lyckligt lottad

Min helg var helt sjukt lyckad på så många olika sätt. 
Middag, shopping, bio, barnvakt åt världens finaste kusinbarn, bowling och party med massa underbara vänner. 
Helgen satte sina spår trötthetsmässigt. Men så värt det. 

Blickar tillbaka med ett leende. Så sjukt tacksam för detta liv och alla fina människor som jag har runt omkring mig. Blessed. Gnight! 😘

Kategori:

wow.

Kategori:

Lyckad fredag och fullspäckad lördag

Godmorgon alla fina sötnosar!

Lördagen är här och oj vad jag är taggad för denna dag. Jag och Emelie ska åka mot sumpan vid runt 12 tiden. Vi ska vara barnvakt åt våra 2 kusinbarn. Endre som är ca 1,5 år och Viola som är ca 3,5 år. Ska bli hur mysigt som helst. En heldag med bus och gos! 
Och senare ikväll är det bowling som gäller. Astaggad!

Igår efter jobbet åkte jag hem. Hann chilla ett tag samt byta om och fixa mig lite smått innan jag mötte upp emelie i jakan efter hennes jobb. Vi fortsatte mot kista för middag, shopping och bio. Vi såg den senaste Hunger Games filmen. Hur bra som helst! Har en liten små crush på Jennifer Lawrence. Shit vilken cool brud alltså!

Filmen var slut vid ca tolv tiden. Det blev en uber pop hem. Hur skönt som helst. En mycket lyckad kväll med min bästa syster och sambo. 

Hoppas eran fredagskväll var lika lyckad! PUSS!
Kategori:

onsdag

Hej alla fina!

Öppning imorse. Slutade vid halv 4. När jag kom hem lagade jag god middag bestående utav kycklingfile, smörstekta champinjoner och broccoli med ost i ugn. Super gott. Har även en matlåda tills imorgon. Sen tvättade jag även lite tvätt. Älskar onsdagar. Det har blivit lite utav min mat och tvättdag.

Sen har jag kollat 2 avsnitt utav Heroes med emelie. Galet spännande! Imorgon ringer klockan vid halv 7. Riktig sovmorgon gemfört med imorse. SKÖNT! Ligger redan under täcket och det lär inte ta sån jätte lång tid att somna idag med tanke på att jag klev upp vid 5 tiden. Så det blir ett par timmars sömn inatt. Underbart!

Hörs mer imorgon, PUSS!

Kategori:

mys. allt är bara mys.

Mjukisbyxorna är på. Myssockorna är på. Soffläge är intaget. Nu är det dags att mysa.

Kategori:

1 månad kvar tills tomten kommer.

Idag är det prick en månad kvar. En månad till den bästa traditionen någonsin. Till den mysigaste högtiden. Min absoluta favorit högtid. Julafton. 1 månad. 4 veckor. Jag längtar!

På söndag är det första advent och i helgen ska jag och Emelie börja julpynta här i myslyan. Ååååhh! 

Luciaträningen är i full gång med barnen på jobbet och julkänslorna smyger fram varje gång alla dessa julsånger sjungs. Min absoluta favorit julsång är Tänd ett ljus. Sen finns det ju så många fler. 

Stora lucia julbaket är det inte lång tid kvar till heller. Jag hittade recept på lchf pepparkakor här om dagen så det ska bli spännande.

Julkalendern ska även följas flitigt. Den verkar vara otroligt bra i år! Någon scen utspelas även i våran gympasal på jobbet. Lite kul.

Såhär såg det ut förra julen när vi firade i ett snötäckt skogsparadis på landet:
Kategori:

update deluxe

Hej alla fina!

Äntligen är måndag och tisdag avklarade! Nu närmar vi oss den underbara helgen!

Ligger i soffan och lyssnar på musik samtidigt som jag bloggar från mobilen. Och näsan bara rinner.. samt slemhosta på det. Imorse kunde jag knappt prata. typiskt. Annars hade jag åkt till gymmet efter jobbet idag i sin vanliga ordning. Men nej.. det började redan förra veckan och blev förmodligen inte bättre efter en heldag på äventyrsbad. Så nu bara hoppas jag att det blir bättre så jag kan vara tillbaka på gymmet i helgen. Det blir ju lite som en drog. Jag älskar att träna och få kroppen att jobba. Känna framsteg och ökad styrka etc. Känslan efter ett hårt träningspass slår det mesta. Så nu ligger jag här och tar det lugnt. Hoppas detta försvinner så fort som möjligt. 

I söndags åkte jag och min käre syster till jakan och köpte present till världens bästa pappa som fyllde 49 år igår. Vi hade även världens mysigaste kvällsmys. Vi kollade på solsidan samt Heroes och åt gott. Perfekt avslut på veckan!

 

Igår fixade vi iordning med presenter och promenerade hem till mamma och pappa. Det blev god middag och fika. Mamma hade förberett grädde och bär för min skull. Söta mamma! I present av mig och Emelie fick pappa en jättesnygg svart tröja, varma handskar och en massa nyttigheter. Han blev supernöjd! 

Världens bästa pappa. Kan inte sätta ord på den kärleken jag känner för dig. Du har varit den bästa pappan genom hela mitt liv och jag är evigt tacksam för dig. Jag är stolt att kalla dig för min pappa. Tack för allt du har gjort och gör för mig. Jag älskar dig!

Nu kom precis min kära sambo hem. Ska ta min lilla disk och sen ska vi kolla på Heroes. Våran gemensamma serie. Sjukt jävla grym måste jag säga!

Vi hörs kanske senare! PUSS!

Mitt hår är btw rödare/rosare än någonsin efter färginpackningen jag la i i helgen. Det har ju varit väldigt röd/rosa på senaste men nu verkligen lyser det. Synd att det tvättas ur så fort bara. Men men. Ilandsproblem.
Kategori:

måndag - check!

Hej alla fina!
Är för trött för att blogga nu. Lovar att uppdatera bloggen imorgon istället med mycket bilder och text :) PUSS!
Kategori:

söndag

Godmorgon alla fina!

Igår kom tessi, Julia och linda förbi. Vi pratade om allt möjligt, kollade på film, masserade varandra med min massageapparat och sjöng julsånger. Haha! En riktigt mysig kväll!

Nu ligger jag i sängen och myser och lyssnar på en ny favoritlåt!

Ska när som helst gå upp och väga mig. Brukar göra det på söndagmornar. Får se om den visar några hundragram mindre eller om det har stannat av lite. Spännande!
Efter det ska jag laga min goda lchfgröt.

Ha en grym söndag allihopa så hörs vi kanske senare! PUSS!
Kategori:

Actionbad - check!

Hej alla sötnosar!

Det blev verkligen en heldag. 1 timme tog det att åka dit ungefär. Sen var vi inne och röjde på badet i ca 3 timmar. Det var askul! Vi åkte flera olika rutschkanor. En som man fladdrade runt som en vante i och höll på att drunkna, den gick även min bikiniöverdel upp på under åket så jag satt och asgarvade hela vägen medan jag höll för brösten. Haha. En annan gång vi åkte den fick Edvin asont i rumpan så jag hade han liggandes i mitt knä kvidande hela vägen ner. Även då asgarva man hela vägen. 
Sen var det en där man fick åka med ringar. Antingen ringar för 1 eller ringar för 2. Vi provade båda. Plus att åka utan ring (fast man inte fick) Rules are made to brake som min käre bror sa. Haha. Bad ass.
Sen var det en annan som hette boomerang där man satt ensam i 1 ring och åkte ner för ett stup typ och en upp för en hög ramp, sen fort ner och upp för ett gupp osv. Sjukt kul!
Den sista var tävlingsrutschkana med tidtagning. Jag och Edvin var svinseriösa på denna. Fixade string så det skulle gå ännu fortare, slängde iväg oss i starten och sprang upp och ner för alla trappor för att slå yttligare rekord. Haha!
Och apropå trappor.. herrejösses! Vi har säkert gått 1000 trappsteg sammanlagt idag. Det var trappor till varje rutschkana. Inte bara 1 trappa heller. Men bra det, då fick man lite träning även denna dag.

Efteråt så stod pappa utanför och väntade på oss. Fina pappa. Han passade på att kolla runt i Västerås och gymma medan vi var på badet. 
Vi stannade på Max och käkade lite lunch. Blev en lowcarb burgare för min del. Sjukt gott. Flera borde ta efter den idén. Sen började resan hemåt. Edvin och Milotte låg och sov nästan hela vägen. Även jag slumrade till en sväng. Man blir trött av en heldag på actionbad. 

Vissa var lite tröttare än andra... Sötnosar!

Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Bara legat i sängen och kollat runt på mobilen. Samt lagat god middag. Fläskfile med beasås och stekta champinjoner.
Nu ska jag fixa och trixa i lägenheten för klockan 19 kommer mina tjejer förbi för en riktig myskväll. Hoppas ni får en fortsatt bra helg! PUSS!
Kategori:

lördag

Godmorgon!

Nu står jag här utan smink och med mysbyxor och väntar på att pappa Edvin och milotte ska komma och hämta mig. 

Mot Västerås! Iiiihhh! 

Kategori:

Fredag du underbara fina dag

Hej alla sötnosar!

Igår direkt efter kvällsmötet blev det gym. Älskar att utmana mig själv. Bli starkare och utvecklas.

Dagens outfit och detta ständiga jävla peacetecken. Det dyker helt enkelt bara upp ibland. Det är väldigt passande dock.

Efter jobbet idag hämtade jag ut lite paket på posten. I 2 utav dom fanns dessa. Love'em!

Glada miner när det är fredag!

Sen har det bara varit soffmys hela kvällen. Heroes, idol, ännu mera Heroes. Tills mina ögon höll på att gå i kors utav trötthet.

Nu är det hög tid för mig att sova. Kommer inte ta mer än 1 minut för mig att somna ikväll tror jag. Imorgon ringer klockan vid 08.00 för då ska nämligen jag Edvin och milotte till actionäventyrsbadet Kokpunkten i Västerås. Yey! Ska bli sjukt kul. 

Vi hörs mer imorgon! Sovgott. PUSS!
Kategori:

mega update!

Hej alla fina!

Förlåt för dålig update dom senaste dagarna. Har haft fullt upp. 

I lördags åt jag som jag skrev i tidigare inlägg middag med mina favorittjejer. Vi pratade, skrattade och kollade massa youtubeklipp. Vid elva tiden ungefär gick jag till min käre kusin Hjalle där även min syster var och hjalles kusin Konrad som vi har känt sen vi var små. Inte träffat honom på år och dar så det var kul! Efter en stund kom tessi förbi också sen fortsatte vi till jakan och hängde där sen blev det efterfest hos tessi tills sent in på småtimmarna. Lyckad kväll måste jag säga!

På söndagen följde jag med mamma på en mässa i Solnahallen. Det var mycket andligt. Spådom, healing, andlig kontakt etc. Men även massa annat som smycken, frön, aloe vera, massage apparater m.m. Det jag fick med mig hem var 2 st tvålar som var bra för olika saker. Den ena var bra för torra händer. Så den passade mig bra. Köpte även ett par örhängen, chaifrön som jag tänkte testa göra chaipudding av och en massageapparat som på internet kostar 1700 kr men mässpris 800kr. Kunde inte låta bli att köpa med mig den hem. Visar mer i ett inlägg senare eller imorgon. 
Vi avslutade våran heldag med att äta godmiddag. På kvällen blev det mys hemma med min fina sambo. 

I måndags var jag helt slut efter jobbet. Jag och Emelie har hittat våran nya serie. Heroes. Sjukt bra! Så kul att ingen utav oss har sett ett enda avsnitt utav den. Våran förra serie vi kollade på hette Orphan och den var grym. Men nu har vi en ny spännande serie att sitta bänkade framför ett par mörka kvällar. Mys! 

Igår tränade jag efter jobbet och kollade lite mer serie med emelie senare på kvällen.
Idag öppnade jag så jag kom hem redan vid 16 tiden. Packade träningsväskan inför imorgon då jag åker och tränar direkt efter jobbet eftersom vi har kvällsmöte, tvättade och lagade mat. Nu är jag nyduschad och ska strax kolla ännu ett avsnitt av Heroes.

Vi hörs mer imorgon! PUSS!

Många goda middagar har ätits. Blandannat denna. Blomkålsmos med lax och ostgratinerad brocolli. Älskar Dumbo glaset. Jag och Emelie har ett varsitt. Vi har haft dom sen vi har små. Dom kom med som "leksak" i det första "happy mealet" på Burger King, så det är lite coolt. 

Har även bakat. Detta blev dock inte likagott som ovanstående. 

Min fina bästis. B1 och b2!

Det blev även lite manlig kärlek i helgen.

Innan det var dags att dra iväg på mässa!

Work Hard. 

PS. Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!
Kategori:

onsdag

Förlåt alla fina! Fullt upp. Lovar er en fet update när jag kommer hem från jobbet. Ha en grym dag! PUSS! 


Kategori:

rip

Vad händer med våran värld? Det är så mycket tragiskt som har hänt på senaste så man blir helt mörkrädd.

Mina tankar går till alla drabbade människor. Alla fina själar som har lämnat denna jord i en sådan omskakande händelse. Alla människor som har förlorat en nära i denna terror. Jag kan inte ens försöka förstå smärtan.. Mina tankar går till alla som lever i rädsla och skräck för vad som komma skall. Eller för att deras barn ska behöva växa upp i en värld fylld utav så mycket hat. 

Men en sak får vi aldrig glömma. Kärleken övervinner hatet. Alltid! Min Facebook har denna morgon varit fylld utav sorg, medkänsla och kärlek. Det finns många goda människor kvar. Och vi ska bekämpa denna ondska tillsammans! 

Kategori:

Gofrukost

Det sägs ju att frukosten är det viktigaste målet på dagen. Att det är då man ska äta som en kung. Och det gjorde jag nyss.

Ostplättar med riven ost på och in i micron 30 sekunder. 

På med 2 ägg och viola! Smakade gudomligt!

Är det något speciellt ni skulle vilja ha recept på är det bara att skriva en kommentar så svarar jag i ett inlägg. PUSS!
Kategori:

svar

Yey! Min första kommentar på väldigt länge fick jag nyss. Haha :) min älskade vän undra vart jag köper Alvestas sockerfriaglass. Kan passa på att göra ett inlägg då det kanske är fler som letar efter lite nyttigare alternativ till helgmyset. 

Jag köper glassen på Willys. Den finns även på Hemköp. Det är där jag har köpt den sen finns den säkert i flera butiker. 

Det finns flera olika smaker. Men dom jag kör på som även innehåller minst kolhydrater/sockerarter är chokladsmaken som enbart innehåller 1,1 g kolhydrat per 100 g samt 0,5 g sockerarter (naturliga). 
Och vaniljglassen som innehåller ännu mindre.

Till detta kan jag äta hallon och grädde (fast det är ytterst sällan), eller bara hallon. Har även gjort milkshake, och så har jag testat att ha kanel med vaniljglassen och det är riktigt gott. Eller så äter jag den bara som den är.

Denna glass tror jag inte är så jättegod för er som är vana vid socker. Men för mig som har avvant mina smaklökar från socker så är det supergott!

Kategori:

Air max.

Några skor som är sjukt snygga enligt mig är Nike air max. 

Dom här var galet snygga. Skulle inte sitta fel på mina fötter. Med svarta tajta jeans, en skinnjacka och en hög toffs. Haha, ibland kan man få en bild i huvudet av hur det skulle se ut. Och min bild är awesome. 

Här är mina pärlor. Dom har fått pryda mina fötter ett par gånger. Nu kommer dom få vila en del under jul osv men sen ska vi hänga igen!
Kategori:

En mysig fredag.

Hej alla fina! 

Idag fick jag sova ut. Otroligt skönt. Ändå vaknade jag vid 8 tiden. Arbetsskadad tjej. Men utvilad är jag. Och grymt taggad på mysmiddag med tjejerna ikväll. 

Igår efter jobbet åkte jag hem i regnet. Fixade lite innan jag blev upphämtad av Markus, sen fiskade vi upp terese också innan vi åkte och handlade. 

Vi köpte nötfilé m godsallad Beasås och vitlökssmör. Mums! Jag passade även på att köpa sjögräsnudlar, shiratakinudlar, Alvestas sockerfria glass och fläskchips. Älskar att fler och fler matbutiker börjar ta in lchfprodukter.

Vi åkte hem till Markus och lagade middag, kollade på idol samt boy machine och åt gott. En riktigt myskväll. 

Nu ligger jag i sängen och drar mig. Ska kolla på det senaste Vamp avsnittet innan det är dags att ta på sig mystofflorna och gå upp. 

PUSS!

Haha det var denna bild jag fick på min älskade b2. Som jag skrattade åt denna fina snea fot. Fråga inte varför. Torrhumor och lite fredagströtthet.
Kategori:

God mat, simning och snygga tjejer.

Hej alla fina! 

Jobbdagen gick bra. Gud vad jag älskar mitt jobb ibland. Dessa ungar alltså, kärlek! 

Efter jobbet kom jag hem och åt världens godaste mat från igår. Köttfärssås och blomkålsmos med ost över. Himmelskt gott! 


Efter det och lite soffhäng kom pappa förbi och hjälpte sätta upp våran nya lampa i köket. Efter det drog vi och tränade. Det blev simning för min del då jag alltid simmar på torsdagar. 2,4 km. Alltså 96 längder. På 1 timme. Rätt nöjd måste jag säga. Nästa gång satsar jag på 100 längder! 

Nu ligger jag i sängen med min laptop och ska slå på Vampire diaries innan det är dags att sussa och vakna upp till veckans bästa dag! 

Vi höra mer imorgon! PUSS! 

Btw, hittade denna galet snygga brud på instagram nyss. Makeup goals deluxe! Jesus!

Kategori:

Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Hej alla fina läsare!

Idag hade jag öppning så jag slutade kl halv 4. Direkt hem och städa sovrummet samt tvätta en full maskin med kläder. Behövligt. Måste dock boka tvättid i tvättstugan i helgen då jag har ca 4 maskiner till som behöver tvättas. 

Efter det lagade jag mat. Nu har jag ca 4 st matlådor. Fixade iordning köttfärssås och så provade jag mig även på blomkålsmos. Super gott!

Efter det har jag hängt med min älskade sambo. Fyfan va roligt man har med henne. Ni skulle tycka vi var helt sjuka om ni hörde oss vissa gånger. haha! I love it! 

Nu har hon fixat iordning en flaska kolsyrat vatten och tänt ljus och vi båda har tagit varsin dusch så nu ska vi sätta på våran serie som heter Orphan. Vi kollar alltid tillsammans. Den är sjukt spännande. Kan verkligen rekommendera!

PUSS! 

Kategori:

Tisdag - check!

Hej alla fina!

Imorse försov jag mig vilket resulterade i att jag ringde taxi.. haha! Jag orkade verkligen inte stressa ihjäl mig. Världens goaste pensionär åkte jag med iallafall. Så min morgon slutade hyfsat bra trots försovning. Jag har börjat tänka mer och mer på körkort! Jag ska gå den här jävla kursen med pappa innan detta året är slut. Så är det bara! Så jag äntligen kan börja övningsköra och förhoppningsvis har körkort tills slutet av sommaren! 

Jobbdagen rullade på som vanligt sen blev det gym direkt efter jobbet. Pappa gymmar ju också där och vi tränar alltid samtidigt. Skönt att åka bil hem efter varje träningspass. Vi stannade till och handlade lite mat på vägen också. Champinjoner, angusburgare, köttfärs, lax m.m blev det för min del. Mums!

Kom hem och stekte lite köttfärs med champinjoner och ost. Och nu är en plåt med ostplättar inne i ugnen. Ska bli sååå gott imorgonbitti att äta med smör och stekt ägg på. 

Efter att ostplättarna är klara ska jag hoppa in i en skön, varm och välbehövlig dusch sen är det dags att avrunda denna fullspäckade dag. Imorgon öppnar jag så klockan ringer lite sådär för tidigt.

PUSS!


Kategori:

update deluxe

Hej alla fina! 
Jag har legat lite på latsidan vad gäller bloggen denna vecka. Har haft fullt upp!

I onsdags åkte jag direkt hem till mamma och pappa efter jobbet. Tog ett långt och skönt bad. Gud vad jag saknar att ha badkar! Sen gick jag hem till Markus och hängde med honom ett tag. I torsdags var det matlagning och simning på schemat.
I fredags var det dags för den stora personalfesten som vi har planerat kring ett tag nu! Mexico tema med frågesport och salsa lektion. God mat och massvis med snacks. Jag är nöjd. Festkommiten fick till det bra! 

Och igår skulle jag egentligen bara ta det lugnt. Men kommer det manliga strippor till jakan så kan man ju bara inte hålla sig borta. Mycket Magic Mike inspirerande. Galet kul!

Nu ligger jag bara i sängen och är så jävla glad för livet. På riktigt. Gud vad jag är tacksam för detta liv.

Festkommitén!
Fina Jenny! 💕
Här var man redo för lite strippshow! 

Kategori:

Tisdag - check!

Hej alla fina!

Idag direkt efter jobbet åkte jag och tränade. Kom hem och stekte lite köttfärs med vitkål. Mums. Nu har jag även köttfärssås 3 dagar framåt. 

Känslan efter ett svettigt träningspass slår det mesta! 

Klockan ringer kl 05 imorgon så nu måste jag försöka hitta John Blund för en liten kvällsdejt. Hörs imorgon! PUSS!
Kategori:

Måndag - check!

Hej alla bästa läsare!

Måndagen är avklarad och det känns grymt. Efter jobbet fixade jag god middag. Stekta ägg, stekt vitkål, lite rester utav fläskfilefärsen och en bit brieost. Haha en salig blandning men ack så gott!

Förlåt Hanna. Kunde inte låta bli att lägga upp bild....

Sen har jag tvättat och slappat i soffan framför The Kardashians. Nu ska jag läsa lite tidningar som jag köpte igår och inte har hunnit läsa ännu. Efter det ska jag duscha och lägga i en ny färginpackning. Jag avfärgade mitt hår och la i en ny röd färg i fredags men jag tyckte det blev lite för ljust, så jag hoppas det blir bättre efter en färginpackning. 

Såhär såg man ut efter avfärgningen. Blond/rosa. Haha!

Nej nu ska jag ägna mig åt lite läsning. Men vi hörs snart igen hörrni! PUSS!

Kategori:

Halloween

 
Kategori:

Party

Hej alla underbara människor som tittar in här för att läsa om mitt otroligt intressanta liv! Hoppas allt är bra med er :) 
 
Igår var det inflyttning / halloweenfest. Dunder och brak! Fyfan va roligt vi hade. Det var en väldigt trevlig kväll med mycket bra sällskap. Synd att jag inte fotade allt vi hade fixat. Emelie bakade kakor som såg ut som fingrar, ljus som blödde, tavlor på små barn, ett lakan vi hade skrivit "no one gets out alive " på med handavtryck i blod som vi satte upp på väggen, en kittel med fake eld som hängde från taket, en stor vampyr som hängde i badrummet, spindelnät, en ascool dödskalle, blodhandavtryck på en spegel och köksfönstret osv. Det var så roligt att se alla utspökade snygga människor. Vi hade även pris för bästa utklädnad. Grattis igen Hjalle och Karin som kom på delad första plats! 
Efter en grymt lyckad förfest drog vi vidare.
 
Idag har man inte varit på topp. Startade dagen med att väga mig. Har gått ner 2 kg till sen jag vägde mig för 2 veckor sen. Det firade jag med att äta sockerfri vaniljglass med kanel i sängen. Sjukt att jag har gått ner 17 kg nu! High five mig själv!
 
Lunchade med alla tjejer tidigare idag. Mycket skratt blev det! Sen har jag städat, umgåtts med min sambo, och invigt våran nya köttkvarn som var en utav våra inflyttningspresenter. Det blev fläskfilefärs. Sjukt gott. Vi fick även en sodastream maskin, jättesöta stolsdynor, en wokpanna och ett förkläde, en supermysig pläd, ett yankeecandle som doftar ljuvligt och så fina blommor. Vilka fina människor vi har i våra liv! 
 
Hanna sa tidigare idag att jag måste skärpa till mig vad gäller bloggen. Att jag endast bloggar om mat nu förtiden. Haha jag kan hålla med henne. Det har blivit mycket mat på senare tid. Jag ska försöka skära ner lite på matbilder och börja lägga upp lite andra bilder också. Puss Hanna!
 
En fråga. Är det någon utav mina läsare som också kör lchf? Skulle vara kul att veta :)
 
Bildbomb kommer i nästa inlägg. PUSS!
Kategori: