lite matinspo

















Kategori:

blogg abstinens

HEJ!
 
Jag heter Elise. Ifall ni hade glömt det. Jag ska inte göra något dumt som att lova att börja blogga flitigt igen. Ville mest bara kika in och skriva en rad eller två. 
 
Vaknade vid 6 tiden.. fråga mig inte varför jag gör något sådant dumt på en ledig lördag, för jag har faktiskt ingenaning. Med lite smått svårt att somna om så har jag legat och pillat på telefonen, och vipps så kom jag in på mina gamla blogginlägg. Måste säga att jag var en otroligt aktiv och grym bloggerska en gång i tiden. Konstigt att jag inte blev kändare... haha! 
 
Tänkte bara lite kort gå igenom vad som händer i mitt liv, då jag har halkat efter lite med updaten här.
 
Jag jobbar fortfarande på skolan, hjälper till i klassen är på fritids och så är jag resurs. Trivs otroligt bra. Har fått ett nytt schema för terminen som jag är väldigt nöjd med då jag slutar ca 16 varje dag. Jag kommer få fast anställning i december :D Woho! 
Jag har varit rökfri i ca 7 månader och lchf har jag hållt på med i ca 6 månader vilket har resulterat i -14 kg på vågen. Inte illa om ni frågar mig!
Ska jag vara ärlig så ÄLSKAR jag mitt liv och allt som har med det att göra förtillfället. Jag får minst ett glädjerus varje dag. Ni vet när man bara spritter i hela kroppen av glädje så man knappt vet vart man ska ta vägen!
 
Och idag ska hela familjen plus hjalle och Johanna dra iväg till en skärgårdsö som heter Grinda. Jag stod och fixade matsäck igår bestående av omelettwraps med baconröra. Det ska bli upp till 22 grader så vad passar inte bättre än att dra till skärgården? Himmelskt! 
Och så får jag även inviga en av mina alla nya fina sommarklänningar. Yey!
 
Ja och apropå det så är jag fortf ett shoppinhfreak. Helt stört. Nu har jag verkligen allt jag behöver och mycket där till när det gäller allt. Kläder, jackor, skor för att inte tala om smink. Så jag har utlovat ett Shoppingförbud på mig själv i 3 månader. Ska äntligen börja spara pengar.. haha! På riktigt denna gång. Även fast det känns som jag kommer bo hemma tills jag är 40 år. Med dessa sjuka priser är det inte så konstigt. 
Jag har även kommit igång med träning. Gör 60 squats varje dag plus en promenad på närmare 3 km varje rast. Simmade i torsdags, vilket jag kommer göra varje torsdag framöver. Och en och annan helgdag. På tisdagar blir det annan träning. Så som hopprep och olika övningar eller joggning. 
I torsdags imponerade jag på mig själv på simpasset. Jag körde en uppvärming på 1 km. Alltså 40 längder. Frisim. Utan att stanna. Och därefter 1 km till med olika simsätt och övningar. Vilken känsla det var efteråt! 
1 km uppvärmning var en klackspark förut när jag gick i simning. Men nu var det ändå ca 8-9 år sedan jag slutade så jäklar va skönt.
Det klarade jag aldrig av i vintras när jag simmade på fritiden. Märks att man är lättare. 
 
Igår klippte jag även håret. Så sjukt mkt kortare. Känns super fräscht. Jag och min frisör kom överens om ett återbesök om 2 månader med klippning och färgning. Ska verkligen börja ta hand om mitt hår nu!
 
Nej nu hörni.. Haha! Det märks att jag har saknat bloggen när jag skriver en HEL bok om allt jag kan tänkas komma på. Tror faktiskt INGEN orkar läsa hela detta inlägg. Men om inte annat så har jag mycket läsning att kolla tillbaka på framöver i tiden och det är faktiskt sjukt kul. 
 
Nu ska jag försöka sova en timme till eller två innan det är dags att gå upp och packa iordning allt för utflykten. Jag tänker inte lova er någon update senare eller så. Har märkt att det oftast blir en lögn. Jag uppdaterar helt enkelt när jag känner för det, eller när jag får en sån här abstinens igen och kommer in och skriver 500 a4. 
 
PUSS!
Kategori: