i got a feeling

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering, speciellt till dig sara! så gulligt att du bryr dig så mycket om att besöka min grymma blogg. kärlek till dig ♥

idag är en bra dag! känner att ingenting kan gå fel. klockan 2 ska jag vara i kungsängen för att storhandla med brudsen till tacokvällen ikväll. har sett fram emot den här kvällen hela veckan! mitt humör är på topp :D

lördag

hej alla sötnosar!
dagen har bestått av film, godis, pizza, cheeseballz och cola. herreherregud vad man känner sig proppfull. fyfan.. nu har vi laddat ner The tourist och ska krypa ner i sängen. PUSS!

godkväll

hej alla sötnosar!
nu ska jag möta chrippa i centrum sen ska vi köpa massa gott :) ha en trevlig kväll, lär inte skriva mer idag. PUSS!

fredag - sportlov

hej alla sötnosar!
nu är det loooooooov :D fyfan fyfan fyfaaaan va skönt! men jag är trött, galet jävla trött. måste ta mig en powernap! senare blir det nog att dra sig mot älskling för en riktig myskväll :) gud va skönt. och fyfan vilken kärlek att få ligga kvar i sängen och dra sig på morgonen. gud så jag kommer njuta (:


dont let it get me



boring

hej alla sötnosar!
okej.. jag börjar bli uttråkad nu. ibland är det riktigt tråkigt att vara sjuk. speciellt när man känner sig pigg och vill hitta på nått. någon som har något förslag på vad man kan hitta på en hemmakväll förutom typ tv, film och bad? nej juste, glömde att mina läsare e så tråkiga.. åååh börjar bli på dåligt humör också. pallar iiinteee det...lsögf,dsg.. -,-

filmtips


bästa filmen på länge! den här är helt klart värd att se. man blev aldrig uttråkad och den innehöll både humor och kärlek :)


den här filmen var riktigt bra. mest tillägnad tjejer. mycket dans och sång och snygga kläder!


bra och spännande. man kom verkligen in i filmen. rekommenderas!

miss u

säg mig, hur kan man nånsin va berädd?

ofc


vad tror ni? jag tror iallafall jag tar hem detta ;)

torsdag

godmorgon alla sötnosar!
idag är jag hemma från praktiken. jag är förkyld och har ont i halsen. men det har blivit bättre nu än vad det var när jag vaknade. så imorgon går jag nog dit iallafall. och imorgon får jag looov :D helt underbart! 9 dagars ledighet, fyfaaan! ligga och dra sig och kunna vara uppe hur länge man vill. min och jennies tacokväll för klassen, den ser jag faktikst fram emot! tror vi kommer ha skit kul :)

så idag ska jag iallafall bara vara hemma och ta det lugnt hela dagen\kvällen. tv, data, musik, skvallertidningar, film, bad. ja, det låter ju inte helt fel =) PUSS!

godnatt

hej alla sötnosar!
efter ett låååångt bad äre jävligt skönt att lägga sig i sängen, & jag lär somna precis lagom till Big Brother börjar. men det bryr jag mig inte om, för jag behöver SOOOVAAA!


såhär snygg med turban o grejer

fm static - take me as i am ♥

alice ballis


min älskade lilla sötnos kastrerades idagggg. hon går runt med tratt och ser allmänt jätte mega söt ut!! och dum som jag är så lyfter jag upp henne helt som vanligt utan att alls tänka på att hon har operationssår. dumma mig! stackars min bebiisss :/♥

heelluuu

hej alla sötnosar!
kom precis hem. åkte hem till chrippas pappa efter skolan. vi var ute med deras hund sen gick vi in och spela lite NHL, haha jag sög.. men vad gör man, man kan ju inte vara bäst på allt? ;) HAH. och nu är jag hemma iallafall, kallt ute, riktigt äckligt kallt. jag vill ha sommar. nu!

det blir kycklig till middag, mums! efter det ska jag hoppa in i ett långt skönt varmt bad. är helt frusen om benen! men nu är maten klar ropar pappsen. PUSS! 


snyggingar i skolan

jennan

hej sexii jennie!
eftersom du antagligen kände dig lite utanför när jag skrev om sara och inte dig så tänkte jag ta och skriva lite om dig nu innan jag tar bussen till min pojkvän som tycker jag är helt korkad förtillfället. HAHA! du är fin kan jag ju börja med att säga :) och på måndag ska vi ha väldigt trevlans. kommer sakna dig tills dess min lilla jennan! love uuu ♥


damn you so sexy bitch! sexy bitch!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej saraaaaa

hej sara bitch!
detta inlägg är tillägnat dig eftersom du e en sån jävla tjatig jävel med att jag ska uppdatera hela tiden... men, who can blame you? ;) nu är jag iallafall här igen :D:D:D dagen vet du ju hur den har sätt ut, iallafall i skolan. innan dess vaknade jag och var helt klar 1 timme innan jag skulle gå till bussen, visst är jag grym!!? :) jag vet att du är stolt ♥ nu orkar jag inte skriva mer, plus att vi ska ha lite girltalk! PUSS!


snygga jääevel

,,

hej alla sötnosar!
min älskling kommer hit om ett tag. åååh jag är hur glad som helst! inte träffat han sen i lördags. så det blir mycket mys! får ju sällskap till big brother också :) nu måste jag städa och fixa mitt rum som mamma har tjatat på mig att göra i flera dagar. suck, whats up with mammor och städning egentligen?????


HAHAHHAA okej jag dör!! osmickrande bild... men passande.
ungefär sådär jag ser ut när morsan börjar med sitt tjat

hiss\diss

  • Glada trevliga människor!
    behöver jag säga något mer? en glad och trevlig person kan göra hela min dag! speciell kärlek till gamla söta tanter och gubbar, sååå gulliga :) hiih
  • Sommaren
    jag längtar sååå mycket till sommaren.. det går inte att beskriva. värme, sol och bad *dreggel*
  • Bra dagar
    när man vaknar och känner sig lycklig, ingenting går fel och livet är en dans på rosor, visst önskar man att varje dag var så?

  • Omogna människor
    usch, usch, usch. vi gick på dagis för gaaanska många år sen hörni!
  • Bloggar utan bilder
    man har ju ingen lust att läsa alls. bara inlägg med texter, boooring..
  • Sveriges väder
    ge oss kortare vinter och längre sommar, tack!

hemkommen

hej alla sötnosar!
nu har jag precis kommit hem från älvsjömässan. jag aqve & jennie höll på att bryta ihop när det inte fanns nått ställe att käka på, så vi drog till stan istället och käka burger king. mmhh, crispy chicken meal! ♥ vi satt hur länge som helst och pratade om allt mellan himmel och jord, jätte trevligt!

nu äre dags att städa rummet lite och lägga sig och kolla tv. jag e helt slut! PUSS!

kärlek

tisdag

godmorgon alla sötnosar!
nu är jag vaken och rätt så pigg. idag blir det en tripp till älvsjömässan. sara har lovat mig att ta med sin kamera så vi ska ta massa bilder, haha mobboffer. så bilder bjuds det på senare iallafall :) lär tjocka oss på burger king sen också, vet redan vad jag ska beställa. mmmums!

btw, vad tycker ni om designen? helt random kommer sara och säger att hon har fixat en header till mig ;o världens sötaste! ne nu måste jag sätta igång att fixa mig. PUSS!

finaste


snyggingar på skridskor




klart jag kollar

oooh ikväll blir det BB igen! :D nu ska jag börja följa detta flitigt, varje kväll ligger jag bänkad! ganska blandade människor så det blir nog intressant ;)

after school

hej alla sötnosar!
kom hem från skolan för ett tag sen. sitter och lyssnar på musik, har fått en ny spotifylista av william. kärlek! skolan var kul, som vanligt, exept of the schoolwork då ofc! ne men jag börjar gilla folket i min klass mer och mer faktiskt, riktigt skönt gäng när man lär känna allihopa :)

ska försöka tvinga min syrra att färga mitt hår idag! det har ju blivit uppskjutet fett länge nu, pallar inte vänta längre min utväxt blir bara mer och mer grotesk. nu ska jag lägga mig och kolla tv tills det är middag, hoppas på nått riktigt smaskigt! PUSS!


på den här bilden ser man verkligen min utväxt.. fyfaan

måndag

hej alla sötnosar!
sitter på lektion nu. jippi, jag kom upp imorse iallafall, kom inte en enda minut försent. duktiga jag! men fan vad kämpigt det var att gå upp. nu är det näthandel sen idrott, då blire att sparka lite fotboll sen ta bussen hem och chilla galet med min nya grymma spotifylista! :D PUSS!

gonatt

hej alla sötnosar!
tvättstugan, popcorn, solsidan och big brother. så har min kväll sett ut. & nu är det big time att gå och lägga sig, känner att det nästan kommer bli omöjligt att gå upp klockan 7 imorgon bitti. usch, ryser av bara tanken! PUSS!

fråga

Anonym
vd annvänder du för foundation och vilket nummer? och puder? du få jättefin färg i ansiktet kan du inte visa vad fö smink du annvänder? :)

Svar
åh tack så mycket! självklart kan jag göra det! jag använder faktiskt bara smink från H&M. White sand är färgen på den foundation jag brukar köpa. på det använder jag H&Ms solpuder. va vore jag utan det? hah. nej men jag brukar aldrig lägga mycket pengar på smink, så H&M är ett både billigt och bra alternativ. använder även H&Ms egna mascara, Full lasches heter den och den funkar jätte bra! kostar endast 50 kr!

bloppis

jag tänkte sälja lite saker som jag inte använder. är ni intresserade så kommentera inlägget eller maila mig på [email protected] och ja, fett mobbat namn, iknow.. ;) PUSS!


kavaj. jätte snygg på. storlek 38 från H&M.
pris 50 kr


jätte gulligt linne, storlek 40. använt 1 gång.
pris 45 kr


klänning\linne. bilden ger ingen rättvisa. den är verkligen jättefin på!
storlek M, pris 45 kr


långklänning med snörning i nacken. passar de flesta storlekar.
pris 45 kr


vit långklänning med snörning vid nacken. passar de flesta storlekar.
pris 50 kr


tshirts, storlek M
pris 20 kr styck


militärgrön kjol storlek M
pris 45 kr


örhängen
pris 10 kr styck eller alla för 50


2 permanenta blonda hårfärger från H&M
pris 50 kr


höga stövlar, använda 1 gång. storlek 40
pris 99 kr

haha vilken sötnos!

mylove

hej alla sötnosar!
asså jag måste bara dela med mig av min glädje. jag äääälskar musik!! och william engelmann har världens bästa musiksmak som jag bara älskar och nu sitter jag här med hela hans spotifylista och kopierar över till mitt konto. åååh jag kommer njuta heeela dagen&kvällen. musik är värlsbäst och nu kommer min dag bli likaså!

Shape collage


gud vad kul! har laddat ner nått som heter Shape collage. där man kan dra alla bilder man vill och göra collage av dom, med olika bakrundsfärger, forma bilderna till hjärtan osv. har dock inte lärt mig så bra än så nu lär jag ju sitta med det här ett tag =) har även laddat ner youtube downloader, så sen blir det att lägga in massa låtar i mobilen också. PUSS!

såhär pigg känner jag mig denna morgon

godmorgon

godmorgon alla sötnosar!
asså seriöst jag e typ lack på mig själv, igår vaknade jag hur tidigt som helst och idag vaknar jag när klockan är tjugo över nio? varför vaknar jag helt fucking av mig själv när jag faktikst väl har chansen att sova ut.. kul.. sen imorgon kommer det självklart vara hur jävla svårt som helst att komma upp. typiskt!

igår hade jag det iallafall jätte trevligt, först med god mat och sällskap hemma hos tove sen traskade jag till nyberg. kul att träffa alla igen! :) sen fick jag skjus hem vid 1 tiden och gick och sov nästan direkt. huuur trött som helst. och mitt huvud värker och min hals är förjävlig.. har haft ont några dagar men nu tror jag det börjar ''bryta ut''. jippi. det absolut enda som e skönt med att vara sjuk är att man slipper skolan, men det har inte jag råd med direkt. nu ska jag lägga mig i sängen igen och försöka sova mmeeerr. PUSS!



familjen annorlunda



lördaaag

hej alla sötnosar!
kom precis hem från gymmet. ska bara chilla och ta det lugnt tills det är dags att fixa sig inför ikväll. först hem till finaste tove med familjen och fira henne, sen direkt hem till nyberg för att festa hela natten. låter som en grym lördagkväll. nu KÖR vi!


gonatt

hej alla sötnosar!
har haft en jätte mysig kväll. älskling ligger i sängen och kollar tv så jag kryper nog ner brevid honom. PUSS!

alla <3 dag

hej alla sötnosar!
nu är jag på bra humör igen! åt precis meeega goda hamburgare med pommes och nu sitter jag och lyssnar på musik. sen ska jag lägga mig och mysa lite med Se&hör tills min man kommer. sen blir det fredagsmys hela kvällen med film och massa kramar&pussar. stackars chrippa, han kommer inte få vara ifred en sekund ikväll för jag är på världens goshumör HAH :)

tänkte btw ta och berätta lite för er om alla<3dag eftersom alla andra människor med en partner har gjort det i sin blogg. det började med att vi möttes upp i centrum och käkade på pizzerian, kanske inte det mest romantiskaste stället men det är ju trots allt sällskapet som räknas. efter det gick vi hem till chrippa sen gav jag han min present, ett jätte gulligt kort som jag gjorde i skolan sen fick han massa godis. asså inte bara lite då menar jag myyycket godis. la allt i min britney parfym kartong med papper på sen voila! haha och han var så gullig, han hade inte slagit in så han gömde sakerna i vardagsrummet så jag fick gå runt som ett mongo och leta. fick en deo (BEHÖVLIGT, eftersom jag har lånat hans i typ 3 veckor...:$) sen en hjärtchoklad ask. sen mös vi med film&godis resten av kvällen :)

look right through

jag har tagit mycket skit i mina dagar. jag har varit osäker. jag är en väldigt känslig person, även fast jag alltid ska bygga upp en sida av mig som framstår som den där glada spralliga, alltid positiva tjejen. ibland blir det för mycket, ibland känner man att man inte orkar. den där glada sidan vill man bara gömma bort, man vill inte att folk alltid ska se en som den personen. man orkar inte att alla antar att man alltid är glad, att man alltid mår bra.

jag vet inte varför jag skrev det där egentligen. ville bara skriva av mig. få ur mig lite. känns som jag håller mycket inom mig, att det jag vill få ut inte riktigt framstås på rätt sätt. just nu behöver jag min älskling, asså verkligen behöver honom. blir alltid på bättre humör när vi ses. glad att jag har min Christoffer. ikväll ska vi ta hand om varandra, min fina! ♥

-

things change. people change. life change.
jag vet inte riktigt vad jag tycker eller känner. känns ingenting om jag ska vara ärlig. jag har ingenting att säga för jag känner ingenting, det är liksom tomt.

helloooo

hej alla sötnosar!
har varit hemma ett tag nu, slutade tidigt idag med. skönt! sen är det fredag också. hoppas bara jag får träffa min älskling senare. imorrn äre iaf 18årsfirande x2. det blir naaajss :D sen ska syster färga mitt hår och jag klippa hennes. får se hur det blir! skööönt att bli av med utväxten iaf, grotesk fan!

kom i tid till praktiken idag, tillochmed lite förtidigt! grym tjej





friday bitch!

vaken. praktik. försöker tänka positivt. fredag.

,,

hej alla sötnosar!
nu har jag precis kommit upp ur ett varmt skönt bad! antagligen börjar det något intressant på tv klockan åtta så jag ska tvinga mamsen att gosa ner sig i soffan med mig :) tycker jag låter som en utmärkt idé. kan tvinga henne att klia mig lite då också (a) det är btw något som jag äääälskar! på ryggen, benen, nacken, armarna, fötterna. att bli kliad är det bästa som finns!!


mamii

grattis fina


Grattis till min fina vän lindaaaa idagggg! fucking 18 ååårrrrr! en sak är säker, i sommar är klubben osäker ;) du och jag ute tillsammans kan bara sluta helt fucking awesome! många galna minnen med dig och det finns fan inte många som e lika jävla sjuka som oss. ''läppstift och läppglans danaa'' you get it! fin fina minnen! Min bästaste fyllevän

dagens dröm

måste dela med mig av något sjukt! haha asså jag fattar inte vad jag får alla mina drömmar ifrån. inatt drömde jag att jag fick vääärldens sneflipp på min engelska lektion. sprang ut från lektionen och min lärare springer efter, jag total misshandlar henne och hugger henne i benet 3 gånger (????) det kändes så verkligt, det kändes verkligen som att jag var SUR på riktigt. dock inte på min söta engelska lärare men ilskan gick ut över henne i slutet. fick världens ångest för hon såg så ledsen ut när hon kollade på mig sen vaknade jag och grät.

SERIÖST, JAG E JU HELT KÖRD I SKALLEN.

torsdag

hej alla sötnosar!
fick sluta tidigare från praktiken eftersom jag skippade lunchen. gryyymt skönt att vara hemma redan tio över 3 ;o och imorgon är det fredag så då får jag tänka positivt hela dagen tills det är dags att sluta och få heeelg. så jävla fucking underbart!! längtar lite smått till på lördag, då blire två 18årsfiranden, taggish tillish!

annars då? sportlov om prick en vecka, det känns ju också fucking awesome! sen äre bara 4 veckor kvar på praktiken nu. känns seriöst skönt att sluta, även fast jag kommer sakna att göra vissa saker och sakna att träffa vissa personer. men jag har ju frågat om jobb där så jag kan alltid hålla tummarna på att det händer nått på den fronten. med cash i baktanken tror jag motivationen höjs en aning också! nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla tv, hoppas att simpsons rullar nu! PUSS!

ååååhhh :')


helt seriöst.. jag pallar inte med sånt här! Världens finaste video! ♥

after shit school

hej alla sötnosar!
orkade inte gymma. har ont i foten, pga att en skinn\nagelbit sitter löst på min lilltå (låter som ingenting men trooo mig) har försökt dra bort den men det gör fööör ont och nu tror jag seriöst att det har blivit infekterat eller nått för det gör skit ont när jag går. och ont i huvet börjar jag få också. tappar tron på livet lär jag väl göra snart med. neee men valde att dra hem till min älskling istället.

ska försöka få upp mitt humör lite, känner mig som en emo uggla fan. sen i skolan blev en liten grej till en stor grej, vissa blev mer sura än andra men allt var egentligen bara menat som en liten grej från början. men nu har jag iaf försökt löst det eftersom det blev en aning sura miner. såååå jaaa vi får vänta o se vad som händerrrrrr. PUSS!


jag villl utomlands NUUUU!

-

hej alla sötnosar!
skoldagen idag har varit.. förjävlig! men det löser sig antar jag. orkar inte bry mig för tillfället. sitter fortfarande kvar i den här äckelskolan. ska dra mot gymmet nu sen hem och soooova.

humor

nånting gick riktigt fel på min operation igår!!

onsdag

godmorgon alla sötnosar!
ååååh nu sitter jag och försöker tänka positivt till det mesta. typ att praktiken slutar snart, att det är sportlov snart, att jag är pigg på morgonen för en gång skull. aa det funkar fan rätt så bra för jag känner mig genast piggare och gladare :D nyduschad och fräsch också. men nu måste jag sminka mig och käka frulle. PUSS!


och efter plugget blire raska steg mot gymmet!

gonatt

hej alla sötnosar!
kom precis hem. somnade till matchen. vilken bra supporter jag är...(?) men jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. så nu äre bigtime för mig att krypa ner i sängen och sussa så jag pallar med skolan imorn. PUSS!

kom igen gnaget!

hej alla sötnosar!
som jag sa så skulle jag bli bättre med bloggandet så jag trycker in ett inlägg redan nu! kom precis hem från gymmet med baby. drog dit direkt efter skolan, körde lite ben sen skulle jag göra en övning som gick helt åt helvete och chrippa tyckte typ jag var dum i huvet som inte klarade den men jag tycker jag är grym ändå :D

och nu är jag hur mätt som helst för jag proppade nyss i mig massa makaroner och bacon.. men jag måste tagga till för om en halvtimme äre derby på gång! synd bara att killen är en apj*vel. hoppas på svartgul vinst ofc!

hörs ikväll! be here

sorry för mitt dåliga humör i förra inlägget, men det kommer lugna ner sig tills ikväll det lovar jag! & då lovar jag också att uppdatera. ska bli bättre på det. statistiken har ju faktikst ökat lite dom senaste dagarna och då kan ju inte jag vara keff och aldrig uppdatera. neeejee de funkar inteeee

hfhahifhnak!!

hej alla sötnosar!
sitter på lektion och är lack. lack över typ exakt allting. skulle kunna slå nästa jävel som snackar med mig, ungefär så känner jag just nu. ioasdgheieieieisljfolåäa<döajgvnoeawm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skit skola, skit människor! usch, hatar typ alla just nu men ta inte åt er ni som vet att jag älskar er annars =)

last 4 today

hej alla sötnosar!
okej.. det blev lite senare än planerat eftersom typ HELA familjen tydligen skulle duscha före mig -.- så nu är syrran inne och hon skulle bara raka benen sen var hon klar. så ja, jag får gott vänta 10 minuter till!

btw så är jag super glad för min fina mamma rensade sin garderob tidigare så nu är jag typ 6 tröjor, 1 tjocktröja, 1 kjol och 1 par tights rikare :D inte för att jag behöver mer kläder överhuvudtaget! men man blir alltid lite gladare, fast mina garderober lär sprängas snart. och bara för att jag har flest garderober i familjen måste mamma proppa in massa annat skit, typ kläder lillplutten hade när han var 3 år!? come oooon, i need my space! aja nya kläder iaf, im happy! nu blire varmt bad sen sova. PUSS!

solsidan och varma bad

HAHAHAHHA dagens avsnitt var ju grymt! får aldrig nog av dessa människor. solsidan i mitt ♥!

nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad & efter det ska jag smörja in mig med lite ''fusk bodylotion'' sen ska jag sova flera timmar så jag inte är helt död imorn. för det är fan det vääärsta jag vet! att kliva upp på morgonen när man verkligen INTE orkar! så det blir tidig sänggång för mig idag, skööönt! :)

sundayyy

hej alla sötnosar!
nu börjar sara tappa tålamodet så nu är det bäst att blogga lite tror jag!
vill inte riskera att få stryk imorn i skolan!

i fredags var jag iaf tvungen att promenera 40 minuter till min praktik, menmen, det gick iaf. sen har jag myst med min babe hela helgen med massa onyttigheter så nu blir det gym och simning både tisdag&torsdag. får fan ångestattack!!!! sen idag gick jag upp tidigt och blev hämtad av pappa, fixade mig oså sen drog familjen till söta mormor som fyller 75 år idag! det blev jätte god smörgåstårta och massa gott fika. sen låg jag och sov och dregglade på min lillebror HAHAHA stackars unge. sååå jävla död var jag asså, och är fortfarande. ska nog lägga mig runt nio idag. i neeeed 2 sleep!

och nu äre solsidan om 10 minuter. söndagens höjdpunkt! världens bästa, skönaste och sjukaste människor! i like it big times! PUSS!

friday bitch!

hej alla sötnosar!
nu är jag här igen, mig kommer ni inte undan inte!
ja, ingen har väl undankommit snökaaaoooset antar jag? ska ju till praktiken men bussarna är inställda. men på sl stod det iaf att dom skulle börja gå senare, så jag ska ner klockan halv 10 och kolla om bussen går. annars är jag ganska scrued. men jag fan vägrar gå hela vägen till stäket i det här äckliga vädret. hoppas FAN på att dom säger att jag får vara ledig om inte bussarna går. kommer ju ta mig en timme att gå i den här höga snön. AJA, nog klagat för min del. det är ju förfan freeedag :D yeeey!

får se om det kommer någon buss eller om jag får gå sen då. spännande!

diggar dig galet kvinna! ♥

yeayea

hej alla sötnosar!
överlevde skoldagen, drog direkt hem till min pöjk. och nu sitter jag här, heeelt ensam :/ buhuu.. haha! han är på träning sen efter ska han gymma så han kommer hem om typ 2 och en halv timme. innan dess ska jag hinna diska och fixa lite fint (eftersom jag är lite dålig på att diska och det ofta\alltid slutar med att det är han som får göra det) sen ska jag duscha och fräscha till mig lite. sen blir det ligga och kolla tv tills han kommer hem, då blir det gosa ner oss i sängen :)

sen avslutar jag inlägget med en liten extra
hälsning till min älsklings tjej Jennie!

onsdag

hej alla sötnosar!
nu sitter jag i skolan på näthandels lektion. sen har vi lunch, efter det typ svenska sen 1,5 timmes hål och sist&DRYGAST historia. fyfan.. menmen, jag klarar mig! :) efter skolan ska jag ju hem till min älskade kille som har lovat att laga våfflor till mig. toppen (y)

helluuuw

hej alla sötnosar!
skolan idag gick bra :) nu är jag hemma hos chrippa. han är på gymmet just nu, jag orkade verkligen inte följa med, hade inte direkt lust att gymma idag, lite trött och hängig. så det blir massa mys när han kommer hem istället! toppen. & sen äre ju alla <3 dag på måndag också, herrejösses. blir väl bara att umgås, äta ute kanske. man behöver ju inte göra vääärsta grejerna, men nått trevligt blir det iaf! PUSSSS!

tisdag

godmorgon alla sötnosar!
idag tog jag lite extra sovmorgon, haha! :) sov 10 timmar inatt! herrejösses. men skönt som fan. gjorde nyss hamburgare. hur gott som helst!

ska börja fixa mig lite, men först ska jag plocka in lite kläder och bädda sängen. PUSS!

natti


dags att hoppa ner i sängen. såååhär mysigt! jag kommer sova som en GUD :)

,

då var det dags att lägga sig i badkaret och ta ett varmt bad. mmmmmh! bästa
 

liiike



japp, då har jag fått en ny älsklingslåt då.. typiskt mig att fastna för låtar såhär. den har kanske spelats sådär 30 gånger idag, men den e grym! Sick Puppies

'And I'll take you for who you are
If you take me for everything'

love

hej alla sötnosar!
det blev ingen skridskoåkning eftersom nyckeln till förrådet blev borttappad. så istället drog jag till simhallen och simmade ett par längder. kändes riktigt skönt. ska försöka få in det på schemat lite oftare :)

och just nu håller jag på med tvättstugan, åååh så kul! men är snart klar och då blir det sääängdags, guuud så skönt!

p.s I love my Jennie Pennie Cupcake

måndag

hej alla sötnosar!
idag i skolan har jag hunnit med att göra det mesta. varit rädd, gråtit, skrattat, ritat och snart blir det skridskoåkning också. toooppen! och det där med rädd och gråta är inget seriöst, rädd blev jag för att... (sara jennie och aqve förstår) sen satt både jag jennie och sara och störtböla för vi kolla på massa sorgliga youtube klipp. funny day!


här har vi snyggingarna jennie och sariiis. fixade bilderna jätte coolt på photoshop men de gick inte att ladda upp :/ deppmode

,

nyduschad och insmörjd med bodylotion, nu känner jag mig mega fresch! lillplutten ligger o sover så sött och älsklingen ligger i min säng. ska nog krypa ner jag med. tv, musik sen sova. gooonatt!

svar

hej alla sötnosar!
visste att ni skulle vara tråkiga på frågestunden. men det blev iallafall hela 4 frågor! ooooh! haha så jag tänkte ta och svara på dom nu

Berätta om dig och din kille, när ni blev tillsammans osv :)

jadu.. vi träffades första gången i april på ett chillkrök. vi pratade väl lite oså sen blev det att vi bytte nummer och började smsa. inget seriöst från början, men sen började vi träffas på kvällarna, vi satt alltid vid samma bänkar och pratade. de första gångerna var det lite stelt och nervöst, då när vi inte riktigt kände varandra. men sen träffades vi mer och mer, började sova över och sen den 6 juni på sveriges nationaldag blev vi tillsammans. och nu har vi hållt ihop i 8 månader på söndag :) jag e så kär i min älskling och är hur glad som helst att jag träffade honom! ♥

Vilka har du kommit närmast i din klass? :)

aqve, jennie och sara skulle jag tro. underbara tjejer det där, som man kan prata med och ha kul med. skoldagarna vore tråkiga utan dom kan jag säga! fast jag tycker om allihopa i min klass! har fått bra relation till de flesta och kan prata&umgås med allihopa, det känns kul :)

hur är din relation till sara alic? är det svårt att umgås med henne eftersom att hon är så himla cool?
hahaha! hmm, jadu relationen är lite uppåner. ena sekunden är vi jätte gulliga mot varandre och nästa är vi största fienderna, men vi tycker om varandra ändå! man måste bråka i en relation annars är det ingen riktigt relation, right? ;) och att hon är så otroligt cool påverkar inte relationen särskilt mycket eftersom jag är så cool själv!

Hur är chrippas familj? ;)

chrippa bor med sin mamma och sin syster och båda två är jätte gulliga! har fått bra relation till båda två och det känns ju verkligen jätte bra. kommer ihåg i början av mitt och chrippas förhållande, då var jag hur blyg som helst. låg mest inne på rummet och sa inte så mycket. men nu de senaste månaderna har det inte alls varit så och det har ledit till att vi pratar hur mycket som helst med varandra. kan kolla film tillsammans om chrippa är på träning osv osv. man känner sig verkligen välkommen här, jag kanske har börjat känna mig lite för välkommen dock eftersom jag inte ens knackar på dörren när jag kommer hit, hah!

så, det var den frågestunden. lär ju inte bli någon ny iaf om man säger så ;p men har ni frågor är det bara att ställa dom när som helst så svarar jag. PUSS!

frågestund

FRÅGESTUND!
känns lite meningslöst med sina typ 20 läsare men det är bara komma med hur många frågor ni vill om vad som helst så ska jag svara så gott jag kan! blir det failat och alla är tråkiga (som ni antagligen kommer va) så skippar vi det bara helt enkelt! men tänkte att det iaf är värt ett försök :) så kom igen nu alla anonyma och oanonyma människor, bara fråga på!


P.S inga frågor är för dumma

killen med ett hjärta av guld



fina fina du.. har drömt om dig ett par gånger sen du försvann. jag har frågat dig varför, jag har bett dig komma tillbaka, bett dig komma tillbaka till emelie. det skulle göra henne så glad. men alltid har jag vaknat och insett att du aldrig kommer göra det. danne.. allt känns fortf så overkligt. det har inte gått in i huvet ännu. finaste, bästa, snälla danne. han som alltid kom och tittade in lite då och då. han som ALLTID var så glad. när jag kollar på videon jag spelade in på dig och emelie när ni satt i mitt rum och sjöng.. jag önskar så mycket att du kunde komma hit och sjunga med oss igen. att du kunde komma tillbaka till emelie. hon skulle bli så glad. jag ser att hon saknar dig. hon saknar sin bästavän. din fina familj saknar dig.. vi alla saknar dig.

tack för att du lämnade kvar så mycket kärlek här på jorden. tack för att vi fick chansen att ta del av en sån fin person som du. Tack!





bye utväxt

hej alla sötnosar!
kom precis hem. ska städa rummet tills mamsen kommer hem. sen blir det middag med fina familjen sen kanske hårfärgning och klippning med syster! :)

onsdag

hej alla sötnosar!
vill börja inlägget med att säga tack till Aqve Sara & Jennie för att ni e så himla söta och gulliga tjejer! kärlek ♥

chrippa ligger och sover och jag passar på att blogga. har redan hunnit äta typ 4 havrebollar sen jag gick upp, haha. bra frukost(?) nja, dont really know about that. men babe ska bara hitta pedalen till deras spinningcykel sen ska jag börja köra nån timme då och då framför South Park! de blir grymt =)

min fina

förstår inte hur folk orkar.

nu ska iaf jag och älsklingen ner och köpa lite grejer på hemköp sen ska vi baka havrebollar. jag e glad att jag har min fina Christoffer! :) PUSS!

tisdag

hej alla sötnosar!
mogna människor som skickar kommentarer och inte tror jag ser vem det är ifrån. lite smått roligt faktikst :)

nu sitter jag iaf i skolan, info&layout. ska fortsätta arbeta med mitt jävla hus nu. drygt som fan kan jag säga.. sen äre bara engelska sen slutar vi. skööönt!