem från jobbet. Inatt kanske jag äntligen får sova utan att vakna tusen ggr. Hoppas hoppas! Sömn är faktiskt otroligt underskattat. Det är viktigare än man tror!

Imorgon kommer det bli en lång dag så jag ska verkligen se till att få min prinsess-sömn. Ska bara hoppa in i duschen och fräscha till mig lite först. Hörs mer imorgon! PUSS!

Wtf

Team Damon Salvatore

Alltså ooohhhh jag är så glad!!!

Tisdagen är avklarad och imorgon är det onsdag. Och då (likasom jag skrev förra tisdagen) så är fredagskänslorna där och kittlar igen. Det är sjukt va tiden går snabbt med detta jobb. Kan inte förstå att jag har varit på denna underbara förskola i ett halvår nu!

Ligger förtillfället och kollar på gamla One tree hill avsnitt. Herrejösses. Den serien väcker många minnen. Jag Oliwia och tessi skyndade oss hem varje dag efter skolan för att inte missa en enda minut.

Och apropå serier så är ju THE VAMPIRE DIARIES SÄSONG 5 UTE!!! Och första avsnittet var helt sjukt. Jag grät. Alltså oj vilken kärlek jag har till denna serie. Någon mer som kollar???? Och om ni måste välja, är ni team Stefan eller team Damon? Själv är jag team Damon all the way!

Tisdag

Sovit som ett as både igår och idag. Buhuhuu! Känner mig inte alls utvilad :( menmen. Slutar halv 3 idag iallafall! Och gissa vad jag ska göra då? Yupp, thats right. Hem och sooova!

Måndag - check

Måndagen avklarad. High five på den!

Imorgon öppnar jag vilket betyder att klockan ringer klockan 5 imorgonbitti. Så tyvärr kan jag inte dela med mig utav allt som min hjärna innehåller förtillfället. Men jag kan säga såhär, jag älskar x factor. Idol. Alla dessa sångtävlingar. Och nu snackar jag inte Sverige. Nej nej. Australien, uk, america. Kan ligga och kolla youtube klipp i TIMMAR! Utan överdrift. Jag delar med mig av några nya favoriter imorgon. Jag älskar även mitt underbara badkar. Jag älskar att bada. Men det tror jag ni har förstått. Min familj och vänner. Herregud sådan kärlek. Jag ska tatuera mig nästa månad. Måste även införskaffa mig en ny vinterjacka om inte alltförlänge.

Ja gott folk, det var allt för mig för idag! Vi hörs mer imorgon! PUSS!

Söndag

Galen helg! Nästa helg blir det nog en vit helg.

I fredags drog jag till pg med emelie och Moa. Hur kul som helst! Träffade massa bekanta människor. Som man ioförsig gör varje gång man festar i jakan.

Sen igår då. ETTHUNDRAÅRSFESTEN! Hur kul och lyckad som helst!!! Vill tacka julia Oliwia Micke Markus och Jocke för en toppenfest!

Imorgon är det dags för en ny Jobbvecka igen! Så ikväll ska jag se till att somna i tid. PUSS!

Torsdag

Vill starta Inlägget med att gratulera världens bästa Oliwia på sin 20 årsdag!

Jobb hela dagen. Direkt efter det drog jag hem till Ewa för middag, efterrätt och massa prat med henne Carro och bellis. Direkt efter det drog jag till tessi där alla tjejer var för lite födelsedagsfika för bollie. Och nu kom jag precis hem. Lagom taggad för att hoppa i säng! PUSS!

P.S imorgon är det fredag!!!!

Onsdag

Trött trött trött.
Myskväll har stått på schemat idag. Efter att ha hämtat ut ett paket från posten med en skitsnygg mössa och en jacka som inte satt bra så har jag bara tagit det lugnt. Käkat middag med pappa och legat och pillat runt på mobilen. Nu kollar jag tv med mamma och alldeles strax ska jag hoppa in i ett VARMT bad och lyssna på musik.

BTW, imorgon kan man säga imorgon är det fredag! PUSS!

Vilka är ni?

Träffade en läsare på mp i fredags. Haha! Känns sjukt att skriva så. Men faktiskt gjorde jag det. Blev helt chockad när hon sa att hon läser min blogg! När jag gick i Källtorp och bloggade som mest så hade jag rätt många läsare, men efter det har det varit bloggpaus nästan ett år osv. Så man har ju tappat de flesta. Men några stannar kvar iallafall.

Och det ger mig frågan. Vilka är ni? För jag har verkligen Ingenaning. Ingen av mina tjejor läser min blogg förutom Hanna. Så ja. Ni kan väl kommentera, vad ni heter, om ni känner mig eller gick samma skola. Eller, gör vad ni vill. Jag vet ju ändå att ingen skulle kommentera iallafall. Men lite kul skulle det vara.

Nu ligger jag i badet. Har pratat med både julia och b2 i telefon. Men nu lyssnar jag på musik och njuter av denna underbara värme. Sen blir det sussa bigtime för min del. Har varit igång sen klockan 5 imorse så jag behöver en riktig fet prinsess-sömn inatt! PUSS!

Mitt knä del 2

Haha! Fyfan. Stackars mig!

Oct. 01, 2013

Tisdag. Äntligen avklarad. Imorgon är det onsdag och då är helt plötsligt fredagskänslorna där och kittlar! Härligt.

Direkt efter jobbet idag så åkte jag och Hanna till kista och shoppade och käkade. Fick med mig xantal saker hem. Får göra ett inlägg någon dag i veckan och visa allt nytt jag köpt senaste månaden. Rätt mycket. Imorgon eller på torsdag kommer ännu mer saker hemskickat på posten från Nelly också! :)

Nu sitter jag på syrrans säng och pratar med mamma och syrran medan dom har någon slags massagestund. Min familj är bara för bra!

Godmorgon