:)

sommar sommar. underbara sommar. svensksommar är ju bland det bästa som finns när vädret är som nu. ligger ute på ballen och solar. har smörjt in mig med hawaiian tropic och hoppas på att äntligen få lite brunbränd hy.

kom hem från Småland i söndags. hade det hur bra som helst. god mat, grillning, volleyboll turné, underbart sällskap, semesterfest i Sävsjö, loppis, sång, dans och skratt i mängder!






























Kategori:

catching up

Hej alla underbara!

mycket har hänt sen sist jag skrev. Jag har jobbat klart på min älskade förskola som jag har jobbat på sedan april förra året. Känns fortf overkligt. jag kommer sakna mina älskade underbara kollegor och alla fantastiska och fina barn som har varit som en extra familj denna tid. Så mycket kärlek som har bidragit med. Jag är så sjukt tacksam att jag hamnade just där. Kunde jag aldrig tro första dagen jag kom dit, att där skulle jag stanna i över 1 år. Där skulle jag lära känna så otroligt fina människor. nu är det dags för nya utmaningar i augusti. kommer börja jobba på en skola. så det blir definitiva nya utmaningar.

Annars då. I söndags så var jag emelie edvin hjalle och Sandra och kollade på 22 jumpstreet i kista. grymt bra rulle! skrattade till varje scen. man trodde inte att 2 an kunde vara lika rolig som 1 an men chockade nog så var den tillochmed roligare.

Igår var jag iväg och skrev på anstälkningsavtal så nu har min semester börjat på riktigt. 6 veckors semester. helt sjukt! förra sommaren hade jag bara 2 veckor så vi får se om jag börjat klättra på väggarna efter ett tag men jag ska försöka att bara njuta och unna mig själv detta.

Vi var även iväg och fixade fint vid gravarna igår. min älskade morbror olle. Jag förstår fortfarande inte att du är borta. varje gång vi sitter och pratar gamla minnen så bränner det bakom ögonlocken. knasiga underbara du, jag saknar dig.


förtillfället så fixar jag i tvättstugan sen ska jag och min älskade b2 åka till jakan och kolla runt i butiker, luncha och girltalka tills vi får ont i mungiporna. hehe!

imorgon åker jag mamma pappa och edvin till Småland och hälsar på min kusin och hennes son sen åker vi till mammas bästavän anja och hennes familj och stannar där tills söndag. Vi har alltid så otroligt roligt ihop. Våra familjer är som gjorda för varandra. Så det ska bli grymt.

nu måste jag börja fixa mig. men vi höres när vi höres. Förmodligen imorgon då vi ska sitta i en bil i 5-6 timmar. PUSS!


Kategori: