söndag

Ligger här i sängen med golvfläkten på. Nu är det sommar! Fasiken så skönt. klockan är mycket och jag hinner inte skriva min monster utdate om alla dagar jag har missat nu. så det får vi ta imorgon. Då lovar jag att bjuda på en och annan bild också :) natti natti. PUSS!
Kategori:

bästa kvällen!

Hej alla fina!

Igår var det tänkt att jag skulle med emelie hjalle Sandra Ingman och Karin ut men jag och emelie började bråka i sista sekund, om världens onödigaste sak. (syskonkärlek), så jag stannade hemma och kollade säsongsavslutet av vampire diaries istället. helt sjukt. låg och grät hur länge som helst!

idag gick jag hem till oliwia en sväng och satt och snacka och sola. sen drog jag mamma och pappa till pizzerian och käkade god mat på uteserveringen sen fortsatte vi till båtmacken där det var liveband. supertrevligt! sen tog vi taxi till pubbanken där det också var liveband. riktigt bra drag! vi träffade på helen och sen kom tove också. Vi dansa loss och hade hur kul som helst. När vi skulle gå så hittade vi två fotografer som fick fota oss allihopa. sjukt mycket skratt blev det kan jag säga!

Denna kväll har varit den roligaste på sjukt jävla länge. Man kan ha kul nyktert. det har jag VERKLIGEN lärt mig under dessa 6 veckor. är så över hypad och glad just nu! önskar att den här kvällen aldrig tog slut!












Kategori:

Mot båtmacken!





Kategori:

godmorgon fredag och sol!



vädret är äntligen som det ska, det är fredag och humöret är på topp! och ni ska få mycket uppdatering och bilder i helgen. kan inte bli så mycket bättre!
Kategori:

godmorgon torsdag och förskolansdag!



Kategori:

nattinatti

Kategori:

måndag

Så kul att det fortfarande är trogna läsare som tar sin tid och klickar in här! :) 
 
Måndagen är avklarad. Känns underbart! Imorse innan jobbet kokade jag ägg som jag hade med mig. Tänkte börja med det nu igen, till frukost och mellis. Dom blev sådär perfekt löskokta. Mums!
 
Jo men nyttigare kände jag mig ju, tills jag kom hem, blev uttråkad och bestämde mig för att baka en kladdkaka. Smeten blev ju så farligt god så självklart var man tvungen att smaka "1" sked. 
 
Annars så leker livet förtillfället. Jag älskar mitt jobb, mina kollegor, mina vänner, min familj och förundransvärt min nya telefon. Det trodde jag inte men jag har blivit smått förälskad. 
Har tagit så många bilder och kameran chockar mig lika mycket efter varje gång. 
 
Ang helgen så hade vi en familjekväll hos faster bubba i lördags med massa mys och eurovision. Jag personligen tyckte att Sverige skulle vinna. Men mina andra favoriter var Malta och Armenien. Tyckte även om Norge, Danmark, uk och Holland. Många bra låtar var med i år faktiskt! 
 
Bjuder på lite bilder sen ska jag lägga in kladdkakan i kylen. PUSS!
 
Kategori:

lördag

Hej alla fina!
Igår blev det en lugn kväll hemma med pappa. Alla andra var iväg på äventyr så det blev lite kvalitetstid med min käre far. Lets dance och snacks!
 
Idag ska hela familjen hem till faster bubba och spela pingis, kolla eurovision och äta massa gott! 
 
 
 
Kategori:

👌



Kategori:

Fredag!

Hej alla fina! förlåt för dålig uppdatering, har haft fullt upp med nya telefonen och städning osv.

just nu är jag på jobbet, har rast så jag sitter i lekhallen på stegen till rutschkanan och pillar med telefonen haha! måste säga att jag har börjat gilla telefonen mer och mer för varje dag. Den har ju stört bra kamera. och igår kollade jag på ett avsnitt av pretty little liars i badet, otroligt Nice med en sån stor skärm då.

planerna denna helgen är väl att nöta pll avsnitt, kanske skulle träffa b2 ikväll också :) men vi hörs mer senare. PUSS!



Kategori:

hyfsat bra kamera



Kategori:

Vet varken in eller ut

Nu ligger jag i badet. Det har varit en fullspäckad dag om man säger så. Fixning av ny telefon, fick bli den senaste Samsung, köpt sladd till mina högtalare m.m. Käkat på Ikea osv. En hektisk dag tillbringad med min älskade syster.

Har kommit hem och fixat och trixat med nya telefonen. Har inte förstått ett skit och legat och gråtit som en snorunge. Jag hatade Samsung redan efter 1 minut. Men jag ska ge den iaf 2 veckor och gillar jag den inte då ska jag byta tillbaka till min iphone och sälja denna.

Nu ska jag duscha sen sussa. PUSS!

(skulle lagt upp bild om jag förstod hur man gjorde -.-)



Kategori:

Måndag - check!

Imorgon kommer jag fatta mitt största beslut på otroligt länge. Jag kommer nämligen byta från iPhone till samsung. 

Jag älskar min iPhone. Men jag kan få den senaste samsung för bara 50kr mer i månaden. Eftersom jag har betalat klart min iPhone så kan jag bara förlänga mitt abonnemang och plocka ut en ny telefon. Jag har nu 5 megapixel och på samsung är det 16 megapixel. 2 gb har jag på min nu och 6 gb är det på samsungen. 

Jag blir så otroligt bekväm och har svårt för förändringar men nu känner jag att det är dags att kasta loss mina vingar och testa någonting nytt. 

Lite småshopping med syster fick det bli idag också och mat på Kina restaurangen efteråt. Gick hem ifrån jakan och plockade en varsin blombukett till mamma påvägen. Hon blev så glad så :) 

Men nu måste jag sussa. Natti! ❤
Kategori:

#youmakemesmile



Kategori:

Från landet till mp

Hej alla fina läsare! 
Har varit på landet, åkte i onsdags och kom hem igår. Finns som sagt inte tillräckligt bra mottagning för att blogga där uppe. Men nu är jag tillbaka. 

I onsdags åkte vi vid halv 4 tiden och kom fram vid halv 10. Vi stannade till vid byn först och kollade på majbrasan. Sen åkte vi till stugan och packade in allt osv sen blev det verandamys med mamma o pappa med musik och massa snack. 
Resten av dagarna bestod av minishopping i Falun, hälsa på kusin Hampus, kolla in Björns nya hus han ska flytta till, mata hästar, fiska, spela Kubb, grilla, spela fotboll, kolla massa pll avsnitt, lyssna på bra musik.

Dagarna gick som vanligt alldeles för fort och jag hade gärna stannat lite till. 









Igår kom vi hem vid runt 18 tiden. Otroligt skönt att hoppa in i duschen måste jag säga!
Sen blev det pg med emelie Sandra och Hjalle. Sen drog vi till matadoren och avslutade på mp.. Haha! Jag hade gärna skippat det sista där -.- 
Och Fyfan, när man är nykter på mp så får man sig verkligen en väckarklocka. Usch va vidriga folk är alltså. För det första ser man förjävlig ut när man är för full, sen tror man att man kan dansa som Queen b. Nej. Fy. Får ångest när jag tänker på hur mycket jag själv har skämt ut mig där.. 

Kom hem, käkade och gick o la oss. Somnade vid halv 5. Men ändå är jag pigg och glad idag :) det lönar sig att inte dricka alkohol. 

ne Nu måste jag duscha. PUSS!
Kategori: