tiden tar allt

herregud. snart är det 2009 och ännu ett heeelt långt år har gått. tiden går så jävla fort. känns som det var igår jag började i sjuan och tappade bort mig i skolan. fyfan. mycket har man varit med om, både bra och dåligt.

bea sover inte här inatt eftersom jag känner mig så jävla död. det får bli imorn istället typ :) eller juste imorn kommer ju anja och dom. (anja är mammas bästavän och ''dom'' är hennes man och barn) men vi får se hur det blir.

nu ska jag nog lägga mig ner och kolla tv. eller nån bra film. och så kommer jag självklart ha mobilen brevid mig varje sekund så har du lust så är det bara att smsa (; haha! peace

,

vad håller ni på med människor? tro mig det är inge kul att blogga utan kommentarer. nu får ni skärpa er.

puss och kram loveu bye

upp och hoppa elise!

klockan tio blir jag väckt av en glad och pigg pappa. men jag somnar om, mamma och pappa kom säkert in i mitt rum fem gånger innan jag kom upp. usch vad jag hatar dom som väcker mig på morgonen. mördar blicken får dom som straff! mouhaha. iallafall så blev jag väckt av en andledning. min käre morbror skulle bjuda på resturang och vi skulle vara i jakan klockan tolv. så det var bara upp och hoppa, seeeegt!

lunch buffé på kinaresturangen var en bra start på dagen tycker jag (: dock orkade man inte äta så mycket eftersom man blir så otroligt mätt av friterat.

min lilla plutt  maaami  morbror olle och söta lilla mormor


efter vi hade ätit sa vi hejdå till mormor och morbror för vi skulle stanna kvar ett tag i jakan eftersom alla behövde köpa lite saker. jag behövde köpa nya Bambu örhängen (stavning?) eftersom mina förra gick sönder och dom andra har jag ingenaning om vad dom köpte.

när vi kom hem gick jag till terese. madde eken och falken var också där och efter ett litet tag kom oliwia också. vi kollade på The notebook. oj vad jag älskar den filmen! tröttnar aldrig. efter ett tag gick jag hem och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.

bea kanske ska sova här, vi snackade lite om det men det är inte säkert. nu ska jag publicera detta inlägg och fortsätta lyssna på musik. peace

-

nu ska jag krypa ner i sängen. godnatt och drömsött ♥

no life

herregud.. snacka om inget liv. först var jag och oliwia ute och tog lite friiskt luft, haha. sen gick vi in i en port och värmde oss. och allt slutade med att båda satt med sina mobiler och spelade guitar hero i säkert en timme. haha luffare asså! jaja. sen gick vi hem. imorn ska vi till jakan, ja ska köpa nya guldringar från gina eftersom mina gick sönder och olle ska köpa nån tröja typ, tihi. sen efter ska käre morbror bjuda på kina restrurang, mums.

just nu sitter jag och lyssnar på musik, och tänker på hur jävla mycket jag saknar W, menmen.. nu ska jag kolla om det finns nått intressant på tv:n. peace

söta lilla mormor

från två till halv sju har jag varit hemma hos mormor. vi blev bjudna på middag. i början är det alltid trevligt men efter ett tag blir det så jävla långtråkigt alltså. slutade med att jag nästan somnade framför Gullivers resor som jag kollade på med min käre lillebror. haha ni hör ju själva?

resten av dagen\kvällen ska jag tillbringa med oliwia, ingenaning om vad vi ska göra men nått blire ju iallafall. hoppas er dag har varit roligare än min :) peace


beeebis

nu får du ju sluta

haha gissa vad?
ändrade planer igen!

eftersom att jag måste vara hemma tio varje kväll ett tag framöver så blev det ingen chillkväll hos hanna eftersom att hon bor så långt bort. men imorn ska vi hitta på nått istället (:

men sen när allt hopp var borta, när ingenting fanns att göra. så hände det en sak. oliwia plingade på och räddade mig! så hon ska sova här. vad vi har gjort? hmmm.. vi har varit ute ett tag, tagit bilder (ingen blev bra så ni får inte se nån tyvärr), vi har webbat på plajan det var riktigt kul haha, sen har vi bara suttit ner och dött i stort sätt.

nu ska vi krypa ner under täcket och jag slår vad om att jag somnar först för såhär trött har jag fan aldrig vart. men iallafall, godnatt och drömsött ♥

planerna har ändrats

nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på nickelback - gotta be somebody, den låten är kääärlek säger jag bara!
 
planerna för ikväll har ändrats.. jag ska snart hem till hanna, vi ska kolla film och ha det mysigt. chillkväll bara, sköönt. jag väntar på hennes samtal sen ska jag väl börja dra mig tror jag. men jag skriver när jag kommer hem. peace



''jag vill bara hålla om dig, säga att allt kommer bli bra och att jag finns här.
jag vill känna värmen och tryggheten som jag gjorde förut, usch vad jag saknar dig..''

bebis


min bebis, min älskling, mitt allt!
jag hatar att det är som det är mellan oss. jag
får faktikst börja behandla dig som en 8åring
och inte som en kompis. jag måste sluta
bli sur för minsta lilla. jag bryr mig verkligen
om dig. skulle nån göra illa dig eller vara
taskig då jävlar. du är verkligen underbar.
du blir hur glad som helst bara för att
det blir pannkaka till middag tex.
du sprider verkligen glädje och
jag ska börja skärpa mig jag lovar.
du är allt för mig. jag är verkligen
Stolt över dig plutten. loveu

godmorgon sötiiiizsssar

nu sitter jag här, tjugo i två och har precis klätt på mig. på morgonen har jag haft otroligt roligt med syster min faktikst. jag har tagit typ hundra skit fula bilder på henne och spelat upp i bildspel med sorglig musik i bakrunden, kanske inte låter så kul, men tro mig det var det!

vad händer idag? hmmm.. syrran snacka om nån tjejdag så vi kanske hittar på nått kul idag för en gång skull. ikväll ska jag vara med terese hanna och madde. vi skulle typ ha spa kväll, med manikyr, ansikts masker och massa godis, myspys! vi får bara hoppas att inte planerna ändras.

nu ska jag sätta in fler låtar på mobilen, peace

sista inlägget

fan att saker måste förändras! varför kan tiden bara inte få stanna när allt är som bäst? allt skulle vara så bra då, fan va lycklig jag skulle vara. ingenting är som förut, verkligen ingenting. det är så jävla sjukt hur allt bara kan försvinna, det är något jag aldrig kommer vilja förstå men ändå måste. jag hatar hur det är nu, att ingenting är som förut. fick jag en önskan i hela världen skulle det vara att allt kom tillbaka. fan..

kunde inte sova

här kommer min absoluta favorit låt!
nickelback - gotta be somebody

happy me

äntligen har jag lärt mig hur man lägger in bilder på datan! haha tog ett tag men nu äre iallafall insatt i min hjärna.

just nu gör jag inte mycket alls, sitter och tänker på lite allt möjligt, mycket virrar runt i mitt huvud just nu.. ska nog sätta på någon film snart tror jag, men det brukar alltid sluta med att jag ligger och kollar på South park så det blir väl så idag också. puss

:/

allt har blivit så sjukt fel. jag förstår inte hur vi som var så jävla tajta kunde sluta såhär. vi snackar inte ens längre, total ignorerar varandra i skolan, jag orkar inte med det. jag förstår inte hur du kunde säga det saker du sa, jag trodde verkligen jag betydde mer. men ibland säger man saker man inte menar och jag hoppas verkligen att du inte menade det du sa. för det gjorde verkligen ont, att se det där orden komma skrivna från dig, min bästavän, som jag kommer älska föralltid oavsätt vad. fan fan fan! jag önskar allt var som förut.

stan

vilken heldag i stan alltså! från halv tolv till halv fem. fotvärk som bara den. jag köpte en jätte fin baby rosa tjocktröja, ett par rosa och gråa trosor, en vit mysig halsduk, hårfärg ( som sitter i mitt hår nu, som ska sköljas ut snart ), och så köpte jag en lite försenad julklapp till terese :)

en skit mysig dag var det iallafall! nu ska jag nog gå och ta ut färgen så mitt hår inte blir helt kolsvart. puss på er

you and me

nu är det dags att krypa ner under täcket och kolla lite på South park tycker jag, imorgon blir det en lång dag. jag ska ju möta alla andra tjejer från klassen klockan kvart i elva så ska vi in till stan och shoppa, fyfan va roligt det kommer bli :) jaja, nu avslutar jag detta inlägg med ett godnatt och lite sång från söta justin.

rubrik

nu ska jag dra ut. hörs sen, tjingeling ♥

det ska alltid vara något

nu sitter jag här och väntar och väntar. jag skulle nämtligen gå till centrum för en halvtimme sen och möta terese och madde men jag fick inte eftersom vi skulle äta klockan sex. suck. så nu sitter jag här och väntar på att den där jävla maten ska bli klar så att jag får gå ut. kanske ska jag sjunha några låtar på singstar för att få tiden att gå? haha pinsam jag e, sitta och sjunga helt ensam. men jag kan dock slå några av syrrans rekord då. haha skriver senare :D pussar

äntligen!

nu är den min :) sony eriscon w595. jag och pappa åkte och köpte den idag, jag orkade verkligen inte vänta en dag till. haha, så jag sitter här och försöker fatta hur man laddar in musik på den. jaja, julen är över. tråkigt. men snart äre ju nyyyyår föfan!

nu vill jag veta, vad fick ni i julklapp? :) pussar

godnatt

efter en lång julaftons dag blir man otroligt trött. så nu har jag och hjalle (min kusin) precis bäddat upp min bäddsoffa där han får äran att sova, sen ska vi sätta på en film emelie fick i julklapp, det ryktas om att den ska vara otroligt bra.

jag har verkligen äckligt ont i magen, har antagligen ätit för mycket julgodis. usch! jaja, en sista gång nu GOD JUL :)

julklapps öppning

min julafton har varit jätte bra :) började med julmat, ja jag behöver inte rabbla upp allt som finns där. efter det Kalle sen julklapps öppning, vilket är favorit delen på dagen enligt mig. jag fick; vantar, väska, två par skor, pengar, presentkort, fjärrkontroll, tights, trosor, bh, hårspray, jennifer lopez parfym, smink, singstar skiva med nya mickar och kläder. så i övermorgon ska jag iväg och köpa min mobil jag har velat ha ett tag nu, jippi :) jaja, jag lovade ju att lägga upp bilder, så här kommer några, enjoy!


(dom är hundra gånger sötare på)



















ha en trevlig fortsatt jul nu allihopa :) puss på er

jul afton, yeeeeij!

jag kan ju börja med att säga god jul! :)

min morgon började såhär;

blev påhoppad av en jätte glad lillebror. jag går upp, kollar under granen, fullt med paket som vanligt, me like. efter det sätter sig alla vid bordet och som vanligt ligger det ett paket på alla barns stolar. i paketet låg ett par jätte söta vita ballerina skor, en svart jätte fin klänning, en vit kofta och en foundation. hihi tack så mycket mamma och pappa :) bilder på alla julklappar jag får kommer senare, om jag nu får gå in på datan på julafton. jaja..

dagens schema ser ungefär ut såhär ;

14.00 - alla gäster kommer, kusiner från dalarna,
morbror olle och morbror steve, mormor, faster, kusin johan
och hans tjej caroline. fullt kus kommer det bli som vanligt :)
14.15 - julmat

15.00 - KALLE!
17.00 (cirka) - jultomten kommer! (får man hoppas ;D)
resten av kvällen - julklappsöppning, fika, julmusik osv.

skriver kanske senare och lägger in bilder, puss och god jul!

jag kommer leva kvar med känslan av att ha förlorat dig.
det känns förjävligt att det aldrig kommer bli som förut
längre. aldrig våran sjukt dåliga humor, aldrig gå runt
och kramas och skratta i korridorerna. aldrig mer ditt
skratt eller ditt leende som lyste upp varje dålig dag.
aldrig mer vi, aldrig mer föralltid. allt har tagit slut och
helt ärligt fattar jag inte vad du håller på med. faktikst.
det är så sjukt alltihopa och jag vill bara spola tillbaka
tiden till då allt var som bäst. men jag vet att det inte
går, och det känns i hjärtat. allt har försvunnit..

pic's

hej, godmorgon, tjaba, tjena

nu är klockan prick 11:57 och jag har varit vaken i typ två timmar. det ända jag har gjort hittils är att ligga kvar i sängen och såsa och kolla på gamla bilder som jag faktikst tänkte dela med mig av till er nu :) varsågod.

(klicka på bilderna för att dom ska bli större)

                                   

memories never dies!

nu var det ett tag sen, igen..

jag har inte skrivit på ett år känns det som. och videon från julkonserten kommer ni inte få förns amanda lär sig hur man hanterar sin mobil (det var hon som filma) så förlåt för att jag gav er falska förhoppningar men ni ska få den det lovar jag :)

idag händer nog inte så mycket. min kusin elin kommer förbi ett tag så vi fikar väl antagligen och så. tror även att pappa kommer hem med julgranen idag, jippi! nu är det tre dagar kvar, tre jävla dagar. helt underbart säger jag bara!

jaja, vi hörs väl senare om jag inte har fått dataförbud, igen.. haha.

peace

tack och hej

hej, igen..

pappa och lillebror kom nyss hem från hovet. dom kollade på hockey match Aik-Malmö. matchen slutade 2-0 till aik :) snart kommer matchen på tv så då ska jag kolla lite innan jag hoppar in i duschen och fixar mig iordning för att sova. imorgon får jag absolut inte försova mig. då är det ju våran julkonsert som jag ska be nån (med bra mobil) filma och lägga in på youtube, för då kan jag ju lägga upp videon på bloggen. trevlans trevlans! men juste, innan jag avslutar och säger godnatt så måste jag ju såklart tacka michelle! för att hon hjälpte mig med mitt lilla bekymmer där i förra inlägget. tack så mycket (:

nu ska jag inte skriva mer för idag, men vi hörs imorgon. puss och godnatt, dröm sött.

läs och hjälp mig!

som ni ser så har jag gjort några små förändringar på min design igen. lite jultema blev det nu. men en sak som jag verkligen behöver hjälp med är hur jag fixar rubriktexten röd istället för rosa. tycker liksom inte det matchar riktigt. så om du vet, snälla skriv  till mig, skulle vara jätte gulligt.

jo, jag tänkte att nu när jag ändå är så insatt på det här med julen så passar det ju bra med en jullåt. jag vet att jag hade musik med i förra inlägget också men jag bryr mig faktikst inte :) musik kan man aldrig få för mycket av. låten jag kommer lägga in är en remix på tänd ett ljus, som enligt mig är världens bästa jul låt! här kommer den.

vem är inte skoltrött liksom?

det blev en hel hemma kväll, fyfan va skönt. myspysigt. är så jävla trött. skoltrött framför allt. har försovit mig varje morgon den här veckan. jag ställer klockan, sen ställer jag om den, om och om igen. sen när jag väl bestämmer mig för att gå upp så somnar jag om. haha. jaja. här kommer iallafall dagens låt, var ett tag sen nu.

mika - happy ending

''this is the way you left me, im not pretending.
no hope no love no glory, no happy ending.''

tog mig 1 timme att komma in hit, nu läser du!

hej alla överlyckliga!

jag kan säga att aldrig i hela mitt liv har jag varit så glad för att ha kommit in på blogg.se som nu. jag har kunnat gå in på msn, men inte kunnat komma in på playahead google och bloggen på över 1 timme vilket gjorde mig riktigt irreterad. men nu är jag glad igen :)

jag kan ju börja med att berätta lite smått om mig dag. min dag har väl sätt ut ungefär såhär. matte, svenska, bild, rast med sång och dans med jessica&frida, träslöjd, centrum med linus, dricka cola, hem och rensa min garderob, one tree hill, data, blogg. japp, en sammanfattning om min otroligt roliga dag ^^ snart ska jag nog till terese tror jag, eller så blir det en hel hemma dag, vilket det inte har blivit på evigheter känns det som.

sen vill jag passa på att skriva att det är 1 vecka kvar tills julafton! helt sjukt, helt jävla sjukt. jag började skriva om julen redan i oktober här i bloggen, haha. och nu är det liksom 1 vecka kvar. kan verkligen inte förstå. och på fredag är det jullov, kan det bli bättre? svar: nej!

nej nu ska jag fortsätta drunkna i min musik och bara njuta av att internet funkar igen.
en gosig puss\ e

 
jag och sötnosen frida på bildlektionen idag

rosa är gulligt

som ni ser så har jag fixat och trixat lite med min design och jag blev faktikst ganska nöjd :) och en sak måste jag berätta för er som jag konstigt nog har glömt. jag fick VG+ på min no redovisning idag! ;o typ hur bra som helst? *stolt*

nu ska jag nog gå och ta mig en macka med ett kallt glas mjölk. efter det ska jag lägga mig under mitt varma täcke och drömma mig bort till sagornas land. puss och godnatt

dont ask :)

ely' jag känner inte dig längre säger:

(tar fram handen) elise heter jag vad heter du? (:

J, säger:

jag heter grise

ely' jag känner inte dig längre säger:

hejdå.

ely' jag känner inte dig längre säger:

(går iväg)

J, säger:

noooo

J, säger:

lets start over

ely' jag känner inte dig längre säger:

m.

ely' jag känner inte dig längre säger:

one last chance

J, säger:

hej jag heter johannes (sträcker fram handen)

ely' jag känner inte dig längre säger:

hej vilket fult namn (boxar dig i ansiktet och pruttar på dig)

J, säger:

( jag slår till dig så du däckar)

ely' jag känner inte dig längre säger:

(jag vaknar upp och dödar dig så du dör)

ely' jag känner inte dig längre säger:

(och du vaknar INTE upp)

J, säger:

du vinner jag förlorar

ely' jag känner inte dig längre säger:

tack johannes jaaa jaaa jaa  vad glad jag blir!

ely' jag känner inte dig längre säger:

hahaha,.

J, säger:

lungt =)

it hurts sometimes

jag ångrar inte tiden jag hade med dig, inte alls.

jag ångrar ingenting av allt jag sagt till dig eller
något av det vi har gjort. det jag ångrar är att
det har blivit såhär. saknaden gör ont,
jag önskar att det var som förut..

blickar tillbaka från helgen

här kommer dom efterlängtade (hoppas jag!) bilderna från brålanda! från min käre farbrors 50års fest. varning för känsliga tittare! vissa bilder kan vara en aning otäcka..


min gamle men något spralliga farbror


haha, här har ni min super glada faster bubba


vi spelade Wii och hade bowlingturné hela kvällen, skit kul


tobias, syster, jag, lillebror, jonas, markus och johan.


karolin, pocahontas pepparkakan (mamma) och jonas


kusin jonas och jag. förlåt för klottret men egentligen gjorde jag er en mega tjänst!


och så den avslutande bilden, på min käre syster och bror :)


jadu, vad ska man säga. min släkt är galnast i världen! belive me ;o
peace

HAPPY ME

OKEJ NU ÄR DET SÅ ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD SÅ DET FINNS INTE! DÄRFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER ANTAR JAG, HAHA. IALLAFALL, JAG SÅG EN FILM IGÅR, ''PREFONTAINE'' HETTE DEN. SÅ SPELADES DET UPP TYP TVÅ MENINGAR FRÅN EN LÅT, OCH JAG KUNDE VERKLIGEN INTE KOMMA PÅ VAD LÅTEN HETTE. SÅ JAG HAR SUTTIT HÄR MED JOCKE I DATASALEN OCH LETAT JÄTTE LÄNGE OCH NU ÄÄÄNTLIGEN HITTADE JAG DEN! :D


im back

hej och halloj.

som ni kanske vet så var jag i brålanda i helgen. jag har inte fått någon tid till att blogga och har heller inte fått gå in på datan för mamma och pappa av olika töntiga andledningar, som vanligt. men direkt efter skolan ska jag sno min systers dator ett tag så lägger jag in massa bilder från farbror bengts 50års fest, skojskoj :)

just nu sitter jag i datasalen med micke markus och salam. vi söker fakta till en no redovisning vi har idag. visste ni tex. att solen faktikst är en av världens minsta stjärnor? nej, jag tänkte väl. haha. nu ska jag fortsätta jobba lite, duktiga jag.

peace

fredag

äntligen äntligen äntligen fredag! fyfan va härligt alltså. det är så underbart med helg, speciellt när man inte har haft en av dom lättaste skolveckorna. usch va dryg skolan är nu i slutet alltså, finns så mycket jag måste hinna ikapp och göra för att få g i vissa ämnen, det suger verkligen! ett råd till er som går i åttan eller sjuan, kämpa verkligen från början annars blir det huuur jobbigt som helst i nian! iallafall..

just nu sitter jag i datasalen, omringad av massa monster! haha nejdå jag ska inte överdriva, men jag sitter iallafall här i datasalen, omringad av massa sjuor. haha! egentligen ska jag jobba på no:arbete men jag pallar inte just nu så det blev ett kort blogg inlägg istället :) idag händer väl inte så mycket, ikväll ska jag vara med terese och hanna tror jag. imorgon åker jag ju tidigt till brålanda med min familj, usch. 6 timmar i bil, fyfan. får väl bomba med musik och Frida tidningar som vanligt. men nu måste jag sluta. peace

rubrik

det är kul att ni alltid, alltid, alltid lyckas få på dåligt humör.
ni kan få mig från att vara skit glad till att bli hur förbannad
som helst på bara några sekunder. kan ni bara ge er nångång?!

nu måste jag logga ut. så jag ska väl tillbringa resten av kvällen
i sängen med min mobil. gonatt

Life of Ryan

.. är ett tv program som går på mtv om en 17 årig killes liv. han är grym på skateboard, tror det är därför han är känd. men han är även grrrryyyymt het! även fast programmet inte handlar om dom mest intressanta sakerna och det inte händer särskilt mycket så fastnar jag så fort jag ser han i tv rutan. för kolla bara på honom, jag menar hallå?

undersökning och luciatåg

skoldagen gick väl bra, förutom att jag försov mig. vi hade en ganska rolig undersökning i skolan idag, jag oliwia och frida. det var en undersökning gällande alla killar och frågan var ''bröst eller rumpa?'' haha. många killar är ju faktikst otroligt fixerade vid bröst, andra vid rumpor. men som tur var vann...... dam dam dam dam... rumpor! 20 röstade på rumpa och 4 på bröst, hah. ja, sen efter skolan var det luciatåg, min lillebror var tomte. så gulligt när småbarn står där och sjunger. alla är lika glada och alla vill sjunga högst :) efter det gick jag hem till terese, där var redan oliwia falken och eken. vi kollade på youtube klipp och hann spela en omgång poker innan jag och oliwia skulle hem till mig. vi har bara chillat, kollat på tv och så. egentligen skulle oliwia hjälpa mig med matte men det blev inte så mycket plugg om man säger så. hihi. nu ska snart olle hem och jag ska väl fortsätta kolla lite på tv eller nått, skriver kanske lite senare annars hörs vi väl imorn. puss puss

torsdag

godmorgon

nu sitter jag här med min syster i hennes rum och har precis läst en av hennes underbara men något hemska berättelser, usch. den heter "alltid i mitt hjärta" bra var den. vi båda har försovit oss, så vi ska snart börja röra på oss. men nu får jag inte skriva mer för emelie. peace

onsdag

hejsvej

nu sitter jag helt ensam i datasalen bara för att kunna skriva ett kort inlägg till er. jag bloggade inte igår, var knappt hemma någonting. igår tog vi 15.00 tåget mot jakansimhall, jag var tvungen att simma en extra gång för att få g i idrott. direkt efter jag gjort det följde oliwia med mig till gina, där jag köpte en fin topp och ett par stora guld ringar. efter det åkte jag hem och åt, sen var jag med terese. idag försov jag mig, ajabaja. jag har haft matte och svenska hittils och nu måste jag faktikst springa ner till min bildlektion som jag tror jag är försenad till, fan!

träning och hårfärgning

hej igen. mamma köpte hem pizza, så det blev min middag, mums!
efter det gick jag till terese, vi gjorde inte mycket alls. sen följde jag med till hennes innebandy träning som jag satt och kolla på. efter ett tag kom min syrra så jag mötte henne utanför sporthallen, vi snackade och så, sen gick vi hem. jag fick ''äran'' att färga hennes hår, jätte jätte mörkt ska det bli. jag ska också färga mitt hår mörkare efter jul :) imorgon ska jag in till jakan eller vart jag nu ska och köpa något jag kan ha på mig på min käre morbrors 50års fest. vi ska nämligen till brålanda på lördag och fira honom, sen sover vi där och åker hem på söndag. skoj skoj att träffa han och alla kusiner igen, var ett tag sen nu. aja nu ska jag fortsätta lyssna på musik sen ska jag kolla tv. hörs imorn.
puss och gonatt ♥

måndag

hej alla skoltrötta sötnosar

idag har varit en otroligt lång dag enligt mig. jag gjorde min franska pjäs med ida och anton, jag fick g :D vilket är otroligt bra för att vara mig, iallafall när det gäller franska. bonjour ja'mappelle elise. ja'i 15ans. ja'habite a kallhäll. tu vuos une pomme? ja, det är det mesta av vad jag kan. haha. här kommer en kort översättning. hej jag heter elise, jag är 15 år, jag bor i kallhäll, vill du ha ett äpple? japp iallafall.. nu ska jag plocka upp lite tvätt, sen kolla lite på one tree hill och efter det ska jag hem till terese. pappa är jätte sur eftersom han läste min veckorapport nyss och ringde och typ skällde ut mig, men man får hoppas på att han blir på lite bättre humör tills han kommer hem. :) nu ska jag fortsätta med tvätten, tjingeling rosa string

Copyright © eelyy.blogg.se

hej och hejdå

hej alliopa här kommer sjätte och sista inlägget för dagen.


jag gick och mötte terese, sa hejdå till madde en snabbis sen satt jag och terese och pratade ett tag tills det kom en grymt läskig man och ställde sig precis bakom oss. han stod där säkert två minuter sen blev vi skit rädda och sprang in till eken och gömde oss haha. ja, sen stannade vi där. kollade lite tv, brottades (jag och terese vann :D) sen gick jag hem. nu ska jag väl inte göra så jätte mycket, kolla lite tv, tvätta mig, borsta tänderna, sen ska jag drömma om julafton! :) gonatt


femte inlägget idag

herregud! det här blir mitt typ femte inlägg bara idag ;o snacka om att jag har tråkigt. jag har liksom aldrig kommit ut eftersom jag alltid blivit stoppad. ''elise du ska städa ditt rum, elise du ska stanna hemma och äta, elise gå ner i tvättstugan blablabla'' aja ni fattar. men snart kommer mormor och morbror olle och då ska vi äta björnkött till middag, ingenaning om hur det smakar eftersom jag aldrig har ätit det förut men det låter lite läskigt att äta björn liksom. jaja, efter middagen ska jag iallafall dra ut. till terese och madde. madde hjärtat åker tillbaka till västerås idag, buhuu :/ men då får vi alltiså se till att ha roligt de sista timmarna tillsammans då :) skriver kanske mer senare sötnosar, annars hörs vi imorgon om jag får gå in på datan då. peace

dagens låt

när eken satte på den här låten på youtube blev jag helt galen. jag har alltid älskat den men under flera år lyssnade jag aldrig på den eftersom jag helt glömt bort vad den hette. men nu vet jag att den heter Spirit of the hawk, och nu kommer jag aldrig glömma det :) låten är ju lite ''indianisk'' och jag älskar indianer. låten är underbar! låten är våran, terese och hanna.

-

jag vill prata med dig, samtidigt som jag vill skrika på dig.
jag vill springa till dig, samtidigt som jag vill vända om och gå.
jag vill krama dig, samtidigt som jag vill slå dig.
jag vill skratta, samtidigt som jag vill gråta.
jag älskar dig, samtidigt som jag hatar dig.
jag vill minnas dig, samtidigt som jag vill glömma att du ens existerar.
jag vill ringa dig, samtidigt som jag vill radera ditt nummer.
jag vill att allt ska bli som förut, samtidigt som jag vet att det aldrig kmr gå.

låtstöld

gruppen Coldplay blir stämda av Joe Satriani för att ha stulit hans låt.
joe vill ha alla pengar gruppen får in för låten, men det förstår jag. lyssna bara på likheterna!


 

söndag

idag fick jag gå in på datan, wohoo. men jag vet inte riktigt om mitt dataförbud är slut ännu, hoppas det. ni undrar säkert varför jag har dataförbud? det är för att jag inte har skött mig i skolan och för att jag har så stränga föräldrar. menmen nog snackat om det där jävla dataförbudet, börjar bli lite uttjatat tycker jag.

igår hade vi iallafall vårt tradionella (stavning?) julbak. pepparkakor, lussebullar och julmusik, myspys! fast mina skills på lussebullar är ju inte så bra om man säger så. men det är ju insidan som räknas, right? sen på kvällen var jag och massa fler hemma hos terese, det var roligt :) idag fyller min käre mamma 37 år, ett stort grattis till henne! världens bästa kvinna, maria rosén :) av mig fick hon doftljus, min mamma är ett sånt här 'ljus freak''. hon älskar ljus och fina små saker till hemmet. hah. och idag är det ju även 2a advent. jag fick äran att tända andra ljuset. känns helt overkligt att det bara är 17 dagar kvar till julafton när man kollar ut genom fönstret. jag hoppas verkligen på snö till julafton. men vem gör inte det? en vit jul ska det va ! puss på er



onsdag

usch vad länge sen jag skrev nu, så tråkigt att ha dataförbud :/ men nu är jag iallafall hemma hos terese och hemma hos henne har jag inte dataförbud så nu blir det ett litet inlägg. dagarna går så otroligt snabbt så det finns inte. det är liksom tredje december, 21 dagar kvar till julafton, det är helt otroligt. nu har nedräkningen börjat, underbart! snön är tråkigt nog borta, men en sak är skönt med det, inga fler mulningar i skolan! jag blev ju som ni kanske fattar utsatt ett antal dagar i skolan, inte kul.. men nu kommer tydligen mange och alex så jag måste sluta nu. snart är dataförbudet slut och då jävlar :) puss på er