Stressdag

Måndag. Nu är den äntligen avklarad. Först jobb till kvart i sex. Därefter mötte jag upp syster i centrum för en mysig middag på Kina restaurangen. Blev så mätt så jag höll på att spy eftersom jag stressade i mig all mat. Bussresa hem och direkt ner i tvättstugan. Vila 30 minuter sen ner igen. Direkt efter det gick jag ut och mötte cammii för en cigg och tjejsnack. Påväg tillbaka till tvättstugan blev mina fötter kapade av ett rep som låg mitt på marken så jag flög pladask ner på asfalten och slog i armbågen och knäskålen. Mobilen flög. Det blev ett stort hål i mina dubblatights. Låg och vred mig av smärta. Ropade på Camilla som sprang tillbaka och hjälpte mig upp. Haha! FYFAN vilken smärta! Är hur svullen som helst och det dunkar och svider som satan i både knä och arm.

Nu äntligen får jag koppla av på riktigt. Ligger i sängen och har ont. Ska försöka hoppa in i duschen innan det är dags att sova. Nu är jag bra trött. PUSS!

I´ll look after you

Den där underbart söta lilla killen har blivit en stor och snygg fotbollskille som älskar att gamea med grabbarna. Herregud va tiden springer iväg! Nu är du tonåring. Svårt att tro! Grattis på födelsedagen och hoppas du tycker din dag har varit bäst! Jag älskar dig! ♥/ en stolt storasyster
Kategori:

Söndag

Världens bästa lillebror fyller tonåring idag! Gäster är här och fika ligger och jäser i magen. Humöret är på topp. Sitter och spelar FIFA 14 med Edvin och Krister som edvin fick i present av krister. Jag är helt fast! Vann över pappa tillochmed!

Sep. 28, 2013

Hej igen sötnosar!
Mötte julia på bussen och åkte till jakan. Vi käkade på tastys och snackade om allt möjligt. Mestadels pratade vi om gårkvällen. Skvaller är det bästa vi tjejer vet. Shoppade lite. Som vanligt. Blandannat nya skor. Visar bild senare.

Nu har Edvin alla kompisar här. Dom har käkat pizza och kollar film i vardagsrummet nu. Själv kollar jag tv i mitt rum och tar det lugnt. Gud så seg och trött jag börjar bli nu. Men en myskväll står på schemat med film och gott med bästa syster.

Trevlig fortsatt helg! PUSS!

Lördag

Ligger i badet. Detta underbara. Varma. Härliga bad.

Igår var det en riktigt rolig kväll. Började med kista direkt efter jobbet med syrran. shoppade lite, käkade och tog en öl. Drog till pg och spela black jack. Åkte hem och fixa oss och sen till pg igen för att därefter fortsätta mot mp. Riktigt jävla bra gårkväll måste jag säga. Bara de att efterfesterna inte riktigt blev som planerat. Dom blev inte av överhuvudtaget. Så man flängde runt lite överallt och kom hem vid fem imorse. Men TUR de. Att det inte blev någon efterfest alltså. Det tackar jag för idag kan jag säga. Jag mår prima ballerina trots 4 timmars sömn! Fick vakna brevid världens bästa vän också tillochmed.

Idag är det städning som gäller. Min älskade bror ska nämligen ha kalas, eller fest som det heter numera. Pizza och film med boysen. Då får vi andra hålla oss i bakgrunden. Haha!

Vi höres mer senare. Pinky swear! PUSS!

Smile, its friday tomorrow

Tisdag

Sorry peeps!
Fullt upp. Jobb igår, samt kollade Markus fotbollsmatch direkt efter jobbet med julia och Hanna. Kom hem runt halv 9. La mig i ett bad och tog det lugnt. Idag har jag jobbat, vilat, haft tvättstugan och träffat julia och Micke. Ska försöka somna i tid idag så jag är utvilad imorgon!
Efter jobbet imorgon ska jag hem till b2 och kolla hennes lägenhet. Iiiihhhh! :D efter det ska jag och Krister till kista en sväng och kolla present till lillebror som blir tonåring i helgen. Herregud vad tiden springer iväg.
Nu ska jag fortsätta kolla lite tv sen duscha och sussa. PUSS!

Du kommer alltid betyda jätte mycket för mig

Lördag - på landet

Hej alla sötnosar!
Nu ligger jag i soffan hos min käre morbror Steve och tar det lugnt. Fick precis 300kr i efterskottspresent. Herrejösses så glad jag blev :D jag som är pank nu innan lönen kommer också (hur ens det går till?)
Igår när vi kom fram (klockan halv elva på kvällen) så mös vi ner oss i soffan, jag och min bror. Med Svensson Svensson, rostad majs och cola. Efter det somna vi gott. Idag har vi dansat, sjungit, spelat badminton och spelat Fia med knuff. Vilket är lika kul varje gång med denna familj. Den ena sura minen efter den andra. Hahah! Sen kom min käre kusin totte och Steve förbi. Så käka vi middag och vila ett tag innan vi åkte upp hit till Steves stuga :)

Det är verkligen så mysigt att vara på landet. Så stillsamt och lugnt. Det behövde jag. Verkligen. Efter en hektisk vecka på jobbet och mycke tankar i huvudet. Imorgon ska vi på en promenad hela familjen innan vi städar och packar oss hemåt. Vilket lär bli rätt sent om jag känner min pedantiska mamma rätt.

Nu ska jag vara social med lillebror som sitter i fåtöljen brevid. Jag uppdaterar mer imorgon! PUSS!

Mot landet!

Det är fredag. Har precis avnjutit en god sallad på donken. Duktig tjej. Snart börjar resan mot landet. Det ska bli sååå skönt!

Denna vecka har gått så otroligt fort. Som alla andra veckor också gör när man jobbar med dessa fantastiska barn! Hehe.
Denna helg kommer bestå av några fredagsbärs ikväll. Bra musik och sällskapsspel med världens bästa familj. Imorgon ska jag få med dom andra på en lång promenad. Sen bara ta det lugnt, kolla på bra filmer och verkligen njuta av ledigheten. Speciellt när den är på landet!

Jag uppdaterar senare ikväll eller imorgon. Har mycket annat i hjärnan som jag måste få ur mig. PUSS!

Torsdag

Jag är sämst JAG VEEEEET! Men imorgon drar jag till landet över helgen och då kommer jag ha så mycket fritid att ni kommer tröttna på alla mina blogginlägg! Natti natt!

Onsdag

Har för mycket saker att berätta. Gaaahh! Hinner verkligen inte nu. Måste somna i tid idag! Kika in imorgon om ni är lässugna. PUSS!

Tisdag

Jobb, jobb, jobb och lite mer funderingar än vanligt. Annars inte så mycket nytt. Jo, jag vill åka utomlands. Och även volontärarbeta. Mer om det imorgon. Nu ska jag sussa. PUSS!

11-3

Bra jobbat grabbar!

Livet e en fest

Denna vecka har gått brutalt fort. För att inte tala om helgen. Herregud. Tiden bara flyger förbi. Ioförsig har vi denna härliga söndag också. Min käre bror har fotbollsmatch klockan halv 12. Och det kan man ju inte missa! ☺

I fredags var det personalfest. Åkte aldrig hem emellan eftersom jag slutade klockan fem och personalfesten började klockan 6. Så jag fixade iordning mig där. Eftersom det var knytis hade jag gjort min tacogratäng. Det var en oroligt lyckad kväll. Snack, skratt, dans och Singstar. Efter många timmar drog jag Veronica och Bella vidare till pg och avslutade på mp. En riktigt galen och rolig kväll.

Igår vaknade jag. Lagom pigg, eller inte. Haha! Dags att dra hela familjen till hovet och heja fram AIK till seger. AIK-HV71 på hovet. En spännande match. Satt på helspänn. Jädrar. Men vi vann på straffar. Vilken stämning. Jag älskar att gå på hockey/fotboll! Det var även mammas livs första hockeymatch. Så det va kul. Efter matchen tog vi en öl på en uteservering för att fira segern. Vi avslutade på pizzahut och på hemresan körde vi "ett skepp kommer lastat". Mycket skratt blev det! Klockan var drygt elva när vi kom hem och jag slockna direkt.

En sammanfattning av detta inlägg: jag älskar mitt jobb och min familj!

Torsdag

Jag är sämst. Jag vet. Haha! Såhär mycket har jag inte ljugit i hela mitt liv. Men jag har haft fullt upp. Därav den kassa uppdateringen.

Emelies födelsedag va mysig. Familjen inklusive Krister och stolle. Fika och umgänge. God middag etc. Jag körde en liten rolig grej. Slog in 4 fake presenter. 1 bestående av 2 nagellack. Ett med ett headset, ett ciggpaket och ett par örhängen. Alla saker var mina som jag slog in i vardera paket. Inget av det är saker hon behöver eller använder. Sen öppna hon de andra och när hon skulle tacka och kramas så sprang jag och hämtade det riktiga paketet. 2 biljetter till ALTER BRIDGE! Som jag slängde ner i en presentkasse full med toapapper. Ja, jag är bra fyndig jag. Så i slutet av oktober ska vi på alter bridge. Har väntat ex antal år på att få se dom och det vet jag att emelie också vill göra. Så det var perfekt. Förband är halestorm och smash into pieces. Kan ju inte bli mycket bättre!

Min älskade lillebror ligger och sover brevid mig i min säng nu och det måste jag också göra. Imorgon är det personalfest. Knytis och Singstar. Kommer bli awesome! PUSS!

Svampbob ftw

Tisdag

Nerbäddad och gosig. Berättar om denna dag imorgon istället. Grattis ännu en gång älskade syster! Natti natti!

Måndag

Här sitter jag på golvet. Med 12 stycken sovande ungar utspridda över hela rummet. Det mina vänner, kallar jag kärlek! ☺❤

Del 3

Pics

Del 2

Allmänt.
Ska jag vara ärlig så har jag skjutit upp bloggningen för att jag inte har haft en aning om vart jag ska börja.
En gång per dag brukar jag blogga. Men så har det inte blivit den senaste veckan. Har haft fullt upp helt enkelt. Mycket annat som har hänt.

Men den här veckan ska jag bättra mig. Har btw shoppat en hel del senaste dagarna! Fått med mig ca 8 nya tröjor, nya smycken, nytt smink. En jätte fin fotoram, nagellack, underkläder. Ja, en hel del. Så nu är det slut shoppat för min del. Iallafall denna månad. Hade gärna visat er allt nytt fint men jag orkar inte fota allt då jag redan hunnit tagit upp allt från påsarna och använt en del av plaggen. Men kan lägga upp en bild på min fina fotoram, som jag har prytt med fina foton som jag beställde hem från Instabild.se och även en bild på mina drömskor som min älskade pojkvän köpte till mig! PUSS!

Del 1

Begravningen för min älskade morbror Olle var i fredags förra veckan. All släkt var där, både från Dalarna och Småland. Alla Olles vänner. Det var så många som hade kommit för att ta farväl. Redan ute på parkeringen var det omöjligt att hålla tårarna tillbaka. Det började gå in i huvudet på riktigt då tror jag. Jag blev så betagen av att se alla som hade kommit dit.

Kyrkcermonin var hur fin som helst. Mamma hade skrivit ett tal som prästen läste upp. Ett tal som beskrev Olle på pricken. Hur han var som människa. Omtänksam, tog alltid andra i första hand framför sig själv, älskade kvinnor, bilar, dalarna och bullar med mjölk. Bara en del av allt som kom med i detta oroligt fina tal. En låt spelades upp. En låt från Olles cd-skiva som vi har hemma hos oss. Vi ses igen heter den. Kistan bars ut. Allt var otroligt tufft. Kan fortfarande inte förstå. Slängde ner rosen och sa hejdå.


Olle, din begravning var så otroligt fin. Och det har du mestadels din älskade syster att tacka för. Som hon planerat och fixat för att allt skulle bli perfekt. Och det blev det. Jag var vid din grav i onsdags. Satt och pratade med dig ett bra tag. Jag saknar dig otroligt mycket. Och en sak ska du veta, du var en sån otrolig människa. Jag kommer berätta om dig för mina barn. Oj så mycket roligt jag har att berätta. Vad vi har varit med om roliga saker under alla dessa år. Du har lämnat ett stort tomrum efter dig. Men jag är säker på att du är här omkring oss. Du kommer alltid finnas hos oss. Jag älskar dig min fina morbror Olle. Föralltid! /elise

Sep. 07, 2013

Förlåt. Men det är mycke nu. Imorgon uppdaterar jag! Pinky swear!

Tisdag

Dagen har gått bra. Jobbat, haft tvättstugan, ätit jättegod middag och umgåtts med min pojkvän. Nu ska jag sova och jag hinner tyvärr inte skriva mitt milslånga inlägg idag heller. Men imorgon LOVAR jag! :) PUSS!

Im alive!

Jag vill bara berätta att jag lever. Jag öppnar imorgon vilket betyder att klockan ringer vid 05.00 imorgonbitti. Så jag skjuter upp mitt milslånga inlägg tills imorgon istället för nu måste jag verkligen få min skönhetssömn! PUSS!