sunday

Min helg har varit fantastisk. I fredags blev det umgänge med min älskade b2 och mackan. vi började hemma hos mig. spelade med andra ord och hade det trevligt. Våra vägar fortsatte och vi hade en riktigt rolig kväll.
Igår träffade jag bästa hanna som också kommit hem från Thailand nu. Vi lunchade och pratade om allt mellan himmel och jord sen hängde jag med till henne så umgicks vi tills kl halv 6 ungefär. då gick jag hem till tessi och käkade middag och kollade tv. snackade osv. Bästa dagen på länge. vad jag har saknat mina fina tjejer. mina bästa tjejer.

nu ska jag äta middag men uppdaterar mer sen. puss!
Kategori:

b2, tjejsnack och fredagskänslor.

 
Hej alla fina! Imorgon är det fredag och det ska bli lika fantastiskt som vanligt. Lite extra imorgon eftersom jag ska hänga med min älskade b2 som kom hem från Thailand igår. Yeeey! Glad to have u back!
 
Idag efter jobbet åkte jag till jakan och mötte upp min älsklings jennie. Käkade god sallad på tastys och satt och snackade om allt möjligt enda tills dom stängde. Hur skönt som helst och mycket roligt har vi framför oss!
 
Nu är det dags att sova. Bland det bästa som finns nu för tiden. PUSS!
Kategori:

walking down memoryline

 
Haha titta vad roliga saker man kan hitta i utkastet här på bloggen. Denna bild är ungefär 6 år gammal. 
 
Älskar att jag är bajsbrun i ansiktet och har en megablond slinga fram i luggen. Mycket exprimenterade man på den tiden och det kunde leda till denna cruella de vil fjortisliknande saken. Minns dock denna hårfärg och bilden ger ingen rättvisa. Den var faktiskt rätt cool. AIK mobilen i högsta hugg också. Så glad var jag för den minns jag. Stod och köade i flera timmar till den absolut första tele2 butiken skulle öppna och då hade dom blandannat ett erbjudande på den telefonen. Minnen minnen, underbara minnen :)
 
Står i min käre broders rum på bilden som då för tiden var fyllt med lego.. nu förtiden är det bara ps4 som gäller. Buuuhu vad tiden springer iväg!

memories never die

 

sjukstuga, vampyrer och gamla tider.

Hej bloggen!
även fast jag har legat hemma och varit sjuk sen i söndags så har jag konstigt nog inte uppdaterat. har varit fett trött. samt helt inne i vampire diaries som jag har börjat kolla om från början nu medan jag väntar på nya avsnitt. har redan kommit till mitten av säsong 3 så jag har legat i.

var nyss inne på mitt videofyme konto där jag har massa gamla videosar och det är sjukt vad mycket som har hänt på bara 1 år. måste säga att jag har mognat en del. Men är och kommer alltid vara samma galna och glada tjej.

I fredags drog vi och bowlade, jag Malin oliwia stella micke markus Samuel rasmus Leo krull och oscar. grymt kul. fortsatte därefter till matadoren där man stötte på en gammal vän eller två. trevlans! live musik också precis som det ska vara.
därefter blev det mp. dit man säger att man aldrig ska men hamnar ibland ändå. var otroligt skönt att sova när jag kom hem iallafall. dagen efter stod mysdag på schemat och jag tog det lugnt heeela dagen. På kvällen gick jag hem till stella och hade girltalk, kollade gordie shore och käkade chips. precis det som behövdes.

ja och på söndagen vaknade jag med feber och har legat hemma som en strandad säl ever since.
något positivt är dock att jag inte har rökt sen i lördags så jag ska nog ta tag i detta nu en gång för alla!

annars inte mycket mer, jag saknar gamla tider ibland, när man kollar tillbaka på gamla bilder och läser gamla blogginlägg osv, jag älskar vampire diaries, har fått en ny kändis crush vid namn William Levy och jag är lagom trött på vardagen. skulle verkligen vilja resa bort. Jag älskar musik. passionen jag har till musik har jag inte till någonting annat. Det är rätt sjukt. jaja, nu spinnar jag iväg rejält så innan jag börjar skriva om aliens eller något liknande så kan jag säga så mycket som Haaade och vi hörs senare! PUSS!



Kategori:

make a wish

nyduschad och trött. hoppas på lika underbara drömmar inatt, dock så stannar jag gärna kvar där ett tag eller så får drömmen bli verklighet.

thailändska köttfärssåsen blev en succé btw. Natti natti!
Kategori:

Imorgon kan man säga imorgon är det fredag

hello!
nu sitter jag på bussen påväg hem från jobbet. stressiga dagar, mycket personal borta. när jag kommer hem ska jag testa mig på thailändsk köttfärssås. hoppas på succé!

haha inatt drömde jag sjuka drömmar. var så otroligt besviken när jag vaknade. första drömmen var att jag tog ett smslån och åkte till Thailand och hälsade på mina bästavänner , som är där för tillfället. andra drömmen var att jag vann på skraplotter. men dom här lotterna var lite större, och med fler vinster. första lotten vann jag ungefär 300.000 och andra lotten vann jag flera miljoner på.
FATTA HUR SURT DE VA ATT VAKNA OCH KLIVA UPP EFTER TVÅ SÅNNA DRÖMMAR!? haha!

men vi hörs senare. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försvinna i tankarna ett tag. uppdaterar om köttfärssåsen senare. PUSS!
Kategori:

sweet Dreams.

Fullspäckad dag. Nu ligger jag nyduschad i sängen och SÅ redo att sova. Hörs mer imorgon. Pinky swear! Natti natti 😚
Kategori:

söndag.

Hej finisar! Det är redan söndag och helgen har sprungit förbi.
I fredags drog jag och emelie iväg på stand up på norra brunn. Özz Nûjen är grym måste jag säga. En del skratt blev det. Vi passade även på att köpa säsongskort så flera gånger lär det bli. Efter det drog vi till Harry b james. En riktig singelkväll bara jag och syrran. så lyckligt lottad att jag har en syster i nästan samma ålder, som man kan göra allt med. Tack mamma och pappa för den grymma tajmingen!
Igår blev det bara lugnt, kollade maleficent med emelie, kollade massa gamla vampire diaries avsnitt och avslutade med att titta på The single moms club, rekommenderar starkt!
Idag drog jag till jakan med min käre bror och syster. Kollade runt lite i butiker och käkade på pizzeria. 
Imorgon efter jobbet ska jag och emelie hem till mormor och hjälpa henne att ta bort julen, hennes gran mestadels, äta middag och så blir det förmodligen kortspelet Chicago som hon älskar. hon blir verkligen glad när vi kommer och hälsar på. Söta lilla mormor!
Sjukt att julen är över nu. Alla dessa förväntningar och underbara julkänslor och nu är de redan slut. tillbaka till verkligheten. sommaren känns rätt långt borta men det är det man har att se fram emot nu. Mycket som ska hinnas med innan dess men när den väl kommer så står jag där med öppna armar. Älskade sommar!
Nu ska jag fortsätta mysa i mitt rum som är fyllt avlevande ljus och bra musik från högtalarna. ❤
Kategori:

klapp klapp

 
Några dagar före nyår passade jag på att ge mitt rum en liten uppfräschning. Totalrensning, sålde lite grejer, och köpte en del nytt. Det behövdes. Och ack så bra det blev. En klapp på axeln till mig själv som monterade ihop både sminkbordet och byrån helt själv utan minsta lilla hjälp. 
Kategori:

bildbomb



















Kategori:

Vi siktar framåt

Hej igen. Åh vad jag har saknat min blogg. Satans mycket. Har tänkt ge den lite kärlek ganska länge nu men har alltid kommit någonting annat i vägen. Förlåt älskade blogg. Men nu är jag tillbaka igen. Nytt år nya tag känner jag.
 
Sjukt hur stor del bloggen var av mitt liv förut. Den har varit med om mycket. Mycket pinsamma tonårsfasoner och många olika stadier och faser. Vi har ändå hängt ihop i 7 år nu. Det är fan värt en applåd. *applåderar*
 
Jul och nyår har varit fantastiskt. Ledigheten var behövlig och otroligt skön. Mycket kärlek har man samlat på sig ifrån släkt, vänner och familj. Startar 2015 hyfsat sliten och otränad. Men lycklig som bara den. Kommer avsluta 2015 taggad och sim slimmad och ännu lyckligare. Detta året ska bli mitt år. Så är det bara. Vänskaper ska tas bättre hand om och saker ska tas tag i. Nu kör vi! Är ni med mig?
 
 
 
 
Kategori: