Helgen

Världens bästa helg har jag haft! I fredags kom Anja (mammas bästis), hennes man Bosse och deras son Eric hit från Småland. Mamma pappa Anja och Bosse alltså.. Dom 4 tillsammans. Vilket jävla gäng. Ni vet när man bara klickar så jävla bra med människor. Dom är som skapade för varandra. Kan sitta 10 timmar och prata och asgarva konstant! Sånt älskar jag! Så i fredags var jag och krister först iväg och bowla. jätte mysigt! sen när vi kom hem så tog det bara 10 minuter sen kom anja och gänget. sen satt vi allihopa, och prata i flera timmar, drack öl, sjöng Singstar och hade det hur trevligt som helst. Sov hos Krister och vakna upp med alla kläder på. Haha! Sen drog jag hem på morgonen. Sen drog vi alla och kolla på Edvins innebandymatch, han gjorde btw mål! (Stolt storesyster) sen drog vi till centrum där det va vårmarknad. Kasta bollar i hinkar och käka glass. Sen drog vi hemåt och åt god middag. Sen drack vi lite öl och pratade sen tog jag taxi till bowlinghallen (igen) där jag mötte Krister Ogge och några av deras kompisar. Vi va där ett tag. Drack öl, bowla oså sen fortsatte vi till Emils och va där till stängning. Sen sov jag hos Krister. Kom hem vid 3 tiden. Satt och snacka med Anja Bosse mamma och pappa. Sen vid 5 tiden va det dags att säga hejdå för då skulle dom tillbaka till Småland. Sen vid 6 tiden åkte jag Tessi Krister och Ogge och käka på thairestaurangen i jakan. Hur mysigt som helst! Efter det fick jag och Tessi testa övningsköra lite med Kristers bil. Gick hur bra som helst för mig! Dags att skaffa körkort kanske? Men iaf. Riktigt jävla bra helg och jag är så himla glad. Allt känns perfekt nu! Såhär kan det gärna få fortsätta!

Rensning

Rensar bland alla mina smycken och parfymer. Haha syns det vilken som är min favoritparfym?

Lycklig

Just nu är jag så himla lycklig. Jag har så fina personer i mitt liv. Trots alla snedsteg och misstag jag har gjort i mitt liv så har dom alltid ställt upp och funnits där för mig. Vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka för det. Men tack! Verkligen. Jag har världens finaste vänner, världens bästa familj och världens snällaste pojkvän. Jag har ett jobb som jag älskar. Allt börjar falla på plats nu och jag är så jävla glad. Så jävla glad!

Pics

Fredag

Hej alla sötnosar!
Förlååååt. Men jag har jobbat hela veckan. Har numera fast jobb terminen ut. Heltid! Grymt jävla nice! Allt runtomkring börjar ordna upp sig nu också så det känns bra. Måste ta mig en ordentlig tankeställare både på det ena och det andra. Är besatt av vampire diaries, candy crush och draw something 2. Min familj är världens bästa och mitt rum är helt klart nu. Förutom lite fixning och ommöblering på väggarna. Japp. Imorgon får man sova huuuur länge man vill! Men känner jag mig rätt nu när jag har ställt in kroppen på att vakna tidigt så kommer jag göra det imorgon med! Nu ska jag sussa. Vaknade klockan 6 imorse så jag kommer sova som en prinsessa inatt! PUSS

I'll be back!

Imorgon börjar jag blogga igen! Har varit lite mycke dom senaste dagarna och nu måste jag verkligen sussa! Vi hörs imorgon! PUSS

.

ett stort snedsteg.
Kategori:

-

Fan fan fan..

Bakis/full/heltförstörd #awesome

-

Jag hatar djurplågare. Fyfan! Har sett så sjuka grejer på Facebook. Någon kastade i små hundvalpar i sjön, några tände eld på en kattunge och några andra slängde ner en hund från ett tak. ARE YOU FUCKING KIDDING ME?! Jag blir så arg så jag gråter. Jag förstår verkligen inte. Vad fan är det för fel på människor? Hade jag fått reda på vilka dessa äckel människor va hade jag åkt dit och behandlat dem med exakt samma medicin FAST tusen gånger värre. Parasiter. Punkt.

Tisdag

Hej alla sötnosar!
Har jobbat igår och idag på skälbyskolan. Har gått bra. Ska jobba där resten av veckan. Annars flyter allt på. Jag mår bra! Längtar tills fredag! Höhö. Men vem gör inte? Nu ska jag ut på balkongen och röka en sådan här dålig cancerpinne. Usch, jag måste verkligen sluta..

Senaste dagarna

Torsdag

Förlåt förlåt! allaaa mina läsare! Haha Jag förstår att ni har saknat mig ;).. Har varit fullt upp med jobb den här veckan! Har jobbat på en förskola i jakan med små söta 3 åringar. Har gått hur bra som helst! Ska jobba imorgon med sen är det heeelg. Åh så skönt!

Idag har jag umgåtts med min älskade pojkvän. Blev upphämtad från jobbet sen lagade jag middag sen har vi bara myst. Och spelar candy crush. Haha vi båda är helt besatta! Nu ska jag försöka klara den här sjukt svåra banan som jag har varit fast på ett tag nu sen kolla ett vampire diarie avsnitt sen äre natti natti! Hörs imorn :) PUSS!

Måndag-Tisdag

Hej alla sötnosar!
Igår var jag med Krister hela dagen, vi fixade i mitt rum. Skruvade isär och körde iväg min soffa osv. Så nu är det i stort sätt helt klart. Så jävla nice och så mycke mer space än innan. Sen på kvällen var jag hemma hos Tessi med Oliwia Micke och Markus. Sen drog som andra. Jag Hanna och Tessi var kvar och hade tjejsnack. Jag är så glad att jag har mina fina vänner, som man kan göra allt med och prata om allt med.
Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen. Knarkat vampire diaries avsnitt. Och nu är jag hemma hos älskade b2 igen! Imorgon ska jag jobba. På dagis med riktiga småttingar denna gång, hur kul som helst! Mer om det imorgon. Nu ska jag fortsätta vara social med min kära vän. Vi sitter och kollar igenom massa rock låtar på spotify. Grymt!