tisdag

Fullt upp med flytt etc. Sorry! Bloggar såfort jag får tid.

PS. Idag ska jag springa vårruset!! Iiiiiihhh :D
Kategori:

bästa dagen på veckan!

Hej alla underbara människor!

Underbara fantastiska dag. Fredag. Min absoluta favoritdag på hela veckan. Jag älskar allt med den. Speciellt när jag öppnar för då tar jag helg redan vid 14.30! Idag var det en öppningsfredag så jag sa tack och hej tidigt. 

Mötte upp mamma o pappa en sväng i jakan efter jobbet sen åkte jag hem. Har lagat god middag och nu chillar jag i soffan. Soffan som blir hämtad av nya ägare på söndag. Vi ska ju flytta ner till Bolinder Strand och vi får nycklarna på söndag så då går första flyttlasset! Im so exited 😀

Jag har även skaffat en ny mobil. Blev en Samsung Galaxy s7 och jag är hur nöjd som helst. Kan inte förstå att jag låg i sängen och grät när jag hade bytt från iPhone till Samsung. Haha. Jag förstod ingenting. Kunde inte ladda ner appar då jag inte förstod hur jag skulle fixa med nytt konto etc. Jag var så förbannad och ångrade mig så mycket så jag bokstavligt talat låg i sängen och grät. Haha! Men efter några veckor var jag hooked och nu skulle jag aldrig ens tänka tanken att byta tillbaka till iPhone!

Planerna för ikväll är lite småpackning och serietittande. Har inte kollat på vampire diaries på över 1 månad. Helt sjukt! Har typ 4 nya avsnitt att se! Så vi hörs senare babes! PUSS!

#tbt 
Ibland saknar jag mitt röda hår!
Kategori:

Tisdag - check!

Idag har jag gjort följande:

● Haft möte med arbetslaget.
● Varit iväg på friluftsliv med barnen. Vi hängde vid vindskyddet barnen har byggt samt kollade på får och deras små lammungar.
● Åt god lunch bestående av kycklinggryta.
● Gick på lunchpromenad. Jag är otroligt glad att vädret börjar tillåta mina promenader igen! 
● Bakade sandkakor i sandlådan samt spelade King på eftermiddagen.
● Drog till gymmet direkt efter jobbet och körde ett riktigt grymt pass!
● Gick förbi jakan centrum och lämnade tillbaka ett par byxor.
● Tog tåget hem.
● Lagade stekta ägg med osttäcke och krydda.

En rätt bra tisdag om du frågar mig! :) Nu chillar jag i soffan framför outsiders. 

Min aktiva dag resulterade i nästan 29.000 steg! Rätt nöjd måste jag säga.

Vi hörs senare eller imorgon. PUSS! 

Kategori:

Helgen

Hej alla fina! 

Långledigheten förra helgen kändes som en riktig semester. Man åkte iväg. Var ledig 2 extra dagar. Solen sken och graderna visade höga plus. Nu är vädret mindre roligt.. men men! Vi har hela sommaren att se fram emot. Jag håller alla tummar och tår att det blir en fin sommar detta år.

I helgen har jag hängt med kusiner och vänner, festat, dansat, sjungit, sovit, ätit osv. En lyckad helg! Men det märkts att man inte är 15 år längre. Haha! Jag ser fram emot nästa helg som enbart ska bara fylld med vila, träning och mys med min bästis. 

Nästa tisdag är det dags för Vår Ruset så jag måste få in ett par löparpass innan dess :) det ska bli sjukt kul och jag är grymt taggad!

Just nu ligger jag i badkaret hos mamma och pappa och lyssnar på musik. Drömmen! Mat lagas och doften har spridit sig in hit. Det blir kotletter med god sallad etc. Muuums!


Haha den där pussmunnen kommer fram rätt ofta har jag märkt.. 😂
Kategori:

en långhelg i världsklass!

Hej alla fina!

NU har jag tid för en riktigt fet uppdate! Finally :D

I torsdags åkte vi vid runt 11 tiden. Jag mamma pappa och Edvin. Emelie stannade hemma då Sandra fyllde 25 år och dom hade överraskningsplaner för henne :) 

Vi lyssnade på bra musik och stannade och käkade God lövbiff på Daisys. Solen gassade och sommarkänslorna spratt i hela kroppen!! Vi stannade först till hos min kusin Elin och hennes kille Jimmy. Nickolay som är 5 år och lilla Nickolina som bara var 17 dagar gammal. Ojojoj vilken söt liten flicka. Fick tillochmed mata lilltjejen. Tänk när man själv skaffar barn i framtiden. Jag kommer inte kunna slita blicken en sekund! Vi käkade lite, pratade och gick till lekplatsen. Min kusin Linnéa kom förbi en sväng också. Jättekul att träffa alla igen.
Efter ett tag fortsatte vi mot Anja och company. Det blev umgänge, dans, alkohol, musikquiz och annat skoj innan vi gick och la oss.


På fredagen vart det God brunch. Ägg och bacon! Muuuums! Sen blev det en heldel sol ute på altanen. Sen var det dusch och fix som gällde då Alex, Simon och Nadja (anjas barn) med respektive skulle komma redan vid 15 tiden. Det blev god middag, snack, skratt, dans, volleybollturnering och en och annan tequilashot.. haha! Riktigt lyckad kväll. Vilket gäng vi är alltså!
Fina Tyson!

På lördagen vaknade jag upp och mådde pyton. Fyfan alltså. Efter några timmar ordnade det upp sig och sedan blev det god brunch och dusch som gällde. Efter det åkte jag med Nadja och Benny till deras lägenhet i Eksjö. Ca 45 min ifrån Anja och dom. Vi började med att sola ca 2 timmar på balkongen innan vi gick på promenad till Coop, köpte plocksallader och satte oss på gräset i solen. Årets första picknick och den var supermysig! När vi kom tillbaks så började vi fixa oss. Nadja lockade mitt hår i typ 40 minuter (även fast det är kort så är det otroligt tjockt) och jag sminkade henne. Sedan gick vi vidare till en hemmafest, det blev hederligt ölspel och beerpong sen drog vi till ett jättemysigt uteställe.
Väldigt ovant med lockigt hår till en början men sedan tyckte jag det passade riktigt bra! Får anlita Nadja varje gång jag känner för massa lockar helt enkelt ;)

På söndagen så drog vi tillbaka till Anja och resten rätt tidigt. Vi åt god mat och solade massvis. Spelade lite volleyboll och njöt av livet till fullo. Vid ca 20 över 4 tiden var det dags att åka hemåt igen. Alltid lika tråkigt att skiljas åt från dessa underbara människor!! Vi stannade och åt världens godaste buffé påvägen. Fanns mycket jag också kunde äta. Pannbiff, köttgryta m gräddsås, kycklingspätt, lax, bacon osv osv. Matkoma efter. Vi hamnade i massvis med köer och kom hem vid ca tjugo i tolv.. sen skulle man duscha också. Blev inte många timmars sömn denna natt, inte någon av dom andra nätterna denna långhelg Heller för den delen.

MEN det har det varit värt. Vilken sjukt grym långledighet alltså. HELT FANTASTISK!


Hoppas eran långhelg också var fin och att ni njöt av det fina vädret som vårat älskade sverige bjöd på!

PUSS!
Kategori:

sorry

Dum som jag är så glömde jag ladda min mobil innan vi åkte hemåt. Vi har ca 2,5 timmar kvar och jag har 9 procent batteri. Så min megaupdate om helgen kommer imorgon.

PUSS!
Kategori:

Pinky swear

Hej alla fina!

Jag lovar er ett feting inlägg senare med massvis av bilder. Passar på att skriva det i bilen påväg hem senare. Nu ska jag fortsätta vila lite sen njuta av dom sista timmarna i Småland. PUSS!
Kategori:

arbetstidsförkortning och gaddning

Hej alla fina!

Igår var det gym, matlagning och dusch som gällde innan det var dags att sussa. Gympasset gick hur bra som helst. Sprang 4,07 km på löpbandet som vanligt sen körde jag massvis med magövningar och avslutade med 80 squats. Kändes så jävla skönt att kunna köra all in igen! Dock blir det ingen träning förns på måndag igen då vi drar till Småland imorgonbitti och kommer hem på söndagkväll. Jag är helt galet taggad inför imorgon :D

Idag var det arbetstidsförkortning och jag drog från jobbet redan vid 20 över 12. Åkte direkt till lifestyletattoo i sumpan. Min tatuerare var grym. Trevlig och talangfull! Jag låg under nålen i ca 3,5 timme. Klarade mig finfint men fick bita ihop någon gång då och då. Sista kvarten var dock smärtsam. Men jag fick beröm för att inte säga ett pip under hela tiden. Tror knappt jag rörde en min. En riktig viking! Haha.

Ska tillbaka om 1-2 veckor och fylla ut sidorna med lite kvistar och blad! Sen lite längre fram ska hon även finjustera mina vingar på ryggen. Yey!

Nu ska jag strax lägga mig och försöka sova. Ska ställa kl på halv 9 imorgon för att packa, duscha, äta frukost och fixa mig. Vid 10.00 går bilen mot Småland! 😃

Vi hörs då. PUSS!
Kategori:

Han har gjort det igen!

Musik har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag skulle aldrig klara ens en dag utan den! Jag kan inte beskriva med ord känslorna inombords när jag hör en låt som jag riktigt dör för. Jag vet liksom knappt vart jag ska ta vägen. 

James Bay har gett mig den effekten många gånger med sin musik och nu har han lyckats igen. Denna låt alltså. I cant even handle!! Har dött och kommit till himmelriket flera gånger om.

James Bay är min gud. Punkt.
Kategori:

Solen skiner, himlen är blå. Va de e skönt att leva då!

Hej alla fina!

Nu är måndagen avklarad och det känns grymt! Nu är det bara tisdag och halva onsdag kvar sen är det ledigt i 4 dagar som gäller. Iiiihhh!

Dagens plus var ju helt klart vädret idag. Vilket kanonväder och vilken tur att vi var ute hela eftermiddagen med jobbet. Sånna här årstider kan jag lätt påstå att jag har ett av dom bättre jobben! 
Dagens minus var att gymmet var stängt.. stod där utanför med gymväskan redo att packas upp när jag ser en skylt på dörren om underhållsarbete. Blä! Jaja. Imorgon blir det ett extra hårt pass med andra ord.

Det här är färgen jag tänkt köra på i sommar btw. Tror det kommer bli sjukt fint!
Kategori:

Söndag

Hej alla fina!

Min valborg var superlyckad. God middag med Terese Markus och Rasmus och sedan lite dricklekar och nostalgimusik. Sen drog vi vidare till några vänner och därefter till båtmacken som precis hade stängt.. haha! Då drog vi till sportbaren i kungsängen och var där till stängning. Dans och skratt. Somnade vid runt 20 i 5 imorse! 


Idag har jag städat, handlat i centrum och solat solarium :) snart är det dags för film med min käre sambo!

Hörs senare eller imorgon. PUSS!
Kategori: