Fredag!

Godmorgon alla fina!
Igår efter jobbet drog jag hem och lagade god middag bestående utav Angusburgare med nybakat lchfbröd. 
Lite senare drog jag iväg och tränade med pappa. Det blev 2,3 km simning för min del. Känns så sjukt bra när man är klar!

Idag börjar jag sent. Jag börjar egentligen om 2 minuter men jag står på barkarbystation och väntar på en buss som är brutalt försenad. Suck. Slutar kl 13.00 och har frisörtid bokad vid 13.30. Klippning och färgning. Iiiihhh! Och imorgon är det inflyttning/halloweenfest som gäller. Taggad till tusen!

Ha en grym dag! PUSS!
Kategori:

Onsdag.

Hej fina älskade läsare!

Idag fick jag sluta redan vid halv 3. Åkte direkt till gymmet och tränade 1 timme innan jag fortsatte hemåt. Matlagning, tvtitt och brödbak har stått på schemat denna kväll. B2 kom även förbi en sväng!


Grymt god middag bestående utav köttfärs med lite bacon, grädde och lchf grillkrydda, shiratakinudlar och lite vitkål till det. 

Resultatet blev grymt. Har bakat dessa förut men då med lite bakpulver. Det var mycket godare utan. Extra mycket ost som topping och resultatet blev supergott. Det blev lite kvällsfika då jag inte riktigt kunde hålla fingrarna i styr. Hehe! Det andra brödet ska jag antingen äta till frukost imorgonbitti eller som hamburgebröd till middag. 

Fyfan vad jag älskar lchf.
Kategori:

Lchf shopping

Efter att vi varit på kyrkogården så åkte vi till Willys och storhandlade. Det behövdes kan jag säga. Mycket gott fick följa med hem. 



Ost i alla dess former. Rivenost, brieost, gräddost och fetaost. Även grönsaker i alla dess former. Blomkål, vitkål, brocolli, gurka, avokado och champinjoner. Beasås. Sedan även rapsolja som jag behöver när jag lagar mina frökex. Sen ramlösa och ägg som jag inte klarar mig utan!

I köttväg så var det endast salami sticks och fläskytterfilé som fick följa med hem. Har nämligen mängder med kyckling i frysen, samt Angusburgare, räkor och köttfärs så jag klarar mig på det ett tag. Sen fyllde jag även på med mandelmjöl och fiberhusk så jag kan tex baka bröd, laga pannkakor eller göra min sjukt goda lchfgröt. Frön fick det också bli påfyllning utav så jag kan göra flera ljuvliga plåtar med krispiga och nyttiga kex. Sen lite gott gott. Vispgrädde, hallon och Alvestas sockerfria choklad och vaniljglass. Mums!!

Ja. Såhär kan det se ut i min kyl/skafferi efter jag varit och storhandlat mat. Nu känns det bra! Det ekade lite tomt där ett tag men nu är det fyllt med kärlek igen. 

Kl ringer kl 05:00 imorgon så nu ska jag börja tänka på refrängen. PUSS!
Kategori:

Tisdag - check!

Hej alla fina! 
Idag åkte vi in till stan med ungarna. Det blev en visit på Stockholms stadsbibliotek. Otroligt stort och häftigt. Efter det gick vi till Vasa parken och var där tills vi vuxna höll på att frysa ihjäl. Haha Ne men barnen fick leka ett bra tag och var hur nöjda som helst med dagen. 
Matsäcken är ju nästan det roligaste när man åker iväg på utflykt. Det kommer man själv ihåg från när man var liten. Min matsäck bestod utav 2 st ägg och 2 st kotletter med bearnaisesås. Mums! Till mellis tog jag med mig mina frökex. Barnen tyckte dom luktade som popcorn. Men dom smakar mycket ljuvligare. Är kär i dom där kexen. 

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och käkade middag innan vi åkte och hämtade upp emelie på jobbet. Efter det åkte vi till kyrkogården och hälsade på. Olle skulle fyllt år idag. Han skulle varit här idag. Vid liv. Så man kunde få krama honom och Gratta honom på riktigt. Men så ser det inte ut. Jag tror fortfarande inte att han har dött. Känns mer som att man inte har träffat honom på väldigt länge. Vilken otrolig människa det var. Går inte att beskriva. Han hjälpte allt och alla och hade så sjukt mycket vänner. Många som älskade den mannen och det förstår man. Föralltid älskad och saknad. Min fina morbror Olle! ❤

Kategori:

Helgen

Hej alla fina!

Släktträffen var sååå lyckad! Vi körde lekar, åt gott och umgicks. Vi kollade även igenom Olles gamla foton. Han fattades där. Gud vad jag önskar att han fortfarande fanns här hos oss. Älskade människa vad du är saknad. ❤

I söndags samlades vi och åt brunch hos mamma och pappa. Dom flesta åkte hem på dagen men jag emelie Linnéa och Ante drog hem till oss och kollade på film. En rolig komedi som jag har glömt namnet på. 

Sen när ante och Linnéa hade dragit så mös jag och min sambo ner oss i soffan med gott gott och kollade på solsidan samt repris utav boy machine. Sjukt kul!

Idag på jobbet var det otroligt lugnt då det var 15 barn utav 80. Imorgon drar vi iväg på utflykt så idag har jag fixat med matsäck.

Nu ligger jag nerbäddad och håller på att ladda ner det senaste Vampire Diaries avsnittet som jag inte har hunnit se ännu. Spännande!

PUSS!

❤❤❤
Kategori:

Hej där!

Sitter i bilen påväg till arlanda för att hämta min kusin Linnéa som kommer hit från Småland. Igår kom våran andra kusin Ante hit. Så det blir ett litet snabbinlägg nu. Får blir en stor bilbomb på söndag för nu hinner jag inte lägga upp massa bilder. 

Igår tränade jag iaf. Blev sammanlagt 4,85 km på löpbandet och 2 km roddmaskin och lite magövningar. Träningen känns grym just nu! Jag ska nå mitt mål, så är det bara! 

Hörs på söndag för imorgon kommer jag ha FULLT upp hela dagen. PUSS! 

En egopic har man alltid tid för att lägga upp iaf!
Kategori:

Matorgasm, tvätt och städ.

Idag efter jobbet lagade jag blomkålsris och torskfilé och till det en klick smör och ett glas ramlösa granatäpple. Matorgasm! 


Efter det blev det tvätt och städning. Nu ligger jag i soffan framför keeping up with the Kardashians och bara njuter av att inte göra ett skit :)

Imorgon kommer våran kusin ante hit från dalarna och på fredag kommer flera släktingar från både dalarna och Småland. För på lördag ska vi nämligen ha en släktträff. Så vi har mycket att förbereda och fixa både på fredag och lördag. Det ska bli sååå kul!

Nu ska jag fortsätta kolla på tv. PUSS!

P.s Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!
Kategori:

Godmorgon onsdag!

Kategori:

👌

Tisdag - check!
Veckans första träningspass - check!

Imorgon öppnar jag vilket betyder att kl ringer redan vid 05.00.

PUSS!
Kategori:

👌

Jag kollade inte på Så mycket bättre i lördags. Men jag hörde Lisa Nilssons trollbindande tolkning efteråt. Jag säger bara wow. 

Kategori:

Måndag - check!

Hej alla fina!
Här ligger jag i sängen i lägenheten som jag trivs så otroligt bra i. Det känns verkligen som hemma och jag är så glad att jag har min syster som sambo. Jag tror inte alls det hade funkat lika bra att bo med en kompis, hur nära man än är. Vi har så sjukt roligt ihop, jag och Emelie. Varje dag bjuder på skratt och jag kunde inte vart nöjdare över hur allt blev. 

❤❤❤

Annars då? Jag har precis gått igenom alla bloggar som jag följer. Den som jag alltid klickar in på först utav alla är Paulas.me . Vilken blogg alltså, vilken kvinna! Jag bara älskar sättet hon skriver och formulerar sig. Och sättet hennes kärlek till hennes dotter bara lyser igenom i allt hon skriver är så fint att få vara med och ta del utav. Hon får mig att längta till den dagen jag själv kan ge mitt egna barn en sådär otrolig kärlek. 

En annan blogg jag följer är Paulas kille Hugo. Hugorosas.se . Som jag följde redan innan Paula kom med i bilden. Hans sätt att skriva är sjukt roligt många gånger. Man har fått sig en del skratt utav hans inlägg. Även hans kärlek lyser igenom i text och bild. 

Så ett stort tack till Paula och Hugo som delar med sig utav sådan fin och rolig läsning!

Kategori:

Godnatt söndag! ❤

Detta blir ett perfekt avslut på veckan. Imorgon är det dags för nya tag!
Kategori:

solsidan och gotti

Eftersom det blev en hyfsat sen och ordentlig lunch så orkade jag ingen middag. Då passar det perfekt med lite mys framför solsidan.
Det fick bli Alvestas sockerfria glass och som topping provar jag att ha lite kanel.

Sjukt roligt att solsidan har börjat igen. Många skratt har man fått sig utav denna underbara serie. Detta kommer lysa upp många mörka söndagskvällar! 

Kategori:

Söndagsupdate

Hej alla fina!

Igår var en väldigt bra dag. Efter gym osv så träffade jag tessi och Julia. Det blev fika och massa snack. Julia drog vid halv 5 tiden ungefär. Så jag och tessi fortsatte hänga. Drog ner till centrum lite senare och köpte med oss mat. Kebabsallad blev det för min del. Sjukt gott! Sen lite senare kom min käre bror och hans flickvän. Vi spelade sällskapsspel mestadels utav kvällen. Sen drog tessi och då skulle vi kolla på en skräckfilm för att avsluta kvällen. Herregud. Har inga ord. Det var den sjukaste filmen jag har sett. Den var så OTROLIGT dålig!!!
Direkt efter filmen var det läggdags.



Idag fixade jag God frukost till Edvin och Milotte samt bakade 2 plåtar med fröknäcke. Hur goda som helst är dom! Emelie drog iväg och jobbade och kort därefter drog Edvin och milotte också.
Lite senare svängde mamma och pappa förbi en sväng. Vi satt och pratade lite. Passade på att kramas så mycket man bara kan nu när man inte ses varje dag längre :)

Efter det har jag bara fixat och trixat. Gått runt här hemma och sjungit, tvättat osv. 

Ska snart ner till centrum och köpa toapapper, ägg och ramlösa sen slänga mig i soffan framför det senaste Vampire Diaries avsnittet. Kärlek!

Mina fina och underbara föräldrar! ❤

Fröknäcke! ❤

Detta åt jag till lunch idag. Skulle fan kunna starta ett eget matprogram. Haha!
Ni vet när det är så lite ost kvar så man knappt kan skiva några flera ostskivor men ostbiten som är kvar är fortfarande för tjock för att ha på mackan? Den tjocka ostskivan la jag i mitten utan köttfärsbiffen och sedan lindade jag in den i bacon. Tog ett tag att steka men resultatet blev super! 👌
Kategori:

Nu känner man sig nöjd!


Det blev 5,6 km på löpbandet samt massa magövningar idag. Fyfan va jag är nöjd!

När jag kom hem lagade jag Angusburgare med smörstekta champinjoner. Allt detta kryddat med lchfklubbens egna grillkrydda. Satan va gott! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch samt lägga i en ny röd färgbomb. Sen blir det en liten dejt med tessi och jullan.

PUSS!
Kategori:

Godmorgon lördag!

Mot gymmet!
Kategori:

matinspo och lchfsnack

Såhär såg min frukost ut. Ägg med ett osttäcke över och kryddad med lchfklubbens egna grillkrydda. Mums! 

Middagen bestod utav rester från i onsdags. 
Ser inte gott ut kanske men holy fuck!
Makrillsfilé med blomkålsris lite äggröra och en klick smör. Satan va gott! Detta kommer göras om. Garanterat. Och Blomkålsriset blev en klar favorit!

Hela lchf livsstilen passar verkligen mig som handen i handsken. Skulle kunna köra detta livet ut. Jag saknar verkligen inte kolhydraterna. Har inget sockersug och känner mig bra mycket fräschare och friskare i kroppen. Lättare och allmänt lyckligare. Är så glad att jag började med lchf. Många som jag har märkt som lägger fokus på vad man INTE får äta. Jag har alltid lagt mitt fokus på allt gott man faktiskt FÅR äta. Sen har jag bestämt mig. Det måste man göra. Man kan inte gå in halvhjärtat i någonting och bara köra halva vägen. Nej man får fan köra hela jävla vägen, rakt in i kaklet. Och det kommer vara så värt det i slutändan. 

Kategori:

idol och allmän fredagslycka.

Ligger i soffan. Idol tog precis slut. Eller iallafall första delen. Röstningen börjar ju senare.
Jag lyssnar på musik och bloggar från min älskade mobil. Som jag på riktigt är kär i. Mer kär i än jag är i Tom Hardy nästan.
I idol hejar jag på Martin btw. Hans audition skulle jag kunna se hundra gånger om. Jordnära, go och härlig på det. Han har nog redan letat sig in i de flestas hjärtan. 

Imorgon är det dags för gym. Klockan ringer vid 8 tiden. Underbart att starta dagen med träning. Då kan man känna sig nöjd och grym resten av dagen.

Idag var även en toppendag på jobbet. En sån här dag när man bara går hem och känner "Fan va jag älskar mitt jobb!"

Har inte mycket mer att tillägga förutom att livet leker. Sjukt mycket!

Kategori:

var hälsad älskade Samsung.

Hej alla fina!

Jag ligger här nerbäddad i sängen och bloggar från min nya telefon. ÄNTLIGEN! 5 veckor senare.. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Ett nytt fint skal låg och väntade hemma också.
Innan jag bytte till Samsung för snart 2 år sedan var jag en iphonetjej enda ut i fingerspetsarna men nu har jag HELT ändrat mig. Jag väljer Samsung före iphone ALLA dar i veckan!

När jag kom hem från jobb osv så åt jag God mat och fixade med telefonen. Sedan kom pappa och hämtade mig så drog vi och tränade. Det blev gym för pappas del och simning för min. 2,3 km simmade jag idag så nu känner man sig nöjd! Fredag imorgon på det och jag kunde inte vara mer nöjd. Nu lär man sova gott! 

Den här mannen tycker jag om! Bästa pappa!
Kategori:

Onsdag

Hej alla fina! 
Min helg var som sagt grym. Veckan hittills har också varit bra. I måndags spelade jag emelie och Karin basket på gården. Vi körde 21an och jag vAnn båda omgångarna. High five!
igår drog jag direkt efter jobbet och gymmade. Pappa var redan där när jag kom så jag fick skjus efter. direkt när jag kom hem stekte jag ägg och bacon till middag sen hoppa jag in i duschen och la i en ny röd Färgbomb.
 
idag öppnade jag så jag slutade redan vid halv 4. har makrillsfiléer på tining och ska snart börja fixa blomkålsris. Sen ska jag mysa ner mig i våran grymt sköna soffa igen och kolla på något bra. 
 
PUSS!
 
 
Kategori:

Myssöndag

 
En riktig mysmorgon. Har kollat det senaste Vampire Diaries avsnittet som var bättre än förväntat nu när inte Elena är med. Har även ätit god kycklingsallad från igår och rakat benen. hehe! Och apropå ben så kommer snart tatuering nummer 3.. spännande!
 
nu ska jag börja fixa mig osv sen ska jag kila ner till centrum med min älskade syster. PUSS!
Kategori:

Motiverad till Max och en dunderhelg på det!

Hej alla fina! 
En vit helg har stått på schemat och det kommer stå på menyn ett tag framöver. Träning kommer det istället bli varje lördag eller söndag morgon. denna gång blev det igår morse med mina favoritkillar i hela världen. Pappa och lillebror (som inte är så liten längre.) I torsdags blev det också gym. kommer köra 2 ggr gym och 1 gång simning i veckan. Någon pw utöver det kanske och även lite hemmaövningar. Nu jävlar! Har ett mål att gå ner 5 kg till tills nyår. Så nu jävlar kör vi! 
 
I fredags kom mamma pappa och bror hem till oss. Det blev en helkväll med tacos, idol och massvis med prat och skratt. Jag somnade på soffan innan idolresultatet. Haha! Jag hade öppningen så jag var rätt trött. Och igår blev det gym som sagt. 2h gym var ingen dålig start på en lördagmorgon. Efter det åkte jag hem till mor och far och blev bjuden på god brunch, hängde lite och gosade med katterna. Sen åkte jag hem och vilade lite samt tog en dusch innan b2 kom förbi. Vi lagade god kycklingsallad sen kom Markus också. Filmkväll hela kvällen. 
 
Och idag kommer mamma pappa lillebror och lilla mormor på fika. Så vi får gå ner till centrum och handla något gott att bjuda på. 
 
Vilken underbar helg måste jag säga! 
Kategori:

Höstmys

Efter en mindre bra dag så avslutas kvällen lite bättre. Bakar massa lchffrökex och kollar på Bonde söker fru med massvis med tända ljus runt omkring! Riktigt höstmys!
 
 
Kategori:

#loveit

Nu börjar det likna ett hem. Fyfan vad jag trivs!
 
 
Kategori:

Godmorgon lördag!

Hej alla fina! 
 
Just nu ligger jag och drar mig i sängen. Vaknade vid 7 tiden fast min kropp egentligen behöver mycket mer sömn efter en riktigt slitig jobbvecka och en herrans massa jobb med flytten. Men men, man är ju som man är. Haha :) 
 
Det känns ganska sjukt, här ligger jag i en lägenhet som endast jag och min syster bor i. Det känns skönt att vi fortfarande har nära hem till våra älskade föräldrar, våran älskade bror och våra älskade katter. Jag vet faktiskt inte om jag skulle klara av att flytta allt för långt bort från dom. Familjekär som man är. 
 
Idag blir det storhandling utav mat, samt lite annat smått och gott. Troligtvis sker soffhämtning idag också. 
Den sista uppackningen av grejer får vi fixa innan dess. Sjukt hur såhär mycket grejer kunde få plats i 2 rum när vi bodde hemma. Mest mina grejer. Sjukt hur mycket man har köpt på sig! Men nu har man iaf ett lager som inte behöver fyllas på på väldigt väldigt länge. 
 
Min lillebror är hur glad som helst för han ska få ta över mitt rum där hemma. Det kändes rätt vemodigt från början. Mitt älskade rum som jag är helt kär i och hade fixat så fint. Mycket minnen och mycket runt omkring.  Men jag har i stort sätt tagit med mig mitt rum hit. Både min vita byrå och självklart mitt fina sminkbord. Ny matta och andra tavlor kommer dock pryda detta rum. Och det kommer bli såå bra! 
 
Nu får min bror ta över rummet och fylla det med kärlek. Jag förstår att han är glad då det är mer än dubbelt så stort som hans förra. Spännande att se vad det kommer bli utav dom andra 2 rummen som står tomma. Ett kommer garanterat bli ett gästrum men det andra är fortfarande oklart. Jag har hört 2 förslag och det är kontor och gym. Självklart är det mitt träningsfreak till brorsa som vill ha ett gym.
 
Nej men allting känns faktiskt rätt grymt just nu. Vi börjar verkligen fixa iordning detta place till vårat eget och det kommer bli så fint när det är helt färdigt. 
 
Jag ska ligga och dra mig i sängen ett tag till sen gå upp och laga min underbart goda lchf mannagrynsgröt. Så får vi se när min sambo tänkt att vakna. 
 
PUSS!
 
 
Kategori: