Ut i det fina vädret!

Blir hämtad av jullan när som helst, hon tog körkort igår! Wiiihhhoo!

Kategori:

Söndag 🌻

Godmorgon alla läsare! 
Eller ja goddag för min del som har varit vaken sen kl 06. Haha! Arbetsskadad. 

Låg och drog mig i sängen ett tag men sen vart jag så uttråkad så jag gick ut på en pw istället kl 08. 1 timme gick jag. Sprang i några trappor osv. Helt färdig när jag kom tillbaka, det är ju sååå varmt ute! Helt underbart va skönt det var, knappt nån människa ute och fågelkvitter :) 

Nu ligger jag i badet. Ska duscha och sen använda mina nya ansiktsprodukter jag fick hem för några veckor sen. Jag har varit otroligt dålig på att uppdatera om all shopping på senaste tiden. Men jag ska bli bättre. Ska dock trappa ner lite på shoppandet då jag ska börja spara pengar. Men lite blir det nog iallafall ;) 

Igår gick vi ner till centrum och käkade på pizzerians uteservering. Blev oxfilépasta för min del. Mums! Vädret är ju helt jävla fantastiskt. Imorgon ska det bli hela 21 grader. Tur att jag är ute så mycket på mitt jobb. 

Ne nu måste jag duscha, snart kommer pappa hem med brunch! PUSS! 

Kategori:

Lördag

Godmorgon mina käre läsare! 
Kl är 7 på morgonen och jag har varit vaken sen kl FEM! Vad fan är problemet? 4 timmars sömn när jag har chansen att sova hur länge jag vill. Haha.. 

Igår slutade jag kl 14. Drog till frisören, var där i 3 timmar sen mötte jag tessi. Vi snacka, gick runt i butiker och tog oss ett glas på Pergolas uteservering. Mitt innehöll cola :) sen åkte vi hemåt. Jennie kom förbi senare, blev massor med snack om allt möjligt. När det var dags för snyggingen att åka hem så kollade jag massa Pretty little liars avsnitt. Somnade vid runt 1 tiden. 



Viola! Jag är hur nöjd som helst! 
Kategori:

Dagen/påsken

Hej alla underbara läsare! 
Min dag har varit bra. Slutade kl 3. Mötte mamma efter jobbet och tog sällskap hem. Har kollat senaste Vampire diaries avsnittet och även 1 avsnitt av Pretty little liars som jag har börjat följa nu (är helt fast)! Följde med emelie till centrum och så har jag städat en massa. Så har min dag sett ut. Nu ligger jag i sängen nyduschad och fräsch redo att sova om inte allt för länge. 

Våran påsk på landet var helt underbar. Gud va skönt det var att komma iväg. Hela familjen. På torsdagen när vi kom fram (efter våran galna bilresa med tusen miljoner grejer i bilen) så kom Hjalle Johan och Björn ner till våran stuga. Vi satt och snacka ett bra tag allihopa sen gick vi "ungdomar" in i lillstugan och spelade spel osv. På fredagen var det påskmiddag hos min käre morbror Steve och hans fru Mariana i deras stuga. Hjalle och totte var också med. Längesen vi var samlade allihopa. Vi åt gott och satt och pratade timvis. Otroligt trevligt. Sen fortsatte vi mot våran stuga. Det blev Fia med knuff och rappakalja(ett otroligt grymt jävla roligt sällskapsspel). Och snack. Gick återigen in i lillstugan alla ungdomar o fortsatte snacket o spelandet där tills kl 04. Dagen efter blev det grillning hos oss med hela gänget och efter det badminton och Kubb. Solen strålade och allt var perfekt. Dagen efter på söndagen var det solning och städning innan det var dags att fara hemåt igen. Juste! Edvin fick en moppe också. Olle hade lovat han en i somras så nu fick han en ifrån Olle och Steve. Den hade vi roligt med hela familjen kan jag säga. Åkte runt på tomten allihopa. Haha. Tillochmed mamma. 

Nej men denna påskhelg var helt perfekt måste jag säga. Hoppas eran påsk också var trevlig och mysig. 

Btw, imorgon går jag in på min 3e nyktra helg. Tummen upp! Känns hur skönt som helst att slippa vara bakis på helgerna. Man känner sig både piggare och fräschare! 

Men nu måste jag sova. Ska upp halv 6 imorgon. Men slutar kl 14. De e ju fantastiskt! Vi hörs mer då. PUSS! 




Kategori:

Torsdag

Jag är super kass på att uppdatera. Jag vet. Haha. Men jag har haft fullt upp. I tisdags slutade jag kl 5 o drog till gymmet efter jobbet och igår hade vi apt efter jobbet så jag kom hem sent. Men idag slutar jag kl 3 så efter jobbet blir det update! PUSS!

Kategori:

Godmorgon tisdag



Förlåt för dålig update, men jag lever iallafall! Har ju varit på landet så jag har inte haft tillräckligt bra mottagning för att kunna blogga. Men ikväll får ni massa update och bilder. PUSS!
Kategori:

Godmorgon onsdag! :D


Kategori:

Because im happy!

Heeeeeej alla glada! Eller jag hoppas ni är glada iallafall, för det är jag! 

Kom precis hem från gymmet. Drog dit direkt efter jobbet. Intervaller på löpbandet, lite cirkel träning, squats och magövingar. Gymmade igår också så jag har världens träningsvärk i benen. 

Imorgon är det stora städardagen hemma hos oss. Dagen innan vi drar till landet, då ska hela lägenheten skina tycker min kära mor. Så det blir städning, packning och tvättning. 
Sen på torsdagen så är det atbetstidsförkortning eftersom det är dagen före en röd dag. Så jag slutar redan kl 11.15! Hahah helt ok för mig. Edvin och emelie är lediga och mamma och pappa slutar också tidigt. Vi kommer komma iväg i god tid vilket känns skönt. Gaaaahhhhhh, Gud vad jag längtar! Ska bli helt underbart att komma iväg till landet. Som jag har saknat det. Och vad är inte bättre än att fira påsk med familj och släkt på landet? :) 

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi äta god soppa som tapetserarna här nedanför har lagat till oss. Dom har en lägenhet på hörnet där dom klär om möbler osv, så vi har varit grannar i x antal år. Jaja, vi hörs senare! PUSS!
Kategori:

Godmorgon tisdag!


Kategori:

Natti natti















Kategori:

TacoBar, Frozen yoghurt, paket och nyktert.

Hej igen alla glada, roliga, tråkiga, kära och underbara läsare. 

Jag Oliwia julia och Linda åkte till Täby idag. Käkade lunch på TacoBar och avslutade med lite glass på Frozen Yoghurt. Har ni testat det någon gång förresten? Man tar själv glass, och tillbehör, finns allt från godis till vitchoklassås och bär. 


Efter det hämtade jag ut ett paket på posten sen blev jag avsläppt utanför mig av bästa bollie. Hemma blev det hart of dixie avsnitt och god fläskfilé wook av bästa syster sen blev det ännu mer hart of dixie. 

Måste säga att denna helg har varit den bästa på väldigt väldigt länge! Det lönar sig att vara nykter. Man känner sig både piggare och fräschare. Cheers to that! Hehe ;)

Kategori:

Godmorgon söndag! ✨

Gårdagen var helt underbar! 
Vi åkte in hela familjen till Kungsträdgården där det var medeltidsmarknad, gick runt där ett tag sen drog vi till blekholmsterassen och käkade. Stannade där mer än 3 timmar. Otroligt mycket skratt blev det. Gud va jag älskar min familj! Vi kom hem vid halv 10 tiden och då kollade jag och Edvin på Harry Potter sen såg jag klart på A warriors heart i mitt rum innan det var dags att sova. 







Hahaha Edvin i bakgrunden! 😂 


Nu ska jag börja fixa mig osv för snart blir det lunch med Oliwia och jullan! PUSS!
Kategori:

Ny wifey på g

Hej mina kära läsare! 
Klockan är nu 01:41 och jag känner mig knappt trött. Tror ioförsig att jag är övertrött och förmodligen kommer somna bums när jag lägger huvudet på kudden. 

Kollade precis på en film som heter Don Jon. Den var bra men ändå inte super bra. Den innehöll sjukt mycket mer sex än vad jag trodde när jag bara hade sett trailern. Haha. Sådär mycket sex att det är pinsamt att se filmen med någon annan.

Efter jobbet åkte jag till jakan och köpte 3 par nya jeans, även ryggbiff och pommes. Mötte upp pappsen också. Sen lagade jag god middag till familjen när vi kom hem. Det bjöds på Friterade pommes med ryggbiff och min otroligt goda egengjorda sås. Efter det blev det lite häng med familjen sen 2 st hart of dixie avsnitt sen ännu mer häng med familjen sen lite film och nu ligger jag här. Redo att sova. Imorgon kommer jag vakna pigg och fräsch, iaf efter jag har hoppat in i duschen.

Den som vaknar först imorgon av mig och emelie ska laga äggfrukost till familjen. Så det är bäst att jag somnar nu så jag vaknar i tid. För lets face it, emelie gör iiinte lika god äggröra som jag :) natti! 

Detta lagade jag till familjen i onsdags. Tacogratäng. Hur god som helst! Känner mig lite som en wifey. Whats happeeeninnng!?
Kategori:

Godmorgon fredag!


Kategori:

Torsdag - check!

Massvis med hart of dixie avsnitt, jobb, tvättstugan, funderingar, akuten, städning, internetshopping. Ja ungefär det ni har missat dem senaste två dagarna. 

Imorgon är det fredag och det känns fantastiskt! Längtar ihjäl mig till nästa vecka då hela familjen ska åka till landet och fira påsk! Lite av en Tradition. Har saknat landet sjukt mycket och det ska bli såååå skönt att få en liten paus ifrån lilla Kallhäll och komma bort några dagar :)

Hahahahaha! Avslutar inlägget med denna bild. Sååå min humor. Godnatt. PUSS!
Kategori:

Godmorgon tisdag!




Idag är en bra dag! Vaknade på helt rätt sida. Rensade massvis med saker igår och mitt rum ser nästan helt perfekt ut igen. Hade nästan glömt hur fint det verkligen är, haha! 

Jobbar till 5 idag och direkt efter jobbet blir det gymmet med systeryster. Låt svetten rinna säger jag bara, nu jävlar! 

Btw så va senaste twisted avsnittet GALET! Grät tillochmed i slutet. Rekommenderar den serien starkt! 

Nu är jag snart framme så nu måste jag avsluta. Vi hörs senare! PUSS!
Kategori:

Måndag

Dags för förändring. Big time. 

Sitter på bussen påväg till jobbet. Vädret kunde varit roligare kanske men annars känns det bra att komma in i rutiner och starta en ny jobbvecka faktiskt. Saknar alla underbara ungar och mina kära kollegor. 

Vi hörs mer senare. PUSS!
Kategori:

Tatuering

Jag och min älskade b2 tatuerade oss ju i torsdags. En vänskapstatuering. Remember Yesterday.

Det är ifrån en låt som vi har lyssnat på sedan vi var 12 år och den är verkligen vi. Den symboliserar så mycket minnen och kärlek. 

Jag älskar den!
❤❤❤
Kategori:

Lördag

Hej alla fina! 
Igårkväll blev det chillkrök hos tessi sen pg och mp. Haha herrejösses. Idag har vi kollat på Edvins fotbollsmatch. Riktigt roligt och underhållande. Många missade målchanser, tillochmed med öppet mål haha så man fick sig några skratt. 

Jag och finaste mamma! ❤

Nu ska jag kolla senaste Twisted avsnitten sen vankas det grillkväll med brudsen! 👍
Kategori:

Märkta för livet ❤

Nu är jag och min älskade syster, soulie och bästavän. B1 & B2, märka för livet. Mer text och bilder får ni imorgon. Jag är dödstrött och behöver min skönhetssömn. Natti natt!

#tbt
Kategori:

April april

Haha. Japp. Det var ett april skämt. Självklart ska jag inte lägga ner min dyrbara blogg. Känner mig lite mobbad dock när inte en jävel verkade bry sig. Haha... 

I helgen var jag på jobbkryssning. Hade sjukt kul måste jag säga. Var vaken 40 timmar och somnade rätt gott där på lördag kväll.
I söndags färgade jag håret. BYE BYE rödtott. Kommer sakna det men nu var det dags för lite vårförnyelse. Ska lägga i blonda slingor nästa månad hade jag tänkt.

Step 1
Step 2
Done!

Och imorgon ska jag göra tatuera mig igen. Exited as hell! 
Och snart är det fredag. Satan va härligt :) nu ska jag strax lägga mig i badet ååååhhh så härligt! Hoho. Puss!
Kategori:

Hello, Goodbye

Jag har tänkt på det här ett tag nu och känner att det är dags. Jag kommer lägga ner bloggen. Har brist på både tid och fantasi och känner inget som helst sug längre. Ni kommenterar ALDRIG och ja, det känns bara meningslöst helt enkelt.

Men jag ska inte ljuga, jag kommer sakna det otroligt mycket. Har ändå levt ihop med denna blogg i 6 år nu. Mycket man har varit med om tillsammans. 

Och kära läsare, vissa som följt med från dag 1. Tack för denna tid. Vi får se om jag ändrar mig i framtiden och startar upp bloggen igen. Men inte som det känns nu iallafall. Kärlek och respekt! Xoxo eran favvobloggeska. 
Kategori: