todays pic's

 
 
 
Dagen har bestått utav mys, videoinspelningar och dans ute i snön med bror, fika med familjen och mormor, storhandling i Falun samt hämta upp emelie och hjalle som kom med tåget och sedan några öl och ett par timmars kortspel. Morgondagen har mycket att bjuda på så nu är det stor dags att slagga. PUSS!
Kategori:

Kan man begära mer?

 
Att vakna upp till det här 2 dagar före julafton! Det är ren lycka. Helt fantastiskt. Håller tummarna att Stockholm också får uppleva en vit jul. 
 
Emelie och hjalle kommer hit senare. Dom jobbar nämligen idag och tar därför tåget. Ska bli skoj. Längtar tills julafton när vi alla är samlade för att fira en riktig jul på landet. Det är 14 år sedan sist. Helt sjukt.
 
Annars då, jag ligger i bäddsoffan och myser. Helt vitt ute och mycket att se fram emot. 
Kategori:

Hej mitt vinterland.

Hej!
 
Fullspäckad vecka med jobb, julbord, julshopping, simning, minijulafton med brudsen, party och packande. Nu är vi på landet. Så otroligt glad för det. Snö är det också.
 
 
Jag är numera brunett. Färgade håret ännu blondare än innan för 1 vecka sen. Men jag trivdes inte riktigt och tyckte det var gult i vissa ljus så igår färgade jag håret brunt. Nu saknar jag det blonda och vill typ börja gråta när jag kollar på alla blondie bilder. Men men. Till sommaren kommer jag garanterat bli blond igen! 
 
 
Annars inte mycket mer. Nu är jag ledig 1 vecka till sen jobbar jag 2 dagar, sen är jag ledig 1 vecka till. Så jag klagar inte. Känns otroligt skönt. Och sista veckan på jobbet var hur mysig som helst. Blandannat kyrkvandring, luciatåg och julspel. Fina presenter fick man också. Älskade barn.
 
Men nu är klockan mycket och jag är laaagom sliten efter gårkvällens bravader, så vi hörs mer imorgon. Lovar att bjuda på massa mysiga bilder. PUSS!
 
Blondie vs Brownie 
 
Kategori:

sunday funday

Hello! Åh vilket underbart jävla bra humör jag är på. Helt otroligt.
 
Startade dagen med att färga håret. På mig själv. Helt själv. Sjukt stolt med tanke på hur långt och framförallt tjockt hår jag har. Det blev iaf väldigt väldigt mycket ljusare än innan och jag är fort ovan. Men jag vänjer mig nog snart. 
 
Efter x antal timmar av hårfärgning så åkte jag iväg med mamma och pappa till Outlet. Köpte lite julklappar och även 1 kofta och 3 par skor till mig själv. Hehe.
 
Nu är vi hemma. Jag ligger i sängen och lyssnar på musik. Snart är det dags för middag sen ska jag hem till tessi med mackan. 
 
Grym söndag! 
 
 
Kategori:

obeskrivlig kärlek.

Min familj. Min älskade familj. Skulle aldrig kunna beskriva för er som läser detta hur otroligt roligt vi har med varandra. Hur förbannade vi kan vara på varandra. Hur vi helt plötsligt får för oss att ha vighetstävling eller dance off i köket. Hur vi känner varandra in och ut. Vet varandras gränser. Ibland jävlas lite extra med flit. (Hehe). Nej men på riktigt så är det helt sjukt hur nära man kan stå varandra. Jag har så roligt med min familj och jag är så glad att jag har dom vid min sida varje dag. Ibland kan det vara jobbigt. Om man är trött på morgonen och en sjungandes pigg pappa kommer in och bestämmer att man ska upp och äta frukost hela familjen. Eller när man bråkar med 1 familjemedlem och tillslut med 2 stycken till. Eller när man ska duscha på kvällen men 3 stycken står före i kön. Men vet ni? Detta spelar ingen roll. Bråk, skrik, skratt, tårar, glädje. Detta gör oss till en familj. Vi har varit med om så sjukt mycket, både gott och ont. Och tillsammans klarar vi allt. 
 
Kärleken till min familj kommer jag aldrig någonsin kunna förklara med ord. Aldrig. Dom värdesätter jag mest av allt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori:

Går inte att sluta skriva.

Ojojoj. Dagen har bestått utav 8 timmars total rensning. Har haft så mycket skit i rummet så det finns inte. Och i och med att mitt rum är störst så blir det lätt att folk dumpar sin skit där. Haha. Har rensat massor med böcker och dvd filmer, kläder, sovsäck, luftmadrasser u name it. Har även bytt plats på garderober osv så jag har en bättre plats för alla mina skor.
Min crosstrainer och mitt stora skrivbord ligger båda ute på blocket. Så fort jag får dem sålda ska jag köpa en vit byrå med en vit hylla över, sänglåda att ha alla nostalgi saker i (skolkataloger, dagböcker, foton m.m) sen ska jag även köpa ett sminkbord. Har länge velat haft ett. Dom är ju sååå fina!
 
Utöver all rensning så har vi ätit jättegod lucia brunch samt latat oss och köpt hem pizza till middag. Jag och pappa var iväg och dumpade massa prylar på myrornas. Kul att sakerna kan komma till användning. En del hade vi att slänga på grovsoporna också. Mamma och pappa hade en liten rensning idag dom med. 
 
Imorgon ska jag förmodligen lyckas färga håret. Måste även hinna med lite julklappsshopping. Köpa nya skor måste jag göra också. Jösses. Det är mycket nu! 
 
Våran kära kusin hjalle kom förbi en sväng också. Skulle egentligen med och skåla för hans nya jobb men jag började må sjukt illa så jag skippade det. Han och syrran fick klara sig utan mig denna gång. Istället ligger jag i badet och njuter av värmen och tanken på att jag är ledig imorgon och bara har 1 vecka kvar att jobba innan det är dags för julledighet. Underbart! :)
Kategori:

bildbomb från missad bloggtid

 
 
 
 
Kategori:

monsterupdate aka Lucia present från mig till er ;)

Hej alla fina!
 
Kollade tillbaka i arkivet. Gud vilken engagerad bloggerska jag var en gång i tiden. Ibland kan jag sakna det. Men intresset finns inte kvar på samma sätt längre. Men jag är otroligt glad att jag har bloggat i så många år då det är skrattretande kul att kolla tillbaka på dom gamla trotsiga tonåren. 
 
 
Ja vad ska man säga? 
 
Livet rullar på som vanligt iallafall. Jobb, familj, vänner. Snart är det jul. Idag är det lucia. Jag blir som ett barn på nytt när julen närmar sig. Det spritter i hela kroppen av alla lyckorus. 
Den 21a åker vi, hela familjen och mormor till dalarna för att fira jul. Senast vi firade jul på landet var för ungefär 14 år sedan så jag är gladare än någonsin över det beslutet. 
 
Idag ska jag mamma och pappa iväg och kolla runt lite. Jag behöver ett par nya vinterskor då hela sulan har släppt på mina som jag köpte för knappt 2 månader sedan.. rätt drygt med tanke på att exakt samma sak hände förra året med exakt likadana skor.
 
Igår efter jobbet åkte jag till jakan och mötte upp oliwia och Terese. Vi kollade på idol finalisterna som uppträdde, käkade på tastys och girltalka. Efter det åkte jag hem till det stora julbaket som väntade hemma. Vi höll på ett tag. Hade allsång till Tänd ett ljus m.m. 
Efter det var jag helt färdig men jag lyckades hålla mig vaken igenom senaste vampire diaries och pretty little liars avsnittet. Såklart. 
 
Nu är det dags att duscha och göra sig iordning. Kanske uppdaterar lite senare om ni har tur. PUSS!
Kategori: