Födelsedagskalas, flyttsnack och mobilknas

Godmorgon! 
 
Idag ringde kl halv 5. Snoozade i 20 minuter och nu sitter Jag längst bak i bussen med högsta volymen i mitt rosa headset. 
 
Igår firade vi min älskade bror. 15 år.. Helt galet!! kul att träffa släkten. Blev massa gos med mina kusinbarn! 
 
idag ska jag tvätta och packa det Sista tills imorgon, även ringa och boka släp. Nu är det inte långt kvar!
 
jag håller även tummarna att mitt spärrintyg på telefonen kommer idag då jag inte kan köpa en ny telefon på min försäkring förns jag har det. Har redan ringt och tjatat då jag har väntat på det i nu 2,5 vecka.. Vill ha min samsung igen! Men jag håller tummarna att det kommer idag så jag slipper ringa och tjata igen.
 
vi hörs kanske senare. PUSS!
Min älskade lillebror, det här var inte igår.
 
här är mitt söta kusinbarn Endre. Lilla gos!
Kategori:

Iiiiiiih!

 
Kategori:

hör och häpna.

Hej alla fina!
Ligger i ett varmt och behagligt bad. Inte så ovanligt.
 
Måndag - check! Fyfan va skönt säger jag bara. Imorgon fyller min älskade lillebror 15 år så då blir det kalas! Sedan är det redan onsdag och sen är det torsdag, som jag längtar helt sjukt mycket till. För då ska nämligen jag och min syster flytta! Hör och häpna :D ska bli sjukt kul.
Vi har det mesta fixat redan i möbelväg. Var och storhandlade igår också. Skurhink, köksredskap, tvättmedel, disktrasor, bestick, glas m.m
Så nu är det bara lite småsaker kvar så vi kan ägna så mycket tid som möjligt till flytten. Kommer vara arbete hela helgen lång. Men det ser jag fram emot! 
 
Mitt rum ser ut som rena rama infernot då det står kartonger, sopsäckar och möbler överallt. Det enda jag ska packa ner sen är alla mina tusen sminkprylar ifrån sminkbordet. Även en del kläder och skor som jag inte har packat ännu men det mesta packade jag ner igår. Då jag även kom på att jag inte behöver shoppa på ett bra tag framöver!
 
 
Nöjd tjej!
Kategori:

Wow.

 
Kategori:

Ta vara på era söndagar!

Godmorgon!
 
Här ligger jag i sängen och myser. Har precis rengjort ansiktet med mina fina Mary Kay produkter. Nu ligger jag här med myssockor på och VeckoRevyn i knät.
 
Det är så många som slösar bort sina söndagar på att ha måndagsångest. Även jag har gjort det några gånger. Men det har jag slutat med nu. Man slösar ju totalt bort en ledigdag med att gå runt och tänka på att det är dags att jobba igen imorgon. Detta hör man folk säga, ser folk skriva ut på Facebook etc. Tänk om all negativitet försvann kring detta. Då skulle denna dag bli bättre för alla.
 
Min söndag har iallafall börjat hur bra som helst. Får se vad resten utav dagen har att bjuda på! Det här har även blivit lite utav en familjedag. Vi alla är samlade på söndagskvällar och så brukar vi titta på film tillsammans. Så denna dag är inte alls så dum om du frågar mig. Den är faktiskt riktigt mysig.
 
 
Kategori:

Snöbollen och jag.

Insurgent på tvn och en mysig Alice på axeln. Blir inte mycket bättre än såhär! 
 
 
Kategori:

älskade lördag.

Hej älskade läsare!
 
Underbara lördag. Underbara underbara lördag. Den har bestått utav mat, en tripp till jakan, lchfläsning, tvtittande och bad. Jag ligger i badet just nu faktiskt.
 
Sen ska jag äta Alvesta's sockerfria vaniljglass och kolla på film resten utav kvällen. Jag har inte sett varken fifty shades of gray eller insurgent ännu så nu är det dags. Ibland behövs sånna här kvällar. Allt för längesen jag bara låg hemma en helg och kollade på film. Inte hade någon läggtid eller tid som klockan börjar tjuta på morgonen efter. Riktigt riktigt skönt. Efter en jobbvecka med mycket stress och lite personal så behöver man vila ut. För att komma tillbaka som en utvilad och glad pedagog.
 
Dags att njuta en liten stund till utav detta varma bad. Uppdaterar kanske senare, annars hörs vi när vi hörs. PUSS!
 
 
❤️❤️❤️
Kategori:

Hej igen!

Hej älsklingar.

Jag skriver från min gamla iPhone 4s då min samsung blev snodd i helgen. Jävla ****** som inte kan hålla sig till sina egna saker. 
Mest lack är jag självklart över alla tusen bilder och videos. Alla appar man laddar ner etc etc. Får starta om på nytt direkt när jag köpt en ny. Tur man har försäkring och får några tusen billigare iaf. 
I helgen drar vi till landet. Ska bli sååå skönt att åka bort från Stockholm, från Kallhäll. Jag älskar att vi har ett landställe. 
Nu ligger jag redo att inta drömmarnas land. Gick upp 04.30 imorse men imorgonbitti får jag sova enda till 06.30! Heaven! 
Vi hörs när vi hörs. Förmodligen på fredag när jag sitter i bilen påväg till Dalarna. PUSS sålänge! 😘

I lördags på mitt fina kusinbarn Endres dop. Invigde toppen som jag förövrigt älskar. Färgerna lyser irl 👌
Kategori:

sweet Dreams, i hope.

Idag har Jag jobbat, ätit tonfisksallad och simmat 2,3 km. Imorgon är det fredag och det är massa roliga saker som håller på att hända. Mer om det någon annan dag. Moahahah. Nu ska jag göra mina squats som jag gör varje morgon och kväll, sen krypa ner under täcket och förhoppningsvis drömma att jag är på en strand i Thailand med Tom Hardy. 
 
Puss!
Kategori: