1 månad. Check!

Hej alla fina!
Förlåt för min otroligt dåliga update senaste tiden men det har hänt mycket i mitt liv senaste tiden och orken och energin för bloggen har inte riktigt funnits där. Men kosten är i full gång fortfarande. Har nu kört i över 1 månad och det känns så så bra! 
Nu är det bara träning jag måste få in som rutin också. Det jobbigaste för min del är nog att jag är så otroligt helvetes trött efter jobbet. Så enda metoden som funkar för mig är att ta med mig träningskläder till jobbet o dra till gymmet direkt efter. Inge hem emellan, det är livsfarligt. 
Mitt plugg ligger jag även efter i. Väldigt mycket tillochmed. Så plugg plugg plugg lär/måste det bli denna vecka som kommer. Ska försöka få in lite träning också. Fan dags för lite uppryckning, nu kör vi!!!
 
 
Svar ja: Man kan beställa LCHF vänlig mat från onlinepizza! Bara så ni vet. Man kan ändra rätterna och göra dom lite som man själv vill. Love it!
Ska lyxa till det med en riktigt god lunch snart som levereras hela vägen till dörren. På söndagar får man lyxa lite. Hehe!
Kategori:

- 5,5 kg

 
 Har nästan saknat att vara sådär jobbig varje restaurangbesök. "Kan jag få hamburgaren tack? Utan bröd och pommes och gärna med extra sallad istället." "Jag tar entrecote utan pommes med extra sallad och extra bea tack." Haha! Varje gång! Älskar det. Och jag absolut älskar hur man kan variera varenda maträtt så det blir lchf. Eller ja. Nästan varenda maträtt iaf. Lite svårt att beställa en pizza utan bröd kanske. Har dock ett supergott recept på pizza alá lchf 😍 
 
Älskar fan lchf alltså. Btw så har jag nu gått ner 5,5 kilo! Yeeey!
Kategori:

Förlåt. Jag lever.

Jag lever. Har varit fullt upp senaste tiden med både aktiviteter och sjukdomar men nu tycker jag det är på tiden för en liten update.
 
Jag kör fortfarande lchf, såklart!!! Inte fuskat en enda gång, high five! Och jag är numera rödhårig! 
 
Livet både leker och suger förtillfället och ibland vill jag bara fly från mig själv. Inte mycket mer att tillägga än så förutom lite matbilder från missad bloggtid, puss!
 
 
Kategori:

Livets mat. Livets tjejer.

Alltså mmmmmmhhhhh va gott jag har ätit senaste 2 dagarna!
 
Igår blev det tapas på matadoren med Alan. Vi åt 3 tapasrätter var ungefär och man var mer än nöjd och belåten efter det vill jag lova!
 
Alltså kom igen.... Look at This!
Vi båda delade på musslor, vitlöksfrästa champinjoner och spareribbs med svampsås sen tog jag själv en pepito utan bröd, alltså sallad med kött och bea. Plus getost toast fast jag gav brödet till Alan. Getosten i sig är 2 die for! Vattnas i munnen bara av att kolla på denna bild. 😍👌
 
Idag efter jobbet åkte jag till jakan, handlade plocksallad på Coop sen tog jag tåget i kallhäll där jag blev upplockad av tessi och hanna. Sen åkte vi ner till Julia där hon och Oliwia var. Blev timmar med tjejsnack, middag, valkompassen testade vi alla etc. Älskar mina tjejor! Gaaahh ♡♡♡ 
 
Sallad, kyckling, skagenröra och broccoli. Mmmmh! 
Linsgryta med bröd blev det för tjejerna och även om det doftade ljuvligt så kunde jag inte varit mer nöjd med maten som låg på min tallrik! 
 
Livets tjejer! ♡
Kategori:

-3,5 kg

Japp. Stämmer! 1 vecka och 2 dagar sen jag började och jag har redan droppat 3,5 kg! YEEES! Går åt rätt håll. Känns så jävla bra !!!
 
Dagens brunch såg ut såhär:
Fläskkotletter med smält parmesanost samt vitlökssmör på en salladsbädd. Yuumm!
Kategori:

Badkar och Dermot Kennedy.

Kategori:

Fingerplock, alkohol, underbara människor och "gyrossallad".

Lördag. Hur underbart? Ligger förtillfället i badet och lyssnar på musik. Musik. Vad skulle jag gör utan det? Ingenaning. Livet skulle vara så mycket tråkigare.
 
Igår efter jobbet så var det fixa och dona inför kvällen då jag bjöd över hjalle för att fira honom lite i efterskott. Hjalle är alltså min kusin för er som inte visste det :) det blev han jag, Alan, Edvin och Emelie. Inte syster Emelie utan Edvins flickvän Emelie. Lite smått förvirrande haha. Men nu börjar man vänja sig. Emelie old och Emelie young kanske man kan kalla dom när vi alla hänger tillsammans, haha. Nej fy va torr jag är 😂. Även fast jag ligger i badkaret. Haha! Nej fy nu va jag torr igen. Hahaha sorry! Man e ju som man e.
Iallafall vi åt gott. Det blev fingerplock. För mig blev det en egen tallrik alá LCHF. Små salladsblad med skagenröra och getost och in i ugnen. Mmmm! Så gott! Bra alternativ om man inte äter kexen eller brödet till.
Sedan satt vi och pratade massvis, skrattade, sjöng osv innan vi fortsatte till matadoren. På vägen hem skulle vi köpa mat på träffen. Jag beställde gyrossallad men märkte när jag kom hem att jag fick en vanlig gyrostallrik. Suck. Bara plocka ut köttet så gott det gick.
Nej men kvällen var verkligen sjukt lyckad och jag vaknade upp med en grym känsla imorse, bortsett från tröttheten och den lilla smulan huvudvärk, haha!
Snart ska jag gå upp och steka lite kött innan jag ska vidare till centrum. Vi hörs sen! PUSS! 
 
♡♡♡
Blicken när han trodde burken skulle ramla, haha!
Kategori: