Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Ännu en arbetsdag avklarad! bara torsdag och fredag kvar sen är den fantastiska och underbara helgen här igen!

Nu ska jag börja fixa mig litegranna sen ska jag mamma pappa edvin hjalle och krister iväg till solvalla. ska försöka bjuda på lite bilder senare! PUSS!
Kategori:

tisdag - check

Jag är helt jävla slut. Kom precis innanför dörren och mina fötter värker. Att arbeta en heldag med converse är inget att rekommendera.
 
Idag blir det middag ifrån Kams wookhouse som ligger precis nedanför oss. Snubben som jobbar där lagar den bästa thaimaten!
 
Sen blir det chill resten av kvällen. Tänkte åka och shoppa lite men det får nog vänta några dagar. 
 
Måndag och tisdag är avklarat och snart är det fredag. Veckorna flyger förbi and i love it! 
Kategori:

Nu får det vara nog!

Det här får nog bli mitt fetaste förlåt hittills! trodde nästan att jag skulle lägga ner bloggen. Men jag vill ändå kunna skriva av mig när jag känner för det.
En mega semester på 6 veckor har resulterat till 0 sug på att blogga. Har hittat på miljontals andra roliga saker istället. varit i Småland, varit på landet, åkt kryssning, åkt ut en heldag till skärgården, haft ett par heldagar vid badberg med medtag av mat, snacks och öl, rockat loss 2 kvällar på patricia, ett par oförglömliga nattdopp, kräftskiva m.m. Denna semester har varit grym!
Förra veckan var det så mycket med det nya jobbet osv så då pallade jag inte heller blogga. Men nu kanske det är dags att komma igång.
Ikväll är det både idol och Paradise hotel. Jävlar! får se om jag väljer att lägga mig redan vid 22 ikväll eller om jag inte kan hålla mig borta från premiären av PH. Vad tror ni? haha ;)
nu ska jag duscha. sen käka middag. massvis med bilder bjuder jag på senare idag eller imorgon. PUSS!
Kategori: