Aw med mina brams!


Minishopping på DollarStore

Söt!
Howdy cowboy!
Kan du också bära lite kanske??
Men okeeej inga fler bilder nu..
Suck.. Jag ger upp.

Jag är alltid all over med världens energi och ibland så glad så jag blir jobbig. Exalterad över allt, precis som ett litet barn. Meeen, jag kan vara normal också. Haha! 
Tur att Jimmy står ut med mig 💥🥳

Stort grattis din coola jävel!






Det här är Arash. Min grymma kollega! Han arbetar bara 50 procent eftersom han är en av Sveriges mest framgångsrika filmproducenter. Han har tidigare arbetat som både brandman och polis och kan springa flera mil utan att ens bli trött. Han arbetar även som pt åt Sveriges sportelit på helgerna.
På jobbet kommer han aldrig någonsin försent, han tappar aldrig någonsin tålamodet och han rycker in som både slöjdlärare, gympalärare, musiklärare och tillomed rektor då och då när det behövs!
Inte nog med det så har han en sångröst från himmelriket. Ja, ni hör ju själva!

Känner mig hedrad att känna en person som dig Arash! Och jag vill bara säga STORT grattis på din 32 årsdag. Tänk vad mycket du har åstadkommit i ditt liv! WOW säger jag bara! 

HIPPHIPP HURRA!!! ♡

Cheesy



Det här med att uppskatta och bli glad av småsaker i vardagen. 
Jag är en tjej som behöver rätt mycket uppmärksamhet och kärlek för att vara nöjd, (stackars Jimmy.) Haha!
Nej men dessa små saker i vardagen betyder så mycket. Nu är vi otroligt kärleksfulla mot varandra överlag men iallafall.
Sen finns det den där gruppen av människor som blir störda och tycker det är cheesy och blablabla. Men det är inte erat förhållande, så var bittra om ni vill. Mig kvittar det.

Jag tänker fortsätta vara en kärleksfjant och stå för det! 
ÄR SÅ KÄR SÅ JAG SPRICKER SÅ VART FAN SKA JAG GÖRA AV ALL KÄRLEK OCH ALLA KÄNSLOR LIKSOM?! 😂


Mina boys.


Framtida youtuber?

Hej och hallå alla underbara!

Arbetsdagen är avklarad. Blev hämtad av Jimmy från jobbet och nu är vi påväg till Bromma soptipp för att slänga gamla sängen och lite annat krimskrams! Sedan blir det tvättstuga och entrecotemiddag. Inte helt fel :)

Men nu till det inlägget egentligen handlar om. Jag har funderat och tänkt. Och jag har kommit fram till att jag vill starta en youtubekanal! Känner att det finns massa mer jag vill dela med mig av än bara text och bilder.
Vad sägs om det?! 

Ska bara försöka förstå hur man går tillväga. Jag har nämligen försökt från telefonen men inte kommit någon vart. Ska försöka från datorn imorgon tänkte jag! Spännande! 




Rast

I personalrummet med en kopp te och mina fantastiskt roliga och härliga kollegor. Haha! Nu överdrev jag en smula. Så jäkla roliga är dom inte ;) (skämt åsido)

Gårdagen var så JÄVLA najs! Hela helgen var najs! Och den nya sängen var sååå skön. Sov bättre än på länge. Och Jimmy sa att jag varken snarkade, gjorde konstiga läten eller rörde på mig, vilken jag tydligen gör annars. Kanske har med sängen att göra. Får hoppas på det! Eller så var jag bara sjukt trött. Haha! Längtar hem till sängen nu iallafall, det är ett som är säkert!
Fick skjuts imorse också. Bra början på dagen och bra start på veckan. Glad tjej!






Vilken grym jävla helg!

Vilken otroligt grym helg!
På riktigt. Vill aldrig att den ska ta slut! Blir typ halvt deprimerad bara jag tänker på det.
I lördags bjöd vi hem min käre bror och Eric på middag. Det blev entrecote, potatis och fetaostsallad. Fick till allas kött perfekt. Medium-rare, blodig och medium och allas kött blev perfekt. Inte för att skryta men jag är en jäkel på att steka kött. Även såser brukar jag få till.
Sen kom iaf mamma, pappa och Frippe förbi också. Vi körde lite ölspel, pratade och sjöng fram tills de sista gick vid 02 tiden ungefär. Men jag och Jimmy satt uppe och fortsatte prata och lyssna på musik tills 04. Hehe..

Idag åkte jag Jennie och hennes underbara dotter iväg och handlade på Dollar Store samt mat på Ica Maxi. Sen åkte vi hem och jag och Jimmy fixade maten. Tacos blev det! 😍 Sen blev det prat och massvis med bus. Stella älskade missen och ville konstant titta, klappa och mata. Efter några timmar drog tjejorna hem. Någon timme senare började jag och Jimmy åka mot Norrtälje för att hämta en säng som vi skulle få av hans käre mamma. 
Det blev mat, snack och fika (inget fika för min del). Innan vi behövde åka hemåt igen.
Nu sitter vi i bilen och ska svänga förbi Mos en sväng. Uppdaterar kanske senare om jag orkar. Det är lite mycket nu. Haha.

Hoppas eran helg har varit grym! 

PUSS! ♡







Fredagens shopping








Matta nudefärgade läppstift. 4 st för 40 kr och min absoluta favorit mascara. Älskar Rusta!

Underbara helg!

Ååååh vad jag älskar helger! Blir ÄNNU gladare och lyckligare samt ännu kärare i Jimmy, haha!
Denna morgon har vi hunnit med både mys, dans och galenskaper!
Frågade nyss Jimmy om han också blir lite extra kär på helgerna och svaret blev ja. Anledningen var att man har roligare på helgen. Haha! Men det är ju ändå sant. Blir extra kär också för att man piffar till sig lite. På vardagarna strosar man ju runt i mysbyxor hela tiden. Jaja, nog om det. Kort och gott så ÄLSKAR jag helger! 🙏💥

Igår blev det storshopping. Visar i ett inlägg lite senare vad vi fick med oss hem! Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning för att dra till Kallhäll och möta upp Micke och Jennifer. Lite senare kom Frippe också. Supertrevligt! Prat och öl i massor. Senare drog jag, Frippe och Jimmy vidare till Jakan där vi hamnade på både matadoren och Allstar. Jag sjöng även karaoke på matadoren, hehe. Vissa gånger är jag nöjd med min insats och vissa gånger kanske man skulle tagit ett par vattenglas emellan! :p Men igår gick det rätt bra iaf. Min paradlåt som jag alltid sjunger är James Bay - Let it go!
Sen blev det träffen och sen hem.
Är glad att jag har inställningen just nu. När det kommer till kost. För även om jag var lite på lyset så beställde jag hamburgare UTAN bröd. You go girl!! 

Nu ska jag fortsätta terrorisera min pojkvän med all min kärlek och knäpphet. Alltså tro mig. Vi kan vara så jäkla sjuka och konstiga ihop. Det är sååå många gånger vi har stannat upp och ba "Tänk om någon hade sett oss nu!" Vi skulle fan bli bra Youtubers. Nej nu spinner jag iväg här, haha! Vi hörs senare gott folk! 


PUSS PÅ ER! 





Hahah! Bad han vara seriös på en bild. Han tog det steget längre 😂


Bromma kebab! Tummen upp!







Tack Järfälla Kommun!

Jag var och hämtade ut ett paket från posten idag. 
Alla som arbetar i Järfälla Kommun fick en gåva i julklapp. Man fick välja mellan massvis med saker. Grillpanna, smycken, bestick, hamburgepress, hörlurar, högtalare m.m.
Jag valde en necessär. Låter kanske astråkigt, iknow. Men jag har xantal necessärer fyllda med smink. Men inte den perfekta necessären att ta med utomlands eller vart man än reser. En sådan som man kan hänga upp i en krok ni vet? Och nu tänkte jag att vi är 2 som kommer packa tillsammans så jag ville ha mig en redig.

Blev glatt överraskad när jag öppnade den måste jag säga och jag ångrar inte valet av julklappen för 5 öre. Tack Järfälla Kommun! ✌ I år lyckades ni! 
Hade velat haft den något mer feminin, men man kan inte få allt här i världen.

Denna får iallafall följa med i slutet på februari när vi ska på dop för underbara Mattheo (Nadjas son), och även i sommar när vi drar utomlands! 😍






Fråga:

Hur mycket kärlek kan egentligen rymmas i ett och samma hjärta?! 












Jag vill hem till min varma säng

Jag älskar mitt jobb. Absolut. Men just nu vill jag bara tagga hem. Fy bubblan. Efter en intensiv fotbollsmatch med x antal för många vinnarskallar känner jag att energin är slut.

Men nu blir det gott te med lite mjölk och sötningsmedel, snack med min käre kollega Amanuel och sen nya tag. 
Ska köra charadtävling med en av fritidsgrupperna idag sen slutar jag 15.30. Woopwoop! 

Hoppas eran dag är grym, trots denna vidriga kyla! PUSS PUSS ♡









Godmorgon onsdag!

Imorgon kan man säga imorgon är det fredag! Ni som har följt mig eller ni som känner mig vet att detta är en fras jag använder i princip exakt varje onsdag! Den har förts över till både kompisar, kollegor och även elever, haha :D 
Förra veckan sa jag till en elev "Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!" Då svarade han med ett stort leende "Jag vet, jag sa det till mamma imorse!" Haha! Och det hela började långt bak i tiden när jag och brudarna gick på Källtorp. Så det har hållt i länge!

Jag har extremt svårt att komma upp på morgonen. Men när jag väl kommer upp så piggnar jag till rätt fort. Just nu sitter jag på bussen och skriver. Jag kommer komma ca 15 minuter innan jag börjar så jag hinner bättra på sminket. Yey!

Högsta volymen i hörlurarna just nu och humöret är på rätt sida. Win!

HA EN GRYM DAG SNYGGINGAR 😘


HEJ!

Alltså wow. Nu är det nästan 1,5 år sedan jag skrev i den här bloggen. Hur sjukt?! Ska jag vara helt ärlig så får jag ångest av denna blogg, samtidigt som jag bara älskar att se tillbaka på gamla roliga och pinsamma inlägg. Ångesten är pga min otroliga ambition och min pondus som jag hade år 2015-2016. Helvete vilken kvinna! Jag saknar henne. Och jag får ångest när jag tänker på hur sjukt långt jag hade kommit. Och att jag nu är tillbaka på ruta 1 igen. Efter all den tiden. Men inte är det värt att hänga läpp för det. Nej, det gör väl ingen nytta. Det är bara att försöka hitta tillbaka och komma in i gamla rutiner igen. För helt ärligt så älskar jag att träna. Gymma, simma, springa. Behöver bara få in det som rutin i mitt liv igen.
Men jag kommer INTE att göra samma misstag denna gång som jag har gjort ca 5 gånger senaste 3 åren. Jag kommer inte lova mig själv att köra 100% LCHF igen, utan fusk eller att jag ska gå ner si och så mycket i vikt på en viss tid. NEJ. Jag har bara gjort mig själv besviken om jag har trillat dit igen. Tanken är såklart att komma tillbaka men jag ska försöka att inte vara lika hård mot mig själv denna gång.

Annars då? Ja alltså helt ärligt så har mitt liv varit så otroligt turbulent senaste åren. Jag var i en otroligt destruktiv relation. Jag blev behandlad väldigt illa. Både fysiskt och psykiskt. Jag tappade bort mig själv. Tappade fotfästet. Tappade min livsglädje, den som ALLTID har funnits där. Fan va dåligt jag har mått. Usch, vågar knappt tänka tillbaka på den tiden. Självklart har man fortf upp och nedgångar. Ibland är det svårare att tackla och hantera men det går inte ens att jämföra med förut. Jag är lycklig och glad och jag har hittat livsgnistan igen. 

Ingen har väl undgått att jag även gått och totalt nerkärat mig i en kille. Jimmy heter han. Han är 31 år, 32 om ca 3 veckor. Våra vägar möttes första gången för ca 7 år sedan. Utan att ha haft kontakt på flera år så möttes våra vägar igen och PANG. Nu är vi gifta och jag är gravid! 
Haha nej, skämt å sido. Men nu står vi här lyckliga och kära som bara den. Det kunde verkligen inte kännas mer rätt. Denna kille har visat mig hur en kvinna ska behandlas, hur kärlek ska kännas på riktigt. Jag är så innerligt tacksam för denna man. Och jag är nog den mest "cheesy" människan på jorden med alla mina tusen inlägg men det skiter jag fullkomligt i 😂 

Jobbet går superbra! Får se om det är dags att se mig om inom snar framtid dock. Har varit på samma ställe i 6 år nu. Så antingen blir det plugg eller byte av arbetsplats skulle jag tro. Vi får se. Det blir bra hur det än blir! 

Här kommer jag iallafall uppdatera när jag har lust och tid. Kommer inte heller lova att blogga flitigt denna gång då jag inte kunnat hålla det löftet fullt ut heller. Men jag kanske kommer in i denna rutin igen och börjar älska att blogga, precis som jag gjorde förut.
Jag älskar ju att skriva, vilket ni kanske förstår eftersom mitt första inlägg på 1,5 år blir till en hel bok 😂🤦‍♀️ 

Nu ska jag bada klart (ja, självklart ligger jag i badet), sen ska jag hem till syrran och käka middag.

HA DET BÄST SÅLÄNGE!

PUSS & KRAM! / Ely (haha)