Ulla rider, Ulla red.

Hej och Hallå!
i fredags vart det grillning med alla tjejer för att fira att älskade linda kommit hem efter 5 månader i österrike. hur trevligt som helst!

och i lördags firade jag att jag varit rökfri i 3 månader och nykter i 2 månader med en tripp till ullared. jag Terese och mackan. vilken fantastiskt kombo!

kl 8 på morgonen var vi inpackade i bilen och resan började. Efter en 2-3 pauser med mat och även lottskrapning så var vi framme. ca 6 timmar senare.

Vi handlade lite frukost och sånt på Coop innan vi drog och hämtade nyckeln till våran stuga. det var till våran glada förvåning när vi slog upp dörren. vilken otroligt fräsch stuga. WOW! stortrivdes.

började med att skåla med en öl innan vi rörde oss mot köpcentret. vi fick med oss en heldel inklusive en bild med Ola Conny. check! vi avslutade med en middag på rasta restaurangen utanför innan vi fortsatte tillbaka till stugan. ölspel, snack och skratt ägnade vi nästkommamde timmar till innan det var dags att inta våra nybäddade stugsängar.
sista dagen började vi med God frukost. Efter det fixade vi oss och packade ihop alla saker. lämnade tillbaka stugnyckeln och slängde sopor. sen åkte vi till varuhuset för en sista omgång innan hemfärd.

Denna dag blev det lite mer shopping. och ack så nöjd jag är. fick med mig kläder, underkläder, parfymer, smink, sängkläder, fotoram och en assnygg lampa plus lite till! slutsumman hamnade på närmare 3500 kr och jag fick med mig ca 65 st nya prylar hem!

på hemfärden var vi alla lite småsega men vi ägnade större delen till gåtlekar och allsång. stannade även till och åt. Jag betalade 170 kr för 6 st små torra kycklingbitar.. eftersom salladen inte föll mig alls i smaken. ruccola och bladsallader osv är ingenting för mig. Jag vill ha vanlig isbergssallad om jag själv får välja, helst med lite rödlök och fetaost i. Men man får inte alltid som man vill.

slutsummering utav helgen: Jag älskar ullared, deras stugor får 5/5 toasters, Ola Conny är förmodligen lite småless på alla selfies, gåtlekar är bra för att fördriva tiden i en bil och slutligen så är sällskapet mycket viktigt. tur att mitt sällskap var så bra!






















Kategori:

torsdag

(Utsikt ifrån mackan. Kallhäll ❤) bilden skulle egentligen vara längst ner men den hamnade här. Höhö.
 
 
Godmorgon!
Ligger i sängen. Ska kliva upp om några minuter. Detta måste vara mitt första morgoninlägg sedan skoltiden. Brukar i vanliga fall snooza lite tills jag måste gå upp men idag vaknade jag innan kl ringde för jag var så brutalt kissnödig. Sen kände jag att det var onödigt att somna om för då skulle det bara bli ännu jobbigare att kliva upp sen. 
 
Igår mötte jag upp tessi i jakan efter jobbet. Jag lämnade tillbaka en tröja sen kollade vi runt lite och handlade mat. Efter det drog vi hem till markus, sen kom micke också. Vi lagade god ryggbiff med fetaost sallad. Efter det låg vi i soffan och pratade gamla minnen och kollade gamla bilder tills klockan drog iväg och det var dags att gå hem. 
 
Imorgon är det torsdag och jag hoppas på lika fint väder idag som igår. You just gotta love it! Ha en fin dag! PUSS!
 
 
Kategori:

no caption needed. 💕















Kategori:

Helgen

Hej alla!
med dunder och brak har vi redan hoppat till söndag. helgen går liiite för fort i min mening.

Men den har varit bra. Den började med lite shopping och käk i Outlet med syster. och på lördagen så överraskade vi mamma med en tjejkryssning eftersom boysen drog en 4 dagars till Malta. Mamma blev jätteglad och vid 4 tiden bar det iväg mot båten. Birka Cruises som enligt mig var otroligt fin. mycket flottare än de andra båtarna jag har åkt. vi åt gott, lyssnade på musik, pratade, spelade på maskiner, träffade roligt folk, satt och sola ute på däck osv.
En riktigt mysig kryssning bara vi 3. det bestämde vi att ha som tradition. dock på sommaren, när det är riktigt varmt.

nu är vi hemma, allihopa, även pappa och edvin kom hem. så ikväll blir det förmodligen lite familjemys med någon film eller liknande.

Jag älskar min familj!

(bilder kommer lite senare, så vi hörs då! PUSS!)
Kategori:

Livet, livet.

hello!
jobbdagen gick bra. När måndag och tisdag är avklarade så flyter resten utav veckan på rätt bra enligt mig. helgen närmar sig med underbara steg.

Efter jobbet blev det kista, lite småshopping och middag. käkade giros med sallad och extra sås. perfekt lchf middag! ❤ hur gott som helst. köpte även med mig lite mat hem. Blandannat kvarg, hallon, grädde, ramlösa och påfyllning utav mandelmjöl och fiber husk så jag kan laga lite flera lchf pannkakor blandannat.

direkt när jag blev avsläppt hemma så var det dags för hemmaträning. har kört ca 4 ggr i veckan nu ett litet tag. Och flera pass ska det bli. svetten bara rinner och jag älskar det. brukar köra 25 minuters cardio pass på Youtube och avsluta med egna övningar. Efter det är man helt färdig kan jag lova.

nu ligger jag i badet med gott samvete och är glad och tacksam att jag och alla som jag älskar är friska och mår bra. Man ska vara tacksam och inte ta saker förgivet, vilket är rätt lätt hänt ibland.

Big love!
Kategori:

Måndag - check!

Hej å hå!
 
Måndagen är snart förbi och veckan har startat i ruskig fart. Hade en glad känsla när jag gick ifrån jobbet idag. All energi och alla skratt dessa ungar bidrar med alltså.
 
 
Efter jobbet tog jag bussen till min söta mormor. Vi satt och pratade ett tag innan emelie och hjalle dök upp. Det blev kortspel och fika (dock inget för min del). Jag kan även tillägga att jag vann på Chicago! Vann även på bowling i helgen. Det går bra för mig i spel nu förtiden. Kanske för att det står still på kärleksfronten? Haha. Dock är jag glad för det. Skönt att vara singel enligt mig. Iallafall just nu!
 
 
Sommarlängtan blir allt större och flera planer smids. Jag är mer laddad än någonsin. 4 veckors semester har jag ansökt om och jag ska ta vara på varenda jävla dag!
 
 
PUSS!
 
Oj vad jag älskar kvinnan och årstiden på denna bild! ❤🌞
 
 
 
Kategori:

🌞

Nu har jag klickat hem lite mer sommarfint. Är helt kär i båda dessa klänningar! 😍





Kategori:

summering utav min dag



Ja, man kan svettas så mycket att det rinner ner svett i ögonen. Ja, man kan gråta när man tittar på Saltkråkan och Nej, mina lchf choklad"bollar" blev ingen större succé. sen måste jag även tillägga 1 till. Nej, man kan inte tröttna på Vampire diaries.
Kategori:

bildbomb



































Kategori:

guess who?

Hej! 
Jag lever. Surprise! 
När jag klickade in och såg att det fortf är fina människor som klickar in här så kände jag lite att det är min skyldighet att ge er lite update.
 
Livet rusar på. Bokstavligt talat. Det är snart sommar liksom. Hur sjukt är inte det? Det var ju nyss vinter.. jaja, jag klagar inte!
Längtar tills nästa månad. Maj är nästan den bästa månaden om man tänker efter. Man har alla dessa förväntningar framför sig. Den riktiga värmen börjar komma. Uteserveringar öppnar. Riktigt härlig månad. 
 
Jobbet flyter på som vanligt. Kommer förhoppningsvis få förlängt en termin till.
 
Så småningom ska jag väl utbilda mig är tanken men just nu har jag inte bråttom känner jag. Ska spara lite pengar till körkort osv först sen får vi se när det blir dags att hoppa tillbaka till skolbänken. Ingenting som lockar just nu måste jag säga. 
 
Annars då. Ja. Jag har varit rökfri i ca 2 månader. Nykter i 6 veckor. Och så började jag med lchf för 2 veckor sedan. En fet eloge till mig själv! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla gamla Vampire Diaries avsnitt. Vi hörs! Lovar att det inte kommer ta lika lång tid som sist. Vem vet. Kanske dyker upp ett till inlägg redan ikväll? PUSS!
Kategori: