Dagen med stort D!

Godmorgon alla fina! Godmorgon valborg!

Avslutade kvällen igår med att hänga med min bror. Vi låg i hans säng och kollade runt på massa roliga youtubeklipp och garvade ihjäl oss! 
Världens bästa bror!

Nu ligger jag här i gästrummet och pillar på mobilen. Ska strax börja rulla hemåt sen ska jag och sambon till kista en sväng. Gud vad jag är glad att jag har 2 syskon. Världens bästa gåva från mor och far!

Hörs sen. PUSS!
Kategori:

friday im in love

Hej alla fina!

Idag har det varit en mycket lyckad dag. Jobbdagen gick bra som vanligt. Strosade runt i jakan en sväng efter jobbet. Stötte även på min käre sambo en sväng. Sen åkte jag till Kallhäll och blev upplockad av Markus. Vi åkte och handlade käk sen var vi hos honom resten av kvällen. Oj va fint han har fixat i sin nya lägenhet alltså! Wow! 

Tänk va kul man kan ha med snapchat! 

När det var dags att rulla hemåt bestämde jag mig för att dra hem till mor och far som bor i samma hus. Har ju fortfarande nycklar hem dit och när jag öppnar dörren står min käre bror med knutna nävar och tror att jag är en inbrottstjuv. Haha! Mamma och pappa hade precis dragit iväg till jakan så jag snackade lite med min käre bror innan jag gick och la mig i badet. 

Och här ligger jag. 45 minuter senare. Detta badkar är nästan det jag saknar mest med att bo hemma! Helt galet vad skönt det är!

Imorgon är det party på schemat så det har passat perfekt med en riktig myskväll. Nu ska jag fortsätta njuta av badet en stund till och sen gå och hänga lite med min fina lillebror igen. Får se om jag sover kvar här eller knallar hemåt sen. Hörs imorgon. PUSS!
Kategori:

😍😍😍

Heta män i all ära. Men jag stalkar hellre snygga tjejer på instagram!

Jag somnade på soffan för andra dagen i rad idag. Livsfarligt att lägga sig ner när man har en sån behaglig soffa som vi. Sov i mer än 1 timme och drömde en mycket märklig dröm. Drömmar är underliga. Dom kan kännas så sjukt verkliga. Hade folk vetat om alla drömmar jag har haft så hade dom trott jag var psykad! Hoppas det inte bara är jag som känner så. Haha!

Nu ska jag sova och vakna upp utvilad på min absoluta favoritdag hade jag tänkt. Sovgott och drömsött! PUSS! 😘
Kategori:

tbt ❤

Kategori:

lyckorus!

Hej alla fina!

Pratade precis med världens bästa b2 och smidde lite planer kring valborg. Ååååh vad jag längtar! Har firat valborg på landet dom 2 senaste åren så det ska bli svinkul att vara på hemmaplan och partaja med mina älskade vänner.

Imorgon ska jag äta middag med mackan och spana in hans nya lägenhet :) efter det ska jag nog hälsa på mamma och pappa en sväng eftersom dom bor grannar! 

Imorgon börjar jag kl halv 9 så jag har sovmorgon. Alltså helt ärligt? Kan det bli bättre?! Och nästa vecka är det kort vecka. Jag slutar halv 1 på onsdag och ska tatuera mig kl 1. Sen på torsdag morgon drar jag Edvin mamma och pappa till Småland. Iiiiihhh :D 

En fet puss på det!
Kategori:

Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Hej alla fina!

Idag åkte vi till naturhistoriska riksmuseet med alla 3or. Abbonerad buss dit, guidad tur samt visning av ett filmprojekt som eleverna ska få börja med. Vi avslutade med matsäck innan vi fortsatte till skolan. Lchfpannkaka med grädde och hallon för min del. Mums!


Efter jobbet åkte jag till jakan och köpte mig lite nya örhängen. Stora ringar har jag alltid älskat så det blev 3 nya par! 
Loveit! 😍

Nu är det dags att sussa. Blev inte många timmars sömn natten tills idag så jag hoppas på lite mer denna. PUSS!
Kategori:

Tisdag

Hej alla fina!

Jobb och gym har denna dagen bestått av. Jobbet gick superbra och gymmet gick väl sådär skulle jag säga. I och med att jag vaknade upp helt igentäppt imorse och fortfarande är snorig så blev det ingen löpning. Det blev 10 minuters cykling, magövningar och massa squats som avslut. Standard på den! Jag tycker inte om när jag inte kan köra fullt ut.. 

När jag kom hem ställde jag mig och stekte pannkakor. Både till middag och till matsäck imorgon då vi ska till naturhistoriska museet :) mina lchfpannkakor är verkligen grymt goda alltså. Helt sjukt.

Recept 4 små:
2 ägg 
2 dl grädde 
3 msk smör
1 msk fiberhusk 
1 krm salt

På med vispgrädde och hallon. Välkommen till himlen! 

Kategori:

utcheckning

Alltid när jag har planerat att somna i tid så fastnar jag med den här jävla mobilen.. haha! Får snart sätta ett mobilförbud efter kl 22. Det skulle nog min kropp uppskatta.

Tb rödtott. 

NATTI, PUSS! 😘
Kategori:

kuwtk

Ja. Jag har blivit kuwtk frälst. Bara avgudar detta program. 2/3 av min dag igår bestod av att ligga i soffan och kolla på all drama och glamour som dom bjuder på. 

Bra gener kan man ju lugnt säga!
Inget snack om att denna brud har utseendet på hennes sida. Älskar hennes vågade stil på kläder, frisyrer och hårfärger. Lite halvtråkig personlighet kanske.

Kendall är otroligt vacker. Hon verkar även vara sjukt målmedveten och mogen för sin ålder!

Undra hur det är att leva en dag i Kims liv alltså. Måste både vara fantastiskt och hemskt. Jag älskar hennes sminkningar. Kolla bara första bilden på henne. Flawless. 

Har börjat tycka om Kourtney mer och mer. Hon verkar vara så himla omtänksam och gullig.

Men Khloe alltså... har typ inga ord för denna brud. Min favorit alla dagar i veckan. Hennes stil, hennes kläder, hennes frisyrer, hennes hårfärg. Hennes förvandling hon har gjort. Hennes personlighet. Allt! Denna kvinna är en gudinna.
Kategori:

Lchf när det är som bäst!

Middagen idag: stekta fläskkotletter på romansalladsblad med egengjord sås. Mums!

Kategori:

Måndag - check!

Hej alla fina!

Nu sitter jag på soffan och kollar lite tv. Åt precis lite lchf hallonpaj. Ca 3 kolhydrater per bit och utan sötningsmedel. Älskar att man kan äta gottgott utan att fuska för fem öre!

Idag blev det ingen träning efter jobbet som vanligt då jag är snorig och huvudvärken fortfarande inte är borta till hundra procent. Men imorgon SKA jag iallafall till gymmet. I värsta fall får jag väl skippa konditionsträningen men dit ska jag iallafall!
Idag på jobbet så var det ju vandring med alla 3or. Vi har vandrat runt hela dagen. Gåseborg blandannat med en helt fantastisk utsikt över Mälaren. Så både frisk luft och motion har man samlat på sig denna måndag!
Helt ok med motion denna dagen trots att det inte blev något gym. 👌

Kategori:

my weekend so far.

Hej alla fina!

Igår vaknade jag ju med ont i halsen och huvudvärk. Hade planer på att gå ut och träffa tessi för att se vart vägarna ledde men jag blev hemma hela dagen/kvällen. Med en huvudvärk som vägrade släppa så kände jag att jag inte pallade dra iväg. Kändes som jag hade feber och jag var hur seg som helst. Så det blev en hemmakväll med mig själv, god middag, vampire diaries och filmer. Helt ok ändå. Lite uttråkad emellanåt då jag inte brukar ligga hemma en hel lördag, men så blir det ibland. Nästa lördag är det valborg och då ska jag iallafall INTE ligga hemma :)

Hade kul med snapchats nya uppdatering. Här med pappas ansikte.
Och här såg man rätt fräsch ut!

Sen satt jag och sminkade mig i ca 1 timme. Fixade med contouring och hela baletten. Älskar allt som har med smink att göra! Sjukt roligt att testa nya saker!

Sedan insåg jag att sminkningen var lite smått onödig då jag ändå bara skulle hänga hemma med mig själv och min dumma huvudvärk.

Idag när jag vaknade så kändes det bättre iallafall. Känner mig inte helt hundra nu Heller så det blir hemmahäng med massa bloggläsande/bloggskrivande, instagram, Facebook, serier och filmkväll med sambon senare. Imorgon ska vi på heldags vandring med alla 3or så jag kan inte riskera att vara sjuk då! 

Såhär har iallafall min morgon sett ut:
Massa läsande. Prenumererar på Vecko Revyn så har läst massa gott och blandat denna morgon.
Blandannat mitt horoskop. Som jag dessutom kunde relatera rätt mycket till. Spännande!

Nu ska jag fortsätta kolla på KUWTK! Loveit! Hörs sen. PUSS!
Kategori:

Vill. Ha.


Lite halvt shopaholic som man är har man ju på senaste tiden fått försöka hejda sig lite. Innan har jag spenderat mycket pengar på shopping men nu har man ju förstått att det är rätt bra att spara lite pengar också.. 

Lite surt att inte kunna klicka hem saker man blir fullständigt kär i. Men jag har exakt allt som jag behöver och mer därtill. Nästa månad går alla pengar till hyra, räkningar, mat och min tatuering i stort sett. Månaden efter kanske jag klickar hem 1 av alla saker ovanför och sedan resten månadsvis efteråt. Så man både kan spara pengar och shoppa litegrann samtidigt 😉 

Man märker att man har kommit in i träningslivet när i stort sett allt man kollar på numera är träningskläder och bra löparskor 😂 självklart dreglar man över annat också. Som snygga jackor, sneakers, klänningar, croptops, byxdressar, outfitskonton, sminkningar, frisyrer/hårfärger m.m Jag skulle kunna sitta hur länge som helst och kolla runt på allt sånt. Det är jag nog inte ensam om som tjej.

Kategori:

Precis så.

Kategori:

Saturday

Hej alla fina!

Jag har varit vaken sedan runt 7 tiden. Fast jag är ledig.. arbetsskadad deluxe. Har fått ont i halsen också. Började märka av det redan igår. Brukar alltid testprata och se om jag låter hes när jag har ont i halsen och det gör jag. Surt. Jag som hade tänkt gå ut och springa. Men nej. Aja det blev iallafall 3 gympass denna vecka. Så kan man hoppas att halsontet går över tills måndag då det är dags för en ny vecka fylld med svettiga träningspass! 


Igår var det en mycket lyckad dag. Jag öppnade vilket resulterade i att jag slutade vid 14.30. Drog till gymmet och efter det till centrum för att möta Emelie. Vi köpte med oss en blombukett och gick ner till den fina lägenheten på Bolinder Strand som vi kommer att bo i från och med slutet på maj och 1 år framåt. Kontraktet skrevs på och inga är lyckligare än oss. Gud vad vi längtar!! 

Efter det gick vi hem. Jag åt god middag bestående av nötytterfile med stekt paprika, gurka och beasås. Lite senare kom Tessi, Hanna och Hjalle förbi. Det blev massa snack och sällskapsspelet Absolut överens som förgyllde denna kväll. Riktigt trevligt! Gick och duschade och la mig i sängen direkt efter. Lagom trött tjej efter att ha varit vaken i ca 20 timmar.

Nu tänkte jag ligga kvar här i sängen ett tag eftersom klockan inte är mycket alls. Sen ska jag gå upp och fixa iordning i rummet. Har massvis med påsar fulla med kläder som jag tänkte skänka bort. Får se vart det blir :) sen är det annat jag ska fixa och trixa med. Och solen lyser in genom fönstret. Love it! ❤
Kategori:

Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Hej alla fina!

Imorse öppnade jag så klockan ringde 04.50. Galet egentligen.. som tur är så är jag rätt morgonpigg. Sen föredrar jag att börja tidigt och sluta tidigt, så jag gillar ändå mina öppningar :) på fredag öppnar jag också men då slutar jag redan vid 14.30! 😃

Efter jobbet drog jag till jakan och mötte upp mamma och pappa. Vi satt på tastys och snackade lite sen handlade vi innan jag blev avsläppt hemma :) middagen idag bestod av fläskfilé, gurka och chilibea! Nomnomnom!
Älskar dumboglaset, hihi!

Nu ligger jag i soffan och kollar på lyxfällan. Man får ju nästan ont i magen. Hur kan folk sätta sig själv i sånna sjuka situationer?

Tvätten är i maskinen. Älskar onsdagar. Slutar redan vid 15.30, vilodag från gymmet så jag hinner fixa med annat här hemma (dock längtar jag redan nu till gymmet imorgon), hinner kolla lite serier också sen börjar jag inte förns kvart över 8 på torsdagar så jag kan lägga mig lite senare. Onsdag är en bra dag med andra ord!

Innan bowlingen med jobbet förra helgen (som jag vann btw)! 
Kategori:

gah 😍


Om ni vill göra mig riktigt glad på min födelsedag som äger rum om mindre än 2 månader så ska ni köpa dessa! ;) 
Kategori:

Måndag - check!

Hej alla fina!

Måndagen är äntligen avklarad. FANTASTISKT!

I vanliga fall så drar jag till gymmet direkt efter jobbet på måndag, tisdag och torsdag. Men idag skulle en tjej komma över och köpa lite kläder som jag har lagt ut på Köp byt och sälj och hon kunde inte komma senare.. så idag blev det inget gym. Men imorgon! Då jävlar ska det svettas. Jag har blivit helt kär i träning. Känna pulsen och märka skillnad. Love it!

När jag kom hem lagade jag God fläskkarré. Älskar verkligen det köttet alltså! Nu sitter jag i soffan och bloggar och kollar runt på mobilen medan det är reklam på tvn. Bubbelvatten i glaset och mysbyxorna på. This is life!

Jag älskar alla Snapchats filter! 👏
Kategori:

Borta bra men hemma bäst!

Alltså HEJ!

fina fina ni. Jag förstår att det är många som har gett upp hoppet om mig och min blogg. Det har jag nästan gjort själv, tills jag kom på att dom nya sätten inte alltid är dom bästa. Jag saknar blogg.se och hur enkelt allt är jämfört med finest. Men nu vet jag det. Ibland behöver man prova på annat för att inse hur grymt det gamla var! 

Lovar inte någon kickstart med flera inlägg per vecka eller något sådant. Utan jag kommer blogga när jag känner för det. Men minst 1-2 inlägg per vecka iallafall. Sen kanske det blir fler iochmed hur enkelt det är via denna underbara app. 

Mycket har iallafall hänt sedan sist. Jag fortsätter med lchf och träning i min vanliga ordning och trivs superbra med mitt liv förtillfället. Jag ska börja plugga upp lite ämnen i slutet på maj. För att kunna söka till min utbildning i januari. Håller alla tummar och tår att jag klarar mina distanskurser! Min skola ska kontakta mig när det är ca 3 veckor kvar tills kursstart ang böcker osv. Iiiiihhhh. Kan inte låta bli att tycka att det ska bli lite spännande! Trots att plugga inte riktigt har varit min starka sida genom åren.

Jag klarade även av att springa 1 FUCKING MIL uran att stanna en enda gång förra helgen! Galet nöjd och imponerad över mig själv. 

Sen ska jag om 2,5 vecka tatuera mig igen! :D som jag har pratat om denna tatuering. Enda sen jag gjorde mina 2 första för över 2 år sedan har jag vetat vad min 3e ska bli. Så nu är det bokat och klart, ingen återvändo! Mailade min tatuerare idag ang tankar och idéer samt bifogade lite bilder. Ser verkligen fram emot det! Och vad det blir för något får ni se när det är klart ;)

En till SJUKT rolig grej är att jag och emelie ska flytta om 1,5 månad. Vi hyr just nu en lägenhet av en bekant, men eftersom han ska sälja så var vi tvungna att leta efter något nytt. Och som nedstiget från himmelen såg jag en annons angående en lägenhet på Bolinder strand. En stor lägenhet med en fet balkong och världens sjöutsikt. Så på fredag skriver vi på ett 2handskontrakt på 1 år och vi är så sjukt exalterade :D

Ni ser vad mycket som händer medan man är borta. Nu lovar jag att inte försvinna sådär länge igen! PUSS!

Im back!
Kategori: